Telegram Web Link
🔻پایان آبان ماه سال جاری:
دانشگاه صنعتی اصفهان میزبان دهمين کنفرانس بينائي ماشين و پردازش تصوير ايران
📲 www.tg-me.com/iutonline
✳️دهمين کنفرانس بينائي ماشين و پردازش تصوير ايران ۳۰ آبان الي ۲ آذرماه سال جاری به میزبانی دانشکده مهندسي برق و کامپيوتر دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار مي شود.

🔻دبیر اجرایی این کنفرانس ملی، ايجاد محيطي مناسب جهت تبادل نظر و ارائه آخرين دستاوردهاي علمي پژوهشگران و دست اندرکاران در زمينه بينائي ماشين و پردازش تصوير را از اهداف برگزاری دهمين کنفرانس بينائي ماشين و پردازش تصوير ايران عنوان کرد.
دکتر مازیار پالهنگ افزود: پس از 9 دوره برگزاري موفق کنفرانس بينائي ماشين و پردازش تصوير ايران، دهمين دوره اين کنفرانس توسط دانشکده مهندسي برق و کامپيوتر دانشگاه صنعتي اصفهان و انجمن بينائي ماشين و پردازش تصوير ايران، آذرماه سال جاری برگزار می شود.
وی با اشاره به محورهای این کنفرانس تصریح کرد: بينائي کامپيوتر سه بعدي، پردازش تصاوير عمق و RGBD، تحليل ويدئو و شناسائي واقعه، شناسائي فعاليت، يادگيري عميق در بينائي کامپيوتر، استفاده از روش هاي آماري و يادگيري ماشين در بينائي کامپيوتر، بيومتريک، پردازش تصاوير پزشکي و نهان نگاري در تصوير و ويدئو، از جمله این محورها خواهد بود.
عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، اضافه کرد: فشرده سازي، حرکت و ردگيري، سخت افزارهاي بينائي ماشين و پردازش تصوير، پردازش و شناسائي اسناد، بازيابي تصوير و ويدئو، تصوير و ويدئو کاوي، کاربردهاي بينائي ماشين و موضوعات مرتبط با بينائي ماشين و پردازش تصوير، محورهای دیگر این کنفرانس را دربر خواهد گرفت.
پالهنگ، مهلت ارسال مقالات به دو زبان فارسی و انگلیسی را اول مردادماه عنوان کرد و افزود: مهلت ارائه پیشنهاد جهت برگزاری کارگاه های آموزشی تا اول شهریورماه سال جاری خواهد بود و علاقه مندان به منظور کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سایت این کنفرانس به نشانی mvip2017.iut.ac.ir/fa مراجعه نمایند.
گفتنی است: دهمين کنفرانس بينائي ماشين و پردازش تصوير ايران ۳۰ آبان الي ۲ آذرماه سال جاری به میزبانی دانشکده مهندسي برق و کامپيوتر دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار مي شود.
مناظره انتخاب دوازدهم
🔻عبدالرضا داوری/ صادق زیباکلام

🗓شنبه ۲ اردیبهشت ساعت ۱۵
🚩تالار شهید فتوحی

#انجمن_اسلامی_دانشجویان

📌کانال رسمی دانشگاه صنعتی اصفهان👇
📲 @iut_news
🔻با شرکت 65 تیم دانشجویی و دانش آموزی:
پایان نخستین دوره مسابقات ملی سازه های ماکارونی در دانشگاه صنعتی اصفهان

✳️نخستین دوره مسابقات ملی سازه های ماکارونی با حضور 65 تیم دانشجویی و دانش آموزی از سراسر کشور، در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

🔻در این دوره از مسابقات تیم های شرکت کننده در مجموع 110 سازه ماکارونی را در سه حوزه راندمان دانشجویی، راندمان دانش آموزی و سنگین در معرض رقابت قرار دادند.
در پایان نخستین دوره مسابقات ملی سازه های ماکارونی، تیم "East Bridge" از موسسه آموزش عالی خاوران موفق به کسب مقام اول در بخش راندمان دانشجویی شد. تیم های "میراث ماندگار" از آزاد الکترونیک تهران و "رابین" از دانشگاه آزاد اسلامی کرج نیز به ترتیب دوم و سوم شدند.
در گرایش سنگین نیز تیم "هفت آسمان" از بخش آزاد و تیم های"چهلستون" و "مکران" به ترتیب از دانشگاه آزاد اسلامی لنجان و دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان مقام های اول تا سوم را کسب کردند.
در بخش راندمان دانش آموزی، تیم "آذرخش" از مدرسه فرزانگان 2 زنجان در جایگاه نخست قرار گرفت؛ و تیم های "Ant Bridge2" و "شکست ناپذیر3" مقام های دوم و سوم را به دست آوردند.
در پایان این دوره از مسابقات تیم "موسسه آموزش عالی خاوران" موفق شد، رکورد کشوری گرایش راندمانی را 231 عدد ارتقا دهد.
گفتنی است: نخستین دوره مسابقات ملی سازه های ماکارونی، از 31 فروردین ماه به مدت دو روز در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد و با اهدای جوایز نقدی، لوح تقدیر و تندیس مسابقات از برگزیدگان، تقدیر به عمل آمد.
📲 www.tg-me.com/iutonline
🔻 6شهریورماه سال جاری:
پانزدهمین کنگره علوم خاک ایران به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود

✳️پانزدهمین کنگره علوم خاک ایران با همکاری انجمن علوم خاک ایران، ششم شهریور ماه به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.

🔻دبیر این کنگره ملی با بیان این که خاک به عنوان مأمن و مأوای کليه موجودات زنده کره زمين، در هرکشور نيازمند توجه، محافظت و مديريت ويژه ای می باشد، گفت: در اين راستا است که بسیاری از معضلات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی می تواند حل گردد.
دکتر محمد علی حاج عباسی با تأکید بر اهمیت تولیدات کشاورزی در حفظ استقلال کشور، اضافه کرد: ايران ما اگرچه دارای وسعت نسبتا زيادی است ولی بيش از حدود 10 درصد از خاک آن قابل کشت مطلوب نيست و از طرفی قرارگرفتن در اقلیم خشک و نیمه خشک می طلبد که برای انجام فعاليت های کشاورزی و تولید محصول، برنامه ريزی های منحصر به فردی روی اين خاک انجام پذيرد.
دبیر پانزدهمین کنگره علوم خاک ایران تصریح کرد: لازم است مشکلاتی مانند گرم شدن گلخانه ای، کاهش نزولات جوی و معضلات کنونی کشورهای همسايه که باعث بروز تخريب های بيش از پيش خاک گرديده و مشکلاتی مانند ريزگردها را فراهم نموده است در يک نشست علمی و همه جانبه مورد مداقه قرار گيرد.
حاج عباسی با بیان این که جامع‌نگری و همگرایی بخش‌های علمی و اجرایی کشور در زمينه های محيط زيست مخصوصا خاک، از طریق گفتمان تخصصی در همایش های علمی میسراست، بیان کرد: اين رویداد می‌تواند منجر به ارائه راهکارهای مطمئن، دقیق و پایدار برای مواجه با چالش های مبتلابه جهانی و مخصوصا کشور ما باشد.
وی بررسی مشکلات و بحران های خاکی کشور و بستر سازی برای ارایه راهکار های اجرایی ونیز ارائه فناوری های نوین اخير خاکشناسی در قالب کارگاه های آموزشی را مهمترین اهداف برگزاری پانزدهمین کنگره علوم خاک ایران عنوان کرد.
عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به محورهای این کنگره ملی، افزود: بيولوژي و بيوتكنولوژي خاك، فيزيك و حفاظت و روابط آب، خاك و گياه، شيمي و حاصلخيزي خاك و تغذيه گياه، پيدايش و رده بندي خاك، آلودگي خاک و مديريت پايدار خاک، سرفصل محورهای اصلی پانزدهمین کنگره علوم خاک ایران را تشکیل خواهد داد.
حاج عباسی اضافه کرد: در این کنگره، شش محور ویژه شامل ريزگردها و چالش های مربوط به آن، سلامت زنجيره غذائی مرتبط با خاک، آمايش زمين و جايابی گلخانه ها، اخلاق و مسائل اجتماعي در حفاظت منابع خاک، قوانين و استانداردهاي کودهاي آلي، زيستي و شيميايي خاك و اقتصاد و مسائل حقوقي مربوط به خاک مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
وی در پایان با اشاره به برگزاری این رویداد علمی در ششم شهریورماه سال جاری، اضافه کرد: آخرین مهلت ارسال مقالات یکم خردادماه است و علاقه مندان به منظور ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت http://soilcong15.iut.ac.ir مراجعه نمایند.
📲 www.tg-me.com/iutonline
🔻صبح امروز:
بازدید هیئت آکادمی علوم چین از دانشگاه صنعتی اصفهان

✳️هیئتی بلندپایه از مدیران و متخصصان آکادمی علوم چین صبح امروز از دانشگاه صنعتی اصفهان بازدید کردند.

🔻این هیئت متشکل از معاون آکادمی علوم چین، معاون مدیرکل دفتر همکاری‌های بین‌المللی این آکادمی، کارشناس امور آسیای این دفتر، معاون شعبه‌ شینچیانگ آکادمی علوم چین و استاد اکولوژی این شعبه، با حضور در دانشگاه صنعتی اصفهان با توانمندی های این دانشگاه آشنا شدند.
در این دیدار اعضای هیئت چینی در نشست همکاری مشترک که با حضورمدیران، رؤسای دانشکده‌ها، پژوهشکده‌ها، قطب‌های علمی و اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد شرکت کردند.
اعضای هیئت چینی نیز ضمن معرفی آکادمی علوم چین و شعبه‌ی شینچیانگ این آکادمی، به تشریح فرصت‌های علمی و بورس‌های تحصیلی این مؤسسه که به دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های سراسر دنیا ارائه می‌دهد پرداختند.
در ادامه، اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان و اعضای هیئت اعزامی از آکادمی علوم چین به بحث و تبادل نظر در خصوص راهکارهای گسترش همکاری‌های دوجانبه به ویژه در زمینه‌ی فراهم‌سازی فرصت‌های پژوهشی برای اعضای هیأت علمی و دانشجویان پرداختند.
آکادمی علوم چین(Chinese Academy of Sciences) مؤسسه آکادمیک و همچنین مرکز پژوهشی جامع علوم طبیعی در چین‌ است. این مؤسسه نقش مخزن‌ ایده‌ی ملی و بدنه‌ی اکادمیک دولتی در جمهوری خلق چین را ایفا می‌کند.
دانشگاه صنعتی اصفهان وآکادمی علوم چین در راستای طرح صندوق علمی راه ابریشم (Silk Road ScientificFund) همکاری‌های علمی نزدیکی را طی دو سال گذشته با یکدیگر آغاز نموده‌اند که دانشگاه صنعتی اصفهان در خرداد ماه سال جاری و در جریان برگزاری کنفرانس بین‌المللی سامانه اطلاعات جغرافیایی جاده ابریشم میزبان تعدادی از دانشمندان این آکادمی در رشته‌ی محیط زیست و سنجش از دور خواهد بود.
📲 www.tg-me.com/iutonline
🔻با موضوع فناوری فیبر نوری و بهره‌برداری از آن:
امضاي تفاهم نامه همکاری مشترک میان دانشگاه صنعتي اصفهان و شركت مخابرات ايران

✳️تفاهم نامه همکاری مشترک در ارتباط با فناوری فیبر نوری و بهره‌برداری از آن میان دانشگاه صنعتی اصفهان و شرکت مخابرات ایران به امضاء رسید.

🔻این تفاهم نامه در حاشیه آئین بهره برداری از مرحله نخست اتصال فیبر نوری به منازل "تانوما" و با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر ارتباطات و اعضای هیأت مدیره، مدیرعامل، معاونین و مدیران ارشد شرکت مخابرات ایران به امضارسید.
بر اساس تفاهم نامه امضا شده میان رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان و مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، انجام همکاری در زمینه FTTH به منظور بهره‌گیری از ظرفیت‌های پژوهشی، آموزشی و فنی دانشگاه صنعتی اصفهان در ارتباط با فناوری فیبر نوری و بهره‌برداری از آن در پروژه‌های مرتبط شرکت مخابرات ایران، در دستور کار قرار می گیرد.
انجام پژوهش‌های علمی، ایجاد و فعال سازی ظرفیت‌های آزمایشگاهی و تست و اندازه‌گیری، خدمات ارزش افزوده، ساخت و پیاده‌سازی نمونه اولیه، تربیت نیروی متخصص و کارآمد، انجام و حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی، ارائه خدمات مشاوره‌ای، مطالعات توسعه‌ای، ایجاد شبکه نمونه مطالعاتی، حمایت از ایده‌های نوآورانه و نیز توسعه فناوری، موضوع اصلی این تفاهم نامه همکاری دوجانبه می باشد.
📲 www.tg-me.com/iutonline
🔻پنجمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران:
دانشگاه صنعتی اصفهان در فهرست برترین متقاضیان تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران

✳️دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان یکی از بهترین متقاضیان نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی درطی چهار سال اخیر مورد تجلیل قرار گرفت.

🔻در پنجمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران ۲۰۱۷ که با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، 3 دانشگاه و 3 شرکت دانش بنیان و یک محصول که موفق به اخذ گواهی انطباق شد تقدیر شدند.
دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه تهران و دانشگاه علم و صنعت، بعنوان سه دانشگاه برتر کشور و از بهترین متقاضیان تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت داخل در طی ۴ سال گذشته مورد تجلیل قرارگرفته و تسهیلات نقدی به منظور خرید از این نمایشگاه را دریافت کردند.
گفتنی است: دانشگاه صنعتی اصفهان در سال گذشته و در چهارمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران نیز بعنوان دانشگاه برتر خریدار بیشترین محصولات ایرانی مورد تجلیل قرار گرفته بود.
📲 www.tg-me.com/iutonline
📚نشست"کافه کتاب"
🔻با حضور پیمان خاکسار مترجم آثار ارزشمند جز از کل، اتحادیه ابلهان...

🗓1شنبه 17 اردیبهشت ساعت 15 الی 19
🚩سالن شهید خرازی

#کانون_ادبی

📌کانال رسمی دانشگاه صنعتی اصفهان👇
📲 @iut_news
🔻"دعوتنامه"
نخستین همایش بین‌المللی سامانه اطلاعات جغرافیایی جاده ابریشم (دانشگاه صنعتی اصفهان با همکاری آکادمی علوم کشور چین)

🔹با حضور محققانی از کشورهای ایران، چین، اتریش، هلند، کانادا و اسپانیا و با شعار"اتصال شرق به غرب با جاده ابریشم، گذشته، حال و آینده".

🗓زمان برگزاری آئین افتتاحیه: چهارشنبه سوم خردادماه از ساعت 8:30 الی 11 صبح

🚩مکان: تالار بزرگ شیخ بهایی دانشگاه صنعتی اصفهان
📲 www.tg-me.com/iutonline
🔻با حضور در پژوهشکده اویونیک:
بازدید نمایندگان اتحادیه صنایع هوافضای آلمان ازدانشگاه صنعتی اصفهان

✳️نمایندگان اتحادیه صنایع هوافضای ایالت باواریای کشور آلمان با حضور در پژوهشکده اویونیک دانشگاه صنعتی اصفهان با توانمندی های علمی و پژوهشی این دانشگاه آشنا شدند.

🔻رئیس پژوهشکده اویونیک دانشگاه صنعتی اصفهان هدف از این بازدید را، شناساندن توانمندی ها، امکانات آموزشی و تحقیقاتی پژوهشکده اویونیک این دانشگاه عنوان کرد و گفت: طی نشستی مشترک با حضور اساتید و کارشناسان این پژوهشکده، ریاست دانشکده برق وکامپیوتر و هیئت آلمانی، مذاکرات لازم در خصوص همکاری‌ و تعامل بیشتر در این زمینه صورت پذیرفت.
دکتر وحید غفاری‌نیا با اشاره به ساختار، توانمندی‌ها، زمینه‌های پژوهشی و تحقیقاتی و جایگاه علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، به بیان زمینه‌های پژوهشی و پروژه‌های انجام شده در پژوهشکده اویونیک این دانشگاه پرداخت و افزود: اجرای طرح توسعه فناوری‌های کلیدی هواپیمای مسافربری 150 نفره در حوزه اویونیک مهم‌ترین طرح پژوهشی انجام شده در این پژوهشکده محسوب می شود.
نمایندگان اتحادیه صنایع هوافضای ایالت باواریای آلمان نیز در این دیدار، فعالیت‌ها و توانمندی‌های خود در حوزه هوایی را ارایه نمودند و با توجه به علاقه‌مندی طرفین در رابطه با همکاری‌ بیشتر، مذاکراتی در رابطه با تبادل دانشجو، انتقال فناوری، آموزش و خرید برخی محصولات هوایی غیر نظامی انجام گرفت.
گفتنی است: اتحادیه صنایع ایالت باواریای آلمان، سال گذشته نمایندگی رسمی خود در تهران، به منظور برقراری ارتباط مؤثر با شرکت‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی ایران را تأسیس نموده است.
📲 www.tg-me.com/iutonline
🔻با حضور محققانی از شش کشور:
آغاز نخستین همایش بین‌المللی "سامانه اطلاعات جغرافیایی جاده ابریشم" در دانشگاه صنعتی اصفهان

✳️نخستین همایش بین‌المللی "سامانه اطلاعات جغرافیایی جاده ابریشم" صبح امروز در تالار شیخ بهایی دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز به کار کرد.

🔻رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در آیین افتتاحیه این همایش، با ابراز خرسندی از برگزاری نخستین همایش بین‌المللی سامانه اطلاعات جغرافیایی جاده ابریشم در این دانشگاه، گفت: جاده ابریشم صدها سال است که به عنوان یکی از نمادهای توسعه همکاری کشورهای منطقه مطرح بوده است.
دکتر مدرس هاشمی با بیان این که اگرچه امروزه این جاده به شکل گذشته آن برقرار نیست، افزود: احیای این مسیر با روش‌های جدید، قطعاً منجر به توسعه اقتصادی، علمی و اجتماعی کشورهای منطقه خواهد شد.
وی با ابراز امیدواری در رابطه با نتایج پربار و سودمند این همایش، تصریح کرد: امیدوارم تلاش شرکت کنندگان در دستیابی به راهکارهای جدید در طول برگزاری این کنفرانس، گام های مناسبی را در احیای این مسیر در پی داشته باشد.
دبیر علمی نخستین همایش بین‌المللی "سامانه اطلاعات جغرافیایی جاده ابریشم" نیز با تأکید بر این که جاده ابریشم در سالیان طولانی ارتباط فرهنگی، تجاری و اقتصادی بین کشورهای مختلف از چین تا ایران و اروپا و کشورهای افریقایی را برقرار می‌کرده است، گفت: خوشبختانه در حال حاضر یک دیدگاه جدید نسبت به بازگشایی این مسیر ایجاد شده است.
دکتر جعفری با اشاره به فعالیت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این زمینه و همکاری های ایران و آکادمی علوم چین، سفر اساتید دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان به استان ارومچی کشور چین در سال گذشته را نقطه آغاز همکاری‌های بیشتر و گسترده تر میان دو کشور عنوان کرد.
وی گسترش همکاری‌های بین‌المللی میان ایران، چین و کلیه کشورهایی که در مسیر جاده ابریشم قرار دارند را مهمترین هدف برگزاری نخستین همایش بین‌المللی "سامانه اطلاعات جغرافیایی جاده ابریشم" بیان کرد و افزود: توسعه روش‌هایی که بیشتر مبتنی بر سنجش از دور باشد از دیگر اهداف این همایش است.
دبیر علمی این همایش، با تأکید بر این که هزینه‌ پایین تر و صرف زمان کمتر از جمله مزیت‌های سنجش از دور و استفاده از داده‌های ماهواره‌ای در مدیریت محیط زیست و منابع طبیعی محسوب می‌شود، اضافه کرد: امروزه استفاده از این داده ها، برای مدیریت بهتر و توسعه پایدار در صنایعی مانند بیمه، توریسم، کشاورزی و مدیریت اقلیم به اثبات رسیده است.
جعفری، با ابراز امیدواری پیرامون انعقاد تفاهم‌نامه‌ها مشترک با کشور چین در این زمینه، اعلام کرد: کنفرانس‌های بعدی در یکی از کشورهایی که در مسیر جاده ابریشم قرار دارند برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به حضور 24 شرکت کننده بین المللی از کشورهای چین، کانادا، اسپانیا، اتریش و روسیه در این همایش، گفت: تمامی شرکت کنندگان در این رویداد علمی از کارگاه های آموزشی تخصصی و سخنرانی های کلیدی در رابطه با سامانه اطلاعات جغرافیایی جاده ابریشم بهره مند خواهند شد.
عضو هیأت علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان تصریح کرد: از میان 180 مقاله رسیده به دبیرخانه این همایش ، 35 مقاله به صورت سخنرانی و 85 مقاله در قالب پوستر ارائه می شود.
گفتنی است: نخستین همایش بین‌المللی "سامانه اطلاعات جغرافیایی جاده ابریشم" از امروز و به مدت سه روز با شعار 'اتصال شرق به غرب با جاده ابریشم، گذشته، حال و آینده' در دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه خواهد داشت.
📲 www.tg-me.com/iutonline
🔻بر حسب شاخص مرجعیت علمی:
ارتقاء رتبه جهانی دانشگاه صنعتی اصفهان در رتبه بندی لايدن

✳️دانشگاه صنعتی اصفهان با 42 پله صعود نسبت به سال 2016، در جایگاه 421 ام از 902 دانشگاه برتر جهان و جایگاه ششم کشور بر حسب شاخص مرجعیت علمی قرار گرفت.

🔻بر اساس گزارش اخیر پايگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، در رتبه بندی لایدن در سال 2017 ميلادی تعداد 18 دانشگاه ازجمهوری اسلامی ایران در جمع 902 دانشگاه برتر جهان قرار گرفتند.
در این رتبه بندی که در تدوین آن از اطلاعات مستخرج چهار ساله در فاصله زمانی 2015 -2012 استفاده شده، رتبه دانشگاه صنعتی اصفهان بر حسب شاخص مرجعیت علمی (میزان تولیدات علمی در10 درصد برتر تولیدات علمی دنیا)که در سال 2015 در رتبه 440 و در سال 2016 در رتبه 463 قرار داشت به جایگاه 421 ام دنیا در سال 2017 ارتقاء یافته است.
بر این اساس، دانشگاه های تهران، صنعتی امیرکبیر، علوم پزشکی تهران، صنعتی شریف، تربیت مدرس و صنعتی اصفهان، به ترتیب در فهرست برترین دانشگاه های این رتبه بندی در سال 2017 و بر مبنای شاخص میزان تولیدات علمی در10 درصد برتر تولیدات علمی دنیا قرار گرفته اند.
گفتنی است: نظام رتبه بندی لایدن از سیستم‌های رتبه‌بندی‌ معتبر بین‌المللی در کشور هلند می‌باشد و هر ساله به رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان می‌پردازد. معیارهای این نظام به دو دسته کلی شاخص‌های تأثیر و همکاری‌های علمی تقسیم می‌شوند و اطلاعات مربوط به این شاخص‌ها از پایگاه داده‌ علوم (Web of Science) جمع‌آوری می‌شود.
📲 www.tg-me.com/iutonline
2024/09/24 16:41:15
Back to Top
HTML Embed Code: