Telegram Web Link
🔻سید حسین رضازاده، نیز در این مراسم، هدف از ساخت این مجموعه را کمک به احیای سنت ازدواج و سنت حسنه وقف عنوان کرد وگفت: با ارزشی که مکتب اسلام برای علم و دانش قائل است، ما نیز باید با فراهم نمودن امکانات آسایش و راحتی در تسهیل این موضوع برای دانشجویان نقش آفرینی نماییم.
وی با اشاره عنایت ویژه امام جواد(علیه‌السلام) نسبت به جوانان، به فضای مناسب فرهنگی، مذهبی و اجتماعی مجموعه خوابگاه های امام جواد علیه السلام و ارتقای فضاسازی و زیباسازی فاز دوم این طرح اشاره کرد وگفت: 120 واحد مسکونی 75 متری در مدت 24 ماه با هزینه ای بالغ بر 10 میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید.
سید حسین رضازاده، با اشاره به فعالیت‌های بنیاد دانشگاه صنعتی اصفهان برای کمک به اجرای طرح‌های عمرانی توسط خیرین در این دانشگاه، افزود: ساخت این مجموعه یک کار گروهی است که نیازمند همکاری نیکوکاران و مسئولان می باشد.
وی با بیان این که ساخت این مجموعه یک تجارت ماندگار برای سازندگان آن محسوب خواهد شد، ابراز امیدواری کرد؛ فاز دوم خوابگاه متأهلین امام جواد(علیه السلام) دانشگاه صنعتی اصفهان در مدت زمان کمتری نسبت به فاز اول آن به بهره‌برداری برسد.
گفتنی است: عملیات عمرانی فاز دوم خوابگاه متأهلین امام جواد(ع) دانشگاه صنعتی اصفهان با حضور جمعی از خیرین، استاندار، نماینده مجلس شورای اسلامی، اعضای هیات رئیسه و جمعی از اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان، در زمینی به مساحت 20 هزار مترمربع در پنج بلوک با مجموع 120 واحد مسکونی آغاز گردید.
http://www.tg-me.com/iutonline
#دعوتنامه (پوشش خبری مهمترین رویداد حوزه آموزش عالی استان)
🔻 #خبرنگاران ارجمند رسانه های گروهی
🔺باسلام و تحیّت؛
🔹احتراماً به استحضار می رساند، دانشگاه صنعتی اصفهان روز پنجشنبه هفته جاری میزبان مهمترین رویداد حوزه آموزش عالی استان است.
آئین بزرگ آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان، همزمان با جشن آغاز تحصیل دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صنعتی اصفهان، با حضور استاندار اصفهان، رؤسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و جمعی از مدیران ارشد استان اصفهان برگزار می گردد.
نظر به اهمیت ویژه این رویداد دانشگاهی، مستدعی است نسبت به پوشش رسانه ای (خبری و تصویری) آن دستور مقتضی مبذول فرمائید.

🗓زمان: 5 شنبه مورخ 30 شهریورماه 1396 از ساعت 9:30 صبح
🚩مکان: تالار بزرگ شیخ بهایی دانشگاه صنعتی اصفهان
http://www.tg-me.com/iutonline
#دعوتنامه
(پوشش خبری دو رویداد مهم دانشگاهی)
🔻 #خبرنگاران ارجمند رسانه های گروهی
🔺باسلام و تحیّت؛
🔹احتراماً به استحضار می رساند، دانشگاه صنعتی اصفهان روز پنجشنبه هفته جاری میزبان دو رویداد مهم دانشگاهی است.

در مهمترین رویداد حوزه آموزش عالی استان، آئین بزرگ آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان، همزمان با جشن آغاز تحصیل نودانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان، با حضور استاندار اصفهان، رؤسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و جمعی از مدیران ارشد استان اصفهان برگزار می گردد.

این مراسم از ساعت 9 صبح 5 شنبه 30 شهریورماه در تالار بزرگ شیخ بهایی دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز می گردد.

🔸در دیگر رویداد مهم دانشگاهی نیز، رقابت دانشجویانی از سراسرکشور در چهاردهمین دوره مسابقات سراسری عملیات حرارتی که روز چهارشنبه افتتاح شده است، در دانشکده مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه می یابد و آئین اختتامیه این مسابقات، از ساعت 16 عصر5 شنبه 30 شهریورماه با اعلام تیم های برگزیده و تجلیل از برترین های مسابقات در تالار شهید فتوحی این دانشگاه برگزار می شود.

نظر به اهمیت ویژه این دو رویداد دانشگاهی، مستدعی است نسبت به پوشش خبری آن ها دستور مقتضی مبذول فرمائید.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻با حضور بیش از 120 دانشجو از سراسر کشور:

آغاز چهاردهمین دوره مسابقات سراسری عملیات حرارتی در دانشگاه صنعتی اصفهان

✳️چهاردهمین دوره مسابقات سراسری عملیات حرارتی باحضور بیش از 120 دانشجو از سراسرکشور صبح امروز به میزبانی دانشکده مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز شد.

🔻رئیس دانشکده مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان در آغاز این مراسم با اشاره افتخارات متعدد این دانشکده در کشور گفت: دانشکده مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان بر اساس رتبه بندی شانگهای در رتبه نخست دانشکده های مهندسی مواد کشور قرار دارد.
دکتر محمدرضا طرقی نژاد با بیان این که گرایش به این نوع رقابت های دانشجویی سبب ارتقاء علمی دانشجویان می گردد، تصریح کرد: با برگزاری این مسابقات ضمن بروز ایده های خلاقانه به منظور کارآفرینی و ایجاد اشتغال، زمینه های لازم جهت ارتباط بیش از پیش دانشگاه و صنعت فراهم می گردد.
وی از تلاش ها و خدمات کادر علمی و اجرایی و نیز حامیان چهاردهمین دوره مسابقات سراسری عملیات حرارتی تجلیل کرد.
رئیس چهاردهمین دوره مسابقات سراسری عملیات حرارتی نیز در آئین افتتاحیه این رویداد علمی دانشجویی با بیان این که عملیات حرارتی امروزه بعنوان یک علم شناخته می شود، گفت: آثار و شواهد تاریخی نشان می دهد این علم حدود یک هزار و 600 سال قبل از میلاد وجود داشته و از عملیات حرارتی بعنوان یک فن یا روش استفاده شده است.
دکتر محمدعلي گلعذار افزود: در اداوار تاریخ،این فن گاهی با مرگ صاحب فن از بین می رفت و مدتی بعد مجدداً به وجود می آمد که شواهد گورهای دسته جمعی سربازان و سلاح های آنان در شمال چین و نیز سلا ح های نظامی و ابزار برش یافته شده در کشورهایی چون ایران، سوریه، مصر و سریلانکا نشان می دهد به رغم عدم آگاهی صاحبان فن از فرآیندهای علمی، سیکل های عملیات حرارتی مانند سخت کردن، بطور گسترده ای انجام می گرفته است.
وی با اشاره به بسته بندی فولاد در داخل پوست حیوانات و نیز سخت کردن فولاد در پودر استخوان و یا پودر سم حیوانات توسط گذشتگان، تصریح کرد: در این روش ها به نوعی عملیات نفوذ در حالت جامد رخ می داده است.
استاد دانشکده مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان، سرد کردن در محیط هایی چون روغن پلنگ و نیز سخت کردن در آب را از دیگر روش های استفاده شده در ادوار تاریخ عنوان کرد و افزود: با کشف تجهیزات آنالیز و میکروسکوپی و شناخت اتفاقات در درون مواد، اتفاقاتی چون تغییر شبکه های بلوری، ایجاد معایب کریستالی، تجمع معایب و فازهای جدیدی که بوجود می آمد مشخص و به تدریج عملیات حرارتی به جرگه علم پیوست تا امروزه بعنوان یک علم شناخته شده در شاخه مهندسی مواد مورد استفاده قرار گیرد.
گلعذار، با ابراز خرسندی از وجود فارغ التحصیلان توانمند و پرافتخاردانشگاه صنعتی اصفهان که در صنایع مهم و دانشگاه های کشور از برترین های عملیات حرارتی هستند، تصریح کرد: عملیات حرارتی یعنی روش های مختلف گرم و سرد کردن در حالت جامد به منظور رسیدن به ساختار میکروسکوپی مناسب برای ایجاد خواص مکانیکی مورد نیاز جهت کاربرد یا کاربردهای خاص، تعریف می شود.
رئیس چهاردهمین دوره مسابقات سراسری عملیات حرارتی با اشاره به اهداف برگزاری این رویداد علمی دانشجویی، اضافه کرد: هم اندیشی دانشجویان در این زمینه و تلاش برای کاربردی نمودن دانسته ها، ارتباط نزدیک دانشجویان با صنعت و ارتقاء سیکل های عملیاتی مورد نیاز صنعت از جمله اهداف برگزاری این مسابقات است.
وی با بیان ویژگی های فنی و تخصصی بخش های مختلف این رقابت ها، افزود: چهاردهمین دوره مسابقات سراسری عملیات حرارتی در سه بخش آهنی، غیرآهنی و بخش ویژه برگزار می گردد.
گلعذار ادامه داد: در این دوره از رقابت ها 121 دانشجو مشتمل بر 25 تیم شامل 15 تیم در بخش آهنی و 12 تیم در بخش غیرآهنی از 16 دانشگاه شامل دانشگاه های صنعتی اصفهان، تهران، تربیت مدرس، علم و صنعت، امیرکبیر، مالک اشتر، تبریز، سهند تبریز، شیراز، زنجان، شاهرود، آزاد اسلامی کرج، آزاد اسلامی مشهد، شهید مهاجر، صنعتی فولاد و شهید صدوقی یزد حضور دارند.
استاد دانشکده مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان، تصریح کرد: برای ارزیابی نمونه ها و آزمون ها تیم داوری متشکل از 10 داور از بخش های مختلف دانشگاه و صنعت و از دانشگاه های صنعتی اصفهان، فردوسی مشهد، سهند تبریز، مالک اشتر، پژوهشگاه مواد و انرژی، شرکت مپناو شرکت فولاد آلیاژی ایران به قضاوت نمونه ها خواهند پرداخت.
گفتنی است: با ادامه این مسابقات، آیین اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان مراحل سه گانه چهاردهمین دوره مسابقات سراسری عملیات حرارتی، پنج شنبه، 30 شهریورماه در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد شد.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻با حضور استاندار و رؤسای مراکزآموزش عالی استان:

آئین آغاز سال تحصیلی 96 دانشگاه های استان همزمان با افتتاحیه نودانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان برگزارشد

✳️صبح امروز و با حضور استاندار و رؤسای دانشگاه های اصفهان، مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه ها ومؤسسات آموزش عالی استان، همزمان با افتتاحیه نودانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان، در این دانشگاه برگزارشد.

🔻این آئین با حضور استاندار اصفهان، هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی اصفهان و رؤسای دانشگاه های علوم پزشکی، اصفهان و پیام نور استان، در تالار شیخ بهایی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
استاندار اصفهان در این آئین با بیان این که اصفهان از ظرفیت نخبگان دانشگاهی برای حل معضلات استفاده کرده است، اظهارداشت: دانشگاه ها و دانشجویان باید در راه اعتلا و کمال کشور مشارکت جدی داشته باشند.
دکتر رسول زرگرپور با گرامیداشت ورود دانشجویان جدید غیربومی به شهر زیبای اصفهان، شهر مناره های بلند، شهر ذوق و هنر و شهر شهدا و شهری با مردمانی اندیشمند و دین باور، افزود: دوران دانشجویی بسیار خاطره انگیز، ماندگار و تعیین کننده خواهد بود.
وی افزود: آینده ی زندگی دانشجویان و شخصیت آنان در این دوران شکل می گیرد و باید از این فرصت ایجاد شده به بهترین شکل استفاده شود به شرطی که دانشجویان، این دوران را با دو بال علم و ایمان به پرواز در آورند و به قله های رفیع افتخار نائل شوند.
زرگرپور با اشاره به تحصیل ۶۰ درصدی دانشجویان غیر بومی در دانشگاه های اصفهان، به بیان ویژگی های استان پرداخت و افزود: اصفهان سابقه ی ۱۰ هزار ساله دارد و ۴ دوره پایتخت ایران بزرگ بوده و امروز پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی است.
استاندار اصفهان اضافه کرد: علیرغم این که اصفهان ۶ درصد جمعیت کشور را داراست ولی ۱۰ درصد شهدا و ۱۱ درصد ایثارگران و جانبازان را تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده و این استان، استانی مقدس و ارزشی است و دین و تدین جایگاه ویژه ای در اصفهان دارد.
وی با بیان این که اصفهان در صنعت رتبه ی اول کشور را دارد، افزود: ۱۰ درصد صنایع بزرگ کشور از جمله صنایع نظامی، هسته ای، فولاد و هواپیما سازی در اصفهان مستقر هستند و بیش از ۹ هزار واحد صنعتی در این استان فعالیت می کنند.
زرگرپوریادآور شد: تولید ۷۰ درصدفولاد، ۵۰ درصد مصالح ساختمانی، ۶۰ درصد مصنوعات طلا، ۲۵ درصد فراورده های نفتی و ۱۵ درصد تولید ناخالص ملی در اصفهان صورت می گیرد.
وی با بیان این که اصفهان در بخش کشاورزی نیز جایگاه ویژه ای دارد، تصریح کرد: به رغم این که ۲۵ درصد از زمین های حاصلخیر اصفهان به علت خشکسالی از تولید خارج شده است ولی استان در تولید محصولات کشاورزی جایگاه ویژه ای دارد و در تولید شیر رتبه نخست را داراست.
زرگرپور با اشاره به این که اصفهان دومین استان دانشگاهی کشور است، گفت: ۱۱ دانشگاه بزرگ که ۶ دانشگاه آن در رنکینگ بین المللی قرار گرفته اند و ۱۵۰ واحد آموزش عالی با تحصیل ۳۳۰ هزار دانشجو اصفهان را به گنجینه ای از علم تبدیل کرده که دانشگاه صنعتی اصفهان در صدر آن ها قرار دارد.
وی با بیان این که یکی از محورهای توسعه ی اصفهان علم و فناوری است، بیان کرد: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان علم را به ثروت تبدیل می کند و در یک جمله ۵۵۰ شرکت دانش بنیان و ۷ هزار فارغ التحصیل در این شهرک فعالیت می کنند و دانشجویانی که دارای ایده و فکر جدید باشند می توانند از ظرفیت این شهرک بهره مند شوند.
استاندار اصفهان افزود: اصفهان از لحاظ میراث فرهنگی و صنایع دستی جایگاه ویژه ای را در دنیا دارد و این شهر جزو ۱۰ شهر دیدنی جهان است و از ۸۶ کشور دنیا به این شهر سفر می کنند.
زرگرپور اضافه کرد: اصفهان تنها شهری در کشور است که بعنوان شهر جهانی صنایع دستی معرفی شده است.
وی اظهارداشت: در کنار این ظرفیت ها اصفهان با معضلاتی از جمله مسائل زیست محیطی، آب و اشتغال نیز روبروست و در سال ۹۲ این شهر آلوده ترین شهر کشور بود که با کمک دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه اصفهان و دیگر دستگاه ها طرح جامع کاهش آلودگی هوا اجرا شد بطوری که در ۵ ماه امسال ۱۳۴ روز هوای سالم به ثبت رسیدو این یعنی استفاده از ظرفیت نخبگان دانشگاهی.
زرگرپور یادآور شد: در خصوص تثبیت خاک و جلوگیری از ایجاد گردوغبار نیز ۵ دانشگاه اصلی اصفهان ورود پیدا کردند و در رابطه با آب های ژرف نیز دانشگاه صنعتی اصفهان تحقیقاتی را آغاز نموده است.
استاندار اصفهان با بیان این که میزان عملکرد دانشگاه های استان در بخش پژوهش بسیار بالاست، افزود: دانشگاه ها و دانشجویان باید در راه اعتلا و کمال کشور مشارکت جدی داشته باشند.
🔻رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در این مراسم ضمن تبریک حضور نودانشجویان در این دانشگاه، این روز را نقطه عطف زندگی و بعنوان یکی از مؤثرترین رویدادها در زندگی آنان عنوان کرد وگفت: امروز افتخار ما این است که در کشوری زندگی می کنیم که گفتمان غالب جامعه آن، گفتمان علم و فناوری است.
دکتر سید محمود مدرس هاشمی افزود: امروز به همگان ثابت شده است که مسیر توسعه، پیشرفت، رشد، عزت، اقتدار، رفاه و حتی سعادت جامعه درگرو علم، دانش و پژوهش است و این مهم در همه اسناد بالادستی و همه سخنان مسؤلین ارشد نظام نیز به چشم می خورد.
وی ادامه داد: اگرچه هنوز حمایت های کافی از حوزه علم و فناوری صورت نمی گیرد، اما این عرصه در سال های اخیر دستاوردهای کم نظیر و حتی بی نظیری را به جامعه عرضه کرده که افزایش جایگاه علمی کشور در آسیا از رتبه 21 در سال 92 به رتبه 17 در سال 95، بخشی از این دستاوردها است.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: سهم مقالات نمایه شده جمهوری اسلامی ایران در پایگاه بین المللی ISI از رتبه 1 و34 صدم درصد در سال 92 به یک و 71 صدم درصد در سال 95 افزایش یافته که این ارتقاء رتبه حاصل انتشار 45 هزار و 800 مقاله علمی توسط محققان کشور در سال 1395 بوده است.
وی با اشاره به شاخص یک درصد مقالات ISI بعنوان معیارکیفیت و میزان ارجاع به مقالات و افزایش این شاخص از یک درصد در سال 92 به 2 و چهار دهم درصد در سال 95، افزود: در حال حاضر 208 تن از دانشمندان کشور در زمره دانشمندان بین المللی یک درصد برتر قرار دارند.
مدرس هاشمی، با بیان این که رشد شتاب علمی کشور از رتبه 25 دنیا در سال 92 به رتبه اول دنیادر سال 95 ارتقاء یافته است، تصریح کرد: به رغم نیاز به فعالیت بیشتر در تطابق یافته های علمی با نیازهای جامعه، یک هزار و 131 ایده تبدیل به محصول شده در سال 92 به دوهزار و 460 مورد در سال 95 افزایش یافته است.
وی افزود: در سال 92 تعداد 773 ایده، تجاری سازی و تبدیل به ثروت شده که این تعداد در سال 95 به یک هزار و 228 مورد افزایش و نیز گردش مالی شرکت های دانش بنیان از 457 میلییارد تومان به هفت هزار و 100 میلیارد تومان افزایش یافته است.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، بیان کرد: مفتخریم که مسؤلین نظام هرجا بخواهند صحبت از پیشرفت ها و دستاوردهای نظام کنند، درصدر دستاوردهای کشور، ازپیشرفت علم و فناوری سخن به میان می آوردند و در این بین سایر حوزه ها همچون، هسته ای، پزشکی، نظامی و... مستقیم و غیرمستقیم از طریق رشد علم و فناوری رشد یافته است.
مدرس هاشمی با اشاره به چهلمین سالگرد تأسیس این دانشگاه، افزود: اکنون دانشگاه صنعتی اصفهان به رشد و بالندگی و بلوغ لازم رسیده است.
وی با بیان بخشی از ویژگی ها، دستاوردها و افتخارات دانشگاه صنعتی اصفهان، اضافه کرد: این دانشگاه از 14دانشکده و 8 پژوهشکده شامل 9 دانشکده فنی و مهندسی، 3دانشکده علوم پایه و2 دانشکده در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی برخوردار است.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به فعالیت حدود 500 عضو هیأت علمی و قریب به 10 هزار دانشجودر این دانشگاه، گفت: نیمی از دانشجویان این دانشگاه شامل حدود 3 هزار و 800 دانشجوکارشناسی ارشد و هزار و300 دانشجوی دکتری در مقطع تحصیلات تکمیلی هستند و در هرسال حدود هزار و 500 دانشجوی کارشناسی، هزار و 400 دانشجوی کارشناسی ارشد و نیز حدود 200 دانشجوی دکتری به دانشگاه صنعتی اصفهان وارد می شوند.
وی برخورداری از امکانات متعدد علمی، آموزشی و رفاهی منسجم به رغم بسیاری از دانشگاه های بزرگ کشور را از ویژگی های ممتاز دانشگاه صنعتی اصفهان دانست وتصریح کرد: کادر علمی بسیار مجرب، برجسته و دلسوز، سیستم آموزشی بسیار منظم و دقیق، آزمایشگاه های پیشرفته و ارتباط خوب با صنعت، محیط علمی کم نظیری را در اینجا بوجود آورده است.
مدرس هاشمی، با بیان بخشی از افتخارات و دستاوردهای دانشگاه صنعتی اصفهان، حدود 50 هزار دانش آموخته توانمند که هم اینک در داخل و خارج از کشور مشغول فعالیت هستند را در صدر این افتخارات دانست و ادامه داد:چندین هزار مقاله ISI که فقط در سال گذشته هزار و 400 مقاله مختص این دانشگاه بوده، اجرای دو هزار 300 طرح صنعتی و چندین طرح کلان ملی را از دیگر دستاوردها و افتخارات این دانشگاه عنوان کرد.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: در بسیاری از حوزه ها این دانشگاه قطب علم و فناوری کشور است و نیز در رتبه بندی های متعدد بین المللی همواره در زمره برترین دانشگاه های ایران قرار داشته است.
وی با بیان بخشی از افتخارت از مجموعه عناوین متعدد اساتید ودانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان در داخل و خارج از کشور، بیان کرد: این دانشگاه موجودیت های جدیدی را به جامعه ارائه کرده که شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بعنوان اولین و بزرگترین پارک علم و فناوری کشور با برخورداری از 550 شرکت دانش بنیان و حدود 7 هزار فارغ التحصیل دانشگاهی در زمره آن ها است.
مدرس هاشمی با توصیه به نودانشجویان به منظور تلقین جمله ما می توانیم در وجود خود وبهره گیری از فرصت چهار ساله پیش رو، افزود: از این فرصت که به نوعی سرمایه گذاری آینده شماست به بهترین وجه استفاده کنید.
وی ادامه داد: دانشگاه فقط برای آموختن یک تخصص یا فن نیست، بلکه دانشگاه محل کشف و شکوفایی استعدادهای شما در حوزه های مختلف است وتوصیه می کنم که بجز استعدادهای علمی در پی دیگر استعدادهای خود درحوزه های اجتماعی ، فرهنگی و ورزشی به ویژه با حضور در مجموعه های دانشجویی فرهنگی دانشگاه باشید.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با اذعان به وجود معضل بیکاری دانش آموختگان دانشگاهی درکشور،گفت: انتظار می رود دانش آموخته دانشگاه صنعتی اصفهان به دنبال شغل، میز و سمت نباشد و خود بعنوان کارآفرین ضمن ایجاد اشتغال برای دیگران، گردش مالی بر مبنای فعالیت های دانش بنیان درکشور ایجاد نماید.
مدرس هاشمی، اضافه کرد: نمونه های متعددی از دانشجویان سابق دانشگاه صنعتی اصفهان با حرکت در این مسیر، هم اینک در شهرک علمی وتحقیقاتی با کارآفرینی و اشتغال زایی، گردش مالی فراوانی را ایجاد نموده اند.
وی در پایان افزود: دانشگاه صنعتی اصفهان با اجرای طرح "تم دانش" به منظور توانمند سازی و مهارت افزایی دانشجویان، ضمن ایجاد بسترهای لازم به منظور آموزش مهارت های کارآفرینی و ایجاد شرکت های دانش بنیان برای دانشجویان، زمینه ایجاد اشتغال را فراهم کرده است.
گفتنی است:آئین آغاز سال تحصیلی دانشگاه ها ومؤسسات آموزش عالی استان و نیزافتتاحیه نودانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان صبح امروز و با برگزاری برنامه های متعدد فرهنگی، هنری و جذاب در تالار شیخ بهایی این دانشگاه برگزار شد.
http://www.tg-me.com/iutonline
بازدید مدیرکل و شورای معاونین صداوسیمای مرکز اصفهان از دانشگاه صنعتی اصفهان

✳️مدیرکل، شورای معاونین و مدیران صداوسیمای مرکز اصفهان روز گذشته از دستاوردها وتوانمندی های دانشگاه صنعتی اصفهان بازدید کردند.

🔻در این دیدار، رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به ویژگی ها، دستاوردها و توانمدی های این دانشگاه گفت: تقديم 144 شهيد والامقام در طول هشت سال دفاع مقدس و قریب به 50 هزار دانش آموخته توانمند، از جمله بزرگترین افتخارات و دستاوردهای این دانشگاه است.
دکتر سید محمودمدرس هاشمی بابیان بخشی از افتخارات علمی و پژوهشی و دستاوردهای دانشگاه صنعتی اصفهان در حوزه فناوری، تصریح کرد: ارائه ايده راه اندازي پارك هاي علم و فناوري دركشور براي اولين بار در شهرك علمي تحقيقاتي اصفهان، راه اندازي مركز نوآوري دانشگاه، استقرار مركز رشد دانشگاه، توافق و همكاري نزديك با این شهرك و پيگيري موضوع راه اندازي كريدور علم و فناوري اصفهان با محوريت شهرك علمي تحقيقاتي اصفهان از جمله دستاورد هاي دانشگاه در حوزه نوآوري و فناوري است.
وی حضور در بين 800 دانشگاه برتر دنيا از سال 2014 تاكنون، حضور در بين یکصد دانشگاه برترآسیا از سال 2014 تاكنون و حضور در میان يكصد دانشگاه برتر جوان (با عمر کمتر از 50 سال) دنیا را از جمله افتخارات بين المللي دانشگاه صنعتی اصفهان عنوان کرد.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به طرح تحول راهبردي و چشم انداز این دانشگاه در افق 1404 افزود: براساس چشم انداز این طرح، دانشگاه صنعتی اصفهان برخوردار از فضاي علمي و فرهنگي پويا و کيفيت گرا، دانشگاهي است داراي مرجعيت علمي و فناوري درآسيا، سرآمد در تربيت دانش آموختگاني توانمند در تراز جهاني، اخلاق مدار و نقش آفرين در توسعه کشور، تأثيرگذارترين دانشگاه کشور در منطقه پيراموني خود و يکي از سه دانشگاه برتر کشور براي تحقق جامعه دانايي محور خواهد بود.
مدرس هاشمی با بیان این که امسال مصادف با چهلمین سال تأسیس دانشگاه صنعتی اصفهان است، اظهار داشت: معرفی دستاوردها و توانمندی های دانشگاه به جامعه، تقویت برند دانشگاه در کشور و به ویژه در منطقه پیرامونی، ایجاد نشاط و امید در دانشگاهیان، افزایش حس تعلق دانشگاهیان و دانش آموختگان به دانشگاه، قدرشناسی از خادمان دانشگاه، بررسی تحولات گذشته، ترسیم چشم انداز آینده و زمینه سازی اجرا و تحقق طرح تحول راهبردی از اهداف برگزاري گراميداشت چهلمين سال تأسيس دانشگاه صنعتی اصفهان است.
وی با اعلام آمادگی براي مشاركت در تهيه برنامه هاي علمي و همكاري در زمينه هاي فني مربوط به صدا و سيما، پوشش خبري مناسب برنامه هاي مختلف دانشگاه به ويژه برنامه هاي چهلمين سال و همکاری در خصوص ارتقای برند دانشگاه صنعتي اصفهان به عنوان يك سرمايه ملي را، از جمله زمينه هاي همكاري دانشگاه صنعتی اصفهان با رسانه ملی عنوان کرد.
مدرس هاشمی، ابراز امیدواری کرد تا با همکاری نزدیک صداوسیمای مرکز اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان یک سرمایه ملی بیش از پیش به کشور و آن سوی مرزها شناسانده شود.
مدیر کل صداوسیمای مرکز اصفهان نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از حضور در مجموعه بزرگ دانشگاه صنعتی اصفهان، گفت: این دانشگاه بعنوان مولود انقلاب، فرزند علمی و فناوری و فرزند دانش محور و دانش بنیان انقلاب اسلامی به شمار می رود.
دکتر مسعود احمدی با اشاره به همزمانی چهلمین سال تأسیس دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان یکی از بزرگترین دانشگاه های کشور با چهل سالگی انقلاب اسلامی، تصریح کرد: صدا و سیمای مرکز اصفهان قطعاً برنامه‌های محوری در این زمینه خواهد داشت.
وی با تأکید بر ارائه تولیدات در صداوسیمای مرکز اصفهان با محوریت دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان محصول چهل‌سالگی انقلاب اسلامی، از نقش ویژه این دانشگاه بعنوان یکی از دانشگاه‌های برتر آسیا و در زمره دانشگاه های برتر جوان دنیا تجلیل کرد.
احمدی، افزود: اگرچه قدمت، سابقه و پیشینه شرط لازم برای رشد محسوب می‌شود اما شرط کافی نیست و دانشگاه صنعتی اصفهان ضمن برخورداری از این شرط، با بهره گیری از توان، اراده و پشتوانه فکری، فرهنگی و علمی صاحبان علم، اینک بعنوان برترین دانشگاه کشور در حوزه تولید علم و دیپلماسی‌ علمی به شمار می‌آید.
مدیر کل صداوسیمای مرکز اصفهان با ابراز خرسندی از جهش های بزرگ علمی دانشگاه صنعتی اصفهان طی سه دهه گذشته، اظهار داشت: این دانشگاه با تمام توان خود محصول فرهنگ، تمدن و بضاعت علمی و فرهنگی اصفهان است و ما در رسانه ملی آمادگی داریم که با این سرمایه بزرگ علمی و فناورانه کشور همکاری نزدیک داشته باشیم.
وی عدم توجه به پیوست رسانه ای در تولیدات علمی را از جمله نقص ها در بخش های مختلف علمی دانست و افزود: لازم است تا با تدوین پیوست رسانه‌ای و تعریف جایگاه آن در توضیح و تبیین برنامه‌ها، روابط عمومی دانشگاه بتواند در این عرصه بیش از پیش فعالیت نماید.
احمدی، از جمله دلایل موفقیت دانشگاه صنعتی اصفهان را وجود شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان عنوان کرد و گفت: کوتاهی همه ما اعم از برنامه ریزان علمی و نیز اهالی رسانه سبب شده است تا این موفقیت های بزرگ به نحو شایسته به جامعه منتقل نگردد.
وی ادامه داد: بزرگترین دستاورد علمی، پژوهشی و فرهنگی انقلاب اسلامی اصفهان در این دانشگاه است و ما با تمام توان وارد می‌شویم و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را همزمان با چهلمین سال تأسیس دانشگاه صنعتی اصفهان، همراه خواهیم نمود.
مدیر کل صداوسیمای مرکز اصفهان، بخش های دانشجویی، حوزه اقتصاد مقاومتی و بحران‌های گوناگونی که اصفهان با آن ها مواجه است را از جمله موضوعات قابل همکاری در دانشگاه صنعتی اصفهان بیان کرد و گفت: حوزه سبک زندگی، بخش کشاورزی و حوزه فضای مجازی، از دیگر زمینه های همکاری به منظور تولید محتواهای رسانه ای در این دانشگاه است.
وی با تأکید بر لزوم ایجاد پیوست رسانه ای در دانشگاه صنعتی اصفهان به ویژه در تصمیمات راهبردی این دانشگاه، ابراز امیدواری کرد که صداوسیمای مرکز اصفهان بتواند این مجموعه پرافتخار کشور را به نحو شایسته به استان، کشور و حتی سطوح بین المللی معرفی نماید.
مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این دیدار با اشاره به ارتباط بسیارخوب این دانشگاه با بخش های مختلف صداوسیما، ابراز امیدواری کرد: حضور مدیران رسانه ملی و آشنایی نزدیک ایشان با توانمندی ها و دستاوردهای دانشگاه صنعتی اصفهان، زمینه ساز ارتقاء همکاری ها در بخش های گوناگون گردد.
محمدجواد براتی افزود: تمهیدات و بسترهای لازم به منظور تولید محتواهای گوناگون رسانه ای در دانشگاه صنعتی اصفهان بر مبنای پتانسیل های این دانشگاه و در راستای سیاست های کلان نظام فراهم است.
وی با اشاره به توانمندی های ویژه دانشگاه صنعتی اصفهان به منظور ارائه تولیدات مختلف رسانه ای به ویژه در حوزه های مهم جامعه همچون خشکسالی، آلودگی های زیست محیطی، حمل و نقل و ...، تصریح کرد: دستاوردها، زیرساخت ها و امکانات و نخبگان شاخص و برجسته دانشگاه صنعتی اصفهان، از سرمایه های این دانشگاه جهت معرفی به جامعه به شمار می روند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، اضافه کرد: این مجموعه آمادگی دارد تا با همکاری همه جانبه و ارائه خدمات مورد نیاز، بسترهای لازم به منظور افزایش تولیدات رسانه ای صداوسیما از دستاوردها و توانمندی های دانشگاه صنعتی اصفهان را فراهم نماید.
در این دیدار دکتر مهران نحوی سرپرست معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز با اشاره به جایگاه ویژه و توانمندی های برجسته علمی این دانشگاه، بر نقش ویژه رسانه ملی در معرفی بیش از پیش این دستاوردها تأکید کرد.
در بخش های دیگری از این دیدار، معاونین و مدیران بخش های مختلف صداوسیمای مرکز اصفهان به ارائه نقطه نظرات خود به منظور کمک به ارتقاءهمکاری های رسانه ملی با دانشگاه صنعتی اصفهان در حوزه های مربوطه پرداختند.
مدیرکل، شورای معاونین و مدیران صداوسیمای مرکز اصفهان در این بازدید، از پژوهشکده های علوم و فناوری زیردریا، فناوری اطلاعات و ارتباطات، مرکز تخصصی آپا و مرکز ملی ابررایانش شیخ بهایی دانشگاه صنعتی اصفهان دیدن کردند.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻ظهر امروز:

قافله بزرگ عزاداری دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد +گزارش تصویری

✳️ظهرامروز ودر پنجمین روز از ماه محرم، قافله بزرگ عزاداری دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

🔻قافله عزای دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اصفهان متشکل از دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه، ظهر امروز و پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر برگزار شد.
در این آئین که با تشییع پیکر مطهر"شهید والامقام محمد محمدی" از شهدای مدافع حرم لشکر فاطمیون همراه بود، عزاداران حسینی دانشگاه صنعتی اصفهان مسافت مسجد فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) تا پارکینگ دانشکده شیمی را به سوگواری پرداختند.
http://www.tg-me.com/iutonline
iut_news960704.rar
3.9 MB
گزارش تصویری (رسانه ای) قافله بزرگ عزاداری دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اصفهان
🔻اندیشمند اسپانیایی در دانشگاه صنعتی اصفهان:

فراماسونرها عامل بوجود آمدن داعش و بسیاری از جنگ ها در دنیا هستند

✳️محقق و اندیشمند اسپانیایی گفت: فراماسونرها هستند که عامل بوجود آمدن داعش و بسیاری از جنگ ها در دنیا هستند .جنگ جهانی اول و دوم متعلق به اتاق فکر این گروه است و آنان در پی ایجاد جنگ جهانی سوم هستند.

🔻به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، مانوئل گالیانا روس اسپانیایی در همایشی با عنوان دستان آلوده که در تالار شهید فتوحی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، با اشاره به ریشه فراماسون و صهیونیسم جهانی اظهار داشت: فراماسون‌ها شعارشان بر مبنای ایجاد زندگی بهتر برای بشریت است.
وی افزود: این گروه از تمامی مذاهب تشکیل شده است و هر کس با هر دینی می‌تواند عضو این فرقه شود؛ زیرا این گروه و اعضای آن به هیچ دینی معتقد نیستند و تنها در شناسنامه خود نام یکی از ادیان را به یدک می‌کشند و همچنین آن‌ها خود را یک دین و صاحب نژادی جدا و برتر از دیگر انسان‌ها می‌دانند.
محقق و اندیشمند اسپانیایی ادامه داد: درسال ۱۷۲۳ میلادی این گروه اساس نامه خود را تنظیم کرد‌. فراماسون‌ها پس از این کار نفوذ خود را در نقاط جهان همانند دریای کارائیب و فرانسه و جامائیکا افزایش دادند.
وی با بیان این که فراماسونر‌ها اهدافی همانند تجزیه طلبی کشورها دارند اذعان داشت: جالب است بدانید که در انقلاب امریکا نیز فراموسنرها سهیم بوده اند. به طوری که ۴۰ درصد از گروه پیروز را فراماسونرهایی از جمله جورج واشنگتن و جفرسون تشکیل می‌دادند وآن‌ها در انقلاب فرانسه و روسیه نیز دست داشتند.
وی با اشاره به برخی از برنامه‌های فراموسنرها از گذشته تاکنون بیان کرد: این گروه جنگ های اول دوم و سوم جهانی را پی ریزی کردند و طرح این جنگ‌ها نیز از آن اتاق فکر این گروه است. برنامه آن‌ها برای جنگ جهانی سوم به این گونه است که این جنگ میان مسلمانان و مسیحیان رخ دهد. هدف آن‌ها این است که پس از جنگ جهانی سوم دیگر دینی در جهان وجود نداشته باشد‌.
گالینا روس تصریح کرد: جنگ جهانی سوم پیش نخواهد آمد زیرا اگر جنگ جهانی سوم رخ دهد این جنگ ‌میان روسیه و اسرائیل خواهد بود که جنگی اتمی است و پس از آن دیگر کره‌ خاکی برای سکونت وجود نخواهد داشت. چنین جنگی پیش نخواهد امد اما درگیری های درون‌منطقه ای نیز‌ اجتناب ناپذیر است‌.
وی افزود: صهیونیست‌ها خود بسیاری از جنگ‌ها را به وجود آورده‌ اند. فراماسونرها سازندگان داعش هستند و می‌خواستند از طریق این گروه جنگ‌های دیگری را به وجود آورند که با مقاومت مردم ‌سوریه و عراق موفق به انجام این کار نشدند.فراموسنرها و صهیونیست‌ها در جنگ‌های که به وقوع می‌پیوندند به هر دوطرف درگیر کمک‌های مالی می‌کند تا بتواند سود و اصل پول را از آن‌ها بگیرند.
محقق و اندیشمند اسپانیایی با بیان این که صهیونیست‌ها سازمان ملل را ایجاد کردند و سپس سازمان ملل خود ایجاد کننده اسرائیل بود، ادامه داد: فراماسونرها به خاطر نفوذی که دارند همواره در تلاش هستند در کشورهایی که در آن‌ها ذی نفوذند افرادی در راس حکومت قرار گیرند که لکه‌ای ننگین در کارنامه خود داشته باشند تا در مواقعی که خواستند بر خلاف میل این‌گروه عمل کنند؛ با تکیه بر آن نقطه ضعف‌های این افراد اهداف خود را به پیش ببرند.
وی در پایان گفت: من در گذشته با شرکت‌هایی کار می‌کردم که خط پنجم و ششم دفاعی صهیونیست‌ها بودند. من ۱۲ کتاب تألیف کرده ام که پس از چاپ کتاب دومم روابطم با آن شرکت‌ها قطع شد. موضوع بیشتر کتاب‌های من درباره بحران‌های جهانی،جهان سازی، وهابیت و موضوعاتی از این قبیل بوده است.
گفتنی است: همایش دستان آلوده با حضور مانوئل گالیانا روس محقق، مؤلف و اندیشمند اسپانیایی عصر روز گذشته در تالار شهید فتوحی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
http://www.tg-me.com/iutonline
#دعوتنامه
(پوشش رسانه ای افتتاحیه پنجمین جشنواره ملی امنیت فضای تبادل (افتا))
🔻 #خبرنگاران محترم رسانه های گروهی؛
🔺باسلام و تحیّت؛
🔹احتراماً به استحضار می رساند پنجمین جشنواره ملی امنیت فضای تبادل (افتا) همزمان با چهلمین سالگرد تأسیس دانشگاه صنعتی اصفهان با هدف ارتقای سطح آگاهی عمومی در زمینه امنیت فضای تبادل اطلاعات، کشف و پرورش استعدادهای جدید در این حوزه، رشد و توسعه ایده‌های نوین در عرصه امنیت فناوری اطلاعات و ارتباطات با مشارکت سازمان‌ها و شرکت‌های فعال در زمینه فناوری اطلاعات کشور در پاییز و زمستان ۹۶ در چند مرحله در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌گردد.

این جشنواره، رویدادی ترویجی در حوزه امنیت فضای تبادل اطلاعات است که به صورت سالیانه در دانشگاه صنعتی اصفهان با محوریت مرکز تخصصی آپا برگزار می‌گردد. این رویداد ملی شامل مسابقه CTF، رویداد کسب و کار نوافتا، ماراتن افتا، کارگاه‌ها و سمینارهای تخصصی و نمایشگاه ترویجی امنیت فضای تبادل اطلاعات می‌باشد.

آئین افتتاحیه این جشنواره، چهارشنبه۲۶ مهرماه، از ساعت ۹ الی ۱۲ در تالار شهید فتوحی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می گردد.

نظر به اهمیت این رویداد علمی ترویجی، مستدعی است نسبت به پوشش رسانه ای آن دستور مقتضی مبذول فرمائید.
www.tg-me.com/iutonline
2024/09/24 06:26:57
Back to Top
HTML Embed Code: