Telegram Web Link
💐 17مردادماه،روزبزرگ راویان صادق وخستگی ناپذیرحقیقت، آگاهی ومعرفت و #روز_خبرنگار رابه همه همکاران و خبرنگاران خستگی ناپذیراین عرصه خطیر و گرانسنگ صمیمانه تبریک عرض می نمائیم

#روابط_عمومی
📲 @iutonline
🔻درآستانه هفته دولت و روزکارمند:

جشن بزرگ تجلیل از کارمندان نمونه دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد

✳️صبح امروز و درآستانه هفته دولت و روز کارمند و مقارن با سالروزازدواج امیرالمومنین(ع) وحضرت فاطمه(س)، آئین بزرگداشت روزکارمند و تجلیل از کارمندان نمونه دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

🔻در این آئین که با حضور هیأت رئیسه، مدیران و جمع کارکنان دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با گرامیداشت یاد شهیدان رجایی و باهنر و تبریک روز کارمند، هدف اصلی از برگزاری این مراسم را تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش های خادمان علم و پژوهش در این دانشگاه عنوان کرد.
دکتر سید محمود مدرس هاشمی با اشاره به چهلمین سال تأسیس دانشگاه صنعتی اصفهان، به بیان عوامل رشد و ارتقای این دانشگاه پرداخت و گفت: برنامه‌ریزی خوب و بلندمدت اولیه توسط پایه‌گذاران این دانشگاه در زمینه‌های آموزشی، اساتید، کارکنان، تجهیزات، فضای فیزیکی و اراضی وسیع، زمینه پیشرفت دانشگاه صنعتی اصفهان را میسر ساخته است.
وی نیروی انسانی خوب را دارایی اصلی دانشگاه صنعتی اصفهان عنوان کرد و افزود: استفاده از اساتید توانمند و کارکنان زحمت‌کش باعث جذب دانشجویان خوب و فعال بوده و سرمایه‌های اجتماعی مناسب مانند قانون‌مداری، وفاق و همدلی، اعتماد میان مدیریت و کارکنان و اخلاق موجب شده است تا 50 هزار فارغ‌التحصیل داشته باشیم و دانشگاهیان با ارتباط مناسب با صنعت برای حل مشکلات این بخش مهم چاره‌اندیشی کنند و با تولید مقالات علمی موجب پیشبرد مرزهای دانش گردند.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با اعلام تصویب طرح تحول راهبردی توسط هیئت امنا دانشگاه، به افق پیش روی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: دانشگاه صنعتی اصفهان در افق 1404 برخوردار از یک فضای علمی و فرهنگی پویا و کیفیت گرا، دارای مرجعیت علمی و فناوری در آسیا، سرآمد در تقویت دانش‌آموختگانی توانمند در تراز جهانی، اخلاق‌ مدار و نقش‌آفرین در توسعه کشور؛ و تأثیرگذارترین دانشگاه در منطقه پیرامونی خود و یکی از سه دانشگاه برتر برای تحقق جامعه دانایی محور خواهد بود.
مدرس هاشمی با بیان زمان 9 ساله برای رسیدن به این چشم انداز، این هدف را قابل دستیابی دانست و افزود: 54 هدف و 80 اقدام اجرایی در برنامه راهبردی دانشگاه صنعتی اصفهان تدوین شده است.
وی با تأکید بر سهیم بودن همه دانشگاهیان در طرح تحول راهبردی، گفت: تقویت کارآمدی و کارآیی کارکنان دانشگاه، حفظ کرامت و منزلت کلیه دانشگاهیان و ارتقای سلامت جسم و بهداشت روان آن ها از جمله مواردی است که به صورت مستقیم مربوط به کارکنان این دانشگاه است.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، ضمن عذرخواهی از کاستی های موجود که بسیاری از آن ها ناشی از محدودیت هاست، افزود: رسیدن به تحول دانشگاه، فقط با یک عزم جمعی، همدلی، وفاق، همفکری و اعتماد بین دانشگاهیان میسر خواهد شد.
سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این آئین در سخنانی، به نقش و اهمیت مسئولیت پذیری در فعالیت های جاری پرداخت.
حجت الاسلام والمسلمین عمادی، بیان کرد: بی‌تفاوت نبودن و مسئولیت‌پذیری در انجام کارها، موجب جلوگیری از شکست و دستیابی به موفقیت در کارها می‌شود.
تجلیل از خانواده "شهید والامقام مدافع حرم جواد محمدی"، پخش کلیپ هایی از درددل ها و خواسته های کارکنان دانشگاه و اجرای گروه های هنری از دیگر بخش های آئین تجلیل از کارمندان نمونه دانشگاه صنعتی اصفهان بود.
در پایان این مراسم از 27 کارمند، کارشناس و مدیر نمونه دانشگاه صنعتی اصفهان در حوزه های آموزشی، پژوهش و فناوری، دانشجویی، فرهنگی اجتماعی، ریاست و اداری مالی تجلیل بعمل آمد.
📲 www.tg-me.com/iutonline
🔻با کسب مقام سوم بخش چالش فنی و عنوان پنجم تیمی:

درخشش تیم رباتیک دانشگاه صنعتی اصفهان درمسابقات روبوکاپ 2017 ژاپن

✳️تیم رباتیک دانشگاه صنعتی اصفهان با حضور موفق در مسابقات روبوکاپ 2017 ژاپن، ضمن کسب عنوان سوم بخش چالش فنی، در جایگاه پنجم تیمی این رقابت ها قرار گرفت.

🔻در این دوره از رقابت ها که با حضور کشورهای قدرتمند عرصه رباتیک همچون آلمان، امریکا، ژاپن، برزیل، پرتغال و هند در شهر ناگویای کشور ژاپن برگزار شد، تیم رباتیک شبیه سازی سه بعدی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان با نام AIUT3D، پس از چند دور مسابقه به مقام پنجم این رقابت ها دست یافت.
تیم UTAustinVilla امریکا همچون سال گذشته موفق به کسب عنوان نخست این رقابت ها شد و تیم هایی از کشورهای آلمان، ژاپن و امریکا نیز عناوین دوم تا چهارم این رقابت ها را به خود اختصاص دادند.
همچنین در بخش چالش فنی مسابقات روبوکاپ2017 ژاپن، تیم رباتیک شبیه سازی سه بعدی دانشکده مهندسی برق وکامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان، پس از تیم هایی از امریکا و آلمان، عنوان سوم این بخش از مسابقات را به خود اختصاص داد.
تیم رباتیک شبیه سازی سه بعدی دانشگاه صنعتی اصفهان (AIUT3D) متشکل از سيد نويد حسيني ايزدي، مهدي تاجمير رياحي، سيد يعقوب اشکوفراز، محمد روشن ضمير و مهدي عباسي سورشجاني به سرپرستی دکتر مازیار پالهنگ در این دوره از رقابت ها شرکت نمود.
📲 www.tg-me.com/iutonline
#دعوتنامه
📣پوشش خبری پانزدهمین کنگره علوم خاک ایران

🔻باسلام؛
✳️احتراماً به استحضار می رساند، دانشگاه صنعتی اصفهان طی روزهای آتی میزبان متخصصانی از سراسر کشور در پانزدهمین کنگره علوم خاک ایران است.
این کنگره با همکاری انجمن علوم خاک ایران و مشارکت متخصصان بخش خاک کشور و با هدف بررسی مشکلات و بحران های خاکی کشور و بستر سازی برای ارایه راهکار های اجرایی برگزار می گردد.
در این رویداد علمی، ضمن برگزاری همایش های مستقل، نشست های تخصصی بخش های علمی و ارائه مقالات و ميزگردها، نمایشگاه ها، کارگاه های علمی- اجرائی و حرفه ای نیز برگزار می گردد.
نظر به اهمیت این کنگره، مستدعی است نسبت به پوشش خبری آن دستور لازم مبذول فرمائید.

🗓زمان(مراسم افتتاحیه): 2شنبه مورخ 96/6/6 ساعت 8:30 صبح
🚩مکان: تالار بزرگ شیخ بهایی دانشگاه صنعتی اصفهان
📲 www.tg-me.com/iutonline
🔻با شعار خاک، سلامتی و زندگی:

آغاز پانزدهمین کنگره علوم خاک ایران در دانشگاه صنعتی اصفهان

✳️پانزدهمین کنگره علوم خاک ایران با حضور محققان علوم خاک از سراسر کشور، صبح امروز در دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز به کار کرد.

🔻در آئین افتتاحیه این رویداد علمی، رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد شهیدان رجایی و باهنر، گفت: این دانشگاه امروز یکی از قله‌های رفیع علم و فناوری درکشور و منطقه محسوب می‌شود.
دکتر سید محمود مدرس هاشمی، مهم‌ترین دستاورد دانشگاه صنعتی اصفهان در طول 40 سال گذشته را قریب به 50 هزار فارغ‌التحصیل ارزشمند فعال در عرصه‌های گوناگون صنعت و فناوری دانست و افزود:حوزه آموزش این دانشگاه همواره زبانزد بوده و دانشگاه صنعتی اصفهان با تولید علم و ارائه مقالات علمی معتبر موجب پیشبرد مرزهای دانش شده است.
وی افزود: در سال گذشته میلادی تعداد 1400 مقاله ISI توسط اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با همکاری دانشجویان تحصیلات تکمیلی این دانشگاه تولید شده که کیفیت مقالات علمی دانشگاه صنعتی اصفهان در کشورکم‌نظیر است.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان این که توجه به مشکلات صنعت از ابتدای تأسیس این دانشگاه همواره مورد توجه بوده است، تصریح کرد: تاکنون دوهزار و یکصد طرح صنعتی را با صنایع و سازمان‌های مختلف در استان و کشور اجرا کرده‌ایم که برخی از آن ها منجر به حل مشکلات مهمی در حوزه صنعت کشور شده است.
مدرس هاشمی با اشاره به تدوین و تصویب طرح تحول راهبردی دانشگاه صنعتی اصفهان، افزود: بر مبنای این طرح، این دانشگاه در افق 1404 برخوردار از یک فضای علمی و فرهنگی پویا وکیفیت گرا، دارای مرجعیت علمی و فناوری در آسیا، سرآمد در تقویت دانش‌آموختگانی توانمند در تراز جهانی، اخلاق‌مدار و نقش‌آفرین در توسعه کشور و یکی از سه دانشگاه برتر برای تحقق جامعه دانایی محور پیش بینی شده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر قریب به 10 هزار دانشجو در دانشگاه صنعتی اصفهان مشغول فعالیت علمی و آموزشی هستند که نیمی از این تعداد در مقاطع تحصیلات تکمیلی قرار دارند و براین مبنا پایان‌نامه‌ها و رساله‌های تحصیلات تکمیلی را به سمت حل معضلات و مشکلات کشور هدایت می نماییم.
استاد دانشگاه صنعتی اصفهان، موضوع خاک را از مهم‌ترین مسائل دنیای کنونی وبر مبنای وضعیت اقلیمی کشور حیاتی دانست و افزود: خاک یک بستر بسیار اساسی و حیاتی و دیرتجدیدشونده است.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به فعالیت های ارزشمند این دانشگاه در موضوع خاک، از آمادگی این مجموعه علمی به منظور همکاری در زمینه های های گوناگون این عرصه پراهمیت خبر داد.

🔹معاون وزیر جهاد کشاورزی: لزوم توسعه عمودی در بخش کشاورزی کشور

معاون آب و خاک وزیر جهاد کشاورزی نیز در این مراسم با اشاره به نگرش جدید دنیا نسبت به مقوله خاک، گفت: نسل ما در بحث آب و خاک مسئولیت بسیار سنگینی را بر عهده دارد.
مهندس علی مراد اکبری افزود: کشور ایران ظرفیت توسعه افقی در بخش کشاورزی را ندارد و باید به سمت توسعه عمودی در بخش کشاورزی برویم و این به معنی بهره‌وری در این امر است.
وی ادامه داد: خوشبختانه حساسیت و توجه مسئولین و مردم به مسئله آب و خاک ایجاد شده است و هرگونه برنامه‌ریزی برای موضوع آب بدون توجه لازم به مسئله خاک بیهوده خواهد بود.
معاون آب و خاک وزیرجهاد کشاورزی، ارزیابی و مونیتورینگ خاک‌های سالم و مطالعه و طراحی رویکرد به‌هم‌تنیده انرژی، آب و خاک را از جمله پیشنهادهای مؤثر در این زمینه عنوان کرد.

🔹بیش از 200 چالش در بخش خاک و آب کشور گزارش شده است
دبیر پانزدهمین کنگره علوم خاک ایران نیز در آئین افتتاحیه این کنگره با ابراز خرسندی از میزبانی این دانشگاه از کنگره خاک برای دومین بار پس از سال 1373، بیان کرد: خاک از دیرباز یکی از عناصر چهارگانه مهم هستی محسوب می شده است.
دکتر محمدعلی حاج عباسی افزود: اگر خاک سالم نباشد، زنجیره غذایی انسان و کلیه موجودات زنده به خطر می‌افتد و هم اینک بیش از 200 چالش در بخش خاک و آب کشور گزارش شده است.
وی ادامه داد: اندیشه، فرهنگ، قوانین ، عدم آگاهی عمومی و خصوصی، عدم نگرش سیستمی، وضعیت پذیرش و آموزش و تناقض نیاز یا عدم نیاز فارغ‌التحصیلان در این زمینه، چالش‌های بزرگ عرصه خاک به شمار می رود.
دبیر پانزدهمین کنگره علوم خاک ایران با اشاره به محورهای این رویداد علمی، اندیشه، فرهنگ، قوانین و اقتصاد در بهره‌برداری و حفاظت از منابع خاک، مدیریت و بهره‌برداری پایدار از منابع آب و خاک در حوزه زاینده‌رود، خاک، مخاطرات زیست محیطی، سیل، فرونشست زمین و ریزگردها، پیدایش و رده بندی خاک، ارزیابی و آمایش اراضی و جایگاه کودهای شیمیایی، زیستی و آلی را از جمله این محورها عنوان کرد.
حاج عباسی اضافه کرد: شیمی و حاصلخیزی خاک و تغذیه گیاه، خاک، خشکسالی و بهره‌برداری آب، فیزیک و رابطة آب و خاک و گیاه، فناوری‌های نوین در علوم خاک، حفاظت و مدیریت پایدار خاک، بیولوژی و بیوتکنولوژی خاک و آلودگی‌های خاک از دیگر محورهای پانزدهمین کنگره علوم خاک ایران خواهد بود.
استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان تصریح کرد: برنامه‌ریزی و اولویت‌های کشور درخصوص خاک باید بر اساس استفاده از منابع پایدار زمین، نگرش کامل و تفکر سیستمی یکپارچه و مبتنی بر عوامل "فرهنگی - اقتصادی - زیست محیطی – تخصصی" برای دستیابی به مدیریت پایدار خاک باشد.
وی با بیان این که یک هزار و 50 مقاله در پانزدهمین کنگره علوم خاک ایران به ثبت رسیده و250 داور از نقاط مختلف کشوربه بررسی آن ها پرداخته اند، افزود: از این تعداد، 932 مقاله به صورت پوستر، 68 مقاله به صورت شفاهی و 18 مقاله نیز در قالب سخنرانی کلیدی ارایه خواهد شد.
گفتنی است: پانزدهمین کنگره علوم خاک ایران به همت دانشکده مهندسی کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان و انجمن علوم خاک ایران، با ارائه مقالات کليدی و عمومی، بررسی دغدغه های خاکشناسان، کارگاههای آموزشی، گردش های علمی و مسابقات دانشجویی تا هشتم شهریورماه در دانشگاه صنعتی اصفهان برقرار می باشد.
📲 www.tg-me.com/iutonline
🔻28 و29 آذرماه:

دانشگاه صنعتی اصفهان، میزبان سومین کنفرانس ملی شتابگرهای ذرات وکاربردهای آن

✳️سومین کنفرانس ملی شتابگرهای ذرات و کاربردهای آن ۲۸ و۲۹ آذرماه سال جاری به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.

🔻دبیر این رویداد علمی با اعلام خبر فوق گفت: امروزه شتابگرهاي ذرات از پيشرفته‌ترين دستاوردهاي علمي و فناوري است كه در شاخه‌هاي مختلف علوم، فناوري و پزشكي کاربرد دارند به‌طوري كه نياز به ساخت و ارتقاء فناوري شتابگرها در ابعاد و رده‌هاي مختلف انرژي و براي ذرات گوناگون رو به افزايش است.
دکتر سیدظفراله کلانتری، افزود: خوشبختانه بيش از يك دهه است كه در ایران نيز فعاليت‌هاي مناسبی برای ساخت و توسعه شتابگرهاي ذرات آغاز شده و مطالعات قابل توجهي در زمينه‌هاي اصول فيزيكي و اساس كار انواع شتابگرها، روش محاسبات و استفاده از نرم‌افزارهاي ويژه طراحي وسايل و قطعات شتابگرها و بررسي دينامك باريكه ذرات در كنار گسترش فناوري‌ها و ساخت دستگاه‌هاي مرتبط، توسط گروه‌هاي پژوهشي در مراكز تحقيقاتي مختلف و دانشگاه‌ها انجام مي‌گيرد.
وی با اشاره به ويژگي بين رشته‌اي اين دانش، گسترش فعاليت‌هاي پژوهشي در زمينه‌هاي نظري، محاسباتي، ساخت و كاربردهاي شتابگرها و از سوی دیگر نياز كشور به شتابگرها در زمينه‌هاي مختلف را از ضرورت های برگزاري این کنفرانس عنوان کرد.
عضو هیأت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان، گردآوری پژوهشگران و متخصصان اين حوزه به منظور به اشتراک گذاشتن یافته‌های علمی و تجربيات خود در زمينه شتابگرها،ايجاد فرصت براي همكاري بين گروه‌هاي تحقيقاتي، آشنایی بیشتر دانشجویان با پژوهش‌ها و پژوهشگران اين زمينه تحقیقاتی و كمك به گسترش و پيشرفت شتابگرها حول محورهای این کنفرانس را از اهداف برگزاری این رویداد علمی بیان کرد.
دبیر سومین کنفرانس ملی شتابگرهای ذرات و کاربردهای آن با اشاره به محورهای اصلی این کنفرانس، تصریح کرد: فیزیک شتابگرها، طراحی و ساخت انواع شتابگرها و تجهیزات مرتبط و کاربرد شتابگرها در علوم، صنعت و پزشکی، محورهای اصلی سومین کنفرانس ملی شتابگرهای ذرات و کاربردهای آن می باشد.
کلانتری، اضافه کرد: علاقه مندان به منظور کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این کنفرانس، تا 20 مهرماه فرصت دارند تا به نشانی http://psi.ir/farsi.asp?page=iranpac2017 مراجعه نمایند.
گفتنی است: كنفرانس ملی دوسالانه شتابگرهاي ذرات و كاربردهاي آن، 28 و 29 آذرماه سال جاری با همكاري انجمن فيزيك ايران به میزبانی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد شد.
📲 www.tg-me.com/iutonline
🔻مرکز تخصصی آپا دانشگاه صنعتی اصفهان:
📲 www.tg-me.com/iutonline
افشای بیش‌ از 711 میلیون آدرس ایمیل از یک سرور بات ارسال هرزنامه

✳️در یکی از بزرگترین رخدادهای افشای داده، یک پایگاه داده‌ی بزرگ، 711 میلیون آدرس ایمیل را توسط یک بات ارسال هرزنامه به صورت آنلاین منتشر کرد.

🔻براساس اعلام مرکز تخصصی آپا دانشگاه صنعتی اصفهان، این تعداد ایمیل از طریق یک بات ارسال هرزنامه که برای ارسال تعداد زیادی هرزنامه استفاده می‌شده به صورت آنلاین منتشر شده است.
این پایگاه داده، حاوی تعداد زیادی ایمیل، همراه با میلیون‌ها گواهی SMTP از سرتاسر جهان، تعدادی رمز عبور ولیستی از سرور‌های ایمیل که برای ارسال ایمیل‌های ناخواسته استفاده می‌شود، توسط یک محقق امنیتی فرانسوی، با لقب Benkow کشف شده است.
براساس پست وبلاگ این محقق فرانسوی، سرور بات ارسال هرزنامه که "Online Spambot" نامیده می‌شود، از سال 2016 برای ارسال هرزنامه و انتشار یک تروجان بانکی به نام Ursnif استفاده شده است.
تروجان بانکی Ursnif قادر به سرقت اطلاعات بانکی شامل اطلاعات کارت اعتباری و دیگر اطلاعات شخصی مانند جزئیات ورود از مرورگر‌ها و نرم‌افزار‌های کامپیوتر هدف، می‌باشد.
در این رخداد امنیتی، مهاجم جهت ارسال هرزنامه، با دسترسی به لیست بزرگی از حدود 80 میلیون گواهی‌ معتبر SMTP که برای ارسال هرزنامه به 711میلیون حساب استفاده شده است، از آن ها به منظور قانونی نشان دادن این هرزنامه‌ها و دور زدن اقدامات ضد ارسال هرزنامه بهره جسته است.
محقق فرانسوی کشف کننده این رخداد، همچنین توانست لیستی از حدود 2 میلیون آدرس ایمیل را که از یک فیشیگ فیسبوک گرفته‌شده‌اند را شناسایی نماید.
با افشای اطلاعات مذکور، این پایگاه ‌داده توسط سرویس اطلاع‌رسانی نقض حریم خصوصی تأیید و آدرس ایمیل های فاش شده بر روی سایت www.haveibeenpwned.com قرار گرفت.
گفتنی است: کاربران می‌توانند ضمن بررسی آدرس‌های ایمیل خود را در سایت https://haveibeenpwned.com/ درصورتی که آدرس پست الکترونیک آنان در این لیست قرار ندارد، نسبت به تغییر رمز عبور و نیز در صورتی که هنوز احراز اصالت دو مرحله‌ای را فعال نکرده اند، اقدام نمایند.
🔻در بازدید سرپرست وزارت علوم از دانشگاه صنعتی اصفهان:
تأکید سرپرست وزارت علوم بر جایگاه ویژه دانشگاه صنعتی اصفهان در پیشرفت و توسعه کشور

🔻دکتر سید ضیاء هاشمی، روزگذشته با حضور در دانشگاه صنعتی اصفهان،ضمن بازدید از دستاوردها وتوانمندی های این دانشگاه بر جایگاه ویژه دانشگاه صنعتی اصفهان در پیشرفت و توسعه کشور تأکید کرد.
سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این دیدار با ابراز قدردانی از همدلی میان مسئولان دانشگاه صنعتی اصفهان، افزود: اگر درعرصه مدیریت، تفاهم، همدلی و همراهی وجود نداشته باشد، همه ابزار مدیریت می تواند در معرض خطر قرار بگیرد.
دکتر سید ضیاء هاشمی افزود: کار در فضای دانشگاهی، کار در یک حوزه فانتزی نیست که برای تأمین نیازهای ثانویه مثل تأمین منزلت و اعتبار اجتماعی و مباهات جمعی باشد بلکه دانشگاه ها باید تأمین کننده نیازهای اولیه و در خدمت اقتصاد، اقتدار و هویت ما باشند.
وی بی توجهی به این مسائل را زمینه ساز آسیب پذیری درکشور دانست و تصریح کرد: دانشگاه بعنوان کانون نخبگان باید به این حوزه بپردازد.
سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، جلب مشارکت حداکثری، اعتماد به جامعه دانشجویی، اعتماد به اساتید و اعتماد به کارکنان دردانشگاه ها را ضروری خواند و افزود: عموم دانشجویان، اساتید وکارکنان دانشگاه های ما، نسبت به جامعه، کشور و نظام متعهد هستند و ما نیز باید به آنها متکی باشیم.
هاشمی با تأکید برکنار گذاردن عینک بدبینی، تصریح کرد: باید مبتنی ‌بر اعتماد کار کنیم تا اعتماد اجتماعی که مبنای سرمایه اجتماعی است، افزایش پیدا کند.
وی با ابراز خرسندی از مشاهده دستاوردها و فعالیت های ارزشمند دانشگاه صنعتی اصفهان در حوزه های مختلف پژوهش و فناوری، اضافه کرد: مجموعه پژوهش های کارآمد وسرانه مناسب مقالات، با وجود محدودیت های مالی، یک شاخصه بسیار امیدوارکننده برای دانشگاه صنعتی اصفهان محسوب می شود.
سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: این دستاوردها همان مواردی است که ما را امیدوار می کند که این دانشگاه در جهت پیشرفت و توسعه کشور اثرگذار باشد.
هاشمی با تأکید بر لزوم درگیر شدن پژوهش ها، آموزش ها و بخش های فناوری کشور با مسائل جاری و نیازهای روز، دانشگاه صنعتی اصفهان را به این امر نزدیک دانست و بیان کرد: هنوز تمرکز بسیاری از دانشگاه های ما بر بروی فعالیت های آموزشی قرار دارد.
سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه صنعتی اصفهان را از جمله دانشگاه های نزدیک به نقطه مطلوب و مبتنی بر حل مشکلات جامعه دانست و از مدیریت ارزشمند و پرتلاش این دانشگاه قدردانی کرد.
وی با گرامیداشت نام و یاد مرحوم دکتر برنجکوب معاون فرهنگی سابق و مدیر سابق مرکز تخصصی آپا دانشگاه صنعتی اصفهان، از خدمات ارزنده و تلاش های آن استاد فقید قدردانی کرد.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از دستاوردها، توانمندی ها و خدمات این دانشگاه به کشور گفت: دانشگاه صنعتی اصفهان با برخورداری از کادر هیأت علمی فعال و ممتاز و نیز امکانات استثنایی خود مفتخر است آموزش را با بهترین کیفیت و استانداردهای بین المللی ارایه نماید.
دکتر سیدمحمود مدرس هاشمی افزود: فارغ التحصیلان این دانشگاه با کیفیت ممتاز خود، فرصت های بزرگی برای تصدی مشاغل و مسئولیت های کلیدی در فضای صنعتی-اقتصادی رو به رشد کشور یافته و در ادامه تحصیلات عالی نیز موفقیت چشمگیری در داخل و خارج از کشور داشته اند.
وی با بیان این که نیمی از دانشجویان این دانشگاه در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول فعالیت علمی هستند، افزود: در حال حاضر 8 پژوهشکده و 7 قطب علمی در دانشگاه صنعتی اصفهان وجود دارد.
مدرس هاشمی اضافه کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان در سال گذشته حدود یکصد قرارداد به مبلغ 74 میلیارد تومان با با بخش های مختلف کشور منعقد کرده است.
وی بابیان بخشی از افتخارات و دستاوردهای ملی و بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان، تصریح کرد: با تدوین برنامه راهبردی این دانشگاه، دانشگاه صنعتی اصفهان در افق 1404، برخوردار از فضای علمی و فرهنگی پویا و کیفیت گرا، دانشگاهی است که دارای مرجعیت علمی و فناوری در آسیا؛ سرآمد در تربیت دانش آموختگانی توانمند در تراز جهانی، اخلاق مدار و نقش آفرین در توسعه کشور؛ تاثیرگذارترین دانشگاه کشور در منطقه پیرامونی خود و یکی از سه دانشگاه برتر کشور برای تحقق جامعه دانایی محورخواهد بود.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در پایان،استقلال دانشگاه ها در اختیارات، کمبود امکانات و اعتبارات پژوهشی و لزوم بروز نمودن تجهیزات آزمایشگاهی را بخشی از مسایل اساسی دانشگاه صنعتی اصفهان بیان کرد.
همچنین در این دیدار، معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز به ارائه دیدگاه ها و نقطه نظرات خود درخصوص موضوعات مختلف حوزه های خود پرداختند.
www.tg-me.com/iutonline
🔻با حضور اعضای هیأت علمی، مدیران و جمعی از دانشگاهیان:

رونمایی از طرح تحول راهبردی دانشگاه صنعتی اصفهان

✳️در گردهمایی علمی"دانشگاه صنعتی اصفهان، چهلمین سال تأسیس و افق‌های پیش رو" با حضور اعضای هیأت علمی، مدیران و جمعی از دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اصفهان از طرح تحول راهبردی این دانشگاه رونمایی شد.

🔻در این مراسم، رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، با گرامیداشت چهلمین سال تأسیس این دانشگاه، هدف از برگزاری این آئین را بررسی چالش‌ها و نگاه به مسائل دانشگاه که خاستگاه برنامه تحول راهبردی محسوب می‌شوند دانست و ابراز امیدواری کرد؛ سرمایه چهل ساله دانشگاه صنعتی اصفهان منشأ تحول و رشد بیشتر در آینده باشد.
دکتر سید محمود مدرس هاشمی، با اعلام رسمی اجرای برنامه طرح تحول راهبردی دانشگاه صنعتی اصفهان از امروز، گفت: متأسفانه آموزش عالی کشور با چالش‌های متعددی روبروست که تعدد مراکز تصمیم‌گیری درحوزه آموزش عالی، عدم درک درست قانون هیئت امنایی شدن دانشگاه‌ها در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و عدم استفاده از ظرفیت آن ها در این وزارتخانه، از مهمترین این مسایل است.
وی عدم استقلال دانشگاه‌ها، رشدکمی بی‌رویه دانشگاه‌ها در دهه گذشته، کمی گرایی تعداد مقاله، استاد و دانشجو، نگاه سیاسی افراطی به دانشگاه‌ها، تب مقاله‌نویسی و شمارش مقاله را از دیگر چالش های این حوزه برشمرد و تصریح کرد: موانع داخلی و خارجی در راستای بین‌المللی شدن دانشگاه‌ها و اقتصاد آموزش عالی از دیگر معضلات جدی آموزش عالی محسوب شده و متأسفانه، تب تقاضامحوری نیز به دانشگاه‌های ما سرایت نموده است.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان تکیه براندیشه و دانش را مهمترین راه حل برای این چالش ها عنوان کرد و با تأکید بر اینکه اعتماد به نخبگان نمی‌تواند فی‌نفسه منجر به حل مشکلات شود، افزود: اعتماد به مجموعه‌های علمی آزموده شده مانند دانشگاه های مکتب ساز، راه حل این چالش هاست.
وی با اشاره به کمبود دانشگاه‌های مکتب ساز درکشور؛ ارایه نظام فکری ویژه و منسجم را از مهم‌ترین خصوصیات این دانشگاه‌ها دانست وگفت: فارغ التحصیلان دانشگاه‌های مکتب ساز، ویژگی های منحصر به فردی را خواهند داشت که در واقع همان ویژگی های دانشگاه های آن ها محسوب می شود.
مدرس هاشمی در ادامه ارایه آموزشِ نحوه یادگیری، آموزش همراه با پژوهش، تربیت افرادی با قابلیت روبرویی با مسایل سخت، مشارکت و استفاده از خرد جمعی، نظم و انضباط و ارایه مدل جدید در قسمت های مختلف را از جمله ویژگی های دانشگاه های مکتب ساز عنوان کرد و افزود: دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در 15 سال گذشته مدل جدیدی مانند شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان را در حوزه نوآوری و فناوری داشته که این گونه دانشگاه ها نیز محلی برای اندیشه و تفکر هستند.
وی با بیان این که فاصله گرفتن از مکتب سازی و در نتیجه درگیری با چالش‌های ذکر شده از مشکلات اصلی دانشگاه ها است، تصریح کرد: بازگشت اعتماد دولتمردان به دانشگاه‌های مکتب ساز و آزموده شده، راه حل غلبه بر این مشکلات است.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، برنامه تحول راهبردی این دانشگاه را برخوردار از همین رویکرد دانست و ادامه داد: سه ویژگی مهم این برنامه، علمی بودن و مبتنی بر آخرین رویکردهای علمی، کاربردی و قابل اجرا بودن و تهیه شده با مشارکت جمعی جدی دانشگاهیان است.
مدرس هاشمی اضافه کرد: مشارکت جمعی دانشگاهیان، مهم‌ترین ویژگی این طرح محسوب می‌شود که در آن 60 عضو هیأت علمی و کارمند به صورت مستقیم مشارکت داشته‌اند و تمامی دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اصفهان نیز به صورت غیرمستقیم در آن حضور داشتند.
وی با ابراز قدردانی از تلاش های مدیردفتر برنامه ریزی دانشگاه صنعتی اصفهان، افزود: حدود هفت هزار ساعت کار برای تدوین این برنامه انجام شده که خاستگاه آن چالش‌ها و نگاه به مسائل دانشگاه است.
مدیردفتر برنامه ریزی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این آئین به مراحل مختلف و نیز جزئیات تدوین طرح تحول راهبردی این دانشگاه پرداخت.
🔻دکتر بهروز ارباب شیرانی با اشاره به مشکلات و چالش های مختلف نظام آموزش عالی کشور، افزود: صرف داشتن محتوای خوب ما را به اهداف نمی‌رساند و لازم است بسترها و زمینه‌ها فراهم گردد تا به هدف خودمان برسیم.
وی خطر مدرک‌گرایی و فروش علم در دانشگاه‌ها و بلاتکلیفی در بخش نظام سیاسی وحاکمیتی کشور در آموزش عالی را از جمله معضلات این حوزه دانست و تصریح کرد: آموزش عالی کشور از سه جریان عمده تحولات و روندهای جهانی، نظام سیاسی و حاکمیتی ونیازها و انتظارات جامعه در سطوح ملی و منطقه‌ای تأثیر می پذیرد.
مدیردفتر برنامه ریزی دانشگاه صنعتی اصفهان، ایجاد هم‌افزایی و جریان مستمر و سیال گفت‌وگو در سطح دانشگاه را از جمله ویژگی های این طرح بیان کرد و ادامه داد: تحول در نظام آموزش عالی و در دانشگاه صنعتی اصفهان نیازمند تغییر الگوهای ذهنی رایج و شکل‌گیری یک الگوی نوین ذهنی است که از آن به عنوان
پارادایم تحول یاد می‌شود.
ارباب شیرانی، پارادایم تحول در دانشگاه صنعتی اصفهان را به مثابه یک تنظیم‌کننده و هماهنگ‌کننده میان تحولات محیطی سیاسی، اجتماعی و اقتصادی از یک سو و توسعه علمی دانشگاه از سوی دیگر عنوان کرد.
وی با اشاره به همکاری 60 عضو هیأت علمی و 20 کارشناس دانشگاه صنعتی اصفهان با طرح تحول راهبردی این دانشگاه، افزود: این همکاری ها در قالب 349 جلسه، 80 جلسه شورای طرح و 55 جلسه کارشناسی بوده است.
مدیردفتر برنامه ریزی دانشگاه صنعتی اصفهان کل حجم کار انجام شده را بالغ بر هفت هزار و 500 نفر ساعت عنوان کرد و افزود:، حجم کار انجام شده شورای طرح بالغ بر دو هزار و 200 نفر ساعت و حجم کار انجام شده کارشناسی بالغ بر 950 نفر ساعت بوده است.
🔻معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این نشست با بیان این که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اصلی‌ترین سرمایه کشور یعنی جوانان را در اختیار دارد، گفت: عدم نگاه سیستمی، عدم توجه به منافع ملی و حل مشکلات به روش کدخدامنشانه از عمده مشکلات موجود در نظام آموزش عالی کشور است.
دکتر سید مهدی ابطحی ابراز امیدواری کرد: شاهد موفقیت برنامه تحول راهبردی در دانشگاه صنعتی اصفهان بر مبنای زیر نظام‌های آموزشی باشیم.
در این آئین میزگردی با عنوان افق آینده آموزش عالی کشور و نقش دانشگاه‌های برتر وب احضور آقایان دکتر سعید سهراب پور (مشاور عالی معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور)، دکتر مقصود فراستخواه (مشاور رئیس مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی) ودکتر محمد فاضلی (عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی) برگزار شد.
رونمایی از کتابچه طرح تحول راهبردی دانشگاه صنعتی اصفهان و تجلیل از کمیته های مختلف و عوامل تدوین این طرح، از دیگر بخش های این مراسم بود.
http://www.tg-me.com/iutonline
#دعوتنامه
🔻خبرنگاران ارجمند رسانه های گروهی
🔺باسلام و تحیّت؛
🔹احتراماً به استحضار می رساند، امروز و طی مراسمی باشکوه، کلنگ احداث فاز جدید توسعه خوابگاه های دانشجویی متأهلی دانشگاه صنعتی اصفهان بر زمین زده خواهد شد.
در این آئین که با حضور استاندار اصفهان، جمعی از خیرین استان های اصفهان و تهران و مسئولان ارشد استان برگزار خواهد شد، روند احداث فاز جدید خوابگاه های متأهلی امام جواد (علیه السلام) دانشگاه صنعتی اصفهان، با هدف تسهیل در امر ازدواج و همچنین اسکان دانشجویان متأهل آغاز می گردد.
نظر به اهمیت این رویداد فرهنگی، عمرانی، مستدعی است نسبت به پوشش خبری آن دستور مقتضی مبذول فرمائید.

🗓زمان برگزاری مراسم: شنبه مورخ 96/6/25 از ساعت 17
🚩مکان: مجموعه خوابگاه های دانشجویی امام جواد (علیه السلام) دانشگاه صنعتی اصفهان
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻با حضور استاندار اصفهان و جمعی از خیرین:

آغاز عملیات عمرانی فاز2خوابگاه دانشجویان متأهل امام جواد (ع) دانشگاه صنعتی اصفهان

🔺با حضور استاندار اصفهان، جمعی از مسئولین و نمایندگان مردم اصفهان در مجلس و خیران، عصر روز گذشته، کلنگ احداث فاز دوم خوابگاه های دانشجویی جوادالأمه(ع) جهت دانشجویان متأهل دانشگاه صنعتی اصفهان بر زمین زده شد.

🔹استاندار اصفهان: دانشگاه صنعتی اصفهان از نظر رتبه‌بندی‌های ملی و بین‌المللی در استان اصفهان بی‌نظیر است

🔻در این شکوهمند، استاندار اصفهان با اشاره به مشکلاتی از قبیل آسیب‌های اجتماعی، بیکاری، کمبود آب و آلودگی‌ها و لزوم مقابله با آن ها؛ وجود خیرین متعدد و منحصر به فرد در اصفهان را از جمله داشته‌های ارزشمند این استان برشمرد و گفت: بیش از 600 خیریه رسمی و ثبت شده فعال و بزرگ در استان اصفهان مشغول فعالیت هستند.
دکتر زرگرپور، با بیان این که در سال گذشته خیرین مدرسه‌ساز بیش از 70 میلیارد تومان هزینه کرده‌اند، گفت: تا به امروز550 مسجد در نقاط محروم کشور توسط خیران استان اصفهان ساخته شده است و این یک داشته و توانمندی بسیار عظیم برای اصفهان است.
وی با بیان این که جامعه دانشگاهی استان اصفهان با حضور 330 هزاردانشجو، یکی دیگر ازداشته‌های منحصربه‌فرد این استان محسوب می‌شود، تصریح کرد: شش دانشگاه استان در دنیا شهرت دارند و بیش از 150 مرکز آموزش عالی غیر انتفاعی در استان وجود دارد.
زرگرپور با تأکید بر این که دانشگاه صنعتی اصفهان از نظر رتبه‌بندی‌های ملی و بین‌المللی در استان اصفهان بی‌نظیر است، بیان کرد: در حال حاضر بیش از هشت هزار دانشجوی دکتری در سطح استان اصفهان مشغول به تحصیل هستند که که این ظرفیت در دیگر استان‌های کشور وجود ندارد.
وی با اشاره به رتبه پایین این استان در آسیب های اجتماعی، بر همکاری نیکوکاران و مسئولین برای کاهش این آسیب‌ها تأکید کرد و افزود: با افتتاح هر مدرسه، دانشگاه‌ و مرکز آموزشی، یک بند زندان بسته می‌شود و برازنده مردم اصفهان این است که آسیب‌های اجتماعی در این استان کاهش یابد.
استاندار اصفهان با اعلام این که نخستین منطقه ویژه علمی تحقیقاتی کشور در استان در حال افتتاح است، ابراز امیدواری کرد: با بهره برداری از فاز دوم خوابگاه متأهلین امام جواد(علیه السلام) دانشگاه صنعتی اصفهان، بتوان قدم مهمی در تأمین رفاه دانشجویان متأهل در بخش مسکن برداشت.

🔹برای توسعه کمی وکیفی علم و فناوری نیازمند استفاده از کمک‌های مردمی هستیم
🔻رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این مراسم، با تبریک فرا رسیدن چهلمین سال تأسیس این دانشگاه، به ارایه گزارشی از وضعیت موجود پرداخت و گفت: در چلمین سال تأسیس دانشگاه صنعتی اصفهان شاهد رشد، بالندگی و پختگی این دانشگاه هستیم.
دکتر سید محمود مدرس هاشمی با اشاره به فعالیت علمی و پژوهشی قریب به 10 هزار دانشجو و 500 عضو هیأت علمی در رشته های فنی مهندسی، علوم پایه وکشاورزی در دانشگاه صنعتی اصفهان، افزود: حدود نیمی از دانشجویان این دانشگاه در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند و خوشبختانه در طی 40سال گذشته تأثیرگذاری خوبی در منطقه و کشور داشته ایم.
وی با تأکید بر افتخارآفرینی 50 هزار دانش آموخته این دانشگاه درکشور، بیان کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان تاکنون هزاران مقاله و صدها کتاب علمی به جامعه علمی عرضه نموده و با همکاری در اجرای دو هزار و 300 طرح صنعتی گوناگون، همواره سعی در حل مشکلات مختلف این بخش داشته است.
مدرس هاشمی، با بیان این که نوآوری، خلاقیت و تجاری سازی فناوری در طول سال‌های گذشته در دستور کار مسئولان دانشگاه صنعتی اصفهان قرار گرفته است، تصریح کرد: این دانشگاه بعنوان یک قطب علم و فناوری در کشور شناخته شده و خوشبختانه در رتبه‌بندی‌های گوناگون وضعیت مناسبی داریم.
وی با بیان به این که در حوزه آموزش عالی رشد کمی خوبی داشته‌ایم و در دانشگاه صنعتی اصفهان نیز شاهد این رشد مناسب بوده‌ایم، افزود: با وجود این سرمایه انسانی عظیم، همچنان با دانشگاه‌های معتبر دنیا فاصله داریم.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، با مقایسه بودجه این دانشگاه با دانشگاه های معتبر دنیا، گفت: بودجه دانشگاه هاروارد بعنوان دانشگاه اول جهان، هزار برابر بودجه دانشگاه صنعتی اصفهان است و بودجه دانشگاه صدم دنیا نیز 35 برابر دانشگاه ما است.
وی با تأکید بر این که در سایر نقاط دنیا حدود 25 تا 40 درصد منابع دانشگاه‌ها، توسط خیرین و حامیان علم و پژوهش تأمین می‌شود، اضافه کرد: برای توسعه کمی وکیفی علم و فناوری در کشور نیازمند استفاده از کمک‌های مردمی هستیم.
مدرس هاشمی با اشاره به این که دانشگاه صنعتی اصفهان 15 سال است که کانون مشاوره ازدواج و خانواده را راه‌اندازی کرده و در این حوزه‌ها مشاوره لازم را به دانشجویان می‌دهد، ادامه داد: در 10 سال گذشته مجموعه خوابگاهی امام جواد (ع) به همت خیران در این دانشگاه به بهره‌برداری رسید که این خوابگاه‌ها در 5 بلوک 24 واحدی و در مجموع 120 واحد مورد بهره‌برداری قرار گرفته و برای دانشجویان متأهل بسیار راه‌گشا بوده است.
وی، اشتغال، مسکن و ازدواج را سه مشکل اساسی جامعه جوان کنونی کشور دانست و افزود: حل مشکلات با اتکای صرف به بودجه‌های دولتی امکان‌پذیر نیست.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با تأکید بر ضرورت تأمین مسکن برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور، گفت: آمار دانشجویان دکترای متأهل در کشور نسبت به پنج سال گذشته کاهش داشته و عدم توانایی در تأمین مسکن در این امر بسیار مؤثر بوده است.
وی با قدردانی از نقش ویژه حاج حسین رضازاده که محوریت ساخت فاز نخست مجموعه 120 واحدی خوابگاه متأهلین امام جواد(علیه السلام) در دانشگاه صنعتی اصفهان را بر عهده داشت، بیان کرد: فاز دوم این طرح نیز با همت خیرین و محوریت ایشان ساخته خواهد شد و ان‌شاءالله این پروژه کمک مناسبی برای کاهش سن ازدواج در میان دانشجویان و تأمین مسکن آن ها برای رسیدگی به فعالیت های علمی باشد.
مدرس هاشمی افزود: مجموعه فاز دوم نیز با کمک نیکوکاران و خیرین در 120 واحد به بهره برداری خواهد رسید و دانشجویان متأهل در آن ها ساکن خواهند شد.

🔹احداث 120 واحد مسکونی 75 متری در مدت 24 ماه با هزینه ای بالغ بر 10 میلیارد تومان
2024/09/24 08:34:50
Back to Top
HTML Embed Code: