Telegram Web Link
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
🔻با طراحی و ساخت یک خط تولید و 3 محصول ارزشمند:

طراحی و ساخت خط تولید منسوجات بی‌بافت و تجهیزات ارزیابی آن توسط محققان دانشگاه صنعتی اصفهان

محققان دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان با طراحی و ساخت خط تولید منسوجات بی‌بافت و نیز تجهیزات ارزیابی خصوصیات آکوستیک، حرارتی و فیلتراسیون این منسوجات، ضمن دست‌یابی به یک چرخه ارزشمند در تولید منسوجات بی‌بافت، بیش از 35 مقاله ISI ارائه نمودند.

رئیس دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به اهمیت صنایع نساجی به‌واسطه تأمین یکی از نیازهای عمده بشر، گفت: در حال حاضر بیش از 50 درصد از محصولات این صنایع را منسوجات بی‌بافت تشکیل می‌دهند.
دکتر محمد ذره‌بینی افزود: از منسوجات بی‌بافت به‌عنوان یکی از مدرن‌ترین وکارآمدترین مواد در صنعت نساجی، می‌توان در تولید انواع کف‌پوش، فیلتر، عایق حرارتی، عایق صوتی، ژئوتکستایل، کامپوزیت، محصولات بهداشتی و بسیاری کاربردهای گوناگون دیگر استفاده کرد.
وی با بیان این که این محصول در مقایسه با سایر ساختار¬های الیافی متداول از نقطه‌نظرات مختلف همچون هزینه تولید، تنوع موارد مصرف، تنوع ساختاری و قابلیت مهندسی نمودن خصوصیات، از مزایای فراوانی برخوردار است، تصریح کرد: با توجه به افزایش سالیانه 7 و 9 دهم درصدی فروش جهانی محصولات بی-بافت، پیش¬بینی می¬شود سهم بازارهای جهانی برای منسوجات بی¬بافت به 25 و 8 دهم بیلیون دلار در سال 2020 برسد.
عضو هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با تأکید بر اهمیت و کاربرد ویژه این منسوجات ادامه داد: در این راستا محققان این دانشگاه در یک فعالیت پژوهشی ارزشمند موفق به طراحی و ساخت خط تولید گونه‌ای از این منسوجات در مقیاس نیمه‌صنعتی و نیز طراحی و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی ارزیابی خصوصیات این سازه‌ها برای سنجش جاذب¬های صوتی، عایق¬های حرارتی و فیلتراسیون شدند.
ذره‌بینی بیان کرد: این خط تولید در مقیاس آزمایشگاهی و با هدف انجام امور آموزشی و پژوهشی ساخته شده و طراحی آن به‌گونه‌ای است که ضمن انجام بازه گسترده‌ای از تنظیمات به‌صورت اتوماتیک، قادر به تولید محصولات متنوعی همچون انواع فیلترهای مورداستفاده در صنایع نفت وگاز، اتومبیل، اتاق‌های تمیز، انواع ماسک و ...، عایق¬های حرارتی و صوتی، جاذب¬های صوتی، منسوجات جاذب مانند پدهای بهداشتی و پوشک، انواع کفپوش‌ها مانند موکت و انواع ژئوتکستایل¬ها در مقیاس آزمایشگاهی و نیمه‌صنعتی است.
وی تصریح کرد: خط تولید منسوجات بی‌بافت با هزینه‌ای بالغ ‌بر 110 میلیون تومان که به‌طور تقریبی معادل یک‌پنجم نمونه مشابه خارجی است، به‌صورت کامل در دانشگاه صنعتی اصفهان طراحی و با استفاده از امکانات شرکت ماهوت اصفهان ساخته شده است.
رئیس دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان، در پایان اضافه کرد: تاکنون پروژه‌های متعدد در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری با بهره‌گیری از این خط تولید به انجام رسیده و یا در حال انجام است که حاصل آن انتشار بیش از 35 مقاله ISI و ده¬ها مقاله در کنفرانس¬های معتبر ملی و بین‌المللی است.

ادامه 👆👆
👇👇
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
**** طراحی و ساخت دستگاه اندازه‌گیری جذب صوت (لوله امپدانس)
دیگر عضو هیئت‌علمی دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در ادامه به اهمیت پیشگیری از آلودگی‌های صوتی به‌عنوان یکی از چالش‌های کنونی بشر اشاره کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین روش¬های کنترل یا کاهش آلودگی صوتی استفاده از جاذب¬های صوتی است.
دکتر پرهام سلطانی با بیان این که منسوجات بی¬بافت به دلیل هزینه تولید نسبتاً پایین و ساختار پفکی و پیچیده به‌عنوان یکی از مؤثرترین جاذب¬های صوتی شناخته می¬شوند، تصریح کرد: با طراحی ساختار منسوجات بی‌بافت با کمک خط تولید طراحی‌شده و اندازه¬گیری میزان جذب صوت این مواد، گامی ارزشمند در طراحی مهندسی سازه‌های آکوستیک برداشته شده است.
این محقق دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: در این راستا محققان این دانشگاه موفق به طراحی و ساخت دستگاه اندازه‌گیری جذب صوت (لوله امپدانس) به‌عنوان یک دستگاه دقیق به‌منظور اندازه‌گیری جذب صوت مواد متخلخل شده‌اند.
سلطانی اضافه کرد: با بهره‌گیری از این دستگاه نیز تاکنون 41 پروژه در مقاطع مختلف تحصیلی انجام‌ گرفته یا در حال انجام است که حاصل آن انتشار 17 مقاله ISI و ده¬ها مقاله در کنفرانس¬های ملی و بین‌المللی است.

**** طراحی و ساخت دستگاه اندازه‌گیری انتقال حرارت
وی طراحی و ساخت دستگاه اندازه‌گیری انتقال حرارت را دیگر دستاورد ارزشمند این فرآیند پژوهشی عنوان کرد و گفت: با توجه به نقش برجسته بهره‌گیری از عایق‌های حرارتی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین راهکارهای کاهش مصرف و مدیریت انرژی، این دستگاه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
سلطانی ادامه داد: منسوجات بی‌بافت به علت داشتن خصوصیات منحصربه‌فرد ازجمله کوتاه بودن فرآیند تولید، وزن کم، انعطاف‌پذیری بالا، میزان انتقال حرارت کم به دلیل داشتن ساختاری متخلخل، قیمت مناسب و روش‌های سریع و آسان نصب از مطلوب‌ترین عایق‌های حرارتی محسوب می‌شوند.
وی با اشاره به اهمیت بررسی و اندازه‌گیری میزان انتقال حرارت در این منسوجات، اضافه کرد: دستگاه طراحی و ساخته‌شده، قابلیت اندازه‌گیری مقاومت حرارتی انواع منسوجات را با دقت بالا (یک‌دهم درجه سانتی‌گراد) دارا است و تماماً از تجهیزات ساخت داخل ساخته شده است.
عضو هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی اصفهان اضافه کرد: با بهره‌گیری از این محصول فناورانه که با هزینه کمتر از یک‌دهم نمونه خارجی ساخته شده است نیز تاکنون 5 پروژه در مقاطع مختلف تحصیلی به انجام رسیده و یا در حال انجام است که ماحصل آن تاکنون انتشار 2 مقاله ISI در این زمینه بوده است.

**** طراحی و ساخت دستگاه ارزیابی فیلتراسیون
سلطانی آلودگی هوا را دیگر چالش کنونی پیش روی جامعه عنوان کرد و گفت: به‌منظور کنترل این آلودگی، محیط‌های فیلتر کننده الیافی به دلیل برخورداری از سطح به حجم بالا، تخلخل مناسب، قابلیت گذردهی بالا و از طرفی توانایی مهندسی نمودن آن‌ها و نیز هزینه تولید پایین به‌عنوان مؤثرترین راهکار مقابله با آلودگی هوا به شمار می‌روند.
عضو هیئت‌علمی دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان افزود: در این راستا نیاز است که این محیط‌های فیلتر کننده مورد ارزیابی دقیق قرار گیرند و عملکرد آن‌ها متناسب با نوع فرآیند فیلتراسیون و مصرف نهایی بهینه‌سازی شود.
وی ادامه داد: دستگاه ارزیابی فیلتراسیون مطابق با استاندارد ISO 11057، دیگر محصول طراحی و ساخته‌شده در این فرآیند پژوهشی در دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان و با همکاری‌ فنی شرکت ماهوت اصفهان است که توانایی اندازه‌گیری کلیه مشخصه‌های فیلتراسیون انواع محیط‌های فیلتر کننده الیافی شامل راندمان، افت فشار، طول عمر، بررسی پدیده تشکیل کیک فیلتر و خود تمیزکنندگی در محیط‌های فیلتر کننده را دارا است.
سلطانی با بیان این که فاز اول طراحی و ساخت این دستگاه با توان صددرصد داخلی و با هزینه‌ای بسیار کمتر از نمونه‌های خارجی انجام گرفته، اضافه کرد: این دستگاه در حال حاضر در حال ارائه خدمات پژوهشی به دانشگاهیان است که می‌توان از آن در زمینه‌های بین‌رشته‌ای آموزشی، پژوهشی و صنعتی همچون صنایع مختلف مرتبط با علم فیلتراسیون مانند صنایع پتروشیمی، گاز، نساجی، آرد، معدن، لبنیات و ... استفاده کرد.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻با طراحی و ساخت یک خط تولید و 3 محصول ارزشمند:

طراحی و ساخت خط تولید منسوجات بی‌بافت و تجهیزات ارزیابی آن توسط محققان دانشگاه صنعتی اصفهان

✳️محققان دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان با طراحی و ساخت خط تولید منسوجات بی‌بافت و نیز تجهیزات ارزیابی خصوصیات آکوستیک، حرارتی و فیلتراسیون این منسوجات، ضمن دست‌یابی به یک چرخه ارزشمند در تولید منسوجات بی‌بافت، بیش از 35 مقاله ISI ارائه نمودند. 👈👈
www.tg-me.com/iutonline/667
#دعوتنامه

افتتاحیه بیستمین کنفرانس ملی مهندسی سطح

🗓زمان: سه شنبه ۱۵ بهمن ماه ساعت ۸:۳۰ صبح
🚩مکان: دانشکده مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان

🔺بیستمین همایش ملی مهندسی سطح و نخستين کنفرانس آنالیز تخریب و تخمین عمر، 15 الی 17 بهمن ماه به ميزباني دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار خواهد شد.

http://www.tg-me.com/iutonline
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
با حضور دانشگاهيان و متخصصان صنعت:
بیستمین همایش ملی مهندسی سطح در دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار شد

بیستمین همایش ملی مهندسی سطح و نخستين کنفرانس آنالیز تخریب و تخمین عمر، با حضور اعضای هیئت علمی، دانشجویان، پژوهشگران، کارشناسان و متخصصان صنعت، صبح امروز در دانشكده مهندسي مواد دانشگاه صنعتي اصفهان آغاز به كار كرد.

در این آئین رئیس هیئت مدیره انجمن سطح، با اشاره به آغاز فعالیت این انجمن در سال 1372، برگزاری همایش‌های مهم در دانشگاه‌های گوناگون، مجموعه‌های صنعتی، پژوهشگاه‌ها و اتاق بازرگاني را از جمله فعالیت‌های اين انجمن برشمرد و گفت: نگرش مسئولان در انجمن سطح تا به امروز اين بوده که این انجمن بتواند نقش ترویجی خودش را در حوزه مهندسی سطح به خوبی ایفاء نماید.
دکتر سید مهران نحوی، برقراری ارتباط میان حوزه‌های مختلف در صنایع، پژوهشگاه‌ها و دانشگاه‌ها در سراسر كشور را از ديگر رسالت هاي انجمن سطح عنوان كرد و افزود: انتشار نشریه وکتاب، برگزاری سمینارها، ایفای نقش در تدوین استانداردها، برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی از جمله فعاليت هاي اين انجمن در ترويج دانش و فناوري سطح در كشور محسوب مي گردد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به آثار و دستاوردهای ارزشمند اين فعاليت ها، ابراز امیدواری کرد؛ این اقدامات، قدرتمندتر ادامه پیدا کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با تأكيد بر شرایط دشوار كنوني کشور، بیان کرد: همگي ما باید سعی کنیم نقش خودمان را در دانشگاه در حوزه علم و فناوری با انسجام و استحکام ايفا نماييم.
وي همفکری و همدلی را یکی از آثار برگزاری این رویدادها دانست و افزود: امروز وقتي مشکلات بودجه نفتی مطرح می‌شود تکیة ما بر دانش و فناوری‌های استراتژیک و پیشرفت بسیار روشن‌تر می‌شود.
دکتر نحوی با بيان اين كه مهندسی سطح از ابتدا در دنیا به عنوان یک بخش مهم از فناوری های پیشرفته و استراتژیک مطرح بوده كه مي تواند ارزش افزوده بسياري داشته باشد، گفت: محدودیت‌ها باید ما را به سمت تمرکز بر ارتقای دانش و فناوری سطح در کشور ببرد.
رئیس بیستمین همایش ملی مهندسی سطح نیز در اين مراسم با اشاره به تاریخچه علم سطح و اهميت آن در حوزه هاي مختلف صنعتي، گفت: ايده مهندسی سطح در سال 1985 به عنوان یک موضوع بین‌رشته‌ای ارايه شد و هدف اصلی آن، مقابله با مکانیزم‌های تخریب است.
دکتر فخرالدین اشرفی‌زاده با بيان اين كه بيش از 90 درصد مكانيزم هاي تخريب از سطح شروع مي شود، افزود: با مقاوم سازي مناسب در سطح ميتوان از بسياري اين تخريب ها جلوگيري نمود.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان اضافه کرد: تحليل و آناليز تخريب توسط ذهن همه انسان ها انجام مي شود تا از تكرار تخريب جلوگيري كنند.
وي با تأكيد بر لزوم شناسايي عوامل تخريب قطعات مهندسي، مواجهه با تخريب را يك موضوع همگاني دانست و تصریح کرد: تخريب سطح به صورت هاي تدریجی (قابل پیش بینی)، ناگهانی (خسارت مالی) و حادثه ساز (خسارت جانی) تقسيم بندي مي شود.
اشرفی‌زاده با بيان پيچيدگي هاي تحليل تخريب، به زمينه هاي گوناگون آن اشاره كرد وگفت: مكانيك، متالورژي، فيزيك، شيمي، خوردگي، ساخت و تولید، آنالیز تنش، مسایل طراحی، مکانیک شکست و روش های غیر مخرب از جمله اين زمينه هاست.
رئیس بیستمین همایش ملی مهندسی سطح با اشاره به مشکلات و موانع انجام آنالیز تخریب، ادامه داد: فقدان اطلاعات کافی از واقعه، عدم مستندسازی واقعي، نداشتن متریال مناسب برای نمونه سازی، صدمه دیدن و از بین رفتن شواهد از جمله اين مشكلات است.
وي با تأكيد بر اين كه انجمن علوم و تکنولوژی سطح ایران واجد شرایط لازم برای شروع ایده سطح در مهندسی پزشکی است، افزود: قابليت هاي دانشگاه هاي اصفهان، سابقه زیست مواد در مجموعه و وجود شرکت های دانش بنیان از جمله مزاياي اصفهان در اين زمينه محسوب مي شود.
دبير بیستمین همایش ملی مهندسی سطح نيز در اين آيين با بيان اين كه دانشکده مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان در دو سال گذشته بیش از 100 مورد آنالیزتخریب انجام داده است، گفت: از 80 مقاله پذيرفته شده، تعداد 34 مقاله به صورت شفاهي و 46 مقاله نيز به صورت پوستر ارايه خواهد شد.
دکتر عباس بهرامی، با اشاره به برگزاري كارگاه هاي مختلف آموزشي در اين همايش، امتیازهای همایش سطح براي شركت كنندگان را مطرح كرد و افزود: چاپ مقاله های برتر مطابق نظر کمیته علمی در مجله علمی پژوهشی علوم و مهندسی سطح، نمایه شدن تمامی مقالات پذیرفته شده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC و سیویلیکا، چاپ کاغذی مجموعه چکیده مقالات و چاپ الکترونیکی مجموعه کامل مقالات از جمله اين امتيازات است.
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
تقدير از فعاليت هاي علمي و پژوهشي دکتر حسين ادريس به عنوان پيشكسوت علم مهندسي مواد نيز از ديگر بخش هاي آيين افتتاحيه بیستمین همایش ملی مهندسی سطح و نخستين کنفرانس آنالیز تخریب و تخمین عمر در دانشگاه صنعتي اصفهان بود.
گفتني است: بیستمین همایش ملی مهندسی سطح و نخستين کنفرانس آنالیز تخریب و تخمین عمر با حضور اعضای هیئت علمی، دانشجویان، پژوهشگران، محققان، کارشناسان ومتخصصان صنعت تا 17 بهمن ماه در دانشگاه صنعتي اصفهان ادامه خواهد داشت.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻با بهره گیری از ابزارهای پردازش دیجیتال تصویر:

طراحی و ساخت سیستم نظارت و عیب یابی پالتکارهای خط پخت گندله صنایع فولادی توسط محققان دانشگاه صنعتي اصفهان

محققان دانشگاه صنعتی اصفهان با بهره گیری از فناوری پردازش دیجیتال تصویر موفق به طراحی و ساخت سیستم نظارت و عیب یابی پالتکارها در خط پخت گندله صنایع فولادی شدند.

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی برق وکامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به نياز روز افزون دنیا به صنعت فولاد و نیز چند برابر شدن ظرفیت تولید كارخانه هاي فولاد سازي در سال های اخیر گفت: امروزه بيش از هر زمان نياز به بهبود فرآيند هاي تولید در اين صنعت مادر احساس می شود.
دکتر رسول امیرفتاحی با توصیف فرآیندگندله سازي به عنوان يكي از واحدهای مهم در توليد فولاد، ادامه داد: گندله ها که خوراک اصلی کوره های فولادسازی (کورهای قوس الکتریکی) هستند، مخلوطی از کنسانتره پودرآهن، بنتونیت، سود سوزآور و آب با درصد رطوبت هشت و نیم تا نه و نیم درصد هستند که در دیسک های گندله سازی شارژ شده و با چرخش دیسک تبدیل به اجسام کروی شکل و درنهایت پس از پخته شدن و انجام عملیات احیاء مستقیم، برای استفاده در کوره های قوس الکتریکی آماده می شوند.
وی افزود: در خط پخت گندله صنایع فولادی، گندله های خام روی گریت بارهای چیده شده روی شاسی پالتکار ریخته شده و وارد کوره پخت می شوند. بطور نمونه در خط پخت گندله مجتمع فولاد مباركه اصفهان، تعداد 260 عدد از اين پالتكارها استفاده شده که روی شاسی هرکدام از آن ها، 4 ردیف 90 عددی گریت بار چیده شده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان این که پالتکارها در کوره، سه مرحله پيش گرم، پخت و خنک شوندگی (cooling) را پشت سر گذاشته و در انتها با تخلیه گندله پخته شده، به ابتدای خط باز می گردند، افزود: براي پخت گندله ابتدا يك لايه گندله پخته شده روي سطح پالتكار ریخته می شود و در ادامه مقدار زيادي گندله خام روي آن قرار می گیرد.
امیرفتاحی تصریح کرد: در طی فرآیند پخت گندله، پالتكار ها عيوب مختلفي پيدا مي كنند كه از مهم ترين آن ها شكستگي و تغيير شكل گريت بار ها است.
وی ادامه داد: انحنای تدریجی شاسی پالتکار در اثر وزن گندله ها و افتادن ديواره هاي كناري آن در اثر حرارت یا برخورد با دیواره کوره از دیگر عیوب پالتکارها است که ممکن است باعث توقف فرآیند پخت و هدر رفت انرژي و مواد گردد.
امیرفتاحی، با بیان این که بروز مشکلاتی از اين دست ايجاب مي کند تا ناظرهاي انساني همواره در محل پالتکارها حضور داشته و با گزارش مشكلات احتمالي نسبت به توقف خط توليد و رفع عیب به وجود آمده اقدام نمایند، افزود: به دليل گرما، گرد وغبار، آلودگی های صوتی و شیمیایی و نیز درصد بالای خطای انسانی، نیاز به استفاده از یک سيستم مکانيزه برای پایش سلامت پالتکارها ضروری می باشد.
وی اضافه کرد: در این پروژه که برای اولین بار در کشور در مجتمع فولاد مبارکه طراحی و اجرا شده است، با بهره گیری از ترکیب تكنيك هاي پردازش دیجیتال تصوير و تحلیل اطلاعات به دست آمده از سنسورهای مختلف، میزان خم شدگی شاسی پالتکارها، شکستگی یا افتادگی گریت بارها و اصطلاحا ایجاد پالتکارهای حفره ای و در نهایت، افتادگی دیواره های پالتکارها مورد ارزیابی دقیق قرار گرفته است.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، تصریح کرد: برای پایش وضعیت گریت بارها، از دوربین های دیجیتال و تکنیک های پردازش تصویر استفاده شده و با نوشتن الگوریتم های مناسب، انواع عیوب به وجود آمده در گریت بارها با دقت بسیار زیاد مشخص و رتبه بندی شده اند.
امیر فتاحی با اشاره به نرم افزار طراحی شده بدین منظور ادامه داد: اين نرم افزار امكان ارائه انواع گزارش گيري هاي مختلف برای اپراتورهای تولید و مدیران ناحیه را دارد و قادر است علاوه بر پایش وضعیت گریت بارها، میزان خمش شاسی پالتکار و وضعیت دیواره های آن را نیز به صورت بلادرنگ نمایش دهد. تمامی داده های به دست آمده از پردازش اطلاعات در این نرم افزار، در يك بانك اطلاعاتي بزرگ ذخيره مي شود و به صورت گزارش های مدون قابل ارائه است.
وی در پایان اضافه کرد: این فناوری قابل تعمیم به دیگر واحدهای گندله سازي و صنایع فولاد کشور می باشد.
http://www.tg-me.com/iutonline
طراحی و ساخت سیستم نظارت و عیب یابی پالتکارهای خط پخت گندله صنایع فولادی توسط محققان دانشگاه صنعتي اصفهان

محققان دانشگاه صنعتی اصفهان با بهره گیری از فناوری پردازش دیجیتال تصویر موفق به طراحی و ساخت سیستم نظارت و عیب یابی پالتکارها در خط پخت گندله صنایع فولادی شدند.

🔺مشروح خبر👈
http://vrgl.ir/nIEh3

@iutonline
ارائه راهکارهای تخصصی درخصوص سیل سیستان و بلوچستان توسط استادان دانشگاه صنعتی اصفهان

🔷شش عضو هیئت علمی دانشکده های مهندسی کشاورزی، مهندسی عمران و مهندسی حمل و نقل دانشگاه صنعتی اصفهان با حضور در مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان، ضمن بررسی مسائل فنی و خسارت های سیل اخیر، به ارائه دیدگاه ها و راهکارهای تخصصی و به منظور برون رفت و پیشگیری از این بحران پرداختند.

🔺مشروح خبر👈
📎 vrgl.ir/y2MqN

📲 @iutonline
2024/09/22 06:40:08
Back to Top
HTML Embed Code: