Telegram Web Link
👆👆👆👇👇👇

🔻در راستای مسئولیت‌ اجتماعی و با تکیه بر توانمندی های تخصصی:

دانشگاه صنعتي اصفهان، در خط مقدم پیشگیری و مقابله با بيماري كرونا

🔺محققان دانشگاه صنعتی اصفهان با طراحی و تولید دو محصول ارزشمند جهت ضدعفونی اشیاء، تولید روزانه قریب به 40 هزار ماسک بهداشتی و 100 عدد گان بیمارستانی، توانمندی های فنی و تخصصی خود در راستای مسئولیت‌ اجتماعی دانشگاه در مقابله با بیماری کرونا را به منصه ظهور رساندند.

مدير روابط عمومي دانشگاه صنعتي اصفهان با اشاره به اقدامات دانش بنيان گسترده، مؤثر و سازنده محققان اين دانشگاه پس از شيوع ويروس كرونا، گفت: اين اقدامات در راستاي مسئوليت اجتماعي این دانشگاه، پشتيباني از فعاليت هاي ارزنده مجموعه بهداشت و درمان كشور و نيز حفظ و ارتقاء سلامت و آرامش رواني جامعه در حال انجام است.
محمدجواد براتي افزود: در مهم ترين اقدام و در يك تعامل بسيار خوب ميان دانشگاه صنعتي اصفهان و شركت فولاد مباركه و با سرمايه گذاري اين صنعت، يكي از بزرگترين و پيشرفته ترين خطوط توليد ماسك هاي استاندارد N95 كشور در دانشگاه صنعتي اصفهان در حال راه اندازی است.
وي به ویژگی های منحصربفرد این خط تولید ماسک اشاره کرد و گفت: تولید روزانه بالغ بر ۲۰ هزار ماسک استاندارد پنج لايه و شش لايه N95 با بالاترین کیفیت، توليد محصول در محيط كاملاً تميز و ايزوله و بهره گيري از سيستم مكانيزه و سطح اتوماسيون بالا، از جمله خصوصيات بارز اين خط توليد است.
براتي، تصريح كرد: كل فرآيند طراحي و ايجاد اين خط توليد پيشرفته توسط محققان دانشگاه صنعتي اصفهان و با محوريت بنياد حاميان اين دانشگاه به انجام رسيده و پيش بيني مي شود كه حداكثر تا پايان فروردين ماه به بهره برداري كامل برسد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان به تلاش های دیگر متخصصان این دانشگاه در حوزه تولید ماسک های استاندارد بهداشتی اشاره کرد و افزود: به همّت متخصصان پژوهشکده های نانوفناوری و زیست فناوری این دانشگاه در شرکت نانوزیست صنعت اهورا که از جمله شرکت های دانش بنیان رویشی دانشگاه صنعتی اصفهان است، خط تولید پارچه های نانو منطبق با استاندارد N95 طراحی، ساخته و راه اندازی گردید.
وی ادامه داد: این خط تولید نیز به طور روزانه، پارچه های استاندارد به منظور تولید بیش از 15 هزار ماسک نانو را فرآوری و تولید می نماید.
براتی، همّت اعضای هیئت علمی دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان در تولید ماسک های تنفسی را از دیگر تلاش های محققان این دانشگاه در عرصه حمایت از بهداشت و سلامت جامعه برشمرد و بیان کرد: از نخستین روزهای شیوع کرونا در اسفندماه سال گذشته و با همکاری نزدیک شرکت ماهوت اصفهان و شرکت الیاف توانمند صنعتی اصفهان که از دیگر شرکت های رویشی این دانشگاه است، روزانه بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ ماسک سه لایه مطابق با استانداردهای بهداشتی درحال تولید است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به دیگر تولیدات دانش بنیان پژوهشگران دانشگاه صنعتی اصفهان در این عرصه، گفت: محققان دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان در ادامه تلاش ها به منظور مقابله با شیوع بیماری کرونا و پیشگیری از انتقال این ویروس، دستگاه های ارزشمندی را به منظور گندزدایی و ضدعفونی نمودن اشیاء مختلف ساخته و به تولید انبوه رسانده اند.
وی اضافه کرد: دستگاه ضدعفونی کننده خانگی با بهره گیری از پرتو فرابنفش و نیز دستگاه فرابنفش پرتابل با استفاده از فناوری های نوین، دو محصول ارزشمندی است که به طور مجزا و توسط محققان این دانشگاه طراحی و ساخته شده است.
براتی به تلاش های ارزنده دانشجویان در انجمن علمی دانشجویی دانشکده مهندسی نساجی این دانشگاه به منظور تولید گانهای استریل جهت ارائه به کادر درمانی کشور اشاره کرد و افزود: به همّت این دسته از دانشجویان و با همکاری خودجوش تعدادی از دانشجویان داوطلب، روزانه بیش از 100 عدد لباس استریل بیمارستانی در دانشگاه صنعتی اصفهان تولید می گردد.
وی اضافه کرد: این محصولات نیز که با تأیید معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت تولید می شود، از ابتدای سال جاری و با همکاری بیش از 20 تن از دانشجویان، در یکی از کارگاه های دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان در حال تولید است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، تولید بیش از هزار بسته محلول ضدعفونی کننده توسط گروه های دانشجویی در حوزه معاونت فرهنگی این دانشگاه، توزیع ماسک، دستکش و محلول های ضدعفونی کننده در تعدادی از مناطق محروم استان و همیاری با گروه های جهادی فعال در حوزه سلامت در اصفهان را نیز از جمله اقدامات دانشجویی در حوزه مسئولیت های اجتماعی دانشگاهیان در این بحران بیان کرد.
و ی در پایان اضافه کرد: دیگر محققان و دانشگاهیان این دانشگاه درحال انجام فعالیت هایی به منظور کمک به پیشگیری و کاهش آسیب های ناشی از شیوع بیماری کرونا هستند
که دستاوردهای ارزشمند آنان در آینده نزدیک اطلاع رسانی خواهد شد.

📲 @iutonline
🔻در راستای مسئولیت‌ اجتماعی و با تکیه بر توانمندی های تخصصی:

دانشگاه صنعتي اصفهان، در خط مقدم پیشگیری و مقابله با بيماري كرونا

🔺محققان دانشگاه صنعتی اصفهان با طراحی و تولید دو محصول ارزشمند جهت ضدعفونی اشیاء، تولید روزانه قریب به 40 هزار ماسک بهداشتی و 100 عدد گان بیمارستانی، توانمندی های فنی و تخصصی خود در راستای مسئولیت‌ اجتماعی دانشگاه در مقابله با بیماری کرونا را به منصه ظهور رساندند.👈
📎 vrgl.ir/yH4X9

--------------------------
📲 @iutonline
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
🔻به منظور مقابله با ویروس کرونا:

طراحی و ساخت دستگاه یو-وی گان پرتابل ضدعفونی کننده اجسام توسط محققان دانشگاه صنعتی اصفهان

محققان دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان، دستگاه یو-وی گان پورتابل با قابلیت حمل آسان را طراحی و ساختند که با بهره گیری از آن می توان در کلیه سطوح و اجسام را از ویروس ها، باکتری ها و میکروارگانیزم های مضر پاکسازی نمود.

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به ویژگی های ممتاز این دستگاه ضدعفونی کننده سبک و قابل حمل گفت: این دستگاه که مشخصات ظاهری آن مشابه با سشوارهای خانگی و حتی قابل طراحی با ابعاد بسیار کمتر است، با توان 6 وات و امکان تغییر آن ساخته شده و از قابلیت تنظیم به توان های پایین تر نیز برخوردار می باشد.
دکتر مهدی کاروان افزود: دستگاه یو-وی گان پورتابل ساخته شده توسط محققان دانشگاه صنعتی اصفهان پس از مجاورت با سطح اجسام و بدون دخالت دست، به صورت هوشمند فعال می شود و با پرتودهی به اشیاء مقابل خود، اقدام به از بین بردن باکتری ها، ویروس ها و میکروارگانیزم های مضر می نماید.
وی اضافه کرد: باطری قابل شارژ با عمر نسبتاً طولانی و امکان استفاده متعدد، وزن بسیارکم و سیستم هشدار دهنده صوتی و نوری به هنگام فعال شدن پرتوهای فرابنفش از دیگر ویژگی های دستگاه یو-وی گان پورتابل ضدعفونی کننده اجسام است.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان این که این دستگاه به راحتی توسط شارژرهای معمولی تلفن های همراه 5 ولت و یا پورت USB تلویزیون و یا لپ تاپ قابل شارژ است، تصریح کرد: برخورداری از نمایشگر ظرفیت باقیمانده باطری، لنز تفرق نور یو-وی و بشقابک مقعر متمرکز کننده (منعطف با کاربرد) به منظور تغییرات در چگالی انرژی/توان تشعشع یافته به سطح، دیگر مشخصات ممتاز این دستگاه پرتابل است.
کاروان با اشاره به همکاری دانشجویان و دانش آموختگانی از دانشگاه صنعتی اصفهان در انجام این پروژه، افزود: آقایان علی اکبری دستگردی (دانشجوی مهندسی مکانیک) ، محمد مقصودی (دانشجوی مهندسی برق) و حسین کاروان (دانش آموخته مهندسی مواد) دانشگاه صنعتی اصفهان در انجام این طرح همکاری داشتند.
وی در پایان اضافه کرد: این طرح درحال ثبت در اداره ثبت اختراعات و مالکیت معنوی است و با توجه به انجام آزمایش های پایانی به منظور تثبیت توان غیرفعال سازی ویروس ها و باکتری ها و همچنین ایمنی پرتودهی آن، در آینده نزدیک به طور انبوه تولید و عرضه خواهد شد.
-------------------------
📲 @iutonline
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
🔻در ادامه تولید محصولات دانش بنیان در مسیر مبارزه با کرونا:

تولید و تجاری سازی دستگاه الکتروریسی نانوالیاف جهت تولید ماسک N95 در دانشگاه صنعتی اصفهان

محققان دانشگاه صنعتی اصفهان، با طراحی، ساخت و تجاری سازی دستگاه صنعتی الکتروریسی نانو الیاف، ضمن راه اندازی خط تولید کامل ماسک های استاندارد N95، روزانه بیش از 15 هزار عدد از این نوع ماسک را تولید می نمایند.

عضو هیئت علمی پژوهشکده نانوفناوری و مواد پیشرفته دانشگاه صنعتی اصفهان با اعلام این خبر گفت: مراحل طراحی و ساخت این دستگاه پیش از شیوع ویروس کرونا در کشور، در دانشگاه صنعتی اصفهان به انجام رسیده بود که با وقوع این بحران، با تمام ظرفیت در اختیار تولید پارچه های نانو برای ماسک های N95 قرار گرفت.
دکتر علیرضا علافچیان افزود: نانوالیاف به وسیله اختلاف پتانسیل 70 کیلو ولتی میان دو قطب مثبت و منفی ایجاد می شود که در دستگاه صنعتی الکتروریسی نانو الیاف با شاخصه تمام اتوماتیک بودن و دقت بسیار بالا، برهمکنش بین میدان الکتریکی و بار الکترواستاتیکی پلیمر سبب اعمال کشش به آن ها و تولید الیاف نانو می گردد.
وی با اشاره به اهمیت تولید این دستگاه مهم و کاربردی، بیان کرد: دست یابی به دانش فنی تولید این نوع دستگاه در دانشگاه صنعتی اصفهان، مرغوبیت، تمام اتوماتیک بودن و اختلاف قیمت قابل توجه نمونه ساخته شده با دستگاه های مشابه خارجی، امکان ارزآوری چشمگیر با تولید انبوه این دستگاه را فراهم نموده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، به دیگر کاربری های دستگاه صنعتی الکتروریسی نانو الیاف اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به اهمیت راهبردی و افزایش روزافزون استفاده از محصولات نانو، از این دستگاه ارزشمند می توان در تولید محصولات پزشکی همچون باند و گازاستریل، صنایع سلولوزی همچون کاغذهای ضد آب و دستمال کاغذی های آ نتی با کتریال و نیز دیگر صنایع کاربردی همچون فیلترهای خودرو، فیلترهای آب و هوا و غیره بهره گرفت.
علافچیان، تولید ماسک های استاندارد N95 و دیگر ماسک های مرغوب نانو را از جمله نیازهای امروز کشور دانست و تصریح کرد: با ایجاد اتاق تمیز و استقرار و راه اندازی دستگاه صنعتی الکتروریسی نانو الیاف، از روزهای نخست سال جاری تاکنون، روزانه پارچه نانو جهت تولید 15 هزار ماسک N95 تولید و هم اینک با ایجاد خط کامل تولید در دانشگاه صنعتی اصفهان و اخذ تائیدیه سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، روزانه بیش از 15 هزار عدد از این نوع ماسک در این دانشگاه تولید می شود.
وی با تأکید بر اهمیت دستیابی به دانش فنی تولید این نوع دستگاه، بیان کرد: به منظور افزایش حجم تولیدات و در راستای کمک به دیگر واحدهای تولید ماسک در دانشگاه صنعتی اصفهان که از ابتدای شیوع کرونا فعال شده اند، مراحل پایانی ساخت و راه اندازی سه دستگاه دیگر الکتروریسی نانو الیاف در حال انجام است که طی روز های آینده به بهره برداری خواهند رسید.
گفتنی است: دستگاه صنعتی الکتروریسی نانو الیاف توسط محققان دانشگاه صنعتی اصفهان در شرکت نانوزیست صنعت اهورا (از شرکت های رویشی این دانشگاه) و با همکاری پژوهشکده نانوفناوری و مواد پیشرفته دانشگاه صنعتی اصفهان به انجام رسیده است.
📲 @iutonline
🔻در راستای کمک به نظام سلامت درکنترل ویروس کرونا:

طراحی و پیاده سازی سامانه مدیریت داده های کرونا با همکاری محققان دانشگاه صنعتی اصفهان

مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با همکاری محققان دانشگاه صنعتی اصفهان، با ایجاد سامانه نرم افزاری داشبورد مدیریت داده های ویروس کرونا، ضمن کمک به جمع آوری و تحلیل آمار این بیماری، زیرساختی جدید در مدیریت داده ها در بحران های مشابه ایجاد کردند.
🔷 #مشروح_خبر 👈
📎 vrgl.ir/dW2T7

--------------------------
📲 @iutonline
آغاز احداث بزرگترين پروژه آزمايشگاه مركزي جامع دانشگاهي كشوردر دانشگاه صنعتی اصفهان

🔺مراسم کلنگ زنی احداث بزرگترين پروژه آزمايشگاه مركزي جامع دانشگاهي كشور به همّت خیر نیک اندیش، مهندس مهدی استکی همزمان با آغاز احداث مجموعه مسكوني ويلايي 8 واحدي استادان در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

#مشروح_خبر 👈
vrgl.ir/Uwyac

--------------------------
📲 @iutonline
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
عضويت مجدد استاد دانشكده شيمي دانشگاه صنعتي اصفهان به عنوان نماينده ايران در كميته مشورتي و علمي سزامي

دکتر محمود تبریزچی، استاد دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان مجدداً به عنوان نماينده ايران در كميته مشورتي و علمي سزامی انتخاب شد.

تابش سینکروترون یک امکان توانمند برای مطالعه ساختمان مولکولی و تغییرات شکل و ترکیبات سلولی در هنگام واکنش‌های شیمیایی است و پروژه سزامی (مرکز تابش سینکروترون برای تحقیقات و علوم کاربردی در خاورمیانه) مربوط به بهره‌برداری از یک دستگاه سیکلوترون در منطقه است.
ایران در کنار ارمنستان و اردن در سال 1999 به عنوان نامزد مکان نصب پروژه سینکروترون خاورمیانه مطرح شد، ولی در نهایت کشور اردن موفق به دریافت این امتیاز شد. این در حالی بود که دو سال بعد، ارمنستان شروع به ساخت سینکروترون ملی خود کرد.
در این پروژه بین المللی افزون بر حمایت مالی کشورهای عضو، از حمایت مالی ایتالیا، یونسکو، اتحادیه اروپا و مرکز تحقیقاتی سرن در سوییس هم بهره‌مند بوده تا اولین و تنها سنکلوترون دنیا در خاورمیانه ساخته شود.
قابل ذکر است، 60 سینکروترون دیگری که در دنیا وجو دارند در خارج از خاورمیانه هستند و ایران در سال 2007 با تصویب دولت و مجلس رسما به عضویت این طرح علمی درآمد.
در صورت پیشرفت پروژه در آینده این مرکز می‌تواند به عنوان اولین مرکز تولیدکننده نور سینکروترون برای تحقیقات و آزمایش‌ها در خاورمیانه به مرکز پایه علوم و صنعت شتابدهنده تبدیل شود.
با استفاده از آزمایشگاه‌های سزامی پژوهش در زمینه‌های مختلف درتحقیقات علوم بنیادی، فناوری نانو، زیست‌ فناوری، باستان‌شناسی، علم ساختارشناسی، مهندسی مواد، محیط زیست، تهیه داروهای نوین و پزشکی امکان‌پذیر می‌شود.
گفتنی است: دکتر محمود تبریزچی استاد برجسته دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان که ده ها افتخار ملی و بین المللی درخصوص پژوهش های بنیادین در علوم پایه را در کارنامه دارد این بار نیز با توجه به برخورداری از تسلط و دانش گسترده و همچنین سابقه پنج ساله حضور و فعالیت در این کمیته، مجدداً به عنوان نماينده ايران در كميته مشورتي و علمي سزامی انتخاب شد.
📲 @iutonline
طراحی و ساخت بزرگترین چاپگر سه بعدی کشور با قابلیت تولید کامپوزیت های الیافی در دانشگاه صنعتی اصفهان

🔺محققان دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان با طراحی و ساخت بزرگترین چاپگر سه بعدی مجهز به دو سامانه لایه گذار، امکان تولید کامپوزیت های تقویت شده با الیاف به منظور بهره گیری در صنایع مختلف را فراهم آوردند.

#مشروح_خبر 👈
📎 vrgl.ir/Rg3Yg

--------------------------
📲 @iutonline
روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، در صدر روابط عمومی های برتر وزارت علوم، تحقیقات وفناوری

🔷در جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری کشور، روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان با کسب عنوان نخست کشور در 2 شاخص از 3 شاخص عمومی دانشگاه های الف، در صدر روابط عمومی های برتر وزارت علوم، تحقیقات وفناوری قرار گرفت.

🔶در گروه (الف) این جشنواره، روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان جایگاه نخست بخش"تبلیغات و انتشارات" را به خود اختصاص داد و دانشگاه های شیراز و تبریز به ترتیب در رده های دوم و سوم کشور قرار گرفتند.

🔷در بخش "روابط عمومی الکترونیک" این گروه نیز، روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان جایگاه اول این بخش مهم و کاربردی جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری کشور را کسب کرد.👈
📎 vrgl.ir/xwzNX

--------------------------
📲 @iutonline
35 هزاردانشجو-امتحان مجازی درگروه های دو تا هزار نفره طی 14روز در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد

🔶در نشست تقدير از عوامل اجرایی و پشتیبانی آموزش مجازی دانشگاه صنعتی اصفهان، معاون آموزشی این دانشگاه از برگزاری35 هزاردانشجو-امتحان مجازی درگروه های دو تا هزار نفره طی 14روز در این دانشگاه خبر داد.👈

📎 vrgl.ir/hLHwx

--------------------------
📲 @iutonline
2024/09/22 04:42:33
Back to Top
HTML Embed Code: