Telegram Web Link
باقری داشتن مهارت‌های ارتباطی را از جمله مهمترين ویژگی هاي مدیریت در دانشگاه عنوان كرد و گفت: باتوجه به نقش مهمي كه دانشگاه در حوزه ملی و استانی جامعه دارد، باید محیط ارتباطات را براي فراهم نمودن بستر کار و تحقیق و پژوهش برای استادان ایجاد نماید.
قائم‌مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با اشاره به اين كه در دانشگاه صنعتی اصفهان شاهد روابط بین‌المللی قوی هستیم، افزود: با شبکه‌سازی مدیریت اطلاعات و تعاملات با همه سلايق و جناح ها، می توان یک محیط آرام و در عين حال با نشاط را در دانشگاه ايجاد نماييم.
وي با بيان اين كه در دوره فعلي نيازمند استفاده از همه ظرفیت‌های موجود در دانشگاه بدون توجه به سلایق سیاسی هستيم، گفت: این موضوع یکی از مهم‌ترین سیاست‌های آموزش عالی در طول دو سال گذشته بوده كه ثمرات آن قابل مشاهده است به طوری که اغلب محیط‌های دانشگاهی ما در عين ‌حال که بانشاط و پویا است، داراي یک بستر آرام برای توسعه فعالیت‌های علمی هستند.
باقری با تأكيد بر اين كه دکتر مدرس هاشمی با دارا بودن كم و بيش اين ويژگي ها، یکی از بهترین رؤسای دانشگاه‌هاي ما در دوره چند ساله اخير بوده اند، افزود: رضایت دانشگاهیان در دانشگاه صنعتی اصفهان نشان دهنده اين ویژگی‌ها است و امیدواریم پس از استراحتي کوتاه، بتوانيم از توانایی‌های ايشان در سطوح بالای آموزش عالی استفاده نماییم.
قائم‌مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه با اشاره به تجربه مناسب مديريتي دكتر ابطحي در مسئولیت‌های گوناگون دانشگاهي در حوزه‌های مختلف، گفت: حوزه فناوری یکی از دغدغه‌های مهم آموزش عالی براي رفتن به دانشگاه‌های نسل سوم، ارزش آفرین و کارآفرین است و با استقبالی که اعضای هیئت علمی از دکتر ابطحی داشتند و اجماع نظری که در این خصوص وجود داشت، امیدواريم با پشتیبانی همه بزرگواران شاهد توفیقات ایشان در اين دوره مسئوليتي باشیم.
وي با تاكيد بر اين كه امروز دانشگاه صنعتی اصفهان یکی از بهترین دانشگاه‌های كشور در حوزه صنعتي كشور است، گفت: اين دانشگاه با اثرگذاري در سطح ملی و بین‌المللی از استادانی با تجربه و دانشمند برخوردار است و مي تواند با استفاده از این ظرفیت‌ها به موقعیت‌های بهتری دست یابد.
دستاوردهای شش ساله دانشگاه صنعتی اصفهان حول 15 محور تحقق یافته است
رئیس سابق دانشگاه صنعتی اصفهان نيز در اين مراسم با بيان مهم‌ترین رویکردها، نتایج و دستاوردهای دوره مدیریت خود گفت: از آنجا که برنامه محوری اساس فعالیت اینجانب بوده، تدوین و تصویب طرح تحول راهبردی دانشگاه را یکی از مهم‌ترین توفیقات این دوره مي دانم كه اکنون چراغ راه آینده دانشگاه و مطالبه دانشگاهیان است و خوشبختانه اکنون با تشکیل هفت کمیته اجرایی، اجرای اين طرح در حال انجام مي باشد.
دکتر سیدمحمود مدرس هاشمی، با بيان اين كه در زمینه جلب مشارکت عمومی و استفاده از خرد جمعی مواردي همچون تشکیل شوراهای صنفی کارکنان و دانشجویان و دیگر نهادهای مردم نهاد را داشته ايم؛ برگزاری جلسات مستمر گفت‌وگو با دانشگاهیان، تشکیل شوراهای رسمی و غیررسمی متعدد، انتخاب رؤسای دانشکده‌ها و گروه‌ها بامشارکت اعضای هیئت علمی و حتی انتخاب رئیس دانشگاه با تکیه بر مشارکت عمومی را بخشی از دستاوردهای نهادینه شده این دوره مدیریت عنوان كرد.
وي جایگاه دانشگاه صنعتی اصفهان در وزارت علوم، معاونت علمی ریاست جمهوری، سازمان مدیریت و دیگر نهادهای ملی از نظر ارتباطات مؤثر با نهادهای خارج از دانشگاه را جایگاهي شایسته دانست و افزود: ارتباط دانشگاه با نهادهای استانی و شهرهای مجاور در امور مختلف و نيز با سازمان‌های دیگر به ویژه در طرح‌های کاربردی به نحو مطلوب سامان یافته است.
رئیس سابق دانشگاه صنعتی اصفهان، تشکیل اجلاس رؤسای دانشگاه‌های سطح یک کشور به ابتکار اين دانشگاه، تشکیل دوپژوهشکده با همکاری صنعت و ارتباط مناسب با رسانه‌ها و برگزاری برنامه‌های موفقي مانند بزرگداشت چهلمین سال تأسیس دانشگاه و کنگره شهدای دانشجوي استان را بخشی ديگر از دستاوردهاي این عرصه عنوان كرد.
مدرس هاشمی، با تأكيد بر ارتقای کیفیت آموزش به عنوان یکی از دغدغه‌های مسئولین این دانشگاه پر افتخار، افزود: در این راستا تشکیل مدیریت برنامه‌ریزی و ارتقای کیفیت آموزشی، به‌روزرسانی رشته‌ها، راه‌اندازی رشته‌های جدید به صورت هدفمند و بدون اضافه کردن ساختار جدید دانشکده‌ و پژوهشکده، طراحی و اجرای طرح توانمندسازی و مهارت افزایی دانشجویان و حمایت بیشتر از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های تحصیلات تکمیلی از جمله فعالیت‌های این حوزه به شمار می‌آید.
وي، افزایش کمی و کیفی دستاوردهای پژوهشی در حوزه پیشبرد مرزهای دانش را از افتخارات این دانشگاه برشمرد و تصریح کرد: اين موضوع تابعی از دیگر سیاست‌ها و اقدامات دانشگاه مانند داشتن تجهیزات به روز، بودجه پژوهشی مناسب، جذب نیروی انسانی نخبه، جذب نیروهای پسا دكترا و آیین نامه‌های مناسب در حوزه پژوهشی است، اما با اين حال تعداد مقالات دانشگاه از 950 مقاله در سال 2012 به بيش از 1600 مقاله در سال 2018 افزايش يافته و شاخص Hindex كه به نوعي بيانگر كيفيت مقالات مي باشد نيز از 91 به 120 ارتقا یافته است.
رئیس سابق دانشگاه صنعتی اصفهان، به روز نمودن تجهیزات آموزشی و پژوهشی و ارتقای زیرساخت‌های آن را یکی از اولویت‌های مهم دانست و ادامه داد: اگرچه دانشگاه در این زمینه با مشکلات جدی روبه‌رو است، اما در این دوره تلاش گردید تا با اختصاص مبالغی در هر سال كه جمعاً بالغ بر 23 ميليارد تومان بوده است، بخشی از نیازهای ضروری تجهیزات دانشکده‌ها تأمین گردد و فعالیت‌های اساسی برای افزايش حدود هشت برابري پهنای باند دانشگاه، به روز نمودن سرورها و سامانه‌های فناوری اطلاعات نیز، در همین راستا صورت گرفته است.
مدرس هاشمی ایفای نقش دانشگاه در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان را یکی از رسالت‌های مهم دانشگاه برشمرد و گفت: در این دوره علاوه بر گسترش فعالیت‌های ارتباط با صنعت و افزایش مبلغ قراردادهای سالیانه، انجام طرح‌های بزرگ و هدفمند در حوزه‌های کاربردی مانند آب، محیط زیست، نفت و نظاير آن به طور جدی دنبال گردید و علاوه بر آن برای تکمیل زنجیره ایده تا بازار، با راه‌اندازی مرکز نوآوری در دانشگاه و تثبیت مرکز رشد و پارك دانشگاه در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان، گام‌های ارزنده‌ای در این زمینه برداشته شد كه خوشبختانه مدیریت نوآوری و تجاری سازی فناوری این موضوع را با جدیت دنبال می‌نماید.
وي با تأكيد بر اين كه امروز دانشگاه‌هاي پیشرو برتر بدون ارتباطات مناسب بین‌المللی، امکان رشد و توسعه نخواهند داشت، افزود: این موضوع با جدیت در دستور کار قرار گرفته و حاصل آن افزایش چند برابری حضور استادان و دانشمندان خارجی، افزایش چشمگیر عزیمت همکاران فرصت‌های مطالعاتی، افزایش پذیرش دانشجوی خارجی، تشکیل کنسرسیوم ارتباطات بین‌المللی دانشگاه‌های استان، ارتباط مؤثر با سازمان‌های برجسته بین‌المللی، ارتباط استراتژیک با کشور سوییس و دانشگاه‌های برجسته آن به عنوان مرکز هماهنگ‌کننده فعالیت‌های علمی ایران با این کشور بوده و حاصل این تلاش‌ها انتخاب دانشگاه صنعتي اصفهان به عنوان دانشگاه برتر در حوزه روابط بین‌الملل در سال‌های اخیر بوده است.
رئیس سابق دانشگاه صنعتی اصفهان با بيان اين كه یکی از مبانی آرامش خاطر و تكريم دانشگاهیان، شئونات شغلی و رفاهي آنان مي باشد؛ به فعاليت هاي صورت گرفته در این دوره برای رفع مشکلات مربوط به شئون استخدامی و ارتقا اعضای هیئت علمی اشاره كرد كه خوشبختانه در این زمینه رضایتمندی بسیار خوبی حاصل شده است.
وي با اشاره به اجراي آیین‌نامه استخدامی اعضای غير هیئت علمی و استفاده حداکثری از ظرفیت هاي این آیین‌نامه برای کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی، گفت: تبيين فرایند جذب و استخدام کارکنان منجر به رفع مشکلات اولیه این حوزه گردید و با دقت نظر در عقد قراردادهای مربوط به نیروهای شرکتی نیز، این عزیزان زحمت‌کش از حداقل شرایط مطلوب برخوردار گردیدند؛ هر چند كه علیرغم تلاش‌های دانشگاه در زمینه‌های ذکر شده و نيز ارتقای سطح عمومی رفاه کارکنان همچنان در این حوزه شرمنده و عذرهای کمبودها و نواقص هستيم.
مدرس هاشمي یکی از مهم‌ترین اهداف این دوره در حوزه دانشجویی را ایجاد فضای آزاد برای ارائه نظرات و تضارب آرا عنوان كرد و گفت:خوشبختانه به دور از افراط و تفریط و تنگ‌نظری و جناح‌بندی این فضا در دانشگاه نهادینه شد و حاصل آن افزایش تشکل‌ها و کانون‌های دانشجویی، افزایش چشمگیر تعداد برنامه‌های فرهنگی و مخاطبین آن ها بوده و ضمن توجه به قانون، اخلاق، آرامش و شئونات دانشگاه در ابعاد مختلف، داشتن نگاهی فرهنگی در همه فعالیت‌های دانشگاه مورد تأکید بوده است.
وي افزایش سطح رفاه دانشجویی و انگیزه و نشاط دانشجویان را يكي ديگر از موضوعات مهم در حوزه دانشجویی دانست و ادامه داد: با فعالیت‌های عمراني و تأمين تجهيزات در خوابگاه ها، تربیت بدنی و دیگر مراکز دانشجویی از یک طرف و نيز فعالیت‌های فرهنگی و مشاوره‌ای صورت گرفته از سوي ديگر تا حد امكان به اين موضوع پرداخته شد؛ گرچه در این حوزه نیز هنوز با حالت ايده آل فاصله اي بسيار داريم و از اين بابت نيز از دانشجویان عزیز عذرخواهی می‌نماییم.
رئيس سابق دانشگاه صنعتي اصفهان، با تأكيد بر مؤلفه‌های توسعه در زمینه‌های عمرانی، گفت: در طول این سال‌ها با اختصاص مبالغی بالغ بر 80 میلیارد تومان، تکمیل برخی پروژه‌های قبلی، تعمیرات اساسی در خوابگاه‌ها و دانشکده‌ها و نيز شروع تعدادی طرح جدید انجام شد و البته در زمینه تعمیرات اساسی همچنان دانشگاه نیازمند اعتبارات بسیار بیشتري است.
وي با شاره به تأسيس بنياد دانشگاه با هدف استفاده مؤثر از ظرفیت‌های مردمی و خیرين، گفت: در همین مدت ساخت یک مجموعه خوابگاهی توسط یکی از خیرین محترم و نیز اهداي یک قطعه زمین به دانشگاه توسط خيري ديگر، از نتایج ارزشمند همراهی خیرین با دانشگاه بوده است.
مدرس هاشمي، توجه به موضوع مدیریت سبز را از مهم‌ترین برنامه‌های دانشگاه در این سال‌ها دانست و افزود: علاوه بر تمهید راه‌های مناسب تهیه آب برای بيش از 350 هکتار فضای سبز دانشگاه، فعاليت هاي صورت گرفته منظرسازي خشك و حذف چمن، صرفه‌جویی در انرژی و استفاده از انرژی خورشیدی منجر به انتخاب دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان دانشگاه برتر در زمینه مدیریت سبز در سال‌های اخیر شده است.
رئيس سابق دانشگاه صنعتي اصفهان افزود: به منظور رفع مشکلات حقوقی دانشگاه به ویژه در زمینه اراضی وسيع 2300 هكتاري آن، مدیریت حقوقي دانشگاه تشكيل شده و بخش بزرگی از مشکلات اين اراضی با شهرداری ها يا افراد حقيقي مرتفع شده و يا در حال رفع شدن است.
وی بیان کرد: امیدوارم با تكيه بر لطف الهی، مدد جستن از ساحت مقدس امام زمان (عج) و همکاری همة شما عزیزان دانشگاهی توانسته باشم به وعده ابتدایی خود با شما عمل کرده باشم و ان‌شاءالله روح حاکم بر برنامه‌های دانشگاه ایجاد آرامش خاطر و فضای آرام برای فعالیت‌های شما بوده باشد و با رعايت صداقت، شفافیت، پاسخ‌گویی و به دور از افراط و تفریط شأن و کرامت شما دانشگاهیان ارجمند رعايت شده باشد.
دکتر سعید صدری گفت: برخورد با مسائل دانشگاه با روشی علمی، انتقادپذیری، مشارکت دادن هرچه بیشتر دانشگاهیان و شفافیت در موضوعات مختلف، ایجاد وحدت بین دانشگاهیان، رفع موانع اعضای هیئت علمی با هدف فضایی آرام و بالنده برای حیات فکری دانشگاه، برخورد با احترام و رحمت و تواضع وایجاد احساس آزادی علمی و فرهنگی در دانشگاه از جمله خدمات دکتر مدرس هاشمی به دانشگاهیان بود.
رئیس اداره رفاه کارکنان دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این آئین به نمایندگی از کارکنان این دانشگاه ضمن تشکر و قدردانی از زحمات دکتر مدرس هاشمی گفت: در دوره ریاست دکتر مدرس هاشمی جو آرامی بر دانشگاه حاکم بود و این باعث شد تا دانشگاهیان بتوانند به رسالت اصلی خودشان برسند.
سید حمید خشوعی گفت: ایجاد شورای صنفی، دستور تسریع در اجرای آیین نامه اعضای غیر هیئت علمی، نظام مند کردن استخدام ها، رسیدگی به معیشت کارکنان و نگاه ویژه به قرض الحسنه حضرت محمد (ص) و دستور تشکیل کانون بازنشستگان را از جمله اقدامات درخور قدردانی رئیس سابق دانشگاه صنعتی اصفهان برشمرد.
در پایان این مراسم باشکوه، ضمن قرائت متن پیام تقدیر و تشکر وزیر علوم از خدمات و تلاش های دکتر مدرس هاشمی و نیز حکم انتصاب دکتر ابطحی به عنوان سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان، هدایای جمعی از چهره های دانشگاه، رؤسای دانشگاه ها و مدیران استان به پاس قدردانی از تلاش ها و خدمات دکتر مدرس هاشمی به ایشان اعطاء شد.
در این مراسم که با حضور اعضای هیئت علمی، کارکنان، دانشجویان برگزار شد، حضور دکتر طالبی رئیس دانشگاه اصفهان، دکتر طاهره چنگیز رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دکتر کیانی رئیس دانشگاه هنر اصفهان، دکتر قاضی عسکر معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع و دکتر قاسمی معاون سیاسی، امنیتی استانداری اصفهان، دکتر قیصری سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان، مدیران عامل شرکت آب منطقه ای و شرکت توزیع برق اصفهان، معاون برنامه ریزی شهردار اصفهان، فرماندار خمینی شهر وجمعی از مدیران استان حضور داشتند.

http://www.tg-me.com/iutonline
مدرس هاشمی با ابراز قدردانی از پذیرش مسئولیت توسط دکتر ابطحی و اقبال دانشگاهیان و حمايت وزارت علوم از این انتخاب، افزود: قطعاً با استمرار با قوت رویکردهای اصلی مورد نظر دانشگاهیان توسط عزيزي توانمند، خوش‌فکر و باانگیزه و خوش‌اخلاق مانند ايشان، تحقق اهداف مندرج در طرح تحول راهبردی دانشگاه، سریع‌تر و مطمئن‌تر صورت خواهد گرفت.
رییس سابق دانشگاه صنعتی اصفهان در پایان گفت: از مسئولین محترم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تقاضامندم از دانشگاه‌های مکتب ساز، هویت دار و بزرگي مانند دانشگاه صنعتی اصفهان كه در خارج از تهران با کمترین امکانات به بیشترین دستاوردها و افتخارات نائل شده‌اند، بیش از پیش حمایت نمایند.
استعانت از خداوند متعال در ایجاد محیطی شاداب‌تر، دانشگاهی برتر و ایرانی بهروزتر
سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این آئین آرامش و رضایت فراگیر را از جمله مهم‌ترین دستاوردهای دوره مديريت دكتر مدرس هاشمي در اين دانشگاه برشمرد وگفت: از آقاي دکتر مدرس هاشمی كه در طول مسئولیت خود، با وقت گذاری زیاد، توکل به خداوند، عاقبت بینی و ژرف‌اندیشی تمام سعی خود را برای اعتلای دانشگاه مصروف داشته‌اند تشكر مي نمایم.
دکتر سيد مهدي ابطحی با تأكيد بر الزام خود نسبت به اجراي طرح تحول راهبردی دانشگاه، به خطرات تهديد كننده اين طرح اشاره كرد و گفت: فهم غلط از برنامه، عدم باور برنامه و عدم پویایی و تحرك در عدم پشتیبانی از برنامه سه خطر مهم در اجراي اين طرح است.
وي با اشاره به اين كه دانشگاه نسل دوم افزوده‌شدن پژوهش به آموزش و دانشگاه نسل سوم صرفاً افزودن فناوری به آموزش و پژوهش نیست، تصریح کرد: در دانشگاه نسل سوم، پژوهش، آموزش و مدیریت دانشگاه ماهیتاً تغییر كرده، چیزی به ساختار دانشگاه افزوده نمی‌شود و دانشجو به عنوان محور ارزش‌آفرینی مطرح شده و استاد نيز به عنوان بارورکننده نبوغ و خلاقیت دانشجو شناخته می‌شود.
سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان اظهار داشت: اگر قرار است دانشگاه مرجعیت علمی پیدا کند و تأثیرگذارترین دانشگاه در منطقه پیرامونی خود باشد، همه از دل تربیت دانش‌آموختگاني در تراز جهاني، اخلاق‌مدار و نقش آفرین در توسعه کشور به دست می‌آید.
ابطحی افزود: وظیفه دانشگاه تربیت دانش‌آموختگاني است كه مقالاتی دقیق، درست و کیفی بنویسند، نسبت به مشکلات جامعه حساس باشند و بیاموزندکه در زمینه پژوهش‌های کاربردی گزارش‌های قابل استناد و دقیق تدوین کنند، به سلامت به پایگاه‌های اطلاعاتی دست یابند و به امانت از آن ها بهره جویند، در مسائل اجتماعی وارد شوند و بیاموزند که در سازمان‌های مردم نهاد فعالیت کنند، نسبت آینده کشور و تصمیمات مسئولین حساس باشند و محیط خود را نقد كرده و در اعتلای آن بکوشند.
وی با بيان اين كه قرارداد پژوهشی که بدون دانشجو توسط استاد انجام می‌شود و یا به بیرون دانشگاه سپرده می‌شود، هرچند درآمد اختصاصی دانشگاه را افزایش دهد، فعالیت دانشگاهی نیست، اضافه کرد: مقاله‌ای که دانشجو در آن شرکت نکند نيز با هر ضریب تأثیری، فعالیت دانشگاهي نيست.
سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان لازمه رسیدن به دانشگاهی در تراز خواسته طرح تحول راهبردی این دانشگاه را وقت گذاری همکاران ارزشمند هیئت علمی و پشتیبانی ساختار اداری دانست و گفت: اثربخش‌ترین و مؤثرترین عامل در تربیت انسان‌هایی اخلاق‌مدار، تعامل استاد و دانشجو است.
ابطحی با تأكيد بر اين كه رویکرد یکپارچه و منسجم در اجرای برنامه تحول از اصول تحول است، تصریح کرد: عدم اعتقاد تمامی دانشگاهیان به برنامه، دستیابی به آن را غیرممکن می‌سازد و ساختار اداری پویا با درک درست از اهداف دانشگاه، لازمه دستیابی به اهداف تحول است.
وی با تأكيد بر اين كه در شرایط پویای دانشگاه‌هاي رقیب، راحت‌طلبی مخل توسعه است، افزود: البته نظام تشویق و ارج‌نهادن به فعاليت ها بايد در مديريت دانشگاه اجرايي شود و من در كنار توقع، به بهره‌مندی سخت‌کوشان از زحمات خويش معتقدم و همچنان كه سنت خدا به بهره‌مندی تلاشگران است، ارتقای دانشگاه نيز راهی جز تبعیت از سنت خدا ندارد.
سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان استفاده از ظرفیت‌های حقوقي و قانوني دانشگاه و به کارگیری آن ها در جهت اهداف برنامه تحول و چابکی در تصمیمات و پرهیز از ملاحظات غیر ضروری را از ديگر ملزومات رسیدن اهداف برنامه عنوان كرد وگفت: هر چند نسبت به لزوم فعالیت اعضای هیئت علمی مصر و پیگیر هستم اما نسبت به پشتیبانی و حمایت از فعالیت‌های آنان نیز دریغ نمی‌ورزم.
ابطحی در پايان تصریح کرد: در زمان باقی مانده طرح تحول راهبردی دانشگاه، با استعانت از خداوند بزرگ به كمك همه شما نیاز دارم تا دانشگاهی برتر، محیطی شاداب‌تر و ایرانی بهروزتر داشته باشیم.
دوره ریاست دکتر مدرس هاشمی جو آرامی بر دانشگاه حاکم بود
در بخش دیگری از این آئین نیز عضو هیئت علمی دانشکده برق وکامپیوتر به بیان دستاوردها و خدمات دکتر مدرس هاشمی پرداخت.
🔻 29و 30 آبان ماه سال جاری:
http://www.tg-me.com/iutonline

چهارمین کنفرانس ملی اویونیک ایران به میزبانی دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار خواهد شد

چهارمین دوره کنفرانس ملی اویونیک ایران، 29 و 30 آبان ماه سال جاری به ميزباني دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد شد.

دبير این رویداد علمی با بیان این که اين دوره از كنفرانس همراه با ششمین کنفرانس رادار و سامانه‌های مراقبتی ایران به طور همزمان برگزار خواهد شد، گفت: نمایشگاه آخرین دستاوردهای شرکت های فعال در اين زمينه نيز در حاشيه چهارمین دوره کنفرانس ملی دوسالانه اویونیک ایران برپا خواهد گرديد.
دكتر مجدالدین نجفی هدف اصلي از برگزاري چهارمین دوره کنفرانس ملی اویونیک ایران را ارتقاي جایگاه علمی و صنعتی کشور در حوزه مهندسی برق و الکترونیک هوانوردی و افزایش ارتباط پژوهشگران دانشگاه و متخصصان صنعتی کشور عنوان كرد.
وی افزود: در این کنفرانس آخرین دستاوردهای علمی و صنعتی مرتبط با زمینه مهندسی اویونیک (برق، الکترونیک، کنترل، مخابرات، ناوبری، سخت‌افزار و نرم‌افزار مرتبط با تمامی کاربردهای هوانوردی) در اختيار شركت كنندگان قرار خواهد گرفت و پنل ها و کارگاه های تخصصی در زمینه های مرتبط نيز برگزار خواهد شد.
نجفی با اشاره به همكاري سازمان صنایع هوایی و پژوهشکده اویونیک دانشگاه صنعتي اصفهان در برگزاري چهارمین دوره کنفرانس ملی اویونیک ایران، تصریح کرد: "سامانه های مخابراتی، ناوبری و نظارتی"،"مدیریت و کنترل پرواز"، "اویونیک ماژولار یکپارچه"، "مهندسی عوامل انسانی در طراحی کابین"،"پرنده های بدون سرنشین"، "مدیریت ترافیک هوایی"، "تضمین کیفیت و تضمین طراحی"، "سیاست‌گذاری و مدیریت راهبردی در اویونیک"و "سیستم‌های رادار هواپایه، جنگال و الکترواپتیک" نه محور اصلی این کنفرانس را تشکیل می دهد.
دبير چهارمین دوره کنفرانس ملی اویونیک ایران، مهلت نهایی ارسال کامل مقالات را ۱۵ شهریور ماه و زمان اعلام نتایج مقالات پذیرفته شده را نیز ۱۵ مهرماه اعلام كرد و ادامه داد: علاقمندان مي توانند براي كسب اطلاعات بيشتر به نشاني https://icas2019.iut.ac.ir مراجعه نمايند.
🔻در آزمون سراسری سال 1388:

تمهیدات ویژه دانشگاه صنعتی اصفهان به منظور میزبانی از داوطلبان آزمون سراسری

دانشگاه صنعتی اصفهان با ایجاد تمهیدات ویژه، 13 و 14 تیرماه میزبان بیش از 10 هزارنفر از دوطلبان آزمون سراسری وخانواده های آنان خواهد بود.

در آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی که پنج شنبه 13 ام و جمعه 14 ام تیرماه برگزار می گردد، دانشگاه صنعتی اصفهان در شش حوزه میزبان بیش از 10 هزار نفر از داوطلبان مرد گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی خواهد بود.
دانشگاه صنعتی اصفهان با تدارک ویژه در این آزمون که با مشارکت بیش از 600 تن از عوامل اجرایی و حفاظتی برگزار می گردد، امکانات مناسبی برای داوطلبان و خانواده آنان مهیا نموده است.
در حوزه آزمون سراسری دانشگاه صنعتی اصفهان، ضمن پیش بینی مقدمات اولیه مطلوب از قبیل تهویه مناسب اماکن و امکانات رفاهی مطلوب، محیط هایی مناسب براي حضور خانواده هاي داوطلبان آزمون در راستای آرامش خاطر آنان تعبيه شده است.
براساس اعلام ستاد برگزاری آزمون سراسری در دانشگاه صنعتی اصفهان، به داوطلبان حاضر در این حوزه آزمون توصیه شده است تا حتی الامکان از سرویس های ایاب و ذهاب که از ساعات ابتدایی صبح از مبدأ میدان جمهوری اسلامی پیش بینی شده است استفاده نمایند.
این ستاد به داوطلبان توصیه نموده که درصورت حضور با وسیله شخصی در دانشگاه صنعتی اصفهان، حتما از درب شمالی این دانشگاه مراجعه نموده و خودرو خود را در پارکینگ های رایگان که برای داوطلبان و خانواده آنان پیش بینی شده است مستقر نمایند.
گفتنی است:آزمون عمومی و اختصاصی داوطلبان مرد گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح پنجشنبه 13 تیر و داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی صبح جمعه 14 تیرماه همزمان با سراسر کشور در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می گردد و این دانشگاه تلاش نموده تا تمهیدات رفاهی مطلوب برای داوطلبان و خانواده آنان فراهم نماید.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻باحضور در میان برترین های 12 رشته:

جایگاه ویژه دانشگاه صنعتی اصفهان در رتبه بندی موضوعی 2019 شانگهای

در جدیدترین رتبه بندی موضوعی ۲۰۱۹ نظام رتبه بندی معتبر بین المللی شانگهای، دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان یکی از 32 دانشگاه ایرانی حاضر در این فهرست، در 12 رشته، در رده بندی جهانی این رتبه بندی قرار گرفت.

در حوزه علوم پایه و در رشته فیزیک، دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان یکی از دو دانشگاه ایرانی حاضر در این رتبه بندی، پس از مجموعه دانشگاه های آزاد، در بازه ۴۰۱-۵۰۰ برترین دانشگاه های جهان قرار گرفت.
در حوزه علوم مهندسی این رتبه بندی نیز که دانشگاه ها را در 22 رشته ارزیابی کرده است، دانشگاه صنعتی اصفهان در 11 رشته در بین دانشگاه های برتر جهان حضور دارد.
در این بخش، دانشگاه صنعتی اصفهان با کسب رتبه 36 ام زمینه ابزار علم و فناوری و نیز قرارگیری در بازه 76-100 رشته مهندسی معدن، جایگاه قابل توجه این دو رشته را به خود اختصاص داده است.
قرارگیری در بازه 101-150 رشته مهندسی متالورژی و نیز جایگاه ۱۵۱ – ۲۰۰ رشته مهندسی شیمی، احراز رده ۲۰۱-۳۰۰ در چهار رشته مهندسی مکانیک، مهندسی مخابرات، علوم و صنایع غذایی و علوم و مهندسی انرژی، از دیگر عناوین قابل توجه دانشگاه صنعتی اصفهان در رده بندی موضوعی سال 2019 رتبه بندی معتبر بین المللی شانگهای است.
همچنین در این رتبه بندی، دانشگاه صنعتی اصفهان جایگاه 301-400 علوم کشاورزی و نیز رده 401-500 در دو رشته مهندسی برق و الکترونیک و علوم و مهندسی مواد را به دست آورده است.
نظام رتبه بندی شانگهای از معتبرترین رتبه بندی‌های جهانی است که نتایج آن توسط دانشگاه شانگهای ژیائوتنگ چین منتشر می‌شود. این رتبه‌بندی در قالب یک پروژه بزرگ در کشور چین برای نخستین بار در ژوئن سال ۲۰۰۳ میلادی منتشر شد و به صورت سالانه روزآمد می‌شود.
شانگهای، در سال ۲۰۱۹ میلادی برای سومین سال، رتبه بندی موضوعی دانشگاه‌های برتر دنیا را در ۵۴ رشته در قالب پنج حوزه کلی شامل حوزه مهندسی (۲۲ رشته)، حوزه علوم پایه (۸ رشته)، حوزه علوم زیستی (۴ رشته)، حوزه علوم پزشکی (۶ رشته) و حوزه علوم اجتماعی (۱۴ رشته)منتشر کرده است.
در رتبه بندی موضوعی 2019 شانگهای که از پنج شاخص رتبه بندی شامل تعداد تولیدات علمی در هر موضوع دانشگاهی، تعداد تولیدات علمی در مجلات برتر در هر حوزه، درصد همکاری‌های بین المللی در تولید مقالات، میانگین تأثیر مقالات (استنادات نرمال شده) و تعداد برندگان جوایز مشهور بین المللی بهره گرفته است، تنها دانشگاه‌هایی ارزیابی شده اند که از حداقل تعداد تولیدات علمی در بازه زمانی ۲۰۱۷-۲۰۱۳ در پایگاه وب آو ساینس برخوردار بوده‌اند.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻در نشست مشترک با هیئت رئیسه دانشگاه:

تأکید قائم مقام وزیر علوم بر بین المللی شدن دانشگاه صنعتی اصفهان

در نشست مشترک هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی اصفهان و قائم‌مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین‌الملل، بر بین المللی شدن دانشگاه صنعتی اصفهان تأکید شد.

در این نشست که با هدف بررسی راهکارهای ارتقای جایگاه بین‌المللی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، قائم‌مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین‌الملل با ابراز خرسندی از حضور در یکی از دانشگاه‌های برتر کشور، گفت: این دانشگاه با توجه به امکانات و ظرفیت‌هاي عالي در زمینه‌های مختلف علمی، آموزشی و پژوهشی و حضور افراد صاحب‌نظر و توانمند، باید بین‌المللی شود.
دکتر حسین سالار آملی افزایش ظرفیت علمی، استفاده از ایده‌های جدید و رشد و شكوفايي را از جمله مزایای بین‌المللی‌شدن دانشگاه‌ها عنوان كرد و افزود: نوآوری در پناه دیدن افراد جوامع دیگر اتفاق مي افتد و حرکت بالنده دانشگاه ها نيز در مسیر بین‌المللی شدن رخ می‌دهد.
وي با تأكيد بر اين كه بین‌المللی‌شدن، مدنظر دانشگاه هاي نوظهور دنیا است، ادامه داد: اين موضوع کیفیت، آینده دانشگاه و حضور دانشجویان در دانشگاه را تضمین مي نمايد.
قائم‌مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین‌الملل، با تأكيد بر پشتیبانی اين وزارتخانه از بین‌المللی شدن دانشگاه صنعتی اصفهان، تصریح کرد: رفع مشکلات جامعه و صنعت، توانمندسازی دانشجویان و بین‌المللی شدن دانشگاه‌ها از جمله سیاست‌های کلان آموزش عالی کشور است.
سالار آملی بین‌المللی شدن دانشگاه‌ها در سطح استادان را از مهمترين ملزومات حال حاضر عنوان كرد و گفت: اين موضوع پایدارترین سطح دانشگاه است كه می‌تواند آن دانشگاه را برای همیشه بین‌المللی نمايد.
وي با اشاره به لزوم طراحي و دنبال كردن نقشه راه بين المللي سازی دانشگاه، افزود: شفاف نمودن كشورهاي هدف براي بين المللي شدن موجب جلوگیری از هدر رفت انرژی و سرمایه هاي مالی می‌شود.
قائم‌مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین‌الملل با بیان اين كه بین‌المللی‌شدن دانشگاه ها صرفه‌جویی در هزینه‌ها و درآمدزایی نهايي را به دنبال دارد، اضافه کرد: استفاده از ظرفيت كشورهاي منطقه براي توسعه روابط بين الملل، همچون اقليم كردستان عراق، توسعه دوره هاي مشترك علمي و همكاري در پروژه هاي علمي بين المللي مانند سازمان پژوهش های هسته ای اروپا(CERN) ، بستر مناسبي براي رشد در اين زمينه را فراهم مي آورد.
در ادامه اين نشست نيز اعضاي هيات رئيسه دانشگاه صنعتي اصفهان با تأكيد بر لزوم حمايت وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در مسير بين المللي شدن، به ارايه پيشنهادات خود در راستای تسهيل روند فعاليت هاي علمي و پژوهشي اين دانشگاه پرداختند.
http://www.tg-me.com/iutonline
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
🔻6و 7 آذرماه 98:
نهمین کنفرانس ملی خلأ ایران به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود

نهمین کنفرانس ملی خلأ ایران 6و 7 آذرماه سال جاری به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد شد.

دبیر اجرایی این رویداد علمی با اعلام خبر فوق گفت: این کنفرانس در راستای ترویج و توسعه دانش و فناوری های مرتبط با خلأ برگزاری می شود و همزمان با آن کارگاه¬های آموزشی و نمایشگاه تخصصی این حوزه نیز برقرار خواهد بود.
دکتر مهدی رنجبر افزود: ساخت مواد در ابعاد کوچک تحت خلأ، کاربردهای خلأ در سامانه های شبیه ساز فضا، کاربردهای خلأ در فناوری سلول های خورشیدی، کریستالیزاسیون و انجماد جهت دار تحت خلأ و فرایندهای لایه نشانی تحت خلأ (MBE , PLD , PVD , CVD)، از جمله محورهای اصلی این کنفرانس است.
عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به دیگر محورهای نهمین کنفرانس ملی خلأ ایران، تصریح کرد: ادوات، تجهیزات و سامانه های مرتبط با فناوری خلأ، ساخت ادوات و قطعات میکرو/ نانو الکترونیک و سایر موضوعات مرتبط با علوم و فناوری خلأ ، محورهای دیگر این رویداد علمی است.
رنجبر 15 شهریورماه را پایان مهلت ارسال مقالات به نهمین کنفرانس ملی خلأ ایران اعلام کرد و افزود: علاقه مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت کنفرانس به نشانیwww.vsi.ir/vac9 مراجعه نمایند.
http://www.tg-me.com/iutonline
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
🔻در بازدید از پژوهشکده علوم و فناوری زیردریا:
تاکید معاون وزیر راه بر بهره گیری از توانمندی های حوزه زیرسطحی دانشگاه صنعتی اصفهان

معاون وزير راه و شهرسازي و مديرعامل سازمان بنادرو دریانوردی کشور در بازدید از دستاوردهای حوزه زیرسطحی دانشگاه صنعتی اصفهان، بر بهره گیری از این توانمندی ها در راستای پیشبرد اهداف دریایی کشور تأکید کرد.
در این بازدید که عصر روز گذشته صورت گرفت، مهندس محمد راستاد، تجربه ارتباط سازمان بنادرو دریانوردی با دانشگاه صنعتی اصفهان را تجربه اي طولاني و موفق دانست وگفت: فعاليت هاي اين دانشگاه الگويي ارزشمند براي ساير دانشگاه هاي كشور است.
وی افزود: امروز با مرور تاريخچه موفق همكاري بين سازمان بنادر ودریانوردی و دانشگاه صنعتی اصفهان به اين نتيجه رسيديم كه مي توانيم در زمينه ها و محور هاي جديد نيز همكاري هايي داشته باشيم.
معاون وزير راه و شهر سازي پس ازبازدید از پژوهشکده علوم و فناوری زیردریا دانشگاه صنعتی اصفهان تصریح کرد: توانمندي و ارتقا و سير تكاملي كه این پژوهشكده در حوزه تخصص دريايي در اين سال ها داشته است كاملا مشهود است.
راستاد اضافه کرد: سازمان بنادر و دریانوردی مصمم است تا پروژه هاي موفقي كه تا كنون با همکاری دانشگاهصنعتی اصفهان به ثمر رسانده است را در سایر موارد مورد نیاز این سازمان و نیز دیگر نیازهای دریایی و نیازهای بخش خصوصی تعمیم دهد.
وي در پايان خاطر نشان كرد؛ ان شاالله در آينده به دنبال تعميق ارتباطات و استفاده بيشتر از پتانسيل هاي دانشگاه صنعتي اصفهان هستيم.
سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این دیدار با بیان این که مقطع کنونی زمان توسعه فناوری است، گفت: در این راستا ايجاد يك شبكه قوي براي ارتباط صنعت دريايي کشور با دانشگاه به منظور توسعه فناوري، قابل گفت و گو است.
دکتر سید مهدی ابطحی افزود: هرچند ما يك استان ساحلي نيستيم، اما قابليت هاي موجود در دانشگاه صنعتی اصفهان می تواند از زیرساخت های مهم این شبكه باشد.
وی با تأکید بر توانمندی های دانشگاه صنعتی اصفهان به منظور ورود به موضوعات نو آوري و تجاري سازي فناوري ها و ايجاد شركت هاي دانش بنيان، تصریح کرد: ورد به این عرصه ها مستلزم تقاضای بازار است.
سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان در ادامه به بیان ویژگی های ممتاز این دانشگاه در حوزه های مختلف پژوهش و فناوری پرداخت و ادامه داد: ساختار توانمند پژوهشی با بازدهی خوب و تحقیق و توسعه قوی، زير ساخت هاي آزمايشگاهي فوق العاده، آشنايي با ابر پروژه ها و برخورداری از یکی از دو ابررایانه بزرگ کشور و توانمندی در تدوین نقشه راه در پروژه های بزرگ از جمله قابلیت های این دانشگاه است.
در ادامه این دیدار دکتر احمدرضا زمانی رئیس پژوهشکده علوم و فناوری زیردریا دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره بیش از دو دهه همکاری موفق این دانشگاه با سازمان بنادر و دریانوردی کشور و انجام طرح های مهم پژوهشی در حوزه دریا، به تشریح توانمندی ها، دستاوردها و اقدامات این پژوهشکده پرداخت.
http://www.tg-me.com/iutonline
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
🔻آبان ماه سال جاری:
دانشگاه صنعتي اصفهان میزبان ششمین کنفرانس رادار و سامانه های مراقبتی ایران

ششمین کنفرانس رادار و سامانه های مراقبتی ایران، آبان ماه سال جاري به ميزباني دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار مي‌شود.
دبير اين رويداد علمي بيان كرد: هدف از برگزاری این کنفرانس فراهم نمودن بستری مناسب جهت گردهمایی متخصصان، دانشمندان و صاحبان صنایع در این حوزه به منظور همگرایی بیشتر در فعالیت های علمی، پژوهشی و صنعتی است تا ضمن آشنایی با نیازها و دست آوردها در زمینه رادار و سامانه های مراقبتی، با شناسایی چالش ها و راه حل های پیش رو، راه گشای پیشرفت در این بخش از صنعت کشور باشیم.
دكتر محسن مداح علي افزود: کنفرانس رادار و سامانه‌های مراقبتی ایران به همت دانشکده مهندسی برق وکامپیوتر و پژوهشکده فن آوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتی اصفهان، در راستای ایجاد پیوندی عمیق میان پژوهشگران و صنعتگران برگزار می‌شود.
وي ادامه داد: محورهای اصلی ششمین کنفرانس رادار و سامانه های مراقبتی ایران شامل؛ پردازش سیگنال و داده، مدلسازی اهداف و محیط، سیستم‌های رادار و سونار، آنتن و ماژول‌های فرکانس بالا، تجهیزات و زیر سیستم‌ها، فناوری‌های نوظهور، مدیریت و به کارگیری سامانه‌های راداری و سامانه‌های مراقبتی و اختلال می باشد.
مداح علی افزود: این کنفرانس در چهار بخش اصلی شامل ارائه مقالات پذیرفته شده دانشجویان و استادان، ارائه حداقل 8 کارگاه آموزشی در حوزه های مختلف رادار توسط استادان و پژوهشگران مطرح حوزه رادارکشور، نشست‌ها و میزگردهایی با حضور رؤسا و مدیران عامل بزرگترین صنایع راداری کشور و نمایشگاه تخصصی محصولات شرکت ها و نیروهای نظامی فعال در حوزه رادار، برگزار می شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان تصریح کرد: همزمان با برگزاری نشست ها و کارگاه‌های علمی، نمایشگاه بزرگ محصولات شرکت های فعال در حوزه رادار،فرصتی بی نظیر برای ارائه محصولات، پیشرفت های تکنولوژیکی و ایجاد ارتباط و تبادل اطلاعات علمی و فنی با شرکت کنندگان از جمله متخصصان، دانشمندان و صاحبان صنایع و نیروها در این حوزه را فراهم خواهد آورد.
مداح علي اضافه کرد: از چندین چهره تاثیرگذار بین المللی در حوزه رادار به عنوان سخنرانان كليدي اين كنفرانس دعوت شده است.
گفتنی است: مهلت ارسال مقاله به اين كنفرانس تا 22 مرداد ماه و زمان اعلام نتايج مقاله هاي پذيرفته شده 31 شهريور ماه خواهد بود و علاقه مندان به منظورکسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این رویداد علمی می‌توانند به وب سایت radar2019.iut.ac.ir مراجعه نمایند.

http://www.tg-me.com/iutonline
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
🔻در پانزدهمین همایش بزرگ معرفی رشته های تحصیلی:

دانشگاه صنعتی اصفهان، میزبان و حامی داوطلبان ممتاز آزمون سراسری
http://www.tg-me.com/iutonline
همزمان با ایام انتخاب رشته آزمون سراسری، پانزدهمین همایش بزرگ معرفی رشته های تحصیلی دانشگاه صنعتی اصفهان به همراه معرفی بورس های تحصیلی ویژه این دانشگاه برای داوطلبان ممتاز آزمون سراسری، 14 و 15 مردادماه برگزار می شود.
این همایش بزرگ علمی، آموزشی مقارن با ایام انتخاب رشته آزمون سراسری و به منظورکمک به داوطلبان ممتاز جهت انجام بهترین انتخاب، توسط دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می گردد.
در این همایش که با حضور داوطلبان با معدل ديپلم 18 و بالاتر برگزار می شود، استادان مجرب رشته های مختلف دانشگاه صنعتی اصفهان، مهم ترین و به روزترین اطلاعات لازم درخصوص رشته های تحصیلی این دانشگاه را به شرکت کنندگان ارائه خواهند کرد.
معرفی امکانات، توانمندی ها، تسهیلات، خدمات و محیط دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان و نیز ویژگی های برجسته و برتری های این دانشگاه در مقایسه با سایر دانشگاه های بزرگ کشور، از دیگر بخش های پانزدهمین همایش بزرگ معرفی رشته های تحصیلی دانشگاه صنعتی اصفهان خواهد بود.
امسال نیز دانشگاه صنعتی اصفهان با ارائه تسهیلات ویژه، از حامیان مهم داوطلبان ممتاز آزمون سراسری خواهد بود.
بر این اساس دانشگاه صنعتی اصفهان به رتبه هاي کمتر از 100 كشوري آزمون سراسری که این دانشگاه را برای تحصیل انتخاب کنند، در دوره کارشناسی ماهيانه يك ميليون تومان کمک هزینه تحصیلی اعطاء می کند.
همچنین اعطای کمک‌هزینه‌های تحصیلی ماهانه به مدت یک سال به رتبه‌های برتر کنکور شامل، ماهيانه 250 هزار تومان به رتبه‌های تک‌رقمی كنكور با 5/2 انحراف معيار بالاتر از ميانگين، ماهيانه 200 هزار تومان به رتبه‌های دورقمی كنكور با 5/2 انحراف معيار بالاتر از ميانگين، ماهيانه 150 هزار تومان به رتبه‌های سه‌رقمی كنكور با 5/2 انحراف معيار بالاتر از ميانگين و همچنین اعطاي ماهيانه 200 هزار تومان به داوطلبان دارای مدال از المپيادهاي دانش آموزي، ازجمله تسهیلات اعطایی دانشگاه صنعتی اصفهان به داوطلبان ممتاز آزمون سراسری خواهد بود.
دانشگاه صنعتی اصفهان، تسهیلات متعدد دیگری برای داوطلبان ممتاز آزمون سراسری که این دانشگاه را برای تحصیل انتخاب نمایند تعیین نموده که فهرست آن‌ها در سایت دانش‌آموزی دانشگاه صنعتی اصفهان قابل‌مشاهده است.
پانزدهمین همایش بزرگ معرفی رشته‌های تحصیلی دانشگاه صنعتی اصفهان برای دانش آموزان دختر روزدوشنبه 14 مردادماه و برای دانش آموزان پسر روز سه شنبه 15 مردادماه در تالار شیخ بهایی این دانشگاه برگزار خواهد شد.
شایان ذکر است: دانش آموزان ممتاز با معدل ديپلم بالاتر از 18 به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام رایگاه جهت حضور در این همایش می‌توانند به سایت http://daneshamooz.iut.ac.ir مراجعه و یا با تلفن 33912722 (دفتر جذب و حمایت از استعدادهای برتر دانشگاه صنعتی اصفهان) تماس حاصل نمایند.
🔻با حضور دانش آموزان دختر:

پانزدهمين همايش آشنايي با رشته هاي دانشگاهي دردانشگاه صنعتي اصفهان برگزار شد

پانزدهمين همایش آشنایی با رشته‌های تحصیلی دانشگاه صنعتی اصفهان، با حضور داوطلبان ورود به دانشگاه و خانواده هاي آنان صبح امروز در این دانشگاه آغاز به کار کرد.

سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان در این همایش، اين دانشگاه را بهترین انتخاب برای دانشجویان کیفیت گرا دانست و گفت: اينجا بهترین مکان برای کسانی است که مشتاق انجام كار كيفي هستند، مي خواهند خوب آموزش ببینند، به خوبی پژوهش انجام دهند و در يك محیط بی‌دغدغه و آرام مشغول انجام فعالیت‌های علمی شوند.
دکتر سید مهدی ابطحی با بيان تاريخچه دانشگاه صنعتي اصفهان، هدف از طراحی آن در دهه 50 را تأسیس دانشگاهی ویژه برای پاسخ‌گویی به نیازهای امروز ايران و توجه ويژه به فناوری عنوان كرد و افزود: 14 دانشكده، 8 پژوهشکده، 480 عضو هیئت علمی و امكانات متعدد علمي، آموزشي، پژوهشي، فرهنگي و ورزشي از جمله امتیازات ویژه اين دانشگاه براي دانشجويان كشور محسوب مي شود.
وي با بيان اين كه در حال حاضر حدود 45 درصد از 11 هزار دانشجوی مشغول به تحصیل در دانشگاه صنعتی اصفهان را خانم ها تشكيل مي دهند، گفت: این دانشگاه جزو 13 دانشگاه برتر کشور است و دانشکده‌های مختلف آن نيز با روش‌های مختلف رتبه‌بندی، داراي رتبه هاي 1 تا 4 كشور هستند.
سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان، با تأكيد بر اين كه اين دانشگاه در مجموع داراي رتبه 3 تا 4 دانشگاه هاي كشور است، افزود: در بعضی از زمینه‌های رتبه‌بندی جهاني مانند كيفيت پژوهش، مقالات اثربخش جهانی و ارتباطات بین‌المللی با سازمان‌های جهانی، دانشگاه صنعتی اصفهان در جايگاه نخست كشور قرار دارد.
ابطحی با اشاره به اين كه دانشگاه صنعتی اصفهان بیش از آن كه در داخل كشور شناخته شده باشد در خارج از كشور شناخته شده است، تصریح کرد: اين دانشگاه همواره با مؤسسات بزرگ علمي و پژوهشی دنيا مانند مركز نجوم، مركز سرن و مؤسسه عبدالسلام همكاري دارد و هم اكنون نيز مسئول ارتباط دانشگاه‌های کشور با دانشگاه‌های سوییس كه داراي بهترين دانشگاه هاي اروپاست مي باشد.
وي، جوايز بين المللي متعدد استادان دانشگاه صنعتی اصفهان از سوي مؤسسات پژوهشی دنيا و ارتباط آن ها با دانشگاه‌های برتر دنیا را از دیگر امتيازات ويژه این دانشگاه عنوان كرد و افزود: مهم‌ترین پایه‌های علمی دانشجویان در مقطع كارشناسي شكل مي گيرد كه نشان دهنده اهميت اين موضوع براي داوطلبان ورود به دانشگاه است.
سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان، در پايان با اشاره به استانداردهای بالای این دانشگاه در زمینه‌های مختلف آموزشی و پژوهشی، تأكيد كرد: هیچ عامل مزاحمي براي کیفیت‌گرایی در این دانشگاه وجود ندارد و شرایط موجود مستعد بالندگی است؛ به طوري كه اعتبار دانشگاه صنعتی اصفهان در داخل و خارج از کشور موجب پذیرفته شدن فارغ‌التحصیلانش در مراکز مختلف علمی مي گردد.
عضو هيئت علمي دانشگاه صنعتي اصفهان نيز در ادامه اين همايش به بررسي موضوع انتخاب رشته و دانشگاه پرداخت و گفت: عدم ديد کافی درخصوص به رشته، تضاد در نظرات مشورتی ديگران، فرصت های شغلی، ادامه تحصيل، دوري از خانواده و اتفاقات پس از تحصيل از جمله دلايل سردرگمي دانش آموزان براي انتخاب رشته محسوب مي شود.
دكتر مهدی كاروان، رتبه دانشگاه در رتبه بندي هاي معتبر، نزديكي به محل سكونت، كيفيت حوزه علمي تحقيقاتي، وجهه دانشگاه در خارج از كشور و امكانات دانشگاه را از مهمترين شاخصه هاي انتخاب دانشگاه عنوان كرد.
وی افزود: دانشگاه صنعتي اصفهان به دليل ويژگي هايي مانند حسن شهرت در داخل و خارج كشور و استادان ويژه، داراي جايگاهي ممتاز در بين دانشگاه هاي كشور است و با وجود ارتباطات خارجي مؤثر، قدرت در آموزش، نزديكي به مناطق صنعتي و ارتباط با صنعت، تعدد رشته ها، تحقيقات نوين و مراكز قدرتمند نوآوري و تجاري سازي و همچنين نزديكي به محل سكونت، يكي از بهترين گزينه ها براي انتخاب داوطلبان ورود به دانشگاه است.
گفتني است: بازديد از نمايشگاه معرفي رشته ها، حضور در نشست های رشته های تخصصی، آشنايي با رشته های تحصیلی گوناگون و بازدید از دانشکده ها و امکانات مختلف دانشگاه صنعتي اصفهان از ديگر برنامه هاي پانزدهمين همایش آشنایی با رشته‌های دانشگاهی بود كه صبح امروز ويژه دانش آموزان دختر برگزار شد.
این همایش فردا سه شنبه 15 مردادماه با حضور داوطلبان پسر آزمون سراسری ادامه خواهد یافت.
http://www.tg-me.com/iutonline
💐 هفدهم مردادماه سالروز پاسداشت اندیشه های تابناک و صادقانه و روشنگری های متعهدانه در راه اعتلای شئون مختلف جامعه و #روز_خبرنگار را به شما همکار ارجمند صمیمانه تبریک عرض می نمائیم.

#روابط_عمومی_دانشگاه_صنعتی_اصفهان

—------------------
📲 @iutonline
2024/09/23 14:41:07
Back to Top
HTML Embed Code: