Telegram Web Link
👆👆👆👆👆
📸 #گزارش_تصویری آئین امضاء کنسرسیوم همكاري هاي علمي بين المللي مشترك ميان مراکز علمی و فناوری پيشرو اصفهان میان رؤسای دانشگاه های صنعتي اصفهان، اصفهان، علوم پزشکي، هنرو شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان
👆👆👆👆
افتتاحیه چهارمین دوره #مسابقات_ملی_مکانیک_سیالات_کشور باحضور تیم های دانشجویی از سراسرکشور
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
👆👆👆👆👆 📸 #گزارش_تصویری آئین امضاء کنسرسیوم همكاري هاي علمي بين المللي مشترك ميان مراکز علمی و فناوری پيشرو اصفهان میان رؤسای دانشگاه های صنعتي اصفهان، اصفهان، علوم پزشکي، هنرو شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان
🔻با حضور رؤسای دانشگاه ها و مراکز علمی و فناوری پیشرو اصفهان:

تفاهم نامه کنسرسیوم فعاليت هاي بین المللی مراكز علمي و فناوري پیشرو استان در دانشگاه صنعتی اصفهان به امضاءرسید

✳️تفاهم نامه ایجاد کنسرسیوم همكاري¬هاي علمي بين¬المللي مشترك ميان رؤسای دانشگاه های صنعتي اصفهان، اصفهان، علوم پزشکي، هنرو شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، صبح امروز در دانشگاه صنعتی اصفهان به امضاء رسید.

***استان بدون همکاری های بین المللی رشدی نخواهد داشت

در این آئین رییس دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: استان بدون همکاری های بین المللی رشدی نخواهد داشت و یقین دارم با هم افزایی اتفاقات بهتری رقم خواهد خورد. این کنسرسیوم با هدف اصلی شکل گیری هم افزایی کار خود را آغاز خواهد کرد.
دکتر سید محمود مدرس هاشمی افزود: استان اصفهان استانی پرظرفیت در زمینه های علمی، فرهنگی و اجتماعی است اگرچه با محدودیت منابع به وجود آمده آن گونه که شایسته بوده پیشرفتی نداشته است.
وی با تأکید بر این که یکی از ظرفیت های مهم استان، علم و فناوری و مراکز علمی است، تصریح کرد: اصفهان بعد از تهران به جهت تعداد دانشجو و اعضای هیئت علمی و بسیاری از شاخص های کمی و کیفی استانی سرآمد است و دو دانشگاه در بین دانشگا های سطح یک کشور دارد و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز دانشگاهی تاثیرگذار است و شهرک علمی تحقیقاتی از بی نظیرترین مراکز در کشور است.
رییس دانشگاه صنعتی اصفهان بیان کرد: با توجه به ظرفیت های 5 موسسه و دانشگاه هنر، اصفهان، صنعتی اصفهان، علوم پزشکی اصفهان و شهرک علمی و تحقیقاتی و همکاری های شکل گرفته می توان شاهد رشد بیش از پیش استان بود.
مدرس هاشمی با اشاره به اهمیت شکل گیری فعالیت های بین المللی افزود: پس از شکل گیری کنسرسیوم، هم افزایی در تمام عرصه ها شکل خواهد گرفت البته قبل از آن هم همکاری های خوبی بین دانشگاه هنر، اصفهان، صنعتی اصفهان، علوم پزشکی و شهرک علمی تحقیقاتی بوده است، اما نیاز به گام های بلندتری وجود دارد.
معاون هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع استانداری نیز در این مراسم گفت: در شرایط سختی هستیم و کم کم مشکلات خودش را نشان داده است و نیاز است تا همکاری در امور بین المللی هم راستا با شرایط موجود کشور باشد.
دکتر سید حسن قاضی عسکر با بیان این که گرفتن دانشجوی مشترک و جذب دانشجوی خارجی و هدفمندسازی فعالیت های پژوهشی می تواند کارساز باشد، افزود: این تفاهم نامه به ویژه در تأمین تجهیزات هم کارساز است. عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: باید ذهنیت ها اصلاح و از فرصت ها استفاده شود ضمن این که معتقدم دیپلماسی علمی باید به کمک دیپلماسی کشور در این شرایط تحریم بیاید. در تحریم ها توانستیم با بسیاری ازکشورها رابطه برقرار کنیم و نیاز است تا با بسیاری از کشورهای دنیا که با امریکا مخالف هستند ارتباطات مان را گسترش دهیم.
در ادامه رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به آمار اصفهان در زمینه علمی گفت: 10 درصد نخبگان کشور اصفهانی هستند، 10 درصد واحد های فناور کل پارک ها از شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان است همچنین 17 درصد گردش مالی شرکت های دانش بنیان در اصفهان است. درکناراین آمار باید بگویم که بیشترین مهاجرت نخبگان از اصفهان و سومین شهر مهاجر پذیر برای کارگران است.
دکتر سید مهدی ابطحی با اشاره این که چهره شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان چهره ای شناخته شده در مجامع بین المللی است افزود: شهرک آماده هر گونه همکاری در این کنسرسیوم است و هرچند در دانشگاه های نسل سوم رقابت در ارزش آفرینی بسیار جدی است، اما اعتقاد داریم در عرصه های بین المللی باید همکاری های مناسبی داشته باشیم.

***توریسم در راستای اقدامات فناورانه ارزش افزوده بالایی دارد
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
👆👆👆👆👆 📸 #گزارش_تصویری آئین امضاء کنسرسیوم همكاري هاي علمي بين المللي مشترك ميان مراکز علمی و فناوری پيشرو اصفهان میان رؤسای دانشگاه های صنعتي اصفهان، اصفهان، علوم پزشکي، هنرو شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان
رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در این آئین گفت: بحث توریسم به عنوان اقدامی راهبردی برای نجات استان مطرح است و دیگر گسترش صنعت و کشاورزی در اصفهان میسر نیست و توریسم در راستای اقدامات فناورانه ارزش افزوده بالایی دارد و با این کنسرسیوم و با حضور افرادی علمی در کشور تفاوت این افراد را با گردشگران متوجه خواهید شد.
دکتر طاهره چنگیز افزود: نهالی که امروز کاشته می شود نهال همکاری و هم افزایی بین 5 موسسه بزرگ آموزشی و پژوهشی استان است که سایه آن بر کل کشور انداخته شده و سبب توسعه علمی و اجتماعی کشور خواهد شد. وی ادامه داد: علوم پزشکی تنها مجموعه آموزشی، پژوهشی و فناورانه دانشگاه نیست بلکه با ورودش به کنسرسیوم، مرزهای دانشگاه مساوی با مرزهای استان خواهد شد.
رییس دانشگاه اصفهان نیز در این مراسم گفت: در اتاق جلسات دانشگاه صنعتی اصفهان نشست دانشگاه های سطح یک کشور برگزار شد و در واقع نهالی کاشته شد که امروز نتایج خوبی داده و تا به امروز 20 جلسه برگزار کرده ایم و امیدوارم با تشکیل این کنسرسیوم راه را کوتاه طی کنیم.
دکتر هوشنگ طالبی با بیان به این که نمی توان فعالیت های بین المللی را جدای از بقیه مسائل دانست، افزود: برخی ها دیپلماسی علمی را تحریم نکردند و حتی پس از انقلاب هنوز اعزام دانشجو به امریکا و انگلیس و غیره داشتیم که نشان دهنده فراتر بودن دیپلماسی علمی از سایر بخش ها است. ممکن است در جایی به لحاظ سیاسی و اقتصادی به مشکل بر بخوریم یک راه گریز ارتباطات علمی است که گشایش ایجاد می کند.
در ادامه دکتر مصطفی کیانی، رییس دانشگاه هنر اصفهان با بیان این که ظرفیت اصفهان در علم و فناوری و هنر بالا است، گفت: ما دومین مرکز هنری در کشور هستیم و در سال گذشته توانستیم بعد از سال ها رشته موسیقی را در دانشگاه بازگشایی کنیم.
وی افزود: اصفهان در زمینه موسیقی و نمایش پیشکسوت است و امیدوارم پس از شکل گیری این کنسرسیوم علاوه بر همکاری در زمینه بین المللی همکاری های داخلی را هم بیشتر از قبل کنیم.
در پایان این مراسم تفاهم نامه ایجاد کنسرسیوم همكاري¬هاي علمي بين¬المللي مشترك ميان رؤسای دانشگاه های صنعتي اصفهان، اصفهان، علوم پزشکي، هنرو شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان به امضای طرفین رسید.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻به ميزباني دانشگاه صنعتي اصفهان:

آيين اختتاميه ششمین جشنواره ملی افتا در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد

✳️مراسم اختتاميه ششمین جشنواره ملی امنیت فضای تبادل اطلاعات به همراه نمایشگاه اکوسیستم اَفتا، صبح امروز و با حضور معاون افتا سازمان فناوری اطلاعات و متخصصان این حوزه از سراسر کشور در دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار شد.

***تأکید بر تولید محصولات لبة دانش

معاون امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات ایران، در اين مراسم با اشاره به نقش مرکز ماهر در نقشه استراتژیک سایبری کشور، به بيان مأموریت‌های اصلی اين سازمان پرداخت وگفت: بازو‌های عملیاتی مرکز ماهر در استان‌ها، اندیشكده‌های امنیت سایبری، پرورش نیروی متخصص در حوزه امنیت فضای تبادل اطلاعات وآگاهی‌رسانی و ارتقای دانش عمومی است.
دکتر ابوالقاسم صادقی، ارائه خدمات پیشرفته و رسیدگی به حوادث رايا‌نه ‌ای را از ديگر مأموریت‌های قابل انتظار از بازوی عملیاتی مراکز ماهر در استان‌ها برشمرد و افزود: موضوع خلق محصولات لبة دانش در سازمان فناوری اطلاعات ایران بسياركليدي است و رویکرد ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان نيز در اين زمينه از اهميت بالايي برخوردار است.
وي با بیان اين كه در حال تدوین بسته‌های حمایتی اين موضوع براي سال آینده هستیم، تصریح کرد: اين موضوع یک موتور متحرکه اشتغال و اقتصاد در حوزه امنیت ایجاد خواهد نمود.
معاون سازمان فناوری اطلاعات ایران، کمبود نیروی انسانی را یکی از مشکلات بزرگ صنعت امنیت در کشور عنوان كرد و گفت: دانشگاه‌ها در این زمینه نقش بسیار مهمی برعهده دارند و مراكز آپا بايد به شدت به اين خلاء پرداخته و نيروهايي را تربيت كنند كه بتوانند چالش‌های لبه فناوری ما را بشکنند.

*** 10 درصد از نخبگان و10 درصد از شرکت‌های دانش بنیان کشور در اصفهان است

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در اين مراسم، با اشاره به ظرفیت‌های بسیار بالاي استان اصفهان در حوزه دانش و فناوری، گفت: در حال حاضر 10درصد از نخبگان کشور در اين استان هستند و 10 درصد از شرکت‌های دانش بنیان کشور نيز در استان اصفهان قرار دارند.
دکتر محمدجواد امیدی، با بيان اين كه شرکت‌های دانش‌بنیان اصفهان حدود 17 درصد از گردش مالی كل شرکت‌های دانش بنیان کشور را به خود اختصاص داده اند، افزود: فارغ‌التحصیلان اصفهانی در کل دانشگاه‌های کشور حدود 10 تا 11 درصد برآورد شده است و همه اين موارد نشان دهنده اين است كه استان اصفهان در مباحث فناوری و تجاری سازی فناوری دارای استعداد بالايي است.
وی با تأكيد بر پيشرو بودن شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان در حوزه فناوري كشور، به اهمیت فوق‌العاده بالای حوزه امنیت اطلاعات اشاره كرد و گفت: این جشنواره، نقش و جایگاه مهمي در آگاهی‌رسانی و بالا بردن دانش عمومی در این زمینه داشته است.
امیدی با اشاره به نیاز جدی به موضوع کارآفرینی، این حوزه را داراي پتانسیلي بسیار بالا در این زمینه دانست و گفت: اگرکسی بخواهد در این حوزه وارد عمل شود نیاز به سرمایه‌گذاری بسیارکمتری نسبت به بسیاری زمینه‌های کاری ديگر دارد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان، ابراز امیدواری کرد شناسایی استعدادهای مناسب و ایجاد اشتغال برای دانش‌آموختگان مستعد در زمینه امنیت اطلاعات یکی از دستاوردهای این جشنواره باشد.

*** تلاش برای ارائه راهکار به منظور حل چالش‌های امنیتی کشور
دبير ششمین جشنواره ملی امنیت فضای تبادل اطلاعات نيز در اين مراسم با اشاره به اين كه جشنوارة ملی امنیت فضای تبادل اطلاعات هر ساله با محوریت مرکز تخصصی آپا در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود، گفت: این جشنواره از مهرماه با برگزاری رویدادهای گوناگون آغاز می‌شود و در اسفند ماه پایان می‌یابد.
دکتر علی فانیان به برنامه هاي گوناگون برگزارشده در طول مدت اين جشنواره اشاره کرد و افزود: در مجموع تاکنون شش‌ دوره مسابقه فتح پرچم، دو دوره مسابقه حمله و دفاع، دو دوره چالش افتا، دو دوره مارتن افتا و سه دوره ايده هاي نو افتا برگزار شده است.
وي با تأکید بر دعوت از صاحب‌نظران و شرکت‌های خصوصی براي مطرح نمودن چالش‌های اين صنعت، افزود: با توجه به توانمندي ها، سعي در ارائه راهکار برای حل این چالش‌ها داشته ايم.
دبير ششمین جشنواره ملی امنیت فضای تبادل اطلاعات، با ابراز خرسندي از ميزباني دانشگاه صنعتی اصفهان از مراكز آپا كشور در چهارمین نمایشگاه افتا، گفت: در اين جشنواره مسابقه نفوذ و رمزشکنی براساس یک چالش مطرح شده از یکی از ارگان‌های امنیتی کشور برگزار شد و اميدواريم ايده هاي مطرح شده در اين جشنواره کارگشای مشکلات امنیتی کشور باشد.
گفتني است: در اختتامیه ششمین جشنواره ملی اَمنیت فضای تبادل اطلاعات همزمان با نمایشگاه اکوسیستم افتا که با حضور مدیران مراكز آپاي كشور و مسئولین سازمان فناوری اطلاعات و متخصصان این حوزه از سراسر کشور برگزار شد، نفرات برتر این دوره از جشنواره مورد تجلیل قرار گرفتند.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻با حضور 54 تيم دانشجويي از سراسر كشور:

آغاز چهارمین دوره مسابقات ملی دانشجویی مکانیک سیالات کشور در دانشگاه صنعتي اصفهان

✳️چهارمین دوره مسابقات ملی دانشجویی مکانیک سیالات کشور، صبح امروز در دانشگاه صنعتي اصفهان آغاز شد.

🔺معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان، در اين مراسم، با تأكيد بر ايجاد الگوی روشن و مثبت اين گونه برنامه ها در آینده كشور، گفت: درون این رقابت، عناصر فرهنگی و فکری مهمي حاکم است که باید برای ترویج و توسعه آن در کشور تلاش کنیم.
دکتر سید مهران نحوی با اشاره به مسايل گوناگون اقتصادی ، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی دركشور كه ناشي از فقدان عناصری مهم است، افزود: این برنامه‌ها فرصت بسیار مناسبی است تا تمرین به کارگیری این عناصر را داشته باشیم و با تمرکز بر روی یک دانش و تخصص خاص؛ صمیمیت و ارتباط انسانی، صداقت و شفافیت را تجربه نماييم.
وي با بيان اين كه دانش و علم مبنای حرکت ما در این چنین برنامه‌هایی است و کلیه بخش‌های برنامه با یک دید علمی و عالمانه تنظیم و برنامه‌ریزی می‌شود، تصریح کرد: حضور تفکر و وجود يك چالش براي غلبه بر آن در این رقابت‌ها وجود دارد و همکاری تیمی وگروهی و همکاری رقابتی از دیگر عناصر مهم در این مسابقات است.
معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به اين كه تفکر، علم، صداقت، صمیمیت و شفافیت از جمله مواردی است که می‌تواند در رقابت و زندگی اجتماعی مدرن باعث موفقیت شود، ادامه داد: اين معاونت همواره حامی برگزاری برنامه‌هايي است که برای ترویج فرهنگ غنی و انسانی و فرهنگ صحیح زندگی اجتماعی تلاش می‌کند و با برگزاری این چنین برنامه‌هایی، سعي در احیا و تقويت این عناصر داريم.
دبير چهارمین دوره مسابقات ملی مکانیک سیالات دانشجویان نیز با بیان این که گسترش ارتباطات علمی و میان رشته ای بین دانشگاه های ایران و تقویت روحیه خلاقیت، نوآوری و فناوری از مهمترين اهداف برگزاری اين رقابت ها است گفت: گسترش تفکر علمی و کمک به تجاری سازی ایده ها، ایجاد ارتباط بیشتر میان مفاهیم تئوری و کارکردهای تجربی و تقویت توانایی های مربوط به کارهای گروهی از ديگر اهداف برگزاري اين مسابقات است.
دكتر محمدرضا چمني، با تأكيد بر اين كه یکی از شاخه های مهم علوم کاربردی امروزه جهان که فعالیت های پژوهشی گسترده ای بر روی آن صورت می پذیرد، علم مکانیک سیالات است، تصریح کرد: مخاطبین این جشنواره، دانشجویان، شرکت‌های دانش بنیان، صنایع و سازمان‌های مرتبط مانند صنایع دریایی هستند.
وي تعداد نفرات و تيم هاي حاضر در اين مسابقات را 90 نفر و 54 تيم دانشجويي از دانشگاه های صنعتی اصفهان، آزاد اسلامي، صنعتی شریف، تربیت مدرس، اصفهان، فردوسی مشهد، بوعلی سینا، شیراز، شهيد باهنرکرمان، شاهرود، یزد، ولی عصر رفسنجان، فنی و حرفه ای مهاجر و موسسه عالی دانش پژوهان عنوان کرد.
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان تصریح کرد: اين دوره از رقابت ها در چهار محور آزمایشگاه مجازی، پروژه عملی، ایده شو و نماهنگ برگزار مي شود.
گفتنی است: چهارمین دوره مسابقات ملی دانشجویی مکانیک سیالات دانشجویی کشور که از صبح امروز در دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز شده، فردا و با معرفی نفرات برتر هر رشته به پایان خواهد رسید.
http://www.tg-me.com/iutonline
#اطلاعیه پذيرش #بدون_آزمون دانشجويان (دانش‌آموختگان) ممتاز كارشناسي ‌ارشد در
مقطع #دكتراي #دانشگاه_صنعتي_اصفهان در سال تحصيلي 99-98

🔷دانشگاه صنعتي اصفهان بر اساس آيين نامه شماره 237200/21 مورخ 1393/12/16 در سال 1398 و در مقطع دکتري در رشته های مندرج در دفترچه انتخاب رشته به صورت بدون آزمون دانشجو مي پذيرد.

🔶الف- شرايط لازم :
1️⃣دارا بودن مدرك كارشناسي ارشد معتبر و مورد تاييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري از يكي از دانشگاههاي داخل كشور
2️⃣ دارا بودن ميانگين كل 16 يا بالاتر در مقطع كارشناسي
3️⃣دارا بودن ميانگين كل 17يا بالاتر بدون احتساب نمره پايان نامه در مقطع كارشناسي ارشد
4️⃣بيش از دو سال از تاريخ فراغت از تحصيل دانشجو در مقطع كارشناسي ارشد نگذشته باشد.
5️⃣كسب حداقل 60 امتياز از فعاليتهاي آموزشي، پژوهشي و مصاحبه.

🔷ثبت نام و ارسال مدارك:
20 اردیبهشت ماه 1398

✳️ اطلاعات بیشتر، فرم درخواست پذيرش و رشته و گرايش هاي پذيرش دانشجو👈
📎 yon.ir/ZoZYZ

http://www.tg-me.com/iutonline
2024/09/23 10:24:46
Back to Top
HTML Embed Code: