Telegram Web Link
📸 #گزارش_تصويري 👆👆👆
کمک های اهدایی دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اصفهان به هموطنان سیل زده
🔻معاون اداری و مالی دانشگاه تشریح کرد:

امدادرسانی و همیاری ویژه دانشگاه صنعتی اصفهان با هموطنان سیل زده

✳️با تشکیل ستاد امدادرسانی به هموطنان سیل زده در دانشگاه صنعتی اصفهان، ضمن ارسال دو دستگاه ماشین آلات سنگین، چندین تن مواد غذایی، فرش، موکت، پتو و دیگر اقلام به مناطق سیل زده، بخشی از حقوق اعضای هیئت علمی و کارکنان نیز به منظور کمک به این عزیزان اختصاص یافت.

معاون اداری و مالی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره اقدامات ویژه این دانشگاه به منظور همیاری وکمک به هموطنان سیل زده گفت: این اقدامات شامل تسهیلاتی برای دانشجویان ساکن این مناطق، ارسال هدایای نقدی و غیر نقدی و نیز تجهیزات و ماشین آلات سنگین دانشگاه صنعتی اصفهان است.
دکتر امین اله معصومی افزود: با اعلام وقوع بحران در برخی استان ها، معاونت آموزشی این دانشگاه پیش از زمان بازگشایی دانشگاه در سال جدید یعنی 17 فروردین ماه با انتشار اطلاعیه ای ضمن ابراز همدردی با هموطنان عزیز سیل زده، غیبت دانشجویان ساکن در این مناطق را در هفته نخست کلاس ها مجاز و نیز غیبت در کلیه امتحانات تا پایان فروردین ماه را مجاز و قابل جبران اعلام کرد.
وی با بیان این که در روزهای آغازین بازگشایی دانشگاه صنعتی اصفهان، ستاد امدادرسانی به هموطنان سیل زده، با محوریت اداره تدارکات این دانشگاه تشکیل شد، افزود: با شکل گیری این ستاد و نیز ایجاد موکب دانشگاه صنعتی اصفهان در شهرستان معمولان استان لرستان، تاکنون کمک های قابل توجهی از سوی دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اصفهان به شهرهای سیل زده کشور به ویژه در استان های لرستان و خوزستان سرازیر شده است.
معاون اداری و مالی دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: طی هفته گذشته دو محموله بزرگ شامل 7 تن برنج، 5 هزارقرص نان، 2 تن آرد، بیش از 60 حلب روغن نباتی، 250 قوطی رب گوجه فرنگی، 200 کیلوگرم گوشت گرم، حدود 3 هزار متر مربع موکت و بیش از 500 تخته پتو و 10 تخته فرش 12 متری اهدایی دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اصفهان به این مناطق ارسال شده است.
معصومی با اشاره به نگاه ویژه مدیریت دانشگاه صنعتی اصفهان نسبت به این حادثه تأسف بار، افزود: دو دستگاه ماشین آلات سنگین متعلق به این دانشگاه شامل یک دستگاه کامیون ولوو 10 تن و نیز یک دستگاه لودر به منظور تسهیل امدادرسانی به هموطنان عزیز سیل زده به استان لرستان اعزام شده است.
وی ادامه داد: در بخش کمک های نقدی، بیش از 200 میلیون ریال توسط گروه های خودجوش در سطح دانشگاه صنعتی اصفهان به منظور تهیه اقلام مورد نیاز جمع آوری گردید، ضمن این که تعداد قابل توجهی از اعضای هیئت علمی و کارکنان این دانشگاه یک تا چند روز از حقوق خود را به منظور کمک به هموطنان عزیز سیل زده اعطاء نموده اند که با توجه به ادامه این حرکت خداپسندانه، روند انجام امور اداری و تجمیع این مبالغ در آینده نزدیک انجام و اطلاع رسانی خواهد شد.
معصومی با اشاره به فعالیت های ارزشمند در بخش های دانشجویی این دانشگاه به منظور کمک به هموطنان عزیز سیل زده، تصریح کرد: مجموعه های دانشجویی با محوریت کانون هلال اهمر دانشگاه تاکنون قریب به 100 میلیون ریال کمک های نقدی به همراه مقادیر قابل توجهی اقلام غیر نقدی جمع آوری و به هموطنان سیل زده اعطاء نموده اند که این روند نیز همچنان ادامه دارد.
معاون اداری و مالی دانشگاه صنعتی اصفهان اضافه کرد:تاکنون ده ها نفر از دانشجویان این دانشگاه در قالب گروه های جهادی به مناطق سیل زده کشور اعزام شده اند و با تسهیل فرآیند اداری برای کارکنان متقاضی خدمت در این مناطق مبنی برعدم نیاز به اخذ مرخصی توسط آنان، طی روزهای آتی کاروانی جهادی از کارکنان جهادگر، توانمند و متخصص دانشگاه صنعتی اصفهان در زمینه های مختلف و مورد نیاز به این مناطق اعزام خواهد شد.
معصومی درپایان افزود: در راستای حمایت های علمی و تحقیقاتی دانشگاه، مجموعه ای متشکل از استادان و پژوهشگران دانشگاه صنعتی اصفهان در حال بررسی به منظور ارائه راه حل های مناسب علمی در زمینه هدایت و جمع آوری آب های سطحی و نیز مقاوم سازی مناطق سیل زده، در کوتاه مدت و بلند مدت هستند.
http://www.tg-me.com/iutonline
امدادرسانی و همیاری ویژه دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اصفهان با هموطنان سیل زده

🔷تسهیلات ویژه برای دانشجویان ساکن در مناطق سیل زده

🔶اعزام دو دستگاه ماشین آلات سنگین شامل یک دستگاه کامیون ولوو 10 تن و یک دستگاه لودر

🔷ارسال حدود 3 هزار متر مربع موکت، بیش از 500 تخته پتو و 10 تخته فرش 12 متری

🔶اعزام دو محموله بزرگ شامل 7 تن برنج، 5 هزارقرص نان، 2 تن آرد، بیش از 60 حلب روغن نباتی، 250 قوطی رب گوجه فرنگی، 200 کیلوگرم گوشت گرم

🔷اعطای بیش از 300 میلیون ریال کمک های نقدی

✳️ #مشروح_خبر👈
https://www.tg-me.com/iutonline/362
📸 #گزارش_تصويري👈
https://www.tg-me.com/iutonline/361

—------------------
📲 @iutonline
#نشست_تخصصی بررسی سیلاب های اخیر ایران

🗓سه شنبه 3 اردیبهشت ماه ساعت ۱۴
🚩دانشگاه صنعتی اصفهان، سالن اجتماعات دانشکده کشاورزی

#پژوهشکده_آب_فاضلاب
—------------------
📲 @iut_news
🔻با حضور 25 محقق سوئیسی:

نخستین رویداد ایده شو تخصصی بین المللی دردانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود

✳️نخستین رویداد ایده شو تخصصی بین المللی با محوریت حمل و نقل و برنامه ریزی شهری اصفهان، 12 اردیبهشت ماه به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.

مدیر مرکز روابط بین الملل دانشگاه صنعتی اصفهان با اعلام این خبر گفت: سمینار علمی مشترک با موضوع شهر و راه آهن وبا حضور 25 نفر از استادان دانشگاه ETH زوریخ به عنوان یکی از برترین دانشگاه های اروپا، 7 الی 12 اردیبهشت ماه در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.
دکتر سیما فاخران افزود: استادان سوئیسی حاضر در این سمینار، متخصصانی هستند که پس از چندین تجربه ی مدیریتی در حوزه های مرتبط برای تبادل تجربیات و به روز رسانی اطلاعات علمی خود به دانشگاه بازگشته و دوره ای را با عنوان کارشناسی ارشد مطالعات پیشرفته در رشته ی مربوطه می¬گذرانند و در پایان این دوره به مطالعه ی موردی و حل مشکل واقعی در یکی از کشورهای در حال توسعه به عنوان پروژه نهایی می پردازند.
وی با بیان این که در این رویداد حدود 40 نفر از استادان و دانشجویان دانشگاه های دولتی اصفهان، دانشگاه تهران و دانشگاه مازندران نیز حضور خواهند داشت، تصریح کرد: در نخستین رویداد ایده شو تخصصی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان، پژوهشگران ایرانی و سوئیسی در قالب گروه¬هایی از دوکشور به مطالعه و بازدید از پروژه های مختلف و بررسی چالش های حوزه¬ی حمل و نقل و برنامه ریزی شهری اصفهان خواهند پرداخت.
مدیر مرکز روابط بین الملل دانشگاه صنعتی اصفهان اضافه کرد: در پایان این دوره هرگروه، با بهره مندی از راهنمایی استادان ایده ای نوین به منظور حل چالش های موجود در حوزه حمل و نقل و برنامه ریزی شهری اصفهان ارائه خواهد کرد.
فاخران بیان کرد: در مراسم اختتامیه ی این سمینار، نخستین ایده شو تخصصی بین المللی با حضور مسئولین استان، مدیران بخش خصوصی، حامیان مالی، استادان و دانشجویان برگزار خواهد شد تا ضمن داوری ایده های ارائه شده، فرصتی برای حمایت از ایده های برتر ایجاد گردد.
وی در پایان افزود: این رویداد علمی ضمن ایجاد زمینه ای برای تبادل تجربیات و ارائه¬ی ایده های دانشجویان، فرصتی برای ایجاد همکاری های علمی بین المللی برای محققان و استادان ایرانی و نیز دریافت خدمات مشاوره¬ای برای مسئولین شهری ایجاد خواهد کرد.
گفتنی است: پیش از این نیز وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان دانشگاه برتر کشور در حوزه ارتباطات بین المللی را به عنوان مرجع ملي هماهنگ كننده ارتباطات علمي ایران با کشور سوئيس معرفی کرده بود.
http://www.tg-me.com/iutonline
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
🔻در آئینی با حضور معاون اول رئیس جمهور عنوان شد:

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، برگزیده جشنواره ملی زن و علم

✳️در دومین جشنواره ملی زن و علم (جایزه دکتر مریم میرزاخانی) که با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، از دکتر آزاده احمدی دانشیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان برگزیده این جشنواره تجلیل شد.

در آئین اختتامیه این جشنواره که روز گذشته و با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، عبدالرضا باقری قائم مقام وزیر علوم و غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برگزار شد، در گروه فنی و مهندسی دکتر آزاده احمدی عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان چهره برگزیده این جشنواره مورد تجلیل قرار گرفت.
دکتر آزاد احمدی، هم اینک دانشیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان و رئیس پژوهشکده آب و فاضلاب این دانشگاه است.
گفتنی است: جشنواره ملی زن و علم (جایزه دکتر مریم میرزاخانی) با هدف تجلیل از زنان نخبه و فعال علمی، فرهنگی و اجتماعی، توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همکاری معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده در محل دانشگاه تهران برگزار شد.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻در نشست تخصصی بررسی سیلاب‌های اخیر ایران عنوان شد:

بخش اعظمی از خسارات ناملموس سیلاب‌های اخیر کشور قابل سنجش نیست

رئیس دانشکده مهندسی کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان در نشست تخصصی بررسی سیلاب‌های اخیر ایران ازخسارات ملموس و ناملموس و غیرقابل تخمین در سیلاب های اخیر کشور خبر داد.
در این نشست که اعضای هیئت علمی دانشکده‌های مهندسی کشاورزی، مهندسی عمران و منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان حضور داشتند، ابعاد گوناگون سیلاب‌های اخیر مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
رئیس دانشکده مهندسی کشاورزی در این نشست با اشاره به این که سيل، زلزله، خشک‌سالی و طوفان از مهم‌ترین بلایای طبیعی در جهان هستند، گفت: این در حالی است که از دهه 90 میلادی، سيل، رتبه اول بلایای طبیعی در جهان را داشته است.
دکتر عابدي، پدیده تغییر اقلیم و اثرات آن بر نوسانات جوی را یکی از مهم‌ترین چالش‌های بشر در قرن بیست و یکم عنوان کرد و افزود: از جمله اثرات گازهای گلخانه‌ای، افزایش دما است كه وقوع خشک‌سالی‌های مکرر، افزایش شدت خشک‌سالی و همچنین وقوع سیلاب‌های ناگهانی را به دنبال دارد.
وي به تشریح انواع سيل بر اساس منشأ به وجود آمدن پرداخت وگفت: باران‌های شدید و کوتاه مدت، باران‌های طولانی، سونامی ، شکست سدها، رانش زمین و آتشفشان از جمله دلایل بوجود آمدن سیل محسوب می‌شوند.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان به بررسي خسارات ملموس و ناملموس سيل پرداخت و گفت: خساراتي مانند تخریب بناها كه امکان ارزیابی آن ها به صورت اقتصادی وجود دارد به راحتی ارزیابی می‌گردد، اما خساراتي مانند اثرات روانی و اجتماعی، مشکلات اقتصادی و مسائل فرهنگی جوامع در معرض سیل، مشكلات زیست محیطی و بیماری‌ها وزیان های ناشی از بروز اختلال در تولید كالاها و خدمات، تولیدات کشاورزی و صنعتی مستقیماً قابل سنجش نیستند و جزو خسارات غیرمستقیم محسوب می‌گردند.
عابدي، عوامل هواشناسی، هیدرولوژیکی و انسانی را از جمله مهم‌ترین علل سیل‌خیزی شهری عنوان كرد و ادامه داد: انسان‌ها با دخالت در کاربری اراضی و تغییر پوشش اراضی، سیستم‌های زهکشی نامناسب و تصرف نواحی دشت سیلابی به اين موضوع دامن مي زنند.
وي، با تأکید بر این که سیلاب‌های شهری از جمله سيل شيراز، ناگهاني و برق آسا هستند، گفت: در اراضی غیر شهری اکثر اراضی نفوذ پذیر هستند در حالی که در اراضی شهری به علت وجود جاده های آسفالته، سنگفرش و ساختمان ها و مراکز بزرگ تفریحی، شاهد نفوذ اندک باران هستیم که این مسئله احتمال وقوع سیلاب را زیاد می کند.
استاد گروه مهندسی آب دانشکده مهندسی کشاورزی، در ادامه به مسائل و مشکلات ناشی از بارش زیاد در مناطق شهری اشاره کرد و گفت: مهار سیلاب و زهکشی رواناب شهری، خسارات مالی، فرسایش خاک، رسوب مواد فرسایش یافته ، آلودگی اراضی و اختلال در حمل و نقل از جمله اين مسائل است و ساکنان اين مناطق با آلودگی منابع آب زیرزمینی، صدمات به زندگی شهری و اختلالات تأسیسات زیربنایی نيز رو به رو هستند.
عابدي با بیان این که کنترل بر روی رودخانه و کنترل بر روی زمین از جمله راهکارهای تخفيف سیل محسوب می‌شوند، افزود: مي توان با رهاسازي تدريجي آب از سدها، محصور نمودن آب توسط خاک‌ریزها و دیوارهای سیل‌بند، بهسازي رودخانه‌ها، رعايت شرایط استاندارد در ایجاد دهانه پل‌ها و احداث سدهای آشغال گير، موجب کاهش خسارات سیل شد.
وي با تأکید بر نقش مهم آبخیزداری و رعایت استانداردها در احداث ساختمان‌ها و سازه‌های دیگر در حفاظت سیلاب، اضافه کرد: نباید اجازه داد در مسیل‌ها هیچ‌گونه ساخت و ساز یا احیای اراضی صورت گيرد تا از این طریق خسارت به ساختمان‌ها در مناطق مستعد سیل کاهش یابد.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، ایجاد استخرهاي مصنوعي و استفاده از تالاب هاي طبیعی در كنار رودخانه ها را یکی دیگر از اقدامات مهم براي كاهش شدت سیلاب و مهار آن عنوان كرد و افزود: مي توان با اجراي قانون توزیع عادلانه آب و تعیین پهنای بستر و حریم نيز در اين راستا اقدامات مهمي انجام داد.
عابدي، با بيان اين كه متاسفانه از روش های سازه ای كنترل سیل، بیشتر برای سدسازی هزینه شده است، گفت: سایر روش های سازه ای مانند ساماندهی رودخانه ها، ساخت دیواره های گابیونی، احداث سیل بندها، احداث دایك ها، حفاظت پایة پل ها در مقابل آب شستگی، عمیق سازی و عریض سازی، كمتر مورد توجه قرار گرفته است.
وي، بروز مناقشات اجتماعی را يكي از عوامل مسكوت ماندن تعیین حریم و آزادسازی حریم رودخانه ها، عنوان كرد و افزود: وجود رسوبات در سیل های اخیر كشور نمایانگر توجه بیشتر به آبخیزداری و جلوگیری از فرسایش شدید اراضی كشاورزی مستعد و غنی شمال و غرب كشور است كه تأثیر زیادی در امنیت غذایی كشور دارند.
رئیس دانشکده مهندسی کشاورزی دانشگاه صنعتي اصفهان، با تأكيد بر لزوم مطالعه و طراحی حوضچه های نگهداشت طبیعی و مصنوعی برای تعدیل اوج سیل، در حوضه های آبخیز و در داخل شهرها، گفت: امکان انتقال بین حوضه ای ذخیره سدها در زمان وقوع سیل نيز باید مورد مطالعه قرارگیرد و در صورت امکان پذیری، زیرساخت های لازم برای آن فراهم شود.
عابدي با اشاره به تفاوت هاي سيلاب هاي اخير كشور در مناطق گوناگون ايران، گفت: بازنگری در نظام‌نامه مدیریت سیلاب کشور با بررسی امکان بومی‌سازی و تدوین حوزه آبخیزي آن براساس ویژگی‌های اقلیمی و جغرافیایی هر منطقه ضروری است.
در ادامه اين نشست علمي، دکتر علیرضا گوهری، دکتر عبدالرضا كبيري و دكتر فاطمه فرشي از اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز نيز به ارايه موضوعات"سيل‌های برق‌آسا در ایران، دخالت‌های انسانی تغییر اقليم" و " نقش ابنیه هیدرولیکی در مدیریت سیل: عوامل مدیریت بحران یا تشدید بحران!" پرداختند.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻به مناسبت نکوداشت روز جهانی زمین پاک:

تجلیل از برگزیدگان چهارمین دوره جایزه محیط زیست دردانشگاه صنعتی اصفهان

✳️چهارمین دوره جایزه محیط زیست، صبح امروز طی مراسمی با حضور اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه‌ های استان، در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

دبیر اجرایی این دوره از جایزه محیط زیست، با اشاره به تاریخچه 50 ساله روز جهانی زمین پاک، گفت: هر سال در اين روز برای بالا بردن حساسیت انسان‌ها نسبت به مقولة زمین پاک برنامه‌های مختلفی برگزار می‌شود و اين بار نيز روز زمين پاك با شعار "سیاره مان را حفظ کنیم" با تأکید بر حفظ گونه‌های گیاهی و جانوری در حال انقراض برگزار شد.
دكتر محسن سليماني، با بيان اين كه چهارمین دوره جایزه محیط زیست، ویژه دانشجویان دانشگاه‌های استان اصفهان برگزار شد؛ مهمترين هدف از برگزاري آن را افزایش انگیزه جامعه دانشگاهی به خصوص دانشجویان در رابطه با این موضوع مهم عنوان كرد.
وي، با اشاره به حضور دانشجویان دانشکده‌های مختلف در اين دوره، افزود: به منظور تببين اهميت زمین پاک، سخنرانی هايي با موضوعات " پلاستیک و اهميت كنترل آن"، " اهمیت پوشش گیاهی در حفظ محیط زیست" و " تجربه کشور سوییس در رابطه با حفاظت گونه‌های جانوری" توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان و آقاي Josef Senn از كشور سوييس ارايه گرديد.
سليماني، معرفي و تقدير از دانشجويان فعال در اين حوزه را يكي ديگر از اهداف اين مراسم بيان كرد و افزود: اين جايزه در چهار بخش"پایان‌نامه‌ها و رساله‌های برتر با محوریت محیط زیست"، "ابداعات، اختراعات و طرح‌های نوآورانه و دانش‌بنیان مرتبط با حفاظت محیط زیست" ، "تحقیقات علمی ارزشمند و مؤثر در زمینه نجات گونه‌های کمیاب و در معرض خطر" و "فعالیت گروه‌های دانشجویی و انجمن‌های علمی در زمینه منابع طبیعی و محیط زیست" به برگزيدگان اهدا شد.
در پايان چهارمین دوره جایزه محیط زیست؛ محمد امیدی، احمد حمزه ئي، نسيبه اميني و پروین محمدی به عنوان برگزيدگان بخش هاي چهارگانه و آرمان جلیل و انجمن علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز به عنوان شایسته تقدیر اين دوره معرفی شدند و با اهدای لوح يادبود، تندیس و جوایز نقدی از آن ها تقدیر به عمل آمد.
http://www.tg-me.com/iutonline
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
🔻با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛

تجلیل از استاد دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان استاد نمونه کشور

✳️در بیست و هفتمین آیین نکوداشت اعضای هیئت علمی نمونه کشوری که با حضور وزیر علوم برگزار شد، از دکتر قاسم مصلحی استاد دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان استاد نمونه کشور تجلیل شد.

در این مراسم که صبح امروز (دوشنبه) و همزمان با چهارمین همایش ملی آموزش عالی با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها، برخی از معاونان و مدیران وزارتخانه و رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی دردانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، ۱۳ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی و تجلیل شدند.
دکتر قاسم مصلحی استاد پایه ۳۳ رشته مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی اصفهان، از جمله اعضای هیئت علمی نمونه کشور بود که در این آئین مورد تجلیل قرار گرفت.
رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، عضو هیئت مدیره انجمن پارک‌های علمی آسیا (ASPA)، عضو کمیته تخصصی فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، عضو هیئت امنای منطقه 2 فناوری کشور، معاون اداری و مالی و نیز معاون آموزشی دانشگاه صنعتی اصفهان، معاون پشتیبانی فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، عضو هیئت مميزه و نیز کمیسیون دائمی هیئت امنای دانشگاه صنعتی اصفهان و عضو هیئت امنا و کمیسیون دائمی هیئت امنای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، بخشی از سوابق این استاد نمونه کشوری است.
همچنین این استاد برجسته دانشگاه صنعتی اصفهان ضمن ارائه و انتشار ده ها مقاله علمی پژوهشی و هدایت صدها رساله و پایان نامه دانشجویان تحصیلات تکمیلی، عضویت در هیئت تحریریه مجله روش‌های عددی در مهندسی دانشگاه صنعتی اصفهان، مجله مهندسی صنایع دانشگاه تهران، نشریه پژوهش‌های مهندسی صنایع و سیستم‌های تولید دانشگاه بوعلی سینا و انجمن مهندسی صنایع ایران و نیز عضویت در هیئت تحریریه مجله رشد فناوری، مرکز رشد رویش را درکارنامه دارد.
http://www.tg-me.com/iutonline
#دعوتنامه
پوشش رسانه ای نخستین رویداد ایده شو تخصصی بین المللی در دانشگاه صنعتی اصفهان

🔷باحضور 25 نفر از استادان دانشگاه ETH زوریخ سوئیس به عنوان یکی از برترین دانشگاه های اروپا

🔶با موضوع بررسی چالش های حوزه حمل و نقل و برنامه ریزی شهری اصفهان

🗓زمان: پنجشنبه مورخ 98/2/12 از ساعت 8:30 صبح
(ارائه مطالب از ساعت 9:30 الی 10:30 به دو زبان فارسی و انگلیسی و در طول برنامه به زبان انگلیسی خواهد بود)
🚩مکان: تالار بزرگ شیخ بهایی دانشگاه صنعتی اصفهان

http://www.tg-me.com/iutonline
2024/09/23 08:29:13
Back to Top
HTML Embed Code: