Telegram Web Link
دانشگاه تبریز با همکاری انجمن علمی انقلاب اسلامی برگزار میشود:
دومین همایش ملی انقلاب اسلامی
کارآمدی فرصت ها و چالش ها

@institutekherademoaser
🔷🔹🔷

#استعدادسنجی
#فوری


🔻فوری: افرادی که از توانمندی‌های رسانه‌ای به طور کلی و موارد ذیل به طور خاص برخوردارند برای معرفی به موسسات رسانه‌ای با ما ارتباط بگیرند.

🔸 توانمندی‌های فوری مورد نیاز:

☜ تسلط بر فضای مجازی(اینستاگرام)
☜ نویسندگی و خبرنگاری
☜آشنایی با مبانی تشکیلات سازی با سابقه کار تشکیلاتی و ترجیحاً کار جهادی
☜ تخصص در حوزه برگزاری دوره و کلاس‌های آموزشی رسانه


🔸 در صورت تمایل فرم استعداد یابی را در وبسایت مرکز پارسا تکمیل نمایید و برای موارد فوری ذکر شده در بالا علاوه بر تکمیل فرم مشخصات خود را به ادمین کانال تلگرامی مرکز پارسا نیز ارسال کنید.


🔰 بخش استعدادیابی رسانه‌ای مرکز پارسا
https://parsa-rc.ir/%d9%85%d8%b1%da%a9%d8%b2-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%b9%d8%af%d8%a7%d8%af%db%8c%d8%a7%d8%a8%db%8c-%d8%b1%d8%b3%d8%a7%d9%86%d9%87%e2%80%8c%d8%a7%db%8c-%d9%be%d8%a7%d8%b1%d8%b3%d8%a7/

https://www.tg-me.com/institutekherademoaser

پژواک خرد معاصر
🛑 سیاست خارجی آمریکا در غرب آسیا در عصر بایدن

🖊 لی ویجیان، محقق موسسه مطالعات بین المللی شانگهای

🔻از نظر آقای لی، پس از روی کار آمدن بایدن، ایالات متحده احتمالا به سیاست خارجی حزب دموکرات در غرب آسیا باز می گردد. در این راستا، ایجاد چارچوبی و نظم منطقه ای دنبال خواهد شد که در آن نیروهای همه طرفین نسبتاً در موازنه قرار گیرند و خویشتنداری و مهار متقابل حاصل می شود.

🔻بایدن برای رسیدن به این هدف، سیاست ترامپ در مورد ایران را تغییر می دهد که براساس آن بازگشت به توافق هسته ای ایران اجتناب ناپذیر است.

🔻در مورد مسئله فلسطین، بایدن به سیاست "راه حل دو کشور" که حزب دموکرات همیشه طرفدار آن است، پایبند خواهد بود. این تعدیلها تأثیرات اندکی بر روابط آمریکا و اسرائیل می گذارد، اما سیاست کلی ایالات متحده در قبال اسرائیل تغییری نخواهد کرد.

🔻انرژی اصلی دولت بایدن پس از به قدرت رسیدن صرف مقابله با اپیدمی در داخل کشور و بازگردانی اقتصادی خواهد شد. بنابراین، تمرکز دیپلماتیک همچنان بر روی منطقه آسیا و اقیانوسیه خواهد بود و دولت وی بیشتری از این در مسئله غرب آسیا تمرکز نخواهد کرد و تغییر کلی سیاست خارجی ایالات متحده در غرب آسیا یعنی ایجاد انقباض استراتژیک را دنبال خواهد کرد./مطالعات چین

https://www.tg-me.com/institutekherademoaser
🔵آمریکا به دنبال پادشاهی محمد بن نایف بر سعودی‌ها

مقاله از مشرق نیوز


🔹️اندیشکده «بروکینگز» به لزوم فشار دولت آمریکا به ولی‌عهد سعودی برای آزادی «محمد بن نایف» پرداخت و او را مهره‌ای همسوتر با واشنگتن دانست.

 🔹️اندیشکده آمریکایی بروکینگز، در نوشتاری «محمد بن نایف» ولی‌عهد سابق سعودی و زندانی را گزینه بهتری برای آمریکا به جای «محمد بن سلمان» معرفی کرد.

🔹️به نوشته این اندیشکده، «محمد بن نایف» جرم مرتکب نشده و تنها دلیل زندانی شدن وی این است که مشکلی برای محمد بن سلمان ایجاد نکند و همزمان احتمال هرگونه اقدام دولت بایدن در خصوص «محمد بن نایف» پایین است.

🔹️بروکینگز با بیان اینکه محمد بن سلمان فردی خطرناک است، افزود: «لازم است تا دولت بایدن به سرعت در این باره وارد عمل شود، چرا که او سهم بالایی در امنیت ملی آمریکا دارد و اکنون زندگی‌اش در خطر است.»

🔹️در ادامه این مقاله آمده است که محمد بن نایف زمانی که در سال ۱۹۹۸ وزارت کشور سعودی را بر عهده داشت، نقشه تروریست‌های القاعده برای حمله به کنسولگری آمریکا در شهر جده و کشتن معاون رئیس‌جمهور آمریکا را ناکام گذاشت.

🔹️همچنین بن نایف روابط نزدیکی با «باراک اوباما» رئیس‌جمهور سابق آمریکا داشت. «جرج تنت» مدیر اسبق سی آی.ای در این باره به بروکینگز گفت که «محمد بن نایف» از مهم‌ترین شرکای آمریکا در مبارزه با القاعده به شمار می‌رفت و در دوره مسئولیت وی در وزارت کشور سعودی، موفقیت‌های زیادی در این باره به دست آورد.

🔹️بروکینگز سپس از دولت آمریکا خواست تا بر ریاض جهت آزادی محمد بن نایف فشار آورد و نوشت که او می‌تواند یک جایگزین بالقوه برای محمد بن سلمان باشد.

🔹️چندی پیش منابع آگاه در عربستان سعودی گفتند که «محمد بن سلمان» بشدت نگران افزایش فشارها از جانب دولت آمریکا در خصوص آزادی شاهزادگان زندانی است.

🔹️به گفته این منابه به ویکیلیکس سعودی، محمد بن سلمان تلاش دارد با آزادی زندانیان دارای تابعیت آمریکایی یا فعالان حقوق بشر، رضایت دولت بایدن را جلب کند تا کاری به آزادی شاهزادگان زندانی نداشته باشد.

🔹️«محمد بن نایف» از ژانویه ۲۰۱۵ تا ژانویه ۲۰۱۷ ولی‌عهد عربستان سعودی بود که با حکم ملک سلمان کنار گذاشته شد و محمد بن سلمان جای او را گرفت. بن نایف در پنجم مارس ۲۰۲۰ به همراه عمویش «احمد بن عبدالعزیز» به اتهام خیانت دستگیر و روانه زندان شد./صفحه عربستان سعودی

https://www.tg-me.com/institutekherademoaser
🔴جذب نیروی امریه در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

🔰وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

🔻با توجه به ظرفیت ایجاد ‌‌شده در اصل ۱۴۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، در نظر دارد از توان علمی و تخصصی فارغ التحصیلان دانشگاهی در قالب جذب نیروهای امریه (کارکنان وظیفه) جهت ارائه خدمات در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی، کارآفرینی و رفاه در مراکز استان‌ها و مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور اقدام نماید.

🔻 در این راستا اداره کل توسعه منابع انسانی - امور مشمولین، این وزارتخانه با همکاری ادارات کل اجرائی در استانها در سال ۱۴۰۰ اقدام به جذب و به کارگیری تعدادی نیروی متخصص، نخبه و متعهد با مدرک تحصیلی لیسانس، فوق لیسانس و دکتری در قالب طرح سرباز تعاون‌یار و کارآفرین در تاریخ اعزام ‌ ۱۴۰۰/۰۲/۰۱  نموده است.

🔻 متقاضیان امریه سربازی می‌توانند تا تاریخ ۹۹/۱۲/۱۵ با مراجعه به سامانه تعاون ‌یار این وزارتخانه به آدرس اینترنتی taavonyar.mcls.gov.ir از شرایط پذیرش و جذب در ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان‌ها اطلاع و ثبت نام کنند.

https://www.tg-me.com/institutekherademoaser
♦️اطلاعیه دعوت به همکاری

❇️ اندیشکده راهبردی تبیین در نظر دارد جهت تکمیل کادر علمی و پژوهشی خود از میان برادران واجد شرایط شامل دانشجویان ممتاز، فارغ التحصیلان و پژوهشگران حوزه سیاست خارجی، بصورت پژوهشگر مقیم جذب نماید.

حوزه های تخصصی مورد نیاز:

💢سیاست خارجی شامل:

- سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران
- سیاست و امنیت بین الملل
- اقتصاد سیاسی بین الملل
- حقوق بین الملل و سازمان های بین المللی
- آمریکای شمالی
- اروپا

💢 رصد راهبردی شامل:

- رصد رسانه های خارجی
- رصد اندیشکده های خارجی

💢 حوزه مطالعات غرب آسیا

☑️ این همکاری به صورت پژوهشگر مقیم و صرفا برای برادران خواهد بود. پژوهشگران باید فارغ‌التحصیل و یا دانشجوی مقاطع تحصیلات تکمیلی در رشته‌های مرتبط با حوزه‌های همکاری و یا دارای سوابق ویژه در این حوزه‌ها باشند.

◻️علاقه‌مندان می‌توانند با تکمیل رزومه و ارسال آن، برای همکاری اعلام آمادگی نمایند. اندیشکده راهبردی تبیین، اطلاعات اعلامیِ پژوهشگران عزیز را برای آشنایی بیشتر و همکاری احتمالی، بررسی خواهد کرد.

▫️دریافت و تکمیلِ برگه رزومه در قالب فایل word؛
Goo.gl/rzMh7o

◀️رایانامه (E-mail) اندیشکده راهبردی تبیین جهت ارسال برگه‌ی تکمیل شده‌ی رزومه؛
[email protected]

https://www.tg-me.com/institutekherademoaser
@institutekherademoaser

🔻http://online.baharan.ir/b/9mu-kfi-slu
لینک حضور در نشست آنلاین؛
🔰پیغام راهبردی مقاومت عراق به جو بایدن


🔸️گروهی ناشناس که خود را "سرایا اولیاء الدم" می نامیدند ، ساعت ۹:۱۵ دقیقه دیشب ۲۷ بهمن ماه ، حمله راکتی سنگینی را به پایگاه آمریکایی حریر اربیل صورت دادند. در این حمله که با یک وانت ساده مجهز به راکت انداز ۲۴ تایی ۱۰۷ میلی متری انجام گرفت ، یک هواپیمای مسافربری از نوع super king air 350 و یک پهپاد هجومی آمریکا منهدم گشته و ۷ آمریکایی کشته و زخمی شدند.

در خصوص این حمله بسیار مهم چند نکته باید ذکر گردد .

1️⃣ حمله با ابتدایی ترین سلاح های تاکتیکی انجام شد ، اما تلفات و خسارات تحمیلی بر طرف آمریکایی سنگین بود . به عبارت دیگر به چالش کشیدن ابرقدرت غربی با سلاح های ساده نشان دهنده ضعف راهبردی ایالات متحده در برابر حملات ایذایی گروههای مقاومت است و سامانه های پیشرفته پدافندی چون C-RAM نیز برای آنان مصونیت نخواهد آورد .

2️⃣ آمریکا در اوایل سال ۲۰۲۰ تلاش کرد با تجمیع نیرو در ۲ پایگاه "عین الاسد " در الانبار و "حریر " در اربیل و پناه بردن به حریم امنیتی اقلیم کردستان ، نظامیانش را از تیررس هسته های مقاومت خارج کرده و در گام بعدی با نخست وزیر کردن مصطفی کاظمی و روی کار آوردن افرادی همچون عبدالوهاب الساعدی بر راس دستگاه های امنیتی و ضد تروریسم ، در برابر مصوبه پارلمان عراق برای خروج نظامیانش از این کشور ایستادگی کند ، لکن عملیات موفق دیشب نشان داد تمام این تلاش ها نتیجه ای نداشته و برای آمریکا تولید امنیت نکرده است.

3️⃣ جو بایدن سیاستمدار تربیت شده در ساختار سیاسی آمریکاست و به همین دلیل بیش از ترامپ بر حضور نظامی در نقاط راهبردی دنیا ( از جمله عراق ) ابرام می ورزد و از طرفی بر روی تلفات نظامیان خود نیز حساس است.

🔸️ سلف او سعی داشت با مشت آهنین این حملات را پاسخ دهد و عملیات های مستقیم علیه فرماندهان و نیروهای مقاومت عراق را در دستور کار قرار داد اما نتوانست برای آمریکایی ها بازدارندگی لازم را ایجاد کند .

🔸️ حال باید دید ساکن جدید اتاق بیضی کاخ سفید با این چالش چگونه برخورد خواهد کرد ؟

4️⃣ به باور نگارنده ، گروه مقاومت "سرایا اولیاء الدم" با انجام این حمله سنگین ، پیغامی راهبردی را به طرف آمریکایی ارسال کرد و آن عزم جدی برای اخراج نظامیان اشغالگر از میهن شان است و با توجه به مصوبه مصرح پارلمان عراق ، به نظر می رسد سران واشنگتن یا باید خروج از این کشور را بپذیرند و یا خود را آماده دادن تلفات بیشتر و در نتیجه فشار افکار عمومی داخلی نمایند./تقوی نیا

https://www.tg-me.com/institutekherademoaser
🔴 فراخوان جذب هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در رشته های علوم پزشکی و غیر علوم پزشکی

🔰ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیات علمی سال ۱۳۹۹ رشته های علوم پزشکی و غیر علوم پزشکی دانشگاه آزاد از امروز چهارشنبه، ۲۹ بهمن ماه آغاز شد.

🔻شرایط ثبت‌نام در فراخوان جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه ساجد به نشانی زیر
http://sajed.iau.ir

🔸متقاضیان می‌توانند برای اطلاع از جزئیات و ثبت‌نام از امروز (چهارشنبه) به سامانه ساجد مراجعه کنند.
🔹🔸🔹🔸
https://www.tg-me.com/institutekherademoaser
🔴 چین: تنها راه عبور از بن‌بست‌ها درباره ایران بازگشت آمریکا به برجام است

🔻 خبرگزاری «شینهوا»/ «هوآ چونیینگ» سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت، تنها راه برای عبور از بن‌ بست‌ های ایجاد شده در خصوص مسئله هسته‌ای ایران، بازگشت آمریکا به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) است.

🔸این دیپلمات چینی در ادامه گفت، پکن از تمام طرف‌های برجام می‌خواهد آرامش و خویشتن‌داری به خرج داده، از اقداماتی که موجب افزایش تنش‌ها می‌شوند پرهیز کرده و فضا را برای تلاش دیپماتیک باز بگذارند.

🔸وی گفت: «در حال حاضر، مسئله هسته‌ای ایران در مرحله حساسی قرار گرفته که هم در بردارنده فرصت‌ها و هم چالش‌ها است. چین معتقد است بازگشت ایالات متحده به برجام تنها روش صحیح برای حل و فصل بن‌بست‌ها در خصوص این مسئله است.»

🔸چونیینگ افزود: «چین از تلاش ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در راستای حل و فصل مسائل پادمانی از طریق گفت‌وگو و مشورت، حمایت می‌کند و امید دارد که طرف‌های مرتبط نقشی سازنده در این زمینه ایفا کنند»./سیاست آنلاین

https://www.tg-me.com/institutekherademoaser
✴️ منافع ملی ایران میان دو واقعیت طالبان و آمریکا

✍️ دکتر روح الله سوری

◀️ بعد از گذشت چهار دهه از انقلاب 57 یکی از مهمترین موضوعاتی که ضرورت دارد با صراحت بیشتری بحث و نقد شود برداشت خصم پندارانه ایران از رفتار آمریکا و بررسی تاثیر این خصم پنداری بر منافع ملی ایران می باشد. واقعیتی که در روابط میان کشورها نباید نادیده گرفته شود این است که روابط بین الملل عرصه تامین منافع واحدها می باشد، به عبارت روشن تر اگر بخواهیم به زبان واقع گرایی سخن بگوییم باید گفت که الگوهای دوستی و دشمنی، رقابت ها و همکاری های میان کشورها همگی می‌بایست در راستای تامین منافع کشورها ترجمه شوند.

◀️ نگاه واقع گرایانه به ما می گوید که دشمنی و حتی اقدام نظامی به عنوان بالاترین سطح خصومت در روابط میان کشورها نیز باید با خط کش تامین منافع کشورها مورد ارزیابی قرار گیرد. به همین خاطر سوالی که لازم است اکنون پرسیده شود نسبت میان دشمنی با آمریکا و تامین منافع کشور می باشد. منظور از منافع نیز البته منافع سیاسی و گروهی نیست اگرچه به نظر می رسد که ادامه این شکل از روابط در نهایت می تواند تهدیداتی را نیز برای منافع گروهی به دنبال داشته باشد.

◀️ واقعیت غیرقابل انکاری که راجع به ایران امروز وجود دارد وجود بحران در حوزه های مختلف اقتصادی سیاسی و اجتماعی می باشد که همزمانی این بحران ها قادر خواهد بود با تاثیر سینرژیستی بر یکدیگر، کشور را به سمت یک ابر بحران سوق دهد. لازم به ذکر است چنین بحران هایی را تماما نمی توان به نوع رابطه ایران با آمریکا گره زد اما تردیدی هم نمی توان داشت که بخش مهمی از ریشه مشکلات کنونی خصوصا در حوزه اقتصاد و سیاست خارجی را باید در شرایط حاکم بر روابط ایران با دنیای پیرامون (بویژه آمریکا) جستجو کرد و به هر حال اگر معتقد به ضرورت تغییر وضعیت و جایگاه کنونی ایران باشیم نمی توان انکار کرد که حل مشکلات اقتصادی و تغییر در سیاست خارجی دو پیشران و پیش شرط لازم و اگر نه کافی برای برون رفت از وضعیت کنونی می باشد که هردوی آنها نیز به نحوی در ارتباط با روابط ایران با آمریکا قرار دارد.

◀️ طی ماه های اخیر شاهد گفتگو و مذاکره مستقیم میان ایران با گروه طالبان و حضور رسمی این گروه در قامت هیئتی سیاسی در ایران می باشیم. اگرچه به نظر می رسد که هدف و انگیزه ای که ج.ا.ا را متمایل به مذاکره مستقیم با طالبان کرده است پیگیری سیاست خروج آمریکا از افغانستان باشد اما نکته قابل تاکیدی که در این رابطه می توان مورد اشاره قرار داد دلایل اقامه شده از سوی ج.ا.ا برای برقراری تماس با طالبان است و آن اینکه ج..ا.ا، طالبان را بخشی از واقعیت افغانستان دانسته و از نگاه ج.ا.ا، حضور و تسلط طالبان بر بخش های زیادی از قلمرو افغانستان، موضوعی است که نمی توان نسبت به آن بی تفاوت بود.

◀️ در حالی که ایران طالبان را بخشی از واقعیت افغانستان می داند و همین مساله را توجیهی برای مذاکره با گروهی با پیشینه تروریستی کرده است سوال این است که چرا تصمیم گیرندگان در ایران تاکنون نتوانسته اند راجع به آمریکا به چنین برداشتی برسند. اهمیت این موضوع زمانی بیشتر می شود که دریابیم که طالبان از لحاظ قدرت سیاسی، اقتصادی و نظامی و توان تاثیرگذاری بر موضوعات مرتبط با ایران، به هیچ عنوان قابل قیاس با آمریکا نمی باشد، بخصوص اینکه به نظر نمی رسد که مذاکره کنونی با طالبان که زمانی ایران را تا پای جنگ با خود کشانده بود در نگاه تصمیم گیرندگان ایرانی به معنای سازش یا پذیرش شکست در برابر طالبان تلقی شده باشد و اتفاقا این مذاکرات به خوبی دلیلی بر این است که در سیاست خارجی آنچه دایمی می تواند باشد منافع ملی است و نه دوست و دشمن.

◀️ اگر مطابق با استدلال مطرح شده از سوی ایران طالبان را بخشی از واقعیت افغانستان بدانیم بطور متقابل نیز تردیدی نمی توان داشت که عدم رابطه ایران با آمریکا بخشی از واقعیت امروزین ایران است و اگر درک واقعیت ها ایران را به پای میز مذاکره با یک گروهی تروریستی کشانده است ضرورت دارد به این مساله نیز توجه نشان داده شود که چگونه پس از گذشت چهل سال هنوز نتوانسته ایم به این درک راجع به آمریکا نائل شویم و طی چهار دهه گذشته، آمریکا ستیزی به اصلی اساسی در سیاست خارجی ایران تبدیل گردیده است/دیپلماتیک

ادامه در مشاهده فوری یا لینک زیر

bit.ly/3qmloR7


موسسه مطالعاتی پژواک خرد معاصر
@institutekherademoaser
میلاد امام جواد(علیه السلام)
🌸و حضرت علی اصغر(علیه السلام) مبارک باد

موسسه مطالعاتی پژواک خرد معاصر
@institutekherademoaser
♦️رهبر انقلاب: اگر لازم باشد برای مصارف غیرنظامی غنی‌سازی را به ۶۰ درصد هم می‌رسانیم

🔹ما برای کسب توانایی‌های هسته‌ای متناسب با نیازهای کشور مصمم هستیم و به همین علت، حد غنی‌سازی ایران ۲۰ درصد نخواهد بود و تا هرجا که لازم و نیاز کشور باشد اقدام خواهد کرد مثلاً برای پیشران هسته‌ای یا کارهای دیگر ممکن است غنی‌سازی را به ۶۰ درصد هم برسانیم.

🔹البته یک قرارداد چندساله‌ای گذاشته شده که اگر آنها عمل کنند ما هم تا همان چند سال عمل خواهیم کرد اما غربی‌ها به‌خوبی می‌دانند که ما به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم.

🔹موضوع سلاح هسته‌ای بهانه است، آن‌ها حتی با دستیابی ما به سلاح‌های متعارف هم مخالفند چون می‌خواهند مؤلفه‌های قدرت را از ایران بگیرند.

🔹غربی‌ها می‌خواهند در روزی که ایران به انرژی هسته‌ای نیاز پیدا می‌کند، محتاج آنها باشد و آنها این نیاز ما را وسیله‌ای برای تحمیل، زورگویی و باج‌خواهی‌های خود قرار دهند.

🔹جمهوری اسلامی در قضیه هسته‌ای نیز همانند سایر قضایا عقب‌نشینی نخواهد کرد و با قدرت پیش خواهد رفت./تسنيم
@institutekherademoaser
سرچشمه عشق
با علی آمده است...
گل کرده بهشت
تا علی آمده است...

شد کعبه حرم خانه میلاد علی(ع)
کز کعبه صدای یا علی آمده است...

🍃💐ولادت حضرت علی (ع)
و روز پدر مبارک باد💐🍃


موسسه مطالعاتی پژواک خرد معاصر
@institutekherademoaser
🔰یک مقام وزارت خارجه روسیه، حمله شب گذشته پنتاگون به خاک سوریه را نقض آشکار حقوق بین‌الملل و غیرقابل قبول دانست و یک سناتور روس نیز گفت که این اقدام آمریکا، تنها وخامت اوضاع در منطقه را افزایش خواهد داد.

🔻به گزارش خبرگزاری «نووستی»، "کنستانتین کاساچوف" رئیس کمیته امور بین الملل شورای فدراسیون (سنای) روسیه امروز (جمعه) اعلام کرد که تجاوز نظامی آمریکا به سوریه، تنها باعث افزایش تنش در منطقه خاورمیانه و آسیب رسیدن به روند آغاز شده عادی سازی اقدام واشنگتن و ایران در چارچوب احیای توافق هسته‌ای خواهد شد.

🔻این سناتور روس به خبرنگار نووستی گفت: «حوادث عجیبی در حال رخ دادن است که چهار کشور آمریکا، ایران، عراق و سوریه را درگیر می‌کند و تنها یکی از آنها، یعنی ایالات متحده آشکارا از توان نظامی و تحریم علیه سایر کشورها استفاده می‌کند.»

🔻به گفته کاساچوف، این اقدامات در شرایطی رخ می‌دهد که جزییات حمله موشکی اخیر به "منطقه سبز" بغداد و افرادی که مسئولیت این اقدام را دارند، مشخص نیست.

🔻یک مقام وزارت امور خارجه روسیه که نامش فاش نشده نیز به این خبرگزاری گفت، مسکو قاطعانه حمله شب گذشته که آمریکا به خاک سوریه انجام داده را محکوم می‌کند و معتقد است که این اقدام نقض ضوابط حقوق بین الملل و اقدامی غیرقابل قبول محسوب می‌شود.

🔻پیش از این، پنتاگون اعلام کرد که در نتیجه حمله هوایی آمریکا به منطقه مرزی در سوریه، چند تأسیسات نابود شده است. وزارت دفاع آمریکا یادآور شده که این اقدام در پاسخ به حمله موشکی اخیر به نظامیان آمریکایی و ائتلافی در عراق [اربیل] صورت گرفته است.

🔻این مقام روس، با تأکید بر اینکه ایران و سوریه مشترکاً علیه تروریست‌ های داعشی در حال مبارزه هستند، ادامه داد: «این حمله به خاک یک کشور مستقل عضو سازمان ملل متحد انجام شده و آشکارا نقض ضوابط حقوق بین الملل و غیرقابل قبول است. اکنون باید مشخص شود که این حملات به چه اهدافی اصابت کرده است.»/تسنیم

https://www.tg-me.com/institutekherademoaser
🔴 ماموریت‌های جدید متحدین واشینگتن برای تعویق خروج از عراق

🔹سناریوی پیچیده بایدن و برنامه پنتاگون در حالی برای بقاء در عراق برنامه‌ریزی شده که طبق مصوبه پارلمان عراق، تروریست‌های آمریکایی ملزم به خروج از این کشور هستند.
🔹سفارت آمریکا در بغداد با همراهی صهیونیست‌ها و سفارت‌خانه‌های انگلیس، سعودی و امارات تلاش ویژه‌ای برای احیای حزب بعث و تروریست‌های تکفیری داشته تا با ترساندن مردم و جریان‌های سیاسی به آنها بفهماند که حضور آنها شرط لازم ثبات و آرامش است.
🔹مصاحبه «رغد صدام» که اعلام کرد به‌زودی به بغداد بازمی‌گردد نیز در کنار تحرکات گسترده و جنگ روانی عناصر وابسته به مرکز اعتدال عربستان در فضای مجازی نمونه‌های روشنی از این اقدامات است.
🔹آمریکایی‌ها با آزاد کردن داعشی‌های زندانی در سوریه و انتقال آنها به مناطق مختلف عراق تلاش دارند آینده و امنیت عراق را تیره جلوه داده و حضور خود را توجیه کنند.
🔹تقویت حضور نیروهای ناتو در عراق از برنامه‌های دیگر کاخ سفید است. در این میان انگلیسی‌های ضربه خورده از «برگزیت» قرار است نقش ویژه‌تری ایفا ‌کنند./فتن

https://www.tg-me.com/institutekherademoaser
استاد گرامی
با سلام و احترام
مجمع بین‌المللی اساتید مسلمان دانشگاه‌ها در نظر دارد نشست تخصصى «ابعاد حقوقی تحريم‌های آمریکا علیه کشورهای محور مقاومت و روش‌های مقابله با آن» را با حضور اساتید ذیل برگزار نماید.
١-دکتر هیثم الطاس، رئیس دانشکده حقوق دانشگاه دمشق سوریه
٢-دکتر محمدرضا تخشید، رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران
٣- دکتر الهام امین زاده، عضو هیات علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران
۴-دکتر مهدی پیری، عضو هیأت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران
۵-دکتر سید محمدحسن رضوی، عضو هیأت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران
۶-دکتر محمد ساردوئی نسب، عضو هیات علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران
۷- آقای اشکان پیرزاده، نویسنده کتاب حقوق تحریم‌ها

زمان: شنبه ٩ اسفند، ساعت ٠٩:٠٠ الی ١١:٠٠

لینک‌ پخش زنده:
https://www.aparat.com/iaomup/live

لينك پخش زنده اينستاگرام:
https://www.instagram.com/iaomup2

https://www.tg-me.com/institutekherademoaser
🔻 تله غرب برای فعال کردن «دیپلماسی اجبار» علیه ایران

🔹اجرای قانون «اقدام راهبردی لغو تحریم‌ها» و واکنش غربی‌ها نشان داد که این اقدام کاملا ضروری و تاثیرگذار بوده است.
🔹اجرای بدون تنازل این قانون می‌تواند با افزایش قدرت بازیگری ایران، ابتکار عمل از دست رفته را برای احقاق حقوق ملت بازیابی کند.
🔹طرح «برگزاری جلسه غیررسمی ۱+۴ با حضور آمریکا بعنوان مهمان» برای بررسی چگونگی بازگشت واشنگتن به برجام و نه لغو تحریم‌ها، حاصل این رویکرد و اقدامی اولیه برای انفعال ایران است.
🔹مواضع تیم بایدن نشان می‌دهد که آمریکا بدنبال طفره از لغو تحریم‌هاست و مایل است محدودیت‌های ایران بدون اعطای هیچ‌گونه امتیازی تداوم یاید.
🔹مشارکت ایران در جلسه مذکور و ورود به مذاکرات جدید، دستاوردی برای ایران ندارد و به فعال شدن «دیپلماسی اجبار» ختم خواهد شد.
🔹منافع ایران حکم می‌کند که در دام پذیرش فشار از طریق مذاکره گرفتار نشده و با توقف هرچه بیشتر محدودیت ‌های برجامی و اعمال مدیریت موثر بر شرایط اقتصادی در چارچوب راهبرد «مقاومت فعال» نشان دهد که زیاده‌ خواهی‌های غرب راه بجایی نمی‌برد./نورنیوز

https://www.tg-me.com/institutekherademoaser
🔰لجاجت بایدن و مسیر دشوار احیای برجام

🔻دیپلماسی با ایران از زمان روی کار آمدن رئیس جمهوری جو بایدن عمدتا در نتیجه موضع گیری دشوار او برای شروع در بن بست بوده است. موضع تند و تیز بایدن که احتمالا با هدف جلب حمایت منتقدان سخت گیر در کنگره اتخاذ شده، چنان لجوجانه است که به نظر می رسد او دست کم تا زمانی که ایران یک گام هر چند کوچک در بازگشت به تعهدات برجامی برندارد، خبری از مفهوم مذاکرات رسمی نخواهد بود.

🔻زمانی که طرف های مذاکره به طور واقعی برای گفت و گو گردهم آیند، دیپلماسی خیلی ساده تر می شود چون رهبران می توانند مواضع و اهداف واقعی را با نگرانی کمتری درباره احتمال سوءتفاهم برای طرف مقابل مطرح کنند و شیوه های پیشروی در عین حفظ وجهه و بدون برانگیختن مخالفت های داخلی را بیابند.

🔻با توجه به بی اعتمادی شدید بین ایالات متحده و ایران که در نتیجه پشت کردن ترامپ و تهاجم آشکار او به ایران تشدید شده، جای تعجب است که چرا دولت بایدن صریحا بازگشت به شرایط پیشین را رد می کند و چرا بر اهدافی اصرار می ورزد که برای ایران قابل قبول نیستند؟!

🔻آنچه باعث موضع گیری بی نتیجه دولت بایدن در قبال ایران می شود، سیاست های داخلی ایالات متحده است. از یک سو، بایدن برای سخت گیری به تهران تحت فشار شاهین ها در واشنگتن و پایتخت های «شرکا» در خاورمیانه است. از سوی دیگر، تصورات بی اساس درباره اینکه ایران تهدیدی جدی برای امنیت ملی ایالات متحده است، قوه مجریه در واشنگتن را از تعامل با تهران باز می دارد.

🔻دستیابی به هدف خارج کردن آمریکا از باتلاق خاورمیانه تا زمانی که تصویرسازی از ایران به عنوان یک دشمن کمرنگ نشود و نگرانی آمریکا تسکین نیابد، دشوار خواهد بود.

🔻تنها شاید اگر بخت با دولت بایدن یار باشد، گفت و گوهای مستقیم (در چارچوب 1+5) که بایدن روی گشوده به آن نشان داده، بتوانند به ایالات متحده و ایران در رسیدگی به مسائل داخلی و دستیابی به توافق مورد نظرشان کمک کنند./موسسه کاتو

https://www.tg-me.com/institutekherademoaser
2025/02/25 02:05:56
Back to Top
HTML Embed Code: