Telegram Web Link
🔰 پای درددل پژوهشگران برای تسهیل شرایط حمایتی در غرفه بنیاد ملی علم ایران

🔻یکشنبه ۱۴ آبان ماه، دومین روز از برگزاری چهاردهمین نمایشگاه فناوری نانو بود و غرفه بنیاد ملی علم ایران، در این روز علاوه بر میزبانی از حضور مسئولان، پذیرای دانشجویان و پژوهشگران زیادی نیز بود.

🔸در ساعات ابتدایی دومین روز از بازگشایی نمایشگاه، محمدحسین بهشتی مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مدیرکل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی، مدرس و مدیرانی از کارخانه ایران خودرو، برخی از مدیر عاملان شرکت‌های دانش بنیان و صنعتی و نمایندگانی از مرکز فناوری و نوآوری دانشگاه شیراز از غرفه بنیاد ملی علم ایران بازدید کردند و از جزئیات نحوه برخورداری از حمایت‌های این نهاد و فراخوان‌ها مطلع شدند.

📎جزئیات 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/510

@insf_pr
🔰 تنور داغ پرسش‌وپاسخ در غرفه بنیاد ملی علم ایران/ از فعالان صنعتی تا دانشگاهیان، مهمان امروز غرفه

🔹غرفه بنیاد ملی علم ایران در سومین روز برگزاری نمایشگاه فناوری نانو، آن هم در روزی که سفر پاییز به نیمه راه خود رسیده است، شلوغ‌ترین روز را نسبت به دو روز گذشته داشته است.

🔸حضور حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه و دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور در نمایشگاه نانو و بازدید از مجموعه غرفه‌های حاضر در این نمایشگاه، پای بازدیدکنندگان زیادی را به نمایشگاه بین‌المللی باز کرد...

📎جزئیات 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/512

@insf_pr
🔰اولین فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران و آژانس توسعه نوآورانه وزارت علوم،آموزش عالی و نوآوری جمهوری ازبکستان اعلام شد

🔻اولین فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران ( INSF ) و آژانس توسعه نوآورانه وزارت علوم،آموزش عالی و نوآوری جمهوری ازبکستان با هدف حمایت از ۱۰ طرح پژوهشی مشترک در چهار حوزه علمی منتشر شد. حداقل مدت زمان اجرای طرح پژوهشی در قالب این فراخوان یک سال، و حداکثر مدت زمان اجرا سه سال می‌باشد.

🔸پژوهشگران ایرانی پروپوزال‌های مشترک با همکاران ازبک خود را در سامانه مدیریت پژوهش بنیاد ملی علم ایران ثبت نمایند. ارسال پروپوزال نهایی پژوهشگران ایرانی تنها از طریق سامانه بنیاد میسر خواهد بود. همچنین علاوه بر تکمیل فرم آنلاین در سامانه، فرم ورد پروپوزال انگلیسی و فرم تفاهم نامه همکاری باید تکمیل شده، به امضای طرفین رسیده و در سامانه بارگزاری شود.

🔹حداکثر حمایت برای پژوهشگران ایرانی مبلغ ۲۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال برای مدت حداکثر سه سال در نظر گرفته شده است.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/506

@insf_pr
🔰بررسی مشکلات کشت گندم دیم در کشور

🔻تلاش برای حل مشکلات کشاورزی و محیط زیست در اولویت فعالیت محققان قرار دارد و بنیاد ملی علم ایران هم حمایت از این نوع طرح‌ها را در برنامه‌های خود گنجانده است.

🔸«رابطه تغییرات شار رطوبت و بارش مؤثر در مناطق عمده کشت گندم دیم ایران» یکی از همین طرح هاست که فائزه عباسی در قالب رساله دکتری و با راهنمایی حسین محمدی با حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسانده است.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/492

@insf_pr
🔰فراخوان برنامه تابستانه دانشمندان جوان

🔻مؤسسه تحلیل کاربردی سیستم‌ها (یاسا) از اول ژوئن تا پایان آگوست هر ساله میزبان ۵۰ دانشجوی دکتری از کشورهای مختلف جهان است.در این برنامه دانشجویان دکتری برگزیده به اجرای پروژه علمی مرتبط با زمینه‌های تحقیقاتی یاسا می‌پردازند.

🔸دانشجویان مقطع دکتری که متقاضی شرکت در دوره تابستانی سال ۲۰۲۴ هستند، می‌توانند درخواست خود را برای بررسی علمی در مؤسسه یاسا با مراجعه به سایت یاسا و تکمیل فرم‌‌های مرتبط ارسال نمایند.

🔹همچنین جهت کسب حمایت بنیاد ملی علم ایران برای منتخبین ایرانی این فراخوان، متقاضیان بایستی فرم درخواست تکمیل شده خود در سایت یاسا را به‌همراه فایل اطلاعات تکمیلی بنیاد به آدرس ایمیل [email protected] ارسال نمایند.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/504

@insf_pr
🔰محققان راه سودجویی و تقلب در بازار مواد غذایی را می‌بندند

🔻مواد غذایی و اطمینان از سلامت آن‌ها یکی از مهمترین ارکان برای حفظ جامعه سالم است. به همین دلیل بنیاد ملی علم ایران از طرح‌های تحقیقاتی محققان در این زمینه حمایت می‌کند.

🔸«پیاده‌سازی و مقایسه سامانه‌های بینایی، بویایی و چشایی به منظور بررسی کیفیت برخی مواد غذایی» عنوان طرح احمد جهان‌بخشی است که در قالب رساله دکتری و با راهنمایی یوسف عباسپور گیلانده و حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسانده است.

🔹مواد غذایی دارای مشتری زیاد و کاربرد عمومی هستند و به همین دلیل گاهی ممکن است افراد سودجو و متقلب به فکر استفاده از بازار پرفروش و پررونق آن بیفتند و برای کم کردن هزینه‌های تولید و به‌دست آوردن سود بیشتر دست به تقلب در مواد غذایی بزنند که از این راه سلامت مردم را به خطر می‌اندازند...

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/494

@insf_pr
🔰تلاش برای بهینه‌سازی مصرف برق

🔻تلاش برای بهینه‌سازی انرژی به ویژه انرژی برق همواره مورد تاکید محققان بوده است و بنیاد ملی علم ایران هم از طرح‌هایی در این زمینه حمایت می‌کند.

🔸«مدل‌سازی و بهینه‌سازی اثربخشی در برنامه‌ریزی مجتمع‌های هوشمند مبتنی بر هولاکراسی انرژی همتا به همتا» عنوان رساله دکتری پیمان افضلی گروه است که با راهنمایی مسعود رشیدی نژاد و حمایت بنیاد ملی علم ایران به انجام رسانده است.

🔹اثربخشی برای مشترکین در یک شبکه هوشمند می‌تواند به سطح فرهنگ و رفاه اجتماعی آن‌ها نیز بستگی داشته باشد. از طرف دیگر، اثربخشی برای مشترکین به عوامل زیادی همچون اهمیت زمانی و همین‌طور انعطاف‌پذیری آن‌ها به منظور روبرو شدن با قطعی برق هم بستگی دارد. اهمیت زمانی یعنی اینکه در هر ساعت از شبانه‌روز چه شرایطی برای مشترکین در هنگام وقوع خاموشی برق وجود دارد.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/491

@insf_pr
🔰اطلاعیه برگزاری جلسات اطلاع‌رسانی فراخوان مؤسسه بین‌المللی تحلیل سامانه‌های کاربردی (یاسا)

🔻 مؤسسه بین‌المللی تحلیل سامانه‌های کاربردی (یاسا) روز دوشنبه ۲۷ نوامبر ۲۰۲۳ مصادف با ۶ آذر ۱۴۰۲ جلساتی آنلاین را با هدف اطلاع‌رسانی در خصوص برنامه تابستانی پژوهشگران جوان (YSSP) برگزار می‌نماید.

🔸YSSP که فرصت مطالعاتی ۳ ماهه است، سالیانه به ۵۰ دانشجوی مقطع دکترای سراسر جهان اعطا می‌شود. درجلسات آنلاین مذکور، مسئولین یاسا به همراه برگزیدگان سال‌های گذشته فراخوان YSSP، از جمله کشور ایران، جزئیاتی را در خصوص این برنامه و فرایند ارسال پروپوزال ارائه خواهند داد...

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/520

@insf_pr
🔰تلاش برای احیای هنر و ادبیات ایرانی

🔻هنر و ادبیات دو بال آراسته به ذوق و زیبایی علم هستند و محققان ایرانی، همواره به تحقیق و بررسی پیرامون این دو موضوع پرداخته اند.

🔸«واژه‌شناسی هنرهای اصیل و بومی شهر شیراز» عنوان طرحی است که ساسان سامانیان استادیار و عضو هیئت‌علمی دانشگاه شیراز با حمایت بنیاد ملی علم ایران به اتمام رسانده است.

🔹در حال حاضر واژه‌های اصیل و سنتی شهر شیراز در حال فراموشی است که با انجام این طرح پژوهشی مجموعه‌ای از واژه‌های هنرهای بومی شهر شیراز به صورت مکتوب و در قالب دایرة‌المعارف گردآوری و نگهداری شده است که موجب احیای دوباره این واژه‌ها و هنرهای مرتبط با آن‌ها و همچنین موجب انتقال به نسل آینده می‌شود.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/498

@insf_pr
🔰طراحی و ساخت نانوفیلترهای منحصر به فرد برای اولین بار در ایران

🔻 نانو علمی است که امروزه ردپای آن را در همه علوم می‌توان دید و به پیشرفت و تعالی جامعه کمک می‌کند. برهمین اساس بنیاد ملی علم ایران هم از طرح‌های مرتبط با این علم حمایت می‌کند.

🔸«ساخت و ارزیابی غشای نانوکامپوزیتی لایه نازک نانوفیلتراسیون پی‌وی‌سی بهبود یافته با کمک نانوذرات معدنی و چارچوب‌های آلی-فلزی» عنوان طرحی است که ساناز غیاثی در قالب رساله دکتری و با راهنمایی تورج محمدی به انجام رسانده و بنیاد ملی علم ایران هم از این طرح حمایت کرده است.

🔹غشای نانوفیلتراسیون بر روی یک غشای اولترافیلتراسیون ساخته می‌شود که در صورت استفاده از نانوذرات جاذب می‌توان این زیر لایه را به عنوان یک بستر جذب تقویت کرد. بر همین اساس، معرفی خواص مطلوب برای غشاهای الیاف توخالی نانوفیلتراسیون و ساخت و ارزیابی غشاهای نانوکامپوزیتی مطلوب و تحلیل عملکرد نانوذرات با اصلاح‌های متفاوت از جمله فعالیت‌هایی هست که در این طرح انجام شده.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/509

@insf_pr
🔰تلاش برای تسهیل تولید میکروساختارها

🔻مهندسی مکانیک از جمله علومی است که می‌تواند به پیشرفت صنایع کمک کند. از همین رو بنیاد ملی علم ایران از طرح‌های تحقیقاتی در این زمینه حمایت می‌کند.

🔸«مدل‌سازی میکرومکانیکی فرآیند نورد ورق چندلایه با استفاده از مدل پلاستیسیته کریستالی و مکانیک آسیب» عنوان طرح پسادکتری محمدرضا مروتی است که با راهنمایی بیژن ملایی داریانی و حمایت بنیاد ملی علم ایران به انجام رسانده است.

🔹مواد پلی‌کریستال در مقیاس دانه کریستالی، رفتار بسیار متفاوتی از آنچه در مقیاس ماکرو دارند؛ از خود نشان می‌دهند. در سال‌های اخیر استفاده از تئوری پلاستیسیته کریستالی، مورد توجه محققان قرار گرفته است چراکه با مدل‌سازی قوانین فیزیکی حاکم در مقیاس مزو، استخراج خواص مواد در مقیاس ماکرو نیز امکان‌پذیر است.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/515

@insf_pr
🔰تلاش برای تحقق استفاده صد در صدی از انرژی تجدیدپذیر

🔻در دنیای امروز ذخیره انرژی و استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر حرف اول را می‌زند. محققان هم در تلاش برای تحقق این هدف از حمایت‌های بنیاد ملی علم ایران برای تحقیقات خود بهره می‌برند.

🔸«تکنولوژی انرژی تعاملی در مدرنیزه کردن شبکه‌های چند حاملی انرژی» عنوان رساله دکتری محمدرضا دانشور است که با راهنمایی بهنام محمدی ایواتلو و با حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام شده است.

🔹توسعه تکنولوژی‌های مختلف در زمینه ساخت سیستم‌های مصرف‌کننده انرژی، نه تنها گزینه‌های متعددی را برای مصرف‌کنندگان برای رفاه بیشتر فراهم کرده است، بلکه باعث ظهور سیستم‌های جدید مصرف‌کننده انرژی در شبکه‌های انرژی نیز شده است.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/495

@insf_pr
🔰 روایتگری مروجان دانش در رویداد «شب علم» بنیاد ملی علم ایران

🔻بنیاد ملی علم ایران در نظر دارد با هدف داشتن جامعه علمی پویا و با انگیزه در کودکان و نوجوانان و تحکیم پیوند نسل جدید با علم و دانش، رویداد متفاوت و جذاب «شب علم» را با همکاری دانشگاه تربیت مدرس، در تاریخ روز پنج شنبه ۲ آذر ماه برگزار کند.

🔸مروجان دانش با حمایت بنیاد ملی علم ایران در رویداد «شب علم»، از تجربه‌های علمی خود می‌گویند. «شب علم» از طریق ارائه برنامه‌های علمی متنوع، تحقیقات زنده، غرفه‌های نمایشگاهی و بخش‌های گوناگون رویداد، موضوعاتی خارج از برنامه درسی به حاضران ارائه می‌دهد. این رویداد موجب افزایش ارتباط کودکان، نوجوانان و جوانان با علم شده و در ایجاد نگرش و درک علمی آنان در علم نقش مهمی دارد.

🔹علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام به آدرس http://B2n.ir/f53433 مراجعه کرده و با تکمیل فرم ثبت‌نام و دریافت پیامک تأیید از دانشگاه تربیت مدرس، در این رویداد شرکت نمایند.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/526

@insf_pr
📸#گزارش_تصویری
اولین رویداد ملی " شب علم " با حمایت بنیاد ملی علم ایران برگزار گردید.


#شب_علم
#بنیاد_ملی_علم_ایران

@insf_pr
🔰دریچه جدید به دنیای علم در یک عصر پاییزی/ خانواده‌ها مهمان «شب علم» شدند

🔻عصر دومین روز از آخرین ماه پاییز، دانشگاه تربیت مدرس به همت و حمایت بنیاد ملی علم ایران میزبان خانواده‌هایی بود که برای تشویق فرزندان و نسل آینده به بهره‌گیری از دانش روز به این دانشگاه آمده بودند.

🔸سرانجام تلاش‌های برگزارکنندگان این رویداد در بنیاد ملی علم ایران و دانشگاه تربیت مدرس به نتیجه رسید و با همکاری اساتید عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، اولین رویداد ملی شب علم عصر پنج شنبه ۲ آذرماه، در سالن چمران دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

🔹در این رویداد اساتید و اعضای هیئت علمی سعی کردند مطالب علمی را به زبان عامیانه و قابل فهم برای عموم مردم ارائه کنند. برگزاری رویدادهایی نظیر شب علم به بازدیدکنندگان این فرصت را می‌دهد تا با شرکت در یک آزمایش واقعی، با پژوهشگران این آزمایش در مورد کارشان صحبت کنند و بینش دقیق‌تری از فرایند علمی به دست آورند. شبِ علم از طریق ارائه برنامه‌های علمی متنوع، تحقیقات زنده، ارتباط کارکنان حاضر در محل، نمایشگاه‌ها و بخش‌های گوناگون رویداد، موضوعاتی خارج از برنامه درسی به حاضران ارائه می‌دهد و می‌تواند موجب ارتباط کودکان، نوجوانان و جوانان با علم شده و در ایجاد نگرش و درکِ علمی آنان نقش مهمی ایفا کند.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/529

@insf_pr
📣 در رویداد شب علم چه گذشت؟

رویداد «شب علم» برای نخستین بار با هدف توسعه ارتباط میان دانشگاه و جامعه برگزار شد.

📌بازتاب رویداد شب علم در خبرگزاری #فارس👇

https://www.farsnews.ir/news/14020902000556

@insf_pr
📣اولین رویداد ملی " شب علم " در دانشگاه تربیت مدرس

📍#گزارش_تصویری رویداد شب علم در خبرگزاری #دانشجو👇

https://snn.ir/fa/news/1112971

@insf_pr
📣 روایتگری مروجان دانش در رویداد شب علم

مروجان دانش با حمایت بنیاد ملی علم ایران، با هدف داشتن جامعه علمی پویا و تحکیم پیوند نسل جدید با علم و دانش، رویداد «شب علم»، را در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می کند.

📌بازتاب رویداد شب علم در #خبرگزاری_صدا_و_سیما👇

https://www.iribnews.ir/fa/news/4062709

@insf_pr
📣 شور و حال بی‌نظیر خانواده‌ها در رویداد "شب علم" دانشگاه تربیت مدرس

به گزارش خبرنگار تسنیم، علی‌محمد سلطانی؛ رئیس بنیاد علم ایران در حاشیه مراسم "شب علم" که در دانشگاه تربیت مدرس برگزارشد در جمع خبرنگاران گفت: برنامه‌ "شب علم" با هدف ارتباط بیشتر علم و دانشمندان با مردم برنامه‌ریزی شده؛ این برنامه در صورت اعلام آمادگی دانشگاه ها در دیگر دانشگاه‌های کشور قابل اجراست.

📌بازتاب رویداد شب علم در خبرگزاری #تسنیم 👇

https://tn.ai/2994631

@insf_pr
2024/09/28 07:30:08
Back to Top
HTML Embed Code: