Telegram Web Link
📣 در اولین رویداد ملی شب علم چه گذشت؟

رویداد "شب علم " با همکاری بنیاد ملی علم ایران، معاونت علمی ریاست جمهوری، دانشگاه تربیت مدرس و اساتید عضو هیئت علمی این دانشگاه عصر پنج شنبه ۲ آذرماه، در سالن چمران دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.
در این رویداد اساتید و اعضای هیئت علمی سعی کردند مطالب علمی را به زبان عامیانه و قابل فهم برای عموم مردم ارائه کنند...

📌بازتاب رویداد شب علم در خبرگزاری #برنا👇

https://borna.news/008UWf

@insf_pr
🔰در اولین رویداد ملی شب علم چه گذشت؟ / بیان علوم مختلف به زبان ساده

🔻از آنجا که از گذشته تاکنون از سوی دانشگران، دانشمندان و مروجان علم ابتکارهای گوناگونی برای ارتباط علم با جامعه و اشاعه تفکر علمی به منظور عمومی‌سازی علم صورت گرفته است؛ فعالیت‌هایی مانند انتشارات علمی نظیر کتب و مقالات، سایت‌ها، وبلاگ‌ها، اینفوگرافیک‌ها، تصاویر و محتوای دیجیتال، کمیک استریپ‌ها، بازی‌های رومیزی، بازی‌های رایانه‌ای، فیلم‌ها، انیمیشن‌ها، برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی، رواج زیادی دارد.

🔸برگزاری شب علم یکی از همین روش‌های ترویج علم است. رویدادی که برای علاقه‌مند کردن عموم مردم به علم و ترویج آن طراحی و اجرا می‌شود و به توسعه و گسترش علوم، تقویت آگاهی‌های عمومی از طریق ساده‌سازی علم، آموزش علوم با روش‌های جذاب و اشاعه بینش علمی و برقراری ارتباط میان علم و جامعه منجر می‌شود.

🔹اولین رویدادِ شبِ علم برای بازدیدکنندگان فرصت‌هایی را فراهم کرد تا به طور مستقیم با دانشمندان، کارشناسان، مهندسان و هنرمندان ارتباط برقرار کنند. در رویداد شب علم بازدیدکنندگان این فرصت را داشتند تا با شرکت در یک آزمایش واقعی، با پژوهشگران این آزمایش در مورد کارشان صحبت کنند و بینش دقیق‌تری از فرایند علمی به دست آورند.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/532

@insf_pr
🔰غرفه‌های شلوغ، شور دانشجویی و استقبال خانواده‌های مشتاق؛ در اولین رویداد ملی شب علم

🔻برگزاری این رویداد در جهان رواج زیادی دارد اما در ایران برای اولین بار، با حمایت بنیاد ملی علم ایران و همکاری دانشگاه تربیت مدرس این رویداد آغاز به کار کرد.

🔸در این رویداد، علاوه بر برگزاری بخش‌های علمی- آموزشی مختلف مانند سخنرانی علمی به زبان ساده، جذاب و کوتاه؛ نمایشگاه فرهنگی و هنری و غرفه‌هایی نیز در خارج از سالن شهید چمران دانشگاه برپا شده بود که به حدی جالب و سرگرم کننده بودند که موج عظیمی از شور و همهمه در لابی و راهروی منتهی به سالن ایجاد شده بود.

🔹این رویداد، تنها سرآغازی بود برای داشتن شب‌های علم بی‌پایان در سایر دانشگاه‌های کشور که با حمایت بنیاد ملی علم ایران به زودی محقق می‌شود.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/533

@insf_pr
🔰نتایج سومین فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران و بنیاد ملی علوم طبیعی چین (NSFC) اعلام شد

🔻نتایج سومین فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران و بنیاد ملی علوم طبیعی چین ( NSFC ) اعلام شد.

🔸در این فراخوان از ۱۲۳ پیشنهاده مشترک محققان ایرانی و چینی در سه زمینه آلودگی هوا، تغییرات اقلیم و سلامت، پزشکی و امنیت آب پس از ارزیابی از سوی بنیاد ملی علم ایران و بنیاد ملی علوم طبیعی چین، تعداد ۱۴ طرح پذیرفته شد.

🔹در نهایت پس از تبادل نتایج ارزیابی بین دو سازمان، تعداد ۱۴ طرح مورد تصویب نهایی قرار گرفت و در پورتال بنیاد اعلام گردید. یادآور می‌شود جلسات کمیته‌های ارزیابی برای تعیین بودجه و تعهدات طرح‌های مصوب با حضور متقاضیان طی دو هفته آینده برگزار خواهد شد و زمان دقیق آن متعاقباً اعلام می‌گردد.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/536

@insf_pr
🔰خبر خوش برای جاماندگان از اولین رویداد ملی شب علم/ همکاری بنیاد ملی علم ایران با سایر دانشگاه‌ها برای برگزاری شب علم

🔻عصر پنج شنبه ۲ آذر ماه، دانشگاه تربیت مدرس، با حمایت بنیاد ملی علم ایران میزبان اولین رویداد ملی شب علم بود. رویدادی که گرچه برای اولین بار در ایران برگزار می‌شد اما برگزاری آن در جهان، رواج زیادی دارد و برای مشتاقان و علاقه مندان به آشتی با علم برنامه‌های زیادی دارد.

🔸برگزاری چنین رویدادی زمینه آشنایی جامعه با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی را فراهم می‌کند و فرصت مناسبی برای علاقه‌مندسازی عموم مردم با علم و جامعه علمی است.

🔹در حاشیه برگزاری این مراسم علی‌محمد سلطانی، رئیس بنیاد ملی علم ایران در جمع خبرنگاران گفت: رویداد «شب علم» با هدف ارتباط بیشتر مردم با دانشمندان و حوزه‌های مختلف علمی برنامه‌ریزی شده است و امیدواریم با اعلام آمادگی دانشگاه‌ها، برگزاری این رویداد را در همه دانشگاه‌ها داشته باشیم.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/531

@insf_pr
رویداد شب علم برای من بیش از اینکه یک رویداد علمی باشد، یک مهمانی خانوادگی علمی بود. همه دور هم جمع شده بودند و در فضای صمیمانه از دانستن و آشنایی بیشتر با علم لذت می‌بردند.

کودک‌ها مثل مهمانی‌های خانوادگی مشغول بازی بودند البته بازی‌هایی که در آن اثری از علم بود. بزرگ‌ترها در مورد لزوم استفاده از علم برای برقراری صلح جهانی حرف می‌زدند و جوان‌ها یا مشغول آموزش دادن آموخته‌هایشان بودند یا دنبال ایده‌ای جدید برای ادامه‌ مسیر علمی خود.

دانشگاه و بنیاد ملی علم هم در قامت میزبان یک مهمانی صمیمی، تمام تلاششان را برای مهمانان دوست‌داشتنی‌شان می‌کردند تا خاطره خوشی رقم بخورد. علم در رویداد شب علم مثل یک دوست مهربان کنار مردم نشسته بود، گاهی آن‌ها را می‌خنداند، گاهی صدای تعجب همه را بلند می‌کرد و گاهی کاری می‌کرد که چشم حضار از لذت دانستن نادانسته‌ها برق بزند. انگار جای اینجور مهمانی‌ها بین مردم کم بود. انگار همه از داشتن دوست جدیدی که تابه حال قدرش را نمیدانستند خوشحال بودند.

کاش اینجور مهمانی‌ها را بیشتر از پیش برگزار کنیم. کاش اتفاقات خوب شب علمی که گذشت پر تکرار باشد.

✍️ مجید میرزایی
@insf_pr
🔰دومین فراخوان خوشه‌های پژوهشی چند تخصصی اعلام شد

🔻در راستای حمایت از پژوهش‌های بین‌رشته‌ای و چندرشته‌ای برای حل مسائل و پاسخ به نیازهای کشور و همچنین پرداختن به پژوهش‌های تحول‌آفرین و فرصت‌ساز، بنیاد ملی علم ایران از تشکیل خوشه‌های پژوهشی چند تخصصی با محوریت اساتید برجسته کشور و تشکیل تیم‌های همگرا حمایت می‌نماید.

🔸به‌ازای هر خوشه اعتباری برای مدت ۳ سال تخصیص می‌یابد. ادامه حمایت در سال‌های بعد بر اساس ارزیابی سال قبل خواهد بود. تمدید پس از سال سوم، حداکثر تا سال پنجم در شرایط خاص و پس از ارزیابی دستاوردها ممکن می‌باشد. سقف مبلغ حمایت از هر خوشه در سال اول ۱۵ میلیارد ریال و در سال‌های بعد بر اساس شرایط تورم متغیر خواهد بود.

🔹در صورت هرگونه سوال می‌توانید با دبیر برنامه خوشه‌ها خانم دکتر مرادحاصلی با ایمیل [email protected] و شماره تلفن ۰۲۱۸۲۱۶۱۱۱۲ تماس بگیرید.‌‌‌‌‌‌‌

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/539

@insf_pr
🔰فراخوان شصت و دومین سال «جایزه البرز» ویژه دانشمندان جوان، فناوران، طلاب و دانشجویان

🔻بنیاد فرهنگی البرز در سال ۱۳۴۲ شمسی با هدف کمک به اشاعه فرهنگ علمی کشور و تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر ایرانی و تشویق دانشجویان و دانش‌آموزان برگزیده و نوباوگان و نوجوانان بااستعداد ایرانی، از طریق اعطای «جایزه البرز» به همت مردی خیراندیش و نیک‌سیرت، مرحوم حسینعلی البرز تأسیس و وقف گردید که طی بیش از نیم قرن، چندین هزار نفر از نخبگان برتر علمی کشور را مورد حمایت و تشویق قرار داده و این مهم طی سال های اخیر در قالب همایش های ملی و استانی با حضور مقامات علمی و مسؤولین کشوری محقق شده است.

🔸«جایزه بنیاد البرز» به صورت سالانه به نخبگان علمی برتر ایرانی اهدا می‌شود و به افرادی تعلق می‌گیرد که به اشاعه فرهنگ کشور و تسکین آلام بشری و رفاه زندگی انسانی و بالارفتن حیثیت ایرانی در جامعه جهانی کمک نمایند.

🔹در فراخوان شصت و دومین سال جایزه البرز، دانشمندان جوان، فناوران، طلاب و دانشجویان می‌توانند با مراجعه به سایت جایزه البرز (بخش جایزه نخبگانی)، نسبت به دریافت و مطالعه شیوه‌نامه جایزه البرز ۱۴۰۳ در هر بخش مبادرت ورزند و در صورت واجد شرایط بودن، در سامانه جایزه البرز ثبت‌نام و بارگذاری مدارک کنند.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/540

@insf_pr
🔰 ارتباط بنیاد ملی علم ایران و دانشگاه‌های همدان جان تازه‌ای می‌گیرد/ رفع ابهامات دانشگاهیان درباره فعالیت‌های بنیاد

🔻علی‌محمد سلطانی رئیس بنیاد ملی علم ایران در ادامه سفرهای استانی خود به‌منظور آشنایی جامعه علمی و دانشگاهی با فعالیت‌ها و حمایت‌های بنیاد ملی علم ایران، روز یکشنبه ۱۲ آذرماه به همدان سفر کرد.در این نشست که به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا، برگزار شد. نمایندگانی از دانشگاه بوعلی، دانشگاه صنعتی همدان، دانشگاه ملایر و دانشگاه سید جمال‌الدین اسدآبادی حضور داشتند.

🔸 در این سفر رئیس بنیاد ملی علم ایران، توضیحاتی درباره فعالیت‌ها و انواع حمایت‌های بنیاد از پژوهشگران ارائه کرد و به پرسش‌های اساتید و اعضای هیئت‌علمی پاسخ داد. مشروح گفت‌وگو در جزئیات خبر قابل مشاهده است.

🔹 در ادامه این سفر یک‌روزه، کارگاه پرسش‌وپاسخ با اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان دکتری دانشگاه‌های همدان در سالن شهید ایزدی دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/543

@insf_pr
🔰فاصله مجاز بین فارغ‌التحصیلی تا ارسال پسادکتری از ۳ سال به ۵ سال افزایش یافت

🔻به گزارش روابط‌عمومی بنیاد ملی علم ایران (INSF)، با عنایت به رسالت بنیاد ملی علم ایران مبنی بر حمایت مؤثر از پژوهشگران جامعه، بند ۱ ماده ۵ دستورالعمل حمایت از پژوهشگران دوره پسادکتری در جلسه ۲۱۳ کمیته تخصصی به شرح زیر اصلاح گردید.

🔸در مورد دستورالعمل حمایت از طرح‌های پسادکتری بنیاد ملی علم ایران در مورد شرایط پژوهشگر که فاصله مجاز بین فارغ‌التحصیلی تا ارسال پسادکتری ۳ سال ذکر شده بود، مقرر شد این فاصله تا ۵ سال افزایش یابد. مشروط بر اینکه در این سال‌ها پژوهشگر متقاضی، فعالیت‌های پژوهشی داشته باشد.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/542

@insf_pr
🔰فراخوان تولید دانش فنی ایجاد پوشش پیشرفته سد حرارتی (TBC) بر پره‌های توربین گازی

🔻براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، بنیاد ملی علم ایران در راستای مأموریت‌گرا‌شدن پژوهش‌ها و حمایت از طرح‌های پژوهشی که به فناوری روز دنیا می‌پردازد و می‌تواند باری از دوش صنعتگران کشور بردارد، فراخوان‌هایی را با عنوان برنامه حمایت از پژوهش عمیق شرکت‌های دانش‌بنیان منتشر می‌کند. در این برنامه، نیاز‌های پژوهشی پرریسک شرکت‌های دانش‌بنیان، از طریق سامانه کایپر بنیاد ملی علم ایران به این نهاد اعلام می‌شود و پس از بررسی و داوری‌های لازم، فراخوان پژوهش‌های عمیق و پرریسک شرکت‌های دانش‌بنیان به پژوهشگران و محققان اعلام می‌شود.

🔸با توجه به توسعه فناوری پوشش‌های سد حرارتی ( TBC ) بر پره‌های توربین گازی و توربین هوایی با استفاده از دستگاه EBPVD لازم است علاوه بر این دستگاه که از فناوری بالایی برخوردار است، دانش فنی تولید دستگاه نیز در اختیار بهره‌بردار قرار بگیرد.

🔹در صورت هرگونه سوال می‌توانید با کارگروه دانش‌بنیان با ایمیل: [email protected] و شماره تلفن ۰۲۱۸۲۱۶۱۱۲۱ تماس بگیرید.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/547

@insf_pr
#فراخوان

🔰فراخوان ساخت تراشه ریزسیال جداکننده اسپرم‌های دارای قابلیت باروری بر پایه طراحی ویژه میکروسیال و پوشش‌دهی اسید هیالورونیک

🔻بنیاد ملی علم ایران در راستای مأموریت‌گرا‌شدن پژوهش‌ها و حمایت از طرح‌های پژوهشی که به فناوری روز دنیا می‌پردازد و می‌تواند باری از دوش صنعتگران کشور بردارد، فراخوان‌هایی را با عنوان برنامه حمایت از پژوهش عمیق شرکت‌های دانش‌بنیان منتشر می‌کند. در این برنامه، نیاز‌های پژوهشی پرریسک شرکت‌های دانش‌بنیان، از طریق سامانه کایپر بنیاد ملی علم ایران به این نهاد اعلام می‌شود و پس از بررسی و داوری‌های لازم، فراخوان پژوهش‌های عمیق و پرریسک شرکت‌های دانش‌بنیان به پژوهشگران و محققان اعلام می‌شود.

🔸کلیه افراد واجد شرایط به مدت یک ماه از تاریخ انتشار فراخوان یعنی تا ۲۰ دی فرصت دارند که پروپوزال خود را از طریق سامانه کایپر برای بنیاد ملی علم ایران ارسال نمایند.

🔹پژوهش پیشنهاد شده تا سقف ۸۰ درصد، حداکثر ۲ میلیارد تومان، توسط بنیاد ملی علم ایران حمایت خواهد شد. بدیهی است که مابقی هزینه‌ها باید توسط شرکت متقاضی پژوهش تامین شود.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/552

@insf_pr
🔰حضور بنیاد ملی علم ایران در بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار

🔻به گزارش روابط‌عمومی بنیاد ملی علم ایران (INSF)، بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار از دوشنبه ۲۰ آذر ماه آغاز می‌شود و تا چهارشنبه ۲۲ آذر ماه میزبان مخاطبان است و بنیاد ملی علم ایران به عنوان نهاد حمایتی برای کمک به تولید دانش و فناوری‌های راهبردی در این نمایشگاه حضور دارد.

🔸غرفه بنیاد ملی علم ایران در این نمایشگاه در ناحیه ۳، در مجاورت ستون ۷۱ از ساعت ۹ تا ۱۹ پذیرای عموم بازدیدکنندگان است.

🔹دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری و نهادهای ترویجی دانش‌آموزی و دانشجویی در این دوره از نمایشگاه حضور دارند و بنیاد ملی علم ایران هم برای تشریح و تعریف حمایت‌ها و تعامل مستقیم با محققان و پژوهشگران در این نمایشگاه حضور پیدا کرده است.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/559

@insf_pr
#فراخوان

🔰فراخوان تولید کیت جداسازی سلول با نانوذرات مغناطیسی

🔻بنیاد ملی علم ایران در راستای مأموریت‌گرا‌شدن پژوهش‌ها و حمایت از طرح‌های پژوهشی که به فناوری روز دنیا می‌پردازد و می‌تواند باری از دوش صنعتگران کشور بردارد، فراخوان‌هایی را با عنوان برنامه حمایت از پژوهش عمیق شرکت‌های دانش‌بنیان منتشر می‌کند.«تولید کیت جداسازی سلول با نانوذرات مغناطیسی» به عنوان پنجمین فراخوان در این برنامه، منتشر می‌شود و متقاضیان تا ۲۰دی‌ماه برای ثبت نام مهلت دارند.

🔸پس از دریافت پروپوزال از طریق سامانه، ارزیابی انجام گرفته و در صورت کسب امتیاز بالا، تیم برگزیده جهت مذاکره با بنیاد و شرکت متقاضی دعوت خواهد شد.

🔹پژوهش پیشنهاد شده تا سقف ۸۰ درصد توسط بنیاد ملی علم ایران حمایت خواهد شد. بدیهی است که مابقی هزینه‌ها باید توسط شرکت متقاضی پژوهش تأمین شود.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/553

@insf_pr
#فراخوان

🔰فراخوان دستیابی به دانش فنی تولید بنزوئیل پراکساید پودری و تبدیل آن به گرانول

🔻براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، بنیاد ملی علم ایران در راستای مأموریت‌گرا‌شدن پژوهش‌ها و حمایت از طرح‌های پژوهشی که به فناوری روز دنیا می‌پردازد و می‌تواند باری از دوش صنعتگران کشور بردارد، فراخوان‌هایی را با عنوان برنامه حمایت از پژوهش عمیق شرکت‌های دانش‌بنیان منتشر می‌کند. در این برنامه، نیاز‌های پژوهشی پرریسک شرکت‌های دانش‌بنیان، از طریق سامانه کایپر بنیاد ملی علم ایران به این نهاد اعلام می‌شود و پس از بررسی و داوری‌های لازم، فراخوان پژوهش‌های عمیق و پرریسک شرکت‌های دانش‌بنیان به پژوهشگران و محققان اعلام می‌شود.

🔸فراخوان دستیابی به دانش فنی تولید بنزوئیل پراکساید پودری و تبدیل آن به گرانول به عنوان ششمین فراخوان در این برنامه، منتشر می‌شود.

🔹پژوهش پیشنهاد شده تا سقف ۸۰ درصد، حداکثر ۲ میلیارد تومان، توسط بنیاد ملی علم ایران حمایت خواهد شد. بدیهی است که مابقی هزینه‌ها باید توسط شرکت متقاضی پژوهش تامین شود.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/554

@insf_pr
🔰هماهنگی هرچه بیشتر فعالیت‌های وزارت علوم با معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان/ نقش پررنگ پژوهشگران در پیشرفت کشور

🔻روز دوشنبه، بیستم آذرماه، بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار با حضور دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، دکتر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از اساتید و پژوهشگران در مصلی امام خمینی (ره) آغاز به کار کرد.

🔸وزیر علوم تحقیقات و فناوری بیان کرد: امروز در جامعه علمی کشور، برج علم، خودنمایی می‌کند و ما رتبه اول علمی را در منطقه داریم، اما در حال حاضر، برج فناوری کشور در حال برافراشته شدن و قدکشیدن است.

🔹دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه این نهاد با وزارت علوم گفت: تفاهم‌نامه‌ای با وزارت علوم منعقد شد که مربوط به اجرای عملیاتی بند ۱۳ قانون جهش تولید دانش‌بنیان بوده است. بر اساس این تفاهم‌نامه، وزارت علوم می‌تواند حداقل سالانه ۲ هزار میلیارد تومان از محل اعتبار مالیاتی صنایع و شرکت‌ها را برای هزینه‌های پژوهش و فناوری استفاده کند.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/560

@insf_pr
🔰بازدید رئیس بنیاد ملی علم ایران از نمایشگاه/ از صنعتگران تا دانشجویان در غرفه بنیاد حضور یافتند

🔻در روز دوم از بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار، مصلی امام خمینی (ره) میزبان بازدیدکنندگان زیادی بود که برای مشاهده آخرین دستاوردهای پژوهشی و محصولات فناورانه کشور در این نمایشگاه حضور پیدا کرده بودند.

🔸علی‌محمد سلطانی رئیس بنیاد ملی علم ایران هم علاوه بر حضور در غرفه بنیاد ملی علم ایران به بازدید از سایر غرفه‌های نمایشگاه نیز پرداخت.

🔹نمایندگانی از مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی، پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای، کیو ایران، معاونت علوم تربیتی و مهارتی سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان راه‌آهن به این غرفه آمدند تا با حضور در غرفه بنیاد ملی علم ایران از انواع قالب‌های حمایتی
این نهاد، آگاه شوند.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/562

@insf_pr
🔰انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه شهید بهشتی و بنیاد ملی علم ایران

🔻 بنیاد ملی علم ایران و دانشگاه شهید بهشتی با هدف حمایت از پژوهشگران برجسته دانشگاه‌های دارای مأموریت ویژه پژوهشی، تفاهم‌نامه همکاری امضاء کردند.

🔸این تفاهم‌نامه برای بهره‌مندی از توانمندی‌های نیروهای متخصص و استفاده از ظرفیت‌های پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی، به امضاء دکتر علی‌محمد سلطانی رئیس بنیاد ملی علم ایران و دکتر سیدمحمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه شهید بهشتی رسید.

🔹حمایت بنیاد از پژوهشگران برجسته در قالب کرسی‌های پژوهشی، طرح‌های پژوهشی، پسادکتری، رساله دکتری و پایان‌نامه کارشناسی ارشد در راستای مأموریت‌های ویژه از جمله تحول دیجیتال و هوشمند‌سازی، توانمندسازی نسل جدید بر پایه اینترنت اشیاء، کنشگری و تقویت سرمایه اجتماعی، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و همچنین انرژی های پاک، تجدید پذیر و نسل نو موضوعات مورد توافق در این تفاهم‌نامه است.  ‌

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/566

@insf_pr
🔰کارگاه مجازی معرفی، پرسش و پاسخ آزاد «خوشه‌‌های پژوهشی چندتخصصی»

🔻بنیاد ملی علم ایران از کلیه پژوهشگران علاقمند دعوت می‌کند در کارگاه مجازی معرفی، پرسش و پاسخ آزاد «خوشه‌‌های پژوهشی چندتخصصی» شرکت نمایند.

🔸این کارگاه با حضور دکتر علی جعفریان دهکردی (معاون پژوهش و فناوری بنیاد ملی علم ایران) و دکتر محمد جوان (مدیر برنامه‌های خوشه‌‌های پژوهشی چندتخصصی) فردا چهارشنبه ۲۹ آذرماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۰ تا ۱۲ به صورت مجازی برگزار می‌شود.

🔹لینک ورود به کارگاه: https://www.skyroom.online/ch/insf/international

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/564

@insf_pr
🔰فراخوان ساخت ویلچر برقی خودران در محیط بسته و مسطح

🔻  براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، بنیاد ملی علم ایران در راستای مأموریت‌گرا‌شدن پژوهش‌ها و حمایت از طرح‌های پژوهشی که به فناوری روز دنیا می‌پردازد و می‌تواند باری از دوش صنعتگران کشور بردارد، فراخوان‌هایی را با عنوان برنامه حمایت از پژوهش عمیق شرکت‌های دانش‌بنیان منتشر می‌کند. در این برنامه، نیاز‌های پژوهشی پرریسک شرکت‌های دانش‌بنیان، از طریق سامانه کایپر بنیاد ملی علم ایران به این نهاد اعلام می‌شود و پس از بررسی و داوری‌های لازم، فراخوان پژوهش‌های عمیق و پرریسک شرکت‌های دانش‌بنیان به پژوهشگران و محققان اعلام می‌شود.

🔸«ساخت ویلچر برقی خودران در محیط بسته و مسطح» به عنوان یکی دیگر از فراخوان‌های این برنامه، منتشر می‌شود و متقاضیان تا ۳۰دی‌ماه برای ثبت نام مهلت دارند.

🔹پژوهش پیشنهاد شده تا سقف ۸۰ درصد، حداکثر ۲ میلیارد تومان، توسط بنیاد ملی علم ایران حمایت خواهد شد. بدیهی است که مابقی هزینه‌ها باید توسط شرکت متقاضی پژوهش تأمین شود.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/567

@insf_pr
2024/09/28 09:35:58
Back to Top
HTML Embed Code: