Telegram Web Link
🔰 فراخوان برنامه شتاب دهی به پژوهش‌های علوم و فناوری‌های کوانتومی اعلام شد

🔻 یکی از مهم‌ترین فناوری‌های آینده‌ساز در قرن حاضر، فناوری‌های کوانتومی است. تا به حال بیشتر از ۳۰ میلیارد دلار در بخش دولتی و بیشتر از ۵ میلیارد دلار در بخش خصوصی در این حوزه سرمایه‌گذاری شده که با سرعت نیز در حال افزایش است.

🔸 کامپیوتر‌های کوانتومی به دلیل سرعت بسیار زیاد و مصرف انرژی بسیار کمی که نسبت به ابرکامپیوتر‌های امروزی دارند، به عنوان یک فناوری برافکن در نظر گرفته می‌شوند و کاربرد‌های به‌سزایی در صنایع مختلفی همچون هوش مصنوعی، پزشکی، ساخت مواد، انواع مسائل بهینه‌سازی و … دارند. سرعت محاسبات این کامپیوتر‌ها تا حدی زیاد است که همه رمزنگاری‌های رایج امروزی قابل رمزگشایی می‌شوند.

🔸 بنابراین باید تدبیر اساسی برای تأمین امنیت خطوط ارتباطی‌اندیشیده شود. برای انجام این کار می‌توان از ارتباطات کوانتومی کمک گرفت. رمزگشایی ارتباطات کوانتومی به لحاظ نظری غیر ممکن است و کشور‌های بسیاری برای حفاظت از اطلاعات خود از دو دهه پیش فعالیت خود را در این زمینه آغاز کرده‌اند...

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/378

@insf_pr
📢 قطع دسترسی به سامانه‌ها و سایت صندوق در ۲۱ خرداد ماه

🔺 به گزارش روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور(INSF)، به اطلاع پژوهشگران و مخاطبان سایت صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور می‌رساند، سامانه‌ها و سایت صندوق به منظور تغییرات زیر ساختی و بهبود کیفیت دسترسی روز یکشنبه ۲۱ خرداد ماه از ساعت ۹ الی ۱۲ قطع می‌شود.
ضمن عذرخواهی از پژوهشگران و محققان، فعالیت سایت و سامانه‌های صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، پس از انجام تغییرات در ساعات ذکر شده، به حالت عادی خود باز می‌گردد.

🌐 https://insf.org/fa/news/380

@insf_pr
🔰 بررسی مدل‌های هندسی برای پیشرفت ریاضی محض

🔻 یکی از موضوعات مهم که همواره محققان به آن توجه ویژه ای داشته اند، موضوع ریاضیات و تلاش برای پیشرفت این رشته مهم و کاربردی است. صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور هم در راستای اعتلای علوم پایه، از تحقیقات پژوهشگران در این زمینه حمایت می کند.

🔸 هندسه C*-مدول‌های هیلبرت عنوان طرح پسادکتری زهرا حسن پور یخدانی است که با راهنمایی کوروش نوروزی آن را به اتمام رسانده و از حمایت های صندوق هم در راستای انجام این طرح بهره برده است. وی که دوره کارشناسی را در رشته ریاضی - ریاضی کاربردی در دانشگاه تهران به پایان رسانده است، درباره این طرح گفت: ۲۶ اسفند ماه سال ۹۷ این طرح را در قالب پسا دکتری تفاهم نامه ای به سامانه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ارسال کردم که در ۱۱ آذرماه سال ۹۸، مراحل غربالگری، داوری و تصویب به پایان رسید و به عقد قرارداد منجر شد. سر انجام هم در ۲۲ اسفندماه ۱۴۰۰ انجام طرح و تمامی تعهدات به اتمام رسید.

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/372

@insf_pr
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📍آیا انسان می‌تواند فرآیند فتوسنتز را به صورت مصنوعی ایجاد کند؟

🔸۳ دقیقه با علیرضا رحمانی دانشجوی دکتری مهندسی متالوژی همراه شویم

#بنیاد_ملی_علم_ایران
#حمایت
#پژوهش

@insf_pr
🔰 نخستین فراخوان مشترک صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) و بنیاد علم روسیه (RSF)

🔻 صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) و بنیاد علم روسیه (RSF) در نخستین فراخوان مشترک خود، حمایت از حداکثر ۲۰ طرح پژوهشی مشترک را در دستور کار خود قرار دادند.
🔸 زمان دریافت پیشنهاده پژوهشی ( proposal ) متقاضیان در ایران و روسیه از تاریخ ۵ تیر ۱۴۰۲ الی ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ می‌باشد. حداقل مدت زمان اجرای طرح پژوهشی در قالب این فراخوان یک سال، و حداکثر سه سال می‌باشد.

📎 متقاضیان ایرانی می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق آدرس ایمیل [email protected] با این صندوق در ارتباط باشند...

⭕️ جزئیات 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/383

@insf_pr
🔰 ترمیم عضو آسیب‌دیده بدون عمل جراحی با هیدروژل

🔻 تلاش محققان حوزه‌های مختلف برای پیشرفت علم پزشکی و کمک به درمان بیماری‌ها با کمترین استفاده از روش‌های تهاجمی، بر هیچکس پوشیده نیست. صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور هم در این راستا از طرح‌هایی با این موضوع و هدف حمایت می‌کند.

🔸 «هیدروژل‌های حساس به دما برپایه آلژینات، ژلاتین حاوی تقویت‌کننده‌های نانوساختار جهت کاربرد در مهندسی بافت» عنوان طرحی است که مژگان قنبری با راهنمایی مسعود صلواتی نیاسری به انجام رسانده است و توسط صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور مورد حمایت قرار گرفته است.

📎 جزئیات 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/385

@insf_pr
🔰 تفاهم‌نامه همکاری بین شورای عالی عتف و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور منعقد شد

🔻 به گزارش روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور(INSF)، تفاهم‌نامه همکاری مشترک دبیرخانه شورای عالی عتف و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور روز چهارشنبه ۷ تیرماه توسط پیمان صالحی دبیرکل شورای عالی عتف و علی محمد سلطانی رئیس صندوق حمایت ازپژوهشگران و فناوران کشور به امضا رسید.

🔸 این تفاهم‌نامه در راستای پیشبرد اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با موضوع اجرایی‌سازی دوره پسادکتری تحقیقات بنیادی (بند ۳-۱ از ماده ۳ آیین‌نامه جذب و به‌کارگیری محققان پسادکتری) منعقد شده است و هدف اصلی آن، توسعه دوره پسادکتری و بهره‌گیری بیشتر از توانمندی علمی و تخصصی دانش‌آموختگان دکتری در طرح‌های پژوهشی بنیادی و حمایت از محققان پسادکتری عنوان شده است.

📎 جزئیات 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/388

@insf_pr
🔰 تلاش محققان برای انتقال دانش فنی تخصصی داروسازی به ایران

🔻 نوآوری و همکاری تحقیقاتی پژوهشگران با محققان سایر کشور‌ها، زمینه تبادل اطلاعات و به روز‌رسانی علمی را فراهم می‌کند. صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور از طرح‌های تحقیقاتی که در آن نوآوری حرف اول را می‌زند، حمایت می‌کند.

🔸 پیش‌بینی ساختار کریستالی ترکیب‌های با خصوصیات دارویی شامل گونه‌های حاوی اسکلت‌ایمید‌ها و تهیه ترکیب‌های کوئوردیناسیون عناصر واسطه آن‌ها، عنوان طرحی است که زهرا سادات مؤمن‌زاده ابرده در قالب رساله دکتری و با راهنمایی علیرضا سلیمی عضو هیئت علمی گروه شیمی دانشگاه فردوسی مشهد، به انجام رسانده است و در این راه از حمایت‌های صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور نیز بهره برده است...

📎 جزئیات 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/384

@insf_pr
🔰 علوم پایه و زیستی، زیر بنای سایر علوم کاربردی/ کمیته تخصصی، به دنبال هموار کردن مسیر محققان

🔸 برای آشنایی بیشتر با کارگروه علوم پایه و علوم زیستی با مریم رحیمیان دبیر این کارگروه به گفت‌و‌گو پرداختیم. وی علاوه بر اینکه در این کارگروه فعالیت می‌کند دبیر کمیته تخصصی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور نیز هست که در این گفت‌وگو درباره فعالیت‌های این کمیته هم توضیحاتی ارائه کرده است...

📎 متن کامل گفتگو 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/389

@insf_pr
🔰 فراخوان مشترک صندوق حمایت از پژوهشگران و ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو در حوزه «برداشت انرژی (Energy Harvesting)»

🔻 «ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو» و «صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF)» در جهت شتاب‌دهی به رشد و توسعه این حوزه در ابعاد مختلف طی فراخوانی از فعالیت‌های علمی، پژوهشی و توسعه‌ای در این راستا حمایت می‌کنند.

🔸بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته محورها و اولویت‌های پژوهشی این فراخوان شامل فناوری‌های موردنظر در برداشت انرژی (Energy Harvesting) در حوزه‌های «فناوری برداشت انرژی مکانیکی به دو روش تریبوالکتریک و پیزوالکتریک»، «فناوری برداشت انرژی حرارتی به روش پیروالکتریک و ترموالکتریک»، «فناوری برداشت انرژی القا مغناطیسی و الکترومغناطیسی» و «فناوری برداشت انرژی فرکانس‌های رادیویی» می شود.

🔸در این فراخوان از طرح‌های پژوهشی مصوب تا سقف ۲,۵۰۰ میلیون ریال و از رساله‌های دکتری تا ۱,۳۰۰ میلیون ریال حمایت خواهد شد.

🔸فرصت ارسال طرح‌های پژوهشی از ۱۷ تیرماه لغایت ۳۱ مردادماه ۱۴۰۲ و رساله‌های دکترا از ۱۷ تیرماه لغایت پایان سال ۱۴۰۲ است.

📎 جزئیات فراخوان 👇

🌐https://insf.org/fa/news/398

@insf_pr
🔰 تشخیص سریع سرطان پروستات با زیست حسگر نوری ایرانی

🔸 بیماری‌ها و مشکلاتی که در فرایند درمان آن‌ها ایجاد می‌شود، شناسایی و تشخیص سریع بیماری و پیداکردن بهترین روش درمان، از موضوعات مهمی است که محققین رشته‌های مختلف از جمله شیمی، فیزیک و زیست‌شناسی را هم درگیر خود کرده است. صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور هم در راستای پیشرفت علمی کشور در این حوزه‌ها، از طرح‌های مرتبط با این موضوعات حمایت می‌کند.

🔸 «طراحی و ساخت زیست‌حسگر نوری میکروفلوئیدی برای تشخیص زودهنگام سرطان پروستات» عنوان طرح مونا سروش است که در قالب رساله دکتری و با راهنمایی هدایت الله قورچیان به انجام رسانده است و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور نیز از آن حمایت کرده است.

📎 جزئیات 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/395

@insf_pr
🔰 تشریح برنامه «حمایت از دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی مأموریت‌گرا» در سفر یک‌روزه به اصفهان

🔻روز چهارشنبه ۲۱ تیرماه ۱۴۰۲، نماینده صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (بنیاد ملی علم ایران)؛ دکتر علی جعفریان دهکردی به اصفهان سفر کرد. این سفر با هدف معرفی برنامه‌های حمایتی صندوق از دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی مأموریت‌گرا انجام شد.

🔹استان اصفهان توانسته است در جذب منابع بنیاد ملی علم ایران طی ۲۰ سال گذشته رتبه دوم را کسب کند؛ لذا تشریح جزئیات برنامه «حمایت از دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی مأموریت‌گرا» این نهاد برای مسئولان مراکز علمی و پژوهشی این استان، اهمیت ویژه‌ای دارد.

🔸«حمایت از دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی مأموریت‌گرا» برنامه‌ای است که بر اساس آن صندوق از دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی ذیل حداکثر ۵ مأموریت مصوب هیئت‌رئیسه دانشگاه یا ابلاغ شده از سوی وزارت یا سازمان متبوع، حمایت ویژه می‌کند. میزان این حمایت تا ۵۰ درصد بیشتر از حمایت‌های معمول بنیاد است و شامل حمایت از کرسی پژوهشی، طرح پژوهشی، پژوهشگر پسادکتری، دانشجوی دکتری و دانشجوی کارشناسی ارشد می‌شود...

📎 جزئیات خبر👇

🌐https://insf.org/fa/news/398

@insf_pr
🔰 تشریح برنامه «حمایت از مأموریت‌گرایی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی » در سفر به کرمان

🔻روز شنبه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۲، رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (بنیاد ملی علم ایران)؛ دکتر علی محمد سلطانی به استان کرمان سفر کرد. این سفر با هدف معرفی برنامه‌های حمایتی صندوق از مأموریت‌گرایی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی انجام شد.

🔹به گزارش روابط‌عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF)، برنامه «حمایت از مأموریت‌گرایی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی»، از دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی ذیل حداکثر ۵ مأموریت مصوب هیئت‌رئیسه دانشگاه یا ابلاغ شده از سوی وزارت یا سازمان متبوع، حمایت ویژه می‌کند.

🔸میزان این حمایت تا ۵۰ درصد بیشتر از حمایت‌های معمول بنیاد است و شامل حمایت از کرسی پژوهشی، طرح پژوهشی، پژوهشگر پسادکتری، دانشجوی دکتری و دانشجوی کارشناسی ارشد می‌شود.

📎 جزئیات خبر👇

🌐https://insf.org/fa/news/398

@insf_pr
🔰 اولین جلسه داوری برنامه حمایت از پژوهش‌های عمیق شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار شد

🔻تقاضای پژوهشی که از سوی یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه تربیت‌بدنی و ساخت تجهیزات پزشکی در سامانه کایپر بنیاد ملی ایران ثبت شده بود؛ پس از ارزیابی‌های اولیه، در تاریخ ۲۶ تیرماه ۱۴۰۲ به مرحله داوری رسید.

🔹این برنامه برای اولین‌بار از سوی بنیاد ملی علم ایران پیگیری شد و ارزیابی طرح‌های ثبت شده در سامانه بنیاد ازاین‌پس به‌صورت مداوم ادامه خواهد داشت.

🔸بنیاد ملی علم ایران از کلیه شرکت‌های دانش‌بنیان دعوت به عمل آورد که طرح‌های پژوهشی پرریسک خود را در سامانه کایپر ثبت نموده و از ۲ میلیارد اعتبار بلاعوض صندوق استفاده نمایند.

📎 جزئیات خبر👇

🌐https://insf.org/fa/news/398

@insf_pr
🔰 پاسخ به‌تمامی ابهامات درباره برنامه «حمایت از مأموریت‌گرایی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی»

🔻علی جعفریان دهکردی معاون پژوهش و فناوری بنیاد ملی علم ایران در گفت‌وگوی زنده تلفنی با رادیو گفتگو به تشریح برنامه‌های حمایتی این نهاد در سال جاری پرداخت.

🔹معاون پژوهش و فناوری بنیاد در این گفت‌وگو جزئیات برنامه «حمایت از دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی مأموریت‌گرا» را نیز توضیح داد و از حمایت‌های ویژه تا سقف ۵۰ درصد بیشتر از سایر برنامه‌های صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور از طرح‌های پژوهشی، رساله دکتری و پسادکتری و همچنین کرسی پژوهشی مرتبط با مأموریت دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی خبر داد.

🔸فایل گفت‌وگوی معاون پژوهش و فناوری بنیاد ملی علم ایران در برنامه روزنه رادیو گفتگو را در انتهای خبر می‌توانید بشنوید...

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/408

@insf_pr
🔰 فراخوان برنامه شتاب دهی به پژوهش‌های علوم و فناوری‌های کوانتومی تمدید شد

🔻برنامه شتاب دهی به پژوهش‌های کوانتوم در «بنیاد ملی علم ایران» به منظور تشویق پژوهشگران داخلی تدوین شده است و متقاضیان از ۱۵ خرداد ماه تا ۳۱ تیرماه برای شرکت در این فراخوان فرصت داشتند. با توجه به استقبال متقاضیان این فراخوان تا ۱۵ مرداد ماه تمدید شد.

🔹یکی از مهم‌ترین فناوری‌های آینده‌ساز در قرن حاضر، فناوری‌های کوانتومی است. تا به حال بیشتر از ۳۰ میلیارد دلار در بخش دولتی و بیشتر از ۵ میلیارد دلار در بخش خصوصی در این حوزه سرمایه‌گذاری شده که با سرعت نیز در حال افزایش است. این فناوری‌ها به ۳ بخش کامپیوتر و شبیه‌سازی کوانتومی، ارتباطات کوانتومی، و حسگر‌های کوانتومی تقسیم‌بندی می‌شوند.

🔸برنامه شتاب دهی به پژوهش‌های کوانتوم در «بنیاد ملی علم ایران» با این رویکرد و به منظور تشویق پژوهشگران داخلی، با کمک «مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری» و «ستاد اپتیک و کوانتوم» تدوین شده است.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/410

@insf_pr
🔰 شناسایی بیش از ۱۵۰ نسخه خطی و کتاب در زمینه زبان فارسی در آسیای صغیر

🔻تلاش برای حفظ زبان و ادبیات فارسی و گسترش آن در مناطق مختلف جهان از جمله اهدافی است که برای آن سیاست‌گذاری‌های خاصی شده است و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور نیز در راستای رسیدن به این مهم، از طرح‌های پژوهشی در این حوزه حمایت می‌کند.

🔹«مطالعات زبان فارسی در آسیای صغیر با تکیه‌بر فرهنگ‌نویسی و دستورنویسی فارسی» عنوان طرحی است که سیده زیبا بهروز در قالب پسادکتری و با راهنمایی علی‌اشرف صادقی استاد تمام دانشگاه تهران و عضو فرهنگستان زبان و ادب فارسی به انجام رسانده و از حمایت‌های صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور نیز بهره برده است.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/409

@insf_pr
🔰 دومین جلسه دفاع از تقاضای پژوهشی شرکت دانش بنیان برگزار شد

🔻به گزارش روابط‌عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، دومین جلسه دفاع از تقاضای پژوهشی شرکت دانش‌بنیان در حوزه مالی و بانکی با حضور داورانی از دانشگاه‌ها و مراکز معتبر حاکمیتی برگزار شد.

🔹در این جلسه که در راستای سلسله جلسات داوری برنامه حمایت از پژوهش‌های عمیق شرکت‌های دانش بنیان است؛ شرکت دانش‌بنیان تقاضای پژوهشی خود را در حضور داوران ارائه نمود.

🔸این تقاضای پژوهشی که در آن شاخص‌های پرریسک بودن، نسل جدید بودن، نبودن دانش فنی آن در ایران و راهبردی بودن لحاظ شده بود مورد ارزیابی داوران قرار گرفت. یکی از راهبردهای صندوق در اجرای این برنامه، چابکی و مدیریت سریع تقاضاهای پژوهشی است.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/412

@insf_pr
🔰 داروهای افسردگی زیر ذره‌بین محققان ایرانی

🔻مشکلات روان‌شناختی و اعصاب در عصر جدید به یکی از معضلات و مشکلات انسان‌ها در جوامع مختلف تبدیل شده است. به همین دلیل، محققان و پژوهشگران برای بررسی و کاهش عوارض این بیماری‌ها تلاش می‌کنند و در این راه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور نیز محققان را تنها نمی‌گذارد و از طرح‌های پژوهشی با این موضوع، حمایت می‌کند.

🔸«بررسی تأثیر آریپیپرازول بر بیان ژن CACNA1C (کدکننده کانال کلسیمی نوع Ca v1.2)، در مدل افسردگی موش صحرایی نر» عنوان طرحی است که سمیه دشتی در قالب رساله دکتری با راهنمایی آرزو نهاوندی انجام داده است و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور نیز از آن حمایت کرده است.

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/404

@insf_pr
🔰 حمایت ۲ میلیاردتومانی بنیاد ملی علم ایران از تحقیقات علمی جریان‌ساز

🔻مالک نادری مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در گفت‌وگوی زنده تلفنی با برنامه روزنه رادیو گفتگو از حمایت‌های ویژه این نهاد از پژوهشگران برای جریان‌سازی بین‌المللی خبر داد.

🔹مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور گفت: این نهاد، برای دانشمندان و اساتیدی که برای چاپ مقالات در ۵۰ مجله معتبر اقدام می‌کنند، حمایت مالی و ارایه گرنت تا سقف ۲ میلیارد تومان و برای ۲ سال دارد.

🔸 مشروح گفت و گوی مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور را می‌توانید در لینک زیر بشنوید.....

📎 جزئیات 👇

🌐https://insf.org/fa/news/416

@insf_pr
2024/09/28 17:20:17
Back to Top
HTML Embed Code: