Telegram Web Link
🔰 ورزش، تسهیل‌گر روابط سیاسی/ کاهش دهنده تنش‌های ایران و عربستان

🔻 ورزش به عنوان یک بازوی قدرتمند می‌تواند علاوه بر آنکه به افزایش نشاط ملی کمک کند، دستی هم بر آتش منازعات سیاسی و اجتماعی و نظامی داشته و این مشکلات را هم به خاکستر بدل کند. اهمیت ورزش به قدری بالاست که صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور از طرح‌های با این موضوع نیز حمایت می‌کند.

🔸 «تعیین الگوی پارادایمی توسعه تعاملاتی ورزشی ایران با کشورهای عرب زبان حوزه خلیج فارس» عنوان طرحی است که امیرحسین منظمی با مدرک دکتری تخصصی تربیت بدنی و علوم ورزشی - مدیریت ورزشی از دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد تربیت بدنی و علوم ورزشی - برنامه‌ریزی و مدیریت ورزشی به آن پرداخته و مورد حمایت صندوق نیز قرار گرفته است.

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/355

@insf_pr
🔰 فراخوان جذب پژوهشگر پسا دکترای ماری اسکلودوفسکا-کوری اعلام شد

🔻 فراخوان جذب پژوهشگر پسا دکترای ماری اسکلودوفسکا-کوری (Marie Skłodowska-Curie) در مؤسسه بین‌المللی تحلیل سیستم‌های کاربردی (IIASA) منتشر شد.

🔸 محققان با تجربه برای یک دوره تمام وقت بین ۱۲ تا ۲۴ ماه برای دوره پسا دکتری دعوت می‌شود تا از حمایت‌های این نهاد نیز بهره‌مند شوند.

🔸 لازم به ذکر است که پژوهشگران مورد حمایت IIASA تا اواسط ژوئن ۲۰۲۳ انتخاب می‌شوند و لذا پیشنهاده MSCA-PF باید تا ۱۳ سپتامبر ۲۰۲۳ به کمیسیون اروپا ارسال شود.

📎 اطلاعات بیشتر 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/366

@insf_pr
Audio
#اخبار_هفته

📻 از کمک ورزش به تسهیل‌گری در روابط دیپلماتیک تا اعلام فراخوان ماری کوری

⬅️ در هفته‌ای که گذشت، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور علاوه بر انجام فعالیت‌های روزانه و دائمی در این نهاد، فراخوان جدیدی را هم منتشر کرد تا پژوهشگران بتوانند از فرصت به وجود آمده برای همکاری استفاده کنند.

#بنیاد_ملی_علم_ایران
#پژوهشگران
#فناوران
#علمی_کست
#گزارش_هفته

🌐 https://insf.org/fa/news/367

@insf_pr
🔰 بررسی سفره‌های آب زیر زمینی برای حل چالش‌های زمین‌شناسی

🔸 مطالعات زمین‌شناسی و زیستی جز اولویت‌های صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور برای حمایت است و از این رو طرح‌های زیادی در قالب‌های مختلف و در این زمینه به سامانه صندوق ارسال شده که پس از گذراندن مراحل، مورد حمایت نیز قرار گرفتند.

🔸 روش تخمین جریان تبادلی بین مجاری و ماتریکس در آبخوان‌های کارستی و نقش آن در آب دهی چشمه‌های کارستی عنوان طرح ضرغام محمدی، عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز است. وی دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد خود را در رشته زمین‌شناسی - آبشناسی (هیدرولوژی) از دانشگاه شیراز کسب کرد و همچنین کارشناسی رشته زمین‌شناسی - محض از دانشگاه بیرجند دارد...

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/360

@insf_pr
🔻 اطلاعیه درباره اختلال در سامانه‌های صندوق

به گزارش روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور(INSF)، به اطلاع پژوهشگران محترم می‌رساند به دلیل مشکل در آی پی‌های صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، سامانه‌های این نهاد از امروز ۱ خرداد ماه ساعت ۱۶:۳۰ به مدت ۲۴ ساعت با اختلال روبرو خواهد بود.


🌐 https://insf.org/fa/news/369

@insf_pr
🔰 برای دسترسی به مقالات معتبر مشکل داشتم/ تحریم‌ها هم نتوانست جلوی تحقیقاتم را بگیرد

🔻 بررسی عمیق مباحث ریاضی یکی از اولویت‌های صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در مباحث حمایتی است. از این رو، پژوهشگران و محققان هر ساله با ارائه طرح‌های خود در این حوزه به سامانه صندوق، بعد از گذراندن مراحل تصویب، می‌توانند از حمایت‌های این نهاد بهره‌مند شوند.

🔸 آنالیز همگرایی روش گالرکین ناپیوسته برای معادلات دیفرانسیل با مشتقات کسری تمپرد، عنوان طرح زینب صفری است که در قالب پسا دکتری به سامانه صندوق ارسال کرده است و مورد حمایت نیز قرار گرفته است.

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/362

@insf_pr
🔰 مشکل شیرین‌سازی آب حل می‌شود/ نیاز کشور به انجام تحقیقات بیشتر در دوران کمبود آب

🔻 کمبود آب یکی از مشکلات اساسی موجود در کشور است که در سال‌های اخیر، نگرانی‌های زیادی را ایجاد کرده است. به دلیل اهمیت بالای این موضوع، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور علاوه بر حمایت از طرح‌های پژوهشی، فراخوان همکاری مشترکی را در سال گذشته با چین داشته است تا بتوان راه حل‌های مناسب و اساسی برای این مشکل پیدا کرد.

🔸 یکی از طرح‌های پژوهشی در قالب پسا دکتری، بهبود عملکرد سامانه آب شیرین کن رطوبت زنی تحت خلاء رطوبت‌گیری با بهره‌گیری از فناوری رطوبت زنی چند مرحله‌ای است که زهره رحیمی اهر آن را به پایان رسانده است.

🔸 این محقق و پژوهشگر درباره این طرح گفت: سامانه آب شیرین کن رطوبت زنی تحت خلاء رطوبت‌گیری با تزریق خوراک آب شور در نقاط مختلف رطوبت زن یک ایده جدید مبتنی بر شناخت رفتار این گونه سامانه هاست که تاکنون در کشور پیشنهاد و اجرایی نشده است...

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/363

@insf_pr
Audio
#اخبار_هفته

📻 از نوآوری در استفاده از ریزالور در صنعت برق تا حل مشکل شیرین‌سازی آب

⬅️ در این گزارش به بررسی فعالیت‌های صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در هفته ای که گذشت، می‌پردازیم. یکی از بخش‌های فعال در این صندوق، حمایت از محققان برای انجام طرح‌های پژوهشی است که در ادامه با گوشه ای از این فعالیت ها آشنا می شویم...

#بنیاد_علم_ایران
#پژوهشگران
#فناوران
#علمی_کست
#گزارش_هفته

🌐 https://insf.org/fa/news/373

@insf_pr
🔰 افزایش کیفیت تولید انار با موشکافی علمی و تحقیقاتی

🔻 کشاورزی نیز مانند سایر حوزه‌های تحقیق و پژوهش در صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در اولویت قرار دارد و از طرح‌های ارسالی در موضوعات مختلف نظیر کشاورزی و باغبانی هم مانند سایر طرح‌ها حمایت می‌شود.

🔸 مهم‌ترین ارقام تجاری و صادراتی مقاوم به تنش خشکی انار و افزایش کیفیت میوه ارقام انار شناسایی شده تجاری با کاربرد ترکیبات فلزی آهن، مس و روی و مشتقات کیتوزان عنوان طرح سید مرتضی زاهدی است که برای انجام، مورد حمایت صندوق قرار گرفت...

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/365

@insf_pr
🔰 بررسی لاستیک‌های تولیدی کشور به منظور افزایش کارایی و طول عمر

🔻 بررسی مشکلات و چالش‌های موجود در صنعت یکی از اولویت‌های مهم در صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور است که توسط محققان هم مورد توجه قرار گرفته است.

🔸 ارتقاء آب گریزی و روغن دوستی لاستیک نیتریله (NBR) واپخت شده به منظور افزایش قابلیت جذب مواد نفتی عنوان طرحی است که رضا قمر پور در قالب رساله دکتری و با راهنمایی مسعود جمشیدی به انجام رسانده و از حمایت صندوق نیز برخوردار شده است...

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/368

@insf_pr
🔰 استخراج طلا از پسماند‌های الکترونیکی

🔻 موضوع استفاده از پسماند‌های الکترونیکی با توجه به افزایش تولید محصولات دیجیتالی و افزایش زباله‌های این صنعت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. محققان کشور ما نیز از این موضوع مهم غافل نشدند و طرح‌هایی را با پشتیبانی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور به انجام رساندند.

🔸 انحلال زیستی به همراه استخراج گزینشی سریع فلز طلا از پسماند صفحات مدار چاپی با استفاده از تیوسولفات زیستی و چارچوب‌های آلی-فلزی، عنوان طرحی است که فاطمه پورحسین علمداری در قالب رساله دکتری و با راهنمایی سید محمد موسوی توانسته با پشتیباتی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور به پایان برساند.

🔸 آمار‌ها نشان می‌دهد که تقریباً در سال‌های گذشته ۵۴ میلیون تن پسماند الکتریکی و الکترونیکی تولید شده که سه برابر بیشتر از سایر پسماند‌ها بوده است. پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۳۰ به بیش از ۷۴ میلیون تن برسد...

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/370

@insf_pr
Audio
#اخبار_هفته

📻 طرح‌های تحقیقاتی که برای حل چالش‌های موجود در جامعه حمایت می‌شوند

⬅️ در اولین هفته از خرداد ماه، حمایت از طرح‌های پژوهشی همچون گذشته، در اولویت‌های بنیاد ملی علم ایران قرار داشت و همکاران این نهاد سعی در تسهیل و تسریع در انجام فرآیند‌های ارزیابی و تصویب طرح‌های پژوهشی داشته‌اند.

🔸در این گزارش، با هم به بررسی فعالیت‌های صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در هفته‌ای که گذشت، می‌پردازیم.

#بنیاد_علم_ایران
#پژوهشگران
#فناوران
#علمی_کست
#گزارش_هفته

🌐 https://insf.org/fa/news/377

@insf_pr
🔰 تهیه کود ارزان قیمت و با مواد طبیعی برای بهبود صنایع

🔻 برخی از تحقیقات محققان، گرچه شاید در نگاه اول کاربرد مؤثری در جامعه و حل مشکلات و چالش‌های موجود در صنعت نداشته باشد، اما علاوه بر آنکه به اساس و بنیاد علم‌های مختلف کمک می‌کند، می‌تواند به ارتقای سطح علمی کشور در جهان هم منجر شود. در نهایت هم کاربرد آن‌ها در صنایع مختلف قابل لمس است. به همین منظور، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور از این طرح‌ها نیز حمایت می‌کند.

🔸 بررسی قابلیت فتوکاتالیستی دو ترکیب شیمیایی در واکنش فتوشیمیایی تبدیل گاز نیتروژن به آمونیاک عنوان طرحی است که رضا طیبی با حمایت صندوق به پایان رسانده است.

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/371

@insf_pr
🔰 فراخوان برنامه شتاب دهی به پژوهش‌های علوم و فناوری‌های کوانتومی اعلام شد

🔻 یکی از مهم‌ترین فناوری‌های آینده‌ساز در قرن حاضر، فناوری‌های کوانتومی است. تا به حال بیشتر از ۳۰ میلیارد دلار در بخش دولتی و بیشتر از ۵ میلیارد دلار در بخش خصوصی در این حوزه سرمایه‌گذاری شده که با سرعت نیز در حال افزایش است.

🔸 کامپیوتر‌های کوانتومی به دلیل سرعت بسیار زیاد و مصرف انرژی بسیار کمی که نسبت به ابرکامپیوتر‌های امروزی دارند، به عنوان یک فناوری برافکن در نظر گرفته می‌شوند و کاربرد‌های به‌سزایی در صنایع مختلفی همچون هوش مصنوعی، پزشکی، ساخت مواد، انواع مسائل بهینه‌سازی و … دارند. سرعت محاسبات این کامپیوتر‌ها تا حدی زیاد است که همه رمزنگاری‌های رایج امروزی قابل رمزگشایی می‌شوند.

🔸 بنابراین باید تدبیر اساسی برای تأمین امنیت خطوط ارتباطی‌اندیشیده شود. برای انجام این کار می‌توان از ارتباطات کوانتومی کمک گرفت. رمزگشایی ارتباطات کوانتومی به لحاظ نظری غیر ممکن است و کشور‌های بسیاری برای حفاظت از اطلاعات خود از دو دهه پیش فعالیت خود را در این زمینه آغاز کرده‌اند...

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/378

@insf_pr
📢 قطع دسترسی به سامانه‌ها و سایت صندوق در ۲۱ خرداد ماه

🔺 به گزارش روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور(INSF)، به اطلاع پژوهشگران و مخاطبان سایت صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور می‌رساند، سامانه‌ها و سایت صندوق به منظور تغییرات زیر ساختی و بهبود کیفیت دسترسی روز یکشنبه ۲۱ خرداد ماه از ساعت ۹ الی ۱۲ قطع می‌شود.
ضمن عذرخواهی از پژوهشگران و محققان، فعالیت سایت و سامانه‌های صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، پس از انجام تغییرات در ساعات ذکر شده، به حالت عادی خود باز می‌گردد.

🌐 https://insf.org/fa/news/380

@insf_pr
🔰 بررسی مدل‌های هندسی برای پیشرفت ریاضی محض

🔻 یکی از موضوعات مهم که همواره محققان به آن توجه ویژه ای داشته اند، موضوع ریاضیات و تلاش برای پیشرفت این رشته مهم و کاربردی است. صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور هم در راستای اعتلای علوم پایه، از تحقیقات پژوهشگران در این زمینه حمایت می کند.

🔸 هندسه C*-مدول‌های هیلبرت عنوان طرح پسادکتری زهرا حسن پور یخدانی است که با راهنمایی کوروش نوروزی آن را به اتمام رسانده و از حمایت های صندوق هم در راستای انجام این طرح بهره برده است. وی که دوره کارشناسی را در رشته ریاضی - ریاضی کاربردی در دانشگاه تهران به پایان رسانده است، درباره این طرح گفت: ۲۶ اسفند ماه سال ۹۷ این طرح را در قالب پسا دکتری تفاهم نامه ای به سامانه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ارسال کردم که در ۱۱ آذرماه سال ۹۸، مراحل غربالگری، داوری و تصویب به پایان رسید و به عقد قرارداد منجر شد. سر انجام هم در ۲۲ اسفندماه ۱۴۰۰ انجام طرح و تمامی تعهدات به اتمام رسید.

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/372

@insf_pr
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📍آیا انسان می‌تواند فرآیند فتوسنتز را به صورت مصنوعی ایجاد کند؟

🔸۳ دقیقه با علیرضا رحمانی دانشجوی دکتری مهندسی متالوژی همراه شویم

#بنیاد_ملی_علم_ایران
#حمایت
#پژوهش

@insf_pr
🔰 نخستین فراخوان مشترک صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) و بنیاد علم روسیه (RSF)

🔻 صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) و بنیاد علم روسیه (RSF) در نخستین فراخوان مشترک خود، حمایت از حداکثر ۲۰ طرح پژوهشی مشترک را در دستور کار خود قرار دادند.
🔸 زمان دریافت پیشنهاده پژوهشی ( proposal ) متقاضیان در ایران و روسیه از تاریخ ۵ تیر ۱۴۰۲ الی ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ می‌باشد. حداقل مدت زمان اجرای طرح پژوهشی در قالب این فراخوان یک سال، و حداکثر سه سال می‌باشد.

📎 متقاضیان ایرانی می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق آدرس ایمیل [email protected] با این صندوق در ارتباط باشند...

⭕️ جزئیات 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/383

@insf_pr
🔰 ترمیم عضو آسیب‌دیده بدون عمل جراحی با هیدروژل

🔻 تلاش محققان حوزه‌های مختلف برای پیشرفت علم پزشکی و کمک به درمان بیماری‌ها با کمترین استفاده از روش‌های تهاجمی، بر هیچکس پوشیده نیست. صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور هم در این راستا از طرح‌هایی با این موضوع و هدف حمایت می‌کند.

🔸 «هیدروژل‌های حساس به دما برپایه آلژینات، ژلاتین حاوی تقویت‌کننده‌های نانوساختار جهت کاربرد در مهندسی بافت» عنوان طرحی است که مژگان قنبری با راهنمایی مسعود صلواتی نیاسری به انجام رسانده است و توسط صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور مورد حمایت قرار گرفته است.

📎 جزئیات 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/385

@insf_pr
2024/09/28 03:15:04
Back to Top
HTML Embed Code: