Telegram Web Link
🔰 بررسی میزان استفاده آب در باغ انبه سیستان و بلوچستان

🔻 مشکلات کشاورزی از کیفیت محصولات گرفته تا تأمین آب مورد نیاز زمین‌های کشاورزی از دغدغه‌های همیشگی باغداران و صنایع کشاورزی محسوب می‌شود. صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور هم به دلیل اهمیت بالای این موضوع، از طرح‌های پژوهشی که در راستای رفع این چالش هاست، حمایت می‌کند.

🔸 طرح مجتبی عباسیان با عنوان مدیریت تقاضای آب با استفاده از سیاست ارزش‌گذاری آب در باغات انبه شهرستان چابهار یکی از همین طرح هاست که در راستای رفع چالش‌های موجود در کشاورزی مورد حمایت صندوق قرار گرفت.

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/326

@insf_pr
🔰 افزایش چشمگیر بودجه حمایتی در سال ۱۴۰۲ با حمایت سازمان برنامه و بودجه

🔺 به گزارش روابط‌عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) ، علی‌محمد سلطانی رئیس صندوق در نشست خبری که پیش از ظهر امروز برگزار شد، با اشاره به رویکردهای جدید این نهاد در ارائه خدمات حمایتی به محققان گفت: در دوره جدید معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، برای صندوق نیز برنامه‌های ویژه‌ای دیده شده است و رئیس‌جمهور هم تأکید زیادی بر علوم پژوهشی و پایه داشته‌اند.

🔸 در ادامه این نشست رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور گفت: با حمایت سازمان برنامه و بودجه و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، بودجه سال گذشته این نهاد ۲۲ میلیارد تومان بود که امسال به ۲۰۲ میلیارد تومان رسیده است.

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/336

@insf_pr
🔰 تجمیع و ادغام کارگروه‌های صندوق در سال جدید

🔸 مالک نادری مدیر ارزیابی طرح‌های صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در نشست خبری صندوق، با اشاره به تجمیع و ادغام کارگروه‌های صندوق به منظور چابک‌سازی و افزایش کیفیت و راندمان کاری گفت: در صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور تمرکز بر ۵ کارگروه جامع شامل علوم مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم انسانی و هنر، علوم پزشکی و سلامت و علوم پایه است. پیش از این ۱۲ کارگروه در صندوق وجود داشت که به منظور تسهیل انجام فرآیند‌ها و همکاری مؤثرتر به این تعداد کاهش یافت...

📎 متن خبر 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/338

@insf_pr
🔰 تصویب ۹ طرح در حوزه سلامت، محیط زیست و تغییرات اقلیم برای دریافت بودجه حمایتی صندوق

🔻 یکصد و هشتمین جلسه کارگروه سلامت، محیط‌زیست و تغییرات اقلیم برگزار و از میان طرح‌های بررسی شده در جلسه کارگروه، در مجموع ۹ طرح به تصویب رسید که شامل ۲ پسا دکتری و ۷ طرح پژوهشی است.

🔸 از میان طرح‌های مصوب می‌توان به مواردی نظیر طرح پسا دکتری در خصوص فرایند‌های غشایی در سیستم‌های پیش تصفیه صنایع آب شیرین‌کن و همچنین مدلسازی اثرات محیط‌زیستی و اقتصادی ساخت غشا الترافیلتراسیون در مقیاس صنعتی به منظور بومی‌سازی فرایندهای غشایی در سیستم‌های پیش تصفیه صنایع آب‌شیرین‌کن یکی دیگر از پسادکتری های مصوب بود.

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/339

@insf_pr
#اخبار_هفته

🔰 ازبرگزاری نشست خبری با بسته های ویژه حمایتی برای محققان تا تلاش پژوهشگران برای بهبود کشاورزی


🔸 در هفته گذشته، فعالیت‌های زیادی در صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور انجام شد و این فعالیت‌ها در اولویت رسانه‌ها برای پوشش خبری نیز قرار گرفت.
🔸 در این گزارش، با هم به بررسی فعالیت‌های صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در هفته‌ای که گذشت، می‌پردازیم. یکی از بخش‌های فعال در این صندوق، حمایت از محققان برای انجام طرح‌های پژوهشی است که در ادامه با گوشه‌ای از این فعالیت‌ها آشنا می‌شویم.

📎 متن گزارش 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/345

@insf_pr
Audio
#اخبار_هفته

📻 ازبرگزاری نشست خبری با بسته های ویژه حمایتی برای محققان تا تلاش پژوهشگران برای بهبود کشاورزی

⬅️ در این گزارش، به بررسی گوشه‌ای از فعالیت‌های صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در هفته‌ای که گذشت می‌پردازیم.

#بنیاد_علم_ایران
#پژوهشگران
#فناوران
#علمی_کست
#گزارش_هفته

🌐 https://insf.org/fa/news/345

@insf_pr
🔰 نقش ساعات آفتابی بر مدیریت کلان کشور؛ طرحی برای دورنمای آینده

🔻 حمایت از طرح‌های تحقیقاتی در موضوعات مختلف می‌تواند به توازن بیشتر موارد مطالعاتی توسط پژوهشگران و همگن بودن پروژه‌های تحقیقاتی کمک کند.

🔸 یکی از این طرح‌ها، دورنمای تخمین ساعات آفتابی کشور بر مبنای تغییرات اقلیمی آینده، گامی مؤثر در استفاده از انرژی خورشیدی در طراحی بیوکلیمایی ساختمان‌هاست که توسط عبدالعظیم قانقورمه انجام شده است...

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/329

@insf_pr
🔰 بررسی گونه لاک پشت در خطر انقراض؛ تلاشی برای حفظ محیط زیست

🔻 توجه به محیط زیست و بررسی انواع گونه‌های جانوری و گیاهی از جمله موضوعاتی است که می‌تواند در ترسیم آینده کره زمین و میراثی که ما برای آیندگان به جای می‌گذاریم، مهم و مؤثر باشد. به همین منظور، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور از طرح‌های پژوهشی در این زمینه حمایت می‌کند.

🔸 ندا رنجبر با مدرک دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد در رشته مهندسی منابع طبیعی - محیط زیست - زیستگاه‌ها و تنوع زیستی و مدرک کارشناسی در رشته مهندسی منابع طبیعی - محیط زیست از دانشگاه صنعتی اصفهان رساله دکتری خود را با موضوع تمایز ژنتیکی، ریختی و انتخاب زیستگاه زیرگونه‌های اندمیک لاک پشت مهمیزدار در مناطق مرکزی ایران ارائه کرده است.

🔸 لاک پشت‌های خشکی زی به عنوان مهندسین اکولوژیکی، نقشی کلیدی به خصوص در اکوسیستم‌های شکننده کویری بر عهده دارند. اثر خالص لاک پشت‌ها در گیاهان کاملاً مثبت به نظر می‌رسد زیرا حضور لاک پشت‌ها با حضور هرچه بیشتر گیاهان جوان به جمعیت‌های گیاهی مرتبط است.

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/335

@insf_pr
🔰 صرفه‌جویی اقتصادی با تولید یک سیستم تولید ابر نقطه سه بعدی

🔻 توسعه ربات‌ها و اصلاح ساختاری آن‌ها از جمله موضوعاتی است که در علم روباتیک و مهندسی به آن پرداخته می‌شود. روبات‌ها این توانایی را دارند که در صنایع مختلف، مورد استفاده قرار بگیرند و در تسهیل فرآیند‌ها نقش اساسی داشته باشند.

🔸 علی حسینی، طرحی را با عنوان تولید لایدار سه بعدی برای ربات نقشه بردار ارائه کرده است که مورد حمایت صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور نیز قرار گرفته است.

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/334

@insf_pr
🔰 حمایت ۳۰۰ تا ۶۰۰ میلیون تومانی از اساتید جوان/ پژوهشگران از ظرفیت به وجود آمده در صندوق، استفاده کنند

🔸 به گزارش روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور(INSF)، علی جعفریان دهکردی معاون پژوهش و فناوری صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در گفت‌وگوی زنده تلفنی با برنامه روزنه رادیو گفتگو در خصوص حمایت‌های این نهاد از محققان و اساتید جوان توضیح داد: برای گرنت آغاز سقف حمایتی، تا ۶۰۰ میلیون تومان و برای ۲ سال است. برای گرنت استقرار که به فارغ التحصیلان ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان تعلق می‌گیرد، ۳۰۰ میلیون تومان، سقف حمایتی در نظر گرفته شده است.

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/346

@insf_pr
🔰 پیش‌بینی حمایت از ۱۲۰۰ طرح در سال جاری/ تخصیص ۱۵ درصد بودجه صندوق برای همکاری مشترک بین‌المللی

🔺 علی محمد سلطانی در گفت‌وگو با رادیو فرهنگ در خصوص فعالیت‌های این نهاد توضیح داد: این نهاد حدود ۲۰ سال است که در کشور فعال است و تاکنون توانسته از ۱۰ هزار طرح پژوهشی در قالب‌های کرسی، پروژه، رساله، پسادکتری و گرنت حمایت کند. هدف اصلی صندوق، سرآمدی کشور در علم و فناوری و حل مسائل و موضوعات عمومی کشور از طریق پژوهش است تا اقتصاد ایران به یک اقتصاد نوآور تبدیل شود...

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/348

@insf_pr
🔰 ترکیب نانو فلز با دارو‌های ضدقارچ، روش درمان جایگزین عفونت‌های قارچی

🔻 عفونت‌های قارچی و بیمارستانی یکی از مشکلات لاینحل در علم پزشکی است که گرچه درمان‌هایی برای آن یافت شده است اما ممکن است میزان مقاومت بدن در برابر عفونت‌ها هم بالا رفته و دارو‌ها تأثیر‌گذاری مناسبی نداشته باشند. لذا محققان ایرانی، این موضوع را در اولویت تحقیقات خود قرار دادند و البته صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور به عنوان حامی در کنار آنهاست.
🔸 «سنتز و تعیین خصوصیات نانو پارتیکل‌های آهن متصل شده به داروی ضد قارچ آمفوتریسین ب و تعیین فعالیت ضد قارچی آنها» عنوان طرحی است که زهرا زارع شهرآبادی با مدرک دکتری تخصصی در رشته قارچ‌شناسی پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدرک کارشناسی ارشد رشته قارچ‌شناسی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز در قالب پسادکتری به انجام رسانده و مورد حمایت صندوق نیز قرار گرفته است.

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/347

@insf_pr
🔰 فراخوانی برای حل چالش‌های دانش بنیان ها/ بنیاد ملی علم ایران حلقه اتصال دانشگاه و صنعت می‌شود

🔻 بنیاد علم ایران در راستای ماموریت گرا شدن پژوهش‌ها و حمایت از طرح‌های پژوهشی که به فناوری روز دنیا می‌پردازد و می‌تواند باری از دوش صنعتگران کشور بردارد، فراخوانی را با عنوان بر نامه حمایت از پژوهش عمیق شرکت‌های دانش‌بنیان در ۲۳ اردیبهشت ماه منتشر می‌کند. برای بررسی بیشتر ابعاد این برنامه با مصطفی امینی، مدیر برنامه حمایت از پژوهش شرکت‌های دانش بنیان بنیاد علم ایران به گفت و گو نشستیم که مشروح آن را در ادامه می‌خوانید...

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/353

@insf_pr
🔰 کلیات تشکیل بنیاد ملی علم ایران تصویب شد

🔻 دبیر ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ستاد نقشه جامع علمی کشور با کلیات ایجاد بنیاد ملی علم ایران موافقت و تصویب و نیز مقرر شد که اساسنامه در دو هفته نهایی شود و در جلسه بعدی ستاد نقشه بررسی شود. در صورت تصویب در جلسه آتی، برای تصویب نهایی در صحن علنی شورا مطرح شود.

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/354

@insf_pr
🔰 سومین فراخوان مشترک با بنیاد ملی علوم طبیعی چین اعلام شد

🔺 به گزارش روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) سومین فراخوان مشترک صندوق ( INSF ) و بنیاد ملی علوم طبیعی چین ( NSFC ) با هدف حمایت از ۱۰ طرح پژوهشی مشترک در سه حوزه علمی منتشر شد.

🔸 پژوهشگران ایرانی از تاریخ ۲۱ اردیبهشت لغایت ۱۹ تیر ۱۴۰۲ پروپوزال‌های مشترک خود را در سامانه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ثبت کنند. ارسال پروپوزال نهایی پژوهشگران ایرانی تنها از طریق سامانه صندوق میسر خواهد بود.

📎 جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد بین‌الملل صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران ایران از طریق
ایمیل: [email protected] در ارتباط باشید.

🔴 متن کامل فراخوان 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/356

@insf_pr
Audio
#اخبار_هفته

📻 خبر‌های خوب دانش بنیانی/ حمایت‌های صندوق پر رنگ‌تر از قبل برای تشویق پژوهشگران

⬅️ در این گزارش، به بررسی گوشه‌ای از فعالیت‌های صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در هفته‌ای که گذشت می‌پردازیم.

#بنیاد_علم_ایران
#پژوهشگران
#فناوران
#علمی_کست
#گزارش_هفته

🌐 https://insf.org/fa/news/359

@insf_pr
🔰 بررسی میزان آموکسی سیلین در تصفیه خانه‌ها

🔻 آنتی بیوتیک‌ها و استفاده بیش از حد از آن‌ها در دنیای کنونی، یک معضل محسوب می‌شود. از این رو محققان تلاش می‌کنند تا بررسی ابعاد مختلف آن، میزان آسیب آن را کاهش دهند. صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور هم از طرح‌های پژوهشی در این زمینه حمایت می‌کند.

🔸 سنتز بیوفوتوکاتالیست نانوساختار و ارزیابی آن به منظور تجزیه میکروآلاینده آموکسی سیلین عنوان طرحی است که سمیه سهرابی در قالب رساله دکتری و با راهنمایی مصطفی کشاورز مروجی به انجام رسانده است.

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/349

@insf_pr
🔹هدفمند شدن پژوهش‌ها در بنیاد ملی علم ایران


🔺 بنیاد ملی علم ایران با هدف اجرای برنامه‌های هدفمند پژوهش، ایجاد جریان ملی ترویج علم، همکاری بین‌المللی، شفافیت در حوزه‌ها و عملکرد آن و نظام‌سازی و اعتبارسنجی و مدال‌های علمی؛ جایگزین صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران می‌شود.


isti.ir/Z94w

@pr_isti
📲 #رصد_شبکه_اجتماعی | اگر در حوزه‌های آلودگی هوا و تغییرات اقلیمی، امنیت آب و پزشکی( به طور خاص در زمینه مراقبت‌های فردی مبتلایان به دیابت،تشخیص زود هنگام سرطان و بیماری‌های شناختی و پیشگیری از آنها) طرح پژوهشی دارید حتما به
insf.org
ارائه بدید تا سقف ۱.۵ میلیارد حمایت می‌کنند.

مجید میرزایی

@insf_pr
2024/09/28 05:28:10
Back to Top
HTML Embed Code: