Telegram Web Link
🔆 بسم الله الرحمن الرحیم

💠 صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) در جهت تسهیل ارتباط بیشتر با پژوهشگران و فناوران کشور و تحقق هدف پیشتازی ایران اسلامی در تولید علم و فناوری فعالیت خود را در شبکه‌های اجتماعی ذیل آغاز می‌نماید 👇

🟢 کانال صندوق در بله:
📲 https://ble.ir/insf_pr

🔵 کانال صندوق در تلگرام:
📲 https://www.tg-me.com/insf_pr

🟣 پیج اینستاگرام:
📲 https://instagram.com/insf_pr?igshid=Yzg5MTU1MDY=
#گفت‌وگو

🔰 همه‌چیز درباره اعطای گرنت و کرسی/ از خوش‌قولی صندوق تا امید برای افزایش بودجه

🔻 به گزارش روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) این صندوق با هدف سهولت بیشتر در ارائه خدمات به محققان، تلاش کرده تا با تفکیک رشته‌ها و موضوعات تحقیقی و دسته بندی مناسب خدمات، فرآیند دریافت حمایت را سهل الوصول کند.

🔸 کارگروه کرسی و گرنت پژوهشی یکی از کارگروه‌های مهم این صندوق به شمار می‌رود که زینب فرهادی مسئولیت دبیری این کارگروه را برعهده دارد. برای آشنایی بیشتر با فعالیت‌های کارگروه کرسی و گرنت پژوهشی ادامه مطلب را بخوانید 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/285

@insf_pr
#گفت‌وگو

🔰 تلاش محققان برای فتح قله‌های علم در دنیا با اجرای طرح‌های بین المللی

🔻 ‌‌به گزارش روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، تعاملات بین المللی در حوزه علم و فناوری می تواند به توسعه مرزهای دانش کمک کند. محققان و پژوهشگران ایرانی بارها ثابت کرده‌اند که می توانند هم پای دانشمندان سایر کشورها، به فعالیت های پژوهشی بپردازند و با دستاوردهای تحقیقاتی، افتخاراتی برای کشور بیافرینند.

🔻 بخش بین الملل صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، به منظور حمایت و تسهیل فرآیند همکاری های مشترک بین کشورها فعالیت می کند...

🔸برای آشنایی بیشتر با فعالیت‌های بخش بین الملل ادامه مطلب را بخوانید 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/286

@insf_pr
🔰 استفاده از ظرفیت صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور برای توسعه عدالت پژوهشی

🔸 دویست و چهارمین جلسه کمیته تخصصی صندوق با حضور اعضاء در تاریخ ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ برگزار شد و در این نشست، پس از تصویب ۴۳ پروژه تحقیقاتی به موضوع طرح‌های مشترک بین صندوق و دانشگاه‌هاو مراکز علمی سراسر کشور پرداخته شد.

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/287

@insf_pr
#بدانیم

🔰 ساخت و طراحی زخم‌پوش های نانو لیفی

مرضیه رنجبر محمدی


@insf_pr
🔰 رسوب‌هایی که بلای جان تالاب انزلی می‌شوند

🔻 موضوع آب و خطرات آلودگی آب، یکی از مباحث موردتوجه پژوهشگران است که امروزه با کاهش منابع آبی و لزوم توجه بیشتر به این نعمت خدادادی، از اولویت‌هایی محسوب می‌شود که در این زمینه نسرین یاور عشایری؛ پژوهشگر دوره طرح پسادکتری، موضوع رسوبات یکی از رودخانه‌های شهر رشت را مورد بررسی قرار داده است که نتایج آن می‌تواند راهگشای مسیر سایر محققین نیز باشد.

🔸 این طرح پسادکتری با عنوان بررسی میکروپلاستیک‌ها و زیست دسترس‌پذیری عناصر بالقوه سمی در رسوبات رودخانهٔ گوهر رود، استان گیلان است که یک طرح زیست‌محیطی به شمار می‌آید.

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/288

@insf_pr
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎞 «تاریخچه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور»

🔸 صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور از سال ۱۳۸۲ با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی فعالیت خود را آغاز کرد. هدف اصلی از تشکیل صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در واقع ایفای وظایف بنیاد ملی علم ایران بوده است.

🔸 صندوق در مدت فعالیت خود اقدام های مؤثری را در حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور انجام داده است؛ در حال حاضر این صندوق با بیش از سی وشش هزار عضو هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی مرتبط است. عمده فعالیت‌ها در حوزه‌های: حمایت از طرح‌های پژوهشی، پسا‌دکتری، ثبت اختراعات، کرسی پژوهشی، پژوهانه

🌐 https://insf.org/fa/page/6

@insf_pr
🔰 شیوه‌ غربالگری و داوری طرح‌های تحقیقاتی در سامانه صندوق تغییر خواهد کرد

🔻 چهارمین نشست هم‌اندیشی رؤسای کارگروه‌های صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) در سال ۱۴۰۱، سه شنبه ۲ اسفند ماه با حضور رؤسا و دبیران کارگروه‌های صندوق برگزار شد.

🔸 در ابتدای این نشست، معاون پژوهش و فناوری صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، موضوع سند غربالگری و داوری را مطرح و توضیحاتی دراین‌خصوص ارائه کردند...

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/291

@insf_pr
🔰 قاصدک روسی در راه ایران با کمک محققان

🔻 صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور به سهم خود در حمایت از طرح‌ها و‌ ایده‌های حوزه‌های تخصصی کشاورزی، علوم دامی و شیلات کوشش می‌کند و در همین راستا، دو کارگروه کشاورزی و علوم دامی، دامپزشکی و شیلات تشکیل شده است.

🔸 اعضای این کارگروه، اساتید برجسته در علوم کشاورزی و منابع طبیعی از دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی معتبر هستند. وظیفه این کارگروه این است که طرح‌های پژوهشی که مشوق تولید محصولات کشاورزی با اتکا به استعداد‌های بومی هستند را موردتوجه قرار دهد...

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/292

@insf_pr
🔰 موضوعات پژوهشی دومین فراخوان حمایت از مروج ـ پژوهشگر پسادکترا موسسات و مراکز استانی اعلام شد

🔻 موضوعات پژوهشی دومین فراخوان مشترک صندوق(INSF)، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(تات) و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) در حوزه کشاورزی و در زمینه حمایت از مروج ـ پژوهشگر پسادکترا مؤسسات و مراکز استانی اعلام شد و متقاضیان از ۱۳ اسفند ماه ۱۴۰۱ تا ۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۲ برای بررسی و ثبت پیشنهاده در سامانه صندوق مهلت دارند.

🔸 هدف از این فراخوان کمک به حل مسائل واقعی و اولویت‌دار بخش کشاورزی، اجرای پروژه‌ها‌ی تحقیقی، ترویجی و توسعه‌ای کاربردی ماموریت‌گرای دارای برونداد قابل ترویج و همچنین توسعه توانمندی‌ها و تجربه‌اندوزی دانش‌آموختگان برای انجام پژوهش‌های کاربردی و توسعه‌ای مورد نیاز بخش کشاورزی است.

📎 جهت اطلاع از شرایط و نحوه ارسال به لینک زیر مراجعه فرمایید 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/293

@insf_pr
🔰 حامل دارویی گرافن، راه را برای درمان سرطان هموار کرد

🔻 علی اکبر خاندار با درجه پروفسوری توانسته است در دانشگاه تبریز، با استفاده از نانو ساختار فریت روی و گرافن یک حامل دارویی برای داروی ضد سرطان تخمدان تولید کند که توانایی دارو را در حمله به سلول سرطانی بالا می‌برد.

🔸 طیف گسترده‌ای از مواد به ویژه نانو ساختار‌ها به همین منظور استفاده می‌شوند و به همین دلیل، گرافن هم به عنوان یک حامل دارو، مورد استفاده قرار می‌گیرد...

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/294

@insf_pr
🔰 تکنیک‌های یادگیری ماشین در رفع مخاطرات زیست محیطی

🔻 طرح تهیه نقشه و پهنه‌بندی خطرات چندگانه محیط زیستی در کارگروه کرسی و گرنت صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور مورد ارزیابی قرار گرفت.

🔸 این طرح، با توجه به ماهیت غیرمترقبه بودن بلایای طبیعی و لزوم اتخاذ سریع تصمیم‌ها و اجرای عملیات، به داشتن یک رویکرد جامع و استاندارد در کشور می‌پردازد...

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/296

@insf_pr
🔰 نسل دوم بسته‌های حمایتی از پژوهشگران در راه است

🔻 رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور(INSF) از برنامه‌ریزی‌‌های جدید حمایتی از پژوهشگران خبرداد و گفت: برای نسل دوم حمایت‌های صندوق برنامه‌هایی متنوعی را در نظر داریم.

🔸 از آنجایی که برخی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها در برخی استان‌ها طی ۲۰ سال اخیر کمتر از منابع صندوق استفاده کردند؛ لذا برنامه‌های جدید را بر محور عدالت طراحی کردیم.

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/301

@insf_pr
🔰 نوآوری در تحقیقات ریاضی به سبک پژوهشگر ایرانی

🔻 دنیای آمار و اعداد، دنیای پیچیده‌ای است و برای کسانی که به اصطلاح ذهن ریاضی دارند، نظم، چینش و قرار گیری هر کدام از اعداد، بی دلیل نیست و ذهن جست‌وجوگرشان به دنبال ارتباط منطقی برای محاسبات ریاضی می‌گردد.

🔸 «توسعه مدل‌های رگرسیون تابعی با پاسخ تابعی با کاربرد در سری زمانی تابعی» عنوان طرحی است که اواخر سال ۹۹ به سامانه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ارسال شد و پس از گذراندن مراحل تصویب، در دستور کار قرار گرفت.

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/289

@insf_pr
🔰 حذف آلاینده‌های زیست محیطی در اولویت تلاش محققان

🔻 از دیرباز تاکنون فرایند‌های مختلفی برای حذف آلاینده‌های مخرب زیست محیطی موجود در آب و پساب به مرحله اجرا در آمده که راندمان چندان مطلوبی نداشته است. جداسازی فیزیکی مانند رسوب دهی، تعدیل pH، بکار بردن جاذب یا روش‌های سوسپانسیونی از روش‌های اولیه در تصفیه پساب‌های رنگی بوده است.

🔸 کاربرد فتوکاتالیست‌ها در تصفیه پساب از مهمترین روش‌های امروزی است. در سال‌های اخیر، فناوری نانو نیز نقش به سزایی در شیمی سبز ایفا کرده و استفاده از نانو ذرات در حذف آلاینده‌های زیست محیطی به عنوان یکی از جدید‌ترین روش‌های حذف آلاینده‌ها در جهان مطرح است.

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/304

@insf_pr
🔰 سامانه «انتشار اطلاعات طرح‌های پژوهشی بنیاد ملی علم ایران» راه‌اندازی شد

🔻 صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور با هدف تسهیل و تسریع دسترسی مخاطبان به گزارش‌های عملکرد این نهاد و همسو با سند شفافیت و ارائه دسترسی آزاد مخاطبان و کاربران به اطلاعات؛ سامانه «انتشار اطلاعات طرح‌های پژوهشی بنیاد ملی علم ایران» را در اسفند ماه ۱۴۰۱ معرفی نموده و در دسترس عموم مخاطبان قرار داد.

🔸 در این سامانه، اطلاعات پایه کلیه حمایت‌های بنیاد از زمان تأسیس در سال ۱۳۸۲ تاکنون قابل‌جستجو و علاوه‌برآن نمودارهای آماری نمایش داده شده است.

📎 علاقه‌مندان به مشاهده اطلاعات طرح‌های پژوهشی بنیاد ملی علم ایران می‌توانند از طریق آدرس اینترنتی https://data.insf.org/ به این اطلاعات دسترسی پیدا کنند.

🌐 https://insf.org/fa/news/307

@insf_pr
2024/09/28 13:30:08
Back to Top
HTML Embed Code: