Telegram Web Link
🌸آغاز سال نو و فرا رسيدن بهار طبيعت مبارک باد🌸

🆔 @insf_pr
🔰 خبر خوش واحد فناوری اطلاعات صندوق برای ارتقای امنیت سامانه‌ها

🔸 صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، به عنوان یک نهاد حامی پژوهشگران، امین محققان بوده و طرح‌ها و‌ایده‌های اساتید و پژوهشگران را جمع‌آوری و در صورت انتخاب در مرحله غربالگری و داوری، تا پایان و اجرای طرح، حمایت می‌کند.
🔸 به همین دلیل، سامانه‌ای که پل ارتباطی بین محققان و متقاضیان طرح با صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور است، باید محیطی امن، با ثبات و با کمترین باگ باشد...

🌐 https://insf.org/fa/news/298

@insf_pr
🔰 همکاری ایران با چین برای تولید آنتی بادی کاربردی در درمان سرطان

🔻 همکاری محققان ایرانی با سایر پژوهشگران در کشور‌های مختلف، می‌تواند منجر به اشتراک و ارتقای سطح تحقیقات علمی شود. در همین راستا، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، در زمان‌های مختلف اقدام به برگزاری فراخوان‌های بین‌المللی می‌کند.

🔸 «نانو کامپوزیت‌های Bi۲Se۳ فعال شده با الیگوکلونال آنتی‌بادی برای درمان سرطان پستان» عنوان طرح بین‌المللی است که فاطمه رهبری‌زاده با همکار چینی خود در آکادمی علوم چین، بر روی آن تحقیقات خود را متمرکز کرده‌اند.

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/299

@insf_pr
🔰 اعلام زمان فراخوان‌های بین‌المللی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در بهار ۱۴۰۲

🔻 به گزارش روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور(INSF)، صندوق در چارچوب همکاری‌های بین‌المللی، در نظر دارد ۳ فراخوان مشترک بین المللی را در بهار سال ۱۴۰۲ برگزار کند.

1⃣ هشتمین فراخوان صندوق علمی راه ابریشم (همکاری با آکادمی علوم چین): فراخوان صندوق علمی راه ابریشم برای هشتمین سال به صورت مشترک با آکادمی علوم چین (CAS) در حوزه مهندسی زیستی و فناوری نانو برگزار می‌شود...
2⃣ سومین فراخوان بنیاد ملی علوم طبیعی چین (NSFC): در این فراخوان حداکثر از ۱۵ طرح پژوهشی که به صورت مشترک توسط اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی ایران و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی سراسر کشور چین تهیه شده، مورد حمایت قرار خواهد گرفت...
3⃣ نخستین فراخوان شورای پژوهش علم و فناوری ترکیه (TUBITAK): فراخوان مشترک با شورای پژوهش علم و فناوری ترکیه (TUBITAK) برای نخستین بار برگزار می‌شود و در آن حداکثر از ۵ طرح پژوهشی فناورانه حمایت خواهد شد...

📎 جزئیات فراخوان 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/313

@insf_pr
🔰 جزییات هشتمین فراخوان «صندوق علمی مشترک راه ابریشم ( SRSF )» اعلام شد

🔻 هشتمین فراخوان «صندوق علمی مشترک راه ابریشم ( SRSF )» با همکاری آکادمی علوم چین ( CAS ) و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ( INSF ) در راستای فعالیت‌های پژوهشی مشترک میان محققین اعلام شد.

🔸 این فراخوان در دو قالب‌حمایتی «طرح‌های پژوهشی مشترک» و «کارگاه‌های مشترک» مورد پشتیبانی قرار می‌گیرد.

📎 جزئیات فراخوان 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/315

@insf_pr
🔰 تشخیص محل تومورهای سرطانی با روش ساده و کم هزینه پژوهشگر ایرانی

🔸 نانو از جمله علومی است که محققان در دهه‌های اخیر به تأثیرات معجزه‌آسای آن در پیشرفت دانش و شاخه‌های مختلف علوم دست یافته‌اند.

🔸 «تولید نقاط کوانتومی فوق نورگسیل به منظور کاربردهای اپتیکی و بیولوژیکی» عنوان طرحی است که مهدی ملایی، عضو هیات علمی و استاد تمام دانشگاه ولی عصر رفسنجان، به اتمام رسانده است که کاربردهایی نظیر تشخیص محل تومورهای سرطانی و استفاده در لیزرها و سنسورها و سلول‌های خورشیدی نیز دارد.

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/290

@insf_pr
🔰 سامانه «انتشار اطلاعات طرح‌های پژوهشی بنیاد ملی علم ایران»، راهی برای شفافیت مالی طرح‌های صندوق

🔸 مسئول روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، در گفتگوی زنده تلویزیونی با خبر علم و فناوری شبکه خبر در خصوص سامانه «انتشار اطلاعات طرح‌های پژوهشی بنیاد ملی علم ایران» توضیح داد: این سامانه، اطلاعات پایه تمامی حمایت‌های بنیاد از زمان تأسیس در سال ۱۳۸۲ تاکنون را در دسترس عموم افراد قرار می‌دهد. در این سامانه، پیشنهاد‌های دریافتی و طرح‌های مصوب به صورت مجزا در هر سال، تعداد طرح‌های دریافتی در هر سال، میزان حمایت‌ها و تعداد طرح‌ها به تفکیک هر استان قابل دسترس است...

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/316

@insf_pr
🔰 ضد یخ بدنه هواپیما؛ ساخت ایران در رقابت با نمونه‌های مشابه گران خارجی!

🔸 استفاده از ضد یخ برای بدنه هواپیما، شاید کمی عجیب به نظر برسد اما سطح بال‌های هواپیما به دلیل قرار گرفتن در معرض سرما و شرایط هوایی خاص، مستعد تشکیل یخ و یخ زدگی است؛ لذا در شرایطی که بدنه هواپیما دچار یخ زدگی شده است، مخاطراتی برای پرواز به وجود می‌آید.

🔸 پیش از این، ماده ضد یخ بدنه هواپیما از خارج از کشور، تأمین می‌شد که هزینه و شرایط سختی را ایجاد می‌کرد. تولید ضد یخ بدنه هواپیما در داخل کشور می‌تواند قدمی مهم و مثبت در صنعت هوایی کشور باشد. با توجه به اهمیت و حساسیت این موضوع، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، از پژوهش نسیم نایب پاشایی حمایت کرده که در آن ماده ضد یخ سنتز و تولید شده و سپس با نمونه‌های مشابه خارجی مقایسه می‌شود.

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/314

@insf_pr
🔰 از تلاش محققان برای کاهش مشکلات صنعت تا راه اندازی سامانه انتشار اطلاعات در صندوق

🔻 صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، در راستای نیل به اهداف و ماموریت‌های تعیین شده برای این نهاد در سال جدید با برنامه‌ریزی دقیق، تمام تلاش خود را برای تحقق شعار سال می‌نماید.

🔸 در این گزارش، به بررسی فعالیت‌های صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور از ابتدای سال می‌پردازیم. یکی از بخش‌های فعال در این صندوق، حمایت از محققان برای انجام طرح‌های پژوهشی است که در ادامه گزارش با گوشه‌ای از این فعالیت‌ها آشنا می‌شویم...

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/322

@insf_pr
🔰 تجاری سازی ضد یخ بدنه هواپیما، به بی‌نیازی از واردات و حتی صادرات و ارزآوری می‌انجامد

🔻 نسیم نایب پاشایی محقق و پژوهشگری است که برای حل مشکل ضد یخ بدنه هواپیما‌های نظامی و مسافربری، دست به کار شده و توانسته پس از تحقیقات گسترده، به فرمولاسیون دقیق برای ضد یخ بدنه هواپیما دست پیدا کند.

🔸 وی دوره پسا دکتری خود را در رشته مهندسی مواد و متالورژی در دانشگاه تربیت مدرس و با پشتیبانی صندوق حمایت گذرانده است و دکتری مهندسی مواد و متالورژی از دانشگاه علم و صنعت ایران دارد.

📎 ادامه گفتگو با نسیم نایب پاشایی محقق و پژوهشگر را بخوانید 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/318

@insf_pr
🔰 حمایت ۱۶ میلیارد تومانی بنیاد ملی علم ایران از ۳۸ طرح مشترک با چین

🔸 مسئول روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در گفت‌وگو با رادیو گفتگو درباره فراخوان‌های مشترک پژوهشی این نهاد با سایر کشور‌ها توضیح داد: در فصل بهار سه فراخوان مشترک داریم که یکی از این فراخوان‌ها با صندوق علمی مشترک راه ابریشم، دیگری تحت عنوان شورای پژوهش علم و فناوری ایران با TUBITAK کشور ترکیه است که جزییات آن در اردیبهشت ماه اعلام می‌شود و آخرین مورد هم با فراخوان علوم طبیعی چین است که جزییات این فراخوان هم در اردیبهشت ماه به اطلاع می‌رسد.

🔸 در ۷ دوره گذشته فراخوان پژوهشی راه ابریشم، بالغ بر۴۰۰ طرح پژوهشی به سامانه ارسال شده که ۳۸ طرح تصویب شده که خوشبختانه ۲ مورد به نتیجه رسیده و باقی پروژه‌ها در حال اجراست و ۱۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار برای این طرح‌ها تخصیص داده شده بود. همچنین، ۲۰کارگاه مشترک برای برگزاری مورد حمایت قرار گرفته است.

📎 متن خبر 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/320

@insf_pr
🔰 شناخت آنزیم‌های مصنوعی برای درمان بیماری

🔻شیمی از جمله علوم پایه‌ای است که منبع و الهام بخش تحقیقات گسترده در رشته‌های مختلف است. صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، در جهت توسعه علوم، تلاش می‌کند تا با حمایت از طرح‌های تحقیقاتی، رساله‌های دکتری و پسا دکتری در حوزه این علم پایه‌ای، به پیشرفت و ارتقای سطح پژوهش‌های این حوزه کمک کند.

🔸 «طراحی و ساخت متالوآنزیم‌های مصنوعی بر پایه مواد مزومتخلخل سیلیسی»، عنوان طرحی است که صدیقه عابدان‌زاده آن را با حمایت بنیاد علم ایران و به دلیل اهمیت ویژه آنزیم‌ها در فرایند تشخیص و درمان بیماری، به پایان رسانده است...

📎 متن گفتگو 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/295

@insf_pr
🔰 افزایش چشمگیر اعتبار حمایتی طرح‌های پژوهشی، رساله و پسا دکتری

🔸 در نخستین نشست کمیته تخصصی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در سال جدید،در خصوص افزایش اعتبار پژوهشی تصمیم‌گیری شد و مقرر شد اعتبار پژوهشی در طرح‌های پژوهشی، رساله دکتری و پسا دکتری افزایش یابد که جزییات آن در نشست خبری با حضور اصحاب محترم رسانه اعلام خواهدشد.

🔸 بر این اساس، یکی از مصوبات کمیته تخصصی، تصویب افزایش مبالغ برای طرح پسا دکتری بر مبنای ۸۰ درصد حکم هیئت علمی استادیار دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۲ بوده است؛ همچنین مبالغ حمایتی رساله دکتری، افزایش ۳ تا ۴ برابری دارد.
اعتبار طرح‌های پژوهشی نیز بر اساس تصویب کمیته تخصصی، امسال افزایش ۱۰۰ درصدی خواهد داشت.

📎 متن خبر 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/325

@insf_pr
🔰 خبر‌های خوش بنیاد ملی علم ایران برای پژوهشگران در سال جدید

🔸 با شروع سال جدید، حمایت از محققان هم رنگ و بوی دیگری به خود گرفت و سعی شد تا با تلاش بیشتر در این مجموعه، هم روند بررسی طرح ها تسریع و تسهیل شود و هم مبالغ حمایتی افزایش یابد.

🔸 در این گزارش، به بررسی فعالیت های صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در هفته آخر فروردین ماه می پردازیم...

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/328

@insf_pr
🔰 اعلام فراخوان‌های واحد بین‌الملل بنیاد علم ایران در سال جدید

واحد بین‌الملل صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران از ابتدای امسال با اعلام فراخوان‌های همکاری با چین و ترکیه، سال جدید را پرشور و با انرژی مضاعف آغاز کرده است.برای آشنایی بیشتر با فعالیت‌های این واحد با سمیه مراد حاصلی گفت و گو کردیم...

📎 متن گفتگو 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/324

@insf_pr
🔰 بسته آموزشی تمرینی برای افراد باکم توانی ذهنی تدوین شد

🔸 با پشتیبانی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، طرح پژوهشی با عنوان «تدوین بسته آموزشی- تمرینی برای افراد باکم توانی ذهنی» انجام شد و یکی از نتایج برجسته آن بررسی تأثیر آن در بهبود ترکیب بدنی و رشد حرکتی و اجتماعی این افراد بوده است...

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/327

@insf_pr
🔰 تولید فیلتر جداسازی آب و روغن با فناوری نانو

🔻 المیرا ولایی با مدرک دکتری تخصصی مهندسی شیمی از دانشگاه علم و صنعت و کارشناسی ارشد مهندسی شیمی - طراحی فرآیند‌ها از دانشگاه سهند تبریز طرح ساخت سامانه جداسازی آب و روغن با استفاده از فیلتر‌های با پوشش‌های نانوساختار با ترشوندگی خاص را ارائه کرده است.

🔸 این محقق درباره این طرح توضیح داد: در بسیاری از صنایع حجم بسیار بالای پسماند‌های روغنی تولید می‌شود که این موضوع به یک آلودگی مرسوم در جهان تبدیل شده است و در حال حاضر یک نگرانی جدی جهانی به حساب می‌آید...

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/321

@insf_pr
🔰 تمدید دومین فراخوان حمایت از مروج ـ پژوهشگر پسادکترا موسسات و مراکز استانی

🔸 به گزارش روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) مهلت ارسال طرح به فراخوان مشترک صندوق (INSF) ، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(تات) و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) تا هشتم اردیبهشت ۱۴۰۲ تمدید شد.

📎 متن فراخوان 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/331

@insf_pr
🔰 بهبود باروری گله گوسفند با به کارگیری فناوری نانو

🔸بهبود باروری گله گوسفند با به کارگیری فناوری نانو و ترکیبات مؤثر بر انرژی اسپرم و بهبود عملکرد میتوکندری، از اهداف طرحی است که مهدیه مهدی‌پور آن را به اتمام رسانده است...

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/323

@insf_pr
🔰 مهلت فراخوان صندوق راه ابریشم تا ۱۵ خردادماه/ حمایت از ۶ طرح تحقیقاتی مشترک در این دوره از فراخوان

🔸 مسئول روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در گفت‌وگوی زنده تلفنی با اخبار علم و فناوری شبکه خبر صدا و سیما در خصوص مهلت شرکت در فراخوان صندوق راه ابریشم توضیح داد: هشتمین فراخوان مشترک بنیاد علم ایران (INSF) با آکادمی علوم چین (CAS) موسوم به صندوق علمی مشترک راه ابریشم تا ۱۵ خرداد ماه سال جاری خواهد بود. این فراخوان به صورت مشترک بین پژوهشگران ایران و چین صورت می‌گیرد و با هدف حل برخی از مسائل و مشکلاتی که راه حل آن‌ها از مسیر علمی می‌گذرد، برگزار خواهد شد...

📎 متن کامل 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/333

@insf_pr
2024/09/28 11:23:06
Back to Top
HTML Embed Code: