Telegram Web Link
🌱مادرانی از جنس نور و امید🌱
.
خانه اشتغال ملك بانو در حال حاضر در دو بخش تهيه مواد غذايي و خياطي و دوخت انواع لباس فعاليت مي كند.
٨ مادر كه اغلب سرپرست خانواده هستن در خانه اشتغال مشغول به كار مي باشند.
محيط كارگاه ، محيطي بسيار امن است كه مادران مي توانند بدون نگراني و دغدغه كار كنند و با توجه به اینکه سرپرست خانواده هستند،در آمد زایی داشته باشند.
در بخش خياطي، مادران در زمينه ی دوخت انواع لباس هاي مجلسي، اسپرت، كاپشن و پالتو و... داراي مهارت هستند. همچنين در چند ماه اخير حدود ٢٠٠٠ عدد كوله پشتي براي كودكان و نوجوانان تحت حمايت جمعيت امام علی(ع)توسط مادران خانه اشتغال ملك بانو دوخته شد. در حال حاضر, پروژه دوخت لباس هاي شب عيد فرزندان تحت حمايت جمعيت امام علی در دست اجرا مي باشد.
همچنین،در بخش مواد غذايي انواع ترشي، شور و خيار شور با بهترين كيفيت تهیه و آماده ی مصرف میباشد.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🏵حضوری به قدر دوسال

💫معلم: "برای آنکه بودنت معنایی پیدا کند باید بیافرینی. برای آفریدن باید دیگری را با گوشت، پوست و جانت ببینی. اراده‌ای به روشنی کنی و منجی شوی." پندار معلم کردار امروز این جوانان شد‌‌. این جوانان در میان شر و تاریکی محله‌هایمان مکانی آفریدند به خیر، به روشنی، به شفا و ورزش. جوانان محله‌ای در دل پایتخت، تهران، پیمان بستند که با نام خدا، در دل تاریک‌ترین پاتوق مواد مخدر محله‌‌یشان نوری روشن کنند. نوری که معنایش این است: حق جوانان این سرزمین سوختن در مواد مخدر نیست.

🥊امروز در دومین سال‌روز افتتاح تمرین ورزش رزمی در پارک محله شاپور جشنی برگزار شد و شاهد حضور کودکان، نوجوانان و جوانان محله شدیم که در سخت‌ترین شرایط خانه و خانواده، خود را به پارک محله می‌رسانند و شب‌هایی در هفته در کنار هم برای نابودی اعتیاد و الگوسازی در محله ورزش می‌کنند.

🆔@darvazehghar_ias
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔰 به بهانه روز جهانی کودکان


امروز بیستم نوامبر #روز_جهانی_کودکان است.
در این روز کنوانسیون حقوق کودک در سازمان ملل به تصویب رسیده.

"شعاری که امسال برای این روز انتخاب شده اینست: آینده‌ای بهتر برای هر کودک"

و ما در این کلیپ صدای کودکانمان را می‌شنویم از سراسر ایران؛
کودکانی که از ابتدایی ترین حقوق خود محرومند، از منافع‌شان محرومند از استانداردهای مناسب زندگی برخوردار نیستند از حق تحصیل، حق تفریح و آرامش و بازی کردن از حق بهداشت جسمی، روحی، معنوی، اخلاقی و پیشرفت اجتماعی؛ حق حمایت در برابر استفاده مواد مخدر و یا محرک...

و حقوق بسیاری که در کنوانسیون آمده است.


🆔@imamalisociety
آخر هفته در خانه هنرمندان گردهم می‌آییم.

▫️همزمان با روز جهانی منع خشونت علیه زنان نمایشگاه صنایع دستی و دست‌سازهای تشکل‌های حامی زنان و کودکان را برگزار می‌کنیم تا هم روزهای سخت همه‌گیری کرونا را پشت سر بگذاریم و هم بار دیگر نشان دهیم زنانی در پروژه‌های توان‌افزایی نهادهای مدنی کنار هم می‌آیند تا با کار و هنرشان قدرت را بدست بگیرند و از خود و کودکانشان حمایت کنند.

✊🏻از محصولات سوزن‌دوزی، تا محصولات دوست‌دار محیط زیست، از تهران تا بلوچستان، دعوت هستید به نمایشگاه:

🎗هنر ما، دستان ما، قدرت ما🎗

پنجشنبه و جمعه، ۴ و ۵ آذر، از ساعت ۱۵ تا ۲۰
📍خانه هنرمندان، ساختمان اصلی، گالری پاییز

▫️دوستان، آشنایان و خانواده خود را به این نمایشگاه دعوت کنید.

با مشارکت:
شبکه یاری کودکان کار، ندای ماندگار دروازه غار، موسسه مهروماه، موسسه رویش نهال جوان، موسسه ارتقا کیفیت زندگی ایلیا، خانه مهر کودکان کار، جمعیت امام علی، انجمن پرنده درخت کوچک، خانه هدی

طراح پوستر: امیرحسین نخعی

#شبکه_یاری_کودکان_کار

@shabakeyari
🔻چهارم آذرماه برابر با ۲۵ نوامبر روز جهانی منع خشونت علیه زنان است،؛ چرا که خشونت علیه زنان گسترده‌ترین موضوعِ نقض حقوق بشر در عصر کنونی است. آمارها نشان می‌دهد که در هر ۱۸ ثانیه یک زن مورد خشونت قرار می‌گیرد، یعنی ما با یک معضل اجتماعی فراگیر روبه‌رو هستیم؛ معضلی که تنها به کشورهای در حال توسعه اختصاص ندارد و درواقع، تنها برآمده از باورهای مذهبی یا سنتی نیست. در کشورهای پیشرفته نیز رقم‌های ثبت‌شده خشونت علیه زنان بسیار بالاست و این نشان‌دهنده تأثیر آموزش‌هایی است که نسل به نسل علیه زنان، از گذشته تا به امروز وجود داشته است.

🔻خشونت علیه زنان یک پدیده فرهنگی است که در آموزش های رسمی و غیر رسمی نسل به نسل انتقال یافته و به معضلی اجتماعی بدل شده است. امروزه خشونت علیه زنان صرفاً به خشونت های فیزیکی خلاصه نمی‌شود و خشونت در اقسام مختلفی از قبیل کلامی، جنسی و نمادین نیز علیه زنان اعمال می‌شود. تحقیر، تخریب و نگاه تبعیض‌آمیز علیه زنان امروزه در بسیاری از خانواده‌ها به صورت آگاهانه و ناآگاهانه نهادینه شده و خانواده تحت لوای قواعد مردسالارانه به محلی برای اعمال خشونت علیه زنان تبدیل شده است.

🔻آموزش، فرهنگ‌سازی، هنجارآفرینی و برخوردهای قانونی می‌تواند زمینه‌ساز منع خشونت علیه زنان باشد. بی‌شک بدون همراهی نهادها و تشکل‌های مردمی و نهادهای رسمی این امر میسر نخواهد شد.

🏡جهت ارتباط با خانه ايرانی خاكسفيد:
☎️ ٠٩٣٣٥١٥٢١٩٤
🆔 @khaksefid_ias
☀️مي دوند تا گام های بزرگ، برای هدف های بزرگ زندگيشان بردارند☀️
بدون مكث، به سمت هدف و خط پايان مينگرند
دخترانی كه خواسته هایشان از زندگی بزرگ است و تلاش و انگيزه،محركیست براي دويدن در ميادين رقابت و زندگی.
⭕️تابستان سال هزاروسيصد و نود و شش برای اولين بار تيم دو و ميداني دخترانِ خانه ايراني ملك آباد با بيش از پنجاه دختر در رده هاي مختلف سنی تشكيل شد و اكنون پس از چهار سال و نيم و كسب مقام های فراوان و شركت در مسابقات متعدد و استعداديابی ورزشی آنها،هزاران گامی كه به سوی خط پايان می دويدند در قدم هاي استوار شيدا جان گرفته و هيچ مانع كوچك و بزرگی نتوانسته دليلی برای قهرمان نشدن اين دختر با استعداد خانه‌ ی ايرانی ملك آباد باشد.
👏 امروز او برروی سكوی اول قهرمانی دو میدانی، در رده‌ی نونهالان با افتخار مدال طلا‌ی كشوری را برگردن آویخته است👏
شيدا، يكي از چندين دختر ورزشکار خانه ايرانی ملك آباد است که در رشته ی دو و ميدانی رده نونهالان در سطح مسابقات كشوری ،جمعه هفتم آبان هزارو چهارصد مقام اول را کسب نموده و در ماده ٤٠٠ متر دو‌و‌میدانی نفر اول این مسابقات شده است.
❇️فراخوان جذب نیروی داوطلب خانه ی ایرانی ملک آباد ❇️
تیم های اجرایی مورد نظر :
🟠تیم مددکاری
🟢تیم آموزش و سواد آموزی
🔵تیم شناسایی
🟣تیم مستندسازی
🔵تیم کارآفرینی
🟡تیم رسانه
⚪️ تیم روابط عمومی
🟤تیم روانشناسی
🔰 کار داوطلبانه و توسعه اجتماعی
( به مناسبت روز جهانی داوطلب)

کار داوطلبانه در سراسر دنیا از اهمیت خاصی برخوردار است و بعنوان یکی از شاخص‌های مهم مشارکت اجتماعی مردم مورد سنجش و توجه است. امروز فعالیت داوطلبانه در بسیاری از کشورهای دنیا، برگ زرینی در سوابق کاری افراد به حساب می‌آید و سازمانهای مردم نهاد به عنوان ارکان تحقق دموکراسی و خواست مردم در اجتماع، سازماندهی این حرکتهای داوطلبانه را بر عهده دارند.

در کشور ما نیز کم کم این مفهوم جایگاه پیدا کرده و دست‌کم در رشته‌هایی که با جامعه بیشتر ارتباط دارند، مشارکت در خدمات داوطلبانه امتیاز مثبتی به حساب می‌آید. گستره‌ی این فعالیت در بخش‌های مختلف، متفاوت است. از کار کردن در کتابخانه و تلاش برای حفظ حیات وحش تا خدمات رسانی به یک کودک بی سرپرست و خدمت به بیماران و... اما آنچه اهمیت دارد، نوع نگاه رسمی به فعالیتهای داوطلبانه است.

برخلاف اصول مشارکت اجتماعی متاسفانه شاهد هستیم که داوطلبان برخی سازمانها تکریم و تشویق می‌شوند و گویی انحصارا به رسمیت شناخته می‌شوند، اما در بسیاری از سازمانهای مردم نهاد، داوطلب، نیرویی است که با نگاه امنیتی به وی نگاه می‌شود و مورد بازخواست و فشار قرار گرفته و حتی گاه کارش به زندان ختم می‌شود.

وقتی فردی کار داوطلبانه انجام می‌دهد به این معناست که نسبت به جامعه خود احساس تعلق دارد و به آینده جامعه‌ای که در آن زیست می‌کند حساس است و از مرز خود محوری به فضای جمع‌اندیشی رسیده است. قلع و قمع این روحیه، گرچه به ظاهر در کوتاه مدت، منافع بخشی از حاکمان را تامین کند اما در دراز مدت لطمات جبران ناپذیری به افراد جامعه و چهارچوبهای اخلاقی و انسانی وارد می‌نماید و باعث انفکاک حکمرانان از مردم می‌گردد.

جمعیت امام علی (ع) به عنوان یکی از بزرگترین سازمانهای داوطلب پذیر که خوشنامی خود در خدمات رسانی را مدیون نیروهای اصیل، عاشق و خوش فکر خود در سراسر کشور است، ضمن تبریک این روز به همه انسانهای عاشق و دگرخواه، دست داوطلبین فداکار و ارزشمند خود را به گرمی می‌فشارد و امید دارد در فضای کار داوطلبانه، کم‌هزینه تر و مطلوب تر برای اعتلای ایران بتوانیم دست در دست هم بصورت داوطلبانه بکوشیم.

🔺به مناسبت #روز_جهانی_داوطلب

🆔@imamalisociety
🔻آنها که می‌خواهند «هرندی» هرندی بماند چه کسانی هستند؟

◽️‌ پاک کردن صورت مسئله یکی از راهکارهای محبوب بین بسیاری از مدیران است. مدیرانی که علاقه‌ای به شنیدن مسئله و یا حتی راهکاری که متخصصان یک حوزه یا کسانی که تجربه فعالیت در آن حوزه را دارند، برای حل آن ارائه می‌دهند، ندارند. این راهکار محبوب در برخورد با نهادهای مردمی هم مصداق پیدا می‎کند. مدیرانی که نه تنها با فعالیت نهادهای مردمی که وظیفه طرح مسئله را به عهده دارند، مقابله می‌کنند بلکه خود نیز اقدام اثرگذاری برای حل مشکلات اجتماعی انجام نمی‌دهند و با پاک کردن صورت مسئله در قالب طرح‌های ضربتی، به راهکار محبوب خود مراجعه کرده و حتی با فرافکنی و ارائه تعاریف وارونه از وظایف نهادها، سعی در شانه خالی کردن از بار مسئولیتی دارند که به طور مستقیم به عهده آنهاست.

◽️ در آخرین مورد، چندی پیش ناصر امانی، یکی از اعضای شورای شهر تهران، سال‌ها پس از هشدارهای مکرر نهادهای مدنی و فعالان اجتماعی، نسبت به شرایط وخیم محله هرندی (دروازه‌غار) به بازدید این محله رفته و پس از توصیف وضعیت موجود، راهکارهایی برای حل مشکلات محله پیشنهاد کرده است.

◽️ توصیفاتی که تحیر گوینده در آن مشهود است و با مرور آن به نظر می‌رسد این تجربه نخستین مواجهه عضو شورا با چنین شرایطی باشد.

◽️ امانی پس از بازدید از محله هرندی تاکید کرده است مردم محله خواهان خروج NGO ها از این محله هستند و به نقل از مردم محله بیان کرده: «آنها می‌گویند اگر این NGOها کارکرد درستی داشتند چرا در این محله ۴.۵ هکتاری هیچ مشکلی حل نمی‌شود؟ آن هم در شرایطی که ترنور مالی آن‌ها سالانه یک میلیارد تومان است. بچه‌های کار که کنار خیابان مانده‌اند، معتادان که هنوز پابرجا هستند»

◽️گویی مدیران شهری پایتخت از وضعیت اقتصادی کشور خبر ندارند و نمی‌دانند ترنور مالی یک میلیارد در شرایط اقتصادی موجود رقم چندان بالایی محسوب نمی‌شود.

◽️آنها نه تنها تجربه ده‌ها سازمان مردم نهاد، برای رفع معضلات این محله را نادیده گرفته و با برچسب‌هایی از قبیل داشتن: «کارکرد مغایر با اهداف اولیه» همه نهادهای فعال در این محله را زیر سوال می‌برند، بلکه حضور NGO ها را مشکلی در میان مشکلات این محل دانسته و معتقدند رفع مشکلات بی‌شمار این محله وظیفه این نهادها بوده است.

◽️شاید این موضوع فراموش شده که رفع این معضلات متولیانی دارد که ترنور مالی و توان اجرایی و قانونی آنها به مراتب بالاتر از تمام NGO هایی است که در این محله فعالیت دارند.

◽️بسیاری از این NGOها که به دنبال انجام کار خیریه‌ای و مقطعی نیستند، با نیروهای داوطلب و توان اجرایی محدود، با قوانین دست و پاگیر و موانع بسیار، سالهاست در این محله تلاش می‌کنند تا سرنوشت حتی یک کودک را تغییر داده و او را از چرخه دنباله‌دار فقر و اعتیاد در محله بیرون بکشند.

◽️ شاید لازم به یادآوری باشد که یک سازمان مردم‌نهاد در شکل درست خود، یک نهاد مطالبه‌گر است. یک NGO به مسائلی ورود می‌کند که نهادهای دولتی یا اقشار مردم توجه چندانی به آن ندارند و این بی‌توجهی موجب بروز آسیب در بخش‌هایی از جامعه شده است. اما چیزی که در صحبت‌های عضو شورای شهر پایتخت مطرح شده، تغییر جایگاه مردم و مسئولان است.

◽️به گفته امانی اگر NGO ها عملکرد
درستی داشته‌اند، چرا هنوز مشکلات این محله -و شهر- پابرجاست؟ این فرار رو به جلو و مقصر نشان دادن NGOها این باور را به ذهن متبادر می‌سازد که بنای مدیران شهری نه حل مشکلات و معضلات موجود، که دادن آدرس اشتباه به مخاطبان و شهروندان است. آیا وخیم‌تر شدن وضعیت یک محله را باید نتیجه کاستی‌های نهاد مدنی دانست یا آنرا نشانه‌ای از مشکلی بزرگت‌تر و گسترده‌تر قلمداد کرد؟

◽️ در مجموع می‌توان گفت صحبت‌های این مدیر شهری پایتخت، نشان از جامعه‌ای دارد که ارزش‌ها در آن وارونه شده و جایگاه مطالبه‌گر و مطالبه شونده عوض شده است.

◽️ در این میان مسئولیت‌پذیری آنها که خود را «مقام مسئول» می‌نامند، آنقدر اندک است که به جای استفاده از تجربه مستمر و موفق نهادهای مدنی معتبر در این محله‌ها، تصمیم دارند آنها را به چشم یک معضل و مشکل در محله ببینند تا شاید با بیرون راندن آنها از مناطق حاشیه، راحت‌تر تصاویر دیوارهای رنگی این محلات را به خورد رسانه‌های خوش باوری بدهند که از سیاهی پنهان در پس این کوچه‌های رنگ شده بی‌خبرند.

تا شاید بتوانند با توسل به شیوه‌های نخ‌نما و سر زدن‌های گاه و بیگاه به مردم محله، یا شنیدن حرف‌های آنها از گوشی و به در کردن آن از گوشی دیگر، قهرمان این محله‌ها شوند. بدون اینکه نهادهای مدنی از آنها درباره ضعف در عملکردشان سوالی بپرسند یا مطالبه‌ای داشته باشند.

🆔@imamalisociety
یلدا در کوچه های فقر

🍉🌙امسال هم یلدا از پس برگ‌های رنگارنگ پاییز از راه می‌رسد و به استقبال سرمای زمستان می‌رویم.
و به رسم هر سال، در حاشیه‌ی شهرها قدم می‌گذاریم تا با آیین #یلدا_در_کوچه_‌های_فقر گرمابخش دل کودکان‌مان باشیم.

📌 کمک‌های نقدی در آیین یلدای جمعیت امام علی (ع) صرف تامین موارد زیر می‌شود:

🔸اهدای کیسه‌های مواد غذایی و پک ویژه شب یلدا برای خانواده‌ها
🔸تامین مالی خرید کاپشن و لباس گرم نو برای کودکان

همراه ما باشید تا به زمستانِ
کودکان‌مان رنگی از گرما ببخشیم:


💳 شماره کارت به نام جمعیت امام علی(ع):
6104337866413659
🌐 درگاه پرداخت الکترونیکی:
donation.sosapoverty.org/yalda

🆔 @imamalisociety
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
☑️ این یک فروشگاه معمولی نیست!

هر آنچه که از فروشگاه چتر مهر خرید کنی هرگز به دست تو نمی رسد!
بلکه مستقیم به دست یک کودک یا خانواده بی‌بضاعت می‌رسد.

☑️ ما روزانه با مشکلات متعددی در خانواده‌های مورد حمایت مواجه هستیم. همچنین طرح‌های مختلفی برای تامین نیازهای این خانواده‌ها در طول سال اجرا می‌کنیم.
☑️از طرفی بارها پیش آمده که شما دوست داشته‌اید به یک کودک یا خانواده نیازمند کمک کنید، اما نمی‌دانسته‌اید کجا و به چه شکل. شاید خرید یک وعده غذای گرم برای یک کودک، یا دو کیلومیوه و یک عدد مرغ، یا تامین بخشی از هزینه بخاری که یکی از خانواده‌های مشخص و شناسایی شده به آن نیازدارند برای شما کار دشواری نباشد. اما همین نیت‌های خیر کوچک، دریایی از مشکلات حاد را از دل تاریکی فقر برطرف خواهد کرد.

☑️رونمایی از #فروشگاه #چتر_مهر #جمعیت_امام_علی (ع) کرمانشاه

☑️سومین رونمایی
www.chatremehr.ir/shop


🆔@imamalisociety
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
❤️میخواهیم در کنار کودکانمان باشیم،در طولانی ترین شبِ سال،تا سرمای زمستان را با گرمای عشق،شرمسار کنیم❤️

🍉🌙 جمعیت امام علی البرز، یلدای امسال ۳ برنامه را اجرا خواهد کرد:

۱. اهدای پک یلدا به کودکان کار, در سطح شهر و صحبت با مردم جهت آگاهی رسانی درباره‌ی برخورد با کودکان کار.

۲. برنامه‌ی فرهنگی-هنریِ یلدا در خانه ایرانی ملک آباد،مختص کودکانِ تحت حمایت جمعیت امام علی البرز.

۳. اهدای کیسه های کامل موادغذایی و بهداشتی و پک ویژه یلدا برای خانواده های تحت حمایت

❤️ این اقلام به صورت غیرنقدی پذیرفته میشود:
میوه، شیرینی، شکلات، تنقلات، کلاه گرم، جوراب

📌 جهت حمایت از این طرح به صورت نقدی، غیرنقدی و حضور و همراهی با ما در تماس باشید:
۰۹۱۹۲۷۲۳۹۷۱

💳 شماره کارت به نام جمعیت امام علی(ع):
6104337866413659
🌐 درگاه پرداخت الکترونیکی:
donation.sosapoverty.org/yalda
2024/06/29 02:30:23
Back to Top
HTML Embed Code: