Telegram Web Link
جمعیت امام علی(ع) البرز
🔴فوری: اطلاعیه شماره (۱) به دنبال وقوع زلزله در حوالی #اندیکا در استان خوزستان، اعضای جمعیت امام علی در اهواز به حالت آماده‌باش درآمده و از رابطین محلی در حال دریافت اطلاعات و ارزیابی شرایط برای اقدامات ضروری در صورت نیاز هستند. اطلاعیه‌های بعدی را از شبکه‌های…
🔴 اطلاعیه شماره (۲)


🔻 در پی زلزله پنج ریشتری چند روز گذشته شهرستان اندیکا، جمعیت امداد دانشجویی مردمی امام علی (ع) که سابقه حضور به واسطه طرح بامداد صلح و همچین امدادرسانی در سیل فروردین ۹۸ را در همین منطقه داشت، تصمیم به ارزیابی و بررسی شرایط پس از حادثه به کمک تیم ارزیاب و داوطلبین خود گرفت.

🔻با توجه به وسعت منطقه، صعب العبور بودن یا تخریب مسیرهای مواصلاتی در برخی از نقاط آسیب دیده، کار حضور تیم‌های امدادی دشوار بوده و حضور در برخی از مناطق بدون بالگرد و یا خودروهای کوهستانی مقدور نیست.

🔻اندیکا شهرستانی مستعد اما کم برخوردار و محروم از امکانات که در شمالشرق استان خوزستان قرار گرفته است، این شهرستان دارای ۳ بخش مرکزی، آبژدان و بخش چلو است که طبق برآورد اولیه بیشترین خسارت به بخش چلو وارد شده، به طوریکه در برخی روستاهای این بخش، نظیر روستای سرشط به صورت کامل تخریب گردیده است.
🔻مشاهدات تیم ارزیاب حکایت از نبود زیرساخت مناسب، عدم رعایت مسائل مهندسی و نبود بافت استاندارد دارد.
در برخی از نقاط با توجه به بافت عشایری، بخشی از منازل به صورت کپری، کاهگلی و یا از مصالحی مثل سنگ، بلوک که به شکل غیر استاندارد ساخته شده که با بروز زلزله اخیر دچار تخریب جزئی یا جدی گردیده، که تا به این لحظه خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشته و مواردی تروما و آسیب دیدگی به وجود آمده به دلیل فرار از حادثه رخ داده است.
🔻همچنین طبق ارزیابی تیم‌های امدادی، در صورت رخ داد حادثه مشابه یا حتی نزول باران و یا طوفان، امکان تخریب ساختمان‌های آسیب دیده به دلیل نداشتن استحکام لازم وجود دارد.

پیش از زلزله، در اغلب نقاط زیرساخت‌هایی نظیر آب لوله‌کشی، گاز و امکانات بهداشتی و درمانی نظیر خانه‌های بهداشت، جاده‌های آسفالت و حتی راه‌های امن مواصلاتی در دسترس نبوده که این حکایت از محرومیت شدید این منطقه دارد‌.

به خاطر فقر و محرومیت شدید در حال حاضر بیشترین نیاز افراد آسیب دیده پک مواد غذایی و همچنین حضور تیم‌های پزشکی در منطقه می‌باشد.

🔻خسارات برآورد شده توسط سازمان‌های ارزیاب حاضر در منطقه تا این لحظه به شرح ذیل است:
تعداد زیادی از مدارس در روستاهای دلی اولیا، رپی، دلی سفلی، برآفتاب حیدرقلی، بال انجیر، کنگرون (شلال) و زیلا علی عسگر تخریب شده‌اند.

🔻همچنین خسارات وارده به روستاها با توجه به جمعیت خانوار و خانوار خسارت دیده به شرح ذیل است:

بخش چلو:
روستای زیلا علی عسگر: ۷۲ خانوار / ۲۳ خانوار خسارت دیده.
روستای سرشط: ۳۸ خانوار / ۳۸ خانوار خسارت دیده.
روستای موری: ۳۷ خانوار / ۱۰ خانوار خسارت دیده.
روستای آقا سلیمان: - خانوار / ۴ خانوار خسارت دیده.
روستای ده سوخت: ۵ خانوار / ۳ خانوار خسارت دیده.
روستای ذولفقار: - خانوار / ۱ خانوار خسارت دیده.
روستای ذولفعلی: ۲۱ خانوار / ۳ خانوار خسارت دیده.
روستای فرگه: ۲۹ خانوار / ۱۶ خانوار خسارت دیده.
روستای رگ رو: - خانوار / ۱ خانوار خسارت دیده.
روستای ده درب بالا: ۳۲ خانوار / ۱ خانوار خسارت دیده.
روستای چل چل: ۴ خانوار / ۴ خانوار خسارت دیده.
روستای کتک: ۱۴۵ خانوار / ۴ خانوار خسارت دیده.
روستای ده دیگ: ۴۰ خانوار / ۱ خانوار خسارت دیده.
روستای دره فرح: ۳۳ خانوار / ۱ خانوار خسارت دیده.
روستای تردی: ۴ خانوار / ۴ خانوار خسارت دیده.
روستای گلالک: ۲۵ خانوار / ۳ خانوار خسارت دیده.
روستای گرداب: ۱۶ خانوار / ۱ خانوار خسارت دیده.
روستای مهنا: - خانوار / ۱ خانوار خسارت دیده.
روستای سرتنگ: ۵۴ خانوار / ۲ خانوار خسارت دیده.
روستای کمجه: ۵۳ خانوار / ۳۹ خانوار خسارت دیده.
روستای لله بزرک: ۱۴۹ خانوار / ۸ خانوار خسارت دیده.
روستای بند محمد علی - بر آفتاب - اکبر حیدرقلی: ۳۶ خانوار / ۵ خانوار خسارت دیده.
روستای گل سفید: ۶ خانوار / ۶ خانوار خسارت دیده.
روستای آب بید - گوداب - گچی: ۳۶ خانوار / ۱۰ خانوار خسارت دیده.
روستای دلی - سربازار - سوسن: ۵۳ خانوار / ۱۲ خانوار خسارت دیده.
روستای پلی: ۶۳ خانوار / ۷ خانوار خسارت دیده.

بخش مرکزی:
تا چلعلیشیر: ۶۲ خانوار / ۳ خانوار خسارت دیده.
چالعلی: - خانوار / ۱۵ خانوار خسارت دیده.

امامزاده عبدالله: ۴۲ خانوار / ۱۵ خانوار خسارت دیده.


🔻همچنین یکی از موارد مهم و قابل ذکر حضور ارگان‌های دولتی و حکومتی نظیر هلال احمر، ستاد اجرایی، سپاه و وزارت کشور در نقاط ابتدایی و در دسترس تر بوده و معمولا طبق تجربه در بحران‌های گذشته، این توجه و تمرکز در ابتدای مسیر و عدم هماهنگی این ارگان‌ها، امداد و کمک به صورت نامتوازن صورت می‌گیرد که خود این موضوع بحران آفرین خواهد بود.
https://s4.uupload.ir/files/img_20211011_191151_279_kcve.jpg

🆔@imamalisociety
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
.
🧡🍂🍁 به لطف همت و همراهی شما عزیزان،اول مهرماه امسال(١۴٠٠):
۱۵۰ کوله مدرسه و ۲۷۵ پک کامل لوازم التحریر شامل :
🔺دفتر مشق به تعداد، دفتر نقاشی و زبان🔺خودکار و مداد و ماژیک به تعداد، 🔺مدادرنگی🔺پاک کن و تراش🔺 پرگار و گونیا و خط کش🔺 جامدادی و چسب نواری و ماتیکی🔺 برچسب و دفترچه یادداشت🔺 کلربوک و کلاسور🔺لیوان و قمقمه و...
بین کودکان و نوجوانان محصلِ تحت حمایت جمعیت امام علی البرز و خانه ایرانی ملک آباد توزیع شد.
.
(تعداد و نوع وسایل هر پک با توجه به پایه تحصیلی کودکان،پیش بینی و چیده شده بود.)
.
🔸سعی بر این داشتیم تا این اتفاق همراه با شادی و شوق بیشتری در آغاز سال تحصیلی جدید برای کودکانمان باشد و اشتیاق و انگیزه ی آموختن را بعد از مدت ها دوری از فضای آموزشی، به آنها بازگرداند.
🧡🙏به امید حق برابر تحصیل برای تمام کودکان دنیا🙏🧡
.
#حق_تحصیل #تحصیل_حق_همه_کودکان_است #جمعیت_امام_علی #خانه‌ی_ایرانی_ملک_آباد #کودکان #کار_کودک #مهر۱۴۰۰
🔰 "به مناسبت ۱۷ اکتبر روز جهانی ریشه کنی فقر"

🔻در روز جهانی ریشه‌کنی فقر، بیش از هر چیز، تذکری نیاز است برای درهم شکستنِ فانتزی‌ها و باورهای سبک‌سرانه در خصوص این جرثومه مهیب؛ جرثومه‌ای که رشته حیات میلیون‌ها میلیون انسان را در این کره خاکی می‌دَرَد و مولد همه نوع مصائب فجیع است در گوشه‌گوشه دنیا و هر روز بیش از پیش، آبروی بشریت را می‌بَرَد.

در این روز با خود، واقعیت عریان فقر و گرسنگی را مرور کنیم، این عجیب‌ترین چیزی که آدمیزاد بر آدمیزاد و کشورها بر کشورها و برخی دولت‌ها بر مردم خود و بر دیگر مردم دنیا و البته ابرشرکت‌ها بر خیل عظیم انسان‌ها تحمیل می‌کنند.

فقر نه طبیعی است و نه قابل تحمل، فقر با تیغ‌های تیز برنده‌اش، بر پیکر آدمی شلاق می‌زند.

خانواده فقیر، باصفا نیستند، بلکه عمیقا رنج می‌کشند و له می‌شوند... حتی اگر باصفا باشند، اینجا موزه‌ای نیست که به تماشای مهر و صفای خانواده‌ای بنشینیم که نای نفس کشیدنش نمانده است.

فقر آباد نمی‌کند، ویران می‌کند.

فقر وقتی از نابرابری و تبعیض ناشی شود، طغیان و تباهی و هرج و مرج و جنگ در پی دارد، دیر یا زود.

فقر وقتی نسل به نسل تداوم یابد، سلوک خاص خود را در روان افراد حک می‌کند؛ سلوکی که به بازتولید مداوم فقر و فلاکت و شکست می‌انجامد.

فقر فرهنگ‌ساز است و زخم‌های بی‌شمار آن، با کمک‌های مقطعی و فعالیت‌های خیریه‌ای، شاید گاهی التیام یابد، اما هرگز درمان نمی‌شود.

فقر، روح را به تاراج می‌برد، نه فقط روح نداران محتاج را، بلکه چون موریانه، روحِ دارایانِ بی‌خبر را نیز می‌جَود و از آن‌ها مجسمه‌هایی بی‌خاصیت بر جا می‌گذارد.

تا فقر هست، همه در نهایت بازنده‌اند... فقرا زندگی مادی خود را و اغنیا، شرافت و اخلاق و مدنیت خود را می‌بازند.

واقعیت و آمار می‌گوید چیرگی بر فقر حاد و رسیدن به کامیابی، استثنایی است که نمی‌توان و نباید قاعده‌اش فرض کنیم و این که فقرا را نکوهش کنیم که قفل بر دروازه بخت خویش زده‌‌اند و چون کوشش نمی‌کنند پیروز نمی‌شوند، کوچک کردن بحران فقر، پاک کردن صورت مسئله و پوشاندن چهره ظلم زیر نقابی دروغین است.

اگر در روز جهانی ریشه‌کنی فقر، هیچ کاری نکنیم جز این که تصورات باطل و کودکانه خود را از فقر، از ذهن و ضمیرمان ریشه‌کن کنیم، قدمی به پیش برداشته ایم... دست‌کم از جمعِ مولدان و حامیان فقر و ناظران بی‌خیال و بی‌قید این قاتل انسانیت، خارج شده‌ایم.

🆔@imamalisociety
🔻نگاهی به آسیب‌های جسمی بارداری در سنین پایین در گفت و گو با پزشکان متخصص اطفال و زنان

رسیدن به سن بلوغ به معنای آمادگی برای بارداری نیست
.

۷۹۱ نوزاد در شش ماه گذشته، از مادران ۱۰ تا ۱۴ ساله و ۳۶ هزار و ۵۶۲ کودک از مادران ۱۵ تا ۱۹ ساله متولد شده‌اند. این آماری است که چند روز پیش توسط سازمان ثبت احوال کشور منتشر شده است.

🔻سیستان و بلوچستان و خوزستان بالاترین آمار این تولدها را به خود اختصاص داده‌اند. این به معنای آن است که کودک‌همسری در این دو استان فراوانی بیشتری دارد.

🔻هرچند به گفته سازمان ثبت احوال کشور این ارقام، آمارهای اولیه هستند و ممکن است در بازبینی‌های آتی تغییر کنند. اما حتی اگر این ارقام در بازبینی‌ها تغییر کند، باز هم چیزی از میزان نگرانی در مورد افزایش آن کم نمی‌شود. آماری که نشان می‌دهد بالغ بر هزار و سیصد کودک در یک بازه زمانی ۶ ماهه، در سنین زیر بیست سال تجربه بارداری و زایمان را از سر گذرانده‌اند. آمار ثبت احوال اشاره‌ای به مرگ و میر نوزادان و مادران نکرده و تنها تولد نوزدان و سن مادران را ثبت و منتشر کرده است.

🔻سالهاست که فعالان مدنی نسبت به افزایش آمار کودک همسری و آثار و تبعات زایمان کودکان در سنین پایین هشدار داده و ابراز نگرانی می‌کنند. با اینهمه همچنان افکار سنتی در مورد ازدواج بر تمام این هشدارها غالب است و به انحاء مختلف فرارهای قانونی در مورد ثبت ازدواج در سنین پایین صورت می‌گیرد. ازدواج‌هایی که خیلی زود منجر به بارداری و زایمان می‌شود. اتفاقی که نه تنها سلامتی جسم و روان مادر که جان او و نوزادش را هم تهدید می‌کند.
دکتر حنیفی‌ها متخصص اطفال و یکی از پزشکان داوطلب در خصوص آسیب‌هایی که جسم مادر و نوزاد را در زایمان‌های سنین پایین تهدید می‎کند، می‌گوید:
«سن بارداری و زایمان یکی از معیارهای تعیین کننده در شاخص‌های توسعه جوامع در دنیا محسوب می‌شود. دلیل اهمیت این موضوع در سطح دنیا، مسائل مختلفی است که سلامت مادر را تهدید می‌کند. فارغ از آثار اجتماعی و روانی که بارداری در سنین پایین به همراه دارد، مسایل جسمی که هم مادر را تهدید می‌کند -که در واقع خود نیز کودک است- و هم نوزادی که در این زایمان‌ها متولد می‌شود از منظر سلامت بارداری حائز اهمیت است.

🔻در سن نوجوانی رحم دختران هنوز آماده بارداری نیست و جفت که وظیفه انتقال مواد غذایی از مادر به جنین را دارد در این افراد قدرت کافی را ندارد و در نتیجه مواد مغذی کمتر به جنین می‌رسد و این نارسایی جفت باعث می‌شود نوزاد رشد درون رحمی کافی نداشته باشد. نتیجه اینکه نوزادانی که از مادران با سن کم متولد می‌شوند یا مشکل کم وزنی دارند و یا زود متولد شده‌اند و اصطلاحا نارس هستند. شاید کسانی که اطلاع کافی از این روند ندارند این موضوع را عنوان کنند که بالاخره این بچه‌ها بالاخره وزن می‌گیرند و بزرگ می‌شوند، اما در حوزه پزشکی اطفال، این نوزادان جزو نوزادان HIGH RISK محسوب می‌شوند. تمام ارگان‌های جسمی آنها در مدتی که احتیاج به بستری شدن در بخش NICU دارند در معرض خطر قرار دارد....


🔻 لطفا ادامه این مطلب را از طریق INSTANT VIEW مطالعه فرمایید.

🆔@imamalisociety
🏅مدال قهرمانی، بر گردن دخترانی از جنس استقامت و امید🏅
.
🔸طی یکدوره مسابقات دو ومیدانی در مجموعه ورزشی شریعتی، در رده های سنی پایا، نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در ماده های ۶۰🔺۱۰۰🔺 ۸۰۰🔺 ۱۵۰۰🔺 ۳۰۰۰🔺 پرش طول و پرتاپ وزنه، دو تن از دختران نوجوانِ ورزشکارمان که دوره ی قهرمانی خود را طی کرده اند، توانستند در این مسابقات از برترین های این دوره باشند و ؛
🏅مقام اول پرش طول نوجوانان
🏅مقام اول ۱۰۰ متر نونهالان را کسب کردند
👏سپاس از همراهی و حمایت مربیان،حامیان خانه ی ایرانی و جمعیت امام علی،که با حمایت های بی دریغشان،شاهد درخشش این ورزشکاران پر تلاش هستیم🧡💪
.
#جمعیت_امام_علی #جمعیت_امام_علی_البرز #دومیدانی #خانه‌علم_ملک_اباد #ورزش_جوانان #لیگ_پرشین #نوجوانان_خانه_ایرانی
⭕️ بعضی از افغان‌ها برای نجات از فقر و گرسنگی دختران خردسال خود را برای ازدواج می‌فروشند

چوب حراج فقر

🔻مدتی است گزارش‌ها و اخباری درباره فروش دختران افغان توسط خانواده‌هایشان برای نجات از گرسنگی در شبکه‌های اجتماعی و توسط برخی فعالان اجتماعی افغانستان منتشر می‌شود. اخبار و گزارش‌هایی که نگرانی درباره وضعیت زنان در افغانستان را تشدید می‌کند. از ابتدای حضور طالب‌ها در افغانستان، زنان فعال افغان و فعالان حقوق زنان در سراسر دنیا درباره وضعیت زنان در این کشور بارها هشدار دادند و از نهادهای بین‌المللی خواهان اقدامی موثر برای مقابله با این شرایط بودند. اما هر روز خبرها از وخیم‌تر شدن شرایط می‌گویند. این روزها هم فروش دختران، آن هم به دلیل فقر فراگیر در افغانستان، بر نگرانی‌ها افزوده است. امروز در این کشور چوب حراج به کودکی‌ها زده می‌شود. در دورانی که تندروی‌ها حال و آینده‌ مردم یک سرزمین را به بازی گرفته است.

🔻یکی از پدرانی که دختر ده ساله خود را فروخته است گفته است: «می‌دانم این کار درست نیست، اما فکر کردم اگر این کار را نکنم، ما همه می‌میریم. اگر راه دیگری ‌داشتم، هیچگاه این کار را نمی‌کردم». مادری دیگر گفته است: «شوهرم گفت که اگر ما دختران را به ازدواج ندهیم، همه ما خواهیم مرد، زیرا هیچ چیزی برای خوردن نداریم. من احساس بسیار بدی داشتم که دخترانم را در بدل پول بدهیم». پولی که به صورت اقساط در طول چند سال به آنها پرداخت خواهد شد. مادری دیگر که دخترانش را زودتر از سن ازدواج فروخته است: «من خوشحال نیستم که این کار را کرده‌ام، اما ما هیچ چیزی برای خوردن یا نوشیدن نداریم. اگر وضع همین‌طور ادامه داشته باشد، مجبور می‌شوم دختر سه ماهه خود را هم بدهم.»

🔻روز ۲۵ اکتبر برنامه جهانی غذای سازمان ملل هشدار داد که افغانستان ممکن است بدترین بحران بشری جهان را تجربه کند. گزارشی که این نهاد بین‌المللی منتشر کرده، هشدار داده که در صورت عدم اقدام فوری، میلیون‌ها تن از جمله کودکان در افغانستان به ‌دلیل فقر و گرسنگی جان خود را از دست خواهند داد. سازمان ملل برآورد کرده است که بالغ بر ۲۲ میلیون نفر در افغانستان در آستانه زمستان با گرسنگی شدید روبه‌رو هستند. بالغ بر ۸ میلیون نفر از مردم در این سرزمین شرایط اضطراری دارند.
برنامه جهانی غذا در این گزارش آورده است: «نمی‌توانیم اجازه دهیم که در افغانستان فاجعه‌ای جمعی رخ دهد.

🔻جامعه بین‌المللی باید از تبدیل بحران به فاجعه جلوگیری کند. پیش‌تر از این هم همه چیز ناامید کننده بود، اکنون خشکسالی مداوم، افزایش آوارگی، سقوط خدمات عمومی و بحران اقتصادی عمیق کل کشور را به سوی پرتگاه سوق داده است.» پرتگاهی که در آن خانواده‌ای با پول فروش فرزند خود، نانی تهیه می‌کند تا حیات خود را حفظ کند.

🔻چه کسی می‌داند در دل پدر و مادر به هنگام نجات از گرسنگی با نانی که بهای آن جان و کودکی فرزند بوده، چه می‌گذرد؟ چه کسی می‌داند در دنیای پر زرق و برق امروز مرگ بر اثر گرسنگی و فقری که گروهی تمامیت خواه به مردم یک سرزمین تحمیل کرده‌اند، یعنی چه؟ چه کسی می‌داند چه بر سر کودکانی که در این غوغای فقر بر زندگی و آینده‌شان چوب حراج خورده، خواهد آمد؟ چه کسی می‌داند که این وضعیت چه روزی از افغانستان بیرون خواهد خزید و به سرزمین‌های دیگر سرایت خواهد کرد؟ چه کسی می‎داند....


🆔@imamalisociety
🏆 نازنین (ناظمه) انصاری، دختر پر استعداد خانه ایرانی احمدآباد مستوفی، به عنوان عضوی از تیم ملی رباتیک ایران، به مقام جهانی دست یافت.

🥈تیم رباتیک نوجوانان ایران در مسابقات جهانی First Global Robotics Challenge با حضور ۱۹۳ کشور مختلف، به مقام دوم در شاخه محیط زیست در سطح Grand Award (بالاترین سطح مسابقات) دست یافت.

🔹نوجوانان تیم ایران بر روی پروژه "سطل زباله هوشمند" کار کردند که در صورت اجرایی شدن، می‌تواند معضل زباله را به راحتی حذف کند.

مسابقات FGRC هر ساله با حمایت دانشگاه MIT و کمپانی First در راستای ترویج STEM برای نوجوانان علاقه‌مند به حوزه رباتیک در سطح جهانی برگزار می‌شود.

💢چنین موفقیتی حاصل تلاش مصرانه فرزندمان، زحمات مربیان تیم ملی رباتیک و اعضای داوطلب خانه ایرانی احمدآباد مستوفی می‌باشد‌.

تبریک فراوان به خانواده ناظمه انصاری و خانواده بزرگ جمعیت امام علی.

🌐 برای مشاهده نتایج مسابقات، کلیک کنید.
https://first.global/fgc/
🔻🔻🔻🔻🔻🔻

🆔@Imamalisociety
.
🔰 شرکت در مسابقات دو و میدانی لیگ کشوری برای قهرمان لیگ دو و میدانی پرشین

🔹 جهانشرین عضو تیم پرشین ملک آباد بوده و در دو رشته فوتبال و دو و میدانی فعالیت می کند. او سابقه قهرمانی در لیگ دو و میدانی پرشین را داشته و در مسابقات انتخابی استان البرز موفق به کسب مقام سوم در رشته 800 متر شده بود. به تازگی جهانشیرین با حضور در تیم مهاجرین، موفق به حضور در مسابقات دو و میدانی لیگ نوجوانان و جوانان کشور در ماده 1500 متر شده است.

🔹 اين جوان بااستعداد به دنبال چالش هاى بزرگتر و كسب موفقيت بیشتر در راستاى اهداف ورزشى خود همچنان با پشتكارى مثال زدنى در مسير پيشرفت ادامه مى دهد.

#جمعیت_امام_علی #پرشین #لیگ_پرشین #دو_و_میدانی #ورزش #لیگ_کشوری_پرشین #لیگ_دو_و_میدانی
🔵 به بهانه روز دانش آموز

🔹 امروزه بی هیچ تعارف و اغراقی باید اذعان داشت که سنگ بنای هر جامعه‌ای که در پی توسعه انسانی است، امر خطیر آموزش و پرورش می باشد. سطح کیفی آموزش در هر کشور، تأثیر بسزایی در رشد سالم نیروی انسانی آن کشور داشته و بی شک، ماهیت نیروی انسانی هر جامعه تعیین کننده سایر قوای آن جامعه خواهد بود.
البته قبل تر از هر تبیین توسعه گرایانه نسبت به مقوله‌ی آموزش، لازم است که با رویکردی حقوق بشری، این امر را توضیح دهیم: حق آموزشِ رایگان-سراسری و مناسب، دقیقاً هم‌ارز با سایر حقوق اولیه انسان چون حق حیات، برخاسته از کرامت ذاتی همه آدمیان است و هیچ تبصره و قیدی نمی پذیرد!
از سویی دیگر، دو رکن رکین نهاد آموزش و پرورش، یعنی دانش آموز و معلم، بایستی به بالاترین درجات ارج نهاده شده و امکانات برتر مورد نیاز را در اختیار داشته باشند؛ همچنانکه در ممالک پیشرو، این امر از اهم اولویت های تقنین و اجراست؛ نه آنکه سهمی ناچیز و نزولی از بودجه عمومی کشور داشته باشد و بخش عمده‌ای از جامعه از تحصیل محروم بمانند و به دانش آموزان نیز به چشم مشتریِ کاسبانِ آموزش نگریسته و روان معصومشان در اضطراب رقابت های کاذب و تصنعی پایمال شود و آن طرف هم معلمان در تکاپوی برخورداری از ساده ترین حقوق خود -همچون حق تشکل و حق حداقل دستمزد متناسب- باشند!
با این توضیحات باید پرسید که وضعیت آموزش و پرورش در کشور ما چگونه است و جایگاه این مهم در اداره امور در چه مرتبه‌ای قرار گرفته؟ علل بازماندن بخش قابل توجهی از کودکان و نوجوانان کشور -مطابق آمار رسمی حداقل سه و میلیون نفر- از تحصیل چیست؟ تا کجا باید شاهد کالایی‌شدن آموزش و تجاری‌سازی این حوزه -بالأخص با توسعه‌ی مدارس خصوصی- باشیم؟ دسته‌ی دیگری که به میز کلاس رسیده‌اند، چه اندازه با آموزش و پرورشی استاندارد مواجه‌اند؟ آینده‌ی این افراد و نیز وضعیت آتی جامعه، با این کیفیت چگونه خواهد بود؟ و البته ده ها سوال دیگر که پاسخ آنها آیینه تمام نمای آینده‌ی ما خواهد بود!

🆔 @Imamalisociety
❤️🤝کنار هم هستیم، تا عافیت روزهای سخت کودکانمان باشیم

طی ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۰
تعدادِ ۱۶۲ کیسه مواد غذایی و بهداشتی
(غیر از کیسه های توزیع شده، در آیین کوچه گردان عاشق)، بین خانواده های تحتِ حمایت خانه ایرانی ملک آباد توزیع شده است.
🔺ارزش ریالی هر کیسه به طور متوسط بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزارتومان می باشد.🔺
🔸پیش از کرونا، توزیع این کیسه در بین خانواده ها در برنامه‌ی روتین خانه ایرانی ملک آباد نبود و غیر از موارد معدود، به طور مرتب توزیع نمی شد و بیشترین تمرکز خانه‌ی علم بر روی فعالیت های آموزشی، فرهنگی، هنری، ورزشی و توانمندسازی بوده است.

🔴متاسفانه، به دلیل شرایط ایجاد شده ناشی از کرونا، بیکاری و همچنین تورم بسیار بالا و فشار مضاعف روی طبقه محروم، سفره خانواده ها خالی تر از قبل شده و به این دلیل برآن شدیم تا با توزیع این کیسه ها، که به همت حامیان جمعیت امام علی (ع) البرز تهیه شده، باری را هرچند کوچک، از دوش عزیزانمان برداریم.
🔸این چنین شد که پخش و توزیع این کیسه ها، در کنار سایر فعالیت های مرکز، از اولویت های تیم مددکاری قرار گرفته است.🔸

#کرونا #خانه_علم_آباد #پخش_کیسه #مهر۱۴۰۰
◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️

✳️ پایبندی و دوست داشتن محیط زیست، تنها یک فعالیت نیست، سبکی از زندگی است که انسان خود را در محوریت جهان نمی‌بیند و همه دنیا و طبیعت را برای خویش نمی‌خواهد. بدون شک زمین ما و زیست بوم ما بیش از هر وقت دیگر فرشتگان نگهبانی را می‌خواهد که حرمت همه موجودات را پاس بدارند و انسان را نیز جزئی از این طبیعت بدانند.

✳️ مه لقا ملاح یکی از این فرشتگان نگهبان بود. امروز سیاره ما یکی از دلسوزترین نگهبانانش را از دست داد، او که گفتار و کردار و زیستش را برای سلامت آب و هوا و خاک و بیش از آن سلامت نفس‌ها و اندیشه‌ها گذراند و از خود الگویی ماندگار بر جای گذاشت.

◾️جمعیت امام علی این فقدان بزرگ را به مردم ایران، فعالان جامعه مدنی و سبزاندیشان محیط زیست تسلیت می‌گوید و امید دارد راه این پیش کسوت زیبا اندیشه، پررهرو باشد.


🆔 @imamalisociety
نقد_و_بررسی_مواد_سند_ملی_کودک_و_نوجوان.pdf
106.7 KB
🔰 «سند ملی حقوق کودک و نوجوان» که اخیرا به عنوان مصوبه ی شورای عالی انقلاب فرهنگی از سوی رئیس جمهوری ابلاغ شد چند سوال در برابر ما قرار می‌دهد:

🔻با وجود ذکر اصول کلی حقوق کودکان در قانون اساسی جمهوری اسلامی و همچنین کنوانسیون حقوق کودک -که با تصویب از جانب مجلس شورای اسلامی به مثابه قانونی داخلی است- و تبیین جزئیات در دیگر قوانین مثل «قانون حمایت از اطفال و نوجوانان»، تصویب این سند آن هم از جانب شورای عالی انقلاب فرهنگی چه جایگاه و ضرورتی دارد؟

🔻چرا باز هم با وجود تصویب و ابلاغ این سند از مشخص و مصرح کردن موادی از کنوانسیون حقوق کودک که مورد پذیرش نیست خودداری شده است؟

🔻و شاید مهمترین سوال؛ بالاخره معیار قانونی کودکی در این سرزمین چیست؟ عدم تعیین و تکلیف معیار قانونی سن کودکی.

در این فایل نقد و بررسی این سند را که توسط تیم حقوقی جمعیت امام علی(ع) تدوین شده ملاحظه میفرمایید.

🆔@imamalisociety
🔅چندی پیش بیمارستان ثارالله کرج بابت کمبود تجهیزات بیمارستانیِ واجب از جمعیت درخواست کمک کردند که به همت و همراهیِ صمیمانه‌ی شما عزیزان هزینه مورد نیاز تامین و اقلام زیر تهیه و به دستشان رسید:

❤️۱ دستگاه پالس اکسیمتری پرتابل(جهت چک کردن اکسیژن خون و ضربان قلب بیمار)به مبلغ ۱۷۱۶۷۰۰۰
❤️۲عدد دستگاه اکسیمتری انگشتی بزرگسال بدون کابل رابط،جهت وصل شدن به دستگاه مانیتورینگ (برای مشاهده ی اکسیژن خون و ضربان قلب بیمار) به مبلغ ۳۱۶۱۰۰۰
❤️۳عدد پروپ پالس اکسیمتری انگشتی از نوع گیره ای ماسیمور بزرگسال،جهت اتصال به یک سری از مانیتورها (برای چک کردن اکسیژن خون و ضربان قلب بیمار) به مبلغ ۸۵۰۲۰۰۰
💰مجموعا ۲۸۸۳۰۰۰۰ تجهیزات به بیمارستان ثارالله استان البرز، اهدا شده است.

🙏🌱قدردان وجود عزیز و گرامی تمام شما هموطنان مهربانمان هستیم،که دستانتان گره میگشاید و هستی میبخشد.🙏🌱

🌸🌿با آرزوی سلامتی برای کادر زحمتکش و دلسوز درمان و بهبودی همه بیمارانِ عزیز

#بیمارستان_ثارالله #طرح‌سلامت‌آفاق #کرونا #جمعیت‌امام‌علی‌البرز #خانه‌ایرانی‌ملک‌آباد #خانه‌علم‌ملک‌آباد‌
2024/07/01 05:15:50
Back to Top
HTML Embed Code: