Telegram Web Link
سی تقاضای یک فعّال بازار سرمایه از رییس جدید سازمان بورس


(با عرض معذرت از جناب دکتر سریع القلم که در این نوشته پا در کفش ایشان کردم!)


نکته: تقاضاهای ذیل اولویت بندی نشده اند.

حسین خزلی (خرازی)


1) همچون گذشته ارتباط مداوم خود را با تمامی فعالیّن کف بازار سرمایه حفظ کند.

2) هیچ تصمیمی خصوصاً تصمیم های مهم و اساسی را بدون مشورت سیستمی با نهادها و فعالیّن اصلی بازار سرمایه نگیرد، مگر آنکه قبلش نظر آنها را پرسیده باشد.

3) به هیچ عنوان به شاخص بورس در طول روز نگاه نکند!

4) برای همیشه اعلام کند، نوسان شاخص هیچ ربطی به سازمان بورس ندارد!

5) برای حفظ شاخص در زمان نزول یا کند کردن سرعت آن در زمان صعود هیچ کاری انجام ندهد.

6) 50% وقتش را در طول روز و هفته برای توسعه و بهبود زیرساختارهای بازار بگذارد. (بازنگری قوانین و مقررات، بازنگری رویه ها، مقررات زدایی، توسعه نرم افزارها، یکچارچه سازی و ... از مهم ترین زیرساختارهای بازار سرمایه هستند)

7) مدیران و کارکنان سازمان بورس باید بالاترین حقوق های بازار سرمایه را در مقایسه با سایر نهادها بگیرند.

8) مسیر تغییر و جابجایی کارشناسان و مدیران بازار سرمایه باید از سایر نهادها به سمت سازمان بورس ، بورسها و شرکتهای زیر مجموعه ی سازمان بورس باشد، نه برعکس!

9) کلیه رویه ها، مقررات و فرهنگ های کاریِ من درآوری در سالهای گذشته را ظرف یک سال آینده بیرون ریخته و مقررات ، رویه ها و اصول کاری استاندارد جهانی را حاکم کند. (و الا پیوستن ما به آیسکو و فدراسیون بورسهای جهانی هیچ فایده ای نخواهد داشت)

10) برای انتصاب مدیران زیر مجموعه خصوصاً شرکتهای مهم زیرساختی تحت نظر سازمان (مانند مدیریت فن آوری، اطلاع رسانی، سپرده گذاری مرکزی، بورسها و ...) مطلّع ترین، متخصّص ترین و مرتبط ترین آدمها را جایگزین کند.

11) برای انتصاب های مهم بند 10 فقط به دفترچه ی تلفن شخصی خودش یا بچه های دانشگاهش (دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران) اکتفا نکند.

12) چقدر عالی می شود، برای جایگزینی پست های مهم در بازار سرمایه فراخوان بدهد!

13) به فساد و حتی تهمت و شایعه ی فساد در سازمان و زیرمجموعه های آن بسیار، بسیار حسّاس باشد.

14) رییس سازمان بورس باید هم طراز و هم شان رییس کل بانک مرکزی و رییس کل بیمه مرکزی باشد، به شان و جایگاه خودش توجه کند. هنر رهبری و تعامل با مراکز قدرت فقط این جایگاه را ایجاد می کند.

15) با بانک مرکزی، بیمه مرکزی، سازمان حسابرسی، سازمان اطلاعات مالی، معاونت اطلاعات اقتصادی وزارت اطلاعات، به عنوان دستگاههای نظارتی زیر مجموعه قوه مجریه ارتباط و تعامل بسیار نزدیک و کارگروه های کارشناسی هفته گی داشته باشد.

16) با سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات، دادستانی کل کشور و سایر دستگاه های نظارتی و قضایی خارج از قوه ی مجریه تعامل و همکاری نزدیک و کارگروه های ماهانه در سطح کارشناسی داشته باشد.

17) مجوز تاسیس کانون سرمایه گذاران حقیقی را صادر کند. از ایجاد این کانون نهراسد و با سهامداران حقیقی تعامل جدی و نزدیک داشته باشد.

18) با کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار و کانون نهادهای سرمایه گذاری ایران ( که خوشبختانه خود ایشان قبلاً دبیرکلی آن را بر عهده داشتند) ارتباط نزدیک و مستمر و ماهانه داشته باشد.

19) همه ی مدیران و کارشناسان ارشد سازمان، بورسها و شرکتهای زیر مجموعه اش را موظف کند، بعد از هر سفر خارجی گزارش دقیق و علمی با جزییات ارائه دهند و اگر آن گزارشها محرمانه نیست، همه ی آنها یا بخش های غیر محرمانه را از طریق سایت سازمان منتشر کند.

20) قدرت این روزها دست شبکه های اجتماعی است. متاسفانه بازی سازمان و نهادهای زیر مجموعه در شبکه های اجتماعی ضعیف است.

21) حداقل سالی سه پرونده مهم و اساسی از معاملات متکی به اطلاعات نهانی و فساد و رانت مبتنی بر این مصداق به دستگاه قضایی ارسال کرده و گزارش این کار را به عموم بازار سرمایه ارائه بدهد.

22) حداقل سالی سه پرونده مهم و اساسی از دستکاری در قیمتها و فساد مبتنی بر این مصداق را به دستگاه قضایی ارسال کرده و گزارش این کار را به عموم بازار سرمایه ارائه بدهد.

23) سالی حداقل 5 کارگزار ضعیف و ته جدول که در سه سال گذشته آمار معاملات آنها بسیار کم بوده یا تخلفات متعدد داشته اند را، لغو مجوز کرده و به جای آن به حداقل 5 گروه جوان، متخصّص و جدید مجوز فعالیت کارگزاری بدهد.

24) شرکتهای تامین سرمایه در حال ایجاد یک انحصار خاص هستند، با هر گونه انحصار در بازار سرمایه به شدت مقابله کند!

25) اخلاق مالی بحث مغفول در بازار ماست، از طریق نهادهای مردمی بازار و دانشگاه ها به بسط و توسعه و انتشار آن همت بگمارد!
26) بورسها، کارگزاران و سپرده گذاری مرکزی را در دو سال آینده حداقل به یک بورس مهم خارجی یا همسایه به صورت عملیاتی وصل کند.
به نوعی که سرمایه گذاران خارجی به راحتی بتوانند به بورسهای ایران سفارش لحظه ای داده و سرمایه گذاران ایرانی به راحتی بتوانند به آن بورس سفارش لحظه ای بدهند!

27) هر روز صبح به تصویر روسای قبلی سازمان و دبیران کل قبلی که دم درب اطاقش نصب شده است، به دقت نگاه کند و با خود تکرار کند که به سرعت برق و باد وقتش تمام می شود.

28) همچون گذشته بین بازار سرمایه و دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی پلی اساسی و محکم باشد و این ارتباط را بیش از پیش کند.

29) استانداردهای افشاء و گزارش دهی مالی را که چندین سال است، سمینار و کلاس و کارگاه آن را برگزار می کنیم، عملیاتی کند.

30) حداقل 100 کارشناس خبره و باهوش را در سازمان، بورسها و شرکتهای زیر مجوعه در طول سه سال آینده برای کارآموزی دقیق و حداقل سه ماهه به بازارهای سرمایه مهم دنیا اعزام کند.

با عرض معذرت و پوزش

حسین خزلی (خرازی)

https://www.tg-me.com/hkhezli
رزومه مدیرعامل جدید راه‌آهن

دکتر جبارعلی ذاکری
Forwarded from Startupdaily
66c636447514e450c88e530a_Pomegranate_Investment_Annual_Report_ENG.pdf
5.3 MB
شرکت پامگرنت که تا کنون سرمایه‌گذاری‌های مختلفی در اکوسیستم استارتاپی ایران انجام داده گزارش مالی ۱۴۰۳ خود را منتشر کرد؛ گزارشی که عددهای جدیدی از وضعیت مالی و ارزشگذاری اکوسیستم استارتاپی ایران را به تصویر می‌کشد

ترکیب پورتفوی سرمایه‌گذاری پامگرنت نشان می‌دهد که این شرکت به صورت مستقیم بخشی از سهام IIIC و دیجی کالا، شیپور، دیوار، گریفان، تخفیفان، علی بابا و کافه بازار را در اختیار دارد

@startupdaily
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔗 Link


چگونه رحمت پروردگار را به خود جلب کنیم؟
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
همتی: از بانکداری اسلامی خیلی دور شدیم

وزیر اقتصاد:
🔹نه تنها به بانکداری اسلامی نزدیک نشدیم بلکه خیلی دور هم شدیم، از بانکداری متعارف هم‌دور شدیم.

🔹اگر همه تحریم‌ها برداشته شود و از اف ای تی اف هم خارج شویم تازه اول‌مشکلات بانکهاست که در کفایت سرمایه و ... مشکل اساسی دارند.

🔹بانک مرکزی مسوول کنترل تورم است (آقای مصباح گفتند ببینیم آقای همتی با تورم‌چه کار می‌کند؛ تورم وظیفه بانک مرکزی است نه من) ولی به بانک مرکزی کمک می‌کنیم.

🔹 نمی‌شود در ارز سیاست تثبیت را داشته باشیم ولی بهره رها باشد، این اصلا شدنی نیست، اگر ناترازی را حل نکنیم‌ نمی‌توانیم اقدام‌خاصی انجام دهیم.
tn.ai/3155977
@TasnimNews
Forwarded from Dr. Khajenasiri
📍فصلی دیگر اپیزود اول : انتخاب رییسی جدید برای سازمان بورس

شخصا حدود ۲۰ سال افتخار همکاری با ۷ رییس سازمان ( کارگزاران بورس و بورس ) را داشته ام از دکتر میرمطهری تا دکتر دهقان دهنوی .
از نزدیک رویکردها ، تفکرات و چالش های این بزرگواران را دیده ام . قصه ای که در زندگی حرفه ای من در ۸ فصل اتفاق افتاده است . فصل جدیدی نیز شاید از فردا آغاز شود و بازیگری دیگر داشته باشد. خیلی با خودم کلنجار رفتم که چیزی بنویسم یا نه البته شاید روزی تصویری کامل تر از این داستان روایت کنم اما با توجه به شروع فصلی دیگر بد ندیدم که بعد از آرزوی موفقیت و تبریک برای رییس آینده ( که البته در این مهم هیچ وقت خوب نبوده ام و با قدرت ظاهر نشده ام) بر اساس آنچه در خاطر دارم نقطه نظراتم را برای این عزیز بنویسم مخصوصا که اکنون نمی دانم کیست :

۱- بازار سهام مهم ترین رکن فعالیت رییس سازمان است. البته که ماموریت سازمان بورس در توسعه ابزارها و نهادهای مالی زیربنای توسعه بازار است اما اگر این تلاش ها در رونق بازار سهام متجلی نشود بی فایده است اما تلاش برای پرزنت اقدامات دیگر مثل تامین مالی ، توسعه بازار اولیه و ابزارهای بدهی و … بدون موفقیت در توسعه بازار سهام به جایی نخواهد رسید واقعیتی که در اپیزود آخر هر فصل، بازیگران نقش اول به آن اذعان داشته اند.

۲- ریاست سازمان برای حفظ حقوق سهامداران باید مستمرا بجنگد. حمله به حق سهامداران همواره و مستمرا در جریان است از مجلس تا دولت از بانک مرکزی تا سازمان برنامه و بودجه . هیچ گاه نمی توانید خود را بخشی از ساختار دولت بدانید و از حقوق سهامداران دفاع کنید . باید مبارزه کنید و خود را زیر مجموعه هیچ نهاد حاکمیتی ندانید. کمربند خود را لطفا محکم ببندید!
Forwarded from Dr. Khajenasiri
۳- لشگر حامی شما سهامداران هستند کسانی که حمایت از حقوق آنها مهمترین رسالت شماست . منافع سهامدران را با هیچ چیز معامله نکنید. به سهامداران نزدیک باشید. سهامداری را حس کنید. کافی است ضربان قلبتان هم فرکانس یک سهامدار واقعی باشد قطعا آن زمان درست عمل خواهید کرد.
در این صورت دیگر شاخص برایتان همه چیز نخواهد بود. قطعا زمانی آرامش خواهید داشت که بازار واقعا درست باشد. ارزش معاملات و ورود نقدینگی را سنگ محک کیفیت بازار کنید.

سعی نکنید کسی را با چیزی که واقعیت ندارد گول بزنید چون ممکن است خودتان هم گول بخورید !
سهامداران حقیقی بازار فقط می توانند به شما بگویند کی حال بازار واقعا خوب است( قابل اتکاترین سنجه)

۴- خودتان را در قدو قواره یک وزیر یا بالاتر ببینید . از تمام ظرفیتتان برای نشستن پشت میز مذاکره و مجادله برای ارتقا جایگاه بازار سرمایه استفاده کنید. از مطالبه گری برای حقوق سهامداران دست برندارید شما دست بالا را دارید چرا که تا بخواهید قوانین حمایتی وجود دارد( لطفا قبل از شروع فعالیت تورقی بکنید برخی از رییس ها تا اپیزود آخر فرصت تورق پیدا نکردند) .
تیم متخصصی را در سازمان و‌ بورس ها مستقر کنید تا توسعه و مدیریت بازار را هوشمندانه و مجدانه انجام دهند و شما بتوانید تمام انرژی خود را برای تغییر معادلات سیاسی و افتصادی به نفع سرمایه گذاری و سرمایه گذاران انجام دهید. بدانید تمامی تصمیمات اقتصادی دولت و مجلس بازتابی در بازار سهام دارد نسبت به هیچکدام منفعل نباشید. باید تصمیم سازان از اثر منفی تصمیماتشان در بازار سهام هراس داشته باشند. هراس اندودشان کنید!

@mkhajenasiri
Forwarded from Dr. Khajenasiri
۵- نهادهای مالی و ناشران نهادهای تحت نظارت شما هستند اگر بخواهید می توانید آنها را مجاب کنید که منافعشان را در رونق بازار جستجو کنند.( ابزارش را هم دارید ، مجوزهایی که صبح و ظهر و عصر برای فعالیت جاری به آن نیاز دارند) نگذارید که خادم سرای دیگر باشند و نان خور بازار سرمایه!

اگر طلب گشایش دری از نعمت را در بازار سرمایه می کنند اول برادری خود را ثابت کنند. فراموش نکنیم که کارگزاران، صندوق ها ، تامین سرمایه ها و سبدگردان ها پیشخوان این بازار هستند و اگر تلاشی برای جذب نقدینگی و ارایه خدمات به این بازار نکنند شایسته کسب روزی از این بازار نیستند. اگر بدانند با صرف داشتن مجوز نمی توانند در این اکوسیستم ارتزاق کنند به تکاپو می افتند و نقشی بر عهده می گیرند.

۶- باور کنید سیستم بانکی حامی تولید نیست . شاید در این سال ها آخرین اولویت این سیستم کمک به تولید بوده است. پرچم حمایت از تولید در دست شماست با این پرچم بساط نرخ بهره بالا را جمع کنید نگذارید ثروت بی عمل به منفعت بی ثمر برسد .
بکذارید نقدینگی بداند که باید تولید کند تا منتفع شود. هیچگاه سیستم بانکی نتوانسته عرق شرم نرخ بهره بالا را از پیشانی اش پاک کند . با اعتماد به نفس بخاطر این خطا آنها را به چالش بکشید مطمئن باشید عقب نشینی می کنند چنانکه قبلا هم کرده اند.

۷- تصمیمات شما شخصیت بازار سرمایه را می سازد روی شخصیت خود به عنوان رییس سازمان کارکنید. بازار سهام برای جلب اطمینان ثبات ، قابلیت اتکا ، قدرت ، دانش و تکنولوژی می خواهد پس لطفا فردی کاریزماتیک، صادق ، قدرتمند ، با برنامه، هوشمند و به روز باشید.

@mkhajenasiri
درخواست جمع آوری کمک:

نوشته حسین خزلی

در بین فشارهای کاری چند روز پیش، انبوهی از تماسها و جلسات و صورتجلسات و ... تلفنم زنگ خورد و نام سرکار خانم #صباآذرپیک نمایان شد.

چشمانم گردشد!

می‌دانید که صبا مدتی است برای گذران محکومیت در زندان است.

فارق از مسائل قضایی و اجرایی پرونده ایشان، دغدغه سرکار ایشان کمک رسانی به یک خانواده محروم در حاشیه کرمانشاه است که سال گذشته صبا خودش برای اجاره خانه ایشان پستی را ارسال کرده و کمکهایی را جمع کرده بود.

اما متاسفانه رشد شدید اجاره خانه در سال جاری از یک طرف و محدودیت صبا برای فعالیت در فضای مجازی باعث شد که به من رجوع کنند.

حال از همه دوستان و بزرگواران درخواست دارم، این دغدغه ایشان را پاسخ مثبت بدهیم و با واریز کمک به حساب زیر و با نیّت رفع کلیه مشکلات و مصائب و آزادی ایشان و سایر عزیزان (یاشار سلطانی و وحید اشتری و...) صدقه‌ای تقدیم کنیم.

(ضمنا من بارها در مورد روش افشاگری و عدالت طلبی ایشان با خودش بحث کرده و انتقادهایی داشتم. این مسائل فارغ از موضوع این فرسته است).

👇🏽👇🏽

5894631570663161
سحر امیری

@hkhezli
تضاد درون و برون
خدایا کمکش کن!

🙏🙏
Forwarded from توییتر_بورس (Reza Habibtamar)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
توضیحات 4 عضو هیات مدیره سازمان به آقای صیدی در خصوص وضعیت بازار سرمایه

@twitter_bourse 🐦
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
تبریک متفاوت دکتر #حمیداسدی
وکیل و حقوق‌دان فعّال بازار سرمایه
به دکتر
#حجت‌الله‌صیدی
1403.05.pdf
907 KB
📌#صندوقهای_سرمایه_گذاری
🔘#گزارش_وضعیت_پرتفوی
📅 21 شهریور 1403

گزارش وضعیت پرتفوی صندوق های سرمایه گذاری با درآمد ثابت (مرداد ماه)

🔸 گزارش حاضر با بررسی پرتفوی برخی از صندوق های با درآمد ثابت تهیه شده است.
🔹 صندوق های درآمد ثابت طی شش ماهه ابتدایی فعالیت خود، ملزم به رعایت "تمامی" حد نصاب های اعلامی از سوی سازمان بورس "نیستند". لذا در بررسی گزارش فوق این نکته باید مد نظر قرار گیرد.
🔸 صندوق های مورد بررسی در پایان مرداد ماه حدود 476 همت دارایی تحت مدیریت داشته اند.
سازمان #مسموم:

در چنین فرهنگ‌هایی،
کسی تمایلی به بیان حقیقت به مدیران ارشد رو نداره
و عموم افراد در مقابل اشتباهات بالادستی‌ها سکوت میکنن.

اما به موازات،
رفتارهای تهاجمی با رده‌های پایین‌تر خودشون دارن.

چنین فرهنگ‌هایی شرکت‌ها رو درجا نمی‌کشه،
بلکه منجر به مرگ تدریجی اون‌ها در نوآوری، خلاقیت، چسبندگی، مسئولیت‌پذیری، مشارکت، پاسخگویی و نهایتا سودآوری میشه.

نکته کلیدی:
مدیریت علمه

#علی_معبودی


🔗 maboudi.ali
2024/10/01 16:38:15
Back to Top
HTML Embed Code: