Telegram Web Link
فرسته دکتر #همتی در شبکه X
این نکته در مورد مصوبات و جلسات شورای عالی بورس را من سال‌هاست گفته‌ام و درخواست کرده‌ام!

@hkhezli
Forwarded from عصر ایران (m sh)
آیت‌الله سروش محلاتی: سروصدای عزاداری و پیاده‌روی ما دنیا را گرفته/ امام رضا کجای زندگی ماست؟ / مشهد وحشتناک ترین شهر ایران از نظر فقر و فساد است

آیت‌الله سروش محلاتی در سخنرانی شب شهادت امام رضا(ع) در کانون توحید تهران گفت:
🔹در مشهد کمی آن سوتر از هتل های 5 ستاره، وحشتناکترین شهر از نظر فقر، فساد و فاصله طبقاتی وجود دارد. سروصدای عزاداری و پیاده روی ما هم دنیا را فرا گرفته، اما امام رضا کجای زندگی و جامعه ماست؟

🔹امام رضا معتقد است فقرا در زندگی اغنیا شریکند. برای امنیت زندگی اغنیا، باید حقوق فقرا را بدهند، زکات باید تا حدی باعث برابری و کاهش فاصله طبقاتی شود و بعد می‌توان کمک به دینداری کرد.

🔹«ما فلسفه زکات را کج فهمیده ایم»، کارکرد زکات باید رفع فاصله طبقاتی باشد. چون در جامعه ای که برخی در قله ثروت و برخی در دره فقرند، دینداری قابل ترویج نیست. جوانی که شغل و درآمد و سرپناه ندارد، نمی‌توان به او درباره دینداری امر و نهی کرد.
👇👇👇
asriran.com/004AsC

@MyAsriran
مراسم ختم پدرخانم و عموی جناب آقای

مهدی نصرالله

مدیرعامل کارگزاری بانک آینده.

ضمن عرض تسلیت به ایشان و قرائت فاتحه برای آن مرحوم
نظر جناب #بهرنگ‌اسدی

وام اعضای هیات مدیره سازمان بورس

۱۵ شهریور ۱۴۰۳
Forwarded from جماران
🔴 سکوت پاول دوروف شکست

🔹مدیر تلگرام که اخیرا در فرانسه بازداشت شده، نوشت:

🔻ماه گذشته بعد از ورود به پاریس، به مدت 4 روز تحت بازجویی پلیس بودم. به من گفتند که ممکن است شخصاً مسئول استفاده غیرقانونی دیگران از تلگرام باشم، چون مقامات فرانسوی پاسخی از تلگرام دریافت نکردند.

🔻 این اتفاق به چند دلیل برای من تعجب آور بود:
- ۱. تلگرام یک نماینده رسمی در اتحادیه اروپا دارد که درخواست های اتحادیه اروپا را می‌پذیرد و به آنها پاسخ میدهد. آدرس ایمیل او برای هر کسی در اتحادیه اروپا که «آدرس تلگرام اتحادیه اروپا برای مجریان قانون» را در گوگل جستجو کند، در دسترس عموم قرار گرفته.

- ۲. مقامات فرانسوی راه‌های زیادی برای تماس با من بابت درخواست کمک داشتند. من به عنوان یک شهروند فرانسوی، بطور مکرر مهمان کنسولگری فرانسه در دبی بودم. مدتی پیش وقتی از من پرسیده شد، شخصا به آنها کمک کردم تا خط تلفنی با تلگرام برای مقابله با تهدید تروریسم در فرانسه ایجاد کنند.
- ۳. اگر کشوری از یک سرویس اینترنتی ناراضی باشد، طبق قاعده مشخص باید علیه آن سرویس اقدام قانونی کند. استفاده از قوانین مربوط به دوران قبل از گوشی های هوشمند برای متهم کردن یک مدیر عامل به جرایم ارتکابی توسط «اشخاص ثالث» در پلتفرمی که او (دوروف) مدیریت میکند، رویکرد نادرستی هست. تکنولوژی سازمانی به اندازه کافی سخت است. هیچ مبتکری اگر بداند میتواند شخصاً مسئول سوء استفاده احتمالی از ابزارش باشد، هرگز آن را نمی سازد.

🔻ایجاد تعادل مناسب بین حریم خصوصی و امنیت آسان نیست. شما باید قوانین حریم خصوصی را با الزامات اجرای قانون و قوانین محلی را با قوانین اتحادیه اروپا مطابقت بدهید. شما باید محدودیت های تکنولوژیکی را در نظر بگیرید. به‌عنوان یک پلتفرم، میخواهید فرآیندهای شما در سطح جهانی سازگار باشد، در حالی که همچنین اطمینان حاصل کنید که در کشورهایی با «حاکمیت قانونی ضعیف» مورد سوءاستفاده قرار نمی‌گیرند. ما متعهد به تعامل با تنظیم کننده ها برای یافتن تعادل مناسب هستیم. بله، ما بر اصول خود ایستادیم: تجربه ما بر اساس ماموریت ما برای محافظت از کاربران خود در رژیم‌های استبدادی شکل گرفته. اما ما همیشه پذیرای گفتگو بودیم و هستیم.

🔻گاهی اوقات ما نمیتوانیم با تنظیم کننده یک کشور در مورد تعادل مناسب بین حریم خصوصی و امنیت به توافق برسیم. در این موارد ما آماده ترک آن کشور هستیم. ما بارها این کار رو انجام دادیم. وقتی روسیه از ما خواست که «کلیدهای رمزگذاری» را برای فعال کردن نظارت ارائه کنیم، ما نپذیرفتیم - و تلگرام در روسیه ممنوع شد.

🔻دوروف در ادامه مدعی شده است: زمانی که ایران خواستار مسدود کردن کانال‌های معترضان مسالمت‌آمیز شد، ما نپذیرفتیم و تلگرام در ایران ممنوع شد.

🔸مدیر تلگرام در ادامه نوشت: ما آماده ترک بازارهایی هستیم که با اصول ما سازگار نیست، چون ما این کار را برای پول انجام نمیدهیم. ما با نیت به ارمغان آوردن نیکی و دفاع از حقوق اولیه مردم، به ویژه در مکان هایی که این حقوق نقض میشود، هدایت میشویم.

🔸همه اینها به معنای کامل بودن تلگرام نیست. حتی این واقعیت که مقامات ممکن است در مورد ارسال درخواست‌ها گیج شوند، چیزی است که باید آن را بهبود بدهیم. اما ادعای برخی رسانه ها مبنی بر اینکه تلگرام نوعی بهشت هرج و مرج است، کاملاً نادرست است. ما روزانه میلیون ها پست و کانال مضر را حذف می کنیم. ما گزارش‌های شفافیت روزانه را منتشر می‌کنیم. ما خطوط مستقیم با سازمان‌های غیردولتی داریم تا درخواست‌های نظارت فوری رو سریع‌تر پردازش کنیم.

🔸با این حال، صداهایی را می‌شنویم که میگویند اینها کافی نیست. افزایش ناگهانی تعداد کاربران تلگرام به ۹۵۰ میلیون باعث دردسرهای زیادی شد که سوء استفاده از پلتفرم ما را برای مجرمان آسان‌تر کرد. به همین دلیل است که هدف شخصی خودم این است تا اطمینان حاصل کنم که در این زمینه به طور قابل توجهی پیشرفت خواهیم کرد. ما قبلاً این فرآیند را به صورت داخلی آغاز کردیم و بزودی جزئیات بیشتری را در مورد پیشرفت خودمان با شما به اشتراک خواهیم گذاشت.

🔸امیدوارم اتفاقات ماه آگوست منجر به ایمن‌تر و قوی‌تر کردن تلگرام - و در کل صنعت شبکه‌های اجتماعی بشود. باز هم ممنون از محبت شما 🙏

🕌 @jamarannews
توی ترافیک و راه این فایل مفید را گوش بدید.

👇👇
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🟢 سخن رانی حدود ۲۰ دقیقه ای بسیار عالی و قابل تفکروتامل دکتر آذرخش مکری درخصوص قدرت عظیم شبکه یک درصد نخبگان جهان و مخاطرات و خسارات قطع ارتباط نخبگان ساکن ایران ازاین شبکه جهانی به علت ادامه تحریم های ظالمانه کشور . 🟢 شرح مختصر دونگرش و نظریه دردو قطب مختلف درخصوص عامل موفقیت و تعالی نخبگان 👈 الف : هوش و هوشمندی متعارف IQ / یا 👈 ب : تلاش ، پشت کارو پرکاری . 🔹 تاریخ ثبت فایل این سخن رانی دررایانه ام اردیبهشت سال ۱۳۹۷ ، ثبت شده است . عباس ارون تاج ۱۵ شهریور ۱۴۰۳
کارکنان باتجربه سازمان!
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
آیا مادرامون از ما راضی‌اند؟
🔹از خبر« همکاری بورس ایران با بورس آلمان» تا خبر« تاسیس سه بانک بورسی در آلمان»

🔹در طول سال هایی که بورس ایران فعالیت خود را آغاز کرده است اتفاقات و وقایعی را به خود دیده است که هر یک به نوعی می توانند تجربه ای برای مدیران فعلی و تجدید خاطراتی برای سهامداران باشند. این نوشتار به وقایع و اخبار بورس ایران در هفدهمین روز شهریورماه در طی سال های مختلف خواهد پرداخت که به نوعی برای بورس ایران حائز اهمیت بوده اند.


🔹۱۷ شهریورماه ۱۳۸۷، دبیرکل جدید کانون کارگزاران انتخاب شد: در آخرین جلسه شورای کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار، «حسین خزلی» به اتفاق آرا به عنوان دبیرکل کانون، انتخاب و جهت تایید سازمان بورس و اوراق بهادار به سازمان معرفی شد.


ادامه👇
https://nabzebourse.com/000LGQ

🔹بورس در گذر زمان هر روز ساعت ۷ صبح از سایت نبض بورس

#بورس_در_گذر_زمان
#تاریخ_بورس

🆔 @Bourshis
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from عباس نعمتی
امام‌ صادق (‌علیه‌السلام) :


🔹 آیا ندانستی که حکومت بنی‌امیه با
- شمشیر
- و خشونت
-و ستم بود.
و امامت و رهبری ما با
- مدارا
-و الفت
- و آرامش
- و سِر نگهداری
- و رفتار نیکو
- و خداترسی
-  و پارسایی
-و تلاش و کوشش است؟
پس مردم را به دین و مرام خود با این روش‌ها جذب نمایید.


«اَما علِمتَ اَنَّ اَمارةَ بنی امیه کانت بالسیف و العسف و الجور، واَنَّ امامتنا بالرفق و التالُّف و الوقار و التقیة و حسن الخِلطة و الورع و الاجتهاد؛ فرغّبوا الناس فی دینکم و فی ما انتم علیه»
وسائل‌الشیعه، ج16 ص165
Forwarded from احمد میدری
⭕️ میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: ۳۰ درصد جمعیت کشور زیر خط فقر هستند

🔹 نرخ فقر شدید در کل ایران ۶ درصد است/ مؤسسات خیریه کفاف نیاز ما را نمی‌دهند؛ باید منابع بیشتری به بخش حمایتی انتقال دهیم

🔹میدری به جماران گفت
: تا اواسط دهه ۸۰ حدود ۱۲ تا ۱۵ درصد فقر مطلق داشتیم که بعد از موج اول تحریم‌ها تا میانه دهه ۹۰ به حدود ۲۰ درصد رسید، اما با شروع موج دوم تحریم‌ها و تورم شدید، از سال ۱۳۹۷ با شیب تندتری افزایش پیدا کرده و به ۳۰ درصد در سال ۱۳۹۸ رسید.

🔹 بر اساس داده‌های مرکز آمار ایران و گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس، از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۱ نرخ فقر نسبتاً ثابت و حدود ۳۰ درصد یا ۲۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر بوده است.

🔹 از بین بردن فقر مطلق فرآیند پیچیده‌ای است و بدون تردید شرایط اقتصاد کلان، یعنی تورم و رشد اقتصادی، دو متغیری است که در موفقیت آن نقش پررنگی دارد.

🔹 ولی صرف رشد اقتصادی خوب و کنترل تورم، فقر مطلق را از بین نمی‌برد و نباید منتظر ماند که رشد اقتصادی خیلی بالایی اتفاق بیفتد، بلکه ما باید برای کاهش فقر اقدامات متفاوتی را انجام بدهیم./جماران

https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1642276

@jamarannews
@meidari
🔗 Link

کارگاه آموزشی :

حقوق در بازار سرمایه

دکتر #فرهادپیری
ضررهای اینستا
این تصویر کارنامه‌ی حسن روح‌الامین، نقاش و طراح برجسته کشورمون هست.

استاد روح‌الامین این تصویر رو منتشر کرده و براش متنی نوشته که واقعا خواندنی و پرنکته است.

توصیه می‌کنم حتما متن زیر رو بخونید
👇👇

غافل!
نوشته حسن روح‌الامین

زمستان سال۱۳۷۶ بود، کلاس دوم راهنمایی بودم، در مدرسه‌ای که مدیر به اصطلاح خوش‌فکری داشت که در اواسط سال تحصیلی اومده بودن بر اساس نمره‌ی امتحانات، انضباط و کارنامه‌ی شبانه‌ای هر شب که توسط والدین پر می‌شد (که در اون مثلاً ساعت خواب بعد از ساعت ۹ تخلف محسوب می‌شد) به دانش‌آموز درجه و رتبه می‌دادند.

به این صورت که دانش‌آموز عالی و درس‌خون و پسر خوب می‌شد (ساعی) دانش‌آموزی که مستعد بود و محتاج به تلاشی بیش‌تر می‌شد (کوشا) و زباله‌های مدرسه هم می‌شدند (غافل) پس چی شد؟
به‌ترتیب شأنیت: ساعی، کوشا، غافل.

پس از تعیین سطح توسط شورای مدرسه شما کارت خودت رو باید به جلوی لباست با سنجاق وصل می‌کردی و اگر جوری قرار می‌گرفت که دیده نمی‌شد تخلف محسوب می‌شد! مثل پلاک ماشین، حالا شما حساب کنید نوجوونی که عرض شونش ۴۵ سانته یک کارت پرس‌شده‌ی مثلا ً ۱۸ سانتی رو روی سینه‌ش که سطح و شأن اجتماعی‌ش رو نشون می‌داد باید نگه می‌داشت.

من توی درجه‌بندی توی دسته‌ی (غافل) قرار گرفتم. روزهای اول خیلی باهاش کلنجار رفتم تا دیده نشه، مثلاً پشت کارت غافل کارت دانش‌آموزی‌م رو می‌ذاشتم و می‌چرخوندمش به سمت کارت دانش‌آموزی‌ تا کم‌تر آبروریزی بشه که اینجا هم با برخورد خشن ناظم مواجه می‌شدم که چرا کارتت پیدا نیست ...

چند هفته گذشت دیدم نمیشه باید خودم رو از این ذلت نجات بدم با کلی تلاش و زود خوابیدن و چند امتحان نمره بالاتر گرفتن شایسته‌ی درجه‌ی کوشا شده بودم که وقتی رفتم برای تعویض کارت کسی پاسخگو نبود، متوجه شدم که سیاست عوض شده رتبه‌بندی این جوری شده بود؛
به ترتیب از عالی به نازل: (ممتاز) (ساعی) (کوشا)
اینجوری عملاً همون غافل محسوب می‌شدم.

این خاطرات رو مدت‌ها بود می‌خواستم بگم. یک بار یادمه توی مدرسه دارالفنون، دوستانی از آموزش و پرورش محبت کرده بودند و برای من نکوداشتی گرفته بودند. با لوح کاغذ A4 و از من خواستن که بیام بالا و صحبت کنم. من حوصله نداشتم ولی برای اینکه نگن متکبری، رفتم اونجا و گفتم زمانی که من بچه بودم و به مدرسه می‌رفتم هیچ احساس احترامی دریافت نمی‌کردم. از دم در مدرسه که وارد می‌شدم در سطل اشغال، تخته سیاه، میزها، معلم، دانش‌آموزها، همه و همه بهم با زبون بی‌زبون می‌گفتن خاک بر سرت کنن، ریاضی بلد نیستی، زبانت خوب نیست، دیکته بلد نیستی، اما هیچ وقت کسی نیومد بگه چقدر خوب طراحی می‌کنی حتی معلم هنر!

حالا شماها هر چی به من بگید استاد هنرمند فلان و چنان من، همون حرفای بچیگیم رو باور دارم همون خاک بر سرت رو!
آدم‌ها در کودکی همان آدم‌های بزرگسالی‌ان با تجربه‌ی کمتر.

وقتی در اول دوران حیات من رو به اسمی بخوانی من با همون اسم خودم می‌شناسم. تصویر پست هم کارنامه سال آخر هنرستان من هست، سال ۱۳۸۲

و حالا در سن نزدیک به چهل سالگی وقتی یه نفر تحقیرم می‌کنه و نادیده‌ام می‌گیره برام یادآور دوران نوجوانی و باورهای پایه‌ای هست که توی اون دوران به مغز استخونم رسوخ کرد و به خودم میگم در گوشی راست میگه .‌‌..
«سنا» داده‌های موجود در گزارش آماری اطلاعات صنعت کارگزاری را بررسی می‌کند:

صنعت کارگزاری بورس، پایگاه اشتغال جوانان تحصیلکرده/ ۷۰ درصد بازار کار کارگزاری‌ها در اختیار گروه سنی زیر ۴۰ سال است/ ۴۱ درصد مشاغل موجود در کارگزاری‌های بورسی در اختیار زنان قرار گرفت/ ۸۵ درصد پرسنل صنعت کارگزاری دارای مدرک کارشناسی و بالاتر هستند.
👇🏼👇🏼

https://www.sena.ir/news/86366/%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%BA%D8%A7%D9%84-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87-%DB%B7%DB%B0-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1
Forwarded from SenaNews سنانیوز
🗣️ «سنا» داده‌های موجود در گزارش آماری اطلاعات صنعت کارگزاری را بررسی می‌کند:

🎓 صنعت کارگزاری بورس، پایگاه اشتغال جوانان تحصیلکرده

💠 ۷۰ درصد بازار کار کارگزاری‌ها در اختیار گروه سنی زیر ۴۰ سال است/ ۴۱ درصد مشاغل موجود در کارگزاری‌های بورسی در اختیار زنان قرار گرفت/ ۸۵ درصد پرسنل صنعت کارگزاری دارای مدرک کارشناسی و بالاتر هستند


🔺آخرین اطلاعات دریافتی از ۱۱۶ شرکت کارگزاری فعال در بازار سرمایه نشان می‌دهد؛ این صنعت به پایگاه جذب و اشتغال جوانان تحصیلکرده و فاقد تجربه کاری تبدیل شده است.

🔺براساس آخرین اطلاعات دریافتی از ۱۱۶ شرکت کارگزاری فعال در بازار سرمایه، از حدود ۱۰ هزار پرسنل شاغل در صنعت کارگزاری حدود ۷ هزار و ۲۶۹ نفر زیر ۴۰ سال سن دارند. به عبارت دقیق‌تر، بیش از ۷۰ درصد پرسنل شاغل در صنعت کارگزاری را جوانان تشکیل می‌دهند.

🔺داده‌های موجود در این گزارش نشان می‌دهد؛ در این صنعت، ۱۵ نفر با سن کمتر از ۲۰ سال، ۴۱۳ نفر در محدوده سنی بین ۲۰ تا ۲۵ سال، ۱۵۶۴ نفر بین ۲۵ تا ۳۰ سال، ۲۵۳۷ نفر بین ۳۰ تا ۳۵ سال و ۲۷۴۰ نفر بین ۳۵ تا ۴۰ سال فعال هستند.

🔺بر اساس این گزارش، ۲۷.۴ درصد از شاغلان صنعت کارگزاری بین ۳۵ تا ۴۰ سال، ۲۵.۴ درصد بین ۳۰ تا ۳۵ سال،۱۵.۷ درصد بین ۲۵ تا ۳۰ سال سن دارند.

ادامه گزارش را در سایت سنا بخوانید

▪️
@Sena_News
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from حسین خِزلی
سلام و درود

برای آقای دکتر شاپور محمدی 30 بند پیشنهاد نوشتم، همان را ابتدای آمدن دکتر قالیباف تکرار کردم و دنیای اقتصاد هم چاپ کرد.

الان خطاب به دکتر دهقان (که دعای خیر را ضمیمه شان می کنم ) هم همان توصیه ها را تکرار می کنم.

ارادت

حسین خزلی
15 بهمن 99
2024/10/01 18:46:26
Back to Top
HTML Embed Code: