Telegram Web Link
منشور کمیته.pdf
1.1 MB
منشور کمیته حسابرسی شرکت سهامی عام نمونه
سازمان بورس نسخه پیش نویس اصلاحی
Forwarded from NoavaranAmin
MarketValue_Report_By_Industry_1403-05-28.pdf
6 MB
#گزارش_روزانه

این گزارش با نگاهی به ارزش بازاری هر شرکت به همراه مقادیر تاریخی آن و شاخص های بازاری آنها، وضعیت قیمتی و ارزندگی هر نماد را در مقایسه با نمادهای فعال در صنعت خود، مشخص مینماید.

موارد ارائه شده در این گزارش به شرح زیر است:
مقادیر تاریخی ارزش بازاری:
در جدول مقادیر ارائه شده، به جهت مشخص شدن وضعیت ارزش بازاری حال حاضر هر نماد، بیشترین و کمترین مقدار ثبت شده به همراه تاریخ آن برای هر یک نشان داده شده است.

فاصله درصدی ارزش بازاری از مقادیر تاریخی:
برای سهولت درک وضعیت کنونی ارزش بازار شرکتها نسبت به مقادیر بیشینه و کمینه آنها، فاصله درصدی آنها نیز ارائه گردیده است.

قیمت گذاری:
از سه شاخص کلیدی P/E، P/S و P/B برای مشخص شدن وضعیت ارزندگی قیمتی هر شرکت استفاده است.
📍http://www.nadpco.com/#/News?type=2&cat=9
یک عصر گرم و به یادماندنی
با
همکارانم، بچه‌های خوب

#رسام
و
#وگستر

پارک آب و آتش

۲۹ مرداد ۱۴۰۳


@hkhezli
Forwarded from گنگ خواب دیده
حالا بیاین فرض کنیم همه صندوق های درآمد ثابت و اهرم و آپشن و ... رو همین امروز لغو کنن و فقط سهام بمونه، آیا پول میاد تو بورس یا میره رسوب میکنه تو سپرده بانک؟

مشکل رو وارونه جلوه ندید.
ابزار ها مشکل بازار نیستن لازمه توسعه بازارن، مشکل بازار این هست که پول سمت بازار نمیاد، حالا این پول ممکنه بره تو فیکس اینکام یا مستقیم بره سپرده بشه تو بانک. اتفاقا فیکس خوبی اش اینه که زودتر منابعش تبدیل میشه به سهام. هر روز که بازار خوب میشه فاصله صندوق با سهام یه اینتره ولی فاصله سپرده تا سهام چند روزه. اینو وقتی یکی درک نکنه دیگه نمیشه کاریش کرد که درآمد ثابت رقیب سپرده است نه سهام.

مگه سالها داد نمیزدیم آقا بازار رو توسعه بدیم، ابزار بیاد، دو طرفه بشه، اهرم بیاد. فلان بشه. ما عقبیم، بازارمون هیچی نداره. پس چی شد؟

شما برو تو هر بورسی ببین اونا ابزارشون کجاست و ما کجاییم.

شما میگی ابزار رو باید جمع کنیم چون ناکارمدن، من میگم ابزار رو باید اونقدر توسعه داد تا ناکارمدی شون کمتر بشه.

شما زور رو بزن رو رفع موانعی که بورس رو برای پول از جدابیت انداخته.

نرخ بهره مورد انتقاد هست و بحثش با فیکس جداست. نرخ بهره ۱۵ باشه اینم میاد رو اون.

مشکل اینجاست که بعضی فعالین یا مشکل رو نمی دونن یا ماهیت ابزارها رو نفهمیدن و یا اینکه دوست دارن با هوچی گری و فحش خودشون رو مطرح کنن.

مشکل بازار افزایش ریسک های متعدده. والا صد سال دیگه به من بگن نقدینگی تو بانک باشه یا صندوق درآمد ثابت میگم درآمد ثابت.

حالا ۴ تا صندوق ثابت و اهرمی ناکارمدن؟ اوکی با توسعه ابزارها خودشون حذف میشن و میرن کنار.

قبلا ها هم یه عده مثلا علیه حمام تظاهرات میکردن که خزینه خوبه. یا ترامو نمیخایم همون درشکه خوبه.

لطفا با خاله زنک بازی های بچه گانه آدرس غلط ندید.

@mortezaebad
Forwarded from گنگ خواب دیده
- من پیکی رو نمیشناسم کیه؟ ولی باهاش حرف میزنم تو خصوصی، یه روزی ازم پرسید نظرت راجع به پیک نیک تحلیل چیه؟ گفتم وجودش برا بورس نیازه.
الانم نظرم همونه، پیک نیک برا بزرگتر شدن و گرفتن حق بازار نیازه، بهنام صمدی نیازه، توییتر نیازه، بتا سهم نیازه، بقیه هم نیازن.
برخورد حذفی و جنگیدن با همدیگه رو بزارید کنار بالاخره همه برای بورس هستیم. به بزرگ شدن بازار و گرفتن حقش کمک کنیم.

- یه زمانی ما چشممون به دهن سیاست مدارا بود که یه کلمه اسم بورس بیارن، غریب ترین صنف بودیم، تلاش ها شده برا اینکه سهم بگیره این بازار و وزن بگیره.

- سال ۹۶ تو نمایشگاه گفتم که اگه ۵ درصد منابع بانکی بیاد تو بورس ما مدتها رنگ قرمز رو نمی بینیم. و بعد ها دیدیم با اومدن پول چی شد!! پول میچرخه و اگه روزی جذابیت بازار ما بیشتر بشه(که به نظرم میشه) می بینید که چه اتفاقی می افته؟
جذابیت بازار ما چجوری بیشتر میشه؟ با کاهش ریسک های سرمایه گذاری، با توجه به تولید، با کاهش جنگ با اطرافیان، با قطع نشدن برق و گاز، با نبستن مالیات های خرکی و الکی، با ثبات قوانین اقتصادی، با حذف قیمت گذاری دستوری، با حذف رانت ارزی، با واقعی شدن اقتصاد و ....


- پول وقتی نمیخواد بیاد سهام بخره، میره صندوق فیکس میخره، میره صندوق طلا میخره، میره خود طلا رو میخره، دلار میخره، میره تو سپرده رسوب میکنه، اخزا میخره، اوراق میخره. ما باید کمک کنیم موانعی که بورس‌ رو از جذابیت برا پول انداخته رو رفع کنیم، اونوقت می بینیم که نزدیکترین مسیر پول برا ورود به بورس همین درآمدثابت ها هستن.

روزهای خوب برسه همه این تنش ها هم خاطره میشه.

@mortezaebad
به یاد روح‌الله عزیز

امروز عصر با جمعی از همکاران و مدیران بازار سرمایه به دیدار خانواده مرحوم مهندس روح‌الله دهقان رفتیم.
نازنین، متخصّص، متواضع، مردم‌دار و دلسوز

خدا به بازماندگان و خانواده‌اش صبر جزیل بده.

رفتن این عزیزان متخصص و زحمت‌کش برای ما فعّالین بازار سرمایه درس و سوگ بزرگی است.

@arshianaz_heydarian_lawyer
@vakili1345
@majafari123
@mona.hajialiasghar


🔗 hosein_khezli


@hkhezli
.
🌸 امیرالمؤمنین علی علیه السلام :
.
🔴 شَرُّ إخوانِكَ مَن داهَنَكَ في نَفسِكَ وساتَرَكَ عَيبَكَ .
.
🔴 بدترینِ برادرانت، کسی است که با تو چاپلوسی کند و عیبت را از تو بپوشاند.
.
.
📘 غرر الحکم: ح 5725.
.

🔗 sajedoon
خدایا کمکش کن.
🙏🌺
۱۴۰۳۰۶۰۱.pdf
4.2 MB
۱۳ تابلوی نفیس آیات قرآن از دارالخطاطین استاد سید مهدی دریاباری آماده فروش.

هدیه زیبا و مناسب برای مشتریان ویژه، مدیران و دوست‌داران قرآن

تلفن استاد دریاباری +989122375161

در واتس آپ پیام بدید به ایشون
🔸 چرا فاش گویی پزشکیان، امر مبارکی است؟

محسن ماندگاری


سخنان مسعود پزشکیان در جلسه رای اعتماد مجلس به وزیرانش را می توان نقطه عطفی در عرصه سیاسی ایران کنونی دانست. او فاش گفت که کابینه اش را با هماهنگی رهبری و نهادهای اطلاعاتی بسته است. بسیاری از اصولگرایان از این فاش گویی رنجیده خاطر شده اند؛ هم از آن رو که آنچه را سالهاست همه می دانندرئیس جمهور پشت بلندگو و رسا اعلام کرد و هم اینکه باعث شد تمامی وزیرانش در مجلس اصولگرا، رای اعتماد بگیرند.

به نظر می رسد پزشکیان علیرغم صافی و سادگی ظاهری اش، سیاست ورزی در ایران را خوب آموخته و به لطایف و ظرایف آن آگاه است. پزشکیان محصول شکست دو سیاست «حاکمیت دوگانه» و «حاکمیت یکدست» است. او به خوبی دریافته که بدون جلب نظر نهادهای انتصابی در نظام هرگونه تغییر و پیشرفت و توسعه ای غیرممکن است.

تجربه ریاست جمهوری حسن روحانی و ابراهیم رئیسی پیش چشم اوست. روحانی در کشوری که از حاکمیت دوگانه رنج می برد و اختیارات رئیس جمهور محدود است تصور می کرد می تواند صرفا با اتکا به رایی که از مردم گرفته برنامه های خود را پیش برد. برنامه محوری دولت او حل و فصل مساله هسته ای بود. او بجای آنکه برجام را برگ برنده نظام جا اندازد آن را به برگ برنده خود در رقابتهای داخلی تبدیل کرد و پرواضح بود که رقیب اجازه نخواهد داد و این برگ برنده را از اعتبار خواهد انداخت.

با شکست روحانی، بسیاری که می دیدند دولت به دلیل اختیارات بسیار محدود و عدم توازن در اختیارات و مسئولیت ها قدرت اجرای برنامه هایش را ندارد اما همه مسئولیتها به حساب او نوشته می شود و در منازعه میان نهادهای انتخابی و انتصابی، منافع ملی در حال ضایع شدن است تنها راه حل باقیمانده برای نجات کشور را یکدست شدن حاکمیت می پنداشتند. اما تجربه ریاست جمهوری ابراهیم رئیسی نشان داد که کشور با یک جناح قابل اداره نیست، آن هم جناحی که در دو سه دهه اخیر به دلیل خالص سازی عمومی از یکسو و حتی خالص سازی درون جناحی از سوی دیگر، نه تنها از فقر تئوریک که از فقر نیروی انسانی کارآمد و فهیم بشدت رنج می برد.

پزشکیان در مجلس هم دولت روحانی را دیده و هم دولت رئیسی را و به نظر می رسد او در هشتمین دهه از عمر خود به بلوغ سیاسی ارزشمندی برای حل مساله ایران رسیده است.
پزشکیان پیش و بیش از هرچیز به اندازه و جایگاه و اختیارات محدود خود در مقام ریاست جمهوری واقف است و بخوبی می داند بدون جلب نظر و همراه کردن هسته سخت قدرت امکان موفقیت ندارد. تجربه سالها نمایندگی مجلس و عبور از 70 سالگی او را واقع بین تر از پیشنیان نموده است.
در همین راستاست که او تلاش دارد حتی برگ برنده های خود را به برگ برنده های نظام تبدیل کند و مهمتر از آن اینکه برخلاف روحانی، نظام را شریک در کامیابی ها و ناکامی های دولت کند.
در عین حال او خواسته یا ناخواسته تلاش دارد مسئولیت ها و اختیارات نهادهای انتخابی و انتصابی نیز روشن و شفاف شود. او به سهم حداقلی خود در قدرت اکتفا کرده اما هوشمندانه سعی دارد آن را بصراحت نشان دهد و این امر مبارکی است.

فاش گویی او در جلسه رای اعتماد که کابینه اش را با هماهنگی رهبری و نهادهای دیگر نظام بسته است در همین راستا است. او حالا همه را شریک در قدرت اندک خود کرده است. اکنون همه در موفقیت یا شکست این دولت شریکند و نمی توانند سفره خود را جدا کنند. او هرچند عنوان ریاست جمهوری را یدک می کشد اما احتمالا ابایی ندارد از اینکه خود را در حد نخست وزیر نشان دهد. از همین رو است که شاید «رئیس الوزرا» توصیف دقیق تری از جایگاه او در ایران کنونی است.

با گذشت چند دهه منازعه بی حاصل در سپهر سیاست در ایران به نظر می رسد احتمالا با مصالحه مردم و حاکمیت بر سر خواستهایی حداقلی برای توسعه کشور، پزشکیان می تواند بر مشکلات فائق آمده و گشایشی هرچند مختصر در اوضاع کنونی ایجاد کند. دولت او احتمالا آخرین راه حل برای مصالحه مردم و حاکمیت است.
@MohsenMandegari
پیشنهاد به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
Forwarded from Arefi
فرهیخته گرامی، جناب آقای خزلی

درود بر شما

در دنیای پیچیده و پویای مالی امروز، توانمندسازی کارکنان با دانش و مهارت‌های پیشرفته در زمینه مشتقات، نه تنها یک نیاز بلکه یک ضرورت است. در همین راستا، ما بسته‌ای منحصر به فرد و کاملاً اقتصادی با عنوان "بسته تحلیلگر مشتقه" طراحی کرده‌ایم که به‌طور جامع و کاربردی، تمامی جنبه‌های تحلیل و معامله مشتقات را پوشش می‌دهد.

این بسته شامل موارد زیر است:

1️⃣دوره دو جلدی کتاب راهنمای جامع تحلیلگری و معامله‌گری اختیار معامله (ویرایش جدید) اثر دکتر سلمان یزدانی: یک منبع معتبر و کاربردی که به‌طور کامل به مباحث تحلیل و معامله اختیار معامله می‌پردازد.

2️⃣فلش مموری آموزشی: حاوی دوره‌های ضبط‌شده استودیویی در زمینه مبانی آتی و آپشن و دوره های آفلاین و استراتژی‌های معاملاتی آتی و آپشن.

3️⃣نسخه PDF کتاب‌های مرجع بین‌المللی در مشتقات: دسترسی به بهترین منابع آموزشی دنیا.

4️⃣دوره آموزشی آنلاین ۶ ساعته: مرور کتاب و بررسی استراتژی‌های معاملاتی آپشن.

5️⃣جزوه چاپی خلاصه‌نویسی شده: چکیده‌ای از ۴ کتاب مرجع و معروف دنیا در زمینه آپشن، برای دسترسی سریع و راحت.

این بسته به‌گونه‌ای طراحی شده که نیازهای آموزشی و عملیاتی تمامی سطوح کارمندان شما را پوشش دهد و آنان را به تحلیلگرانی ماهر و معامله‌گرانی حرفه‌ای تبدیل کند. پیشنهاد ما این است که با تهیه این بسته، تیم خود را برای مواجهه با چالش‌های پیش رو آماده کنید و سرمایه‌گذاری ارزشمندی در توسعه توانمندی‌های آنان داشته باشید.

در صورت تمایل برای تهیه این بسته به صورت اختصاصی برای کارکنان و مدیران مجموعه تحت مدیریت حضرتعالی، با افتخار در خدمتتان هستیم.

https://donyayemali.landin.ir/option

شماره تماس: 02144823260 و 02144847282


باتشکر.
پیشگامان دنیای مالی
دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی
#حامدعسکری
آقایون داداشام
خانما خواهرام

والا این متن طنزه
شوخیه
داستان سرایی است

همه‌مون حامد عسگری رو می‌شناسیم!

نه قصد توهین‌داره نه تحقیر قشر و طبقه‌ای را

وا بدید!

سخت نگیرید.

😓
Forwarded from بورس24 | Bourse24
هفت کاری که دولت پزشکیان باید برای بورس انجام بدهد

نوشتاری از قادر معصومی خانقاه

۱. مدیریت نرخ بهره بانکی با در نظر گرفتن مشکلات ناترازی سیستم بانکی؛

۲. حذف رانت ناشی از قیمت‌گذاری دستوری؛

۳. حذف رانت ناشی از فاصله قیمت ارز نیمایی و آزاد؛

۴. بازنگری در فرمول‌ها یا ابلاغیه‌های تعیین نرخ مواد اولیه و محصولات شرکت‌های تولیدی؛

۵. به رسمیت شناختن ساز و کار بازار و استفاده از ظرفیت بورس‌های کالایی(بورس کالای ایران و بورس انرژی ایران) جهت تنظیم بازارها؛

۶. بازنگری در نرخ کلیه عوارض دولتی بر اساس واقعیت‌های اقتصادی جهت ایجاد مزیت رقابتی برای صنایع داخلی در مقابل رقبای منطقه‌ای و بین المللی؛

۷. ارائه بازه زمانی مناسب برای اجرای ابلاغیه‌ها و تغییرات در قوانین و مقررات و تا حد امکان اجرای تدریجی و پلکانی آن‌ها جهت ایجاد امکان تطابق.
bourse24.ir/news/298141
2024/11/20 09:30:35
Back to Top
HTML Embed Code: