Telegram Web Link
یارب دل پاک و جان آگاهم ده

📝نکات روزانه حقوق و دستمزد
📝نکته ۳۳:ساعت کار در کارهای سخت و زیان آور ۶ ساعت و ۱۵۶ ساعت در ماه های ۳۰ روزه و ۱۶۲ ساعت در ماه ها ۳۱ روزه است.
📝نکته ۳۴:ارجاع اضافه کار در کارهای سخت و زیان آور ممنوع است حتی با توافق کارگر مانند کار در معدن
📝نکته ۳۵:طبق قانون مدنی ماه ۳۰ روز است پس برای محاسبه حقوق روزانه باید حقوق ماهانه را بر عدد ۳۰ تقسیم کنیم.
📝نکته ۳۶:برای تبدیل ساعت کار به روزهای کارکرد کافیست ساعت کاری را بر عدد ۷/۳۳ تقسیم کنیم.۷/۳۳ یعنی ۷ ساعت ۲۰ دقیقه،مثلا ۱۲۰ ساعت معادل ۱۶/۳۷ روز است.
📝نکته ۳۷:مزایا ماهانه بر اساس کارکرد ماهانه محاسبه و پرداخت می شود،مثلا حق مسکن،بن و خواربار و مانند آن بر اساس کارکرد محاسبه می شود.اگر کارگری به صورت ساعتی کار میکند،ابتدا ساعت کار با تقسیم ۷/۳۳ به روز تبدیل می شودو سپس مزایا بر اساس روزهای به دست آمده،محاسبه و پرداخت می شود.
مثلا کارگری ۱۰۰ در ماه کارکرده ابتدا این ۱۰۰ ساعت را بر ۷/۳۳ تقسیم می کنیم که میشود ۱۳/۶۴ روز و بر اساس روزهای محاسبه شده مزایا را محاسبه می کنیم.اگر مبلغ بن و خوار وبار ۴،۰۰۰،۰۰۰ ریال باشد،ابتدا ۴،۰۰۰،۰۰۰ ریال را بر ۳۰ روز تقسیم میکنیم که میشود ۱۳۳/۳۳۴ ریال.اکنون مبلغ فوق را در تعداد روز کار به دست آمده یعنی ۱۳/۶۴ ضرب میکنیم که عدد ۱،۸۱۸،۶۶۷ ریال به دست می آید.یعنی برای ۱۰۰ ساعت کار،مبلغ ۱،۸۱۸،۶۶۷ ریال بابت حق بن و خواربار تعلق میگیرد.
📝 نکته ۳۸:در روز تعطیل کسر کار نباید محاسبه شود.چرا که در روز تعطیل از وظایف کارگر نیست مگر برای کارگرانی که بر اساس قرار داد ملزم به کار در روز تعطیل هستند(نوبت کار) مانند نیروهای انتظامی،پزشکان و مانند آن.
توجه:طبق قانون کار حتما باید یک روز از هفته را به عنوان تعطیل رسمی کارگر منظور کنیم.یعنی کارگر باید یک روز در هفته تعطیل باشد که در اکثر مشاغل و بنگاه ها روز تعطیل هفتگی مطابق با روز جمعه(تعطیل رسمی هفتگی ایران)است.
📝نکته ۳۹:ساعت شب کاری از ساعت ۲۲ شب تا ۶ صبح می باشد و بابت شب کاری ۳۵٪ اضافه بر مزد ثابت(مزد مبنا) تعلق میگیرد.به عنوان مثال اگر مزد ثابت هر ساعت ۹۰،۰۰۰ ریال باشد و کارگر ۵۰ ساعت در شب کار کرده باشد مقدار حقوق وی برابر است با:
۵۰ × ۹۰،۰۰۰ × ۱.۳۵=۶،۰۷۵،۰۰۰
📝نکته ۴۰:روز ۱۱ اردیبهشت روز تعطیل رسمی کارگران محسوب می شود و چنانچه کارگران در این روز کار کنند ۴۰٪ فوق العاده اضافه کاری به ازای هر ساعت تعلق میگیرد

تهیه کننده:آرش موسی زاده حقیقی
امیدوارم که مثمرثمر واقع شده باشد🌹🙏
درخواستی کاربران_گروه
#آموزشی #حقوق_دستمزد #نکته_حقوق_دستمزد
#نکته۳۳_حقوق_دستمزد
#نکته۳۴_حقوق_دستمزد
#نکته۳۵_حقوق_دستمزد
#نکته۳۶_حقوق_دستمزد
#نکته۳۷_حقوق_دستمزد
#نکته۳۸_حقوق_دستمزد
#نکته۳۹_حقوق_دستمزد
#نکته۴۰_حقوق_دستمزد

@hesabdaranir_daneshjoyan
👈تفاوت تراز آزمایشی با ترازنامه چیست؟

استفاده از تراز آزمایشی برای برقراری توازن مانده حساب دفتر کل در طول دوره مالی می باشد (تراز آزمایشی ۲ ستونی) 

نکته : در تراز آزمایشی ۴ ستونی گردش بدهکار و بستانکار بیانگر جمع گردش عملیات روزنامه میباشد .

همچنین در تراز آزمایشی حساب های دائم و موقت آورده می شود اما در ترازنامه فقط مانده حساب دائمی گزارش می گردد که سند افتتاحیه دوره مالی بعدی محسوب می شود .تراز نامه در پایان هر دوره مالی تهیه می شود ولی تراز آزمایشی در پایان هر ماه تهیه میگردد(ممکن هست زودتر هم به درخواست مدیریت تهیه گردد) .
بنابراین می توان نتیجه گرفت که تراز آزمایشی یه نوع کاربرد کنترلی برای بررسی توازن مانده دفتر کل دارد اما ترازنامه صورت حسابی است الزامی که وضعیت مالی یک شرکت را در یک دوره مالی نشان می دهد.


https://www.tg-me.com/hesabdaranir_daneshjoyan
الهی از پیش خطر و از پس راهم نیست
دستم گیر که جز تو پناهم نیست


📝نکتات روزانه حقوق و دستمزد
📝نکته ۴۱:در کار نوبتی(شیفت کاری)علاوه بر مزد مبنا(ثابت)فوق العاده نوبت کاری نیز تعلق میگیرد.درکارنوبتی از منظر قانون عبارتست از:
صبح و عصر ۱۰٪
صبح و عصر و شب ۱۵٪
صبح و شب ۲۲/۵٪
عصر و شب ۲۲/۵٪

کار نوبتی مانند مشاغل نیروی انتظامی،خدمات آب و برق،پزشکی و پرستاری،ومانند آن می باشد.
مثلا اگر کارگری بابت هر ساعت ۶۰/۰۰۰ ریال دریافت می کند و ۱۲۰ ساعت در شیفت صبح و عصر کارکرده است.حقوق وی عبارتست از:
۶۰/۰۰۰ × ۱۲۰ ×۱.۱ = ۷/۹۲۰/۰۰۰
همانطور که مشاهده می کنید ما ابتدا حقوق پایه ۱۲۰ ساعت را محاسبه کردیم و چون کارگر نوبت کار است و نوبت کاری وی در صبح و عصر بوده بنابراین در ضریب ۱.۱ ضرب کردیم تا کل حقوق وی محاسبه شود.
ضریب ۱.۱ همان ۱۰٪ ضریب صبح و عصر به اضافه مزد ثابت(مزد مبنا)هر ساعت است.
📝نکته ۴۲:اگر کارگر در طول ماه متغیر باشد مثلا بعضی روز ها صبح،عصر،بعضی روزها صبح و شب و مانند آن باشد،برای محاسبه ضریب نوبت کاری به صورت زیر عمل می کنیم:
در ۲۸ روز اول ماه کل ساعاتی که کارگر در شب کارکرده را بر ۱۷۶ تقسیم می کنیم اگر به حاصل به ۰/۵ نزدیک باشد،ضریب نوبت کار ۲۲/۵ درصد و اگر نزدیک ۰/۳۳ باشد ۱۵٪ و در غیر این صورت ۱۰٪ است.
📝نکته ۴۳:برای محاسبه حقوق هرساعت باید مزد پایه ماهانه که با کارفرما توافق شده را بر عدد ۱۹۲ تقسیم کنیم و سپس حقوق ساعتی محاسبه شده برای محاسبه شب کاری،نوبت کاری و اضافه کار استفاده می شود.این موجب می شود تا حقوق هر ساعت محاسبه شود و بنابراین مبلغ بیشتر عاید کارگر می شود چرا که واقعا به لحاظ قانون کار در هفته باید ۴۴ ساعت کار کند که در ماه همان ۱۹۲ ساعت می شود و استفاده از ۲۲۰ ساعت باعث متضرر شدن کارگر می شود.
📝نکته ۴۴:ماموریت به موردی اطلاق می شود که کارگر برای انجام کار حداقل ۵۰ کیلومتر از محل کارگاه اصلی دور شود و یا ناگزیر باشد حداقل یک شب در محل ماموریت توقف نماید.برای کارگرانی که به ماموریت می روند،فوق العاده ماموریت تعلق میگیرد.
📝نکته ۴۵:فوق العاده ماموریت نباید از مرد ثابت یا مزد مبنای روزانه کارگر کمتر باشد.درقانون کار حداکثر مزد برای ماموریت مشخص نشده است و این یعنی کارفرما می تواند هر مقدار حق ماموریت پرداخت کند اما از حداقل حقوق روزانه نباید کمتر باشد.


تهیه کننده:آرش موسی زاده حقیقی
امیدوارم که مثمرثمر واقع شده باشد🌹🙏
درخواستی کاربران_گروه
#آموزشی #حقوق_دستمزد #نکته_حقوق_دستمزد
#نکته۴۱_حقوق_دستمزد
#نکته۴۲_حقوق_دستمزد
#نکته۴۳_حقوق_دستمزد
#نکته۴۴_حقوق_دستمزد
#نکته۴۵_حقوق_دستمزد

@hesabdaranir_daneshjoyan
دانشجویان حسابداری | حسابداران آی آر2
الهی از پیش خطر و از پس راهم نیست دستم گیر که جز تو پناهم نیست 📝نکتات روزانه حقوق و دستمزد 📝نکته ۴۱:در کار نوبتی(شیفت کاری)علاوه بر مزد مبنا(ثابت)فوق العاده نوبت کاری نیز تعلق میگیرد.درکارنوبتی از منظر قانون عبارتست از: صبح و عصر ۱۰٪ صبح و عصر و شب ۱۵٪ صبح…
📝نکات روزانه حقوق دستمزد
📝نکته ۴۶:مزد ثابت در قانون کار یعنی مزد پایه به اضافه مزایایی که به تبع شغل(با توجه شرایط شغلی)به او پرداخت می شود.مثلا حق جذب،سختی آب و هوا،پایه سنوات و مانند آن اما مزایا عمومی مانند حق اولاد،بن خوار و بار،حق مسکن و مانند آن جز مزایا تبعی شغل محسوب نمی شوند بلکه به عنوان مزایا شاغل محسوب میشوند.دقت کنید مزد ثابت در محاسبه فوق العاده ها استفاده می شود مانند اضافه کاری،جمعه کاری،عیدی و مانند آن
📝نکته ۴۷:سایر عناصر مزد ثابت(مزایا تبعی شغل)که طبق عرف کارگاه به کارگر پرداخت می شود،هر ساله نسبت به افزایش حقوق اعلامی توسط وزارت کار،باید افزایش یابد.
مثلا ضریب افزایش سال **۱۳ ، ۱۳٪باشد این مزایا باید ۱۳٪ افزایش یابد.مثلا اگر کارگر مزایا سختی کار یا مزایا بدی آب هوا و مانند آن تعلق میگیرد،باید مطابق با ضریب افزایش حقوق افزایش یابند.البته طبق دستور العمل وزارت کار مزایای تبعی شغل باید بر حسب روز محاسبه و به مزد پایه روزانه اضافه شود.
مثلا اگر کارگری بابت سختی کار ۵،۰۰۰،۰۰۰، ریال دریافت می کند باید این مبلغ بر ۳۰ تقسیم و سپس با مزد پایه جمع شود.
📝نکته ۴۸:کارفرما مکلف است هزینه رفت و برگشت یا وسیله ماموریت کارگر را تامین نماید.
📝نکته ۴۹:مرخصی کمتر از یک روزکاری نیز مرخصی استحاقی محسوب می شود و به آن مرخصی ساعتی می گویند.
📝نکته ۵۰:مرخصی سالانه کارگرانی که به کارهای سخت و زیان آور اشتغال دارند،۵ هفته است.

تهیه کننده:آرش موسی زاده حقیقی
امیدوارم که مثمرثمر واقع شده باشد🌹🙏
درخواستی کاربران_گروه
#آموزشی #حقوق_دستمزد #نکته_حقوق_دستمزد
#نکته۴۶_حقوق_دستمزد
#نکته۴۷_حقوق_دستمزد
#نکته۴۸_حقوق_دستمزد
#نکته۴۹_حقوق_دستمزد
#نکته۵۰_حقوق_دستمزد


@hesabdaranir_daneshjoyan
⭕️نکته: شرایط مستهلک کردن دارایی های بلا استفاده

🔰@Hesabdaranir_daneshjoyan
دانشجویان حسابداری | حسابداران آی آر2
📝نکات روزانه حقوق دستمزد 📝نکته ۴۶:مزد ثابت در قانون کار یعنی مزد پایه به اضافه مزایایی که به تبع شغل(با توجه شرایط شغلی)به او پرداخت می شود.مثلا حق جذب،سختی آب و هوا،پایه سنوات و مانند آن اما مزایا عمومی مانند حق اولاد،بن خوار و بار،حق مسکن و مانند آن جز مزایا…
الهی در جلال رحمانی،درکمال سبحانی

📝نکات روزانه حقوق و دستمزد
📝نکته ۵۱:کارگران کارهای سخت و زیان آور حتی المقدور در پایان هر ۶ ماه می توانند،از مرخصی استفاده کنند.
📝نکته ۵۲:تاریخ استفاده از مرخصی با توافق کارگر و کارفرما تعیین می شود.
📝نکته ۵۳:درصورت فسخ قرارداد کار یا بازنشستگی و از کار افتادگی کلی کارگر و یا تعطیل کارگاه مطالبات مرخصی پرداخت می شود.
📝نکته ۵۴:در ۲ مورد زیر کارگران حق برخورداری از ۳ روز مرخصی با حقوق دارند:
۱-ازدواج دائم ۲-فوت همسر،پدر،مادر،فرزندان
این سه روز مرخصی علاوه بر ۳۰ روز مرخصی استحقاقی سالانه می باشد و نباید از مرخصی مجاز سالانه کسر گردد.

تهیه کننده:آرش موسی زاده حقیقی
امیدوارم که مثمرثمر واقع شده باشد🌹🙏
درخواستی کاربران_گروه
#آموزشی #حقوق_دستمزد #نکته_حقوق_دستمزد
#نکته۵۱_حقوق_دستمزد
#نکته۵۲_حقوق_دستمزد
#نکته۵۳_حقوق_دستمزد
#نکته۵۴_حقوق_دستمزد

@hesabdaranir_daneshjoyan
دانشجویان حسابداری | حسابداران آی آر2
الهی در جلال رحمانی،درکمال سبحانی 📝نکات روزانه حقوق و دستمزد 📝نکته ۵۱:کارگران کارهای سخت و زیان آور حتی المقدور در پایان هر ۶ ماه می توانند،از مرخصی استفاده کنند. 📝نکته ۵۲:تاریخ استفاده از مرخصی با توافق کارگر و کارفرما تعیین می شود. 📝نکته ۵۳:درصورت فسخ قرارداد…
ای داننده رازها ای شنونده آوازها


📝نکته ۵۵:مطابق با ماده ۶۷ قانون کار هر کارگر می تواند ، برا ادای حج واجب(تمتع)از یک ماه مرخصی علاوه بر ۳۰ روز مرخصی سالانه استفاده کند.این مرخصی فقط یک بار در تمام طول اشتغال کارگر تعلق میگیرد.این مرخصی می تواند به عنوان مرخصی استحقاقی یا مرخصی بدون حقوق محسوب شود.در صورت پایان رسیدن مرخصی ها استحقاقی کارگر،مرخصی حج واجب تحت مرخصی بدون حقوق برای وی منظور خواهد شد.موید این مطلب نیز قسمت انتهایی ماده ۶۷ می باشد که بر اساس آن عنوان مرخصی حج واجب،شامل مرخصی استحقاقی یا بدون حقوق منظور گردیده است.
📝نکته ۵۶:مرخصی استعلاجی زمانی استفاده میشود که کارگر بیمار شود و آن بیماری مانع از انجام خدمت شود و بر اساس قانون کار،مرخصی استعلاجی یکی از موارد تعلیق قرارداد محسوب میشود.
📝نکته ۵۷:مرخصی استعلاجی با تایید پزشک معتمد سازمان تامین اجتماعی جز سوابق بازنشستگی محسوب می شود.
📝نکته ۵۸:در زمان مرخصی استعلاجی مزایایی همچون عیدی،حق سنوات،حق اولاد،باید از طرف کارفرما به بیمه شده پرداخت شود.چراکه از بیمه معاف می باشد


تهیه کننده:آرش موسی زاده حقیقی
امیدوارم که مثمرثمر واقع شده باشد🌹🙏
درخواستی کاربران_گروه
#آموزشی #حقوق_دستمزد #نکته_حقوق_دستمزد
#نکته۵۵_حقوق_دستمزد
#نکته۵۶_حقوق_دستمزد
#نکته۵۷_حقوق_دستمزد
#نکته۵۸_حقوق_دستمزد


@hesabdaranir_daneshjoyan
⭕️سوال تستی!

🔰 موضوع:اضافه کاری

〽️درس:حقوق و دستمزد

منبع: @hesabdaraan_ir

❇️مطالب و تست های کانال را نشر دهید

👇👇👇👇👇
پاسخ صحیح تست بالا⁉️🤔
Final Results
22%
8.000
25%
28.000
45%
70.000
7%
32.000
📌 #هزینه‌های_حسابرسی

هزینه‌های حسابرسی جزء هزینه‌های عمومی،اداری و تشکیلاتی می باشد.

برای ثبت هزینه‌های حسابرسی به دو حالت زیر توجه کنید:

1- در سال و یا سال‌های قبل از بابت این هزینه در حساب‌های خود، ذخیره در نظر گرفته باشید؛
بنابراین سند ذیل را قبلاً در دفاتر ثبت كرده‌اید:

هزینه حسابرسی بیمه (بدهکار)
ذخیره هزینه حسابرسی بیمه (بستانکار)

در این صورت زمان پرداخت این هزینه ثبت زیر در دفاتر درج می‌گردد:

ذخیره هزینه حسابرسی بیمه (بدهکار)
بانك/ اسناد پرداختنی (بستانکار)

2- اگر در سالجاری یا سال‌های قبل برای این هزینه هیچ‌گونه ثبتی در دفاتر انجام نشده باشد:

الف) درصورتی كه این مبلغ با اهمیت باشد:

سود (زیان) انباشته (بدهکار)
بانك/ اسناد پرداختنی (بستانکار)

ب) درصورتی كه این مبلغ كم اهمیت باشد:

هزینه حسابرسی بیمه (بدهکار)
بانك/ اسناد پرداختنی (بستانکار)

@Hesabdaranir_daneshjoyan
⭕️سوال تستی!

🔰 موضوع:اصول و مفروضات حسابداری

〽️درس:دانش فنی پایه

منبع: @hesabdaraan_ir

❇️مطالب و تست های کانال را نشر دهید

👇👇👇👇👇
⬅️ دانلود رایگان پاورپوینت تهیه و تنظیم گزارش در موسسات تولیدی

🖌 تهیه کننده : امیر اکبری

🏷 #پاورپوینت

🔗 دانلود رایگان فایل پاورپیونت از طریق تلگرام... - کلیک کنید

=======================
📢 : همراهان گرامی ،اگر مطالب کانال برای شما مفید است، با اشتراک مطالب ،دوستان دیگر را هم در آن سهیم کنید.
=======================
🔵 @hesabdaraan_ir
🔴 @Hesabdaranir_daneshjoyan
========================
🔰‌ادواری و دائمی به بیان ساده
#امیر_اکبری


✔️روش ادواری موجودی کالا :

در روش ثبت ادواری ، حساب موجودی کالا در طول دوره مالی گردش ندارد و تا پایان دوره مالی ، تا قبل از اصلاحات بدون تغییر باقی می ماند و سپس با انجام دو ثبت اصلاحی ابتدا مبلغ موجودی کالا در اول دوره از این حساب حذف و سپس مبلغ موجودی کالای پایان دوره در این حساب بدهکار می شود .

✔️روش ثبت دائمی موجودی ها :

در روش ثبت دائمی برای ثبت رویدادهای مرتبط به موجودی کالا از حساب موجودی کالا استفاده می شود که با افزایش موجودی کالا ( ناشی از خرید کالا و برگشت از فروش ) و کاهش موجودی کالا ( فروش و برگشت از خرید به قیمت تمام شده ) بنا به مورد بدهکار و بستانکار می شود . بنابراین حساب موجودی کالا در دفتر به طور مستمر و دائمی گردش دارد و در هر زمان مانده موجودی کالا متعلق به واحد تجاری را نشان می دهد .

به بیان دیگر تفاوت اصلی حسابها و ثبت مالی موجودی دائمی و ادواری به شرح زیر است :

در سیستمهای حسابداری دو روش نگهداری اطلاعات موجودی کالا در انبار ها و ارزش ریالی آنها در حسابداری وجود دارد ( دائمی و ادواری ) . در شرکتهای مختلف بر اساس روش حسابداری و انتخاب حسابدار می توان از یکی از این روشها استفاده کرد .

1- اختلاف در سرفصلهای مالی و ثبت های مالی :
- در ثبت موجودی دائمی : سرفصلی بنام خرید و تخفیفات و برگشت از خرید وجود ندارد .
- در ثبت موجودی ادواری : حسابی به نام قیمت تمام شده کالای فروش رفته وجود ندارد .
- در هر دو روش حساب موجودی کالا وجود دارد ولی در روش ادواری این حساب فقط در افتتاحیه و بستن حسابها گردش دارد .
- هنگام گرفتن گزارش سود و زیان در روش ادواری موجودی کالا در پایان دوره باید مشخص شود .

2 - اختلاف در سندهای مربوط به خرید و فروش :
- در روش دائمی برای خرید کالا ، ثبت مالی با حساب موجودی مواد و کالا و به نام انبار ایجاد می شود .
همچنین برای فروش کالا ، از حساب موجودی مواد و کالا استفاده شده و آرتیکل مجزا برای قیمت تمام شده کالا نیز ثبت می شود .
- در روش ادواری حساب موجودی مواد و کالا گردش نداشته و حساب خرید برای ثبت مالی عملیات خرید کالا مورد استفاده قرار می گیرد .
همچنین برخلاف روش دائمی ثبتی برای قیمت تمام شده کالا ایجاد نمی شود .


@Hesabdaranir_daneshjoyan
مفاهیم اساسی حسابداری.pdf
734.6 KB
⭕️مفاهیم اساسی حسابداری در قالب پی دی اف

🔰 درس مربوطه:پودمان 2 دانش فنی پایه


🔱 @hesabdaraan_ir
❇️ @Hesabdaranir_daneshjoyan
الهی دستم گیر که دست آویز ندارم
وعذرم بپذیر که پای گریز ندارم


📝نکات روزانه حقوق و دستمزد

📝نکته ۵۹:در قانون کار ۳ نوع تعلیق داریم
📝نکته ۶۰:تعلیق توسط کارفرما:که اگر مراجع حل اختلاف به نفع کارگر رای دهند و این تعلیق بدون جلب رضایت کارگر باشد،کارفرما باید حقوق و دستمزد روزهای تعلیق را به کارگر پرداخت کند.
📝نکته ۶۱: تعلیق توسط کارگر:که در این نوع تعلیق کارفرما نیازی به پرداخت مزد به کارگر ندارد مثل مرخصی بدون حقوق یا غیبت موجه و مانند آن
📝نکته ۶۲:تعلیق توسط مراجع حل اختلاف یا سازمان تامین اجتماعی که در این نوع تعلیق حقوق و دستمزد روزهای تعلیق کار توسط سازمان تامین اجتماعی یا مراجع حل اختلاف پرداخت می شود.مانند مرخصی استعلاجی تاییده شده توسط سازمان تامین اجتماعی
📝 نکته ۶۳:قانون اصلاح قوانین تنظیم جمعیت و خانواده مصوب ۱۳۹۲،دارای یک ماده واحده و ۲ تبصره است.طبق تبصره دو این ماده واحده به دولت اجازه داده شده است که مرخصی زایمان را (از ۶ ماه) به ۹ افزایش دهد.اما مسئله ای که این روزها زنان شاغل درگیر خود کرده،عدم تمکین سازمان تامین اجتماعی از افزایش میزان مرخصی است.
روند سابق به این صورت بود که سازمان تنها ۶ ماه را محاسبه و پرداخت کرده و تنها درصورت اعتراض در دیوان عدالت اداری و موجب رای ۳ ماه باقی مانده را اجرا می کرده است.تا این که در تاریخ ۱۳۹۸/۲/۳۱، هیات عمومی دیوان در رای خود به شماره دادنامه ۲۸۸ الی ۳۰۵ و ۳۰۷ سازمان تامین اجتماعی را مکلف به پرداخت همه ۹ ماه دانسته است.بنابراین بدون هیچ ابهامی در جایی که سازمان ۶ ماه مرخصی را می پذیرد ، ۹ ماه کامل را بایستی پرداخت کند.
📝نکته ۶۴: مواد ۶۷ و ۶۸ قانون تامین اجتماعی به ترتیب مربوط به هزینه بارداری و کمک هزینه زایمان است.بر طبق این مواد کمک هزینه ای که سازمان تامین اجتماعی پرداخت میکند بر اساس آخرین مزد یا حقوقی است که بیمه از آن کسر شده است.
پس مزایایی مانند حق اولاد،ماموریت و سایر مزایا که مشمول کسر بیمه نیستند جز پرداختی سازمان تامین اجتماعی نمی باشد.
نکته ۶۵:خانمی که سرپرستی افراد تحت حمایت (کودکان و نوجوانان) بی سرپرست و بد سرپرست را برعهده بگیرد از مزایا و حق اولاد و مرخصی دوره مراقبت برای کودکان زیر ۳ سال بهره مند شود و این دسته از مادران می توانند از ۸۴ روز تا ۱۲ هفته کمک بارداری مقرر در ماده ۶۷ قانون تامین اجتماعی برخوردار شوند.


تهیه کننده:آرش موسی زاده حقیقی
امیدوارم که مثمرثمر واقع شده باشد🌹🙏
درخواستی کاربران_گروه
#آموزشی #حقوق_دستمزد #نکته_حقوق_دستمزد
#نکته۵۹_حقوق_دستمزد
#نکته۶۰_حقوق_دستمزد
#نکته۶۱_حقوق_دستمزد
#نکته۶۲_حقوق_دستمزد
#نکته۶۳_حقوق_دستمزد
#نکته۶۴_حقوق_دستمزد
#نکته۶۵_حقوق_دستمزد



@hesabdaranir_daneshjoyan
📝نکته ۶۶: در موارد زیر مرخصی بدون حقوق محسوب می شود؛
۱.استحقاق مرخصی نداشته باشد و نیاز کارگر به استفاده از مرخصی مشخص شود.
۲.قصد ادامه تحصیل داشته باشد و مدارک لازم را ارائه نماید.
۳.ناگزیر باشد به اتفاق همسر به خارج از محل خدمت خود مسافرت کند.
۴.پس از استفاده از ۴ ماه مرخصی استعلاجی سالانه به سبب ادامه همان بیماری و ابتلا به بیماری دیگر قادر به ادامه خدمت نباشد و بیماری وی صعب العلاج تشخیص داده شود.
📝نکته ۶۷:نحوه و شرایط استفاده از مرخصی بدون حقوق با توافق کتبی کارگر یا نماینده قانونی او و کارفرما تعیین خواهد شد.
📝نکته ۶۸:کسر کار و غیبت زمانی اتفاق می افتد که کارگر بدون مجوز در محل کار خود حاضر نشود که می تواند ترک کردن دیر یا زود محل کار باشد یا اینکه روزهایی از هفته را در سرکار نباشد.
📝نکته ۶۹:همانطور که گفته شد کارگر می تواند از ۲۶ روز کاری مرخصی معادل ۲۰۸ ساعت استفاده نماید.
📝نکته ۷۰: حق ماموریت(فوق العاده ماموریت)نباید کمتر از مرد روزانه باشد.
پس اگر فردی ۴ ساعت ماموریت انجام داد باید به اندازه مزد کامل روزانه وی حق ماموریت پرداخت شود یا اگر یک نیم روز ماموریت انجام شود باید معادل ۲ روز مزد وی حق ماموریت پرداخت شود
📝نکته ۷۱:چنانچه بر اساس عرف و روال در کارگاهی استفاده کارگران از مرخصی استحقاقی سالانه در ماه مبارک رمضان با تعطیلی کارگاه معمول بوده باشد رویه مزبور عرف کارگاهی تلقی و به عنوان شرایط کار کارگران آن کارگاه معتبر خواهد بود.
📝نکته ۷۲:مزایا حق مسکن و بن و خواربار جز مزایا اجباری می باشند.




تهیه کننده:آرش موسی زاده حقیقی
امیدوارم که مثمرثمر واقع شده باشد🌹🙏
درخواستی کاربران_گروه
#آموزشی #حقوق_دستمزد #نکته_حقوق_دستمزد
#نکته۶۶_حقوق_دستمزد
#نکته۶۷_حقوق_دستمزد
#نکته۶۸_حقوق_دستمزد
#نکته۶۹_حقوق_دستمزد
#نکته۷۰_حقوق_دستمزد
#نکته۷۱_حقوق_دستمزد
#نکته۷۲_حقوق_دستمزد



https://www.tg-me.com/hesabdaranir_daneshjoyan
⭕️جاری شرکا چیست؟

⭕️ماهیت و ویژگی های جاری شرکا چیست؟

🔰موضوع:جاری شرکا و حساب های جاری

✳️منبع:

@Hesabdaranir_daneshjoyan
2024/09/22 15:32:01
Back to Top
HTML Embed Code: