Telegram Web Link
📚 آمار و روش تحقیق :

در کنار زبان می توانیم بگوییم دومین درسی که پاشنه آشیل دواطلبین کنکور روانشناسی بوده درس آمار و روش تحقیق است.

با توجه به ضعف عمومی داوطلبین، درصد بالا در اين درس مطمئنا می تواند در رتبه شما تأثيرگذار باشد. مفاهیم پایه این درس در تمام کتبی که در بازار وجود دارد یکسان هستند اما بهتراست که برای مطالعه این دو درس، کتابی را مطالعه کنید که بر اساس کنکو روانشناسی تنظیم شده باشد. كتاب هايي مانند:

📕 احتمالات و آمار کاربردی در روان شناسی و علوم تربیتی دکتر دلاور
📙 روش تحقیق در علوم رفتاری دکتر حسن زاده
📗 روش تحقیق در روان شناسی و علوم تربیتی دکتر دلاور
📘 روش تحقیق دو جلدی گال

در کنکور، تقسیم بندی سوالات این درس مشخص نیست اما معمولا نيمي از سوالات از درس آمار و نيم ديگر از روش تحقيق مي آيد. بنابراین پیشنهاد می کنیم که آمار و روش تحقیق در کنار هم مطالعه شوند زیرا این دو درس، همپوشانی زیادی دارند.

اگر هیچگونه آشنایی با مفاهیم روش تحقیق ندارید پیشنهاد می کنیم برای شروع، کتاب دکتر حسن زاده را مطالعه کنید. مطالعه این کتاب به درک مفهومی شما از این درس کمک زیادی می کند.

کتاب آمار و روش تحقیق مدرسان شريف نيز در 13 فصل جداگانه برای هر دو درس تنظیم شده است اما با توجه به اینکه این کتاب به صورت كنكوري و فشرده نوشته شده، بهتر است قبل ازمطالعه آن، حتما یکی از کتب منبع را برای یادگیری بیشتر مطالعه کنید.

@hermesin
📚 روانشناسی فیزیولوژیک و انگیزش و هيجان :

روان‌شناسی فیزیولوژیک به بررسي رابطه ميان مغز و رفتار مي پردازد و به مدد پژوهش هاو یافته‌های تحقیقاتی سعی بر آن دارد تا به شماری از پرسش‌های کاربردی و بنیادی پاسخ دهد. بررسی مفاهيم و پدیده‌هايي مانند انگيزش، هیجان، حافظه، یادگیری، رفتار جنسی، گفتار و یا اختلال‌هایی همچون افسردگي، اسكيزوفرني، بی‌خوابی، پرخوری، ناخوانی، نانویسی، کنش‌پریشی‌ها و ادراک‌پریشی‌ها در سطح زیستی و عصبی، مورد نظر روان‌شناسان فیزیولوژیک یا عصب روان‌شناسان بوده و همواره با تکیه بر ابزارها و شیوه‌های پیشرفته و کارآمد به یافته‌هایی بس شگرف دست می‌یابند.

چگونگی کارکرد مغز و دیگر عناصر سیستم عصبی و درون ریز با توجه به کالبد شناسی اندام‌های مختلف دستگاه عصبی و غددی، محور اصلی پژوهش‌های روان‌شناسی فیزیولوژیک و عصب روانشناسی است.

پس با دقت و عميق به مطالعه اين درس بپردازيد.

روانشناسی فیزیولوژیک و انگیزش و هیجان در کنکور ضریب 1 دارد و در مجموع 15 سوال به این درس اختصاص دارد.
منابع اصلي:

📕 روانشناسی فیزیولوژیک دکتر خدا پناهی
📘 فیزیولوژی اعصاب و غدد دکتر حائری روحانی
📗 روانشناسی فیزیولوژیك جيمز کالات ترجمه سید محمدی
📔 انگیزش و هیجان دکتر خدا پناهی
📙 انگیزش و هیجان مارشال ریو ترجمه سید محمدی

@hermesin
📚 روانشناسی مرضی و کودکان استثنایی :

آسیب شناسی روانی يا همان روانشناسي مرضي به مطالعه علمی اختلالات رواني می پردازد و يك درس پايه اي و بسيار مهم براي روانشناسان و درمانگران به شمار مي رود. سوالات این درس در مجموع 20 سوال می باشد. روانشناسی مرضی یکی از دروس مهم کنکور می باشد زيرا گذشته از ضريب ٢ اين درس، در سالهای گذشته شاهد بوه ايم که در ميان سوالات بالینی نیز چند تست از مباحث آسيب شناسي داده شده. منابع مهم و مختلفی برای این درس در دسترس است از جمله :

📕 خلاصه روان پزشکی کاپلان و سادوک (3 جلدی )
📗 آسیب شناسی روانی مهدی گنجی ( 2 جلدی )
📘 آسیب شناسی روانی هالجین ترجمه سید محمدی
  
📚 درس کودکان استثنایی :

درسي كه سرشار از نكات ريز و حفظي است و در مورد كودكاني كه به دليل نقص هاي جسماني يا رواني به آموزش هاي ويژه نياز دارند بحث مي كند. منابع مهم و مختلف برای این درس :

📗 روانشناسی  کودکان استثنایی میلانی فر
📔 روانشناسی کودکان اسثتنایی گنجی
📕 روانشناسی هالان و کافمن ترجمه علیزاده
📘 روانشناسی کودکان استثنایی سیف نراقی و نادری

@hermesin
📚 روانشناسی رشد :

درس شیرین و زیبای رشد!
روانشناسی رشد به نظریه های مهم در این حوزه و به تکامل انسان از کودکی تا پیری مي پردازد. در سالهای گذشته تاکید طراحان سوال اغلب بر نظریات رشد بوده که در اين زمينه کتاب ويليام کرین یکی از کتاب های بسيار خوب و روان است. در ابتدای مطالعه، تفکیک مطالب این درس شاید کمی سخت به نظر برسد، اما پس از درک اطلاعات پایه ای هر نظریه به راحتی می توانید درصد خوبی از این درس به دست بياوريد. روانشناسی رشد در کنکور ضریب 2 دارد و هر سال 20 سوال از مجوع سوالات را به خود اختصاص می دهد.

منابع اصلي:

📕 نظریه های رشد ويليام کرین ترجمه دکتر خویی نژاد و رجايي
📔 روانشناسی رشد لورا برک ترجمه سید محمدی ( 2 جلد )
📘 رواشناسی ژنتیک دكتر منصور ( 2 جلد )

@hermesin
📚 روانشناسی عمومی :

مطالعه این درس فقط برای کسانی توصیه می شود که مایل به شرکت در گرایش عمومی هستند. مباحث درس روانشناسی عمومی در واقع چکیده ای از همه دروس روانشناسی را در بر می گیرد. پیشنهاد می شود داوطلبین تغییر رشته ای در فرصت هاي آزادشان مطالعه این درس را در برنامه داشته باشند. منابع اصلي اين درس :

📘 روانشناسی عمومی هیلگارد ترجمه براهنی
📒 روانشناسی عمومی دکتر گنجی
📓 رواشناسی عمومی سانتراک ترجمه فیروزبخت
📕 روانشناسی عمومی هیلگارد ترجمه دکتر گنجی

در کنکور ضریب این درس 2 می باشد و در مجموع 20 سوال را شامل می شود.

@hermesin
📚 روانشناسی بالینی :

شاخه ای از روانشناسی است که به درک، پیش بینی و درمان نابهنجاری، ناتوانی و آشفتگی های شناختی، هیجانی، زیست شناختی کمک می کند. داوطلبین با خواندن مطالب این درس با مباحث پایه ای روانشناسی بالینی، آزمون های روانی، رویکرد های درمانی آشنا می شوند.
روانشناسی بالینی برای داوطلبین گرایش بالینی حائز اهمیت زيادي است به دلیل اینکه بیشترین ضریب كنكور متعلق به این درس می باشد. این درس با ضریب 3 و مجموع 20 سوال در دفترچه سوالات خوش می درخشد!

طراحان سوال در سالهای اخیر به تحلیل استنباطی داوطلبین پرداخته اند و برای جواب دادن به تست ها شمّ بالینی داوطلبين را به چالش کشیده اند! منابع اصلي اين درس:

📓روانشناسی بالینی فیرس ترجمه فیروز بخت
📕 روانشناسی بالینی کرامر ترجمه فیروز بخت
📗 نظریه های روان درمانی پروچسکا
📘 نظریه های مشاوره و روان درمانی شفیع آبادی
📒 روانشناسی بالینی مهدی گنجی

@hermesin
🔴 چند كلمه درباره #تغيير_رشته

اگر از عموم مردم نظرسنجي شود كه از ميان تمام رشته هاي علمي و دانشگاهي به كدام ها علاقه بيشتري دارند، به احتمال زياد روانشناسي يكي از محبوب ترين ها خواهد بود. دليل هم مشخص است. روانشناسي به دنياي دروني و رفتارهاي بيروني "آدم ها" مي پردازد. يعني موضوعش خود ما هستيم. و خب، چه چيزي جذاب تر از اين؟ چه كسي دوست ندارد در مورد هستيِ پيچيده خودش و هم نوعانش بيشتر بداند و بفهمد؟

بعضي ها اين علاقه را از ابتدا به صورت كاملا جدي و با تحصيلات آكادميك پيگيري مي كنند و به عنوان متخصص مشغول به كار حرفه اي مي شوند، بعضي هاي ديگر هم به اندازه وقت و علاقه شان با مطالعه كتاب، استفاده از محتواهاي آنلاين و يا راه هاي ديگر، عطش اين كنجكاوي را ارضاء مي كنند.

داستان دانشجوهاي تغيير رشته اي اما كمي متفاوت تر است؛ بچه هايي كه چهار سال كارشناسي را در رشته ديگري سپري كرده اند و حالا به دلايل مختلف تصميم گرفته اند تغيير رشته بدهند و علاقه ديرينه يا شايد هم جديدشان را در دانشگاه دنبال نمايند.

#آيا_ميشود؟
#آيا_ميتوانم؟

اين ها اولين سوال هايي است كه در اين راه پيش مي آيد. در مورد سوال دوم بعدها مفصل تر خواهم نوشت. اما در مورد اولي كه بيشتر ناظر به قيد و بندهاي قانوني و اداري است، بله! تغيير رشته اي ها هم مي توانند بدون هيچگونه منع و مشكلي در آزمون سراسري كارشناسي ارشد روانشناسي شركت كنند و هرساله هم حجم قابل توجهي از قبولي هاي اين رشته را (در تمام گرايش ها) به خود اختصاص مي دهند. بي راه نيست اگر بگوييم روانشناسي، پرتراكم ترين مقصد دانشجوهاي تغيير رشته اي است. اما اگر قصد داريد چنين تصميمي بگيريد حتما دو نكته بسيار مهم را مد نظر داشته باشيد:

1️⃣ تغيير رشته اي ها فقط اجازه شركت در كنكور وزارت علوم را دارند و نمي توانند در كنكور وزارت بهداشت شركت كنند.

2️⃣ تغيير رشته اي ها براي دريافت پروانه اشتغال از سازمان نظام مشاوره و روانشناسي ناچارند پس از مقطع ارشد، دكتري هم بخوانند. چرا كه براي دريافت پروانه، داشتن حداقل دو مدرك روانشناسي، الزامي است.

📝 مصطفي اميني
رتبه ٩ كنكور ارشد روانشناسي باليني
دانشجوي دانشگاه شهيد بهشتي تهران
آكادمی هرمس pinned «❇️ به نام خدا 🔴 کانال موسسه مشاوره و آموزش روانشناسی هرمس جهت کمک به داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی راه اندازی شده است. 🔴 فعالیت این کانال زیر نظر مصطفی امينی رتبه ۹ کنکور کارشناسی ارشد سال ٩٨ و دانشجوی روانشناسی بالینی دانشگاه شهید بهشتی تهران…»
🔴 از دونسته هات مطمئنی⁉️
#برای_بچه_های_کارشناسی_روانشناسی

اگر فکر می کنید که فقط تغییررشته ای ها در مورد شرایط و قوانین کنکور، اطلاعات کمی دارند و به اصطلاح سردرگم هستند، کاملا در اشتباهید! چون در کمال تعجب شمار قابل توجهی از دانشجویان کارشناسی روانشناسی هم با کمترین آگاهی و اطلاعات وارد این عرصه می شوند ‼️

🔦 در مشاوره هایم با بعضی از بچه های کارشناسی متوجه شده ام که کنکور ارشد را ساده تر از چیزی که هست می پندارند. مثلا تصورشان درباره پذیرش دانشگاه ها همان پذیرش پرتعداد و کیلوییِ دوره کارشناسی است! و یا این که فکر می کنند همه شهرها همه گرایش ها را برگزار می کنند. بعضی ها هم چون به گوششان خورده که خیلی از شرکت کنندگان کنکور ارشد، سیاهی لشکرند و خیلی های دیگر هم تغییر رشته ای هستند، گمان می کنند که کارشان ساده است و با اتکا به همان چیزهایی که در دوره کارشناسی خوانده اند می توانند به راحتی قبول شوند. به خاطر همین وقتی می شنوند که مثلا «دانشگاه هایی مانند تهران و بهشتی فقط 5 نفر پذیرش روزانه دارند» یا «روانشناسی بالینی فقط در چند شهر معدود برگزار می شود» یا «وزارت بهداشت هم روانشناسی دارد» بسیار تعجب می كنند! چیزی که می گویم فقط مختص به ترم اولی ها نیست و در بین دانشجویان ترم های پایانی نیز به دفعات مشاهده شده! 🤦‍♀

خبر خوب این که تحصیلات مرتبط شما در دوره کارشناسی، پایه علمی شما را تشکیل داده و قطعا نسبت به دیگران زمینه مناسب تری برای پیشرفت و مطالعه دارید (البته اگر خوب درس خوانده باشید) اما باید بدانید که این به هیچ وجه برای موفقیت در کنکور کافی نیست

📍اساساً دروس و کلاس ها و امتحانات دوره کارشناسی برای آشنایی شما با کلیات رشته روانشناسی طراحی شده و معمولاً خبری از جزئیات و حفظیات مفصل و آنچنانی نبوده است. داستان کنکور ارشد اما متفاوت است. شما با یک رقابت فشرده و تنگاتنگ و حجم زیادی از منابع طرفید که باید با برنامه ریزی صحیح، بارها و بارها خوانده، آموخته و بعضاً حفظ شوند.

💡آینده خودتان را به دست اتفاقات و شایعات بی اعتبار، نسپارید. از منابع موثق و افراد معتبر استفاده کنید و کمی در مورد شرایط و قوانین کنکور یا هر کار مهم دیگری که می خواهید انجام دهید مطالعه کنید.

📝 مصطفی امینی
رتبه 9 کنکور ارشد روانشناسی بالینی
دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی تهران

@hermesin
خلاصه نويسی رو از كِی شروع كنيم؟ 🤔📝

🎤 مصطفی امينی
رتبه ٩ روانشناسی بالينی

@hermesin
⁉️⭕️ آيا داشتن مشاور برای موفقيت در كنكور الزاميه؟ 🤔

1️⃣ (بخش اول)

🎤 مصطفی امينی
رتبه ٩ روانشناسی بالينی

@hermesin
⁉️⭕️ آيا داشتن مشاور برای موفقيت در كنكور الزاميه؟ 🤔

2️⃣ (بخش دوم)

🎤 مصطفی امينی
رتبه ٩ روانشناسی بالينی

@hermesin
⁉️⭕️ آيا داشتن مشاور برای موفقيت در كنكور الزاميه؟ 🤔

3️⃣ (بخش سوم)

🎤 مصطفی امينی
رتبه ٩ روانشناسی بالينی

@hermesin
⁉️⭕️ آيا داشتن مشاور برای موفقيت در كنكور الزاميه؟ 🤔

4️⃣ (بخش چهارم و پايانی)

🎤 مصطفی امينی
رتبه ٩ روانشناسی بالينی

@hermesin
فقط 6️⃣ ماه تا كنكور باقی مونده

🔴 وسواس و ترديد رو متوقف كنيد 🔴

🎤 مصطفی امينی
رتبه ٩ روانشناسی بالينی سال ٩٨

@hermesin
🔴 در جستجوی زمان از دست رفته
📌#دانشجویانی_که_کنکوری_نیستند_بخوانند!

کافی است در یک جمع دوستانه، سفره ی دل آدم ها باز شود و در مورد پریشانی ها و پشیمانی هایشان صحبت کنند، آن وقت است که سلسله «ای کاش ها» شروع می شود! ای کاش هایی که هرکدام از دلِ تجربه ای متفاوت برخاسته اند اما در یک چیز مشترکند: حسِ ناخوشایندِ #حسرت.😔

✔️ حالا اگر آن جمعیتِ مورد نظر، داوطلبان کنکور ارشد باشند، ای کاش هایشان هم از جنس کنکوری خواهد بود! «ای کاش زودتر به فکر تقویت زبانم می افتادم»، «ای کاش کمتر وقتمو صرف چیزای بیهوده می کردم»، «ای کاش اینقدر دنبال جزوه های مختصر نبودم و بیشتر مطالعه می کردم» و يك عالمه ای کاش دیگر که همگی حاکی از تلاش بی سرانجام ما برای بازیافتنِ زمان های از دسته رفته اند.

این مطلب را برای دانشجوهای غیرکنکوری می نویسم. خصوصا #بچه_های_کارشناسی_روانشناسی. یعنی دانشجوهای ارشد و دکترای آینده که اگر مراقب نباشند دیر یا زود گذرشان به جاده بن بست «ای کاش ها» خواهد افتاد.

منظورم این نیست که از همین امروز درس خواندن برای کنکور را شروع کنيد! می خواهم بگویم آینده را جدی بگیرید و كمی بيشتر به فكر تقويت پايه های علمی خودتان باشيد. وقت های آزاد شما در دوره کارشناسی بسیار بیشتر از آن چیزی است که فکر می کنید! تغییر عادت ها سخت است. اگر از همین حالا به مطالعه و درس خواندن عادت نکنید، در مقاطع بالاتر با مشکل مواجه خواهید شد. پس اگر دانشجوی کارشناسی هستید، لطفا بین آن همه درس عمومی و وقت های خالی و کلاس های بی حاصل (😁) کمی کمتر بهانه بیاورید و کمی بیشتر به فکر خودتان باشید. زبانتان را تقویت کنید. کتاب های به دردبخور بخوانید. برای خودتان برنامه ریزی کنید و یا اگر بلد نیستید آن را یاد بگیرید.

💡 شما در ابتدای كار قرار داريد. طبیعی است که راه و چاه این مسیر را نشناسید. عمر خودتان را به آزمون و خطا نگذرانید. از تجربه کسانی که قبلا این جاده را پیموده اند استفاده کنید و از اساتید ممتاز و دانشجوهای سال بالایی بهره بگیرید. (درست و حسابی هایشان نه آنها که فقط غر میزنند و انرژی منفی میدهند!)

زمان خیلی زودتر از آنچه تصور می کنید سپری میشود و باور کنید که هیچ حسی بدتر از #حسرت نیست.

📝 مصطفی امينی
رتبه ٩ كنكور ارشد روانشناسی بالينی
دانشجوی دانشگاه شهيد بهشتی تهران

@hermesin
آكادمی هرمس
Photo
📣📚 کلاس حضوری و آنلاین
آمار و روش تحقیق

مدرس :
محسن طهماسبی، رتبه ۱۸ كنكور ارشد روانشناسی بالینی سال ۹۶

✳️ همانطور که میدانيد آمار و روش تحقیق جزو دروس مهم کنکور ارشد روانشناسی است. بعضی از داوطلبین كلا قيد این درس را مي زنند یا فقط روي درس روش تحقيق سرمایه گذاری مي كنند اما اگر قبولی ها و کارنامه سالهای گذشته را در نظر بگيريم ميبينيم كه هر جفت این کارها اشتباه است.

با توجه به این كه تك تك تست ها در درصد و رتبه فرد حائز اهمیت هستند بهتر است هيچ درسی کنار گذاشته نشود.

📌اهداف کلاس :

🔹آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی از تمامی منابع مهم
🔸 آموزش پایه ای آمار و روش تحقیق
🔹 تمرین تست های سالهای گذشته
🔸 رفع اشکال در کلاس + تکلیف در خانه برای تسلط بیشتر

زمان کلاس :

شروع دوره : از ۲۱ آذر ماه
روز : ۵ شنبه ها
ساعت : ۹ تا ۱۳
تعداد جلسات : ۱۰

⚫️ محل برگزاری کلاس حضوری : تهران، میدان انقلاب

🔵 افرادی که به هر دلیلی نمی توانند در کلاس حضور داشته باشند، کلاس را به صورت اینترنتی ثبت نام می کنند. فیلم ویدئویی کلاس بعد از اتمام جلسه برای هر داوطلب فرستاده می شود تا در هر زمان به کلاس دسترسی داشته باشند. این امکان برای داوطلبین حضوری نیز امکان پذیر است که در صورت تمايل به فیلم کلاس نيز دسترسی داشته باشند.

💰 امکان پرداخت اقساط


📝 جهت ارتباط می توانید با آیدی


@Arshadpsychology

یا شماره
09392880779

در تلگرام،واتس اپ،پیامک یا تلفنی در تماس باشید.

@hermesin
🔴 اگر شما هم درگير امتحانای ترم دانشگاه هستيد و بابت تايم محدودتون ناراحتيد به اين ويس توجه كنيد 🔴

🎤 مصطفی امينی
رتبه ٩ روانشناسی بالينی سال ٩٨

@hermesin
🔴 استفاده از مشاوره تك جلسه اي براي چه كساني مناسبه؟

1️⃣ تعدادي از بچه ها هستن كه درس خوندن رو از تابستون شروع كردن و تا اينجا با برنامه خودشون جلو اومدن و خوب هم درس خوندن، اما حالا كه به ماه هاي آخر كنكور رسيديم يه سري سوال ها و ترديدها در مورد برنامه ريزي، نحوه مرور و تست زني و... براشون پيش اومده يا دچار افكار منفي و استرس شدن و نياز دارن تا در اين باره با يه نفر كه تجربه كنكور رو با موفقيت از سر گذرونده صحبت كنند.

2️⃣ بعضي از بچه ها درس خوندن رو نسبتا دير شروع كردن و ميخوان بدونن در اين ماه هاي باقي مونده چه راهكاري رو بايد در پيش بگيرن كه بيشترين بازدهي رو داشته باشه؟ روي چه منابعي بيشتر سرمايه گذاري كنند؟ تا چه حد مي تونن به نتيجه اميدوار باشن؟

3️⃣ هر سال به بهمن و اسفند كه مي رسيم يه تعداد از دانشجوهاي دورانديش ترم ٦ كه براي شركت در كنكور سال بعدي دورخيز كردن به فكر اين مي افتن كه كم كم تحقيقاتشون رو شروع كنند و ببينن كه اصلا از كي و كجا بايد درس خوندن براي كنكور ارشد رو آغاز كرد؟ شرايط لازم براي موفقيت در كنكور چيه؟ و سوال هايي از اين دست.

💡اگر شما هم جزو يكي از سه گروه بالا هستين مشاوره هاي تك جلسه اي ما ميتونه براتون راهگشا باشه 💡

جهت رزرو وقت مشاوره مي تونيد از طريق واتس اپ، تلگرام يا پيامك با آي دي يا شماره تلفن زير در ارتباط باشيد:

@arshadpsychology
09392880779

🔷 مؤسسه مشاوره و آموزش روانشناسي هرمس

@hermesin
2024/09/28 23:31:25
Back to Top
HTML Embed Code: