Telegram Web Link
#اطاعت_از_همسر
#پوشش
سلام، ببخشید همسرم مذهبی ام،اصرار شدید دارند که در منزل لباس راحت(تاپ آزاد حلقه ای یا بندی با ساپورت)بپوشم،و به پوشیدن اینها در مواقع خاص یا وقت نبود فرزند هم قانع نیستند، بچه ها در ساعت حضور پدر، منزل هستند( پسر ۱۱ سال و دختر ۱۳ سال)و من صلاح نمیبینم چنین پوششی جلو پسرم داشته باشم،آیا وظیفه ام اطاعت از امر همسر هست در این مورد یا رعایت حال فرزند؟
🌸بسم‌الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز دغدغه مندی شما خیلی ارزشمند هست ولی اطاعت از همسرتون تا حدی واجب هست که مخالف فرمان خدا نباشه تا جایی که فسادی در پی نداره شما به حرف ایشون در مورد پوشش گوش بدید ولی شما سعی کنید لباس هاتون خیلی زیبا انتخاب کنید و به این موضوع اهمیت ویژه بدهید و وقت بزارید که چگونه با لباس های مناسب زیبایی مورد نیاز همسرم رو تامین کنم و از لباس های خواب جذاب استفاده کنید و از خرج کردن در این زمینه تا حدی که نیاز همسرتون تامین بشه کوتاهی نکنید.
دوست عزیز تامین بقیه نیاز ها از جمله نیازهای جنسی،عاطفی،جسمی و اقتدار احترام رو چاشنی لباس های زیباتون کنید انشالله همسرتون راضی میشند و خدا هم از هر دوی شما راضی باشند.
با توسل،دعا و شکر گزاری طی مسیر همسرداری و بندگی رو هموار تر کنید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#خیانت
سلام و وقت بخیر .خانمی ۴۸ ساله هستم،۳۰ ساله ازدواج کردم و ۵ فرزند دارم، چند سالی هست که از همسرم کارهای مشکوکی میبینم و ایشان در روابطشون بامن خیلی سرد شده اند.جدیدا رفتاری ازشون دیدم که شک مرا چند برابر کرد که حتما شخص دیگری در زندگی همسرم هست. از خودشون با زبان بسیار محبت آمیز سؤال کردم که آیا شخص دیگری در زندگی ما هست یا نه؟ جواب منفی دادند.آیا من باید حرف همسرم را باور کنم؟لطفا کمکم کنید خیلی ذهنم درگیر هست و نمیدونم کار و رفتار درست چیه؟
🌸بسم‌الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز دل نگرانی شما کاملا به حق هست ولی باید جوانب کار شما سنجیده بشه اگه ثابت بشه خیانتی صورت گرفته عکس العمل شما چیه؟؟؟
زندگی رو رها می کنید و با پنج تا بچه میرید سراغ تشکیل یه زندگی جدید؟؟؟
اگه نه پس دونستن این موضوع که این آقا یه جایی سرگرم هست جز آزار روانی ، خراب شدن رابطه تون و در کنارش ایشون چون میدونه شما مطلع هستید آزادانه اینکار رو انجام میده، دیگه سودی نداره ولی ندونستنش حداقل اینه که ایشون به راحتی این کار رو انجام نمیده . پس به حرف خودشون اعتماد کنید چون این اعتماد برای آرامش روانی خودتون بهتره.
ولی در کنارش برای تقویت رابطه عاطفی،جنسی و....هم تلاش کنید .
بعد کم کم با زبان خوش در مورد عواقب این دست کارها به صورت غیر مستقیم صحبت کنید.یا اگر دوست خیلی صمیمی داره یا کسی که تحت تاثیرش قرار میده و ازش حرف شنوی داره در مورد عواقب بد این کار ها و سست شدن بنیان خانواده باهاش
صحبت کنه ( اگر شخص دیگه ای وارد رابطه شد مطمئن باشید آدم راز داری هست به هرکسی اعتماد نکنید چون اسرار همسر شما اسرار شماست و شما لباس ایشون هستید باید عیوبش رو پنهان کنید).
ولی دوست عزیز شما خیلی تفحص در مورد دونستن ماجرا نکنید چون سودش بسیار بسیار کمتر از ضررش هست .
با توسل و دعااز اهل بیت بخواهید زندگیتون سامان بدهند و با شکر گذاری روحیه خودتون رو افزایش بدهید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#جدا_خوابی
#ترس
سلام وقتتون بخیر.من دوتا بچه ی ۵و ویکسال ونیم دارم، جای خواب بچه هارو از یک سالگی جدا کردم،اخیر یه صوتی گوش دادم که میگفت طبق احادیث بچه رو نباید تا ۱۰ سالگی جای خوابش رو جداکنیم و اینکه مد شده واز یکسالگی جدامیکنند اشتباه هست،میخواستم بدونم آیا این قضیه صحت داره یاخیر،واگر صحت داره آیا مشکل خاصی براشون پیش میاد؟
واینکه پسر۵ساله ام یکم ترسوهست مثلا ازتنهایی دستشویی رفتن (دستشویی پشت در خونه س)یاتنهاتوی اتاق موندن و...میترسه،آیا بخاطرهمین هست.وچه راهکاری پیشنهادمیدین که خوب بشه.ممنونم از راهنمایتون🙏

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
وقت شما بخیر
در مورد قسمت اول سوالتان این نکته را عرض کنم که تربیت خطی نیست بلکه تربیت راهبردی است‌.
بدین صورت که مجموع رفتارها و گفتارها و نگرش های والدین بر روی فرزند اثر تربیتی می گذارد و الزاما با یک رفتار یا گفتار غلط فرزند شما دچار مشکل نمی شود.
ضمن اینکه بنده چنین حدیثی را بنده نشنیده ام.
و اما قسمت دوم سوالتان:
عمده ی ترس های کودکان در این سنین طبیعی است،ولی باید به چند نکته توجه شود:
✔️از چه زمانی این ترس ها شروع شده است؟
✔️چه مواقعی ترس ایشان بیشتر می شود؟
✔️روابط خانوادگی شما چگونه است؟
✔️روابط پدر و مادر با یکدیگر چگونه است؟روابط پدر و مادر با فرزندان چگونه است؟
✔️اعتماد به نفس فرزندتان چگونه است؟
✔️روابط فرزندتان با همکلاسی هایش چگونه است؟
✔️فرزندتان قدرت انتخاب آزادانه را دارد ؟مسولیتی در خانواده دارد؟
✔️میزان استفاده از تلویزیون و موبایل و فضاهای مجازی تا چه حد است؟
هر یک از موارد فوق باید بررسی شود تا بتوان پی به ریشه ی این مسئله برد.

ان‌شاءالله خداوند شما را در تربیت نسلی مهدوی یاری کند.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#وسواس
#ازدواج
سلام وقت بخیر
بنده ۲۴ ساله هستم . دچار وسواسم ، چندین بار برای درمان اقدام کردم ولی ادامه دار نبوده . البته الحمدالله خیلی بهترشدم ولی همچنان رفتار های وسواسی دارم و اذیت کنندست .با آقا پسری چند جلسه برای ازدواج صحبت کردیم درباره این موضوع با ایشون صحبت نکردم ، از طرفی حق میدم که بدونن ولی خجالت میکشم و دوست ندارم بهشون بگم ، تصمیم گرفتم فعلا یک مدت به مسئله ازدواج فکر نکنم تا درمانم کامل بشه ، اما نگرانم مدت درمان زیاد باشه . و چه پاسخی قانع کننده ای به خاطر عدم آشنایی بیشتر بهشون بدیم. راهنمایی بفرمایید چه کاری به صلاح هست.

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
وقت شما بخیر
در پروسه ی ازدواج حق طرفین است که در جلسات سوم به بعد درباره ی مشکلات جسمی و روحی خود، طرف مقابل را در جریان بگذارند.
در سوالتان دقیق قید نکردید که این آقا مورد پسند تان هست یا خیر؟چند جلسه گفتگو کردید؟مراحل تحقیق را به درستی انجام دادید یا خیر؟
اگر طبق برداشتی که بنده از سوال شما کردم ایشان مورد پسند شما واقع شده است،این حق ایشان است که به این موضوع آگاه باشند.زیرا ممکن است روند درمان طولانی باشد(کما اینکه قبلاً هم درمان های ناموفقی داشته اید)و نمی توان شخص را بدون دلیل درستی معطل نگاه داشت.
تصمیم با ایشان است که براساس شناختی از شما طی این مدت کسب کرده،منتظر سپری شدن طول درمان جنابعالی باشد یا خیر.
توصیه ی اکید بنده به شما این است که با کمک یک روانشناس امین دلایل ناموفقی درمان را یافته و تا زمان را از دست نداده اید،اقدام به درمان کنید،زیرا با گذشت زمان درمان هم سخت تر و طولانی تر می شود.

ان‌شاءالله زندگی سرشار از آرامش و شادی و عشق داشته باشید.
موفق و مؤید باشید. 🌺

کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#تعامل_با_مادر_شوهر

سلام وقتتون بخیر
من مادر شوهر خیلی خوبی دارن و من و هم خیلی دوست دارن. تنها بدیشون اینه که هرچی بگیم کار خودشو میکنه،چون خیاط هستن و لباس برام میدوزن چندین بار گفتن چه مدل بدوزم و من بهشون گفتم فلان مدل ولی چون خودشون از مدل خوششون نیومده جوری که خودشون می‌پسندند دوختن.
چند بار هم شده ایشون اصرار چیزی رو کردن که کاری برام انجام بدن ولی به خواهر شوهرم گفتن که من بهشون گفتن این کارو انجام بدن
از اونجا که من کنکوری هستم و ۲ماه دیگه عروسیمه و قصد داریم به خاطر شرایط طبقه بالای مادرشوهرم تا تموم شدن کنکورم بشینیم، من چجوری باید رفتار کنم تا ناراحتی پیش نیاد؟

🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷

🌷پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #رضایت_مند


سلام عرض می‌کنم خدمت شما خواهر گرامی

توجه به این نکته لازم است که هر انسانی خلقیات و روحیات خاص خود را دارد که ما قادر به تغییر آن نیستیم.
تنها چیزی که ما می‌توانیم آن را مدیریت کنیم اخلاقیات، روحیات و روابط ما با دیگران است.
پس انتظار نداشته باشید که مادر همسرتان آنطور که شما دوست دارید و می‌گویید رفتار کنند و درصدد تغییر ایشان نباشید بلکه سعی کنید رفتار و تصمیمات خود را به گونه‌ای تنظیم کنید که کمتر ناراحت بشوید و انتظار خاصی از دیگران نداشته باشید.

برای مثال ‌توانید لباس‌های خود را به خیاط دیگری دهید که مطابق میل شما خیاطی کند.
همچنین سعی کنید احترام و ادب خود را نسبت به مادر همسرتان به طور کامل حفظ نمایید و از هرگونه تشویش و درگیری در این روابط جلوگیری نمایید .

توجه داشته باشید که زندگی در کنار خانواده همسر علی رغم مزیت‌هایی که دارد نیازمند روحیه قوی و صبر و گذشت می باشد.

این نکته را بدانید که بین همه افراد ممکن است اختلاف نظر و سلیقه وجود داشته باشد آن چیزی که مهم است دامن نزدن به اختلافات و برخورداری از روحیه صبر و مقاومت و بزرگواریست .
پس تلاش کنید به خاطر مسائل کوچک روابط خود با همسرتان و با خانواده همسرتان را تیره و تار نکنید.

قطعاً با مرور زمان خلقیات و روحیات خانواده ایشان دست شما می‌آید و بهتر می‌توانید تعامل بکنید به شرط آنکه صبور بوده و به خود فرصت دهید.


با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما🌷

💠 کانال تربیتی همسران خوب💠

@Hamsaranekhoob
#تربیت_نوجوان
#روابط_اجتماعی_پایین
#درس_خواندن_زیاد

سلام وقتتون بخیر
پسر۱۷ساله مدام درحال درس خوندنه،اصصلا فرصت تفریح کردن نداره،فوق العاده کمال گراس بااعتماد به نفس پایین،بخاطردرسش،شبها دیر می‌خوابه،صبح بسختی بیدارمیشه،متأسفانه متوجه چندکلیپ خانم،بالباسهای نیمه عریان داخل گوشیش شدم😭بااینکه خانواده ی مقیدی هستیم و من با توجه به صوت های آقای پوراحمد خیلی حواسم به همه چیزهست،کلیپ هارو پاک کردم،ولی به روش فعلاً نیاوردم،متوجه تغییررفتارم شده،بدلیل درساش هیچ مسئولیتی بهش ندادیم،رابطه ش با من خیلی خوبه،باپدرش هم بد نیست
ممنون میشم بفرمایید الان چطوری باهاش رفتارکنم.

🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #رضایت_مند


سلام و احترام خدمت شما ..

باید عرض کنم که تمام پاسخ سوال‌های شما در صوت‌های آموزشی تربیت نوجوان به طور کامل و مفصل بیان شده است.
توصیه اکید می‌کنم برای افزایش مهارت ارتباطی با نوجوان حتماً این صوت‌ها را از کانال همسران خوب، گوش کرده و از مطالب آن استفاده کنید.

لیکن اجمالا خدمت شما عرض می‌کنم که:

هدف ما در تربیت فرزند باید تربیت انسانی کامل و همه بعدی باشد.
انسانی که در عین برخورداری از علم و دانش از اخلاق، روابط اجتماعی و سایر مهارت‌ها نیز بهره مند باشد.
بنابراین اشتباه هست که به بهانه درس هیچگونه مسئولیت و مشغولیتی برای فرزندان در نظر گرفته نشود .بلکه درس باید قسمتی از زندگی فرزندان ما باشد نه کل زندگی آنها .

برای جلوگیری از انحرافات اخلاقی و جنسی نوجوانان در این دوران باید آنها را با مشغولیت‌های مفید، سرگرم کرد و اوقات فراغت آنها را به گونه‌ای سالم با مسئولیت پذیری و روابط اجتماعی درست پر کرد تا کمتر متمایل به این گونه مسائل شوند.

همچنین روابط صمیمی والدین با یکدیگر و با نوجوان در سلامت روحی و اخلاقی نوجوان نقش بسزایی دارد.

با آرزوی موفقیت برای شما🌷


💠 کانال تربیتی همسران خوب💠

@hamsaranekhoob
#تربیت_جنسی

سلام وقتتون بخیر
دختر من کلاس ششم ابتدایی هست و متوجه شدم بخاطر سن بلوغش که هنوز پریود نشده توسط یکی از دوستان پارسالش متوجه مسایل جنسی شده حتی اسم خصوصی زن و مرد اون بچه بهش گفته و هم اینکه چطور بچه دار میشه زن و مرد🙈 و الانم تو دفتر خاطراتش متوجه شدم یه چیزایی نوشته که با دختر دایی و پسر دایی وپسرخاله های همسنش پارسال تو باغ کارای زشت انجام دادن اونا
که بعدش فکر کردم تو اون موقع اون پسر خاله نبوده شاید تعریف کرده دختر دایی براش و نوشته
چطور باید برخورد کنم ؟گاهی هم از لفظ خودکشی استفاده می‌کنه وقتی با برخوردی از طرف من یا پدرش مواجه میشه

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان 


♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️

سلام خدمت شما مادر گرامی
در حال حاضر با توجه به مسائل پیش آمده بهتر است هیچ اقدامی نکنید. در مورد ابن مسائل هیچ سوال و صحبتی نکنید مگر اینکه فرزند شما خود سوالاتی بپرسد که در حد اطلاعاتی که دارد به او پاسخ دهید.
بهترین کار مراقبت است. ما در تربیت جنسی قائل به مراقبت هستیم یعنی فضای امن و خصوصی به بچه ها نمی دهیم و آنها را تنها نمی گذاریم.
در خصوص سوال دوم شما این مساله که از کجا با این عمل آشنا شده و تا چه حد در معرض اخبار یا این لفظ بوده مهم است.
سعی کنید بیشتر بنای رابطه شما با دخترتان بر پایه رفاقت باشد. اگر والد امنی باشید مسلما این رفتار به ذهن او خطور نخواهد کرد.
با توجه به سن حساس دخترتان و مسائل پیش امده راهنمایی بهتر منوط به دانستن جزئیات بیشتر است. توصیه می کنم علاوه بر فایل صوتی ارتباط با نوجوان از مشاوره همکاران هم استفاده فرمایید

موفق باشید 💐


♦️کانال تربیتی همسران خوب ♦️
#سوالات_خواستگاری

سلام وقتتون بخیر دختری هستم ۲۲ ساله ببخشید میخواستم بپرسم در رابطه با اینکه رسمه در خانواده که انگشتر عقد باید طلا باشه و برای داماد هم طلا خریداری میشود ولی فقط موقع عقد به صورت نمادین استفاده میشه من خودم با توجه به اینکه طلا برای مرد حرام است دوست ندارم که همسر آیندم استفاده کنه حتی در حد نمادین، اینو در جلسه خواستگاری باید کی و چطور بیان کنم؟

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت خواهر بزرگوار
در خانواده های مذهبی انگشتر طلا برای مرد خریداری نمی شود بلکه‌ پلاتین و یا حتی نقره خریداری می شود.
به هر حال اگر نگرانی از جانب شما بابت این موضوع وجود دارد به راحتی بپرسید
اینکه شما اهل استفاده از زيورآلات طلا هستید؟ و بعد نظر خود را بیان کنید
در مورد خرید حلقه هم در جلساتی که تقریبا امر ازدواج شما قطعی است پیشنهاد خود را بیان کنید.

موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب ♦️
#چک_کردن_گوشی_توسط_همسر

سلام وقتتون بخیر بنده ۲۰ ساله هستم و متوجه شدم همسر پیام های شخصی من با خانواده و فامیل و دوستانم را می خواند چند باری بهش گفتم که این کار را نکند و کارش درست نیست و ممکنه طرف حرفی به من زده باشه نخواد که کسی خبر دار بشه بعد قربون صدقم می ره و از مم معذرت خواهی می کنه و می گه دیگه تکرار نمی‌کنم ولی باز کارش را تکرار می کند با این که می داند من راضی نیستم من توی گوشیم هیچ چت و صحبتی با نامحرم حتی پسر فامیل هم ندارم و این را می داند چیکار کنم که دیگه این کار را نکند همش به این فکر می کنم که نکند به من شک دارد که این کارا می کند ما ۱ ماه خورده ای می شود که ازدواج کردیم لطفا راهنماییم کنید و چند راهکار بدید که اعتماد همسرم را به دست بیارم حس می کنم که بهم اعتماد ندارد

🌹🍃پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸 بسم‌الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزيز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشالله کمک کند:

🔸 در ابتدا این پیوند مبارک را تبریک عرض می کنم.
🔸شما ابتدای زندگی مشترک هستید و هنوز یکدیگر را به طور کامل نشناخته اید پس نگران نباشید.
🔸 برای شناخت خودتان و همسرتان وقت بگذارید و با هم صحبت کنید.
🔸 این موضوع را در نظر داشته باشید که شاید این رفتار در خانواده ی همسر شما رفتاری عادی باشد پس ناراحت نشوید و تفاوت فرهنگ ها را در نظر بگیرید.
🔸 اگر واقعا پیامی در گوشی خود دارید که فکر می کنید نباید همسرتان بخواند بعد از خواندنش آن را حذف کنید.
🔸 هر چه قدر روی این موضوع تمرکز کنید او حساس تر می شود.
🔸 شما چند مرتبه به او تذکر داده اید و به او یادآوری کرده اید که از این کار ناراحت می شوید پس نیازی نیست هر بار، او این پاسخ را از شما دریافت کند.
🔸 با او مشورت کنید و اقتدار او را حفظ کنید زمانی که او احساس بزرگی کند کمتر اشتباه و خطا خواهد کرد.
🔸 عینک مثبت نگری به چشمتان بزنید و بدانید همسر شما که معصوم نیستند و مطمئنا عیوبی دارند پس کم کم و با کمک شما عیب ها برطرف خواهد شد.
🔸 فایل هنر زن بودن و رضایت از زندگی را گوش دهید.
در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#خیس_کردن_شلوار

سلام وقت شما بخیر
دختری۳ ساله دارم،۶ماه پیش از پوشک گرفتمش و مشکلی نداشت،تا اینکه دوماه پیش فرزند دومم دنیا اومد،ازون موقع دخترم اصلا دسشوییش رو نمیگه و شلوارشو خیس میکنه.طوریکه
یه روز ۱۴ الی ۱۵ بار خودشو خیس کرد.
بعد تولد بچه جدید خیلی مواظب رفتارهام بودم و بیشتر حواسم به دخترم هست ک حساس نشه...
اما نمیدونم چرا اینجوری میکنه
اینکه دوباره پوشکش کنم کار درستیه؟

🌹🍃پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشالله کمک کند:

برای کمک بیشتر باید یک سری سوالات از شما پرسیده شود مثلاً فرزند شما چه رفتار و واکنش‌هایی نسبت به فرزند بعدی شما دارد ؟و اینکه زمانی که او این رفتار را انجام دهد شما چه واکنشی نشان می‌دهید؟ چه تغییرات دیگری در رفتار او دیده اید؟ ولی به طور کلی راهکارهایی را خدمتتان عرض خواهم کرد :
🔸شاید یکی از گزینه‌های فرزند شما در دریافت توجه بیشتر نسبت به فرزند بعدی این کار باشد با توجه به اینکه فرزند بعدی شما زود به دنیا آمده و فاصله سنی آن‌ها کم است او برای گرفتن توجه این کار را انجام می‌دهد پس در نتیجه شما نسبت به قبل توجه بیشتری به او بکنید.
🔸 زمانی که او از این کار ناتوان است او را دعوا نکنیدیا کتک نزنید بلکه با مهربانی و گزاره های تشویق و تنبیه صحیح با او برخورد کنید.
🔸برای برطرف شدن مشکل صبوری نیاز هست چراکه اجبار و اصرار نتیجه عکس به دنبال دارد.
🔸به دیوارسرویس بهداشتی یک سری اسباب بازی‌ها جذاب و اسباب بازی‌هایی که دوست دارد وصل کنید و زمانی که او در حال دستشویی کردن است توجه او را به اسباب بازی‌ها معطوف کنید.
🔸از بازی قطار قطار استفاده کنید که او راننده قطار است و تمام مسافرها از جمله شما و فرزند بعدی‌تان منتظر هستید تا او از سرویس بیرون بیاید پس او به خاطر ذوق راننده بودن زودتر کار خود را انجام می‌دهد و بیرون می‌آید.
🔸در طول روز شما و همسرتان حتماً با او بازی مخصوصاً بازی‌های هیجانی انجام دهید.
🔸 از محبت دیداری و چشمی غافل نشوید.
🔸 او را در آغوش بگیرید و به او محبت کنید.
🔸او را نزد یک پزشک متخصص ببرید تا از سلامتی او اطمینان کامل داشته باشید .
🔸 فایل تربیت کودک را گوش دهید .
در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی داشته باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#پرخاشگری_فرزندان_با_یکدیگر

سلام علیکم۳۳سالمه همسرم۴۰ساله مایک دختر۱۰ساله ویک پسر۴ساله داریم متاسفانه بچه هامون دائم همدیگرو می‌زنندوهمدیگه رواذیت می‌کنندحتی حرف مای مادرپدرروگوش نمیکنندوپرخاشگری می‌کنندفرزندکوچکم توی مسجدوهیات بچه های دیگه روهم میزنه وخشن شده چی کارکنم که هم حرفم روگوش کنندوبهم احترام بگذارندهم باهم دیگه خوب باشندهم رونزنندواذیت نکننددرضمن وقتی کاربدی میکنن کتک زدن فرزندفایده ای داره؟وقتی محرومشون میکنم عصبانی تروبدترمیشن وخودمون رومیزنندلطفاکمک کنیدخیلی اذیت می‌شم ممنون


🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار#خانم_ملکیان👇


🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹

سلام و وقت شما بخیر.

ممنون از اعتمادتون به ما.

ابتدا باید ریشه ی این مشکل بررسی گردد تا بتوانیم با ریشه یابی آن به سراغ راهکارهایی مناسب برویم.

در ادامه به نکاتی که خدمت شما عرض می گردد دقت بفرمایید:

🟢 رابطه ی والدین به شدت روی رفتارهای کودکان تاثیر می گذارد، شما به عنوان والد باید با همسرتان ارتباط هماهنگ و مناسبی داشته باشید و فضای خانه تان سرشار از آرامش نمایید.

🟢 اگر خود پدر و مادر به عنوان الگو، رفتارهای پرخاشگرانه داشته باشند این باعث می شود که کودکان از آن ها الگو برداری نمایند؛ لذا به عنوان یک پدر و مادر حواستان باشد که رفتارهای خودتان به دور از عصبانیت و پرخاشگری باشد.


🟢 در استفاده از هر گونه رسانه اعم از گوشی، تلویزیون، تبلت و ....خود و همسر محترمتان مدیریت داشته باشید و برای کودکان خود هم برنامه ی زمانی مناسب همراه با برنامه های مناسب لحاظ نمایید؛ پیشنهاد می شود مجموعه صوت های آموزشی کلاس تربیت صحیح کودک و نوجوان، مدیریت رسانه از جناب آقای محسن پور احمد خمینی را گوش بفرمایید.

🟢 گاهی اوقات ممکن است دلیل پرخاشگری بچه ها به خاطر دلایل جسمی و مسائل فیزیولوژیک مثل کم کاری تیروئید، کم خونی و ....باشد؛ بهتر هست از این‌ لحاظ تحت نظر متخصص فرزندان‌ شما بررسی بگردند.

🟢 از بکن‌نکن افراطی و کنترل گری های زیاد و بیجا که باعث لجباز شدن کودکان می گردد، پرهیز نمایید.


ان شاءالله در پناه خدا موفق باشید.

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#کار_کردن_خانم_در_بیرون_از_خانه
#اولویت_کار_کردن_یا_فعالیت_اجتماعی


سلام و وقت بخیر
خانمی ۲۱ ساله متاهل و دارای فرزند هستم
سوال من این هست که اینکه مادر خانواده شاغل (معلم) باشد برای خانواده(همسر و فرزندان) خوب است یا بد؟در حال حاضر دانشجو هستم و فرزند دارم اما تردید دارم که ایا شغل من به خانواده من اسیبی وارد میکند یا خیر؟و نظر استاد در این رابطه چیست؟علاقه شخصی ام اینه که علاوه بر خانه داری در اجتماع هم حضور داشته باشم و همچنین از نظر مالی مستقل باشم ممنون از پاسخگوییتون 🌹



🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار#خانم_ملکیان👇


🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹

سلام و وقت شما بخیر.

ممنون از اعتمادتون به ما.

خواهر گرامی در ارتباط با سوال مطرح شده، خدمت‌ شما باید عرض کنم که از نظر اسلام به صورت کلی اولویت با همسرداری و تربیت فرزند است؛ اما اگر کار شما در بیرون از منزل جوری نباشد که به امور مربوط به منزل،همسر و فرزند آسیب وارد کند در حد متعادل و به دور از خستگی شما اشکالی ندارد.


شما به عنوان یک بانو باید ارزیابی نمایید که آیا کار کردن شما لطمه ای به ارکان خانواده وارد می نماید یا خیر، با ارزیابی شرایط می توانید بهترین تصمیم را بگیرید.


ان شاءالله در پناه خدا موفق باشید.

💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#حضانت_فرزند
#اضطراب_فرزند

سلام. خانمی ۳۹ ساله ام که پس از ۱۳ سال زندگی به دلیل مشکل پارانوئید همسرم جدا شدم و پسر ۱۲.۵ ساله دارم. پسرم از ۶ سالگی با پدربزرگ پدری‌اش زندگی کرد و اکنون ۶ ماه است نزد پدر و نامادری‌اش زندگی می‌کند (همسر سابقم با زن برادرم ازدواج کرده و فرزندی ندارند). من به دلیل نداشتن شغل ثابت و خانه، امکان حضانت او را ندارم و تنها آخر هفته‌ها ۲۴ ساعت ملاقات داریم. پسرم به من وابسته است و هنگام بازگشت به خانه پدر دچار استرس و اضطراب می‌شود.او مدام از بازگشت به خانه پدر گریه و ابراز ترس می‌کند. تلاش می‌کنم با صحبت و وعده خانه مستقل، به او آرامش دهم، اما این راهکار مؤثر نبوده است. نگران آسیب روحی پسرم هستم و نیاز به راهنمایی برای مدیریت این شرایط و کاهش اضطراب او دارم.

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

⬅️توجه داشته باشید ظاهراً اگر یکی از والدین فرزند ادعا کند سرپرست ، صلاحیت و شایستگی حضانت را ندارد ، می‌تواند با ذکر مستندات و ادله قانونی از دادگاه سلب حضانت یا لغو حضانت را تقاضا نماید.

←بنابراین اگر شرایط نگهداری ، حمایت و تربیت صحیح کنار پدرش فراهم نیست و دغدغه‌ای هم از سمت ایشان وجود ندارد ، و اتفاقاً فرزندتان در معرض آسیب است ، خودتان درصورت داشتن شرایط ، چنانچه نسبت به تربیت اخلاقی و سلامت روان فرزندتان دغدغه‌مند هستید از راه قانونی اقدام نمائید.

←توجه داشته باشید که حتماً شرایط و مصلحت فرزندتان را در نظر بگیرید و احساسی تصمیم نگیرید.
←شرایط خودتان را هم درنظر بگیرید.
←وعده‌‌هایی غیرواقعی یا مواردی را که توانایی انجام آن را ندارید ، ندهید و سعی کنید به صورت منطقی فرزندتان را راهنمایی کنید تا بهترین تصمیم را بگیرد.
←همه‌ی تلاش شما ایجاد آرامش ، امنیت و توجه به نیازهای واقعی فرزندتان باشد.
←اگر وابستگی فرزندتان به شما دلیل اضطراب او هست ، حتماً این مسئله مدیریت کنید.( از مشاورین کانال به صورت تلفنی کمک بگیرید.)
←علت ناآرامی و اضطراب فرزندتان کنار پدرش را از او بپرسید و تلاش کنید با کمک واسطه‌ای امین که بتواند با پدرش گفت‌وگو کند ، مسئله را به ایشان منتقل و حل کنید.
←جهت راهنمایی بیشتر در رابطه با وابستگی، استرس و... فرزندتان با مشاورین امین کانال به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.
←جهت راهنمایی در رابطه با مراحل قانونی مسئله مذکور ، با مشاور حقوقی کانال ارتباط برقرار کنید.

🌷ان‌شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_نامحرم
#روابط_دختر_پسر
#استفاده_از_گوشی

سلام و احترام
دختری 15 ساله دارم، تازه واسش گوشی خریدم. چند وقت پیش بهم گفت مامان، با ی پسر توی روبیکا چند تا پیامک بهم دادیم بعدش زنداداشش بهم زنگ زده از طریق همون روبیکا و شروع کرده ب تعریف کردن از اون پسر..
ببخشید استاد من مادر از دخترم اصلا انتظار همچين کاری نداشتم و فکر نمیکردم این کار رو بکنه، بهش گفتم روبیکا رو حذف کنه.. کار درستی کردم؟ البته خودش اذعان داره ک هر دوی اونا رو سرکار گذاشته..
این موضوع رو با همسرم در میان بزارم یا نه؟ چون عصبی و بی منطق هستش همسرم.
متشکرم از شما استاد بزرگوار.

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

☑️نوجوانی، یکی از حساس و بحرانی‌ترین دوره‌های زندگی انسان است، چرا که هویت‌یابی در این سن شروع می‌شود و با تغییرات هورمونی و فرآیندهای رشد، نوجوان دچار مشکلاتی با خانواده ، دوستان و جامعه می‌شود. دوره نوجوانی ، برای خانواده‌ها نگران کننده است و با توجه به وضعیت فعلی نوجوانان ممکن است به دلایل مختلف ، دچار ارتباط‌های عاطفی با جنس مخالف شوند و مسئله‌ی مهم در این زمینه نحوه‌ی برخورد خانواده با نوجوان است که گاهی خانواده‌ها با برخورد نامناسب در این زمینه ،کار را خرابتر می‌کنند و راه را برای به خطا رفتن نوجوان باز خواهند کرد.

🔶برخی از دلایل بروز این مشکلات و روابط ناسالم و نادرست :

⬅️عدم برقراری ارتباط صمیمی و محبت آمیز والدین با فرزند از ابتدای کودکی تا بزرگسالی و در نتیجه دوری فرزند از خانواده در سنین نوجوانی و لجبازی و انتقام جویی از والدین و پیش گرفتن رویه مخالف آنها.

⬅️وجود تنش و نا آرامی در فضای خانواده و بین والدین، در نتیجه والدین به عنوان الگوی مناسب برای فرزندشان شناخته نمی‌شوند و فرزند از خانواده دور می‌شود.

⬅️سبک فرزندپروری نامناسب والدین که یا سختگیرانه است یا آسانگیر ، که هردو آسیب‌زاست.

⬅️امر و نهی افراطی والدین و برانگیختن حس لجبازی به جای تعامل دوستانه و محترمانه و صمیمانه با فرزند.

⬅️فضاهای باز رسانه‌ای و مجازی ( اینترنت، ماهواره، فیلم و سریال‌ها ، با مضمون عشق و عاشقی و...)

⬅️کمرنگ‌شدن اخلاق و معنویت در خانواده‌ها

⬅️عادی شدن این رفتارها در خانواده ها و شوخی‌های نامناسب در این زمینه .

⬅️عدم شناخت کافی و لازم نوجوان، در مورد احکام دینی و فلسفه‌ی انجام آن( نماز، روزه، حجاب، حدود ارتباط با محرم و نامحرم و ...)که لازم است این شناخت از کودکی شکل بگیرد و بتدریج کامل شود.

⬅️استقلال طلبی نوجوان و در نتیجه مخالفت با والدین.

⬅️دوستی با دوستان بد و تأثیرپذیری از آن‌ها

🔴روابط دختر و پسر، دارای آفت‌ها و آسیب‌های روانی و اجتماعی جبران ناپذیری است که برخی از این آسیب‌ها عبارتند از: ↓

♦️سرکوب شدن استعدادها،افت تحصیلی 
،بدبینی،اضطراب، تشویش و احساس نگرانی،احساس گناه،محرومیت از ازدواج پاک، انحراف اخلاقی، خیانت به همسر آینده و...


راهـکـارهـا ⬇️👇⬇️
راهـکـارهـا :

✔️باتوجه به اهمیت مسائل تربیتی و اخلاقی در فرزندان ، شما باید نسبت به ویژگی‌های دوران‌ نوجوانی (ویژگی‌های رشدی ،احساسات، عواطف، نیازهاو...)اطلاعات کافی داشته باشید،تا بتوانید متناسب با آن با فرزندتان برخورد کنید.

✔️وظیفه‌ی شماست که باهنر مادرانه و ارتباط صمیمی و دوستانه، دخترتان را نسبت به این مسأله و آسیب‌های جدی اینگونه روابط، آگاه کنید.

⬅️رابطه بین خود و فرزندتان را بررسی کنید.
اگر رابطه شما با دخترتان،رابطه‌ی‌ عاطفی، دوستانه،صمیمی و جذاب نباشد، و او نتواند کنار شما و در فضای حقیقی خانه ، احساس آرامش داشته باشد و احساسات و نیازهای او (عاطفی و...) به درستی پاسخ داده نشود، به سمت ارتباط با دیگران ،دوستان و فضای بیرون از خانه یا فضای مجازی رو می‌آورد، که اگر مدیریت و کنترل نشود، آسیب‌زا خواهد بود.

✔️در شرایط فعلی مهمترین اقدام شما باید جذب فرزندتان در خانواده و جلوگیری از جذب شدن به افراد و محیط‌های ناسالم باشد.

✔️در کنارِ ایجادِ فضای امن و آرام در خانه، خود شما و همسرتان، بهترین الگو در برقراری ارتباطات،بهترین دوست و بهترین همراه و شنونده برای فرزندتان باشید، ارتباطتان را بیش از پیش با او تقویت کنید و پاسخگوی عواطف،احساسات و نیازهای او به شکل صحیح باشید.

✔️وظیفه والدین ارتباط گرم و صمیمانه و در عین حال حفظ حریم لازم با فرزندان است،فرزندتان باید بتواند دغدغه‌های خود را با والدین مطرح کند.

✔️شما به عنوان والدین، باید صحبت‌های فرزندتان را بشنوید، درک کنید و با او همدلی کنید بدون اینکه راهکار تند و بدون فکر، ارائه بدهید.

✔️کارآگاه بازی نکنید، وسایل فرزندتان را چک نکنید و به حریم شخصی او احترام بگذارید. فضا را برای فرزندتان باز بگذارید تا بدون قضاوت در آغوش امن شما حرف بزند، گریه کند و از احساساتش بگوید.

✔️تنبیه،تهدید،طرد کردن هم ممنوع، چون این احساس طردشدگی، باعث می‌شود، رابطه‌اش نه تنها با طرف مقابل ،قطع نشود،بلکه بیشتر شود.

✔️شما باید شرایط و احساسات او را درک کنید و سعه صدر داشته باشید، تا با هوشیاری و گفت و گوی منطقی با او ، برای حل مشکل پیش آمده اقدام کنید.

✓ شما و مخصوصاً همسرتان اوقاتی را برای بودن با دخترتان، بیرون رفتن و... در نظر بگیرید(تفریح،خریدرفتن و...)

✔️با فرزندتان به سبک مقتدرانه و مهربانانه برخورد کنید، یعنی در عین اینکه نسبت به او محبت و حمایت کافی را دارید،اقتدار و قاطعیت را نیز در حد متعادل رعایت کنید.

←تعادل بین کنترل،آزادی و محبت را رعایت کنید، ولی در‌نهایت کنترل را زیر سایه محبت و مهربانی اعمال کنید.

✔️حدود شرعی در مورد محرم و نامحرم و حلال و حرام را به او آموزش دهید.

✔️گفت‌وگو در رابطه با مسائل دینی و اعتقادی فرزندتان، در فضایی آرام و همراه با پذیرش ، درک ، همدلی و شنیدن صحبت‌های او بدون قضاوت ، تنش و درگیری. مراقبت بر نماز و اعتقادات ایشان .

✔️در انتخاب دوستانِ فرزندتان دقت کافی را داشته باشید و مراقبِ الگوگیری‌های فرزندتان از دوستان و...باشید.

✔️به فرزندتان،الگو‌های مناسب برای برقراری ارتباط و دوستیابی و رفتار اجتماعی ارائه بدهید. که البته بهترین الگو خود شما هستید(مثلاً در نحوه ارتباطتان و گفت‌وگو با دیگران هر طور عمل کنید ، فرزندتان هم ممکن است همانگونه عمل کند.)

✔️با دوستان و همسالان مورد تأیید و اعتماد که به لحاظ اخلاقی و تربیتی، روحیات و... ، احساسِ‌نزدیکی و شباهت بیشتری به هم دارند، ارتباط برقرار کنید،آنها را به منزل دعوت کنید تا با هم بیشتر ارتباط بگیرند، حرف بزنند، درس بخوانندو...، شما هم رفتارهای فرزندتان را زیر نظر بگیرید و نقاط مثبت و نقاط ضعف او را بررسی کنید و بعد به مرور نقاط مثبت را تقویت و نقاط ضعف را برطرف کنید.

✔️نسبت به رفتار فرزندتان با مهربانی و احترام به شخصیت او و به دور از هر گونه توهین، نظارت داشته باشید.

💠 در رابطه با #فضای_مجازی ، #استفاده_از_تبلت_یا_گوشی ، قبلاً هم پاسخ داده شده ، که می‌توانید با سرچ هشتگ‌های مذکور در همین کانال ،توضیحات و اطلاعات بیشتری را کسب کنید.

⬅️ممکن است فرزندتان بنا به دلایلی، به شما اعتماد نکند و نتواند باشما راحت باشد،✓بنابراین، او را به یک مشاور یا فردی معتقد و معتمد که فرزندتان هم به او علاقه و اعتماد دارد معرفی کنید، تا مسائل را از زبان ایشان که از نظر او بی‌طرف است بشنود و بهتر مسائل را تحلیل کند.

🌷ان‌شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#نگاه_ناپاک_همسر

سلام خدا قوت
خانم ۲۸ ساله با شوهرم همسن هستم. ۴ ساله ازدواج کردم. یه سال و نیمه خونه خودم رفتم. سوال من اینه با شوهری که همش تو اینستاکلیپ های ناشایست میبینه باید چکار کرد چند شب پیش فیلم زنی که سینهای بزرگ داشت برام فرستاده بعد که اعتراض کردم میگه ببخشید و توقع داره ببخشم درنهایت گفت همه مردا اینجورین و تو به جای ناراحتی برو سینه هاتو بزرگ کن!!در نهایت ولی گریه میکردم کتکم زد تا صدا بیرون نره.این یه نمونه است ولی مهم طرز تفکرش نسبت به این موارد هست که باعث افسردگی عدم اعتماد به نفسم شده وهم باعث تپش قلب و وسواس.ببخشید مابی شخصیتیم که با همچین مردی ادامه بدیم؟ مااقتدار بدیم ولی اینجوری ببینیم!در ضمن خود شوهرم به کیفیت و کمیت بالای روابط جنسی مون اقرار داره، دوستانی شبیه خودش داره که من نمیتونم مانع دوستیشون بشم

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

🙏عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما خواهر گرامی.

در پاسخ به سوال شما باید عرض شود که دغدغه‌مندی شما نسبت به این موضوع را درک می‌کنیم و ان شاء الله که این مسئله به زودی حل بشود.

🔻در رابطه با ایراد همسرتان نسبت به ظاهر جسمانی شما باید عرض شود که خواسته ایشان نامعقول است .او قبل از ازدواج شما را با این شرایط پسندیده و نباید نسبت به آن اعتراضی داشته باشد و شما هم باید این مسئله را محترمانه به ایشان انتقال دهید.

❗️باید عرض شود که علت این گونه ایرادها ارتباط با فضاهای آسیب‌زایی چون اینستاگرام و همچنین دوستان نامناسب است

🔻 رابطه خود را با ایشان صمیمی و عاطفی کنید و در فضای دوستانه ضررهای دیدن چنین کلیپ هایی را بیان کنید.

🔻 الگوهای خانوادگی مذهبی را انتخاب نمایید و رفت و آمد را بیشتر نمایید.

🔻 برنامه های متنوع و جذاب زیادی را ایجاد نمایید.

🔑در صورتی که نمی‌توانید ایشان را از این فضاها دور کنید، توصیه می‌شود از همسرتان بخواهید که به اتفاق با یک مشاور متدین و متخصص در حوزه خانواده مشورت نمایید.

🔻ضمن رعایت وارد فوق توصیه می‌شود 🔊صوت‌های هنر زن بودن استاد پوراحمد خمینی را گوش نمایید.

🤲به امید زندگی توام با خوشبختی و آرامش

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#ورزش_نوجوان

سلام خدا قوت. سوالی داشتم این هست که دخترم ۱۱ سال داره و میخوام بفرستمش تکواندو یا کاراته یا هندبال یا ژیمناستیک آیا مشکلی نداره که بفرستمش چون الان خونه آپارتمانی هست و هیچ جایی نمیریم جز گاهی مسجد محله و برای اینکه وقت دخترم خالی نباشه میخوام بفرستم این کلاس ها.
البته دخترم به قول خودش خیلی باید روی مد امروزی باشه و میخواد پوشش آزاد باشه و بدون شال باشه و تو خونه فضای مجازی اینستا نگاه میکنه البته خودش گوشی نداره و از گوشی من استفاده میکنه و تنها سرگرمیش همین گوشی هست تو خونه . دوست صمیمی هم‌نداره که بیرون برن ولی خیلی به من میگه بریم کافه های لوکس
ممنون از پاسخگویی شما

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

🙏عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما خواهر گرامی.
👏قبل از پرداختن به پاسخ سؤال، تشکر می کنیم از شما به جهت دغدغه‌ مندی و مسئولیت پذیریتان نسبت به این موضوع.
در پاسخ به سوال شما عرض می‌شود که:

1⃣ رفتن به کلاس ورزش بسیار امر پسندیده و نیکویی است و این امر به رشد جسمانی و سلامت روان فرزند شما کمک شایانی خواهد نمود. اما نسبت به انتخاب نوع ورزش، این امر باید با همکاری و توجه به علاقه‌مندی فرزندتان صورت گیرد. از او بخواهید که در این مورد نظر بدهد که تمایل به شرکت در چه ورزشی دارد. بهتر است که برای دختران ورزش های چون ژیمناستیک، هندبال، بدمینتون، تنیس و سایر ورزش‌هایی که متناسب با ویژگی‌های جسمانی جنس مونث است پیشنهاد شود.

2⃣ در رابطه با علاقمندی فرزندتان به پوشش‌های آزاد و آسیب زای اجتماعی عرض می شود که دلیل عمده گرایش به این نوع رفتار، استفاده از فضای های مجازی مانند اینستاگرام می باشد. توصیه می‌شود حتماً شما، و همسرتان از پیام رسان‌های داخلی چون ایتا استفاده نمایید. نرم‌افزارهایی چون اینستا به شدت بر خود تحقیری و عزت نفس افراد تاثیرگذار است و اثرات مخربی بر حال و آینده آنها خواهد داشت.
❗️پر کردن اوقات فراغت با توجه به میل فرزندتان مانع از آن خواهد شد که وقت خود را به این فضاها اختصاص دهد
نسبت به مدیریت گوشی هم تمهیدات لازم را اتخاذ نمایید

3⃣ در رابطه با نداشتن دوست صمیمی هم باید گفت که شرکت در کلاس‌های فوق الذکر و همچنین شرکت در محافل مذهبی چون مساجد، هیئات، کانون‌های فرهنگی و بسیج کمک می‌کند تا این موضوع نیز حل شود.

4⃣ توصیه ی آخر اینکه 🔊صوت های تربیت فرزند و نوجوان استاد پوراحمد خمینی را گوش نمایید.

🤲به امید تربیت فرزندانی سالم و صالح

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
.
.

#خانواده همسر

سلام وقتتون بخیر
بنده ۶ساله ازدواج کردم،به تازگی به شهرنزدیک خانواده همسرم آمدم سعی کردم باشون ارتباط سالم و خوبی داشته باشم منتها متوجه شدم مادرشوهرم هروقت به خانه ما می آید از وسایلا جهیزیه گرفته تا مواد خوراکی مثلاً ادویه های جنوب ک فقط تو خطه نابود دست‌درازی و بدون اجازه باخودش پنهانی میبرد تازه از وسایلای دکوری خونمم از حسادت یا لج ازبین می‌بردو من فقط حرص میخورم به همسرمم ک میگم عصبانی میشه ک داری تهمت میزنی درحالی ک خودشم جستجو میکند پیدایشان نمیکند لطفاً بگید به خواهر شوهروخانوادش بگم این ویژگی مادرشونویا نه؟درضمن خانواده همسرم از نظر اقتصادی خیلی ضعیف هستند برعکس خانواده ما.و این موضوع دعوای همیشگی ماشده است.

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم


گام اول در موضوع شما ، همراه کردن همسرتان با خودتان است.

موضوعات و مشکلات مربوط به خانواده همسر باید بواسطه خود همسر پیگیری و حل شود.

ببینید علت این نوع کارهای مادر همسرتان چیست؟ و طبق آن پیش روید.

برای بررسی بیشتر با یک مشاور امین مشورت کنید.

موفق باشید.

@hamsaranekhoob
.
.
.
.
#نازوعشوه

سلام بنده چند سالی هست ازدواج کردم تقریبا از همان اوایل عروسی بعد از کلی اختلاف و ناراحتی نزدیکی داشتیم‌ همیشه دلیلش این بود وقت ندارم‌ (واقعا هم مشغولیت علمی داشت) و همچنان هم به همین منوال تا چراغ سبزی یا به قول خودشان ایجاد تحریکی از سمت بنده نباشه حتی یک ماه هم نزدیکی صورت نمیگیره
واقعا از این رفتار ناراحتم حاضرم برای همیشه تعطیل بشه تا اینکه من بخام شوقی ایجاد کنم خدا میدونه فقط برای حفظ زندگی هر دفعه روی خوش نشون دادم خیلیییی بد مرد مغرور باشه تو این امر
خواهش میکنم بفرمایید چیکارکنم.


🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم🍀


سلام علیکم


همیشه ابراز محبت از طرف مرد در جواب

ناز و عشوه و جذاب بودن زن است.

بدون ایجاد کردن دلبری و عشق در مرد،آن هم از طرف زن ، زندگی بی معنا و سرد خواهد بود.

زن محور جذابیت و گرما بخشی و موجب استحکام خانواده است و این امر مختص خانم خانه است.

این امر را یک فرصت بدانید نه تهدید.

پیشنهاد میکنم کتاب (راز گمشده) ناز و ابراز در خانواده را بخوانید .

خداوند متعال برآورده کردن این نیاز مرد را در دست زن قرار داده تا زن و مرد را هر چه بیشتر به هم نزدیک کند.

موفق باشید.

@hamsaranekhoob
.
.
#بی_صبری_فرزند
#لذت_نبردن_فرزند_از_زندگی

سلام من۲۹،دوپسر۸و۴ساله دارم،پسربزرگم جوریه که همیشه خوشحالیش چنددقیقه ای تموم میشه،مثلاامروزکلی به باباش گیرمیده بریم استخر،بعدباباش میبره میگه به چنددقیقه نمیکشه شروع میکنه ب چیزدیگه خواستن مثلابعداستخربریم فلان جا،اگ باباش قبول کنه ک هیچ اگه نکنه کلادیگه ناراحت میش وازاستخرلذت نمیبره،یاکلاتوهرکاری همین جوره میگ بریم دریا،تامیرسیم دریامیگ بریم قایق سواری اگ نریم کلاناراحت میش،همشم کارش اینه ک بگه اینوبخراونوبخر،ماهم اصلاازاول جوری نکردیم ک هرچیزی بخوادفراهم کنیم اصلااینطورنبوده ونیستیم،ولی پسرم عادتشوترک نمیکنه،ماچه کنیم که این لذت ببره ازچیزی ک داره اززمان حال لذت ببره،ماخودمون اصلااهل تجملاتوبریزوبپاش نیستیم ومن خداروشکرمیکنم بخاطرداشته هامون بلندهم میگم ک بچه هابشنون ولی پسرم مدام ناراضیه

🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی🌸
تربیت فرزند مقوله ی بسیار مهمی است که ممکن است هر روز والدین را با چالش های جدیدی مواجه کند.
یکی از این چالش ها بی صبری فرزندان است. صبر، مقوله ی بسیار مهمی است که باید از همان دوران طفولیت به فرزندان آموزش داده شود یعنی زیر دوسال. بعد از آن هم اگر چه سخت میشود، اما میتوان تغییراتی را در این رویه ایجاد کرد به ویژه که فرزندشما هنوز هم کودک است و تازه هشت سال سن دارد...
شما اگر به روال قبل ادامه دهید او هم هیچ تغییری نخواهد کرد و روز به روز درخواست های بزرگتری را مطرح می کند تا جایی که ممکن است از توان شما خارج باشد پس این تغییر رویه هر چقدر هم که سخت باشد ارزشش را دارد.
🌸از امروز دقت کنید که فرزندتان چقدر با فضای مجازی و کلا گوشی و تلویزیون و رایانه به هر صورتی سرو کار دارد؟
سعی کنید به آرامی زمانی که او با این فضاها میگذراند را کم وکمتر کنید که یکی از عامل های مهم بی صبری فرزندان همین گوشی تلفن است که بچه یک گوشه می نشیند و بدون اینکه هیچ فعالیتی انجام دهد در بدنش هورمون دوپامین ترشح میشود و....
🌸اگر قبلا برای اینکه او ناراحت نشود خواسته اش را بلافاصله اجرا می کردید، از الان یک مقدار فاصله ایجاد کنید، البته یک دلیل یا بهانه ای برای او بیاورید که برایش قابل درک باشد و بداند که شما ناچار هستید این فاصله را ایجاد کنید...بعنوان مثال عرض میکنم او از پدرش میخواهد که بعد از استخر به سینما بروند، پدر بهانه ای جور کند که مثلا باید همین الان به جای دیگر برود برای کار دیگر(دقیقا بگوید کجا و چکاری دارد که برای فرزند قابل درک باشد)و با این که دلش میخواسته اما شرایطش را ندارد که باهم به سینما بروند...
یا فرزندتان یک لیوان آب میخواهد بگویید صبر کن دستم رو بشورم برات آب بیارم.
🌸سعی کنید در خانه فضای شاد و پر از آرامشی برای فرزندان فراهم کنید که فکر نکنند با برگشتن به خانه تمام شادیها و لذت ها تمام میشود.
🌸سعی کنید یک سرگرمی جالب ادامه دار برای او ایجاد کنید مثل یک کلاس ورزشی یا هنری
🌸او را با مسجد آشنا کنید.
🌸نیاز او به احترام و محبت را به خوبی تامین کنید.
🌸سعی کنید در مسیر تربیت فرزند همواره خود را به روز کنید،کتاب بخوانید و دوره ببینید تا با چالش های آینده از قبل آشنا شوید و بتوانید بهترین واکنش ها را نشان دهید...در این راستا مجموعه کتاب من دیگر ما از استاد عباسی ولدی و دوره ی تربیت فرزند کودک و نوجوان استاد پوراحمد خمینی را به شما پیشنهاد می کنم.
درصورت نیاز میتوانید از مشاوران تلفنی کانال هم راهنمایی بگیرید.

ان شاءالله موفق باشید.

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹

@hamsaranekhoob
2024/12/24 18:32:54
Back to Top
HTML Embed Code: