Telegram Web Link
#نوجوانی

سلام عذرخواهم اگه فرزند نوجوانم اصرار به انجام پیرسینگ (حلقه داخل لب) داشت چه دلیلی ممکن است داشته باشد و چه واکنشی باید نشان دهیم ؟
و اگر پیرسینگ انجام داد خانواده و اطرافیان چه برخوردی داشته باشند که دوباره مواردی که شایسته نیست را انجام ندهند سپاس از شما استاد محترم🙏

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی

▪️دوره نوجوانی اقتضائاتی دارد که باعث شده تا از این دوران با عنوان بحران یاد شود، یکی از دلایل آن بروز احساسات و هیجانات در سطحی بالا است، نوجوان دیده شدن و جلب توجه را دوست دارد. چنین کارهایی دلایل متعددی مانند جلب توجه، اثبات استقلال، لجبازی با خانواده و انتقام و...می تواند داشته باشد؛ اما معمولا انگیزه اصلی مدگرایی در نوجوانان مخصوصاً دخترها بیشتر از هر چیز دیگری تمایل به دیده شدن و جلب توجه و محبت و دریافت تایید از اطرافیان مخصوصاً گروه همسالان است.

▪️در این رابطه که مطرح کردید از قبل باید زمینه سازی های لازمِ تربیتی انجام میشد تا نوجوان الان طبق آن زمینه ی قبلی می توانست تصمیم درستی را بگیرد. که الان مجال مطرح کردن همه ی آن نکات نیست.

▪️اما اقدامی که الان لازم هست انجام دهید این است که وقتی دخترتون چنین چیزی را مطرح کرد بلافاصله مخالفت صریح خود را اعلام نکنید، به او بگویید بیا سر فرصت در موردش باهم صحبت کنیم.

▪️قبل از اینکه موعد صحبتتان برسد در مورد پرسینگ و کارهای مشابه تحقیق کنید شخصیت های که چنین کاری را می کنند.... و خلاصه اینکه اطلاعات خود را تکمیل کنید و بعد فرصتی را اختصاص دهید برای صحبت کردن در این موضوع.

▪️از او بخواهید استدلالهای خود را برای انجام اینکار بیاورد و شما هم دلایل مخالفت خود را بیان کنید. می توانید با همدیگر در مورد شخصیت افرادی که چنین کاری را انجام داده آمد و انگیزه هایشان تحقیق کنید، اگر دلایل هر دو را ثبت کنید بسیار خوب است، در اینصورت امکان مقایسه استدلالها وجود دارد و می توان تصمیم منطقی را انتخاب کرد ان شاالله.

▪️یکی از ویژگیهای نوجوانی احساس استقلال و کسب آن است دقت کنید در مواردی که مخالف هستید بصورت امری و تحکمی برخورد نکنید. در واقع کودک انگاری در مورد نوجوان نداشته باشید که اینکار باعث مقابله آنها می شود. در عوض زمان بخرید و با منطق، محبت و البته با استدلال های محکم با او صحبت کنید و شرایط را مهیا کنید تا خودش انتخاب درستی را داشته باشد.

▪️لحن صحبت و نوع برخورد در میزان پذیرش نوجوان بسیار بسیار مهم است، اگر لحن دستوری باشد و استقلال او را زیر سوال ببرد حتی اگر حرف شما منطقی و صحیح هم باشد نوجوان نخواهد پذیرفت.

توصیه می‌شود «هنر تربیت صحیح نوجوان» استاد پوراحمد را از کانال تهیه کرده و از نکات ارزشمند آن استفاده کنید.

سربلند و پیروز باشید 🌹

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#قهر_همسر
سلام علیکم،شبتون بخیر
بنده ۴۵ سالمه و شوهرم ۵۰ سالشه
۲۸ ساله ازدواج کردم
همسرم از نامزدی عادت داشت که قهر میکرد، بخاطر چیزهای بی ارزش
همیشه من پیشقدم میشدم برای آشتی،چون بارها امتحان کرده بودم حتی سه ماه هم شده بود که آشتی نمیکرد و من مجبور میشدم بخاطر اینکه دیگران متوجه نشن،پیشقدم میشدم.
حالا هم چندین ماهه که دوباره قهرن
قهرهاش طوریه که نه با ما غذا میخوره،جای خوابشو جدا میکنه،با من حرف نمیزنه،زندگی برام شده جهنم
لطفاراهنمایی کنید،چون زندگیمو دوست دارم دعاش میکنم،کوتاه میام،محبت میکنم،حتی گاهی بی توجهی هم میکنم
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز،ما درک میکنیم شما تا چه حد اذیت میشید خدا کمکتون کنه رنجتون سبب رشدتون بشه.
دوست عزیز ابتدا توصیه می‌کنیم بر روی تقویت رابطه تون (تامین نیاز عاطفی ،جنسی،جسمی و احترام و اقتدار )
تمرکز کنید.
بعد از تقویت رابطه در شرایط مناسب با ادب و احترام بدون توهین و بی احترامی بهشون بگید که شما انتظار دارید وقتی ناراحتی پیش میاد ازتون دلجویی کنند.
ولی در این مدت بدونید خدا این امتحان رو سر راه شما قرار داده که رشد کنید تا ایشون به سمت قهر رفتند شما اجازه ندید و بگید گفتگو آری قهر نه...
یا خدا راضی نیست زن و شوهر بیش از سه روز قهر کنند برای همین بهتر قهر نکنیم .
آرام و به تدریج گفتگو را جایگزین قهر کنید .
با توسل و دعا و شکر گذاری روحیه استقامت خودتون رو افزایش بدید و برای پیدا کردن بهترین دست به دامن توسل به اهل بیت بشید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#خانواده_همسر
سلام همسرم دو خواهر دارند که هنوز ازدواج نکردن و سن بالاست واین دو مادرشون نگه داری می کردند ولی متاسفانه مادرشون به رحمت خدا رفتند الان همسرم هروقت میریم به آنها سر بزنیم یا آنها به منزل ما میان خیلی بهشون توجه می کن همسرم میگه هر کس گوش بخواد گوشواره باید بخواد واین رفتارشون من خیلی اذیت میکن من باید با آنها چطور رفتار کنم؟
🌸بسم‌الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز شما حق دارید که همسرتون رو تمام و کمال برای خودتون بخواهید،ولی به ایشون هم حق بدید که به فکر تامین نیازهای عزیزانشون باشه و مهمترین نیاز انسان نیاز به محبت هست که اگر ایشون نیاز به محبت خواهرانشون رو تامین نکنه چه کسی باید تامین کنه ولی برای این پذیرش از خدا کمک بخواهید که به شما وسعت قلب بده که بتونید تحمل کنید .
در کنارش شما با حفظ احترام و ادب با همسرتون صحبت کنید که شما یه مقدار توجه و محبتتون رو متعادل کنید تا من هم کینه و دشمنی پیدا نکنم و بتونم بهشون محبت کنم. چون این سبک رفتار های شما اگر شدتش زیاد باشه باعث دشمنی من با این عزیزان میشه در صورتی که منم دوست ندارم باهاشون دشمن بشم دوست دارم دوستشون داشته باشم و بتونم بهشون محبت کنم که این سبک رفتار باعث تنش میشه.
برای تحمل شرایط و وسعت قلبتون از دعا و توسل به اهل بیت و شکر گذاری غافل نشید.
کانال تربیتی همسران خوب http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#دست_زدن_به_اندام

با سلام و خسته نباشید. بنده یک پسر ۱۴ ساله دارم .خداروشکر از لحاظ اخلاق و رفتار خوبه .رفتارش با من و پدرش هم صمیمی هست .از تابستان متوجه شدم عصرها که ما خوابیم به اندام خصوصی اش دست میزنه و حتی از زیر شلوار.به رویش نیاوردیم اما چند باری خودم و همسرم غیر مستقیم بهش گفتیم که توی سن حساسی هستی و نباید دست بگیری تا خدایی نکرده به گناه تبدیل نشه .یک مشاوره بهم گفت متوجه نشه ببینید خود ارضایی نیست؟شکر خدا نبود .اما نمیدونم از روی هیجان هست یا استرس.چند روز پیش داشت بازی کامپیوتری انجام می‌داد و حین بازی هم با اونجا وَر می‌رفت. عصرها دیگه نمیخوابم باهاش حرف میزنم و کنارشم تا فراموش کنه.باید چکار کنم؟

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

🙏عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما خواهر گرامی.
در پاسخ به سوال شما باید عرض شود که پیگیری این مسئله از ناحیه شما قابل تحسین و قدردانی است
❗️از آنجا که فرزند شما در سن بلوغ و ترشح هرمون های جنسی قرار دارد می بایست 🔑نکاتی را که در ادامه به آنها اشاره می‌شود، رعایت فرمایید

1⃣ تغذیه مناسب: پرهیز از غذاهایی که منجر به تحریک غریزه جنسی می شوند.

2⃣ ایجاد مشغولیت و فعالیت های ورزشی و انجام رفتارهای که موجب تخلیه انرژی فرد می گردد.

3⃣ ایجاد مشغولیت های مورد علاقه نوجوان . نوجوان شما در سن تعیین استعداد قرار دارد و توصیه می شود فرآیند استعداد سنجی ایشان را با مشاوره استعداد سنجی دنبال نمائید . ایجاد مشغولیت مورد علاقه مانع از بیکاری و جهت دهی ذهن به سمت انحرافات اخلاقی خواهد شد .

4⃣ عدم تنهایی نوجوان در خانه و محل خواب . ترجیحا از خواب روزانه نوجوان جلوگیری نمائید تا در زمان خواب شبانگاهی سریعا به خواب رود .

5⃣ عدم استفاد از گوشی در محل خلوت

6⃣ عدم حمام های طولانی مدت . توصیه می شود حمام رفتن را به زمانی مؤکول نمایید که نوجوان از لحاظ جسمی تخلیه انرژی شده باشد .

7⃣ آشنایی با دوستان و افرادی که با فرزندتان ارتباط دارند ، داشته باشید .

8⃣ پیامدهای ناگوار دنیوی و اخروی را به نوجوان گوشزد شود

9⃣ نکته آخر اینکه توصیه می شود که🔊 صوت ها ی تربیت نوجوان و تربیت جنسی استاد پور احمد خمینی را گوش بفرمائید .

🤲 به امید تربیت فرزندان سالم و صالح

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#اختلاف_عقیده_نوجوان

سلام. با تشکر از مجموعه همسران خوب و استاد پوراحمد بزرگوار.
پسر 15 ساله ام از تابستان امسال گوشی به دست شده و کلا آهنگهای رپ گوش میکنه و از تتلو دفاع میکنه میگه ادم خوبیه ، اینقدر طرفدار داره.
بعد در مقابل اعتقادات من جبهه میگیره چون میدونه حساس هستم از قصد هر وقت که باهام لج میکنه از بی اعتقادی حرف میزنه.
با اینکه به سن تکلیف رسیده و تا سال قبل میگفت سال دیگه نمازم رو شروع میکنم که نماز قضا نداشته باشم، اما تا حالا یک نماز هم نخونده.
لطفاً راهنمایی کنید چه کار کنم؟

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

🙏عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما .
✍️در پاسخ به سوال شما باید عرض شود که فرزند شما در سن حساس نوجوانی قرار دارد .نوجوان در این دوره از رشد تمایل به وابستگی به دوستان و همسالان دارند و روابط اجتماعی آن‌ها بیشتر تحت تأثیر گروه همسالان قرار می‌گیرد . معمولا در این برهه از زمان نوجوان با تعارضاتی روبرو می شود که می تواند منشأ بروز تعارضات بین‌نسلی شود. بنابراین والدین می بایست ضمن آرامش خود و ایجاد فضای امن و صمیمی کمک به حل تعارضات فرزندشان داشته باشند.
❗️از آنجایی که فرزند شما در محیطی مذهبی رشد یافته ، حال با ورود به محیط های جدید و طرح شبهاتی پیرامون دین و... از ناحیه جمع های دوستانه ، برخی معلمین و کسانی که از لحاظ علمی مقبول نوجوانند ، در تعارض قرار گرفته است .این امر به دلیل عدم شکل گیری بنیان های اعتقادی فرزندتان است . با توجه به اینکه حرف شنوی نوجوان از همسالان ، معلمین و افراد مقبول او بیش از سایرین است ، این امر موجب پذیرش نظرات آنها و موضع گرفتن نسبت به دین و آموزه‌های آن گردیده است.در رابطه ی با علاقه به موسیقی مذکور نیز بایدبه همین ریشه اشاره کرد که نوجوان تحت تأثیر محیط دوستان و افراد مورد پذیرش او به این نوع موسیقی علاقمند شده است .
🔑لذا توصیه می‌شود برای حل این مسئله نکاتی که در ادامه اشاره می‌شود را رعایت فرمایید.

1️⃣ ابتدا باید منشأ بروز تعارض را بیابید(مدرسه، دوستان و...) و در صدد اصلاح آن اقدام نمائید.

2️⃣ فضائی امن و صمیمی ایجاد نمایید تا نوجوان آنچه را که برایش دغدغه و سؤال شده ،ابراز نماید . می بایست با نظر خواهی از او و بیان نظرات شما ، درستی یا نادرستی مسأله نوجوان مشخص شود .لذا حساسیت نسبت به بیان شبهات پیرامون دین را کاهش دهید و او را سرزنش ننماید. با گوش دادن به آنها به دنبال پاسخ های منطقی باشید. این امر موجب آن خواهد شد که نوجوان شما احساس کند که از ناحیه والدین درک شده و به راحتی می تواند تعارضات خود را مطرح نماید. شکل گیری چنین رابطه‌ای زمینه ی خواهد بود برای اصلاح رفتار

3️⃣ در صورتی که قادر به پاسخگویی سؤالات و حل تعارض های او نیستید از فرد سومی که آگاه به مسائل دین ، امین ،مورد اعتماد و مقبول شما و فرزندتان است بخواهید در این زمینه شما را همراهی نماید .

4⃣ حضور به همراه خانواده و دوستان در محافل مذهبی مثل مسجد ، هیئت ، بسیج و کانون های فرهنگی نیز به اصلاح این رفتار کمک خواهد نمود .
5⃣ قانونی وضع نمایید مبنی بر اینکه استفاده از گوشی باید در حضور والدین باشد و همراه داشتن آن در فضای خارج از خانه ممنوع است .
6⃣ مشغولیت های مفید و جذاب برای فرزندتان ایجاد نمایید که این مسأله موجب فاصله گرفتن از گوشی و موسیقی های مذکور خواهد بود . از آنجا که فرزند شما در سن تعیین استعداد و انتخاب رشته تحصیلی است با یک مشاور استعداد سنج و تحصیلی در این زمینه مشورت نمایید .

6⃣ در صورت رعایت موارد فوق و عدم نتیجه گیری مورد نظر با یک مشاور متدین و متخصص در حوزه نوجوان مشورت نمایید .

نکته آخر اینکه توصیه می شود که🔊 صوت های تربیت نوجوان استاد پور احمد خمینی را گوش بفرمائید .

🤲به امید تربیت فرزندان سالم و صالح

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#فرزند_ناسازگار

سلام.خانمی هستم 40ساله
چند سال ب علت بیکاری همسرم وعدم مهارت تا مرز طلاق رفتیم ولی با کمک خدا و کمک مشاور اوضاع بهتر سد
الان مشکلم پسرم منزوی شده از همه بدش میاد.دوست داره زندگیش با دروغ پیش بره.اکنکور شرکت نکرد برا گواهینامه رانندگی ثبت نام کرد ولی ادامه نداد.ارتباطش با پدرش صفر.ضمن اینکه خودم سعی می کنم اقتدار شکسته پدرش جبران کنم .در ضمن پسرم با خواهرش هم که 7سال از خودش کوچیکتر نزدیک دو سال حرف نمیزنه و یکی دو ماهی صحبت میکرد اونم طلبکارانه و با غرور وتکبر.نا گفته نمونه خیلی مستقل و اهل ورزش وباشگاه.نزدیک چهار پنچ سال دستش تو جیب خودش و تو کانالهای تبلیغاتی گوشی کار می‌کنه.
تا ظهر تو خونه خواب اعصابم بهم می‌ریزه و میترسم رویه بیکاری پدرشون ادامه بده.از من هم میخواد با دروغاش همراهیش کنم

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام مادر بزرگوار
اشاره نکردید که دروغ های فرزند شما در چه زمینه است و دقیقا در چه مسائلی با او اختلاف دارید. حتی سن فرزندتان را هم بیان نفرمودید اما از نوع بیان شما حدس نی زنم فرزند نوجوان دارید
اما نکته مهم اینجاست که این دوران یکی از مهم ترین و پر چالش ترین دوران زندگی فرزند شما ست
اگر بخواهم در یک جمله توصیه ای به شما بکنم این است که با او نجنگید.
هر چه مخالفت های علنی و دستور و انتقاد های کوبنده داشته باشید او از شما دورتر و میزان لجاجت او بیشتر می شود. با او همراه شوید و با منطق با او صحبت کنید.
اولین قدم ترمیم ارتباط او با خودتان است و قدم بعدی فراهم اوردن فضایی برای دوستی با دوستان خوب.
شدیدا توصیه می کنم فایل صوتی ارتباط با نوجوان را استفاده کنید و در مرحله بعدی از مشاوره تلفنی همکاران در مجموعه استفاده نمایید.

موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب ♦️
#همسر_بینماز
سلام بنده خانمی ۲۷ساله هستم و همسرم ۳۷ سالشونه.
متاسفانه چند وقتی هست که متوجه شدم همسرم نسبت به نماز بی تفاوت شده، و نمازاشو نمیخونه،این اتفاق در دورانی افتاده که منو همسرم چند ماهی با هم قهر بودیم الان چند وقته آشتی کردیم و من بهش تذکر میدم ولی بازم مثل قبل نیست و به نماز اهمیت نمیده ..البته وقتی من میگم تو خونه نمازاشو میخونه بیرون رو نمیدونم نماز صبح ها هم که کلا قضا میشه این مسئله خیلی داره منو عذاب میده بچه ها هم میبینن پدرشون اینطوریه اونا هم بی تفاوت شدن البته دخترم هنوز به سن تکلیف نرسیده ولی هر چی میگم تمرین کن بهت جایزه میدم میگه حوصله ندارم، به روشهای مختلف هم از همسرم خواستم، میگه تو به نماز من چیکار داری هر کس رو تو قبر خودش میذارن، نمیدونم چه رفتاری کنم.

خسته شدم انقدر برای عاقبت بخیری خانوادم غصه خوردم و نگران بودم😭

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان 


♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خواهر گرامی
دغدعه شما بسیار ارزشمند است اما به این نکته توجه کنید مهم ترین کار تغافل است یعنی نشان دهید به ایشان اعتماد دارید و حرف او را پذیرفته اید.
به هیچ عنوان سعی در مچ گیری و کنترلگری نداشته باشید و دقت کنید فقط محبت و احترام و اقتدار می تواند زمینه ساز تغییر و اهمیت این مسأله در زندگی همسر شما باشد.
زمینه رفت و آمد با جمع های مثبت و متدین را فراهم کنید. دعا و توسل و معنویت در منزل بسیار راهگشاست.
پرسشی با مضمون پرسش شما در کانال اصلی توسط جناب آقای پوراحمد پاسخ داده شده است.
می توانید به ان صوت مراجعه فرمایید


موفق باشید 💐


♦️کانال تربیتی همسران خوب ♦️
#جدا_کردن_جای_خواب

سلام دارایی دو پسر ۳ ساله و ۵ ماهه هستیم متاسفانه تا به حال جای خواب فرزند بزرگم را تغییر ندادم و ۴ نفره کنار هم میخوابیم مستاجریم و خونمون دارای ۲ اتاق خواب هست ولی من هر کاری میکنم همسرم موافقت نمیکند که فرزندمون داخل یکی از اتاق خواب ها بخوابه و میگه عادت میکنه و بعدا اتاق جدا میخواد و باید در حال بخوابه اگه بچه در حال بخوابه ما شب ها بخوابیم بریم اشپز خانه و سرویس ممکنه بیدار بشه و بد خواب بشه نظر شما چیه ؟؟ ایا الان جداش کنم یا بزارم فرزند کوچیکم کمی بزرگ شه و با هم جداشون کنم ؟؟

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️

سلام خدمت شما مادر بزرگوار
جهت جدا کردن جای خواب فرزند لزوما لازم نیست اتاق خاصی به او اختصاص داده شود و ما توصیه چندانی به مختص بودن یک اتاق به کودک نداریم
شما می توانید فرزند خود را در سالن بخوابانید و یا اگر به هر دلیلی در اتاق خواب دیگر می خوابد تعدادی از وسایل خانه رو در اتاق قرار دهید و خودتان هم از آن اتاق استفاده کنید تا از حالت انحصار خارج شود.

موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب ♦️
#استقلال_مالی_فرزند

سلام، خدا قوت

دو فرزند دختر دارم فرزند اولم امسال در یک رشته بورسیه دانشگاه پذیرفته شده است و بعد از این ماهانه حقوق دریافت می کند
با توجه به اینکه ایشان تا به الان از پدرشان پول توجیبی دریافت می‌کردند آیا بهتر هست برای ایجاد محبت بیشتر همچنان پول تو جیبی به فرزند داده شود و یا اینکه چون حقوق دریافت می‌کنند و نیازی به پول تو جیبی ندارند دیگر از این جهت حمایت نشوند
خدا رو شکر شرایط اقتصادی پدرشان هم مطلوب است

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان 


♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️

سلام مادر بزرگوار
با توجه به شرایط ذکر شده بهتر است هم چنان این حمایت مالی از فرزندتان را داشته باشید و او را تشویق کنید بخشی درآمد خود را صرف سرمایه گذاری یا کار خیر و ... کند.
به هر حال به خصوص اگر فرزند دیگری هم دارید این تبعیض می تواند در ذهن او ماندگار شود و باعث کدورت و حسادت شود.
مگر اینکه دخترتان خودش تمایلی به دریافت این پول از جانب پدر مداشته باشد.

موفق باشید 💐


♦️کانال تربیتی همسران خوب ♦️
#گاز_گرفتن_کودک


با سلام و خسته نباشید
ممنون کانال خوبتون
من یک پسر ۲ ساله و یک دختر ۶ ماهه دارم.
پسرم اولا که دخترم بدنیا اومده بود باهاش خیلی رابطه خوبی داشت، الانم خوبه خداروشکر فقط یه چند وقتیه زیاد همه رو گاز میگیره و جدیدا خواهرش رو هم گاز میگیره، چکار کنم که این عادت از سرش بره؟‌



🌱🌹پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران‌ خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇


🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹

سلام و وقت شما بخیر.

ممنون از اعتماد شما.

خواهر گرامی در ارتباط با نکته ای که فرمودید باید خدمت شما عرض کنم که احتمالا کودک شما این رفتار را از جایی دیده و از آن الگو برداری کرده است؛ حال می تواند در اطرافیان، در رسانه اعم از کارتون، گوشی و یا.....این رفتار را مشاهده کرده باشد.

🟢 گاهی اوقات هم با توجه به شرایط ذکر شده، به دلیل تولد نوزاد جدید و معطوف شدن‌ توجه ها به سمت او، فرزند بزرگ تر وارد فاز جدیدی می شود و چنین‌ رفتارهایی را از خود نشان می دهد.


از شما خواهشمند است که به نکات زیر دقت بفرمایید و آن ها‌ را به کار ببندید:

🔹 در توجه نشان‌ دادن‌ به فرزندانتان حواستان باشد و توجه خود را به هر دوی آن ها معطوف سازید.

🔹متناسب با سن و اقتضای شرایط در ارتباط با فرزند کوچک تر به فرزند بزرگ تر خود مسئولیت دهید؛ مثلا پسرم لطفا شیشه ی شیر آجی رو بیار و.....

🔹 زمانی که فرزندتان می خواهد دست به این رفتار بزند از تکنیک تغافل + حواس پرتی استفاده نمایید؛ یعنی مثلا بدون توجه به رفتار نامناسب او بگو پسرم بیا با هم این‌ توپ‌رو بازی کنیم. فعالیتی که دوست دارد را جایگزین‌ آن بسازید.


🔹 خودتان و همسرتان برای فرزندان الگوی مناسبی بوده و با یک دیگر هماهنگ رفتار نمایید؛ جوری که جو خانه تان سرشار از آرامش باشد.

🔹 در استفاده از هر گونه رسانه اعم از تلویزیون، گوشی و....مدیریت زمان داشته باشید و حتما در نوع برنامه ها نظارت کافی باشد. برای کودک ۲ ساله ی شما کلا استفاده از تمام رسانه ها حداکثر ۲ ساعت است.

🔹 پیشنهاد می شود مجموعه صوت های آموزشی کلاس تربیت صحیح کودک ( تولد تا ۹ سالگی) از جناب آقای محسن پور احمد خمینی را گوش بفرمایید.

🔹 در صورت تشدید شرایط، می توانید به صورت تلفنی یا حضوری با روان شناس کودک امین و با تجربه صحبت نمایید.


ان شاءالله در پناه خدا موفق باشید.

💠کانال تربیتی همسران‌ خوب💠

@hamsaranekhoob
#صحبت_نکردن_شوهر_در_مواقع_اختلاف_نظر

با سلام من و همسرم ۱۱ ساله ازدواج کردیم و یه پسر ۶ ساله داریم هر موقع سر یه مسئله ای حرفمون میشه ایشون تا یه مدت اصلا با من حرف نمیزنن من با هاشون حرف میزنم سلام خداحافظی ولی ایشون اصلا حرف نمیزنن من چیکار میتونم بکنم که ایشون این اخلاقشون اصلاح کنن.


🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران‌ خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇

🌹بسم‌ الله الرحمن الرحیم🌹

سلام‌ و وقتتون بخیر.

ممنون از اعتماد شما.

خواهر گرامی در ارتباط با سوالی که پرسیدید، سوال شما خیلی کلی هست و برای بررسی نیاز به دانستن بیشتر در همه ی ابعاد است اما نکاتی خدمت شما عرض می گردد.

🟢 آقایان به صورت کلی بر روی مسئله ی احترام و اقتدار از جانب همسر خودشان حساس هستند و این مسئله باید با مهارت و سیاست زنانگی توسط خانم در ارتباط با ایشان لحاظ گردد.

رابطه ی شما با همسرتان چه کلامی، چه رفتاری و چه فیزیکی باید سرشار از مهارت و آگاهی باشد. یعنی شما به عنوان یک خانم باید بدانید که چگونه باید رفتار نمایید تا بیشترین جاذبه و تاثیر را بر همسر خودتان‌ داشته باشید.


🟢 در این راستا به شما پیشنهاد می شود که حتما صوت های آموزشی کلاس هنر زن بودن ۱ و ۲ از جناب آقای محسن‌ پور احمد خمینی که مجموعه ای از این‌ مهارت ها در ابعاد متفاوت هست را تهیه نمایید و گوش کنید؛ با به کار بستن‌ این مهارت ها در ارتباط با همسرتان ان شاءالله وضع زندگی شما بهتر خواهد شد و شما اصول برقراری ارتباط با همسر را یاد خواهید گرفت.


🟢 همچنین مطالعه کتب خانه ای مثل بهشت و محرمانه های زنانه از جناب آقای سید علیرضا تراشیون پیشنهاد می گردد.


ان شاءالله در پناه خدا موفق باشید.

💠کانال تربیتی همسران خوب💠

@hamsaranekhoob
.
.
#ارتباط_باجوان

باسلام🌷
پسرم ۱۸سالشه وامسال به کلاس ۱۲ میرود از وقتی به سن بلوغ رسیده اخلاق ورفتارش کاملا عوض شده بسیارلجبازو تندخو واصلا ازماحرف شنوی ندارد، متاسفانه نمازنمیخواند هرچه بهش میگم میگه شماکه اینهمه سال خوندین به کجارسیدین. اصلا هیچ دوستی نداره و ازخونه بیرون نمیره و دائم تو اتاقش تنهاست وابستگی شدیدبه گوشی وبازیهای آنلاین داره و روی گوشیش هم رمز گذاشته، ازکلاس دهم دیگه به هیچ وجه نمیخواد درس بخونه هرسال چندتا تجدیدمیشه حتی امسال مدرسه حاضربه ثبت نام نبودند. باهاش که صحبت میکنیم فقط صداشو بالا میبره وحرفای بی ادبانه میزنه چندبارمشاوربردیم فایده نداشت به خاطرکاراش رابطه خوبی باپدرش نداره وسرزنش هم میشه وهمیشه توخونه دعوا و مشاجره داریم تازگی ها متوجه شدم با دختری چت میکنه که از طریق مجازی باهاش دوست شده حساب بانکش نگاه کردم چندبارپول براش واریز کرده هنوز هیچی بهش نگفتم نمیدونم چی بهش بگم دیگه درمانده شدم شماروبخدا منو راهنمایی کنید 🙏

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم


فرزند شما در آغاز سن جوانی است و نباید توقع داشته باشید مانند کودکی حرف شنویی داشته باشد.

او بدنبال استقلال و روی پای خود ایستادن است و دخالت در کارهایش را نمی پذیرد.

با بی محلی کردن به او و کنترل نگرانی ها و هیجانات خود او را به سمت خانه و خود جلب کنید.

جر و بحث با او هیچ ثمره ای ندارد.

با او سر و سنگین رفتار کنید.

درباره درسش او را رها کنید.

در باره ارتباطات و چت هایش هم فعلاً چیزی بیان نکنید.

آنچه مهم است ایجاد ارتباط با اوست و تا ارتباط برقرار نشود ،راه بجایی نخواهید برد.

بسیار با خونسردی با او برخورد کنید.

پیشنهاد می کنم برای تبیین بهتر تعامل با فرزندتان با یک مشاور امین صحبت کنید و یا لا اقل صوت های استاد پور احمد خمینی را در این زمینه گوش دهید.

موفق باشید.

@hamsaranekhoob
.
.
.
.
#نمازخواندن

سلام وقت بخیر
آقای خمینی مدتی است یک ماهی میشه که همسرم دیگه اصلا نماز نمیخونه دلیلش میپرسم دلیلی نمیاره ازاین موضوع خیلی ناراحتم اصلا نمیدونم چکار کنم انگار تو زندگی به بمبست رسیدم نفهمیدم چی شد که اینطوری شد درصورتی که قبل این جریان به نماز اول وقت اهمیت میداد لطفا کمکم کنید که نقش خودم درمواجهه با این موضوع چیه با تشکر.

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم


💐با همسرتان نسبت به این موضوع کاملاً با خونسردی و آرامش برخورد کنید و به روی او نیاورید.

💐مسولیت شما گرما بخشی و ایجاد صمیمیت و رابطه آرام بخش با همسرتان است.به هیچ وجه این موضوع را به رخ او نکشید.

💐تا می توانید به او محبت کنید و این موضوع موجب دوری شما از همسرتان نشود.

لطافت و مهر و محبت شما آرام آرام همسرتان را به ساحل آرامش بخش نماز هدایت می کند.

موفق باشید.

@hamsaranekhoob
.
.
.
.
#فرزندپروری

سلام وقتتون بخیر
با پسر هشت ساله که وقتی با برادرش دعواش میشه همش با پاش کابینتارو میکوبه چه برخوردی میشه انجام داد
وقتی با برادرش دعواش میشه ما دخالتی نمیکنیم اما وقتی کابینتارو میکوبه مجبوریم دخالت کنیم و بدتر بحثشون بالا میگیره

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم


همانطور که در دعوایشان ورود نمی کنید و صبوری به خرج می دهید در این موضوع هم اصلاً به او توجه نکنید و به روی خود نیاورید و به کار خود مشغول شوید.
مثل اینکه هیچ اتفاقی نیفتاده.

اگر چند بار این کار را تکرار کنید و با بی محلی کامل درباره این موضوع با او تعامل کنید این کار را به طور کامل کنار می گذارد.

موفق باشید.

@hamsaranekhoob
.
.
#دندان_قروچه_فرزند

با عرض سلام پسرم ۸ سالشون و متولد فروردین هستند تک فرزند هستند و برونگرا هست،خیلی حضور در جمع رو دوست داره ،مشکلش اینه که شب ها در خواب دندون قروچه داره، پزشک هم بردم ولی جواب نگرفتم،حالا راهکار چیست ،باید پیش مشاوره ببرم یا پزشک ؟ پدرش یه مقدار عصبی، چند بار بد دعواش کرده وکتک خورده ، وکلا پسر خوب و حرف گوش کنی ،ودرسش هم خوب خدارو شکر،وبیشتر هم در خانه تنها منظور هم بازی نداره،به خاطر شغل همسرم خیلی کم مهمانی میریم ،وبیشتر در خانه هستیم باتشکر از لطفتون

🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸بسم‌الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشالله کمک کند:
🔸 شما بهتر هست با یک مشاور صحبت کنید تا سوالاتی از شما پرسیده شود تا بهترین کمک اتفاق بیفتد مثلا از چه زمانی این رفتار شروع شده؟ محیط خانه چه محیطی است؟ و... ولی به طور کلی راهکارهای زیر را به کار ببرید.
🔸اگر فشار یا امرو نهی زیاد یا محدودیت زیاد برای او ایجاد کرده اید درصدد رفع آن باشید‌.
🔸 اجازه دهید او به این نتیجه برسد که او را بدون قید و شرط دوست دارید حتی اگه خطا کند یا درسش خوب نباشد.
🔸 از او انتظار یک بچه ی ۱۰ ساله را نداشته باشید.
🔸 محیط خانه را محیط شادی قرار دهید.
🔸 هر گونه بحث و تنشی را زمان حضور فرزندتان نداشته باشید.
🔸 به فکر فرزند دیگری باشید تا او تنها نباشد.
🔸 به دنبال دو دوست شاد و با اعتماد به نفس و البته همخوان با فرهنگ شما برای او باشید.
🔸 روزانه ۴۵ دقیقه با او بازی کنید.
🔸 از تفریحات سالم غافل نشوید.
🔸 با همسرتان صحبت کنید که اگر زود عصبانی می شود و یا موارد مشابه حتما با یک مشاور صحبت کند تا او را راهنمایی کند.
🔸 از همسرتان بخواهید با او دوست باشد و ویژگی های خوب او را پررنگ کند.
🔸 فایل تربیت کودک و هنر زن بودن را گوش دهید.
در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#احساس_بزرگی

سلام به کارشناسان کانال همسران خوب
سوالم من اینه که شخصی که گه گداری سیگار میکشه
سراغ چیزای جوانبش هم مثل قلیون میره
همراه با رفقا، ۱۹سالشه هم هست
هرچی هم پدر و داییش نصیحت میکنن
وراه درست بهش میگن واز خطراتش اگاه میکنن فایده نداره.
میگه خودم بزرگ شدم از عهد ه ی خودم بر میام. یکی دیگه اینکه بدون موافقت پدرش همراه رفقاش به خیلی مسافت های دورتر از خونه میرن، میگه برا تفریح رفتیم

ممنون میشم راهنمایی کنید.

🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸بسم‌الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشالله کمک کند:
🔸 این موضوع را در نظر داشته باشید هیچ گاه نمی توان گفت به خاطر اینکه فعلا این کار را انجام می دهد در آینده چه کاری خواهد کرد یا نخواهد کرد؛ خیلی از رفتارها با شرایط مختلف متفاوت خواهد شد‌.
🔸 مشخص نکردید که شما چه نسبتی با او دارید ولی اگر خواهر یا مادر او هستید با او دوست شوید، یک دوست خوب خیلی وقت ها دو گوش شنوا است و از نصیحت دوری می کند بلکه با رفتارهای درست او را به راه صحیح هدایت می کند.
🔸 از امرو نهی زیاد به او دوری کنید.
🔸 محیط خانه را محیط شادی قرار دهید تا او دوست داشته باشد تا خیلی از اوقات در خانه باشد.
🔸 شرایط را طوری فراهم کنید که او بتواند دوستانش را به خانه بیاورد تا کمی نظارت وجود داشته باشد.
🔸 از غر زدن در خانه دوری کنید که غر زدن باعث فرار او از خانه می شود.
🔸 در کارها با او مشورت کنید تا احساس بزرگی کند.
🔸 با خانواده های رفت و آمد داشته باشید که با فرهنگ شما همخوانی داشته باشد و در ضمن پسری هم سن و سال او داشته باشند تا با او ارتباط برقرار کند.
🔸با توجه به علایقش، او را تشویق به سر کار رفتن پاره وقت یا آموختن هنر یا فنی، یا شرکت در کلاس های ورزشی کنید تا زمان او پر شود.
🔸 فایل تربیت نوجوان را گوش دهید.
در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#بخت_ازدواج

سلام استاد خسته نباشید.من ۳۱ ساله هستم برام خیلی خواستگار میاد ولی جور نمیشه یا میگن ولی نمیان من پیش یه دعا نویس رفتم گفت بخت شما بسته شده میخواستم بدون همچین چیزی میشه واگر بخوام برام دعا بنویسه که باز بشه ایا کار درستی هست

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

🙏عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما خواهر گرامی.
در پاسخ به سوال شما باید عرض شود که اصل وجود سحر و جادو غیر قابل انکاره و اگر به قرآن هم رجوع بفرمایید این رو در سوره مبارکه بقره قرآن بهش اشاره فرموده است.
🚫اما اینکه شخص بخواد برای ابطال سحر رجوع کنه به دعانویس ، این کار اشتباهیه.
بر فرض اگر سحری برای شما وجود داشته باشه، طبق دستور علمای دین، شخص باید خودش سحر رو باطل کنه.
🔑دستوراتی که در این رابطه برای ابطال سحر وجود داره:
زیارت امام رضا علیه السلام . نگاه به گنبد حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام هر سحری رو باطل می‌کنه
انس با قرآن و روایات. مثلا اینکه هر روز یک صفحه از قرآن و یک روایت به همراه تفسیر و شرح آنها مطالعه بشه.
داشتن حرز امام جواد علیه السلام
خواندن سوره مبارکه یاسین به صورت روزانه
این ها موارد و دستوراتی هست که برای دفع امور ماورایی سفارش شده .
❗️اگر کسی این موارد را انجام بده و مشکلش حل نشد ، باید موارد دیگه رو بررسی کنه . در بحث ازدواج ، دختر و پسر باید یک سری شرایط رو داشته باشند که طرف مقابل تمایل به ازدواج با او رو داشته باشه
مثلا:
🔻ظاهر آراسته و متناسب با فرهنگ اسلامی: رعایت حجاب اسلامی، داشتن پوشش مناسب و آراستگی ظاهری از جمله مواردی است که در فرهنگ اسلامی مورد تأکید قرار داره.
🔻اخلاق نیکو: داشتن اخلاقیات پسندیده مانند صداقت، امانتداری و... از مهم‌ترین ویژگی‌هایی است که در یک دختر مورد توجه قرار می‌گیرد.
🔻تدین و پایبندی به ارزش‌های اسلامی
🔻مهارت‌های ارتباطی خوب: توانایی برقراری ارتباط موثر، و اجتماعی بودن
🔻مهارت‌های خانه‌داری: توانایی انجام کارهای خانه، آشپزی و...
🔻مهارتهای اجتماعی و شغلی
و...

🖌توصیه میشه برای آگاهی بیشتر از دارا بودن شرایط ازدواج با یک مشاور متخصص پیش از ازدواج مشورت نمایید

🤲به امید تشکیل یک زندگی سرشار از خوشبختی و آرامش

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#سفر_والدین

سلام دختر ۱۰ ساله و پسر۷ساله دارم
انشاالله با همسرم عازم سفر ۳۰ تا ۴۰ روزه حج واجب هستم.از اول زندگی در استان دیگری دور از خانواده خودم ساکن بودیم.شغل مقدس خانه داری را دارم.غالبا با فرزندانم بوده و هستم.
مخصوصا پسرم دوست نداره به این سفر برم.
قراره فرزندانم رو به یک فرد مطمئن بسپرم
به نظرشما آیا این سفر برای فرزندانم آسیب زاست؟
برای کاهش یا حذف آسیب پیشنهادی دارید؟

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

🙏عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما خواهر گرامی.
در پاسخ به سوال شما باید عرض شود ، اگر نزدیکانی که قرار هست از فرزندان شما در طول این مدت مراقبت نمایند، از لحاظ مبانی تربیت اسلامی مورد تأیید، ارتباط خوب و صمیمانه‌ای با کودکان شما داشته باشند و مقبول فرزندان شما هم هستند مشکلی رخ نخواهد داد. اما باید از همین حالا مقدماتی را بچینید که فرزندانتان روابطشان با آنها بیشتر شود و انس بیشتری ایجاد شود تا پذیرش چنین شرایطی در مورد مقرر از ناحیه کودکان
به راحتی صورت گیرد.
در غیر این صورت باید با یک مشاور متخصص در حوزه کودکان مشورت نمایید

🤲به امید فراهم شدن شرایط مطلوب برای این سفر معنوی

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#واکنش_نسبت‌به_اندام_کودک

سلام
ما دوسال ازدواج کردیم و یک دختر ده ماهه دارم
همسرم مذهبی هست و خیلی به لحاظ جنسی گرم هستن و تقریبا هفته ای دوبار رابطه داریم .
متوجه شدم همسرم نسبت به اندام جنسی دخترم واکنش نشون میده و حرفهایی می‌زنند و این سری من سپردم دستش تا برم کارهام رو بکنم وقتی برگشتم دیدم که لباسش رو زده بالا و دخترم رو گذاشته جلوی سینه اش
بهش میگم چیکار می کنی میگه می‌خوام واکنش بچه رو ببینم متوجه فرقش میشه یا نه
راستش خیلی این موضوع من رو بهم ریخته و نگران کرده
با اینکه آدم مذهبی هست و روی خودش هم کنترل داره اما این موضوع باعث نگرانیم شده و می ترسم که دخترم رو بخوام دستش بسپارم
لطفا راهنمایی کنید

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

⬅️لازم است قبل از هر چیز با حفظ آرامش و کنترل‌احساسات‌منفی ، از هر گونه اقدام و تصمیم غیرمنطقی خودداری کنید.
⬅️در صورت امکان با گفت‌وگو با مشاوری‌امین در این خصوص، کمی هیجانات و احساسات منفی خود را تخلیه کنید و بعد درحالت آرامش با همسرتان صحبت کنید.
⬅️سعی در تقویت رابطه خود داشته باشید و با تأکید بر نقاط قوت خود، همسر و رابطه، به ایجاد صمیمیت بیشتر بپردازید.
←چون تمرکز بر این موضوع و دائماً پافشاری برآن، رابطه خودتان را از مسیر اصلی منحرف می‌کند.
⬅️با ادبیاتی محبت‌آمیز در فضایی آرام با آقا صحبت کنید.
⬅️شما باید نیازهای ایشان را از طریق داشته‌های خودتان پاسخ بدهید، باید طوری رفتار کنید که چشم و دل همسر خود را سیر کنید.
⬅️حُسن ظن داشته باشید، به همسرتان اعتماد کنید و به او بفهمانید که مورد اعتماد شماست.
←سوءظن بلای خانمان سوز زندگی است.
⬅️از تجسس کردن در این موضوع و کارآگاه بازی کردن، پرهیز کنید چون حس عدم‌اعتماد به وجود می‌آید که ضرر بیشتری دارد.
←حساسیت خود را نسبت به این مسئله کم کنید.
⬅️سعی کنید رابطه‌ی خودتان را با همسر مطلوب کنید و صرفا رابطه‌ی صمیمی را منحصر به رابطه‌ی جنسی نکنید .
⬅️توجهتان به همسرتان بیشتر شود.
⬅️در برابر خواسته‌ها و نظرات شوهرتان موضع گیری نکنید، بلکه او را همراهی کنید.
⬅️محیط خانه باید برای شوهرتان دلچسب و صمیمی باشد و وقت همسرتان را در خانه پر کنید.
⬅️در خانه فضای آرام و بدون تنش و بهانه‌جویی داشته باشید. اگر هم از مسئله‌ای انتقاد دارید در فضای آرام و به دور از خستگی آقا و با ادبیات محبت آمیز مطرح کنید.
⬅️با حفظ اقتدار و احترام همسر در نهایت مهربانی با ایشان رفتارکنید.
⬅️جذابترین پوشش‌ها را در خلوت با همسر خود داشته باشید و در رابطه فعال و گرم باشید.اما درفضای عمومی خانه و جلو فرزندان آراستگی با پوشش مناسب داشته باشید.
⬅️به ارتباطات زناشویی خود تنوع ببخشید، سعی کنید برای همسر محترم جذاب باشید.
⬅️ارتباط کلامی محبت آمیز و صمیمانه با همسر داشته باشید.
⬅️دوستان خانوادگی باتقوا و امین انتخاب کنید و رفت و آمد داشته باشید.
⬅️رنگ و بوی خدا و فضای معنویت را در خانه پررنگ کنید. و از خدا کمک بطلبید. یقیناً بی‌نتیجه نخواهد بود.
⬅️تلاش کنید با یادگیری مهارت‌ها، بهترین زندگی را در کنار همسر محترم و فرزندتان داشته باشید.

✔️جهت راهنمایی بیشتر، با مشاورین‌امین کانال، به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.

🌷ان شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#تربیت_فرزند
#تربیت_کودک
#حسادت

سلام وقتتون بخیر من یه خانم ۲۶ ساله هستم ببخشید مشگل من این هست که من یک دختر ۴ساله دارم و یک دختر ۲ماهه دختر ۴ساله ام از یک طرف خواهرشو دوست داره و در امور مربوط ب خواهرش من را همراهی میکنه و از طرف دیگری به شدت حسادت میکنه و وقتی من مشغول کاری باشم اتفاقات بدی برای بچه نوزادم می افتد مانند بغل کردنش و خارج کردنش از گهواره و اینم بگم ما ازنظر محبت هیچ تغییری با دختر بزرگم ایجاد نکردیم همونی ک‌قبلا بودیم هستیم

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار


⬅️این اتفاقات در اکثر موارد طبیعی و قابل انتظار هست، منتها باید هم به فرزند اول زمان بدهید و در مقابل رفتارهای او صبوری کنید و هم با تقویت مهارت های خودتون، این زمان را کوتاه تر کنید و به او کمک کنید تا با شرایط بهتر کنار بیاید؛ چرا که کنار آمدن با تغییرات و شرایط جدید برای او زمان بر و انرژی بر هست و مهم تر از همه اینکه او یک کودک است و انتظار ما در درک کردن شرایط و درست رفتار کردن گاهی هیچ تناسب منطقی با سن کودک ندارد! این کودک اول هست که باید توسط والدین و دیگران درک بشود و اگر او هم بتواند چیزی را درک کند و رعایت کند، خود پدر و مادر باید این ظرفیت را با بیان مناسب، قصه، داستان و ... در او ایجاد کنند.
⬅️خواندن کتاب ها و قصه هایی که در زمینه تولد فرزند جدید است، می تواند به آماده شدن کودک شما و کم کردن از حساسیت هایش کمک کند. نحوه آموزش کودکان زیر 7 سال به صورت غیر مستقیم است. پس تاثیر گذارترین روش آموزش، می تواند کتاب خواندن و یا تعریف کردن قصه باشد. برای بالا بردن جذابیت داستانتان می توانید از عروسک های انگشتی نیز استفاده کنید و یا از خود کودک هم در بازی مشارکت بخواهید. مشارکت کودک می تواند فکر او را برای برخورد صحیح با خواهر یا برادر کوچکش خلاق کند.
در قالب همین بازی و داستان به کودک بگویید توجهی که به خواهرش میشود به معنای بی‌توجهی پدر و مادر به او نیست یا به این معنا نیست که پدر و مادر و بقیه دیگر او را دوست ندارند و به جای او بچه‌ی کوچکتر را دوست دارند، بلکه این خواهر کوچکتر به خاطر اینکه ناتوان و ضعیف هست نیاز دارد کسی کمکش کند تا زمانی که کمی بزرگتر شود، مثل خود او زمانی که هم سن برادرش بوده، اما این شرایط موقتی هست و کمی که خواهرش بزرگتر شود هر دو میتوانند با هم، هم بازی بشوند. و به دخترتان بگویید، در این مدت تو هم باید بهمون کمک کنی و مراقب خواهرت باشی.

همچنین به نکات زیر توجه داشته باشید :

✔️محبت به فرزند کوچکتر بهتر است ، در حضور فرزند بزرگتر نباشد، و به گونه‌ای رفتار نکنید که حس حسادت را در فرزند بزرگتر ایجاد کنید.
←این نکته باید توسط بقیه اطرافیان هم رعایت شود.

✔️برای کودکتان وقت بیشتری بگذارید ،او را درآغوش بگیرید و ببوسید و دقت داشته باشید او در این زمان بیشتر از همیشه به آغوش ومحبت شما نیاز دارد.
←گاهی یک آغوش گرم از جانب شما آرامش را به کودک شما برمی‌گرداند.و باعث می شود به حرف شما بهتر گوش بدهد.

✔️وقتی که به سمت شما می‌آید،او را از خودتان نرانید،بلکه با نوازش فیزیکی یا کلامی از او استقبال کنید.

✔️توجه و محبت عادلانه به فرزندان داشته باشید.
✔️وقتی میهمان می‌آید، باآنها و یا دیگران که رفت و آمد دارید، هماهنگ کنید که جلوی او به فرزند کوچکتر توجه بیش از حد نداشته باشند بلکه بیشتر فرزنداول را کانون توجه قرار دهند.
✔️بین دو فرزندتان تبعیض قائل نشوید ، چون این تبعیض،باعث کاهش‌ِاعتمادبه‌نفس و خشم ،کینه‌ورزی و حسادت می‌شود.
✔️هنگام توجه شما به فرزنددوم و رفع نیاز‌های او ، همسرتان حواس فرزند‌اول را پرت ، و او را سرگرم کند و به او توجه کند.
✔️ساعتی را در نظر بگیرید که فرزندتان با پدرش بیرون بروند(پارک،خرید و...)
✔️دقت در خرید برای فرزندانتان،اینکه چیزهای ضروری برای فرزند‌دوم را جلوی او به خانه نیاورید، یا برای هر دو خرید کنید.
✔️از مقایسه کردن او با دیگران و سرزنش خودداری کنید.
✔️برچسبِ حسود بودن به او نزنید .

✔️پیشنهادمی‌کنم،مجموعه‌صوتی‌تربیت صحیح کودک، استادپوراحمد را از کانال تهیه و حتماً گوش بفرمایید.

🌷ان‌شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
2024/12/25 07:02:51
Back to Top
HTML Embed Code: