Telegram Web Link
#حواس_پرتی_فرزند

سلام وعرض ادب خدمت شما بزرگوار
پسری ۱۰ساله دارم که در درس ومدرسه خداروشکر ذهن خوبی داره ولی خیلی درکارهاش بی دقت وحواس پرته . مثلا کاپشنشو توی مدرسه جامیزاره . موقع خرید نون کارت بانکی رو گم میکنه .گوشی وشارژرمنوکه خودش باهش سرکارداره روجامیزاره.گاهی میگه من فراموشی گرفتم من بهش میگم این یک تلقینه به خودت. گاهی مادیگه خیلی ازش عصبانی میشیم وپدرش تنبیه ودعواش میکنه.لطفاماروراهنمایی کنید.باتشکر

🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی
فرزند مهم ترین ثمره ی زندگی یک انسان است اما متاسفانه گاهی ما والدین با وجود اهمیت زیادی که به فرزندمان میدهیم، ناخواسته خودمان اثرات بدی را بر روی او می گذاریم.
این که شما فرزند خود را بگونه ای تربیت کرده اید که در سن ۱۰ سالگی به نانوایی میرود و نان می خرد خیلی عالی است و نشانه ی تربیت درست شما و مسئولیت پذیری اوست.
اما اینکه وسایل را جا میگذارد تا حدی میتواند طبیعی باشد و اتفاقی است که برای هر کسی ممکن است پیش بیاید بویژه که او تازه ده سال دارد.
من پیشنهادم به شما این است که برای اینکه فرزندتان دست از این تلقین بردارد این موارد را رعایت کنید:
زیاد درمورد جاگذاشتن وسایل صحبت نکنید تا این مسئله برای او بزرگ نشود و تلقین نشود که دائم دارد همه چیز را جا میگذارد.گاهی تغافل کنید و به گونه ای زمینه چینی کنید که او خودش به یاد بیاورد که فلان چیز را جا گذاشته و شما اهمیت زیادی ندهید و بگویید "اشکالی نداره مامان خداروشکر که زود یادت اومد"
اگر زمانی به خرید رفت و چیزی را جا نگذاشت اورا حمایت و تشویق کنید و بگویید"قربون پسر حواس جمعم برم"
کمک کنید تا کم کم اول ذهنیت او درست شود و سپس مسئولیت پذیری اش.
سعی کنید اگر تا به حال بیش از اندازه به کارهایش رسیدگی و همه چیز را به او یادآوری می کردید و حتی بعضی کارها را به جایش انجام میدادید این روند را متوقف کنید.
به هیچ وجه او را تنبیه و دعوا نکنید که باعث ایجاد اضطراب در او میشود.
اگر با فضای مجازی یا بازیهای اینترنتی و گوشی زیاد در ارتباط است حتما آن را کاهش دهید...
دوره تربیت فرزند کودک و نوجوان استاد پوراحمد را به شما توصیه می کنم حتما استفاده کنید و در صورت نیاز از مشاوران امین کانال بصورت تلفنی مشاوره بگیرید.

ان شاءالله موفق باشید.

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹

@hamsaranekhoob
#نماز_نخواندن_همسر

سلام اقای پور احمد
خانم هستم. خیلی به دین و احکام مقید هستم. نماز اول وقتم فراموش نمیشه. متاسفانه همسرم خیلی تنبلی میکنه توی نماز خوندن. نماز صبح بیدار میشه ولی نمیخونه میگه دیرم میشه. من واقعا همیشه با رفتار و قربون صدقه و هر راهی که بگید سعی میکنم ترغیبش کنم هرراه و هر ترفندی رو امتحان کردم ولی نمیشه دیگه خسته شدم از طرفی واقعا برام مهمه همسرم مثل خودم باشه. قبل از عقد گفته بود نمازخون است. چه وظیفه ای دارم من؟ میترسم اینجوری دیگه خدا قهرش بگیره خیلی زیاد نگران زندگیمونم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی
دغدغه ی شما دغدغه ی خوبی است اما خیلی مهم است که برای رسیدن به این هدف چگونه عمل می کنیم. اگر انسان سعی کند که سنجیده و از روی حساب و کتاب عمل کند هیچگاه ضرر نخواهد کرد.
خواهر گرامی شما اول از هر چیزی باید همسرتان را همین جوری که هستند بپذیرید. شاید مثلا ایشان خانواده ای داشته اند که به اندازه ی خانواده ی شما تاکیدی بر نماز وجود نداشته و ایشان یاد نگرفته اند.
و چقدر خوب است که ما اگر میخواهیم امر به معروف انجام دهیم زمینه ی اثر گذاری را اول ایجاد کرده باشیم.
مخصوصا زن و شوهر که یک عمر میخواهند باهم زندگی کنند مهم است که روابطشان دچار خدشه ای نشود.
اگر همسر شما احساس کند که به او امر و نهی می کنید و خودتان را بالاتر از او می دانید و مدام غر میزنید و سرکوفت می زنید و... این اثر گذاری به وجود نخواهد آمد.
پس اول شما او را همان گونه که هست بپذیرید
نقاط قوتش را ببینید،
به او به خوبی و به درستی در زندگی اقتدار بدهید
رابطه تان را بخوبی تقویت کنید و یک رابطه ی عاشقانه بسازید
و سعی کنید خودتان یک نماز قشنگ تر بخوانید
مطمئن باشید در این حالت احتمال اینکه شما به خواسته ی خودتان برسید خیلی بیشتر میشود و به درخواست شما ترتیب اثر خواهند داد و راحت تر قبول خواهند کرد.
فقط باید در این راه صبور باشید.
و هر موقع همسرتان نماز خواندند از ایشان تعریف کنید تا این رفتار در ایشان تقویت بشود.
دوره هنر زن بودن یک و دو از استاد پوراحمد راهم به شما پیشنهاد میکنم.
درصورت نیاز میتوانید از مشاوران امین کانال بصورت تلفنی نیز مشاوره بگیرید.

ان شاءالله موفق باشید.

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹

@hamsaranekhoob
.
.

#تربیت_فرزند

سلام وقت شما بخیر ممنونم از کانال خوبتون.یه دختر دو ساله و یه پسر سه ماهه دارم.من خیلی نگران دخترمم. من باید چه رفتار هایی داشته باشم تا دخترم آسیب روحی نبینه؟خیلی دخترم بهانه گیری میکنه،زود گریه میکنه قبلا جون میداد با بچه ها بازی کنه الان اصلا باهاشون سازگاری نداره و جیغ میزنه بیقراری میکنه همش بد غذا هم شده. چون فرزندم پسره اطرافیا توجه ویژه‌ای ب اون دارن و دخترم خیلی مظلومانه فقط نگاه میکنه..با این رفتار اطرافیان چه کنم؟


🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب


🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم


در تربیت قبل از هر چیزی ، والدین مخصوصاً مادر لازم است خونسردی خود را حفظ کنند تا بتوانند بهترین عکس العمل را نسبت به کارهای فرزندشان نشان دهند.

این سن دختر خانم گل ما سن لجبازی و نشان دادن خود است ، هر چه خونسردانه تر با رفتارهای او مخصوصاً لجاجت هایش برخورد کنید موفق تر خواهید بود.

با او زیاد بازی کنید .


اورا زیاد ببوسید و در آغوش بگیرید و نوازش کنید.

برای شانه کردن موهایش اگر دوست دارد ،
هر روز وقت بگذارید.

در هنگام توجه دیگران به نوزاد ، شما با دخترتان حرف بزنید و او را مشغول کنید و یا با او بازی کنید.

موفق باشید.


@hamsaranekhoob
.
.
.
.

#نشاط-آفرینی

سلام وقت بخیر
بنده دختر۲۱ساله‌هستم‌که‌افسردگی شدید‌دارم و این‌روزا خیلی‌به‌خودکشی‌فکر‌میکنم۲بار‌خودکشی ناموفق‌داشتم‌دوست ندارم کسی متوجه بشه برای بار سوم‌که‌خواستم‌خودکشی‌کنم‌به‌صحبت‌های یکی‌از‌مشاوره‌هام‌گوش‌کردم‌ولی‌بازم‌از‌خیابون‌که‌ردمیشم‌اصلاجونم‌برام‌مهم‌نیست ،خیلی‌خودم‌رو‌سرزنش‌میکنم،اصلادیگه‌محبت‌خانوادم‌رو‌نسبت‌به‌خودم‌نمی‌پذیرم‌نمی‌تونم‌برای‌درمان‌افسردگی‌اقدام‌کنم‌چون‌نمی‌خوام‌کسی‌متوجه‌بشه‌چون‌دانشجو‌هستم‌نمیخوام‌از‌درسم‌عقب‌بیوفتم‌وپولش‌رو‌ندارم‌سیع‌کردم‌خودم‌حال‌خودم‌رو‌خوب‌کنم‌ولی‌نشد


🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀 بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

🦋حتماً مدتی تا حالتون بهتر بشه با یک مشاور در ارتباط باشید تا راحت حرفای دلتون رو بزنید و ان شاء الله بتونید پر انگیزه و با نشاط جوانی پیش بروید.

💐از ورزش و تفریح سالم و سحرخیزی غافل نشوید.

💐حتماً با دوستان خوبتان در ارتباط باشید.

💐برای ارتباط صحیح با خانواده ، تلاش کنید.

💐از فیلم ها و اخبار منفی و حال خراب کن دوری کنید.

🌸به امام عصر توسل کنید.

😊با نماز و قرآن حال دلتو خوب کن.

🦋سعی کن تمرین کنی که از غذا خوردن و در کنار خانواده و دوستان بودن لذت ببری.

💫به هر حال ، و در هر صورت که لازم بود ، دوستان کانال همسران خوب در کنارت هستن و حاضرن هر کاری ازشون برمیاد برات انجام بدن.

🙏مطمئن باش خدای مهربون من و تو از همه مشکلات بزرگتره و حتماً هر مشکلی نه تنها یک راه حل بلکه چند ده راه حل داره.

موفق باشی.

@hamsaranekhoob
.
.
#ترس_و_استرس_فرزند__از_بینایی_سنجی


سلام وخسته نباشید خدمت اساتید بزرگوار، بنده یه دوقلوی دختر پسر 4ساله دارم که برای بینایی سنجی بچه هابه مراکزمراجعه کردم پسرم خیلی راحت قبول کردولی دخترم میگه میترسم هم از اون آقا و هم از دستگاه بینایی سنجی، به صورتی که بچه رو با اصرار برای معاینه روی صندلی بغل خودمون نشوندیم ولی با گریه ی فراوان و جیغ و ترس مانع شد که آقای بینایی سنج گفت بعدا مراجعه کنید،مجدد همسرم با مهربانی فراوان دخترم و راضی کرد تا دم در اتاق که رسیدن با جیغ و گریه باز هم مانع معاینه شد، البته دخترم خیلی دختر گل و حرف گوش کنی هست و بیشتر در بحث پزشکی، ترس و استرس میگیره، الان بنده و همسرم نگرانیم که اگه چشماش تنبلی داره زودتر معاینه و درمان بشه ولی اصلا قبول نمیکنه، خیلی ممنونم که پاسخ میدین.
یاحق


🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران‌ خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇


🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹


سلام و وقت شما بخیر.

ممنون از اعتمادتون به ما.


🟢 خواهر گرامی در ارتباط با این نکته ای که می فرمایید ابتدا باید ریشه ی این ترس و نگرانی دختر شما پیدا گردد.


🟢 گاهی اوقات عامل ترسیدن کودکان می تواند به دلیل عدم آگاهی آنان و ترس عمومی آنان از آقا یا خانم دکتر باشد و باوری که سایرین باعث تقویت آن می شوند مثل اینکه اگه این کار بد رو بکنی میبریمت دکتر که به تو آمپول بزنه و ......


لذا شما در این جور موارد باید از قبل به مراجعه به بینایی سنجی یا هر مرکز درمانی دیگر، کودک خود را به زبان نرم و بدون دور از استرس و اضطراب از لحاظ ذهنی آماده سازید.



وقتی کودکان متناسب با سن و شرایط خودشان از وقایع آگاهی پیدا می کنند؛ آن گاه راحت تر با مسائل برخورد می نمایند.

🟢در این مسیر می توانید از تجربه ی برادر همسان او کمک بگیرید و ایشان برای خواهر توضیح بدهد که او رفته و انجام داده است، اتفاقی نیفتاده است.


🟢 همچنین‌شما می توانید با شبیه سازی محل خانه به آن‌جا، ذهن کودک را آماده نمایید؛ مثلا با سرچ انواع عکس های بینایی سنجی که متناسب با سن کودک باشد و نشان دادن به او و.....


🟢 نوع برخورد پزشک و بینایی سنج در افزایش ترس و استرس ایشان هم می تواند نقش داشته باشد. قبل از مراجعه می توانید با پزشک صحبت نمایید.


ان شاءالله در پناه خدا موفق باشید.


💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#سوء‌تفاهم
#عصبانیت
سلام وقتتون بخیر💐حدود۲ساله ی مسئله برام شده نشخوارفکری واذیتم میکنه.صاحبکارآقایی داشتم روزآخرسوتفاهم براشون پیش اومدوبالحن عصبانی و پرازنفرتی یه دستورکاری دادن،وهمونجورمنوچندین لحظه نگاه کردنو رفتن،منم ناراحت وعصبانی شدم ومث خودشون رفتارکردم.ازفردای اون روزنرفتم.اون لحظه از شدت عصبانیت هیچکدوم چیزی نگفتیم.همیشه میگم کاش دلیل عصبانیتشونومیگفتن و مسئله همونجاحل میشد.این رفع نشدن سوتفاهمه ک حیثیتی بودومن اون لحظه ترسیدم اوضاع بدتربشه و شاید حرف بدی بزنم ازخودم دفاعی نکردم همیشه آزارم میده.😭

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

←همانطور که می‌دانید،سوء‌تفاهم ، زودرنجی،عصبانیت و...دلایلِ مختلفی‌ دارد وباعث تحریک‌پذیری،پایین‌آمدن‌آستانه‌تحمل و بروز رفتارهایی‌مثل(بدخلقی،ترشرویی‌و... می‌شود)
←گاهی بیشتر مشکلات و سوء‌تفاهم‌ها از عدم‌گفتگو بین افراد شروع می‌شود. گاهی سرکوب احساسات‌مثل‌(خشم، ناراحتی‌و...) مثلاً‌ با سکوت‌کردن و فروخوردن آن ، باعث روی‌هم‌انباشته‌شدن و درنتیجه آسیب‌های‌ جسمی‌ وروانی‌ هم‌برای‌ خود‌ و‌ هم‌ اطرافیان می شود.
✔️بنابراین‌بهترین ‌کار‌این‌است‌که‌اگر‌ از کسی ناراحتید،با زبانی‌نرم،همان‌موقع به او بگوییدو‌ حل‌وفصل‌کنیدونگذارید روی هم انباشته شود.

⬅️خیلی‌از سوءتفاهم‌ها ، زودرنجی‌ها،عصبانیتها و...،به خاطر مسائل بی‌اهمیت دنیوی و حساسیت و توقعات غیرمنطقی و نادیده گرفتن سطح افرادی است که باعث ناراحتی ما شده‌اند.

چندنکته:

✔️یادِخدا؛در هرکاری و هرجایی که آرام‌بخشِ دلهاست و باعث‌حقیر‌شدن‌امور‌دنیوی در نظر ما و در نتیجه ناراحت نشدن ما از آن می‌شود.
✔️شناخت‌وازبین‌بردن ریشه‌های‌ افکارآزاردهنده ( مثلِ‌غرور،خودخواهی،لجاجت‌و...)
✔️توجه‌به‌آثار و پیامدهای این مسئله وتأثیر آن بر سلامت جسم و روان وارتباطات‌اجتماعی
✔️توجه‌به‌جایگاه‌و‌سطح‌اخلاقی‌وارزشِ‌نظر دیگران ، تنظیم‌ِتوقعات بر اساس سطح و جایگاه افراد.
⬅️در‌واقع به جای تحریک‌پذیری‌ورنجیدن ، به درستی‌یانادرستی‌نظر دیگران فکر‌کنید؛اگر درست‌است،رفعِ‌عیب‌کنید، اگر درست‌نیست، گذشت‌کنید.
✔️اهلِ‌بخشش‌وگذشت‌باشید؛هرچقدر بخشش و بزرگواری شما بیشتر باشد،آثار منفی برخوردها،زودتر از ذهنتان پاک می‌شود و از تحمل‌رنج‌ها رها می‌شوید.
✔️ناراحتیتان‌را سرِدیگران‌خالی نکنید؛
اینکه رفتار یا حرف دیگران باعث رنجیدن و ناراحتی شما می‌شود، اگر شما بخواهید آن را سرِدیگران خالی‌کنید علاوه‌براینکه حرام‌شرعی است،باعث آسیب‌به‌روابطتان هم می‌شود.
✔️ترکِ‌صحنه‌ی‌ناراحت‌کننده یا تغییرِ‌ وضعیتتان و ایجادِآرامشِ‌روانی مثلاً با؛ نشستن ،نفس‌آهسته‌و‌عمیق کشیدن،آزاد و آرام کردنِ‌عضلات بدن، فرمانِ‌آرامش‌به‌خود‌‌دادن (سخت نگیر،آروم باش)
✔️کنترلِ‌افکار،مثبت‌اندیش‌وخوشبین‌بودن نسبت‌به افراد و مسائلِ‌زندگی و ارتباط با افراد مثبت‌اندیش‌بااعتماد‌به‌نفس.
✔️داشتن‌برنامه‌برای‌زندگی(مثلاً مطالعه‌ی کُتُب‌شهدایی که‌هم‌انرژی‌بخش‌و هم‌کامل‌کننده است و...)
✔️بالابردنِ‌آستانه‌‌ی‌تحمل‌با:
۱- متعهدشدن‌به‌اینکه زودناراحت‌نشوم.
۲- تقویتِ‌خود در‌برابر عواملِ‌محرک‌وناراحت‌کننده

✔️در صورت نیاز ، با مشاورین‌امین کانال، به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.

🌷ان شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#لجبازی_کودک

سلام خداقوت
پسرم یک سالشه و با اینکه هنوز کوچیکه ولی بسیار لجبازه و با همین سن کمش خیلی لجبازی میکنه میخواستم بدونم باید چه کارایی باید انجام بدم که لجبازیش کمتر بشه؟.

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

⬅️کودکان درهرسنی، یک سری نیازهای اساسی و متناسب با فطرتشان دارند که نیاز است والدین و به ویژه مادر، نسبت به آنها آگاه باشند و شرایط توجه و ارضای این نیازها را، برای کودکشان فراهم کنند.

⬅️خانه‌تان طوری باشد که محیطی دوستانه و امن برای اکتشاف بچه‌ها باشد. ←شنیدن همیشگی اصطلاحاتی مثل ” بهش دست نزن” و ” ازش دور شو” می‌تواند باعث از بین رفتن استقلال شود.
⬅️هر چه قدر خانه ی شما برای بازی و اکتشاف بچه‌ها امن‌تر باشد کمتر نه می‌گویید. و هر چه قدر کمتر به او "نه" بگویید به طور چشمگیری کشمکش‌های بین شما و او کاهش می‌یابد.

راهکارها:

 ✔️ بدون دلیل منطقی، به کودک، "نه" نگویید تا مجبور بشوید دوباره نظرتان را عوض کنید.
✔️ با "بی توجهی" به پافشاری کودک، خودتان را مشغول کارهایتان نشان بدهید.
✔️ برای آرام کردن کودک‌لجباز ، او را بغل و نوازش نکنید؛ این کار، لجبازیش را تقویت می‌کند.
✔️ از روش‌هایی مانند فریاد زدن، کتک زدن، تهدید کردن و... برای مقابله با لجبازی کودک استفاده نکنید. شاید با این روش‌ها موفق بشوید، اما کودک در معرض آسیب‌های روانی قرار می‌گیرد.
✔️ برای پایان دادن به لجبازی، به کودک "رشوه" ندهید.
✔️ لجبازی کودک را با تکنیک تغافل و تکنیک حواس‌پرتی کاهش بدهید.
✔️با لبخند و برخورد مناسب فرزندتان را کنترل کنید‌.
 ✔️ارتباط عاطفی خوبی با فرزندتان داشته باشید. 
✔️محیط مناسبی را در منزل ایجاد کنید:
ایجاد یک محیط مثبت و سراسر انرژی مثبت به کودک برای تغییر رویه لجبازی کمک خواهد کرد.

👈توجه داشته باشید دو نیاز اصلی و مهم دوران کودکی نیاز به بازی و آزادی است که باید تا حد ممکن تامین شود.
و تنها آزادی کودک در ۲ مورد باید محدود شود؛
_انجام کار زشت
_انجام کار خطرناک
و در غیر این دو مورد باید آزاد و رها باشد.
⬅️ یکی از دلایل اصلی لجبازی و پرخاشگری کودکان عدم‌توجه به دو نیاز اصلی ذکر شده است‌.به میزانی که این نیازهای طبیعی و حیاتی کودک بیشتر تامین شود مشکلاتی مثل لجبازی و پرخاشگری کودکان کاهش می یابد.

✔️پیشنهاد می‌کنم مجموعه صوتی (تربیت
صحیح کودک )استادپوراحمد را از کانال تهیه و گوش بفرمایید.

🌷ان‌شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#خیانت_همسر

سلام خسته نباشید
خانمی ۲۵ساله بادوبچه ۴و۵ساله که فعلاخونه بابام قهرم وازبچه هام دورم.شوهرم به من خیانت میکنه چندین بارمچش گرفتم نمیدونم چکارکنم چجوری باش رفتارکنم خیلی پرخاشگردوافسرده شدم خواهشاکمکم کنیدزندگیم ازهم نپاشه بچه هام گناه دارن

🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشالله کمک کند:
🔸 شما برای موضوع به این مهمی حتما باید با یک مشاور امین صحبت کنید توضیحات شما بسیار کوتاه هست و مشاور باید از شما سوالاتی را بپرسد تا با دادن پاسخ های شما بهترین راه و بهترین راهنمایی انتخاب شود مثلا این رفتارهای همسرتان از چه زمانی شروع شده؟ واکنش شما چه بوده؟ چه راههای را به کار گرفته اید؟ و...
🔸 این را بدانید که قهر کردن تنها میدان را خالی کردن هست پس قهر کردن تاثیر زیادی ندارد.
🔸 احتمال اینکه در زندگی مشترک شما ضعف هایی از طرف شما بوده وجود دارد پس عمیق مسئله را بدون قضاوت نگاه کنید، رفتار شما در مقابل او چه طور بوده است؟ اقتدار او را حفظ کردید؟ آیا روبه روی او قرار گرفته اید یا در کنارش؟ نیاز جنسی او را به صورت کامل رفع کرده اید؟ اگر به نظر خودتان در پاسخ این سوالات ضعف هایی دارید پس شروع به رفع آن کنید.
🔸 در اتاق خواب شيطنت داشته باشید و اتاق جذاب و آرامی را برای او خلق کنید.
🔸 در خانه ظاهری آراسته داشته باشید.
🔸 اقتدار او را حفظ کنید.
🔸 خوبی های او را پر رنگ کنید.
🔸 هیچ وقت روبه روی او قرار نگیرد بلکه همیشه کنار او و همراه او باشید‌
🔸 برای او و خانواده، محیط خانه را آرام و بدون تنش ایجاد کنید.
🔸 اگر در خانواده شخص امینی وجود دارد که همسر شما از او حرف شنویی دارد از او بخواهید با او صحبت کند.
🔸 در خلوت با همسرتان با آرامش صحبت کنید و علت این رفتار او را بپرسید تا اگر از نظر او شما عیوبی دارد آنرا رفع کنید.
🔸 معنویت را در خانه افزایش دهید.
🔸 فایل هنر زن بودن را گوش دهید.
در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#بازی_با_بدن

سلام وقت بخیر ممنون از شما استاد بزرگوار ،پسری دارم ۱۰سالش ،تابستان امسال تو کوچه هم رفت که متوجه شدم که دوتا از بچه‌ها گوشی داره خودم دیدم که فیلم مبتذل نگاه میکنند و به بچه من هم نشان داده
اون به بعد این بچه با بدن خودش بازی می‌کنه یکسره میره حمام زیر آب یا در اتاق خلوت که چندبار دیدم ولی روش نیاوردم
نمیدانم چکار کنم و خیلی نگرانم که به این کار عادت کنه و منجر به خودارضایی بشه
ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنید

🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🍃🌹 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزيز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشالله کمک کند:
🔸در ابتدا بدانید شما باید با یک مشاور صحبت کنید تا او سوالاتی را از شما بپرسد و راهنمایی‌های جامع‌تری را خدمتتان ارائه دهد؛ ولی به طور کلی راهکارهای زیر را انجام دهید:
🔸وقت فرزندتان را پر کنید.
🔸 او را در کلاس‌های فرهنگی و مخصوصا ورزشی ثبت نام کنید تا در او تخلیه ی هیجانی اتفاق بیفتد.
🔸 او را عضو کتابخانه کنید تا ساعت های آزاد به خواندن کتاب بپردازد.
🔸برنامه‌ریزی کنید تا روزهایی با پدرش به دوچرخه سواری برود.
🔸 با او دوست باشید و از محدودیت زیاد و امرو نهی بپرهیزید.
🔸 او را بزرگ نشان دهید و در کارها از او مشورت بگیرید؛ زمانی که او احساس بزرگی کند اشتباهات کمتری را تکرار می‌کند.
🔸مسئولیت‌های بیرون از خانه مثل خرید نان را به او بسپارید.
🔸 دوستان قبلی را از او دور کنید و به دنبال دو دوست با ایمان، با اعتماد به نفس و شاد برای او باشید.
🔸 از بردن او به مسجد غافل نشوید تا با حضور در مسجد و پیدا کردن دوستان خوب و عضو بسیج شدن به او کمک کنید .
🔸معنویت را در خانه افزایش دهید.
🔸 به صورت غیر مستقیم کلیپ‌ها یا داستان‌هایی که این کار باعث آسیب زدن به بدن می‌شود را برای او مطرح کنید.
🔸 فایل هنر تربیت کودک و نوجوان و تربیت جنسی را گوش دهید.
در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#دیدن_جای_خصوصی
سلام
اگر خانومی با تمام رعایت ها در مبحث تربیت جنسی،خودش و کودکش در مواجه با مادری قرار بگیره که هیچ رعایتی نداره و عورت بچه کوچیک خودش رو جلو همه عریان میکنه و بچه های دیگه میبینن،چه جوابی باید به بچه ای که این صحنه رو دیده و عمری خودش مراقبت کردن رو یاد گرفته،چه جوابی در قبال سوال تفاوت آلت جنس مخالف داد؟
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
دوست عزیز باعث افتخار که شما انقدر مسائل رو رعایت می‌کنید ولی حساسیت به وسواس تبدیل نکنید اینکه یه بار جای خصوصی دیگران رو ببینه اتفاقی نمی افته در رابطه با این دست مسائل به صورت کلی توضیح بدید وارد جزئیات نشید و بعد هم حواس بچه رو به جای دیگه معطوف کنید.
اگر کودک شما بعد از رعایت های شما صحنه های دیدن که احساس کردید سریع استغفار کنید تا اثر بدی روی روحش نداشته باشه ولی خودتون و دیگران رو با سرزنش آزار ندهید بلاخره این کودک باید با این قضیه مواجه بشه چه بهتر که از طریق شما کاهلی صورت نگرفته .
برای تربیت موفق دست به دامن ائمه بشیم مربی اصلی خداست که با واسطه گری ائمه بهترین سرنوشت ها رقم میخوره نقش خودمون رو بزرگ نبینم در حد شخصی که مسئولیت داره و مسئول کاری نیست ،انجام وظیفه کنیم .
کانال تربیتی همسران خوب

http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#تغییر_همسر
#اعتماد_به_نفس
سلام شبتون بخیر .۴۳ سالمه و یک دختر ۱۷ ساله دارم .مشکل اولم اینه همسرم خیلی توجه زیاد به اطرافیان داره و وجه خوب داشتن بیرون براش مهم تر از درون خانواده هست حتی از لحاظ توجه و محبت .و حتی به خاطر خواهر زاده و برادر زاده بارها با دخترم دعوا کرده دخترم از این بابت خیلی ناراحت میشه و مشکل دومم اینه هر دفعه یه چیزی باعث یه دعوای سختی با شوهرم میکنم و بعدش پشیمون میشم حتی حق با منم باشه ولی بعدش پشیمون میشم که چرا نتونستم خودمو کنترل کنم انگار یه چیز تو وجودم باعث این بحث و جدل میشه .ممنون میشم راهنمایی کنید
🌸بسم‌الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
دوست عزیز ما درک می کنیم شما در شرایط سختی قرار دارید ولی بدونید قدم تو راه سختی گذاشتید چرا که تغییر دیگران خیلی سخته...
اول رابطه تون با همسرتون تقویت کنید و کم کم ایشون رو به این سمت سوق بدید که ارزش آدم ها یکسان نیست و دخترش ارزشش بیش دختر خواهرش هست زیرا ایشون مسئول تربیت دخترشون هستند و برای دختران مردم مسئولیت به مراتب کمتری دارندو برای تربیت صحیح، دخترتون نیاز به احترام و توجه ویژه تری داره وقتی ایشون فکر کنند کم کم به این موضوع پی می‌برند که حواسم به نزدیکانم باشه چون در قبال نیازشون مسئولیت دارم.
دوست عزیز برای اینکه همسرتون به سمت تغییر سوق پیدا کنند نیاز هست ابتدا رابطه قوی بشه و احترام و اقتدار ایشون بالا بره جلوی بچه ها ازشون انتقاد نشه و شخصیتشون تخریب نشه و آرام و به تدریج از ایشون خواسته بشه که اصلاح بشند.
البته راه سختی هست که با توسل و دعا طی این مسیر راحتتره.
در رابطه با خودتون روی اعتماد به نفستان کار کنید همین هشتک رو در این کانال جستجو کنید مطالب خوبی پیدا می‌کنید که آرام و به تدریج روی اعتماد به نفستان اثر داره اگر بتونید عزت نفستان رو با کارهای ریشه ای مثل گناه نکردن ،آراسته بودن، اهل مطالعه و علم دار بودن افزایش بدید بهتر از اعتماد به نفس هست. به هر حال برای توسعه ی فردی خودتون برنامه بریزید که هم کنترل هیجانتون بالا بره و هم اینکه خودتون سرزنش نکنید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#خانواده_آشفته
#انحراف_نوجوان

سلام؛ خانواده آشفته ای را در نظر بگیرید که نوجوان ۱۳ - ۱۴ ساله دارد و نکات تربیتی رعایت نشده،با توجه به بارداری دختران نوجوان از روابط نامشروع چطورازخطرات ارتباط با جنس مخالف بگیم که هم از عمق فاجعه آگاه بشن هم حرمت پدر و مادر حفظ بشه.

🌷 بسم الله الرحمن الرحیم🌷

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #رضایت_مند

سلام عرض می‌کنم خدمت شما

توجه داشته باشید که در این گونه موارد ارتباط یک طرفه با نوجوان کافی نیست
و لازم است پدر و مادر نیز اطلاعات خود را در زمینه تربیتی ،مسائل نوجوانان، روش ارتباط و تعامل با نوجوان بالا برده و نکات لازم را رعایت فرمایند.

ولیکن اجمالا خدمتتان عرض می‌کنم که در رابطه با خود نوجوان لازم است نکات خود مراقبتی به صورت کلی بیان شود در مورد عواقب و عوارض روابط با جنس مخالف اطلاع رسانی شود.
در عین حال حمایت و پشتیبانی‌های لازم صورت بگیرد
آسیب شناسی نوجوان،
نظارت و مراقبت بر دوستان و همسالان
مدیریت مشغولیت‌ و مسئولیت نوجوان، فضای مجازی
محیط خانواده و...‌ باید کنترل شود تا ضریب آسیب و خطا به حداقل برسد انشاالله.

توصیه میکنم‌صوت تربیت نوجوان از کانال همسران خوب را حتما گوش دهید.

با آرزوی موفقیت برای شما🌷



💠کانال تربیتی همسران خوب💠

@Hamsaranekhoob
#پرش_افکار
#عدم_تمرکز

سلام وقت بخیرخدمت شما واستاد عزیز
لطفاسوالم روببینین
بنده 25ساله هستم خیلی خیلی پرش افکاردارم واصلاتمرکزندارم رو کارام نه رو رانندگی ن رو ورزش مبخوام شروع کنم برای ازمون وکالت بخونم امامتاسفانه تاکتاب رودست میگیرم ناخواسته ذهنم هزارجامیره واصلاتمرکزندارم لطفابهم راهکاربدین چطوری ذهنم رواروم کنم وتسلط رویه موضوع داشته باشم.

🌷 بسم الله الرحمن الرحیم🌷

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #رضایت_مند


عرض سلام و احترام دارم خدمت شما
همانطور که بارها تاکید شده مهمترین اقدام برای حل هر مشکلی یافتن ریشه مشکل است. چرا که بدون یافتن ریشه مشکل هر گونه اقدام و درمانی ممکن است با شکست روبرو شود و موثر نباشد.

بنابراین توصیه می‌کنم حتماً به بررسی ریشه مشکل خود بپردازید و برای این کار حتماً از مشاوره حضوری و یا تلفنی استفاده بفرمایید.
یک سری از علل و عوامل می‌تواند منجر به عدم تمرکز و پرش افکار باشد که به چند مورد آن اشاره می‌کنم
۱.مشغولیت و مسئولیت های زیاد
۲.عدم برنامه‌ریزی و مدیریت زمان. ۳.درگیری‌های فکری و ناامنی روحی روانی
۴. مشکلات آسیب‌های روانی....


پس اول باید به سوالاتی در این زمینه پاسخ دهید که:

👈ریشه اصلی مشکل شما کدام است؟
👈 از کی دچار این مشکل شدید و چند وقت است که ادامه دارد ؟
👈چه زمان‌هایی شرایط بهتر و چه زمان‌هایی شرایط بدتری را تجربه می‌کنید؟


قطعا تا پاسخ دقیقی به این سوالات داده نشود امکان ارائه راهکار و درمان جود ندارد.

انشالله موفق باشید.

💠کانال تربیتی همسران خوب💠

@hamsaranekhoob
#بی_اعتقادی_فرزند_نوجوان

سلام وقتتون بخیر ؛
با اینکه خانواده من و همسرم ، معتقد و مذهبی هستیم،متاسفانه پسر نوجوانم اصلا به مقدسات ما اعتقاد نداره و همه چیز رو مسخره میکنه، اوایل سن تکلیف نماز میخوند ولی الان نه تنها نمیخونه بلکه ما رو هم منع میکنه،بیشتر تحت تاثیر فضای مجازی ست،میگه از کجا معلوم شما درست نماز میخونید،من به شیوه ی خودم میخونم!
شما چه پیشنهادی دارید،ممنونم ؟

🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
دوره ی نوجوانی دوران بسیار حساسی است که خیلی از افراد در این دوران دچار چالش میشوند و شیوه ی مدیریت این چالش ها بسیار مهم است.
سعی کنید با فرزند نوجوان خود بیش از گذشته رفاقت کنید تا شما را در جریان برنامه هایش قرار دهد و راجع به مسائلش با شما صحبت کند.
بیش از این که اورا نصیحت کنید،سعی کنید یک الگوی عملی خوب از عمل به احکام دین باشید تا او تاثیر این آموزه ها را در اخلاق و رفتار شما ببیند.
سعی کنید ریشه ی این تغییر رویه ی او را دریابید،شاید دوست نامناسبی دارد،شاید در فضای مجازی کانالها یا پیج هایی را دنبال می کند که ایجاد شبهه میکنند...
در این صورت شما جایگزین مناسب به او ارائه بدهید،بعنوان مثال کانال سید کاظم روح بخش را دنبال کنید و او را در مدرسه ی مهدیار شو ثبت نام کنید،در این کانال به شیوه ی بسیار جذاب به شبهه ها و مسائل مربوط به نوجوانان پرداخته شده است.
البته چگونگی معرفی کردن این کانال هم مهم است،سعی کنید به گونه ای جذاب او را با این برنامه آشنا کنید.
دوره ی تربیت نوجوان استاد پوراحمد راهم گوش کنید و نکات را بکار بگیرید.
در صورت نیاز میتوانید از مشاوره تلفنی همسران خوب هم بهره مند شوید.

ان شاءالله موفق باشید.

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹

@hamsaranekhoob
#کاهل_نمازی_همسر

سلام وقتتون بخیر..من کمتر از ۱ماهه ازدواج کردم توی این مدت متوجه شدم که همسرم گاهی اوقات نماز نمی خونن صبح ها که بیدارش می کنم می کنم می ره گوشه ای از خونه نماز می خونه که تا از اتاق در نیام مشخص نیست و می بینم که نشسته تا منو می بینه شروع می کنه به حرکت و اصلا تا حالا جلوی من وضو نگرفته و همیشه می گه که من وضو دارم و برای غسل کمی تنبلی می کنه همسرم طلبه هستن و درس می خونن بهم می گه که می رم حوزه غسل می کنم الان خسته هستم گاهی اوقات هم که جلوی من نماز می خونه خیلی تند می خونه تمام که می کنه سریع بلند می شه می ره سراغ گوشی چطوری این موضوع رو باهاش در میان بزارم و حل کنم خیلی نگران هستم چون در دوران عقد اصلا اینجوری نبود

🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر محترم
بهترین راه اثر گذاری بر همسر اصلاح رابطه با او است،سعی کنید رابطه ی خود را قشنگ تر و عاشقانه تر کنید و همچنین اقتدار او را حفظ کنید تا اثر گذاری کلام شما بیشتر شود و از طرفی ودتان بیشتر به امور معنوی اهتمام داشته باشید و یک نماز قشنگ تر با جانماز زیبا و حفظ آراستگی بیشتر بخوانید و در کل فضای خانه را معنوی تر کنید تا او هم بیشتر ترغیب شود.
از پرس و جوی زیاد در این گونه موارد بپرهیزید و فرض را بر صداقت او بگذارید،اگر میگوید غسل می کنم و نماز میخوانم بپذیرید و خیلی عادی برخورد کنید،اگر بیش از حد کنکاش کنید و خدای نکرده او بگوید اصلا نمیخواهم بخوانم،آن موقع میخواهید چکار کنید؟
پس همین که میگوید این کارها را انجام میدهم را قدر بدانید و در عین حال تلاش خود را برای بهتر شدن شرایط انجام دهید.
دوره هنر زن بودن از استاد پوراحمد را به شما پیشنهاد می کنم و درصورت نیاز میتوانید از مشاوره تلفنی کانال هم بهره مند شوید.

ان شاءالله موفق باشید.

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹

@hamsaranekhoob
#خود_بزرگ_بینی
#غرور
#اختلال_شخصیت

سلام وقتتون بخیر ..همسر من طلبه هستن و کمی مغرور هستن و هیشکی رو جز خودشون قبول ندارن و وقتی توی حوزه برای طلبه ها سخنران می یارن می گه الکی وفتم رو گرفتن من بیشتر از اون درس خوندم و بلدم حتی از یکی از مراجع هم ایراد می گیره می گه اون هیچی بلد نیست و فقط شهرت داره درس نخونده و مرجعت رو عوض کن گاهی وقتا می گه که من برای کارای مهم تری انتخاب شدم تو خواب بهم گفتن و این کارای کوچیک که حوزه بهم می گه رو انجام نمی دم و باید پسر داشته باشم و راهم رو ادامه بده و این حرفا منو می ترسونه ما ۱ماهه ازدواج کردیم و خیلی از بقیه از زن دوم حرف می زنه و با زن های دیگه باهام شوخی می کنه و این من عصبانی می کنه زن آرایش کرده تو تلویزیون می بینه بهم نشون می ده و می خنده می دونه که عصبانی می شم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنیم

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
وقت شما بخیر
شروع زندگی مشترک و ازدواجتان را تبریک می گویم.
چند نکته در ارتباط با همسرتان به شما توصیه می کنم:
🔸حد مرزهای خود را مشخص کنید.
احساسات شما،انتخاب های شما،تصمیمات شما همه با ارزش و مهم اند.
همسر شما می تواند مورد مشورت قرار گیرند ولی تحقیر شما و سرزنش شما بابت انتخاب های تان و احساس های تان اشتباه است.
وقتی شما را سرزنش می کنند ناراحتی خود را ابراز کنید و اگر مجدد تکرار شد می توانید محیط را ترک کنید.

🔸روی مواضع تان محکم باشید،البته بدون هر گونه بحث و درگیری .
🔸تا حل این مشکل اقدام به بارداری نکنید.
🔸عزت نفس خود را تقویت کنید.

به شما توصیه میکنم حتما به یک مشاوره ی زوجین مراجعه کرده تا به صورت حضوری روابط شما و رفتارهای همسرتان مورد ارزیابی قرار گیرد.

ان‌شاءالله زندگی سرشار از آرامش و شادی و عشق داشته باشید.
موفق و مؤید باشید. 🌺

کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#خود_ارضایی

سلام وقتتون بخیر
ببخشید من الان دوساله ازدواج کردم و۷ماهی هم هست عروسی کردم
از نظر اندامی همه چی مناسب هست
ولی شوهرم فک میکنم خود ارضایی میکنن
یا هروقت بخوایم رابطه داشته باشیم قبلش تو گوشی میرن ویه جوری وانمود میکنن که من نگاه نکنم
درصورتی که من هیچ وقت سردی از خودم نشون نمیدم و خودم پیش قدم میشم
ولی از اینکارای شوهرم ناراحتم نمیدونم چجوری بهشون بگم
واینکه ایشون از نظر اعتقادی هم مشکلی ندارن.

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
وقت شما بخیر
🔸در ابتدا باید آرامش خود را حفظ کرده و به ائمه اطهار (ع) برای حل این مشکل متوسل شوید.

🔸از هرگونه رفتار هیجانی مانند برخورد مستقیم، دادو فریاد و خشونت بپرهیزید زیرا چنین رفتارهایی تنها باعث از بین رفتن حرمت ها می شود.

🔸ریشه های این مشکل را پیدا کنید و برای رفع هریک از آن ها تلاش کنید.
از جمله ریشه های این مشکل:
اضطراب های ناشی از شرایط زندگی
گروه دوستان و همکاران نامناسب
کم رنگ شدن فضای معنویت در خانه
رفع نشدن نیازهای جنسی
و..
چند راهکار خدمت شما:
عوامل معنوی را در زندگی خود تقویت کنید .
سعی کنید از فضا و شخص سومی در این زمینه کمک بگیرید ،به طور مثال شرایط حضور در هیئت و جلسات معرفتی را برای خانواده خود فراهم کنید .
به طریقی ایشان را از آثار منفی و مضراتی که در ایمان و جسم و به لحاظ بهداشتی و پزشکی موضوع مطلع بسازید .
ارتباط عاطفی و محبت آمیز بین خود و همسرتان را تقویت کنید.
سعی کنید محیط خانه را برای ایشان آرامش بخش کنید.
برای اوقات فراغت تان در خانه برنامه ریزی کنید.

ان‌شاءالله زندگی سرشار از آرامش و شادی و عشق داشته باشید.
موفق و مؤید باشید. 🌺

کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#اقتدار_مرد
#مهارت_های_زندگی_مشترک

سلام و خدا قوت
خانم ۲۸ ساله و با شوهرم همسن.۴سال ازدواج کردیم و ۱سالو۴ ماهه خونه خودمون رفتیم.در این مدت دعواهای زیاد داشتیم و حرمت های زیادی از بین رفته یه جورایی دل سرد شدم.موضوع دعواها زیاده ولی موضوعی که به خاطرش خیلی مواقع به طلاق فکر میکنم اینه که شوهر من مواقع ناخوشی با من همراه نیست.مثلا در دوره پریود که حساس میشم همیشه دعوامون میشه یا مواردی بوده که موقع پریود یا دعوا که رابطه نداشتیم،خودارضایی کرده وفیلم بد دیده که بعدش حق به جانب هم بودن که تو در دسترس نبودی یا اینکه چون شاغلم اصلا پول توجیبی بهم نمی‌دن که هیچ!طلبکارن که چرا کارتت دست من نیست.ما بچه نداریم.این عدم حمایت روانی و مالی به شدت منو آزار میده و با خودم میگم همیشه که آدم سالم و جوان نیست و ناخوشی هم داره و تا بچه ندارم فکری برای ادامه کنم نظر شما چیه


🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی

▪️توجه داشته باشید که شما زمان زیادی نیست که وارد زندگی مشترک شدید، طبیعی ست به دلیل تفاوتهای ساختاری و شخصیتی و فرهنگی که دارید چالش‌هایی با هم داشته باشید، اما مدیریت این مشکلات و نوع برخورد هر دوی شما مهم و تعیین کننده است.

▪️بجای اینکه با افکار منفی و فکر کردن به طلاق انرژی خود را از دست بدهید و ناامید شوید اطلاعات و مهارت های خود را جهت مدیریت صحیح اوضاع بیشتر کنید.
سعی کنید درباره احساسات و نیازهای خود با همسرتان به‌طور صادقانه صحبت کنید. ممکن است او از مسائل شما آگاهی نداشته باشد یا نتواند احساسات شما را درک کند.

▪️و نکته‌ی مهمی که باید اشاره کرد این است که چند لحظه به این فکر کنید: که آیا طلاق تنها راه حل شماست؟!!
آیا با طلاق مشکل شما حل میشود و یا اینکه مشکلتان تبدیل به مشکل دیگری می شود؟
آیا اگر شما طلاق بگیرید و در آینده با فرد دیگری ازدواج کنید او معصوم است و مشکلی ندارد؟!!!!

▪️پس خواهر عزیزم به جای دعوا و بحث و جدل و سردتر شدن زندگی تا دیر نشده در فرصتی مناسب با همسرتان صحبت کنید هر دوی شما روزانه فرصتی را به مطالعه یا گوش دادن به ویس های آموزشی و مهارتی اختصاص داده و اطلاعات و مهارت خود را در این زمینه بالا ببرید.

▪️در مورد احساسات و عواطف نیازهای خود با همدیگر صحبت کنید، روزانه زمانی را به صحبت های محبت آمیز و این چنینی اختصاص دهید.

▪️در رابطه با شرایط خاص ماهانه خود در فرصتی مناسب نه وسط دعوا و یا خستگی یا وسط دیدن برنامه تلویزیونی و.... بلکه زمانی که خودتان و ایشان در شرایط جسمی و روحی مناسبی قرار دارید با ایشان صحبت کنید و ایشان را در جریان وضعیت خود قرار دهید، حتی استاد پوراحمد در کانال همسران خوب در این رابطه ویسی دارند که گوش کردن به آن توسط همسرتان می تواند کمکتان کند. برای ارضای نیاز همسرتان در آن مدت نیز باید برنامه متناسب با شرایط داشته باشید.

▪️اگر بخواهیم نیازهای اصلی زن و مرد را در زندگی مشترک در دو کلمه خلاصه کنیم اقتدار برای آقا و محبت برای خانم دو نیاز مهم و اساسی آنهاست.

▪️در کل به نظر می‌رسد اقتدار آقا جریحه دار شده و اینگونه دارند واکنش نشان می دهند. با حفظ احترام و جایگاه آقا اقتدار از دست رفته ی ایشان را بازگردانید بسیاری از مشکلاتتان حل خواهد شد.

▪️توصیه اکید و مهم: گوش کردن به مجموعه صوتی «هنر زن بودن» برای شما و استماع مجموعه صوتی «هنر مرد بودن» استاد پوراحمد برای همسر محترمتان هست، البته هر دو مجموعه بصورت کتاب نیز موجود می‌باشد.

▪️در صورت نیاز به راهنمایی های بیشتر می توانید از کمک مشاوران امین مجموعه استفاده کنید.

سربلند و پیروز باشید 🌹

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#نوجوانی

سلام عذرخواهم اگه فرزند نوجوانم اصرار به انجام پیرسینگ (حلقه داخل لب) داشت چه دلیلی ممکن است داشته باشد و چه واکنشی باید نشان دهیم ؟
و اگر پیرسینگ انجام داد خانواده و اطرافیان چه برخوردی داشته باشند که دوباره مواردی که شایسته نیست را انجام ندهند سپاس از شما استاد محترم🙏

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی

▪️دوره نوجوانی اقتضائاتی دارد که باعث شده تا از این دوران با عنوان بحران یاد شود، یکی از دلایل آن بروز احساسات و هیجانات در سطحی بالا است، نوجوان دیده شدن و جلب توجه را دوست دارد. چنین کارهایی دلایل متعددی مانند جلب توجه، اثبات استقلال، لجبازی با خانواده و انتقام و...می تواند داشته باشد؛ اما معمولا انگیزه اصلی مدگرایی در نوجوانان مخصوصاً دخترها بیشتر از هر چیز دیگری تمایل به دیده شدن و جلب توجه و محبت و دریافت تایید از اطرافیان مخصوصاً گروه همسالان است.

▪️در این رابطه که مطرح کردید از قبل باید زمینه سازی های لازمِ تربیتی انجام میشد تا نوجوان الان طبق آن زمینه ی قبلی می توانست تصمیم درستی را بگیرد. که الان مجال مطرح کردن همه ی آن نکات نیست.

▪️اما اقدامی که الان لازم هست انجام دهید این است که وقتی دخترتون چنین چیزی را مطرح کرد بلافاصله مخالفت صریح خود را اعلام نکنید، به او بگویید بیا سر فرصت در موردش باهم صحبت کنیم.

▪️قبل از اینکه موعد صحبتتان برسد در مورد پرسینگ و کارهای مشابه تحقیق کنید شخصیت های که چنین کاری را می کنند.... و خلاصه اینکه اطلاعات خود را تکمیل کنید و بعد فرصتی را اختصاص دهید برای صحبت کردن در این موضوع.

▪️از او بخواهید استدلالهای خود را برای انجام اینکار بیاورد و شما هم دلایل مخالفت خود را بیان کنید. می توانید با همدیگر در مورد شخصیت افرادی که چنین کاری را انجام داده آمد و انگیزه هایشان تحقیق کنید، اگر دلایل هر دو را ثبت کنید بسیار خوب است، در اینصورت امکان مقایسه استدلالها وجود دارد و می توان تصمیم منطقی را انتخاب کرد ان شاالله.

▪️یکی از ویژگیهای نوجوانی احساس استقلال و کسب آن است دقت کنید در مواردی که مخالف هستید بصورت امری و تحکمی برخورد نکنید. در واقع کودک انگاری در مورد نوجوان نداشته باشید که اینکار باعث مقابله آنها می شود. در عوض زمان بخرید و با منطق، محبت و البته با استدلال های محکم با او صحبت کنید و شرایط را مهیا کنید تا خودش انتخاب درستی را داشته باشد.

▪️لحن صحبت و نوع برخورد در میزان پذیرش نوجوان بسیار بسیار مهم است، اگر لحن دستوری باشد و استقلال او را زیر سوال ببرد حتی اگر حرف شما منطقی و صحیح هم باشد نوجوان نخواهد پذیرفت.

توصیه می‌شود «هنر تربیت صحیح نوجوان» استاد پوراحمد را از کانال تهیه کرده و از نکات ارزشمند آن استفاده کنید.

سربلند و پیروز باشید 🌹

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#قهر_همسر
سلام علیکم،شبتون بخیر
بنده ۴۵ سالمه و شوهرم ۵۰ سالشه
۲۸ ساله ازدواج کردم
همسرم از نامزدی عادت داشت که قهر میکرد، بخاطر چیزهای بی ارزش
همیشه من پیشقدم میشدم برای آشتی،چون بارها امتحان کرده بودم حتی سه ماه هم شده بود که آشتی نمیکرد و من مجبور میشدم بخاطر اینکه دیگران متوجه نشن،پیشقدم میشدم.
حالا هم چندین ماهه که دوباره قهرن
قهرهاش طوریه که نه با ما غذا میخوره،جای خوابشو جدا میکنه،با من حرف نمیزنه،زندگی برام شده جهنم
لطفاراهنمایی کنید،چون زندگیمو دوست دارم دعاش میکنم،کوتاه میام،محبت میکنم،حتی گاهی بی توجهی هم میکنم
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز،ما درک میکنیم شما تا چه حد اذیت میشید خدا کمکتون کنه رنجتون سبب رشدتون بشه.
دوست عزیز ابتدا توصیه می‌کنیم بر روی تقویت رابطه تون (تامین نیاز عاطفی ،جنسی،جسمی و احترام و اقتدار )
تمرکز کنید.
بعد از تقویت رابطه در شرایط مناسب با ادب و احترام بدون توهین و بی احترامی بهشون بگید که شما انتظار دارید وقتی ناراحتی پیش میاد ازتون دلجویی کنند.
ولی در این مدت بدونید خدا این امتحان رو سر راه شما قرار داده که رشد کنید تا ایشون به سمت قهر رفتند شما اجازه ندید و بگید گفتگو آری قهر نه...
یا خدا راضی نیست زن و شوهر بیش از سه روز قهر کنند برای همین بهتر قهر نکنیم .
آرام و به تدریج گفتگو را جایگزین قهر کنید .
با توسل و دعا و شکر گذاری روحیه استقامت خودتون رو افزایش بدید و برای پیدا کردن بهترین دست به دامن توسل به اهل بیت بشید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
2024/12/26 07:19:29
Back to Top
HTML Embed Code: