Telegram Web Link
#وابستگی
#دروغگویی
سلام
من ۳۳ و همسرم ۳۴ ساله یک سال و نیمه ازدواج کردیم همسرم از اول بهم دروغ میگفت علی الخصوص برای پول خرج کردن بعدا متوجه شدم ایشون تابع محض خواهرشون هستند و تا خواهرشون نگه نه جایی میره نه چیزی می‌خره و نه کاری میکنه وقتی همسرم خونه هستن زنگ میزنه چرا خونه ایی بیا پیش من
خواهرشون با من رابطه خوبی نداره همسرم تو خونه با من صحبت نمیکنه و اهل ابراز محبت نیست و منو خیلی محدود کرده و همه چی رو از من پنهان میکنه گاهی فکر میکنم به بلوغ فکری نرسیده و قدرت تصمیم گیری نداره
خواهرش ۲۵ سالشه مادرشون پارکینسون داره و با پدرش رابطه خوبی ندارن
هرچی با همسرم صحبت میکنم فایده نداره لطفا راهنمایی کنید
پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب ،سرکار خانم #بهروزبیاتی

عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما 🌺
مشکلات رفتاری بر دو گونه و دو نوع علل کلی دارد
۱_علتهای تربیتی
۲_علتهای محیطی
عزیزم شما باید بدانید یک سری عادات و رفتارها در همسرتان نهادینه شده و بدانید که ایشون تا قبل از ازدواج چه مقدار این رفتارها را داشته اند ،اصلا این رفتارها مخصوص بعد از ازدواج بوده یا قبل تر هم اینگونه بوده اند .
این آگاهی به شما کمک بسیاری در حل مشکلتان خواهد کرد .
✔️اینکه بیان کردید با او صحبت کردید ولی فایده ای نداشته پس نشان میدهد ایشان فعلا حرف شنوی و همراهی خوبی با شما ندارند ،پس بهتر است از نفر سومی که امین باشد ،مشاور باشد باید بهره ببرند.
✔️علت‌های ناایمنی همسرتان پیش خود را شناسایی کنید .
✔️آیا رفتاری از جانب شما ایشان را به دیگران و خواهرشان سوق میدهد؟
گاهی اعتماد به نفس فرد نزد ما خورد می‌شود، گاهی عدم تحویل گرفتن ها،شماتت ها ،سرزنش ها و....طرف مقابل را به سمت کسان دیگر می‌کشاند.
✔️ما جایی و با کسی رابطه میگیریم که حس خوبی داشته باشیم ،بگردید ببینید خواهرشان با ایشان چگونه رفتار می‌کنند، سعی کنید همان حس خوب را شما به ایشان هدیه بدهید😊
✔️اینکه عیوب دیگران را به رخشان بکشیم کاری از پیش نمی‌برد، سعی کنید اصلاح کنید ،با دادن و تقویت اعتماد به نفس به ایشان قدرت تصمیم گیری را در او نهادینه کنید .
✔️بدانید که بیشتر کشمکشها و امر و نهی های آقایون نسبت به خانومها در دو سال اولیه زندگی است ،کم کم این اعتماد بین شما شکل می‌گیرد و محدودیت‌ها خیلی کمتر خواهد شد .
✔️شما از احساس خود به همسرتان بگویید و سعی کنید اصلا نامی از خواهرشان نبرید .(چه احساسات خوب ،چه احساسات منفی)
✔️کلاسهای هنر زن بودن استاد را شرکت کنید ،جذابیتهای زنانگی را در خود و در تمام ابعاد تقویت کنید .
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#چالشهای _ دوفرزندی
#عدم_حرفشنوی
باسلام وخسته نباشی فراوان من دارای ۲فرزندپسراولی۵ساله ودومی۲/۵هستش پسربزرگم وقتی کسی میادخونمون یاجایی میریم بیشتراذیت میکنه نمیدونم چیکارکنم'وخیلی پسرساده وزودباوری هست بهترمیشه؟ وجدیدابابرادرش سرچیزی باهم یه دعوای کوچولومیکنندچیکارکنم بهترمشن'وبه خاطراینکه جایی میریم اذیت میکنه بهترنیست که کمتربریم جایی؟وازپدرشون حساب نمیبرن چیکارکنم چه روشی به کاربگیرم کا ازپدرشون حساب ببرن؟بااینکه بیشترتوجه به پسربزرگمون هست.
🌸بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز مادری دو فرزند کوچک توان و قدرت زیادی میخواد انشالله خدا کمکتون کنه به بهترین نحو انجامش بدید ...
بانو بخشی از مشکلات به مرور زمان حل میشه ولی برای بخش دیگه اول سعی کنيد آرامش خودتون رو بالا ببرید و با اعتماد به خدا به عنوان بهترین مربی که بهترین راه رو پیش پای ما میزاره و با محبت و نوازش باهاشون تعامل داشته باشید.
قصه بگید، بازی کنید، در آغوش بگیرید و مطمئن باشید اگر با قلبی آرام اینکار رو انجام بدید بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
دوم اینکه آدم ها متفاوت هستند انتظار اینکه فرزند ما دقیقا بشه اون چیزی که می خواستیم وشخصیت و علاقه ی خودش هیچ تاثیری نداشته باشه انتظار غلطی هست فرزند ما یک انسان هست با مجموعه ی ویژگی های که خدا یا خودش تعیین می‌کنند ما نمی تونیم یک غالب برداریم و فرزندان را بر اساس علاقه ی خودمون غالب بزنیم فقط باید بستر رو فراهم کنیم تا کم کم خودشون بتونند عیوبی که میتونند رو برطرف کنند و بقیه رو هم بپذیرند،پس بپذیریم که فرزند ما نباید همون چیزی بشه که ما می‌خواهیم.
برای حرف شنوی پدر،شما به عنوان مادر به همسرتون احترام بزارید و اقتدارش رو حفظ کنید و جلوی بچه ها به حرفاش گوش بدید و محترمانه اختلافات رو مطرح کنید، از این طریق سرمشق خوبی برای بچه ها میشید.
در این راه حتما از بزرگان دین امداد بگیرید زیرا گفتن این حرفا به زبان ساده است ولی در عمل خیلی سخته.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#اقتداردهی
#ارتباط_با_همسر

سلام وقتتون به خیر
۲۷ ساله با شوهرم همسن هستیم.
یکی از مشکلاتی که از اول باهاش روبه رو بودم بچگی بیش از حد شوهرم هست که رفتارهای بچگانه و بعضاً زنانه داره سه ماهه که زیر یه سقف رفتیم و دعواهای شدید داشتیم. من متوجه شدم که رفتارهای اقتدارشکن زیاد داشتم از اون طرف همسرم هم توجه و محبت کافی به من نداشته الان می‌خوام جبران کنم ولی در فاز لجبازی هردومون قرار گرفتیم. و با توجه به اینکه شوهرم مسیولیت پذیر نیست نمیتونم حرفهای اقتدارشکنانه نداشته باشم مثلا حتی نون و آب تصفیه هم سختشه بره بخره.من شاغلم و شوهرم همش میخواد از من پول بگیره لطفاً راهنمایی کنید در ضمن که مدام حرف از بچه دار شدن میزنه

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خواهر عزیزم
از اینکه صراحتا به مشکلات رفتاری خود اشاره کردید خرسندم اما این نکته را مد نظر داشته باشید که صرف دانستن مساله را حل نمی کند . در این زمینه اقدام لازم است و قدم اول عقب نشینی از موضع لجبازی است.
در مرحله اول سعی کنید شما به شخصه اشتباهات خود را تکرار نکنید ،جدا از اینکه ایشان تغییری می کنند یا نمی کنند!
سهم خود را در بروز مشکل یافته و آن را حل کنید.
در شکل گیری این نوع شخصیت همسر شما عوامل متعددي در گذشته و حال ایشان می تواند نقش داشته باشد که اکیدا پیشنهاد می کنم با مشاوره با یک متخصص امین به بررسی جزئيات و رفع بهتر بپردازید اما در هر حال از فواید بی نظیر اقتدار دهی به همسرتان عافل نباشید.
استفاده از صوتهای هنر زن بودن می تواند تا حد زیادی راهگشا باشد.

موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️

@hamsaranekhoob
#فرزند_آوری
#عدم_کفویت_اعتقادی
سلام،من۲۸وهمسرم۳۶سالشونه،دوتاپسر۸و۴ساله هم داریم،من خیلی دوست دارم بازهم بچه بیاریم اماازتربیت وآینده بچه هامیترسم،چون هرکاری میکنم همسرم حاضربه پرداخت خمس نیست،وازینکه بچه هام مال حلال نمیخورن خیلی ناراحتم وخیلی میترسم ک توتربیتشون تاثیربزاره،شوهرم آدم باایمان و دست به خیرومهربونی هستش،اماچون ازچندتاشیخ چیزهای بدی دیده حاضرنیس خمس روبه اونهابده ومیگه خودم ببرم ب کسی ک میشناسم بدم و مرجع تقلیدهم ک قبول نمیکنه میگه بایدبه خودمون بدید،ومن هرچی تلاش میکنم بی فایدس،یامثلانمازشوسروقت نمیخونه میگه هروقت سراغ خدابری قشنگه این شیخادارن دینوسخت میگیرن،من جکارکنم بااین طرزفکراش

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان 


♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️

سلام خدمت شما
دغدغه شما بسیار ارزشمند و محترم است اما به صرف این قضیه نمی توان از دارا بودن فرزند بیشتر دست کشید.
قطعا تعداد بیشتر فرزندان علیرغم سختی ها و مشکلات این مسیر راههای تربیتی را بر شما هموار می کنند. پس به جای پاک کردن صورت مساله سعی در حل مشکل داشنه باشید.
قطعا جذب بیشتر همسر شما و قرار گرفتن در جمع های خانوادگی متدین و مومن و با اخلاق می تواند تا حد زیادی روی این نوع اعتقاد تاثیر مثبت بگذارد. سعی کنید شبهات ایجاد شده در ذهن ایشان را با همفکری یک متخصص اعتقادی و با روی خوش رفع کنید.
ضمن اینکه حتما سعی کنید به عنوان یه بانوی معتقد بهترین نحوه مواجهه و برخورد با همسر خود را داشته باشید و حفظ اقتدار و ولایت پذیری را اصل اول ارتباط خود بدانید. متذکر می شوم که هر نوع اختلاف نظر و عقیده شما و همسر محترم نباید خط قرمز حفظ ارتباط محبت امیز و احترام آمیز شما را خدشه دار کند.
برقراری برنامه های معنوی در منزل هم می تواند بر روی تغییرات مثبت همسر شما نقش مهمی داشته باشد.

موفق باشید 💐


♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️


@hamsaranekhoob
#جادو_کردن
#بخت_بستن

سلام وقت به خیر
برادر۲۴ساله ای دارم مدتی است با دختر خانمی که از فامیل هسته پشنهاد ازدواج داده ولی دختر خانم بهش جواب قعطی نداده گفته فعلا شرایطش آماده نیست صبر کنه من بهش پیشنهاد میدم دختر دیگه رو انتخاب کنه اما قبول نمیکنه با کسی حرف زده میگه بخت دختر بسته هسته که به من‌جواب نمیده وگرنه به من علاقه داره میخواد از رمال کمک‌بخواد من میگم کارش کاملا اشتباه هسته آیا اصلا همه‌چیزی صحت داره بخت کسی رو ببندن درضمن خواستگار دیگه داشته قبل از برادر من رد کرده میخواستم راهکار بدید من‌چه جوری قانعش کنم کارش اشتباه
ممنون از شماهمه مشاوران محترم وقت می‌گذارید جواب میدید

🌹پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇

🌱بسم الله الرحمن الرحیم🌱

سلام و وقت شما بخیر.

ممنون از اعتمادتون به مجموعه ی ما.

در ارتباط با مسئله ای که فرمودید، چند نکته را خدمت شما عرض می کنم.

🔹 به صورت کلی بحث سحر و جادو در قرآن آمده و تایید شده است؛ اما انجام این کار توسط افراد رمال و حتی مراجعه ی به این افراد کاری حرام و ناپسند می باشد.

🔹 نکته ی بعدی این هست که دلیل دختر خانم از اینکه جواب شفافی نداده اند چه بوده است؟

شما می توانید از خانواده ی ایشان دلیل را جویا شده و اگر ایشان واقعا قصد ازدواج ندارند، به برادرتان فرصت داده تا ایشان را فراموش کرده و به سراغ فرد دیگری بروند.

🔹 آیا برادر شما ملاک ها و معیارهای خودش را با این دختر خانم سنجیده و یا اینکه صرفا از روی احساس به این نتیجه رسیده اند که انتخاب ایشان مناسب است؟

🔹 در این زمینه توصیه می شود که ایشان حتما با یک مشاور معتقد و با تجربه صحبت کنند و بهترین تصمیم را بگیرند.


ان شاءالله که موفق باشید.

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#انتخاب_همسر
#اختلاف_سنی_بالا
سلام ،اول تشکر میکنم از کانال خوبتان ، واقعا مطالب اموزنده ای میگذارید
پسر من ۳۵ ساله هست ، برای ازدواج ایشون با دختری که ۱۲ سال از خودش کوچکتر هست اقدام کردیم ، همه شرایط این دو باهم خوب هست فقط نگرانی پسرم اختلاف سنی زیاد هست آیا این اختلاف سنی در اینده مشکل ساز نمیشه؟ میخواستم نظرتان را در مورد اختلاف سنی مناسب بین زن و مرد بدانم ،

🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی
عرض تبریک بابت فراهم کردن مقدمات ازدواج فرزندتان
ببینید خواهر محترم روان شناسان تاکید بر فاصله ی سنی بین ۳ تا ۷ سال دارند.
اما همان طور که میدانید بدلیل تنوع شخصیت و شرایط و سطح بلوغ افراد نمیتوان یک فاصله ی سنی خاص را بعنوان خط قرمز ازدواج بیان کرد.
باید مواردی بررسی شود که برای داشتن یک ازدواج موفق اساسی هستند.
کفویت های مختلف بررسی شود.
دختروپسر به دور از احساسات راجع به ارزش ها و اخلاقیاتشان باهم صحبت کنند.
ببینید چه علایق مشترکی دارند؟
چه اهدافی برای آینده دارند؟
بعد از بررسی عاقلانه،تصمیم بگیرند.
صوت های هنر انتخاب همسر استاد پوراحمدخمینی میتواند چراغ راه ایشان باشد و همچنین در کتاب نیمه ی دیگرم اثر استاد عباسی ولدی هم نکات مهمی ذکر شده.
در صورت نیاز میتوانید از خدمات مشاوره تلفنی کانال همسران خوب بهره مند شوید.
موفق و موید باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#همسر_بی_توجه
سلام من مادر دو تا پسر ده و 7 ساله هستم14 ساله در طبقه دوم خانه پدر شوهرم زندگی میکنم همسرم خیلی به فکر خانوادشه ولی ما نه کتکمون میزنه( بچه ها لکنت دارن و شب ادراری تمرکز روی درس ندارن لطفا اگه راه کاری هست کمکم کنید ؟) دکتر نمیبره میگه خوب میشن به چه زبونی بهش بگم که خونه جدا بگیره بچه ها رو دکتر ببره که قبول کنه ؟ممنونم از راهنماییتون 🙏

🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

باسلام و عرض ادب خدمت شما خواهر صبور
در شرایط سختی به سر میبرید اما اگر همت کنید میتوانید تا حدودی شرایط را بهبود دهید.
باید صبوری زیادی به خرج دهید تا شرایط بهتر شود و محیط امن تری به لحاظ عاطفی برای خودتان و فرزندان فراهم شود.
پس لطفا به این نکاتی که عرض میکنم خوب توجه کنید.
برای بهبود رابطه با همسرتان تلاش کنید.شما مدیریتی بر رفتارهای او ندارید اما با ایجاد تغییراتی در خودتان میتوانید بر همسرتان هم اثربگذارید.
یکی از کارهایی که شما میتوانید انجام بدهید این است که هر روز تمرکز کنید و یک ویژگی مثبت همسر را که عمیقا باور دارید ویژگی خوبی است روی کاغذ بنویسید و به آن فکر کنید و بابتش خداراسپاس بگویید.
اقتدارهمسر خود را همواره حفظ کنید بخصوص جلوی فرزندان.
برای مطرح کردن درخواست خود مبنی بر جابجایی منزل یا ...از نامه نوشتن کمک بگیرید و بعد از یک مدتی که ارتباطتان بهتر شد در یک فضای مناسب و شرایط خوب نامه را به او بدهید یا بگویید.
برای راهنمایی های بیشتر در این رابطه صوت های هنر زن بودن ۱و ۲ و رضایت از زندگی استاد پوراحمد را از کانال تهیه و گوش کنید بسیار راهگشاست.
ارتباط شما باخانواده همسر چگونه است؟سعی کنید به آنها احترام بگذارید و با سیاست رفتار کنید.
ارتباط شما با فرزندان چگونه است؟
سعی کنید لااقل شما آنها را به لحاظ عاطفی تامین کنید،آنها را نوازش کنید،به آنها محبت کنید،وغذای مورد علاقه شان را درست کنید.با آنها صحبت کنید و اجازه دهید آنها هم با شما درباره احساساتشان حرف بزنند.ودر عین حال راجع به پدر جلوی آنها بدگویی نکنید.
در انجام تکالیف آنها را همراهی و کمک کنید و به آنها انرژی مثبت بدهید و روحیه آنان را شاد کنید.
در صورت امکان باهم به مسجد محل بروید تا آنجا دوستانی پیداکنند و یا در یک کلاس مناسب ثبت نامشان کنید.
صوت های تربیت فرزند را از کانال تهیه و گوش کنید.
خواهر خوبم ممکن است هیچ وقت نتوانید به جای دیگری نقل مکان کنید شایدهم جابجا بشوید اما در هر صورت میتوانید با ایجاد تغییراتی در خودتان زندگی بهتری بسازید.
معنویت خود و خانواده را تقویت کنید.
در رابطه با دکتر هم اگر خیلی لازم بود و همسر همکاری نکرد خودتان آنها را به دکتر ببرید و به همسرتان بگویید چون شما وقت نداشتی امروز من بردمشون دکتر.
با خدا درد دل کنید و از مشکلاتتان بگویید و از او مدد بجویید.
موفق و موید باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#بالا_رفتن_درک_همسر

چیکار کنم شوهرم بصیرتِ زندگیش بالا بره؟مثلا بفهمه که فلان کار بی احترامیه یا دلِ آدمو میشکونه؟؟چون هروقت ازش ناراحت میشم،میدونم از قصد نمی‌خواست که منو ناراحت کنه ولی ۹۰٪اوقات با این بی بصیرتیش ناراحتم می‌کنه
زمانهایی که میخوام ازش گله کنم، با تکنیک وارد میشم و اونم وقتی می‌فهمه که اشتباه کرده ابراز تأسف میکنه،ولی براش درس نمیشه و بازم تکرارش میکنه(می‌دونم که همینم جای شکر داره ولی میخوام یکم وجدان داشته باشه و بابت کارهاش فکر کنه،ولی متاسفانه نمیکنه،حتی با نامه هم گفتم،ولی بازم...)

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام و عرض ادب
از اینکه برای زندگی مشترک خودتان ارزش و اهمیت قائل هستید، سپاسگزارم. این نشانه ی خردمندی و فهم شما خواهر بزرگوار است.

🔻درک نکردن فکر، احساس، هیجان و نیازهای مشترک در بین زوجین، می تواند باعث به وجود آمدن اختلاف در خانواده شود.
برای درک بیشتر از یکدیگر نیازمند آموزش هستید.به حدی تفاوت بین زن و مرد وجود دارد که بعضی از روانشناسان، هر کدام را، ساکن یک سیاره ی دیگر می دانند. اگر هر دو طرف، به این تفاوت ها آگاه باشند و به آن احترام بگذارند، درک از یکدیگر حاصل شده و زندگی بانشاط و صمیمی خواهند داشت.

🔻آگاه کردن یکدیگر از توقعات و حساسیت های شخصی.
لطفی که زوجین می توانند به هم داشته باشند، آگاهی بخشی از نقاط قوت و ضعف هم می باشد.
مثلا خانم با آرامش و در وقت و موقعیت مناسب به همسرش بگوید: اگر برای دعوت کردن مهمان، با من مشورت کنی، من خیلی خوشحال میشوم...
یا شوخی کردن در مقابل فامیل، باعث ناراحتی و آزار من می‌شود...
همان طور که فرمودید، بسیاری از مواقع، زوجین اطلاع و آگاهی از حساسیت های یکدیگر ندارند و ناخواسته، سبب ناراحتی هم می شوند، لذا خودمان به صورت دوستانه، به هم تذکر دهیم.
نکته : تغییر کردن به صورت تدریجی اتفاق می افتد، نه یک دفعه ای، لذا شاید در بعضی موارد نیاز باشد یک مسئله را چندبار تذکر دهید تا برای همسرتان، ملکه شود و فراموش نکند، لذا ناامید نشوید و در این راه صبور و مهربان باشید.

🔻سطح توقع از یکدیگر...
قطعا غیر از معصومین علیهم السلام، بقیه ی انسان ها دچار اشتباه و خطا می شوند. همسر شما نیز از این قاعده مستثنی نیست. اگر این اصل را همیشه مد نظر داشته باشید، یا از شدت ناراحتی شما کاسته می‌شود یا خیلی از مواقع اصلا ناراحت نمی شوید.
این قضیه برای شما هم صدق می کند. اگر از همسرتان سوال کنیم که آیا از شما رضایت 100 درصدی دارد؟ احتمالا جواب مثبتی دریافت نخواهیم کرد.
پس کم تر توقع داشته باشیم تا کمتر ناراحت شویم.

🔻روانشناسان معتقدند که بیش از نیمی از رفتار دیگران با خودمان را، شخصیت ماست که معین می‌کند...
مراقب رفتارهای خودتان باشید.اگر شما به همسرتان استقلال و احترام شایسته نمی گذارید، یا به خاطر رفتارهای اشتباه شما، احساس اقتدار نمی کند، نباید انتظار توجه و محبت یا درک شدن از ایشان داشته باشید.
اگر شما از رابطه خود احساس خوبی ندارید، قطعا خودتان هم در این مشکل یا ناراحتی، سهیم هستید. حال باید بررسی شود که سهم شما کم بوده یا زیاد است،اما چیزی که قطعی است، سهم داشتن شماست.

🔻اما مهمترین مسئله که تمام متخصصان بر آن اتفاق نظر دارند، صبر، گذشت و ایثار کردن در زندگی مشترک است. به این مثال دقت کنید: روز جمعه و عید خاصی است، شما برای امروز می خواهید به خانواده ی خودتان سر بزنید و همسرتان نیز می خواهد با خانواده ی خودش دیدار کند.
فرض هم بر این است که هر دو قابل جمع نیست مثلا برای خوردن ناهار، حال تکلیف چیست؟
جواب روشن است... یکی از زوجین باید ازخودگذشتگی کند.
ایثار و خودگذشتگی هم از لحاظ عقل و عقلا، مورد تایید و تشویق است و هم از نظر شریعت و دین اسلام دارای اجر و پاداش دنیایی و اخروی است...
در دنیا باعث عزیز شدن فرد ایثارگر و رفیع شدن جایگاه شخص نزد دیگران می شود و در آخرت نیز همنشینی با معصومین علیهم السلام و صالحان نصیبش می گردد.

🔻همسر شما نیاز به آموزش و یادگیری مهارت های زندگی دارند که می توانند به مشاور متعهد رجوع کنند و از راهنمایی ایشان استفاده کنند.

🔻پیشنهاد میکنیم کلاس هنر زن بودن یک و دو استاد پوراحمد را استفاده فرمایید.

موفق و پیروز باشید 🙏

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_خانواده_همسر

سلام خدمت شما بزرگواران و تشکر از کانال خوبتون
خانمی هستم ۲۶ ساله و همسرم ۳۰ سال ک الحمدالله رابطه ی خوبی با هم داریم فقط ما نزدیک خانواده همسر زندگی میکنیم و امکان جدا شدن رو نداریم و من کمی استرس دارم ک نزدیکی روی روابط من و همسرم و زندگیمون تاثیر منفی بذاره لطفا راهنمایی کنید که من چ رفتاری باید داشته باشم ک ما به مشکل نخوریم و حریم زندگیمون حفظ بشه

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام و عرض ادب
از اینکه به رابطه مشترک خود اهمیت می‌دهید، نشانه ی درک و خردمندی شما خواهر گرامی است.

🔻این نکته که رابطه ی شما با همسرتان خوب است، بسیار حائز اهمیت بوده و باید مراقبت لازم را انجام دهید تا این روند مثبت ادامه داشته باشد ان شاء الله.
برای ادامه ی این روند لازم است تا مهارت های زندگی را فرابگیرید، از جمله مهارت ارتباط مؤثر(در ارتباط موثر شما می‌توانید به ساده‌ترین و بهترین شکل ممکن پیام موجود در مغز خود را به دیگران انتقال دهید؛ بهتر است بدانید که توانایی ارتباط موثر در جامعه تنها به انتقالِ خوبِ پیام‌ها محدود نمی‌شود و شما با دسترسی به این توانایی می‌توانید احساسات طرف مقابل خود را نیز به درستی درک کنید)
با فراگرفتن این مهارت و مهارت های دیگر، در ارتباط خود با خانواده ی همسرتان دچار چالش نمی شوید.

🔻نگرانی شما نسبت به آینده، باید بررسی شود. آیا موردی را مشاهده نموده ایدکه این نزدیک بودن به خانواده ی همسر، باعث بروز مشکل شده یا فقط از دیگران شنیده اید؟ یا این نگرانی به علت مسئله ای در وجود خود شماست ( مثلا حساس بودن شما)، که ممکن است اثر منفی بگذارد؟
در هر صورت این نکته را توجه کنید که این نگرانی شما، بر روی افکار، احساسات و رفتارهای شما اثر می گذارد و خود این فکر، روابط شما و خانواده ی همسرتان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
پس حتما این مسئله را برای خودتان حل کنید( می توانید به مشاور متعهد رجوع کنید تا علت را بررسی و ریشه یابی و بعد راهنمایی کند)

🔻سیاست های زنانگی را آموخته و عمل کنید...
یکی از این سیاست ها که بسیار مهم هم می تواند باشد، دوستی و صمیمیت با مادر و خواهر شوهر است...
در ضرب المثل اینگونه بیان می کنند: اگر می خواهی روستا را صاحب شوی، اول کدخدا را راضی کن.
اگر شما می خواهید صاحب قلب شوهرتان شوید و برای شما احترام خاصی قائل باشد تا می توانید به خانواده ی ایشان محبت و احترام کنید، قطعا آثار مثبت آن را خواهید دید.

🔻این دوستی و محبت به معنی بدون مرز بودن و نداشتن حریم خصوصی شما و همسرتان نیست.
در کمال احترام و محبت، با شوهرتان توافق کنید که بعضی از امور و مسائل جزء حریم خصوصی زندگی شماست و هیچ کسی غیر از شما، نمی تواند در این موارد، تصمیم گیری کند. این حریم ها و مرزها، هم برای خانواده شما و هم خانواده ی همسرتان باید وجود داشته باشد و در این مورد فرقی نمی کند. مثلا روابط جنسی، امور اقتصادی، مسائل تربیتی و یا تعارضات زندگی شما، فقط و فقط به خود شما مربوط است.
اگر موردی بود که این مرزها رعایت نشد، لازم است با صبر و خونسردی آن را با همسرتان در میان بگذارید و با هم فکری هم، آن مسئله را حل کنید.

🔻در این موارد اگر سوال یا مسئله ای بود، فقط به مشاور خبره رجوع کنید و به هیچ وجه از دیگران یا افراد بدون تخصص مشورت نگیرید و از همه مهمتر، عجولانه تصمیم نگیرید.


🔻پیشنهاد میکنیم کلاس هنر زن بودن یک و دو استاد پوراحمد را استفاده فرمایید.

موفق و پیروز باشید 🙏

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#میل_جنسی_پایین_شوهر


سلام من وهمسرم یکساله ازدواج کردیم،۲۵سالمه وایشون۲۸ودختر6ماهه داریم،همسرم ازهمه لحاظ مردخوبیه فقط مشکل اینجاس که ایشون میل جنسی به شدت پایینی داره تاحداینکه من اگه ازشون به نحوی درخواست نکنم(مثلالباس مناسب رابطه بپوشم )ایشون میلی به رابطه نشون نمیدن،تادوماه هم این مساله پیش‌ اومده،ایشون ادم مذهبی هستن،توی مساله خوابیدن انگار علاقه دارن تنهابخوابن وهرجایی روپیداکنن میخوابن،من گرم مزاج هستم،میشه راهکاری برای طرف کردن این مشکل بیان کنید


🌹پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇

🌱بسم الله الرحمن الرحیم🌱

سلام و وقت شما بخیر.

ممنونم از اعتمادتون به ما.


🔹 زمانی که مردی دچار کمبود میل جنسی می شود در موارد قابل توجهی باید آن را در رفتار و یا رفتارهای نامناسب خانم جست و جو کرد.


🟢 شما باید به عنوان یک خانم از آراستگی ظاهری برخوردار بوده و معطر و مرتب باشید؛ همیشه نیازی نیست که شما آرایش داشته باشید بلکه مهم آراستگی شماست.

🟢 در کنار آراستگی ظاهری و حتی مهم تر از آن بحث مهارت های رفتاری شما است. شما باید جوری با همسرتان ارتباط برقرار نمایید که حس اقتدار و ابهت ایشان حفظ و تقویت گردد‌.

🟢 از غر زدن های بیجا و بی موقع پرهیز نمایید، همراه خوبی برای همسرتان باشید. به حرف هایش گوش نموده و سریعا دنبال واکنش نشان دادن به ایشان نباشید.

🟢 در هنگام ورود ایشان به خانه از ایشان استقبال نموده و هنگامی که می خواهند از خانه خارج شوند، ایشان را استقبال نمایید.

🟢 در خانه امنیت و آرامش روانی را برقرار کرده و همواره از آمدن همسرتان خوشحال شوید.

🟢 به خانواده ی همسرتان احترام گذاشته و به هیچ عنوان از آن ها نزد همسرتان بدگویی ننمایید.

🟢 همواره قدردان همسرتان باشید و از هر گونه کنایه زدن به ایشان به صورت جدی خودداری نمایید.

🟢 همسرتان همیشه باید نفر اول زندگیتان باشد؛ اینجور نباشد که ایشان احساس کند که شما تمام توجه تان معطوف به فرزندتان است.

🟢 توصیه می شود مجموعه ویس های مرتبط با هنر زن بودن ۱ و ۲ از جناب آقای محسن پور احمد خمینی را گوش بفرمایید.

🟢 معنویت را در خانه تان افزایش داده و به همسرتان اثبات کنید که دوستش دارید و وجود شما برای ایشان ارزشمند می باشد.


🟢 اصلاح طبع و مزاج باید صورت بگیرد و همسرتان را به سمت غذاهایی با طبع گرم سوق بدهید.

🟢 بهتر هست در این زمینه با یک مشاور امین جنسی صحبت کنید.


ان شاءالله در پناه خدا موفق باشید.

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#اضطراب_جدایی
#وابستگی
سلام وعرض ادب ،بنده ۳ فرزند دارم فرزند سوم من الان ۵سال ونیم هستند وپیش دبستانی می‌روندوکلاسهای دخترم بمدت ۲ ساعت میباشد . قبل از این هم ۲ترم کلاس نقاشی وقصه گویی هم رفتند با مربی های مختلف کلاس داشتند مشکلی ک دخترم دارند ب هیچ عنوان حاضر نیستند ب تنهایی توی کلاس باشند من حتما باید در کنارشون باشم وگرنه تا آخر ساعت همینجور گریه میکنه حتی اگر قبول کنم ک کنارش بشینم باز هم گریه می‌کنند و ۱۰ دقیقه آخر آروم میشه و حرف میزنه در ضمن قبلا حاضر بودند بیرون کلاس منتظرش بشینم اما متاسفانه الان ب هیچ وجه😔
حتی وقتی میخوام ازش علت این کارشا جویا بشم اصلا صحبت نمیکنه یا وانمود میکنه نشنیده
ممنون میشم ک استاد راهنماییم کنید

پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بهروزبیاتی

عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما مادر گرامی🌺
✔️دلیل این استرس را شناسایی کنید .
✔️آیا این استرس ،استرس ناشی از جدایی از شما هست ؟یا ناشی از ترس حضور در جامعه و کلاس و....؟
این دو با هم متفاوت است.
✔️آیا این اضطراب فقط در مواقع حضور در کلاس هست ؟منظور اینکه در مهمانی در خانه ،در پارک که او را برای بازی می‌برید هم دیده می‌شود؟
این وابستگی فقط با مادر است یا به اعضا دیگر خانواده هم وابسته است؟
✔️گاهی ما در ابتدا که یک فرزند داریم ،شیرینی نوزاد و....هم باعث وابستگی مادر به کودک می‌شود کمی که می‌گذرد فرزندان دیگر اضافه می‌شوند و حوصله مادر کم می‌شود و.....حالا فرزند وابسته و مادر خسته می‌شود، لذا باید همه این موارد بررسی شود .
✔️ببینید آیا دخترتان از چیز خاصی می‌ترسد؟
✔️گاهی به او بگویید از ترسهایش با شما صحبت کند و فقط شما شنونده باشید ،لزومی ندارد که همان ابتدا تاکید بر عدم ترس کنید .
✔️از معلم او بخواهید همکاری لازم را با شما داشته باشد ،اعتماد فرزندتان را جلب کند .
✔️احتمالا اعتماد به نفس در کودک شما ضعیف است ،آن را تقویت کنید .
✔️از خود دخترتان راهکاری بخواهید .
✔️بازی‌هایی که حس آرامش را در او بوجود آورند مانند بازی با گِل ،رنگها و....انجام دهید .
✔️با او تماس مانند در آغوش کشیدن ،نوازش و.....را زیاد انجام دهید .
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranehkoob
#جدایی
#شکاک_بددل

سلام وقت بخیر
۳۶ سالمه دو فرزند دختر ۹ و ۱۲ ساله دارم
۳ماهه از همسرم جداشدیم
اما بخاطر مریضیش ک تشنج میکنه باما زندگی میکنه صبح تا شب که سرکاره شب میاد خونه کنار دختراش میخوابه.هیچکس حتی دخترهامون از جدایی ما خبر ندارن.بخاطر آسیبی بهشون وارد نشه.
من ازین وضع خسته شدم و باوجود کلاسهای طلاق عاطفی و هنر زن بودن نتونستم تغییری توی روابطمون بوجود بیارم و مجبور ب جدایی شدیم.الان دلم خیلی میخاد که تغییر کنه و برگرده تا باهم زندگی کنیم ولی خودش نمیخواد
چون بی نهایت بددل و شکاکه😔لطفا کمکم کنید.
پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما🌺
شرایط سخت و تلخی را تحمل می‌کنید.
✔️عزیز دلم باید ریشه ای بررسی کنید چه انتظارات و توقع هایی توی رابطه دو نفره شما از هم برآورده نمیشده ،؟ زمانیکه به اصطلاح کاری به کار هم ندارید زیر یک سقف هستید .
✔️مهارت‌های گفتگو را بیاموزید .
✔️دوره هایی از برخی اساتید هست که به صورت ویژه و برای کسانیکه در مرز جدایی و...هستند برگزار میشود اینها را پیگیری کنید .
✔️شما باید بررسی بیشتری به کمک مشاور انجام بدید ،چه بسا این مدل زندگی آسیب جدی به شما وارد کند .
✔️بررسی شود که آیا از نظر مادی ایشان کمک کننده هستند ؟چرا مستقل زندگی کردن را انتخاب نکردید و....؟
✔️اگر این روش را برگزیدید، آیا شما از موضع ضعف هستید یا سعی می‌کنید یک مادر قوی باشید ؟
گاهی تک والدی بهتر از شرایط متشنج و...هست .
✔️انسان مسئولیت گریز هست ،باید مخاطب خود را بشناسید ،چه بسا این شرایطی که برای او بوجود آوردید، موجب تنبلی و راحتی ایشان شده باشد .
✔️سعی کنید از هر نظر خود را رشد دهید ،چه مالی ،چه عاطفی و ......
پیشنهاد بنده این هست که حتما ادامه مسیر را با یک مشاوره پیش بروید .
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#از_شیر_گرفتن
سلام. ممنون بابت کانال آموزنده شما.
یک دختر ۲۲ ماهه دارم. دو ماه دیگه باید ایشون رو از شیر بگیرم.علیرغم اینکه انواع غذاها و میوه ها رو در طول روز به خوبی میل میکنن و شبها هم با شکم سیر میخوابد اما هم در طول روز و هم در شب به دفعات زیاد شیر میخورد. بطوری که اکثر شبها، ۴ الی ۵ مرتبه برای شیر خوردن بیدار میشود.چگونه چنین کودکی را باید از شیر گرفت؟و احتمال دارد چه رفتارهایی از او سر بزند؟وباید بعنوان مادر، چه عکس العملی در قبال رفتارهای احتمالی وی داشته باشم؟
ممنون از پاسخگویی ارزنده شما.

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما مادر عزیز
بعد از یکسال شیردهی با هدف پیوند عاطفی بهتر موضوعیت بیشتری پیدا می کند.پس اگر کودک به شما می چسبد بیشتر از روی نیازهای روانی است.
پس در مرحله از شیر گرفتن به این نیاز کودک خیلی توجه کنید، بیشتر از قبل با او بازی کنید و برایش وقت ویژه قرار دهید.
سعی کنید روند از شیر گرفتن شما تدریجی باشد، قاعدتا شیر شب را قطع کنید و در طول روز فواصل شیردهی را بیشتر کنید.
در بازه زمانی از شیر گرفتن سعی کنید محیط خانه و شخص شما به دور از هر نوع تنش و اضطراب باشید،
هم چنين از ابراز محبت کلامی و فیزیکی غافل نشوید.
پیشنهاد می کنم از سایر سوالات با موضوع #از_شیر_گرفتن که توشط همکاران پسخ داده شده استفاده بفرمایید

موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️

@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_همسر
#عصبی_بودن_همسر
سلامم استاد وقتتون بخیر بنده خانم ۲۲ساله وهمسرم ۳۴ساله و صاحب یه فرزند دختر شوهرم زود رنج و زود عصبانی میشن حتی وقتایی هم باهم تعریف میکنیم ایشون میگن چقدر غر میزنی
و اگر کاری براشون ضرر داشته باشه من بگم انجام نده انجام میدن ولی اگر خواهرشون یا برادرشون ک مجردن حرف اونا رو بیشتر میخونه تا من حتی بعضی مواقع پیششون بهم بی احترامی میکنه
حالا چن وقت پیش یه مردی طالممن گرفت گفت ک شما طالع هم نیستین باید اسمت رو عوض کنی استاد جاان آیا این حرفا صحت داره چیکار کنم شما چه راهکاری دارین؟؟

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان 


♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️

سلام خواهر گلم
صراحتا خدمت شما عرض می کنم برای رفع مشکل خود به جای تمرکز و وقت و انرژی گذاشتن برای مسائلی مثل طالع بینی و کف بینی که اکثر قریب به اتفاق این افراد شیاد هستند سعی کنید به صورت اصولی و علمی مشکل خود را رفع کنید
همانطور که در صورت مساله اشاره کردید انتقاد اصلی همسر شما از شما بابت غر زدن هاست. قطعا شما هم نیازهایی دارید که عدم رفع آنها باعث بروز این رفتار از جانب شما مي شود اما زمانی که می بینید همسر شما عصبی می شود سعی کنید شیوه صحیح بیان خواسته ها و انتظارات خود را جایگزین کنید.
قویا توصیه می کنم از فايل صوتی هنر زن بودن ۱ و ۲ استفاده کنید.
ضمن اینکه به جای تمرکز بر عیوب همسرتان بر دو مسأله بیشتر توجه کنید: نقاط مثبت ایشان و وظایف خود.
زمانی که تمرکز خود را بر این دو مورد قرار دهید خود به خود حال روحی بهتری پیدا می کنید و در نتیجه با رعایت نکات گفته شده رابطه بهتری با همسر خود پیدا می کنید.
در پایان توصیه می کنم حتما از مشاوره تلفنی همکاران در مجموعه تربیتی همسران خوب استفاده کنید

موفق باشید 💐


♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️


@hamsaranekhoob
#هم_سن_بودن_خواستگار

سلام و خسته نباشین میگم ب استاد بزرگوار و مشاوران عزیز🌹
دختر بنده ۲۰ سالشونه و دیپلم گرفتن .در حال حاظر مربی ورزش هستن هنوز رسما شروع ب کار نکردن ولی مدارکشون برای مربی گری حاضره
والان پسری اومده خاستگاری ۲۰ سالشونه که دانشجوی سال دوم رشته ی پزشکی هستن.
ودر حال حاضر در داروخانه هم مشغول ب کار هستن ودرامد هم دارن.از نظر خانوادگی و فرهنگی و اجتماعی در سطح هم هستیم.وآشنایی که ایشون رو معرفی کردن خودش قابل اعتماد هستن ولی ب هر حال ما در حال تحقیق هستیم.دخترم همه ی شرایط رو پذیرفته ولی میگه ایشون سنشون کم هست چون همسنن میگه اون پختگی لازم رو نداره در رفتارو کردارشون چیزی که نشون بده سنشون کم هست دیده نمیشه.آیا این دلیل محکمی هست برای رد کردن خاستگار؟ ممنون از جوابتون🙏

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و خداقوت خدمت شما🌸
اصل در زندگی مشترک یکسان بودن روحیه ها و مشترک بودن هدف ها است .
اگر روحیات دختر و پسر با یکدیگر هم خوانی داشته و هر دو دنبال یک چیز در زندگی بگردند ، اختلاف سن چندان مهم نیست .
نمی توان پذیرفت که همه ی انسان ها درسنین مساوی درک و فهم مساوی دارند .ممکن است پسری ۲۰ ساله به جهت نوع تربیت و شرایطی که در زندگی داشته به اندازه ای از رشد عقلی رسیده باشد که با پسران هم سن و سال خود فاصله ی زیادی داشته باشد.
تصمیم گیری در این باره به میزان رشد عقلی پسر و تفاوت آن با رشد عقلی دختر تان بستگی دارد .
اگر این آقا پسر ۲۰ سال دارد ، اما بیش از سن خودش رشدعقلی داشته و از عهده ی مدیریت همسری که همسن خودش است برمی آید ، حساسیت این تفاوت سنی بسیار کم تر می شود .
در این مورد برای اطمینان بیشتر توصیه میشود حتما دخترتان و خواستگارش را پیش مشاوری متعهد برده و از او بخواهید کفویت این دو نفر را محک بزند .
با آرزوی موفقیت و پیروزی برای شما مادرعزیز 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#پرخاشگریهای_نوجوان

سلام خسته نباشید من به دلیل اینکه شوهرم بسیار بد دهن بود ومن و فرزندانم را ضرب و شتم میکردم و بسیار رفتار بد وتندی داشتن وخیلی از مشکلات دیگر ازش یک سالی هست جداشدم پسرم نه ساله هست و تواین مدت از لحاظ روحی و جسمی آسیب دیده خیلی تند ه وباخواهذ کوچکترش درگیره ومیزندش خیلی یک دندست درس خواندن رودوست ندارد با پدرم زندگی میکنم چون نه پول دارم نه جایی برای زندگی والدینم هم مسن هستن بچه هام رو تحقیر می‌کنه گاهی میزندش پسرم رومشاوره کودک بردم بهتر نشده نمی‌دونم چیکار کنم اخلاقش بهتر بشه اعتماد به نفسش به شدت پایینه لطفاً کمکم کنید چطور رفتار کنم پسرم بهتر بشه لجبازیاش پرخاشگریش پدرش بخونه پول هم ندارم مشاوره ها خیلی گرونه از شما ممنونم

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و خداقوت خدمت شما🌸
خواهر عزیزم شرایط سختی را دارید ، اما با کمی تدبیر و توکل بر خداوند متعال میتوانید این شرایط را مدیریت کنید.
فرزند شما در شرف نوجوانی خود هست و باید احترام و شخصیتش حفظ شود ، در عین حال آزادی تا حدی داشته باشد که بتواند بازی کند و مورد امر و نهی مدام و پشت سرهم شما و والدینتان قرار نگیرد .
حال که مجبور هستید در کنار والدین خود زندگی کنید و از طرفی احترام به پدر و مادر واجب هست و آنها سنی ازشان گذشته که ممکن است کنجکاوی و شلوغی بچها را تحمل نکنند و کاری انجام دهند که شخصیت فرزندتان را از بین ببرد ، اگر برایتان امکان دارد قسمتی از خانه را اختصاص به خود و بچهایتان دهید ، که در واقع حریم خود را جدا کنید .حتی شده یک اتاق را به این کار اختصاص دهید و به بچها بگویید که تنها در این اتاق وقت های استراحت والدینتان بازی کنند .
از طرفی باید صبر و حوصله ی خودتان را بیشتر از قبل کنید . در برابر شلوغ کاریهای پسرتان مرتب امر و نهی نکنید .
سعی کنید رابطه ی دوستی و رفاقت با پسرتان برقرار کنید نه رابطه مادر و پسری .
به او مسئوایت های در حد و اندازه ی خودش بدهید و به او بگویید مرد خانه ی من تو هستی .
اگر اشتباهی انجام میدهد و خواهرش را میزند تغافل کنید و در وقت هایی که پسرتان ارام هست با او صحبت کنید که عزیزم ، پسر گلم ، من و خواهرت تو را داریم . تو مرد خانه هستی . تو باید مواظب خواهرت باشی . بعد هم از خوبی هایش بگویید که چقدر به او افتخار میکنید .
باید برای وقت های پسرتان برنامه داشته باشید و غیر مستقیم کاری کنید که وقت اضافه نداشته باشد .
وقت های فراغت را اگر امکان دارد مشغول کار و شغلی که زیاد سنگین نیست باشد تا حرفه ای یاد بگیرد و خسته به خانه برگردد .
البته شرایط محیطی باید شناخته شده و مطمئن باشد .
از دعا کردن و توسل به ائمه معصومین علیهم السلام غافل نشوید که نقطه ی امید ما ، این بزرگواران هستند .
ان شاءالله به امید خداوند متعال و صبر و حوصله ی شما مادر عزیز ، فرزندان خوب و صالح را تربیت کنید .🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#ازدواج

سلام علیکم
پسرم ۲۰ساله هستن متاسفانه حدود دوسال پیش با دختری آشنا شدن
و طی این مدت این ارتباط کم و زیاد شده
علاوه براینکه طی چندین جلسه تمام جوانب و معایب اینکار رو براش توضیح دادیم، به ایشون پیشنهاد ازدواج با دختر دیگری رو که می‌شناسه رو هم دادیم
قبول نکردند
الان میگن تمام صحبت‌هامون رو در مورد ازدواج کردیم
بهشون گفتم شما حقوقت کم‌هست و دختر هم تو رفاه بزرگ شده ،نمیتونه با این حقوق زندگی کنه،گفتن چرا می‌تونه دختره گفته من با این حقوق میتونم زندگی کنم
متاسفانه احساس غلبه کرده بر عقل و هیچ دلیلی رو نمیپذیره

همسرم گفتند من هیچ قدمی برنمیدارم و هیچ پشتیبانی نخواهم کرد ،خودش به تنهایی بره خواستگاری

نمیدونم چیکار کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید؟

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

🌷دیر یا زود باید برای ازدواج او اقدام کنید و قاعدتاً باید کسی باشد که او می خواهد.
پیشنهاد بنده این است که مراحل خواستگاری را بصورت منطقی و معقول پیش بروید و در آخر، نتیجه را به نظر مشاور موکول کنید.
خلاصه کلام اینکه با او جر و بحث و بگو مگو نکنید و کاری کنید که حس کند او را درک می کنید.
سعی کنید ابتدا با او ارتباط خوبی ایجاد کنید و بعد آرام آرام و بصورت منطقی با او صحبت کنید.

موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#عقدموقت

سلام من حدود 17سال پیش یه اشتباهی کردم و با یه آقای عقد موقت کردم به صورت مخفی و چندین بار میخواستم جدا شم ولی نمی‌گذاشت و حدود 7ماه است به کمک مشاوره ازش جدا شدم و 2سوال داشتم یکی اگه کسی به خواستگاریم اومد چگونه بهش بگم این موضوع رو و دومی الان حدود 2ماه است مبلغی ماهانه برام پول واریز می‌کنه چکار کنم بهش برگردونم یانه؟
در ضمن من هیچ گونه تماس یا ارتباطی با اون آقا ندارم

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

🌱با توجه به اینکه مدت زیادی است که با ایشان در ارتباط هستید و شناخت خوبی نسبت به ایشان دارید و شاید محبتی هم ایجاد شده باشد و الان هم برای شما پول واریز می کند ، پیشنهاد اولیه بنده این است که در صورت داشتن شرایط ازدواج،با خود ایشان ازدواج کنید.
🍀اما اگر شرایط ازدواج با ایشان وجود ندارد،در صورت آمدن خواستگار ، موضوع را به راحتی با او درمیان بگذارید تا خود او تصمیم بگیرد.

موفق باشید .
@hamsaranekhoob


🍀
#ازدواج_دختر
#انتخاب_صحیح_همسر

سلام و عرض ادب
دختر من ۲۴ سالشه و دانشجوی سال اخر پزشکیه
خواستگارشون ۲۷ سالشه و دانشجوی سال اول دکتری مهندسی هستند .
برای ازدواج بلوغ اقتصادی مهمه اما ایشون یه کار نیمه وقت دارند با حقوق تقریبا ۱۰_ ۱۲ میلیون تومن!
قطعا با این حقوق نمیشه تو تهران زندگی کرد.ایشون حمایتی از طرف خانواده ندارند و از نوجوانی کار کرده و خودشون رو اداره کردندو جوان پر تلاشی هستند!
اگر سالهای اول زندگی قسمتی از بار زندگی بر دوش دخترم قرار بگیره این ناقض بلوغ اقتصادیه؟
ممنون از شما

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما مادر گرامی
وقت شما بخیر
چند سوال از شما مادر عزیز دارم:
💠آیا از اولویت های فرزندتان در انتخاب همسر آگاه هستید؟
💠اولویت های شما و همسرتان برای انتخاب همسر برای فرزندتان چیست؟
💠آیا می توان تمام شرایط ایده آل را در یک شخص قرار داد؟
💠آیا همه ی انسان ها و حتی خود شما و یا دخترتان از هر لحاظی کامل هستید؟
💠بلوغ اقتصادی از نظر شما چیست؟آیا میزان درآمد یک فرد نشان دهنده ی بلوغ اقتصادی است؟
💠از نظر شما درآمد ایده آل چقدر است؟
💠آیا درآمد بالا تضمین خوشبختی است؟و آیا شما هم از اول زندگی تان در رفاه بودید؟
💠در نظر شما ایمان و اخلاق خواستگار فرزندتان در چه جایگاهی قرار دارد؟
💠برکت در مال بعد از ازدواج طبق گفته ی خداوند،برای شما چه جایگاهی دارد؟
مادر عزیز نگرانی شما کاملا طبیعی است ولی دختر شما کاملا رشد یافته هستند و خودشان قادر به دور اندیشی و برنامه ریزی برای آینده ی و چگونگی پس انداز و خرج و مخارج هستند.
البته این موضوع اهمیت چندانی در برابر کفویت زن و مرد ندارد،وقتی زن و شوهر هم کفو باشند و در زندگیشان محبت و آرامش جاری باشد سایر فراز و نشیب های زندگی را با هم پشت سر می گذارند و از این تلاش ها لذت می برند.
زندگی دنیا محل آزمایش،فراز و فرود است،پس شما نمی توانید همه ی شرایط را برای فرزندتان ایده آل کنید و سختی ها باعث رشد و تکامل انسان ها می شود.
و اما نکته ی آخر با گفتگو با فرزندتان اولویت های ازدواج را مشخص کنید،در دین ما مهم ترین اولویت هم کفوی زن و مرد از نظر ایمان و اخلاق است،اگر در این زمینه خواستگار محترم خوب است،بهتر است نسبت به سایر اولویت ها (براساس نگرش فرزندتان)سخت گیری نکنید.

🪶به شما توصیه می شود صوت های انتخاب صحیح همسر استاد پوراحمد را تهیه کرده و به همراه دخترتان گوش دهید.
کتاب های نیمه ی دیگرم استاد عباسی ولدی نیز در این زمینه به شما کمک می کند.

ان‌شاءالله مسیر زندگی تان مملو از یاد خدا و نام اهل بیت علیهم السلام باشد.
موفق و مؤید باشید. 🌺

کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#تحصیل_در_رشته_روانشناسی_اسلامی

سلام
انشالله وقتتون بخیر باشه و خدا به شما و خانواده تون خیر بده

من ۱۸ سالمه و هنرستان بودم و دیپلم گرفتم
و خیلی دوست دارم روانشاسی اسلامی بخونم یا ی چیزی توی همین مسیر
مثل کاری که استاد پوراحمد انجام میدن یا دکتر سعید عزیزی
و اصلا نمیدونم که از کجا باید شروع کنم و اینکه باید برم حوزه یا دانشگاه؟
و شنیدم که میشه رفت حوزه ولی باید از سطح ۳ این رشته رو رفت که خب واقعا من در خودم اینقدر صبوری و پشتکار رو نمیبینم و آدم راحت طلبی ام
و اینکه خیلی از محیط و فضای دانشگاه خوشم نمیاد و خیلی هم برام مهمه که روانشاسی اسلامی بخونم و نه غربی
انشالله بتونید راهنماییم کنید
ممنونم

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
طریقه ی ورود به رشته ی روانشناسی اسلامی به دو صورت است:
⭐️از طریق آکادمیک یا دانشگاهی:
به این صورت که کنکور هر یک از رشته های ریاضی،تجربی و انسانی را داده و مدرک کارشناسی را کسب کرده و بعد از آن ادامه ی تحصیل داده و در رشته ی روانشناسی گرایش اسلامی مدرک کارشناسی ارشد را دریافت کرده.
بدون کنکور هم می توان وارد این رشته شد که شرایط هر دانشگاهی متفاوت است ولی احتیاج به دیپلم انسانی و یا تجربی می باشد.
فرمودید علاقه ایی به محیط دانشگاه ندارید،دلیل عدم علاقه ی خود را بررسی کنید:
آیا این عدم علاقه بخاطر علوم غربی تدریس شده در دانشگاه است؟یا علت دیگری دارد؟
برای جلوگیری از تاثیر گذاری این علوم باید اطلاعات دینی خود را با مطالعه ی کتاب و استفاده از محضر اساتید افزایش دهید.
⭐️از طریق حوزه:
با شرکت در آزمون های ورودی حوزه تا سطح سه حوزه درس خوانده و سپس وارد عرصه ی عمل شوید.
دروس حوزه طولانی تر و بعضی از دروس تخصصی تری مانند عربی،اصول و فقه هم در رشته ی روانشناسی اسلامی دارد.

افزایش مطالعه و استفاده از صوت های اساتید می تواند برای افزایش اطلاعات تان در زمینه ی علاقه کمک دهنده می باشد ولی با این شیوه نمی توان وارد عرصه ی کار شد.
و اما نکته آخر :
رسیدن به خواسته ها بدون تلاش و پشتکار امکان ندارد،پس بهتر است با یک برنامه ریزی و هدف گزاری درست خود را به سمت رسیدن به موفقیت سوق دهید.
موفق و مؤید باشید. 🌺

کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
2024/09/24 07:20:19
Back to Top
HTML Embed Code: