Telegram Web Link
#بی_مسئولیتی_همسر

سلام وخسته نباشید خانمی ۲۳ساله و همسرم ۳۴ساله و۲سال رفتیم سر زندگی مون ازهمون ابتدا زندگی مون همسر بی مسوولیت وبیخال بودن بااینکه دخترشهربودم پذیرفتم وبرای زندگی روستااومدم اما ایشون به بهانه کارکشاورزی تا دیروقت بیرون وبادوستان توروستا وتازگی ها که مادرشدم من برده خونه مادرش و به امورات خونه نمیرسه مثل کولر درست کنن که بریم خونه مون آنقدر بی خیال وبی مسولیت هست که همه اطرافیان هم میگن اولش تقصیرمنم بود که میرفتم خونه مامانم چون وقتی خونه بودم کل روز وشب تنهابودم واین باعث شد بدتربشه حال که کمترمیرم خونه مادرم من پیش مادرشوهرم گذاشته با خیال راحت به کاراش میرسه تا حرفی میزنم میگه ازغرزدن خسته نمیشی لطفا راهنمایم کنید.

🍃🌹پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان 👇

🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷

سلام و وقت شما بخیر.

ممنونم از اعتمادتون به ما.

🔹همسر شما درست هست که از لحاظ مسئولیت پذیری، ایراد دارد اما قاعدتا ویژگی های مثبتی دارد که شما به عنوان همسر نباید تنها بر روی ویژگی های منفی وی تکیه کنید بلکه می توانید با برجسته کردن ویژگی های مثبت وی، ارتباط صمیمانه ای با وی برقرار کرده و راه تاثیر گذاری بیشتر از خودتان را برای همسرتان هموار سازید.

🔹 خودتان اهل مسئولیت باشید و هم در حرف و هم در عمل به همسرتان ثابت کنید که خودتان این عامل برایتان مهم است.

🔹زمانی که همسرتان کار ولو کوچکی را انجام می دهد شما از وی تشکر کرده و او را تشویق نمایید، زیرا که این کار باعث تقویت آن عمل در همسر شما می گردد.

🔹 به هیچ عنوان همسرتان را سرزنش نکرده و او را با دیگران مقایسه نکنید.

🔹 ویس های هنر زن بودن ۱ و ۲ جناب آقای محسن پور احمد خمینی را گوش دهید و با به کار بستن آن ها در زندگی تان، نشاط و شادی را به ارمغان آورید.

🔹با افرادی مراوده و ارتباط داشته باشید که از لحاظ مسئولیت پذیری و ویژگی های مثبت از شما بالاتر باشند و همسرتان از آن ها تأثیرپذیری داشته باشد.

🔹 در این زمینه خودتان صبر فعال داشته باشید؛ یعنی در عین اینکه خودتان صبر می کنید دنبال راهکار هم باشید و به هیچ عنوان نا امید نشوید.

🔹بهتر هست که اگر شرایط جدا زندگی کردن از مادرشوهرتان را دارید به صورت مستقل از ایشان زندگی کنید؛ زیرا در کنار هم‌زندگی کردن خواه ناخواه زمینه ی یک سری دخالت ها را فراهم می آورد.

🔹 در صورت امکان می توانید به صورت مفصل در این زمینه با یک روان شناس امین صحبت نمایید.

ان شاءالله در پناه خدا موفق باشید🌹.

🔸کانال تربیتی همسران خوب🔸
@hamsaranekhoob
#بد بینی
#خیانت_همسر

سلام همسرم قبلاًخیانت کردن اماتغییرکردن وبرای من یقینی هست که بخاطرجوانی و ناپختگی بوده والان کاملاًبرای من وزندگیمون همه چی تمامن.مشکل من با ترس ازدست دادن ایشان هست.عاشق همیم اما ازاینکه خانمی بخواهدبه شوهرم نزدیک شودبه شدت آشفته میشوم ومیترسم اما ایشان همیشه بامهربانی راهنمایی میکند.هرچیزی که محرک این ترس شود حالم را بد میکندمث گرم گرفتن زن شادبدحجاب باهمسرم یاتماس وچت زنی که خیلی حجاب یارفتار درستی ندارد.(خانمها را درذهنم مقصرمیدانم).

پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی


بسم الله الرحمن الرحیم 🌷


سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی .

بدبینی و نگرانی شما خیلی عجیب نیست و ریشه در اتفاقات گذشته و رد عصبی که خیانت گذشته ی همسرتون بر ذهن شما باقی گذاشته دارد .
پس از اینکه این احساس در شما شما به وجود میاد تعجب نکنید و نخواهید که انکارش کنید اما اینجا مهم مدیریت شما است .
شما به یقین رسیدید که اشتباه همسر شما ازناپختگی بوده و الان شرایط زندگی سما مطلوب است پس برای اینکه مجدد این اتفاق تلخ در زندگی شما تکرار نشود،رابطه ی خوب شما با همسرتون از بین نره و بتونید افکار خودتون رو مدیریت کنید به توصیه های زیر عمل کنید .

۱.هرگز اتفاقات گذشته رو برای خودتون و همسرتون مرور نکنید .
۲.راجع مسئله ی ارتباط و صحبت کردن با نامحرم سخت گیری و کنترل گری زیاد نداشته باشید که این امر موجب به وجود آمدن لجبازی در همسر شما می‌شود.
۳.برای صمیمیت و گرم تر شدن روابط خودتون و همسر از هیچ اقدامی فرو گذار نکنید .برای این کار صورت های مربوط به هنر زن بودن رو گوش بدید .
۴.حتما برای خودتون سرگرمی داشته باشید .حتما با کارهای مورد علاقه وقت خودتون رو پر کنید تا افکار مزاحم کمتر شما رو اذیت کنه.
۵.زمانی که موردی پیش آمد کرد که این ترس سراغ شما آمد حتما به خودتون یاد آور بشید که قرار نیست یک اتفاق چند بار تکرار بشه و حتما یک فکر خوب مثل یاد آوری لحظات خوبی که با همسرتون دارید رو جایگزین فکر منفی کنید .

حتما مدت زمان طولانی به توصیه های بالا مداومت کنید تا با توکل برخدا مشکل حل شود.

بر ای شما خواهر گرامی آرزوی موفقیت دارم 🌷🌷🌷
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#خواستگاری

سلام و وقت بخیردختری ۲۵ساله هستم در محل کارباپسری۳۰ساله آشناشدم که درحد حضوری صحبت کردن بوده،آدم پخته ای به نظرمیان و خیلی باشخصیتن اماخیلی درمورد خودم وخانوادم سوال میپرسن،سوال پرسیدن زیادپسرومیشه به حساب این گزاشت که قصدشون خواستگاریه؟حرفاشون و رفتارشون که اینونشون میده،چطورمیشه تشخیص دادکه پسری قصدش ازدواجه؟من اهل عاشق شدن واین صحبتانیستم اماواقعیتش به دلم نشسته وازنظراعتقادی خیلی به هم نزدیکیم وبه نظرم اون کفویته وجودداره چیکارکنم که اگه قصدش خیره بیادجلو؟چون من خواستگارهای دیگه ای هم دارم امادلم بااین آقاس.ومیترسم خواستگارامو ردکنم واونوقت ایشونم اقدامی نکنه وسوال بعدیم اینه که ایشون آدم ایده آلی هست،نشون دادن علاقم به ایشون کاره اشتباهیه.پس باید
چجورازبلاتکلیفی دربیام؟

پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی

بسم الله الرحمن الرحیم 🌷
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی

به‌طور کلی ما توانایی ذهن خوانی و حدس زدن احساسات دیگران رو نداریم.
شاید گاهی رفتاری رو از یک نفر مشاهده کنیم و اون رو مطابق میل خودمون و بر اساس فیلتر های ذهن خودمون ساخته و پرداخته کنیم اما ممکنه برداشت ما کاملا غلط باشه و گاهی شاید درست.

پس شما با صحبت ها و سوالات آقا نمی‌تونید به نتیجه گیری برسید .
در مورد اینکه فرمودید چطور میشه فهمید یک آقا قصدش خواستگاری هست هم چون مدل ابراز احساسات، خواسته ها ی افراد با هم تفاوت دارد در این مورد هم نمیشه نظر قطعی داد.گاهی برخی افراد با فاصله گرفتن ،برخی با صحبت کردن ،برخی با واسطه قراردادن دوستان در مورد خواسته هاشون صحبت میکنن .

در مورد اینکه شما ابرازعلاقه بکنید باید بگم خیر این کار درستی نیست چون اگر در مورد احساس ایشون نسبت به خودتون دچار اشتباه شده باشید و با جواب منفی و واکنش منفی از طرف ایشون مواجه بشید میتونه به روحیات شما آسیب وارد کنه.

راهکار اینکه یک مدت در محل کار رفتارتون رو مدیریت کنید و تا جایی که ضرورت کاری محسوب نمیشه به ایشان نزدیک نشید ببینید تغییری در رفتار ایشون حاصل می‌شود یا خیر .
اگر مجدد ایشون تمایل به رابطه ی کلامی رو داشتن اون وقت میتونید دلیل رو جویا بشید و به تصمیم درست برسید و اگر نه متوجه نادرست بودن احساستون میشید.

برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم 🌷🌷🌷

کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#همسر_بیکار
#همسر_عصبی

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای پور احمد و تیم فوق ابعادشان.من ۳۷ ساله و مادر سه فرزند پسر ۷ و۵و۲ ساله هستم.من.قبل از ازدواج خیلی آروم بودم ولی الان با توجه به این که شوهرم کارگر هست و سر هر کاری که میره ۲یا۳ ماه .ول میکنه و خیلی وقتا بیکار هست و قبلا هم مشکل اعتیاد داشتن.خیلی عصبی شدم بچه ها هم پشت سر هم و کوچیک هستن .با هم دعوا میکنن یا گوش به حرفم رو گوش نمیدن .متاسفا من میزنمشون و بد میزنم.بعد ناراحت میشم .خودم خیلی خیلی ناراحتم 😭بچه هام گناهی ندارن من عصبی ام.لطفا کمکم کنید .حتی پسر بزرگمم عصبی شده دادش رو میزنه داد و فریاد میکشه .پدرشون هم خیلی داد وبی داد میکنه در واقع اول اون عصبی بوده من وبعد هم بچه ها رو عصبی کرده.و.همین طور هیچ پولی هم به من نمیده حتی هزار تومن .خیلی بهش میگم حداقل یارانه خودم رو بهم بده ولی نمیده .لطفا راهنماییم کنید

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

سلام عرض میکنم خدمت خواهر بزرگوار
واقعا زندگی سختی رو تا الان تجربه کردید این مشکلات واقعا سخت و طاقت فرساست،ولی آفرین بر شما که به دنبال راه صحیح برای حل مشکلات و ساختن زندگی هستید،و به جای صبر منفعل صبر فعال داشته اید.
با توجه به داشتن سه فرزند، راه بهتر ساختن زندگی و تجربه راه های مختلف برای حل مشکلات است.
گام اول مرتب هر صبح به امام زمان سلام بدید و از ایشون کمک بخواید.
گام دوم نوشتن نعمت های زندگی این شکرگزاری باعث افزایش توان و طاقت شما می‌شود.
گام سوم به هیچ وجه گذشته رو یادآوری نکنید و خودتون رو بابت انتخاب و یا احیانا سهل انگاری موقع انتخاب سرزنش نکنید چون این کار توان شما رو برای مبارزه با مشکلات تحلیل می‌برد.
گام چهارم تحلیل موقعیت هاست شما در شرایط تحلیل کنید تمام راه حل ها رو پیدا کنید و با ارزیابی همه راه ها بهترین راه رو انتخاب کنید.
افرادی که مشکل اعصاب و روان دارند نیاز به حامی محکم و قوی دارند به هیچ وجه همسرتان در مقابل دیگران مخصوصا فرزندان سرزنش نکنید و یک حامی بزرگ در هر شرایطی باشید حتی زمانی که کاری که انجام می‌دهد بر خلاف میل شما باشد.
به تمام نیازهای همسرتان جسمی، عاطفی و جنسی حساس باشید و تامین کنید. این دسته از افراد اگر اعتمادشان جلب شود و مورد حمایت قرار بگیرند،کم کم برای تغییر آماده می‌ شوند.
مرتب خودتون رو قوی کنید و از اهل بیت کمک بگیرید. ولی به این فکر کنید وقتی این مشکلات رو برطرف کردید لذت اصلی شامل حال شما معمار اصلی می‌شود. و شما با سختی زیاد خانواده تون رو حفظ کردید و فرزندتان رو از آسیب های بعدی در امان نگه داشتید،بعد که همسرتان آمادگی تغییر پیدا کرد به یک متخصص امین و کاربلد بالینی مراجعه کنید.

اگر در صدد حل مشکلاتتان هستید، به کلی از سرزنش ، تحقیر و پند و اندرز دادن به همسرتان پرهیز کنید.

با نرمی و لطافت در کلام و رفتارتان او را به خود جذب کنید.
هیچگاه با غرور مردانه همسرتان بازی نکنید.

تایید و تعریف از همسرتان را سرلوحه رفتارهای خود قرار دهید.
سعی کنید در تمام امور پشتیبان و تکیه گاه او باشید.با او رفیق باشید نه رقیب.
نشاط و شادابی و جذابیت های خدادادی خود را به همسرتان عرضه کنید.
فضای خانه را مالامال از صمیمیت و آرامش کنید.
در مواقع عصبانیت خود و یا همسرتان به هیچ وجه با او به جر و بحث و مشاجره نپردازید و از شیوه های کنترل خشم استفاده نمایید.

در یک فضای آرام و منطقی خواسته و درخواست های خود را بیان کنید. سعی کنید در مورد کار راه حل هایی به ایشان ارائه دهید و هم فکری کنید

پیشنهاد میکنیم دوره های هنر زن بودن ۱ و ۲، دوره تربیت کودک استاد پوراحمد را استفاده نمایید
🌷ان‌شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#حضور_همیشگی_مرد_در_خانه
#کلافه_شدن
سلام من یه خانم ۳۶ام و یه فرزند ۱۹ماهه دارم.با همسرم ۱۱سال پیش از طریق محل کار آشنا و ازدواح کردیم. همسرم از ۳سال قبل بخاطر کرونا از کارش استعفا داد و منم دیگه نرفتم. ایشون تو بورسن و درآمد معمولی دارن و زندگیمون معمولی می گذره ولی از صبح تا شب گوشی به دست تو خونه جلو من خوابیده و این واقعا منو کلافه کرده، هررر کاری کردم، التماس، دعوا و... ولی حاضر نیست پاش رو از خونه بیرون بذاره. اصلا درآمدش برام مهم نیست فقط می خوام دیگه جلو چشمم نباشه. ولی فقط تو خونه می خوره و می خوابه و تو گوشیه. لطفا راهنماییم کنید.
🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکارخانم #کشاورز
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی
کلافگی شما رو از شرایط پیش اومده درک می کنم و ان شاءالله وضعیت بهتر خواهد شد.
لطفا به پاسخ این پرسش ها خوب فکر کنید
چرا همسر شما از کارشون استعفا دادند؟فقط بخاطر بیماری کرونا یا دلیل دیگری هم داشت؟آیا شما بصورت مستقیم یا غیر مستقیم ایشون رو تشویق نکرده بودید که خونه بمونند؟مثلا برای کمک به شما در نگهداری از فرزند یا بخاطر عدم انتقال ویروس از بیرون به خانه؟
اگر چنین بوده لازم هست که دوباره خودتون وارد صحبت بشید و با ظرافت های لازم ایشون رو تشویق کنید که کاری بیرون از خونه پیدا کنند و دوباره مشغول بشوند.
سوال بعد
چرا تمایل ندارند که به بیرون از خانه بروند؟
آیا حتی برای خرید های منزل هم بیرون نمی روند؟ممکنه وسواس داشته باشند؟

🔷فکر میکنم لازم هست که مسئله ی شما با جزئیات بیشتری مطرح بشه و خوب هست که از مشاوران امین کانال تربیتی همسران خوب بصورت تلفنی کمک بگیرید و یا اگر همسرمحترم همراهی میکنند با هم به یک مشاور امین متعهدو متخصص مراجعه کنید.
و همچنین ازایشون بخواید که دوره ی هنر مرد بودن رو گوش کنند.
🔷خودتون هم دوره ی هنر زن بودن ۱و۲ رو گوش کنید و سعی کنید اثرگذاریتون رو از طریق بکارگیری نکات گفته شده در دوره بالا ببرید.
🔷زیاد به اینکه ایشون توخونه هستند فکر نکنید و تمام تمرکزتون رو بر اون نذارید،ویژگی های مثبت ایشون رو هم ببینید و بابتش تشکر کنید.
🔷با زبان نرم و با محبت از ایشون بخواید بروند سرکار یا لااقل بخشی از روز رو برای انجام یک کار مفید بیرون از خونه باشن تا شما با آرامش بیشتری به امور خانه داری بپردازید.
🔷نامه بنویسید.
🔷از یکی از اعضای خانواده و فامیل که معتمد باشند و مورد قبول ایشان کمک بگیرید.
🔷در این راه صبور باشید.
ان شاءالله همه چیز بهترخواهدشد.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#خانواده_همسر
#بیان_خواسته

سلام بنده 25 همسر27 دارن4سال ازدواج کردیم زندگی خوبی داریم تنها مشکل برادرشوهری دارم 18ساله که هرسال تابستون یک هفته دوهفته میاد خونه ما میمونه من واقعا اذیت میشم منی که به آسونی اشکم نمیاد اینقدر اذیت میشم که گاهی گریه میکنم چون محجبه هستم وجلوی ایشون باچادر باید همه کارامو بکنم تابستونه واذیت میشم لطفابگید دردمو به کی بگم قبلا به همسرم گفتم عصبانی شد و فایده نداشت وبدیش اینجاست که نمیشه بهش بگیم نیا البته به صورت غیر مستقیم گفتیم ولی متوجه نشد.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
به شما بابت داشتن زندگی خوب تبریک می گویم.
در ارتباط با نحوه ی برخورد با خانواده ی همسر به چند نکته توجه داشته باشید:
🔸اگر قرار است نکته ایی به خانواده ی هریک از زوجین گفته شود فرزند آن ها باید آن نکته را متذکر شود.
🔸اصولاً زوجین علاقه ایی به شنیدن انتقاد نسبت به خانواده ی خود ولو درست هم ندارند،پس انتقاد و سرزنش و تحقیر خانواده ی همسر فقط روابط شما را با همسرتان خراب می کند.
🔸در ارتباط با خانواده همسر با محبت و دلسوزی برخورد کنید البته با حفظ شخصیت و جایگاه خودتان به طوری که به عنوان وظیفه برای شما تلقی نشود.
و اما در مورد سوال جنابعالی در ابتدا بایددلیل عصبانیت همسر خود را از خواسته ی خود بررسی کنید،
آیا لحن بیان شما اشتباه بوده؟
آیا نقد خود را به طرز صحیح بیان نموده اید؟
آیا احساس محبت و علاقه ی خود را نسبت به خانواده ی همسرتان به ایشان اثبات کرده و در ایشان اعتماد ایجاد کرده اید؟
پس به شما توصیه می شود بعد از بررسی هریک از سوالات بالا در خود تغییراتی را ایجاد نمایید.
👈نسبت به خانواده ی همسر خود رفتار بامحبت و با گذشتی داشته باشید و خود را علاقمند به ارتباط با خانواده همسر نشان دهید.این محبت جایگاه شما را در قلب همسرتان رفیع تر می کند.
بعد از ایجاد اعتماد در شرایط مناسب و با زبان خوب خواسته ی خود را به همسرتان بگویید و از ایشان کمک بگیرید.
👈از همسرتان بخواهید که با صلاح دید خودش با خانواده اش و حتی برادرش به طور کامل و منطقی صحبت کند.
👈اجازه ندهید که شرایط زندگی شما و روابط زناشویی تان تحت تاثیر این اتفاق کمرنگ شود.
👈دلیل اذیت شدن خود را بررسی کنید،آیا فقط بخاطر رعایت حجاب این گونه شرایط روحی شما به هم می ریزد؟
👈آداب و رسوم و فرهنگ همسر خود را هم در نظر بگیرید و شرایط ایشان را هم درک کنید.(در بعضی از فرهنگ ها مهمان نوازی بسیار مورد توجه است.)
👈می توانید خواسته ی خود به وسیله ی نامه به همسر بگویید.
👈برای خود برنامه ی معنوی داشته باشید.
👈افکار منفی خود را کنترل کنید و برای خود برنامه داشته باشید.
👈در انجام کارها از برادر شوهر خود کمک بگیرید و بعضی از مسؤلیت های خانه را به عهده ی ایشان بگذارید.
👈با مشورت همسرتان با برادر شوهرتان صحبت کنید که در زمان حضورشان پیش شما برای اوقات فراغت خود برنامه داشته باشد مانند یادگیری حرفه,ورزش و... .

انشاءالله مسیر زندگیتان مملو از یاد خدا و آرامش باشد.
موفق و مؤید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#رابطه_جنسی_دوران_عقد

سلام وقتتون بخیر
من و همسرم حدود ۱ ساله که عقدیم و هر دو همسن و حدود۲۵سال داریم.
مشکل بنده اینه که من و همسرم تقریبا هر شب رابطه داریم( البته ما هنوز رابطه جنسی کامل نداشتیم)، اما هر زمان که با ایشون تنها می شوم باید این رابطه برقرار شود ، انگار برای ایشون عادت شده نه نیاز. می خواستم بدونم چطور باید مسئله رو با ایشون مطرح کنم که بدون ناراحتی حد و حدود هم رعایت بشه، بعضی وقت ها واقعا خسته و کلافه میشم فقط دوست دارم کنار هم بمونیم کاراهای دیگه مثل صحبت کردم فیلم دیدن و...بدون فضای جنسی داشته باشیم

🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی

🌸 بسم الله الرحمن الرحیم🌸

با سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشاالله کمک کند:
شما دوست عزیز باید مواردی را در نظر داشته باشید:
🔸 اولویت یک مرد داشتن رابطه ی غریزی یا جنسی هست اگر حساسیت یا سردی نشان دهید باعث می شود او نیز سرد شود و این سردی عواقب خوبی نخواهد داشت.
🔸 همسر شما در سنی می باشد که به این رابطه بسیار نیاز دارد به احتمال خیلی زیاد بعد از مدتی و با افزایش سن او کمتر از شما درخواست خواهد داشت.
🔸 شما توجه داشته باشید که از وظایف شما از نظر شرعی برقراری رابطه ی جنسی می باشد و این کار او هیچ منع شرعی ندارد.
🔸 ترجیحا دوران عقد طولانی نداشته باشید. و اگر امکان تشکیل زندگی مستقل وجود دارد اقدام کنید.
🔸 زمان هایی که کنار هم هستید اوقات شاد و خوبی را برای او و خودتان فراهم کنید تا در زمانی به غیر از داشتن رابطه از کنار با شما احساس لذت و آرامش داشته باشد.
🔸تنها زمانی که از نظر جسمی یا روحی مشکل دارید از او بخواهید که رابطه ای با شما نداشته باشد.
🔸 فایل صوتی هنر زن بودن را گوش دهید.

در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی داشته باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
# دعوا_بین_زن_و_شوهر

سلام خسته نباشید من ۲۹ سالم وهمسرم ۳۴سالش هس یه فرزند ۱۵ ماهه دارم متاسفانه هرموقع که من و شوهرم به شهر مادرمون میریم بعد برگشتن از سفر حتما یه دعوایی داریم و سر هیچ وپوچ خیلی راه رفتم هنر زن بودن رو هم گوش دادم ولی اصلا فایده نداره نمیدونم چیکار کنم شوهرم نقطه ضعف من رو پیدا کرده هروقت دعوا میشه بهم میگه هیچی بهت نمیگم منم سختم هس اینجوری یکی هم که خانواده همسرم و خودش به بچه فش میدن میگن که از دوس داشتن هس من هم به همسرم میگم که این کلمات روی بچه تاثیر میذاره میگه تو نمیفهمی

🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی

🌸 بسم الله الرحمن الرحیم🌸

با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز شما متاسفانه واضح بیان نکردید که در مورد چه موضوعاتی با یکدیگر بحث و تنش دارید . شما در این مواقع چه رفتارهایی از خود نشان می دهید؛ ولی به طور کلی مواردی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشاالله کمک کند:
🔸شما دوست عزیز باید معنای عشق ورزی را برای خود در نظر بگیرید؛ عشق ورزی یعنی به خاطر همسر و زندگیمان و نیز آرامش خودمان بعضی چیزها را نبینیم و نشنویم در نتیجه بعد از برگشت از سفر با توجه به این موضوع پس با نادیده انگاشتن مسائلی تنش را شروع نمی کنیم و یا اگر همسرتان شروع کرد ما آنرا ادامه نمی دهیم.
🔸 دلایل خیلی از تنش ها و لجبازی آقایان، عدم توجه خانم به اقتدار آنهاست پس از امروز به این مولفه توجه کنید.
🔸 توجه به نقاط مثبت همسرتان باعث می شود که به راحتی از کوره در نروید و در برابر تنش ها و مشکلات صبورانه رفتار کنید.
🔸کارها و حرف هایی که موجب دعوا و تنش همسرتان می شود انجام ندهید و بیان نکنید.
🔸 کسب مهارت مدیریت حل مشکل: یعنی هم صبوری کنید و هم تلاش کنید مهارت های زندگی را بیاموزید و براساس آن زندگی خود را مدیریت کنید و مشکلات را حل کنید. درست هست که فایل هنر زن بودن را گوش داده اید ولی آیا راهکارها را نیز به صحنه ی عمل آورده اید؟
🔸 با حالت دستوری با او مطرح نکنید که به فرزندتان حرف های زشتی نزند که مطمئن باشید تاثیری نخواهد داشت.
🔸 در زندگی با او همراهی کنید تا همراهی شما را درک کند در نتیجه صحبت های شما بر او تاثیر خواهد داشت.
🔸 خواسته خود را در قالب یک نامه محترمانه و با لحن محبت آمیز برای او بنویسید و در جیب لباسش قرار دهید تا زمانی که تنها هست بدون قضاوت آنرا بخواند.

در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی داشته باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#خواستگار

سلام
خسته نباشید
چگونه فرد را تشخیص بدهم بد اخلاق نیست و فرد مناسبی هست به دلیل چند مورد در فامیل از پسر ها ترس دارم که مبادا بداخلاص و کتک زن باشد و حتی با تحقیق هم مشخص نیست می‌گویند بهترین فرد خواستگار دختر و پسر شما هست ولی بعد بدترین و بداخلاق ترین عروس و داماد هست،سوال دوم آیا درمورد مسائل جنسی باید در جلسات خواستگاری مطرح شود ؟اگر بله جلسه چندم و چگونه؟

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀 بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

🌷هر چیزی راه و روش خود را دارد و با دیدن چند نفر قرار نیست همه پسرها بد اخلاق باشند و دست بزن داشته باشند ، هر چند خوش اخلاق
بودن کار راحت و ساده ای نیست و نیاز به تمرین و مراقبه خاص دارد.
اما با تمام این احوالات طی جلسات و پرسش های ویژه این مسأله و نشست و برخاست ها و رفت و آمدها و مشاوره و تحقیقات از محل کار ، تحصیل و زندگی فرد می توان تا حدود زیادی طرف مقابل را شناخت.

🌱در مورد سوال دوم هم به این نکته توجه کنید که در جلسه اول و دوم سوالات و مسایل کلی بیان می شود تا مقداری از حساسیت های طرف مقابل شناخته شود .از جلسه سوم چهارم به بعد،مسائل جزئی تر پرسیده می شود و ممکن است بحث و گفتگو هم انجام شود.

دقت دارید که هدف از این جلسات و گفتگوها و تحقیقات و مشاوره ها، روشن شدن و رفع ابهامات است،پس سعی کنید هر مسأله ای که ذهن شما را درگیر می کند را به خوبی و بصورت روشمند حل کرده و روشن نمایید .

می توانید از کتاب ها و صوت هایی که درباره انتخاب همسر است استفاده کنید،و نیز از فکر متخصصین هم بهره ببرید.

موفق باشید.

@hamsaranekhoob
#عیب_پوشی

پسرم ۶ سالشه.امسال کلاس اول میره
من و پدرش خیلی حساسیم و سعی کردیم ک حرف یا کار بدی یاد نگیره.
ولی بعضی وقتا یا کار بد انجام میده یا حرف بد
با اینکه بهشم میگیم ک این کار یا حرف بده .تو خونه ما اصلا نمیگیم.یا تکرار نشه .ولی ب فردا نرسیده .همون همونه

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

💐پدر و مادر هر چه روی موضوعی بیشتر تاکید کنند ، فرزند نسبت به آن موضوع حساس تر می شود.دقیقا همانند ذره ای که وقتی زیر ذره بین و میکروسکوپ می رود بسیار بزرگ و گاهی مهیب و ترسناک و هولناک می شود.
راه مقابله با عیب ها ، پوشاندن و تغافل و عدم توجه و حساسیت نسبت به آنهاست.
هر چه نسبت به آنها بی توجه تر باشید زودتر حل می شود .
در مقابل عیب ها صبور و بردبار باشید و خود را به بی توجهی بزنید ، گویا ((شتر با آن همه بزرگی را دیدی ندیدی.))
همین که شما و همسرتان مراقب خود هستید ، و عملا این امور در خانه توسط شما انجام نمی شود، خیلی زود تمام می شود و جای هیچ گونه نگرانی نیست.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#ارتباط_باجوان

سلام خسته نباشین ممنون از کانال خوبتون
بنده ۴۵ سالمه دو تا دختر (۲۶ و۲۰) ساله دارم.دختر بزرگم خیلی محجبه نماز خون ورفتاراش منتقی .
ازدواج کرده
دختر دومم نماز نمیخونه از اول هر کار کردم نماز نخوند ولی چادری بود الان چادر سرش نمیکنه ارایش غلیظ میکنه مانتو کوتاه وباشگاه ورزشی میره.رفتار هاش اصلا معقول نیست خیلی لجبازی میکنه.وقتی ب هر مشکل تو ی درس و باشگاهش براش پیش میاد میگه من خودکشی میکنم.هیچ وقت کاری نکرده ولی همیشه میگه
نمیدونم چیکار کنم.خیلی دوست داره دیده بشه.
الانم چون موقعیت خوبی براش پیش اومد برا باشگاه ولی ما موقعیت اقتصادی نداشتیم ناراحت هست .از اتاق بیرون نمیاد در ضمن ازدواجم نکرده لطفا راهنمایی کنین🙏🙏

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

😔اینکه او تهدید به خودکشی می کند را جدی بگیرید و بابت این مطلب از او مراقبت کنید و در صورت امکان با یک مشاور اعتقادی درمیان بگذارید.

⭐️⭐️از دو چیز نسبت به او به شدت بپرهیزید :
👈۱.مقایسه او با دیگران مخصوصاً خواهرش.مراقب باشید حتی در ذهنتان این مقایسه صورت نگیرد.
👈۲.سرزنش کردن.زیرا هرچه سرزنش بیشتر شود آتش لجاجت شعله ور تر می شود.
⭐️⭐️در عوض دو کار را در اولویت تعامل با او قرار دهید:
👈۱.تایید:برای او گوش باشید و با حوصله به حرف هایش گوش دهیدوتا می توانید او و حرفهای او و تصمیمات و کارهایش را تایید و تشویق کنید.
👈۲.رفاقت:تنها راه نجات و ارتباط با جوان، رفاقت و دوستی و صمیمیت است.ارتباط بالا به پایین جواب نمی‌دهد بلکه ارتباط دوستانه و همراه گونه نتیجه بخش خواهد بود.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#حاشیه_های_همسر

سلام وقتتون بخیر
من ۳۳ سالمه شوهرم۱۱سال ازم بزرگتره
مشکلی که دارم همسرم خیلی اهل نگاه کردن حرف زدن بازنان دیگرهست
درحدی ک اگرجوربشه خیانت هم میکنه
من دوحاملگی پشت سرهم داشتم وهمسرم دراین
دوسال خیلی بمن خیانت کرد
خودش میگه من شهوتی هستم چون توحامله ای من مجبورم برم بازنای دیگه تاخودموخالی کنم اینابرام دردناکه شمابگیدچکارکنم
واقعازمانی ک حامله نبودم هیچی براش کم نذاشتم خودشم حتی میگه
اماواقعا ازش خسته شدم چنباربخشیدمش امادوباره خیانتشو تکرارکرد
شمابگیدمن چکارکنم خسته شدم ازش دیگه اعتمادی وذوقی و حسی بهش ندارم
جلودختر۹ سالم همش دعواداریم دخترم واقعا خسته شده عصبی شده وسواسی شده تودرسش تمرکزنداره
چون همسرم محبتی ب دخترم نمیکنه اونم همش میگه بابامنودوست نداره😓

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

سلام علیکم

💐این مسائل ، حاشیه های زندگی است. اصل زندگی مشترک ، وجود شما و چگونگی ارتباط شما با همسرتان است.

🌱این ارتباط دو روی یک سکه است،یک روی آن آرامش خود و همسرتان است و روی دیگر آن، تربیت صحیح و آرامش فرزندانتان می باشد.

⭐️⭐️⭐️پر انرژی بودن و نشاط و شادابی همیشگی در خانه و خانواده یکی از پر جاذبه ترین نقش های یک خانم هنرمند است،که مرد و توجه او را به سمت خانه و خانواده جلب می کند.
استقبال و بدرقه گرم برای مرد بسیار جذاب است.
هیچگاه خود و توانایی های خود را دست کم نگیرید و از ارتباط گرم و صمیمی کوتاهی نکنید.

🌱خانه خود را از وجود خود گرم کنید.

🌱روابط زناشویی خود را زیاد تر کنید و زمینه روابط را شما ایجاد کنید و اجازه ندهید هیچ چیزی مانع روابط زناشویی شما بشود.

🌱از عصبانی شدن و پرخاشگری بپرهیزید که زیبایی و جذابیت یک زن را به کلی از بین می برد .

💐کلام آخر اینکه دائما جذاب باشید و از هرچه موجب دفع و دوری همسرتان می شود حذر کنید.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#نوجوان
#بلوغ

با سلام وعرض ادب خدمت شما استاد گرامی عرضع دارم خدمتتون دختری دارم 12ساله خیلی زود رنج وعصبی هستن سر هر چیز کوچک با هم بحث و دعوا داریم نمیزاره حرف آدم تموم بشه فوری نظر میده کارهای روز مره رو باید داعم بهش گوش زد کنم مثلا یه کار اشتباه انجام میده با بهش میگم میگه ببخشید تکرار نمیشه ولی باز همون کارو انجام میده علاقه به جنس مخالف داره تو روخدا کمکم کنید خودم هم خیلی زود عصبی میشم من باید چطور رفتار کنم ممنونم ..... معارفوند هستم

پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام خدمت شما مادر گرامی 🌺

✔️پیشنهاد کلی بنده به شما مادر گرامی ،کسب آگاهی از دوران و روحیه نوجوانی است .بیشتر اوقات این کسب آگاهی و تسلط به شناخت این دوران به اولیا آرامش داده و از برخوردهای تند جلوگیری می‌کند.
✔️باید درک درستی از دوران نوجوانی داشته باشید ،بسیاری از اوقات این رفتارها در این سنین به دلیل سنین بلوغ و رشد طبیعی است 😊
✔️با دخترتان همراهی کنید و بدانید که این رفتارها گذرا و موقت است .
✔️حتما در دوره های تربیت نوجوان شرکت و سعی کنید مهارت‌ها را تمرین کنید .
✔️ حتما بازی‌هایی را با توجه به سن دخترتان با او انجام دهید ،(بازی به ایجاد رابطه صمیمی با دخترتان بسیار کمک میکند)
✔️با جستجوی کلمات گزینشی از پاسخ های قبلی مطرح شده در کانال استفاده بگیرید.
✔️اعتماد به نفس او را تقویت کنید.
✔️ با توجه به استعداد و علاقه او کارهای مشترکی را طراحی و در منزل اجرا کنید.
✔️برای بیان راهکارهای بیشتر از مشاوره تلفنی مجموعه بهره ببرید.

💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#پنهان_کاری

سلام من و همسرم در دوران عقد هستیم .موضوعی که من رو نگران میکنه اینه که همسرم گاهی وقت ها به من دروغ میگه که مثلا کجا رفته و چیکار میکنه در هفته دوبار غیر از تایم کاری میره برای کارش ولی من توی پیام های گوشیش دیدم که با دوستاش قرار نهار گذاشته و رفتن تفریح پدر شوهرم و برادر شوهرم هم همینجوری ان و خانوماشون خیلی طبیعی برخورد میکنن با این موضوع پنهان کاری به نظر شما چه جوری باید ناراحتیم رو بگم و از رفیق بازی اصلا خوشم نمیاد.

پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکارخانم #بهروزبیاتی

عرض سلام و وقت بخیر 🌺

✔️ریشه پنهان کاری همسرتان را پیدا کنید .
گاهی تربیت افراد آنها را به این سمت و سو سوق داده ،لذا مدارا و سازش بفرماییدتا رفع گردد.
✔️گاهی رفتار اشتباه و برخوردهای تند و عجله ای منِ مخاطب باعث تشویق او به پنهان کاری می‌شود.
اینکه حق به جانب باشم ،برخورد تلخ در مواقعی که ایشان صادقانه صحبت می‌کنند مواردی است که باید مد نظر داشته باشید .
✔️خواستار بیان جزئیات و سوالات مکرر و ...‌هم همین طور .گاهی موارد فرد را تشویق به یک کلی گویی می‌کند تا نیازی به پاسخ جزئیات نباشد .
✔️اگر مواردی که بیان کردید زیاد نیست و آسیب و تحدید جدی برای زندگی تان نیست حساسیت نشان ندهید .گاهی اوقات مردان به خاطر حس غرور و مرد گونگی خود نیازی به توضیح و....نمی‌بینند.
✔️از کلمات "باید"و....استفاده نکنید .
به جای اینکه بگویید :
تو باید همه چیز را به من بگویی.
بهتر است من را هم در جریان قرار بدهی

✔️نوع دیالوگ و کلمات خود را مثبت و پیشنهادی انتخاب کنید .
✔️به دنبال مچ گیری و بر ملا کردن و احیانا با کنایه و....صحبت کردن نباشید .
✔️حق طبیعی هر فردی ،گاهی تفریحات با دوستان و به صورت مجردی است .اگر این حق را برای همسرتان و خودتان قائل باشید دیگر ایشان نیازی به پنهان کاری نمی‌بینند.
✔️برای بررسی و فراگیری مهارت‌های ارتباطی و کلامی پیشنهاد میکنم از مشاوره تلفنی مجموعه استفاده بفرمایید .
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#مخالفت_همسر_برای_رفت_و_آمد_خانواده

سلام ممنون از اینکه جوابگوی سوالاتمون
هستید.
من اون هفته سوالی داشتم درخصوص اینکه شوهرم بدون اینکه کوچکترین مساله ای از جانب خانواده ام پیش بیاد اجازه آمدن خانواده ام را نمیدهد...
به سوال اصلیم پاسخ داده نشد.
موضوعات اقتدارو غیره انجام میدم واقعا واقعا باکسی مقایسه اش نمیکنم چون خودش از نظراجتماعی فردی بسیارموفق است .
سوالم این بود من به خانواده ام چی بگویم وقتی دلشان می خواهد خانه من بیایند.؟!
باید بگویم شوهرم نمیخواهد بیایید؟!
ولی پاسخی برای این قسمت داده نشد.
لطفا پاسخ این سوال را بفرمایید.باتشکر

پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی

بسم الله الرحمن الرحیم 🌷

سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی

در مورد مخالفت همسرتون بارفت و آمد خانواده ی شما در وهله ی اول مشکل رو ریشه یابی کنید و عوامل به وجود آمدن این مسئله رو حل و فصل کنید چون اگر این مشکل مدت زمان طولانی ادامه دار شود قطعا شما ادیت میشوید و ممکنه رابطه ی شما با هم مخدوش بشود.
در مورد پاسخ به خانواده
_اگر مشکل خاصی هست که همسر شما به آن دلیل مانع رفت و آمد می‌شود و از نظر شما درست است و خانواده ی شما آدم های منطقی هستند و می‌توانند شرایط شما رو درک کنندمیتونید در این مورد با خانواده صحبت کنید و ازشون بخواهید با کم کردن رفت و آمد به مشکلات دامن زده نشه و با کمی دوری کردن احترام طرفین حفظ بشه .
_اگر شرایط بالا فراهم نبود باید رفت وآمد با خانواده رو موکول کنید به زمان هایی که همسر شما منزل نیستن .می‌توانید با همسرتون صحبت کنید و بفرمایید اگر ایشان مایل نیستن با خانواده روبرو بشن زمان هایی از خانواده دعوت کنید که منزل تشریف ندارند.
_اگر شرط بالا هم فراهم نبود باید سعی کنیددیدار ها رو به منزل پدری یا اقوام ،قرار گذاشتن در پارک و مکان های تفریحی موکول کنید و با عذر خواهی از خانواده به ایشان بفرمایید که شرایط پذیرایی در منزل رو ندارید .


ولی مطمئن باشید این مسئله ریشه دار است که حتما با کمک گرفتن از مشاورین مجموعه و واکاوی موضوع و حل مسئله قابل بررسی هست.

برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم 🌷🌷🌷

کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#مشکلات_بین_فرزندان
من هشت روزه زایمان کردم یه پسر یک سال و ده ماهه دارم که خیلی آجیش رو اذیت میکنه تا الان سه بار گازش گرفته چنگش زده من تمام تلاشم رو کردم که حساس نشه ولی اصلا متوجه آسیب زدن به کودک نیست غافل بشم نوزاد رو آسیب میزنه چه جوری باهاش رفتار کنم دفعه دومی که گاز گرفت با خشم نگاهش کردم و از اتاق اومدم بیرون ولی دفعات قبل و بعدش اصلا به روی خودم نیاوردم
🌸بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز با توجه به اینکه تازه زایمان کرده اید سعی کنید روحیه خودتان را از طریق انجام کارهای حال خوب کن( به شخص شما بستگی داره ببینید چه کاری حال شما رو خوب میکنه) با گرفتن یا دریافت محبت و حمایت از اطرافیان روحیه ی خودتون رو تقویت کنید در واقع تفریح در زندگی شما اهمیت زیادی داره، دوران پسا زایمان رو دریابید.
دوم سعی کنید پسرتون رو زیاد نوازش کنید ، بوس کنید و باهاش تعامل داشته باشید(تعامل اگه بازی یا قصه خوندن باشه بهتره ولی اگه شرایطش ندارید کارهای خونه و بچه داری رو با همکاری کودکتان انجام بدهید) واقعا سخت هست که از نوزاد مراقبت کنید و هم به کودکتان توجه داشته باشید، برای همین ابتدای کار گفتم به خودتون نوازش( کلامی و غیر کلامی ) بدید یا از دیگران بخواهید شما رو حمایت کنند تا روحیه ی شما برای انجام وظایفتان بالا بره اگر منبع نوازشی ندارید و خودتون هم نمی توایند به نیازتون پاسخ بدید از خدا کمک بخواهید نیازتون رو رفع کنه.
فرزند اول و دوم رو تنها و در کنار هم قرار ندهید و اگه دیدید میخواهد آسیبی بزند با پرت کردن و بازی از کنار فرزند دوم دورش کنید .
دوست عزیز واکنش و رفتار شما موقع بروز رفتار نامناسب فرزند اولتون در تشدید و تکرار رفتار بعدی ایشون خیلی اهمیت داره از خدا کمک بخواهید کمکتون کنه و بدون واکنش بد و با مهربانی موقعیت را مدیریت کنید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#ارتباط_با_همسر
#ارتباط_با_نوجوان

سلام. وقت بخیر

من یک پسر13ساله دارم. متاسفانه همسرم رابطه خوبی باهاش نداره، تاییدش نمیکنه. باهاش دوست نیست. همراه خودش جایی نمیبره وازش توقعات بالا داره. کلا شوهر من بیشتر از روح ادمها به جسمشون توجه داره. وچون روحیه خودبرتر بینی هم داره، از بنده هم هیچ حرفی رو قبول نمیکنه. ودر خودش نیاز به اموزش هم نمیبینه.

من چطور باید همسرم رو متوجه کنم؟

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️

سلام خدمت شما
هر چند ارتباط همسر و پسر شما بسیار حائز اهمیت است اما شما می توانید تا حدی با برقراری ارتباط مناسب و پیدا کردن دوست و محیط مناسب این کمبود را مرتفع کنید.البته دقت داشته باشید در این مسیر اصطلاحا تیم سازی نکنید و همواره احترام و ادب نسبت به پدر را به فرزند خود یاد آوری کنید.
به نظر می رسد مشکل اصلی در رابطه شما با همسرتان است. در مرحله اول برای حل این مساله اقدام کنید.برخی خصوصیات قابل تغییر هستند و برخی دیگر را باید پذیرفت و خود را با آن سازگار کرد. پیشنهاد می کنم در مرحله اول با تحسین خصوصیات مثبت همسر خود در جهت اقتدار سازی ایشان پیش روید و مقاومت ایشان را بشکنید سپس می توانید با سیاست‌های زنانه خود به ندرت تاثیر گذار باشید. هم چنین استفاده از تکنیک نامه نوشتن می تواند بسیار مفید باشد.
پیشنهاد می کنم حتما فایل صوتی هنر زن بودن را استفاده کنید و در کنار آن با استفاده از مشاوره تلفنی همکاران در مجموعه راهنمایی دقیق تری بگیرید.
موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️

@hamsaranekhoob
#نوجوان
#دوست_یابی

سلام،دخترم۱۴سالشه دارم یک سال پیش با دختری دوست شدکه اون گرایش به همجنس داره وانقدر بانامه وپیامهای محبت آمیز به دخترم نزدیک شد که من هر چه تلاش میکردم که دخترمو از دستش نجات بدم نشد و دخترم سعی در پنهان کاری و ادامه ارتباطش با اون میکرد دائم عکسای آرایش کرده برای هم میفرستن و به علاوه پیام هایی که از گفتنشون شرم دارم،الان هم در فضای مجازی با هم ارتباط دارن ولی دخترم فکر میکنه من خبر ندارم،امسال مدرسه دخترم عوض میشه،ولی چند روز پیش دخترم اجازه گرفت که با یکی دیگه از دوستاش که من میشناسمش بره پارک کنار خونمون منم اجازه دادم ولی بعدا که گوشیشو چک کردم متوجه شدم با اون دختر قرار گذاشته و فاصله زیادی رو پیاده رفته تا بره خونه اونا،ولی سعی کردم به روش نیارم وفعلا به پدرشم نگفتم تمنا دارم منو راهنمایی کنید،ممنونم

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️

سلام مادر عزیز
دغدعه شما قابل درک و احترام است.
پیشنهاد می کنم برای مدتی تمام رفتارهای مثبت در رابطه دوستی رفیق دخترتان را زیر نظر بگیرید.
دقت کنید دقیقا چه ویزگی های جذابی دارد کا باعث تداوم این رفاقت و مقاومت دختر شما شده که به هر قیمتی حتی پنهانی این رابطه را ادامه می دهد.
این جذابیت ها دقیقا همان نیازهای عاطفی دختر شماست که ممکن است در خانواده شما برآورده نشده و باعث شده در یک رابطه دوستی به دنبال ان باشد.
حتما سعی کنید به همان میزان به دختر خود محبت کنید.با او وقت بگذرانید و پای صحبت های او بنشینید و باب گفتگو را فارغ از نصیحت و سرزنش با او باز کنید.
ضمن اینکه دختر شما به هر حال به دوست نیاز دارد. پس باید جایگزین مناسب برای این دوست پیدا کنید و زمینه رفاقت دختر خود را با قرار گرفتن در محیط های مناسب و یا معاشرت با خانواده های شبیه خود فراهم کنید.
ضمن اینکه فایل صوتی ارتباط با نوجوان می تواند کمک زیادی به شما در حل این مشکل داشته باشد.

موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️

@hamsaranekhoob
#نگرانی
#فوت_همسر

سلام. خانمی ۴۷ ساله هستم حدود پنج ماه از فوت ناگهانی همسرم میگذره و یک فرزند دارم با اینکه طلبه بودم و درس صبر و ..رو خوندم ولی در عمل ناتوانم خیلی گریه می کنم و بسیار وزن کم کردم من هنوز منتظرم همسرم برگردد ، از آینده خیلی میترسم اصلا نمیدونم باید چطور رفتار کنم که من رو به عنوان یک زن بیوه ندانند از مردم میترسم و ازخونه بیرون نمیرم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم .

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

در مورد اضطراب و نگرانی شما باید خدمتتون عرض کنم تلاش کنید تا متوجه بشید ریشه ی این نگرانی ها کجاست و در وهله ی اول دلایلی که منجر به چنین نگرانی های شده اند رو حل و فصل کنید .

۱.وابستگی شدید به همسر .این وابستگی به چه دلیلی ایجاد شده .شما تمام روز روز در کنار هم بودید و بسیار عادت کردید
۲.اضطراب جدایی.اضطراب جدایی به دلیل دلبستگی نا ایمن در کودک اتفاق می‌افتد که باعث میشود شما در کنار دیگران احساس امنیت نداشته باشید و از جدا شدن از همسر به هر دلیلی بهراسید .
۳.تجربه ی تلخ در گذشته(تجربه ی سوگ) .مدتی از والدین دور بودید و تحت فشار روحی قرار گرفتید یا تجربه ی مرگ یکی از نزدیکان رو دارید و دائم فکرتون رو درگیر این موضوع کردید که این اتفاق میتونه برای سما هم رخ بده
۴.عدم آگاهی از مرگ و پذیرش این موضوع.به مرگ نگاهی واقع بینانه ندادید و به مرگ به منزله ی پایان زندگی می‌نگرید و همین دلیل ترس شما رو دوچندان می‌کند.

۵.عدم استقلال فکری .بدون همسر قدرت و توان تصمیم گیری ،حل مسئله و گذران زندگی ندارید و آدم مستقلی نیستید
۶.اختلالات اضطرابی. که حتما باید توسط درمانگر درمان شوید.

توصیه ها:

سعی کنید با کارهای مختلف که مورد علاقه ی شماست وقت خودتون رو پرکنید تا و ذهن خودتون رو بیکار نزارید.

نیاز به عشق و تعلق وتفریح خودتون رو با تعامل برقرار کردن با دوستان سالم،فعال و پویا و کسانی که روحیه ی امیدوار دارند ارضا کنید.

میتونید برای اصلاح مزاج به پزشک حاذق مراجعه کنید ممکن است دچار غلبه ی سودا باشید .

مجموعه ی هنر رضایت از زندگی استاد پوراحمد رو گوش بدید .

با مطالعه نگرش خودتون رو راجع به مرگ تغییر بدید.

در مورد نگاه مردم هم نیازی به نگرانی نیست.شما وظایف را بشناسید و در مسیر رشد خودتون قدم بردارید
البته نیاز به مراقبت هایی هست مثل اینکه نیاز نیست همه جا شرایط خود را بیان نمایید

البته برای آرامش شدن بیشتر توضیح میکنم حتما با یک مشاور امین صحبت داشته باشید.

برای شما خواهر گرامی آرزوی موفقیت دارم 🌷

کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#پاسخدهی_سوالات_جنسی_فرزندان
سلام پسر ۱۵ ساله ام چند بار تا حالا پرسیده چرا مثلا می‌گویند فلانی به پدرش شبیهه بچه از دل مادر بیرون میاد چطور ممکنه یک بچه به پدر شبیه بشه .یا مثلا من یکبار گفتم تو پاره تن من و بابا هستی و ما دوستت داریم با تعجب گفت چطوری؟؟ من میفهمم از وجود شما هستم اما چطوری از بابا ؟و من تا حالا نتونستم جواب بدم و همیشه موضوع مسکوت مانده .نمی‌دانم چگونه جواب درستی بهش بدم که شبهه اش برطرف بشه اما وارد مسائل زناشویی نشه.
🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز
سرمایه ی فرزند از مهمترین سرمایه های زندگی است و خیلی مهم است که اورا درست تربیت کنیم و از مباحث مهم تربیت بحث تربیت جنسی است که لازم است درمورد آن تحقیق و مطالعه کنیم و پاسخ درست و به موقع به فرزندان خود دهیم.
تبریک میگویم که شما در این رابطه دغدغه مند هستید.
با توجه به این که آقاپسر شما ۱۵ ساله هستند به احتمال خیلی زیاد در مدرسه و یا در بین دوستان تا حدودی از این مسائل آگاه شده اند و نوع پاسخگویی شما در جلب اعتماد ایشان میتواند بسیار اثرگذار باشد.
توجه کنید که بهتراست فرزند پاسخ درست را از والدین و افراد امن دریافت کند تا افراد نامطمئن که معلوم نیست چه پاسخی بدهند و شاید قسمت هایی را با اغراق تعریف کنند یا حتی ناقص یا اطلاعات اشتباه بدهند.
🔷اول از همه توصیه میکنم که در این باره پدرشان با ایشان صحبت کنند که هم جنس هستند و راحت تر میتوانند مسائل را مطرح کنند.
🔷اما اگر بار دیگری با این سوال مواجه شدید بدون اینکه دستپاچه و یا نگران شوید پاسخش را بدهید
نیاز نیست همه چیز را بطور کامل شرح دهید
اول لازم است بدانید پسرشما خودش چه میزان اطلاعات دارد
بنابراین از او بپرسید خودت چه فکری میکنی؟
و با توجه به پاسخ خودش کمی اطلاعات بدهید تا حدی که اقناع شود
تا زمانی که سوال بعدی برایش پیش بیاید
نکته ای که مهم است پاسخ باید درست باشد و ساده و کوتاه تا حدی که فعلا سوالش را برطرف کند.
طوری برخورد کنید که اگر سوال و یا دغدغه ای برایش پیش آمد اول با والدینش مطرح کند.
از مباحث دوران بلوغ هم اگر تا کنون با او صحبت نشده حتما پدر محترم این صحبت راهم انجام دهند.
🔷توصیه می کنم صوتهای مربوط به تربیت جنسی فرزندان را از کانال همسران خوب تهیه و گوش کنید.
🔷درصورت نیاز با یک مشاور امین بصورت تلفنی یا حضوری در ارتباط باشید.
موفق و موید باشید.

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
2024/09/25 17:27:45
Back to Top
HTML Embed Code: