Telegram Web Link
#اختلاف_زوجین
#طلاق

سلام وقتتون بخیر،خانمی ۲۴ ساله هستم دوساله ازدواج کردم وخیلی باشوهرم مشکل داشتم وهی میگفت نمیخوامت ،مابه دردهم نمیخوریم طلاق بگیریم ووقتی میگفتم باشه طلاقم بده میگفت نه توافقی طلاق بگیریم والان چندماهه که اومدم خونه بابام اینا ونیومده دنبالم واقعا خسته شدم کلافه ام،فکرکنم که اون میخواد انقدر بذاره بمونم تاخسته شم و خودم درخواست طلاق بدم،من کلاس های هنرزن بودن هم گوش کرده بودم وتمام تلاششم واسه زندگیم کردم ولی نشد،میخوام برم مهریه ام ونفقه ام رو بذارم اجرا،تاحداقل تکلیفم معلوم بشه ،به نظرتون این کارروانجام بدم؟ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی

بسم الله الرحمن الرحیم 🌷

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی


در مورد سوال شما در وهله ی اول
باید دید مشکل شما و همسرتون چیه ؟مشکلات شما ناشی از چه بوده ؟
چه چیزهایی بر این مشکلات و سردی عواطف شما دامن زده ؟
چه اقداماتی برای حل این مشکل انجام دادید و آیا این مشکلات در حدی ریشه ای و بزرگه که اقدام به طلاق کنید و یا خیر با یک سری مهارت آموزی ها قابل حل شدن است .
برای پیدا کردن جواب این سؤالات حتما با یکی از مشاورین مجموعه در ارتباط باشید و صحبت کنید .
بعد از مشاوره گرفتن اگر دیدید مشکلتون قابل حل هست حتما برای برطرف کردنش اقدام کنید اون هم زیر نظر یک زوج درمانگر خبره ولی اگر متوجه شدید مشکل شما حل نخواهد شد و به این نتیجه رسیدید که باید از همسرتون جدا بشید حتما با یک مشاور حقوقی در ارتباط باشید تا شما رو برای اجرا گذاشتن نفقه ،مهریه و دیگر حقوقتون کمک کنه چون اگر خودتون و بدون اطلاع بخواهید این کارو بکنید هم زمان وهم هزینه ی زیادی از شما خواهد گرفت و ممکنه سلامت روان شما رو هم از بین ببره .

باید به این نکته توجه داشته باشید که تهدید ها و فرصت های ماندن در زندگی رو بسنجید و همچنین تهدید ها و فرصت های طلاق و بعد راجع به این موضوع مهم تصمیم بگیرید .

برای درمیان گذاشتن این موضوعات با همسرتون و صحبت کردن باایشون میتونید از یکی از آشنایان که هم مورد اطمینان و قابل احترام برای شماست و هم برای همسرتون کمک بگیرید .

برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم 🌷🌷🌷

کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#تربیت جنسی
#پوشش



سلام.من یه دختر ۷ ساله و پسر ۱۴ ساله دارم.تمام وویس های مربوط به کلاس تربیت جنسی رو هم گوش کردم.اما متاسفانه دخترم تمایل شدید داره به لباسهای برهنه ودامن کوتاه.من تا جایی که عقده ای نشه وقتی پدر و برادرش خونه نباشن اجازه میدم بپوشه.الان هم چندوقتی هست میریم بیرون یا عروسی تا میبینه کسی با پوشش بد هست میگه اینا چرا اینجورین منم بزرگ شدم همینجوری لباس میپوشم..لطفا کمکم کنید چطور رفتار کنم.

پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی

بسم الله الرحمن الرحیم 🌷
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی


در مورد سوال شما بزرگوار خدمتتون عرض کنم
در مرحله ی اول باید ریشه ی این مشکل رو بررسی کرد.
تمایل دختر شما به پوشیدن لباس های برهنه میتونه
۱.به خاطر سخت گیری و یا حساسیت بالای شما به این موضوع باشه.
۲.از سنین خیلی پایین به این مدل پوشش عادت کرده والان با افزایش سن شما تمایل دارید جلوش رو بگیرید و مقاومت میکنه.
۳.در این موضوع الگویی داره که این الگو میتونه از دوستانش ،همسالانش یا دیدن انیمیشن ها و کارتونهایی که شخصیت هاش این مدل پوشش رو دارن باشه.
۴.با توجه به مرحله ی رشدی کودک که دوست داره الان مرکز توجه باشه با پوشیدن این دست لباس ها قصد جلب توجه داره .


پس باید بررسی کنید و ریشه ی این موضوع رو در کودک پیدا کنید و در مرحله ی دوم توصیه هایی که خدمت شما عرض خواهم کرد.

۱.زمانی که از شما چنین درخواستی برای پوشش داره نصیحت نکنید ،منع نکنید ،سرزنش نکنید ،حساسش نکنید فقط سعی کنید براش حواس پرتی ایجاد کنید و طبق قانونی که در پوشش دارید براش توضیح بدید که مثلا این مدل دامن رو فقط توی خونه یا عروسی میتونی بپوشی و الان باید لباس دیگه ای بپوشی.
۲.اگر گفت در آینده میخوام این مدل لباس رو بپوشم اصلا واکنش نشون ندید و تغافل کنید .( نصیحت ممنوع )
۳.برای ارضای نیاز جلب توجه سعی کنید مهر و محبتتون رو بهش چند برابر کنید .در مواقعی اصلا خارج از لباس پوشیدن باهاش وقت بگذرونید ،بازی کنید ،کارهای مثبتش رو حتما مورد تایید و تشویق قرار بدید.
۴.لباس های پوشیده ی متنوع ،زیبا و طبق سلیقه ی خودش براش تهیه کنید تا حس زیبایی شناسیش رو تاحدی ارضا کنید .
۵.در مواقعی که لباس مناسبی به تن داره شما ،پدر ،پدر بزرگ و مادربزرگ با یک جمله ی تاییدی کوتاه در حدی که چقدر این لباس بهت میاد ،چه رنگ زیبایی داره ،چه انتخاب خوبی تاییدش کنید ولی متوجه باشید خیلی در این مورد در کلام نباید زیاده روی بشه مثل اینکه تو فوق العاده ای ،بهترین لباس الان تن توست .این مدل تعریف کردن به جای خودش آسیب داره .پس کلام کوتاه و تاییدی .
۶.اگر تمایل شدید به پوشیدن دامن کوتاه داره میتونید با ست کردن جوراب شلواری ها ،ساپورت های زیبا این شرایط رو براش فراهم کنید .

و درآخر سعی کنید اگر الگویی در این مورد دارد حتما باید حذف شود .

برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم 🌷🌷🌷

کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#بد_اخلاقی_نوجوان

سلام وقتتون بخیر
من یه خواهری دارم حدودا چهارده ساله خودمم بیست سالمه خیلی بی حوصلگی میکنه و فحاشی خانواده ازین کارش خیلی اذیت میشیم و بیشتر اوقات از شدت ناراحتی گریه میکنم همیشه غر میزنه و همیشه میگه که من حالم از قیافت بهم میخوره من واقعا دیگه کلافه شدم از طرفی هم نمیخوام برای فرار از خواهرم ازدواج کنم ولی خیلی حالم بده
هر چقدرم صبر میکنم و خوش رفتاری از مادرمم بیشتر بهش محبت میکنم ولی نمیشه که نمیشه

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز

یقینا فضایی که قرار دارید بسیار سخت و دشوار هست برای شما ولی ان شاءالله با آموزش مهارت هایی این مشکل حل می شود.
توجه بفرمایید که برای حل شدن این مشکل به صورت ریشه ای، ابتدا باید پدر یا مادر محترم پیگیری کنند.

🍀در رابطه با سوال شما این نکته را توجه کنید که خواهر شما در آستانه ورود به نوجوانی است و خیلی از این رفتارها؛ اقتضای رشد و سن ایشان است و می طلبد که شما با این دوران آشنایی خوبی داشته باشید و بتوانید با حوصله و با آرامش رفتار کنید و شرایط سنی اش را درک کنید.

به هر حال در این دوران فضای مجازی و ارتباط با دوستان نیز بسیار اثر گذار است یکی از ویژگی های نوجوان در این سنین اینست که دیده شود و یا خود را شبیه به همسالان خود کند و بسیار به تایید و توجه دیگران دقت می کند.

🍀شما خواهر محترم سعی کنید ارتباط رفیقانه با خواهر خود برقرار کنید. مدام تذکر دادن و امر و نهی کردن بیشتر زمینه ی لجبازی را فراهم می کند بلکه سعی کنید غیرمستقیم بستر اثرگذاری را فراهم کنید.

ارتباط ایشان را با محیط های سالم مثل مسجد یا کانون های فرهنگی برقرار کنید.

همچنین زمینه ارتباط گیری با دوستان خوب را برایش فراهم کنید.

اگر ارتباط زیادی با دنیای مجازی دارد سعی کنید مدیریت کنید و برای استفاده از گوشی موبایل قانون مشخصی در منزل داشته باشید.

خودتان به عنوان خواهر نقشِ الگویی بسیار مهم دارید.
پدر محترم نیز برایش بیشتر وقت بگذارد و رابطه دوستانه ای برقرار کند. ایجاد رابطه عاطفی مناسب؛ وقتگذاری و شنیدن صحبت ها می‌تواند کمک به بهبود کیفیت ارتباط شما کند.

🦋پیشنهاد می کنم مجموعه "تربیت فرزند نوجوان از ۱۰ سال تا ۱۹ سالگی" را از کانال تربیتی همسران خوب تهیه و گوش کنید تا با ویژگی ها و نیازهای دوره نوجوانی بیشتر آشنا شوید و بتوانید ارتباط خوبی با خواهرتان برقرار نمایید.

موفق و موید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#کاهلی_نماز_همسر

سلام خدا قوت .من با شوهر م ک نماز کل گذاشته کنار ونمی خونه چطور باید برخورد کنم احساس کردم تنبیل هستن و بهشون گفتم ولی میگن نه من هیچ حسی ب نماز خوندن ندارم یعنی برام فرقی ندارن بخونم یانه دغدغه یا غذاب وجدان برا نماز نخواندن ندارن . وقصد بارداری دارم ب همین دلیل دست نگه داشتم وبرام مهم نمیتونم چشم پوشی کنم. یاعلی

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

🔰در مسیر زندگی هر انسانی فراز و نشیب‌های زیادی وجود دارد و آنچه انسان را به سرمنزل مقصود می‌رساند صبر و استقامت و البته تلاش هدفمند در راه رسیدن به کمال و خوبی‌هاست . شما خواهر گرامی مطمئن باشید با تدبر و تفکر و مشورت در تمام امور زندگی موفق می‌شوید.

✓هنر زنانه‌ی شما در حُسن رفتار ، و نرمی و متانت شما در گفتار می‌تواند آرام آرام تغییرات مثبتی در همسرتان ایجاد کند.

⬅️بررسی کنید در زندگیتان چه عاملی باعث این سستی و فاصله در اعتقادات ایشان شده است.

✔️در‌مقابل بی‌توجهی همسر به نماز و ... ، هرچه می‌توانید نماز و روزه را بزرگ و با اهمیت بشمارید و آن را گرامی بدارید و آثار و برکات آن را در گفتار، اخلاق و رفتار و زندگی به نمایش بگذارید.
✔️وقتی نماز می‌خوانید بیشتر به همسرتان توجه کنید تا ایشان احساس کنند که این رفتار و گفتارِ بهتر و محترمانه‌ی شما در أثر همین نماز و روزه‌ی شما به وجود آمده.
✔️گاهی،از پیامدهای ناگوار بی‌نمازی، برای همسرتان بیان شود، مثل اینکه کسی که نماز نمی‌خواند همیشه سرگردان و مضطرب و پریشان است و ...
✔️هرگز مقابله به مثل نکنید.و فضای لجبازی را ایجاد نکنید.
مثلا نگویید، اگر نماز نخوانی، یا اگر فلان کار را انجام ندهی، من هم فلان کارها را انجام نمی‌دهم و...
✔️به هیچ وجه با همسرتان به مشاجره و بگومگو نپردازید حتی اگر حق با شما بود .
✔️همیشه و در همه حال جانب ادب و احترام را نسبت به همسرتان رعایت کنید.
✔️فضای خانه را جذاب و غرق در شادابی و نشاط کنید.
✔️با اقوام یا دوستانی که به لحاظ اعتقادی و اخلاقی مقید هستند و البته اجتماعی، اهل‌کار و تلاش و دارای روحیه شاد هستند ارتباط برقرار کنید( رفت و آمد)
✔️سعی کنید برای همسرتان ، رفیق و شنونده خوبی باشید و با درک ایشان مسائل و مشکلات را بهتر و راحت‌تر حل کنید.
✔️آبروی او آبروی شماست، در خانه و بیرون از خانه با احترام و اکرام ایشان ،حافظِ آبروی او باشید.
✔️هیچگاه و در هیچ موقعیتی عزت و اقتدار همسرتان را نشکنید و همیشه و درهمه جا اقتدار او را حفظ کنید که شما با این کارتان در اصل ،پشت و پناه و تکیه گاه خود را حفظ کرده‌اید.
✔️همسر شما بیش از هر چیز نیاز به تایید و همراهی شما دارد ،اگر نقدی داشتیداز هنر زنانه‌ی خود استفاده کنید و بسیار با لطافت و تا می‌توانید به صورت غیرمستقیم بیان کنید.
✔️از توان خود برای برانگیختن عواطف و احساسات همسرتان استفاده کنید.
✔️هرگز در صدد بی‌احترامی و تخریب شخصیت همسرتان نباشید و سعی کنید با یادگیری مهارت های کلامی و هنر زن بودن و خوب گوش دادن، ایشان را جذب رفتار خودتان کنید.

👈از روایاتی که در رابطه با اهمیت نماز است ، برای ایشان استفاده کنید و البته نوع بیان بسیار مهم است که محترمانه و محبت‌آمیز باشد و از روی خیرخواهی، چرا که در اینصورت ان شاءالله تأثیر کلامتان بیشتر خواهد شد.

👈توجه داشته باشید که این مشکل همسرتان مانع فرزند آوری شما نیست.

✔️پیشنهادمی‌کنم،مجموعه‌صوتی‌ یا کتابِ «هنرِ زن بودن» برای‌ِخودتان و«هنرِ مرد بودن» را برایِ‌همسرتان،از کانال تهیه بفرمایید.

🔅این نکته را مد نظر داشته باشید که خداوند به خاطر صبوری هایی که انجام می دهید و با رفتارهای ایشان سازگاری دارید، اجر و ثواب به شما خواهند داد.

🌷ان‌شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#نشان_دادن_جای_خصوصی

سلام جواب سوال قبلی منوکانال نذاشتین!
پسرم۵سالش تموم شده امروز شنیدم به خواهر۳سالش گفت بیاجای خصوصی روبه هم نشون بدیم اونم موافقت کرد که من رسیدم.حواسشون رو پرت کردم و کنارشون موندم و.. مسایل مربوطه رو رعایت میکنیم.و از بچگی توضیح دادیم جای خصوصی هیچکس نبینه و... یکبار هم پارسال این اتفاق افتاد که بازهم متوجه شدم حواسشون پرت کردم و بعد مدتی فراموش کردن.رابطشون خیلی دعوایی هست یکم صمیمی میشن و همدیگه رو بغل کردن اینطور شد.

🌹🍃 پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇

🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺

سلام و وقت شما هم بخیر.
ممنونم از اعتمادتون به ما🌹.

در ارتباط با مسئله ای که فرمودید باید چند نکته را خدمت شما عرض کنم:

🔸 کودکان در سنین کودکی به دلیل کنجکاوی هایی که دارند، تمایل به کشف و کاوش در بدن خود دارند و به بازی هایی از قبیل دکتر بازی علاقه نشان می دهند. از این رو شما باید یک سری موارد را در این باره رعایت کرده و انجام نمایید.

🔹 ابتدائا خود شما و همسرتان از رفتارهایی که موجب حساسیت فرزندانتان می شوند خودداری نمایید. مثلا لباس های مناسب جلوی فرزندان خود بپوشید و رفتارهای عشوه گرانه که مخصوص اتاق خواب می باشد انجام ندهید.

🔹 هرگز کودکان خود را در خانه با یک دیگر تنها نگذارید و همیشه به صورت نامحسوس مراقب آن ها باشید.

🔹 زمانی که آن‌ ها برای بازی کردن به داخل اتاق می روند، به هیچ عنوان در اتاق بسته نباشد و آن ها با درب باز با یک دیگر مشغول بازی شوند.

🔹 به هیج عنوان‌شب ها تنها در خانه ی کسی نمانند و اگر می خواهند جایی بمانند حتما با خود شما بمانند.

🔹 زمانی که آن‌ ها را در حال انجام کار نامناسبی می بینید، با استفاده از تکنیک تغافل و چشم پوشی کردن، حواس آن ها را پرت کنید و دیگر به هیچ عنوان به روی آن ها نیاورید.

🔹 سعی کنید ارتباط صمیمی و با مهارتی با فرزندان خود داشته باشید و آن ها را همراه با اقتدار با محبت تربیت نمایید.

🔹 توصیه ی بنده به شما این هست که کلاس های مرتبط با تربیت صحیح کودک و تربیت جنسی فرزندان جناب آقای محسن پور احمد خمینی را گوش نمایید و آن ها را در مسیر تربیتی خود اعمال نمایید.

ان شاءالله موفق باشید🌹

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹

@hamsaranekhoob
#وابستگی_به_مادر_پس_از_ازدواج

سلام خسته نباشید.
من ۲۱ سالم هستش و همسرم ۲۵.
۴ سالی هستش که ازدواج کردیم.
مشکل من خودم هستم😞
خیلی حرف مامانم رو زندگیم تاثیر داره (کلا تو بچگی و مجردیمم ببشتر از مامانم حساب میبردم تا بابام تقریبا) و بیشتر از مامانم انگار حرف شنوی دارم تا شوهرم.
شوهرم ازاین موضوع به شدت ناراحته خودمم از همسرم بدتر.خواهشا راهنماییم کنید.چیکار کنم انقدر حرف مامانم مهم نباشه و همسرم اولویت اولم باشه.


🌹🍃 پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار #خانم_ملکیان👇

🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺

سلام و وقت بخیر خدمت شما.

ممنونم از اعتمادتون به ما.

ازدواج مقدس ترین پیوند بین زن و مرد هست که در اسلام خیلی بدان سفارش شده است.

🔹 یکی از نکات مهمی که در ازدواج از اهمیت زیادی برخوردار است توجه به این مسئله است که زن و مرد باید برای هم دارای اولین اولویت باشند.

🔹🔹🔹یعنی شما در انجام کارها نظر همسرتان در اولویت باشد و همچنین برای همسرتان هم نظر شما.

🔹🔹 در مسیر ازدواج شما می توانید از تجربیات و نظرات بقیه ی افراد استفاده کنید اما تصمیم گیرنده ی نهایی شما و همسرتان هستید.

🔸 یکی از موارد فوق العاده مهمی که باعث افزایش صمیمیت بین زوجین و ارتباط مناسب آن ها با یک دیگر می شود این هست که یک خانم و آقا در ارتباط با یک دیگر دارای مهارت کافی باشند.

🔸 یکی از مهارت های خیلی مهمی که خانم باید آن را بداند این هست که تحت هر شرایطی اقتدار و ابهت همسر خودش را حفظ نماید. یکی از راه های افزایش ابهت و اقتدار در آقایان این هست که همسر شما بداند و برایش اثبات شده باشد که شما به حرف وی توجه کافی نشان می دهید و حرف ایشان برای شما در اولویت است.

🔸 شما باید آرام آرام با اصلاح طرز تفکرتان و کم کردن وابستگی به مادرتان و اینکه در اولویت قرار دادن همسرتان باعث بهبود روابط زناشویی شما می شود، در اولویت بودن ایشان را بهشان ثابت کنید.

🔸 در هر حال حتی زمانی که در جمع با نظر همسرتان موافق نیستید، احترام ایشان را نگه دارید.

🔸 برای زندگی خودتان حریم خصوصی داشته باشید. بسیاری از موارد در زندگی مشترک بین خانم و آقا محرمانه هستند. نیازی نیست که شما هر چیزی را به مادرتان بگویید و نظر ایشان را بخواهید. ما زمانی که خودمان سفره ی دلمان را برای دیگران باز می کنیم به صورت مستقیم و غیر مستقیم به آن ها اجازه ی نفوذ در زندگی مان را می دهیم.

🔸 توصیه ی اکید بنده به شما این هست که کلاس های هنر زن بودن ۱ و ۲ جناب آقای محسن پور احمد خمینی را در ارتباط با همسر فرا بگیرید و آن‌ ها را در زندگی خودتان به کار بگیرید.

🔸 اگر وابستگی شما به مادرتون جوری هست که به هیچ عنوان نمی توانید از ایشان مستقل باشید بهتر هست که در این ارتباط با یک روان شناس امین و با تجربه صحبت بفرمایید.

ان شاءالله در پناه خدا موفق باشید.

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹

@hamsaranekhoob
#عدم_تمایل_به_فرزندآوری
#طلاق_عاطفی
با سلام ببخشید در مورد کسانیکه که میپرسن چرا فرزند نمیارید چه پاسخی باید بدیم ، خانمی ۳۸ ساله هستم و همسرم ۳۹ ساله که پنج ساله ازدواج کردیم و به خاطر بی محبتی و بداخلاقی و خانواده محور نبودن همسرم از همون دوران نامزدی طلاق عاطفی ما وجود داشته و الان هم فقط به خاطر خانواده هاست که داریم زندگی ادامه میدیم البته تا حدودی خانواده ها در جریان طلاق عاطفی ما هستن ، چون سردی رابطه همسرم با من کاملا مشخص هستش
🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهرگرامی
درشرایط سختی به سر میبرید و این سوالات اطرافیان هم شرایط را برای شما دشوارتر کرده است و اگر تغییری در رویه ی خود ندهید روز به روز خسته تر خواهیدشد.
اول از همه این را مد نظر داشته باشید که زن کانون محبت و گرمی عاطفی خانه است و اگرچه به محبت مرد نیاز دارد اما اگر خوب به قدرتی که خدا به او داده توجه کند و ارتباطش را با خدا تقویت کند حتی در صورتی که مردی بی توجه هم داشته باشد انرژی اش را زود به دست می آورد.
🔸پس در قدم اول سعی کنید ارتباطتان را با خدا تقویت کنید به این صورت که با خدا حرف بزنید همان حرفهایی که دوست دارید به یک مشاور بزنید را به خدا بگویید و درد دل کنید.این بسیار در حال روحی شما اثر گذار است.
🔸یک کاغذو قلم بردارید و فکر کنید پنج سال پیش به چه دلایلی این مرد را انتخاب کردید؟چه ویژگی های مثبتی داشتند؟قطعا هر انسانی در کنار ویژگیهای منفی ویژگیهای مثبتی هم دارد.لطفا به نیمه ی پر لیوان هم توجه کنید.
🔸سعی کنید صبر فعال داشته باشید یعنی صبوری کنید و در عین حال تغییر را از خودتان شروع کنید.فکر کنید ببینید همسرتان در این زندگی از چه چیزهایی ناراضی است و قسمتهایی که قابل درست شدن است را اصلاح کنید.
🔸خواهر خوبم عمر به سرعت میگذرد و حیف است که با سردی و ناراحتی این هدیه ی گرانبها را سپری کنیم پس بخاطر خدا از خطاها و ناراحتی ها بگذرید و بخاطر خدا تلاش کنید.(نه به خاطر خانواده ها)
🔸روزانه وقتی را به ورزش اختصاص دهید.
🔸کتابهای خوب بخوانید و در دوره های مفید شرکت کنید.
بعنوان مثال دوره ی رضایت از زندگی،کنترل خشم،هنرزن بودن۱و۲ را در کانال همسران خوب تهیه و گوش کنید.(و البته عمل کنید).
🔸و در رابطه با کسانی که سوال میپرسند لازم نیست که برنامه های زندگی و حتی مشکلاتتان را برای دیگران شرح دهید تا قانع شوند و سوال نپرسند.بهرحال هرکسی ممکن است این سوال خصوصی را از شما بپرسد شما در مرحله ی اول باید اهمیت نظر دیگران را برای خودتان کم کنید.
و در پاسخ بگویید ان شاءالله هرچه خدا بخواهد و بلافاصله بحث را عوض کنید.
وآرامش روحی خودتان را حفظ کنید.
ان شاءالله همه چیز بهتر خواهد شد.
موفق و موید باشید.
🔸🔸🔸اما نکته ی بسیار مهمی که باید به آن توجه شود همین بحث طلاق عاطفی است که باید حتما ریشه یابی شود و ان شاءالله با تلاش و ممارست برطرف شود چرا که با دست روی دست گذاشتن و گذر زمان و فقط صبر چیزی درست نمیشود
حتی اگر دیگران هم سوالی بپرسند یا نپرسند مسئله ی اصلی که باید جدی گرفته شود طلاق عاطفی و سردی روابط شماست که پیشنهاد میکنم با یک مشاور امین در ارتباط باشید.🔸🔸🔸
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#شغل

سلام وقت بخیر
شوهر بنده زمانیکه ب خواستگاری آمد و ازدواج کردیم تازه در بیمارستان استخدام رسمی شده بود ایشون پرستارن اما شش ماه بعد ک کرونا اومد خیلی شروع کردن ب غر زدن و گفت ک میخاد کنکور بده و شغلش رو دوست ندارن و پزشکی میخاد بخاطر اینکه بهش مرخصی ندادن انصراف داد با وجود مخالفت‌های من و خانواده و نشست برای درس خواندن سال اول گفت درست نخوندم و با مخالفت من دوباره یکسال تو خونه موند و من دو سه تومن با پرستاری بچه در میاوردم و خرج میکردیم امسال هم قبول نشدن و رتبش بدتر هم شد اما باز میگه میخام بشینم همه باهاش مخالفت کلی باهاش حرف زدم افسرده شده چاق شده اصلا ب فکر من و اقتصاد نیست ما توی خونه پدرم هستیم و اجاره نمی‌ده فقط یکسال اجاره داد نمی‌دونم چکار کنم

پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بهروزبیاتی

عرض سلام خدمت شما 🌺
✔️زندگی کشکولی از خوشیها و ناخوشیهاست،شما همسر و همسفر و همراه شوهر و زندگیتان هستید ،پس در تمام لحظات کنار هم باشید .همان طور که از همسر خود همچنین توقعی دارید .
✔️به همسرتان اقتدار دهید .
✔️غرور او را نادیده نگیرید .
✔️گاهی مسائل زندگی شما خاص زندگی خودتان هست ،نباید راز زندگی را با دیگران مطرح نمایید.
✔️با دیگران مشورت کنید اما اختیار زندگی خود را به دیگران ندهید .
✔️سعی کنید به همسرتان اعتماد کنید .
✔️روابط کلامی خود را تقویت کنید .و مهارت‌های کلامی و روش های صحیح انتقاد را فرا بگیرید .
✔️او را تشویق به گرفتن مشاوره تحصیلی بکنید .
برای مشورت بیشتر با مشاورین امین کانال تماس بگیرید .
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ازدواج

سلام
دختر ۱۶ ساله ای که به طور غیرمستقیم بگه میخوام ازدواج کنم
باید به خواستگار اجازه داد که بیان یا نه؟

پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بهروزبیاتی

عرض سلام خدمت شما مادر دغدغه مند🌺

✔️خیلی هم خوب و عالی برای داشتن دختر خانمی که الحمدلله کم کم بزرگ شدند و نیازهاشون و ....رشد کرده .پس حس بدی نداشته باشید ،برعکس خوشحال باشید از بزرگ شدن فرزندتان.
✔️این عکس العملها گویای رشد و تکامل دختر شما میباشد اما به منزله عجله و نهایی بودن مطلب نیست .دختر شما قدمهای اولیه را دارند طی می‌کنند.
سعی کنید به این حس و حال و ....دخترتان جهت و سمت و سوی صحیح بدهید .
✔️ سطح آگاهی های او را با کتاب ،مطالعه و شرکت در دوره های پیش از ازدواج افزايش دهید.
✔️با او برخورد تند و سرزنش آمیز نداشته باشید.
✔️هر کسی با دیگری متفاوت است ،ببینید توانایی ،تحمل و آگاهی های منحصر به فرد دخترتان چگونه است .آیا درک درستی از ازدواج دارد؟
✔️نیازی نیست هر خواستگاری را به منزل راه دهید ،با توجه به شرایط اولیه هر خواستگار همان قدر پیش بروید ،گاهی از همان ابتدا جواب شما منفی است ،و نیازی به ادامه جریان خواستگاری نیست .
✔️اگر شرایط اولیه تا ۴۰ ،۵۰ درصد اوکی بود ،مرحله بعد .....
✔️پیشنهاد بنده این هست که خواستگارهایی که تا چند درصد موافق هستید را به صورت رسمی بپذیرید ،حداقل خوبی این موارد کسب تجربه برای خود و دخترتان خواهد بود .چرا که ترس از برخورد با جنس مخالف کم می‌شود، کمی جدی تر به موضوع ازدواج نگاه می‌کند.
✔️در کل همراه فرزندانتان باشید نه روبه روی آنها و خواسته هایشان .

💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#وسواس_فکری_عملی
#ترس_از_رابطه

سلام. خانمی مقیدم.‌ ۴ ساله متاهلم و بچه یکساله دارم. همسرم ۲۷ و خودم ۲۲ ساله. شوهرم وسواس فکری عملی داره نه فقط طهارت و نجاست، تو حرف زدن تو نظافت تو انجام کارهای عادی. از اول ازدواج از رابطه گریزان بود.‌معذرت میخوام کلا زیر ۵بار رابطه داشتیم.‌با اینکه من به نیازهاش اهمیت میدم (رعایت نظافت و عشوه گری و لباس مناسب و ادب و احترام و خلاصه همه چی. خودشم قبول داره)اما اصلا انگار هیچی. هنر زن بودن و طلاق عاطفی رو گوش کردم اما دیگه تو فکر طلاقم. اونقدری فشار رومه که با اینکه مقیدم میترسم به گناه بیفتم.

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و خداقوت خدمت شما🌸
خواهر عزیزم شما یک فرزند دارید و خدا راشکر مقید و اهل رعایت مهارت های زنانگی هستید .
شما باید با حفظ اقتدار همسرتان و هنر زنانگی کم کم ایشان را ترغیب کنید که پیش مشاور یا پزشک برای درمان وسواس شدیدشان برود. به ایشان بگویید که او و زندگی تان را دوست دارید و این مسئله باعث فاصله افتادن بینشان می شود .
اگر زیر بار مشاور نرفت ، شما پيش طبیب حاذق اسلامی رفته و برای درمان ایشان اقدامات لازمی که دارد را دریافت کنید و برای ایشان اجرا کنید .
ان شاءالله با توکل بر خداوند متعال و توسل بر ائمه معصومین علیهم السلام مشکلتان حل خواهد شد .

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#تشکیل_گروه_نوجوانان_فامیل

سلام
آیا تشکیل گروه برا دختر دایی و پسر عمه و پسر خاله د و دختر خاله ی گروه ده نفره هستن در سن ده تا شانزده سال اشکال داره
تو گروه خنده و پیام و غیره میذارن

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و خداقوت خدمت شما🌸
تشکیل گروه و کانال های خانوادگی فی نفسه اشکالی ندارد ، اما وقتی افراد گروه دختر و پسران نوجوانانی هستند که در دوره ی پر از احساسات و هیجانات قرار دارند ، هرچند پیام های شوخی و طنز بینشان رد و بدل شود ، اما رفته رفته وابستگی و راحتی بیشتر بین اعضا را در فضای حقیقی و یا همان مجازی ایجاد میکند . و حریم حیا و پاکدامنی که باید بین نامحرمان هرچند که فامیل هستند باشد ، از بین می رود .
مثلا دونفری که قبلا خیلی برایشان مشکل بوده در فضای حقیقی باهم صحبت کنند ، فضای مجازی این قابلیت را برایشان فراهم میکند که خیلی راحت باهم ارتباط برقرار کنند .
و نتیجه ی این موارد ، ارتباط راحت تر در فضای حقیق و خدای نکرده گناهان بیشتر را به دنبال خواهد داشت.
بهتر است این ارتباط و ایجاد گروه بین هم جنس ها اتفاق بیفتد .مثلا دخترخاله ها و دختر دایی و عمه ها باهم دیگر یک گروه جداگانه داشته باشند ؛
و گروه پسرها هم جدا باشد .
هرچند نظارت غیرمستقیم شما والدین در چنین گروه هایی را هم می طلبد .
با آرزوی موفقیت و عاقبت بخیری برای شما و فرزندان دلبند شما 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob#تشکیل_گروه_نوجوانان_فامیل

سلام
آیا تشکیل گروه برا دختر دایی و پسر عمه و پسر خاله د و دختر خاله ی گروه ده نفره هستن در سن ده تا شانزده سال اشکال داره
تو گروه خنده و پیام و غیره میذارن

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و خداقوت خدمت شما🌸
تشکیل گروه و کانال های خانوادگی فی نفسه اشکالی ندارد ، اما وقتی افراد گروه دختر و پسران نوجوانانی هستند که در دوره ی پر از احساسات و هیجانات قرار دارند ، هرچند پیام های شوخی و طنز بینشان رد و بدل شود ، اما رفته رفته وابستگی و راحتی بیشتر بین اعضا را در فضای حقیقی و یا همان مجازی ایجاد میکند . و حریم حیا و پاکدامنی که باید بین نامحرمان هرچند که فامیل هستند باشد ، از بین می رود .
مثلا دونفری که قبلا خیلی برایشان مشکل بوده در فضای حقیقی باهم صحبت کنند ، فضای مجازی این قابلیت را برایشان فراهم میکند که خیلی راحت باهم ارتباط برقرار کنند .
و نتیجه ی این موارد ، ارتباط راحت تر در فضای حقیق و خدای نکرده گناهان بیشتر را به دنبال خواهد داشت.
بهتر است این ارتباط و ایجاد گروه بین هم جنس ها اتفاق بیفتد .مثلا دخترخاله ها و دختر دایی و عمه ها باهم دیگر یک گروه جداگانه داشته باشند ؛
و گروه پسرها هم جدا باشد .
هرچند نظارت غیرمستقیم شما والدین در چنین گروه هایی را هم می طلبد .
با آرزوی موفقیت و عاقبت بخیری برای شما و فرزندان دلبند شما 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#تربیت_دینی
سلام خدمت استاد بزرگوار
بنده دختری دارم ۱۰ سالشه و ب سن تکلیف رسیده برای نماز ب مسجد میریم.کلا روضه ی خونگی و مسجد زیاد میبرمش.ولی الکی میگه نماز ظهرم و خوندم وبرای نماز مغرب وضو نمیگیره میگه من ازبعد ظهرکه نماز خوندم وضو دارم
تا الان بهش سخت نگرفتم طوری وانمود میکنم که بهش اعتماد کردم با اینکه میدونم دروغ میگه چه کار کنم نماز خون بشه راه درستش چیه؟ در ضمن پدرش و دختر بزرگم که ۲۰ سالشه نماز نمیخونن لطفا راهنماییم کنین🙏🙏🙏
🌸بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام انشالله خدا در این امر مهم یاریگر شما،بانوی عزیز باشد که در این زمانه به فکر تربیت احسن هستید.
در ابتدا به ائمه توسل پیدا کنید و ازشون کمک بخواهید ما با نگاه این بزرگان ره صدساله رو می پیمائیم انشالله و از شهیدان برای تربیت صحيح غافل نشید.
دوم بر روی انس و تقویت رابطه خودتون با دخترتون تلاش کنید به چه سبک؟؟؟؟ روزانه با هم حرف بزنید و باهاشون شوخی کنیدو بخندید، این کار رو مثل نماز برای خودتون واجب بدونید تا انس شما برقرار بشه.
دوم باهاشون یه وقتایی بازی کنید براشون کتاب بخونید و مخصوصا قهرمانهایی مثل شهدا را براشون برجسته کنید و در مورد این دسته از افراد براشون کتاب بخرید و کتاب بخونید.
سوم در روز بغلشون کنید و بوسشون کنید و نوازششون کنید و یکی از ویژگی های مثبتشون رو برجسته کنید( دروغ نباشه و سعی کنید بیشتر ویژگی های غیر خدادادی باشه).
سرزنش کلامی و غیر کلامی،نق و غر به جان عزیزانتون رو رها کنید و خیلی کم امر ونهی کنید(البته گام به گام این کار رو انجام بدید که خودتون بتونید مدیریت کنید).
سعی کنید حداقل هفته ی یکبار به حرم امامزادگان ، مساجد و گلستان های شهدا در رفت آمد باشید .
دوست عزیز گام های فوق را آرام و به تدریج پیاده کنید با برداشتن لقمه های کوچک از این رفتارها کم کم خودتون رو عادت دهید و رابطه تون رو با فرزندتون تقویت کنید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#خیانت
سلام وقتتون بخیر
ممنون بابت کانال فوق العاده خوبتون و سپاس بیکران از جناب استاد پور احمد خمینی.
من خانمی 49 ساله هستم و همسرم 54 سالشه، توی این دوران زندگی باهم، به فاصله 13 سال، تا حالا دوبار بهم خیانت کرده و هر دوبارش با سند و مدرک بوده و هست ( یکی شون دائم و یکی صیغه ) و دوتا هم بچه آوردن که حدود 20 سالشونه، حالا به ظاهر، هردوتارو طلاق داده ولی بچه هاش هستن دیگه. ولی منو طلاق نمیده و میگه خیلی دوستت دارم.😭😭 مشکلات من خیییییلی زیاده ولی معضل اصلی اینه که شوهرم دااااااااائم سرش توی گوشیه و با زنهای نامحرم چت میکنه و خیلی هم چشم چران و دروغگو و مرموزه و جلوی خودم فیلمهای پورن میبینه، توروخدا راهنماییم کنید چیکار کنم؟ ممنونم. در ضمن من هنر زن بودن 1 رو کامل گوش کردم
🌸بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
حقیقتا از شنیدن زندگیتون دلگیر شدم و خدا رو شکر می کنم در این شرایط به جای رها کردن دنبال ساختن هستید.
دوست عزیز برای تغییر یک نفر، یا باید خود شخص آگاهی پیدا کنه و به معرفت برسه یا در دایره ولایت و محبت شخص دیگر یا خدا قرار بگیره و سوم معجزه ای به نام دعا در حقش او را متحول کنه...حالا شما به عنوان همسر شخص، اول دعا کنید و از خدا بخواهید تا تغییر کنند مثل یک مضطر واقعی بدانید اول باید خدا بخواهد . در گام دوم سعی کنید در خونه کتابخوانی داشته باشید که محتواش مشکل همسرتون باشه با عواقبش، البته با تکرار مکررات و بی سلیقگی باعث زدگی نشده‌.
سوم رابطه ی خود را در همه ابعاد عاطفی ، جنسی ،جسمی و... ارتقا بدید (از مطالب کارگاه ها و کتاب ها استفاده کنید).
سعی کنید روزانه باهمسرتون صحبت کنید و انس برقرار بشه و برای خانواده برنامه بریزید که وقت شما و همسرتون پر بشه که وقت‌ کمی برای دیدن این فیلم ها وچت ها داشته باشه هر کسی باید خودش برنامه بچینه ولی برای مثال باهم صحبت کنید و چای بخورید یه وقتایی با هم غذا بپزید و ظرف بشورید و خاطره بازی کنید به سبکی که لذت ببره و وقتش پر بشه...
اقتدار و احترام همسرتون رو مخصوصا جلوی فرزندان بالا ببرید.
سعی کنید به ائمه و شهدا توسل پیدا کنید و آرام و به تدریج گام‌های فوق را در زندگی پیاده کنید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#ارتباط_با_خانواده_همسر

سلام،۲۲ سال هست که ازدواج کردم شوهرم تک پسر هستندو سه خواهر از همان دوران عقد متوجه وابستگی شوهرم به خانواده اش شدم سن پدر و مادرش هم حدودا۸۵ سال هست اوایل خیلی سخت بود هر جور که شد بالاخره با این قضیه کنار اومدم الان که مادرشان مریض هستند و در بستر توقع دارند که هر روز به خانه ی شأن برود واقعا شوهرم مشغله ی کاری زیادی دارنداگر یک روز نروند پدر شوهر بد برخورد می کنددر طول هفته من حرفی ندارم ولی یه جمعه را دوست دارم شوهرم با ما وقت بگذرونن ایشان هم خودشون خیلی مشتاق به رفتن به تفریح و گردش هستند ولی باید بعد پاسخگوی پدرشان باشند این موضوع من را خیلی اذیت میکند
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خواهر عزیزم
قطعا وابستگی همسر به خانواده مساله آزار دهنده ای است.اما اجازه دهید با توجه به توضیحات ارائه شده شما من بیشتر نام مسئولیت پذیری بر روی این رفتارها بگذارم.
همان طور که اشاره کردید همسر شما تک پسر هستند و به همین واسطه به خصوص با توجه به کهولت سن پدر و مادر ایشان مسئولیت زیادی را احساس می کنند که قطعا این مسئولیت پذیری برکات و آثار مثبت فراوانی به همراه خواهد داشت. پس اگر با این نگرش به قضیه نگاه کتید چه بسا مشوق همسر خود هم خواهید بود.
از سوی دیگر با شما موافقم که هر نوع رفتار افراطی می تواند اثر سوئی به همراه داشته باشد. پس با همفکری همسر خود برنامه‌ریزی بهتری داشته باشید و با توجه به اینکه ایشان هم تمایل دارند زمان بیشتری در کنار شما و فرزندان خود بگذرانند از این پیشنهاد شما استقبال می کنند.
با برنامه ریزی واقع نگرانه می توانید تا حد زیادی متعادل تر رفت و آمد داشته باشید به نحوی که هم رضایت خانواده همسر شما جلب شود و هم شما به خواسته خود برسید.

موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️

@hamsaranekhoob
#تفاوت_سنی_با_همسر
#ارتباط_با_همسر

سلام علیکم وقت بخیر ممنون از کانال خوبتون
همسر بنده ۵سال از خودم بزرگتر هست و من حسرت دخترهای کم سن و سال تر از خودم را میخورم البته به خودش نمیرسه همیشه به خودم میگم شاید ازدواجم اشتباه بوده و اینکه هردوی ما مذهبی هستیم
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما
برادر گرامی دقت بفرمایید که علاقه بعد از ازدواج نیاز به مراقبت دارد تا همچنان زنده نگه داشته شود. اگر به قول معروف تلاشی برای حفظ و بهبود رابطه خود با همسرتان نداشته‌ باشید قطعا به مرور زمان دچار فرسودگی در رابطه و ازدواج خود می شوید و دقیقا در چنین موقعیتی که ذکر کردید قرار می گیرید.
توصیه می کنم ابتدا تمام خصیات مثبت همسر خود را یادداشت کنید، از جمله هم مشخصاتی که باعث شد با وجود تفاوت سنی ذکر شده به ازدواج با ایشان اقدام کنید. یادآوری این موارد به آرامش فکری شما کمک می کند.
همچنین دقت کنید هیچ زن و یا شوهری کامل نیست ولی بنا به پیشرفت و کسب هر چه بيشتر رضایت همسر است.چه بسا شما با دختران کم سن و سال تر هم چالشهای مربوط به خودشان را داشتید.
بنابراین طی یک گفتگوی مسالمت آمیز حتما خواسته های خود را از همسرتان بیان کنید. و در مقابل انتقادات احتمالی یا خواسته های ایشان را پذیرا باشید و برای جلب رضایت ایشان اقدام کنید.
نهایتا توصیه می کنم از مشاوره تلفنی همکاران در مجموعه تربیتی همسران خوب و هم چنین فایل صوتی هنر مرد بودن استفاده بفرمایید.

موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️

@hamsaranekhoob
#ناملایمت_های_زندگی
#آسیب_اطرافیان

سلام،من خانمی ۲۲ ساله هستم ۲ساله که ازدواج کردم خداروشکر همسر خوبی دارم،مشکل من بردارم هست که مدام پشت سر شوهرم و خانوادش در حضور پدرومادرم بدگویی میکنه و ناسزا میگه و روی اونها اثر میزاره و اونا همراهیش میکنن،شوهر من از هیچ کمکی به برادرم دریغ نمیکنه ولی برادرم به غریبه کمک میکنه ولی به ما نه برعکس برادرم من با نامزدش بسیار خوب برخورد میکنم بهترین هدیه هارو بهش میدم در صورتی که برادرم برای عروسی من هیچ کادویی نداد(از قصد)،لطفا راهنماییم کنید چجوری مشکلمو با خانوادم بر طرف کنم

🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی

     🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺

🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار

الحمدلله که همسر خوب و همراهی دارید و در زندگی زوجین تفاهم و همراه بودن بسیار ارزشمند و نعمت بزرگی هست
آن شاالله خداوند فرزندان صالح زیادی رو قسمتتون کنه

خواهر عزیز هرکس در زندگی فردی با مسائل و مشکلاتی درگیر هست و در هر صورت باید طوری مدیریت و رفتار کند که با مسائل کنار بیاد و برای ذهن و فکرش اون رو حل کنه
خیلی خوبه که انسان خودش رو هر لحظه در محضر خدای متعال ببینه و هر خیر و محبتی هم که به دیگران داره برای رضای خدا باشه و توقع جبران توسط خلق خدا رو نداشته باشه
اینطور هست که انسان در دنیا احساس آرامش میکنه و برای آخرتش توشه جمع میکنه
تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز

در هر صورت اگر توهین ها و یا رفتار ایشان به خانواده تون آسیب وارد میکنه و باعث ناآرامی میشه رفت و آمدتون رو با ایشان محدود بفرمایید، در حد ضرورت ، طوری که ایجاد حساسیت و حاشیه نکنه

با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸

💠کانال تربیتی همسران خوب💠

@hamsaranekhoob
#دخالت_اطرافیان
#دیدگاه_به_زندگی

سلام و عرض ادب من خیلی بدبخت هستم، خواهر شوهر ، مادر شوهر، پدر شوهر، همش تو زندگیم دخالت میکنن، دخالتشون هم نامحسوس هست یعنی فقط به شوهرم میگن به من با لبخند و خنده همیشه برخورد میکنن، بعد شوهرم تو خونه از دلم در میاره و اجرا می‌کنه حرفاشون رو، شوهرم همه چیز رو برا خانواده تعریف میکنه، یعنی اونا هی ازش میپرسن چه خبر، اینم سیر تا پیاز رو میگه احساس میکنم دیگه محرمم نیست خواهرشون خیلی دخالت می‌کنن و بهش میخواد یاد بده زندگی رو همش هم با انتقاد، من چیکار کنم، دارم روانی میشم .

🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی

     🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺

🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
مسئله ای که میفرمایید نیاز به بررسی و توضیح بیشتر داره
ولی خواهرعزیز هر چیزی که آدم از شرایطش توصیف کنه اگر واقعیت هم نداشته باشه به وقوع میپیونده
زندگی اون چیزی نیست که وجود داره اون چیزی هست که ما تصور و تفکر میکنیم
نگرشتون و زاویه دید شما هست که زندگیتون رو تعریف میکنه
سعی کنید نگاهتون رو عمیق و بزرگ کنید
اگر به دنیا و آدماش بعنوان یک ابزار وسیله نگاه بفرمایید براتون مسائل سهل میشه خودتون به آرامش می‌رسید
واقعیت دنیا هم همینه یه مدتی یسری اسباب بازی میریزن جلومون همه اش بازی پس درست نیست کل زندگیمون گریه و ناراحتی کنیم که اسباب بازی مون خرابه هر چی که هست باهاش بازی کنید
اونی موفقه که بهتر بتونه با اسباب بازی هایی که جلوشه کنار بیاد، بازی کنه و اداره اشون کنه

حتما با مشاور امین در ارتباط باشید

با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸

💠کانال تربیتی همسران خوب💠

@hamsaranekhoob
#عصبی_بودن
#تعدیل_مزاج
#نماز_خواندن

سلام علیکم
ضمن عرض تشکر وخدا قوت خدمت استاد گرامی اقای پور احمد  میخاستم از ایشون خواهش کنم که یک مشاور و روانشناس کار درست ومتدین مثل خودشون در شهر اصفهان بمن معرفی کنند پسرم ۲۴ سالشه تازگیها خیلی عصبی میشه مخصوصا وقتی ازش میپرسیم کجا میری یا مثلا با کی میری شبا دیر میاد خونه خیلی نگرانش هستم حرفم را گوش نمیده میدونم که راهش را دارد اشتباه میره دل بکار کردن نمیده امسال لیسانس روانشناسی گرفته با فامیل هم رفت وامد نمیکنه  مدتی پیش چندین جلسه رفتیم پیش یک روانشناس مدتی هم بهتر بود ولی متاسفانه چون با خدا ارتباط نداره دوباره دارد به همون حال برمیگرده از شما ملتمسانه میخواهم که کمکم کنید که فقط دغدغه ام نماز خوندن و خوب شدن پسرم هست
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی

     🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺

🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
در ابتدا روی تغذیه ایشون بررسی های لازم رو بفرمایید
مصرف سرخ کردنی ها فست فودها ادویه جات و ... موجبات پرخاشگری افراد رو فراهم میکنه
توصیه میکنم حتما برای تعدیل مزاجشون به اطبا سنتی مراجعه نمایید
یکی از رژیم های غذای که به آرام شدن جسم و روح بسیار تاثیرگذار هست پاکسازی سموم بدن صفرا و بلغم زیادی بدن رژیم خوردن آش جو هست

علاوه بر آن تا والدین ایشان نمازخواندنشان تاثیر در رفتار و سبک زندگی نگذاره شاید تاثیری روی نماز خواندن بچه ها نگذاره

سعی بفرمایید بیش از پیش نسبت به ایشان محبت و توجه کنید به ایشان شخصیت بدید مسئولیت بسپرید

ایشان را تشویق به ورزش و تحرک و کسب درآمد کنید و برایشان بستر مشغولیت داشتن رو فراهم نمایید

سلسه جلسات تربیت جوان استاد پوراحمد رو پیگیری و نکته برداری بفرمایید

با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸

💠کانال تربیتی همسران خوب💠

@hamsaranekhoob
#نزدیک_بودن_منزل
#خانواده_همسر

سلام باعرض تسلیت ایام محرم وقبولی عزاداری ها..خودم ۳۰سالمه ..پسرم ۲ماه دیگه میشه ۲سالش از الان شوهرم میگه بهش یاد بده بره دستشویی..ولی بعضی از خانما میگن پسرا رو از ۲ونیم سالگی باید یاد داد..یه دختر ۴ماهه م دارم که اونو فقط کهنه مشما میزارم برای کمک به اقتصاد خانواده..پسرم معمولا در روز چند بار شلوار خودش رو درمیاره و پوشکش رو هم باز میکنه این کارش چه مفهومی داره..به کلمه بابا..مامان..دایی..تموم شد میگه ..با...ما...دا..قطع..فقط همینا رو میگه دندونم هنوز ۶تا داره..صحبت کردن و دندوناشم دیر نشده ؟از کی شروع کنم دستشویی ببرمش؟هر وقت میرم دستشویی میاد اونجا شیر آب رو هم بازو بسته میکنه...نزارم بیاد کلی گریه میکنه..لطفا راهنمایی کنید باتشکر🌹

🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی

     🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺

🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
آن شاالله که بسلامتی و هرچه طریعتر وارد زندگی مشترک بشید
اینک ایشون نسبت به خانواده اشون احساس مسئولیت میکنن و حس حماست گری دارن اصلا مسئله ناراحت کننده و بدی نیست و نشان میده که ایشون فردی قدر شناس مسئولیت پذیر و متعهد هست
در رابطه با منزل توصیه شده در یک ساختمان و یا فرض بفرمایید جوار هم نباشه چرا که از یکسری رفت و آمدهای اضافی و در امتداد دخالت های بی جا جلوگیری بشه ولی اینک فرض بفرمایید در یک محله و نزدیک هم باشه ان شاءالله مشکل خاصی رو ایجاد نمیکنه
در ثانی شما با تایید حس مسئولیت همسرتون و همراهی کردنش و گاهی پیش قدم شدنتون در بعضی امور مثل توجه و محبت به مادر همسرتون بسیار بسیار میتونید اعتماد ایشان را نسبت به خودتون جلب کنید و همین امر موجب میشه تا اگر در آینده نظری هم داشتین در قبال آن گارد نگیرن و پذیرا نظراتتون باشن و همراهی بهتری باهاتون کنن
امیدوارم شما بتونید با مناعت طبع و بزرگ منشی با این امر مواجه بشید و با انر زنانگی این مسئله رو تبدیل به فرصت برای خودتون قرار دهید

با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸

💠کانال تربیتی همسران خوب💠

@hamsaranekhoob
#حدود_رابطه_با_دیگران

سلام ببخشید دختر ۱۳ ساله ای دارم متأسفانه خواست خدا نبود و تک فرزند هست(بعلت بیماری خودم)،اشتباها در سن کودکی که میگفت من برادر خواهر میخوام ،بهش گفتیم که بچه های خاله دایی به جای خواهر برادران باشن،الان که بزرگ شدن بهشون به چشم خواهر و برادر نگاه میکنه باهاشون رابطه دوستانه داره،میخواستم بدونم حدود رابطه باید چگونه باشه چطوری بهش بفمونم که حد و حدودا رابطه چقدر باشه؟؟
و روحیه ای حساس و عاطفی داره.

🍃🌹پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇

🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷

سلام خدمت شما.
ممنونم از اعتمادتون به ما.

🔹 شما در ابتدا باید آرام آرام به صورت کلامی برای فرزند خود مفهوم نامحرم و محرم را توضیح دهید.

🔹 خودتان در عمل اهل رعایت کردن باشید و حدود خودتان را با نامحرم مشخص سازید. فرزند شما وقتی در عمل حدود رابطه ی شما رو ببیند خودش از شما الگو برداری می کند.

🔹از پسر دایی ها و پسر خاله ها و سایرین که وی با آن‌‌ها رابطه ی صمیمانه دارد بخواهید که با وی رابطه ای در حد و حدود شرعی داشته باشند.

🔹زمانی که فرزند شما آرام آرام در حال رعایت کردن هست او را تشویق نمایید؛ زیرا این کار باعث تقویت آن عمل در فرزند شما خواهد شد.

🔹🔹 توجه به این‌نکته حائز اهمیت است که ممکن است تا این عمل در کودک‌شما نهادینه شود، زمان ببرد؛ زیرا که از کودکی در ذهن او جور دیگری جا افتاده است. شما صبور باشید و به رفتار صحیح خودتان ادامه دهید.

🔹🔹🔹 در این میان سعی کنید با فرزند خودتان رابطه ی صمیمانه و بدون سرزنش کردن داشته باشید تا تاثیرگذاری حرف و عمل تان برای وی دو چندان شود.

ان شاءالله در پناه خدا موفق باشید 🌺.

🔸کانال تربیتی همسران خوب🔸
@hamsaranekhoob
2024/09/25 15:23:12
Back to Top
HTML Embed Code: