Telegram Web Link
Forwarded from پرومتئوس (سجاد بابائی) (Sajjad Babaei)
کتاب " شیوع بیماری های عفونی "
تالیف : سجاد بابائی / انتشارات ارشدان

خوشبختانه بعد از تمامی سنگ اندازی ها، چاپ و نشر کتاب "شیوع بیماری های عفونی با نگاهی به چالش های پیش رو" که نتیجه پروژه بررسی سیستماتیک سه ساله با نام "شیوع" است، به قلم اینجانب( س.بابائی) صورت گرفت.
این کتاب در چهار فصل و 368 صفحه تنظیم شده که دیدگاه تئوری پیچیدگی در سیستم ها بر قالب کتاب حاکم بوده و در واقع دنیای میکروارگانیسمی به مثابه یک سیستم پیچیده و دینامیک مد نظر و بررسی قرار گرفته است. با مطالعه هر فصل، بیشتر و بیشتر با بیماریهای عفونی و چالش های برآمده از آن آشنا شده و در پایان به بررسی پیچیده تر شدن بیماری های عفونی در آینده و خطر انقراض ناشی از پاتوژن ها پرداخته شده است.
رفرنس های این کتاب همگی از کتب، مقالات و گزارشات معتبر سازمان های بین المللی اتخاذ شده اند.
کتاب مذکور، دیدگاهی نوین و برآمده از علم فیزیک را در بررسی بیماریهای عفونی به کار گرفته که با دیدگاه رایج در این حوزه تفاوتهای چشمگیری دارد. و البته شایان ذکر است که جامعیت کتاب باعث شده که پژوهشگران و دانشورزان حوزه های دیگر از جمله؛ علوم اقتصاد، علوم اجتماعی و نیز زیست شناسی تکاملی و سینتتیک نیز از مطالعه کتاب دست یافتی علمی داشته باشند.
این کتاب زیر نظر و با مقدمه دکتر نصراله سهرابی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و مدیر گروه علوم آزمایشگاهی دانشکده پیراپزشکی، به چاپ رسیده و توسط ایشان به عنوان رفرنسی مناسب برای دانشجویان و علاقه مندان به حوزه بیماریهای عفونی معرفی شده است.

"شیوع بیماری های عفونی : با نگاهی به چالش های پیش رو"/ سجاد بابائی.
موسسه آموزشی تالیفی ارشدان/تهران 1396 .
مرکز خرید آنلاین :
www.arshadan.com
www.arshadan.net
مرکز پخش و توزیع :
021476255
موزاییک رومی؛ تصویر مترُدروس، فیلسوف اپیکوری، که بر حکمت "پند واتیکان 14" تأمل می کند.

👇👇👇👇
@hamporseh
ما فقط یک بار به دنیا آمده‌ایم؛ نمی‌توان دوبار متولد شد و ضرورت ابدی این است که دیگر متولد نشویم. اما تو، گرچه صاحب فردا نیستی، خوشی را به دور می‌افکنی. به تعویق افکندن زندگی را فرسوده می‌کند و هر یک از ما می‌میریم بی‌آن‌که زمانی در اختیار داشته باشیم.

#متردروس
#مکتب_اپیکور

@hamporseh
دست کم از ریشه های تجزیه امپراتوری روم به دست مخالفانش، که بربر خوانده شدند، در طول چند سده قدرت انقیادی امپراتوری و نپذیرفتن سرکوب رومی ها بود. هرچند زندگی در واحد بزرگ تر و بعد بزرگ تر و زندگی در وحدتی که کثرت رو شامل بشه همیشه برای یک انسان گرا مطلوب تر از زندگی با افق دید محدود شده با قوم و زبان هست؛ هر قومی و هر زبانی با هر تعدادی. اما تراژدی اونجاست که ماشین ملی گرایی بیش از امپراتوری خون خورد و این خون فقط برای استقلال و عدالت نبود.

#حقوق_قومی
#کردستان

@hamporseh
مختصری دربارۀ تناسخ، اخلاق و بعضی چیزها...

معتقدند مدارکی هم هست که ثابت می کند اگر بمیریم روحمان به انسان یا جانوری دیگر منتقل می شود. اینطور بیشتر احساس راحتی میکنند. نمی دانم چرا از بهشت و جهنم ادیان ابراهیمی یا مثلا ادیان سلتیک، احساس آرامش کمتری کسب می کنند تا تناسخ.
آن ها بهشت و والهالا دارند با لذت های فراوان، گاه جهنم هم دارند برای آدم های شرور.
اما مسئله این است که "هوشیاری" ما، به استنادات فراوانتر علم تجربی، کاملا چیزی خارج از مغز مادی ما نیست، همچون احساسات ما، و همچون عقلانیت ما که با مرگ نابود می شود. پس هرچه باور داشته ایم نیز با مرگ نابود می شود و اگر روحی داشته باشیم که بخواهد به هستی مطلق بپیوندد، یا به برزخ و بهشت و جهنم برود، و یا در انسان یا جانوران دیگری حلول کند، اگر کمتر از داروهای مخدر و روان گردان آرامش بخش باشد بیشتر نیست.
اما این استدلال های عامه پسند مبنایی برای اخلاقیات و عمل اخلاقی هم هست.
عمل اخلاقی، با هر پایه ای نظری یا پیشا تأملی، عملی است که با انجامش احساس خوبی میکنیم. درست مانند غذایی که با خوردنش احساس خوبی میکنیم، یا ورزشی که با انجامش احساس خوبی میکنیم. دوست داریم، پس انجامش می دهیم و یا گمان میکنیم که خوب است پس انجامش میدهیم. زیرا در نهایت احساس خوبی میکنیم.
احساس خوب، چیزی است که جسم ما از ما طلب می کند، با همین قیاس عمل اخلاقی نه محدود به اعمالی خاص است و نه آنقدر سیال و متغیر. زیرا جسم آدمی نه آنقدر محدود و خط کشی شده است و نه آنقدر متغیر، بسان تکه ابری در هوای بادی.

#تناسخ
#اخلاق


@hamporseh
#مستند: «اسلام: داستان ناگفته!»
مستندی «تحقیقی» درباره اسلام که دیدگاه رایج سنت اسلامی را به چالش می کشد.
با دیدن این مستند شاید برخی از روایت های بدیل سازنده را ما ایرانیان که با زمینه و کلام اسلام آشنا هستیم به سادگی نپذیریم. با این حال، نمی توان نکته هایی بدیع این مستند را نادیده انگاشت.

(به زبان انگلیسی)

#اسلام #تاریخ #سنت

👇👇👇👇
@hamporseh
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#مستند: «اسلام: داستان ناگفته!»
مستندی «تحقیقی» درباره اسلام که دیدگاه رایج دربارۀ سنت اسلامی را به چالش می کشد.

@hamporseh
دانلود #مستند سه قسمتی و ارزشمند «جنگاوران خدا» (2007) دربارۀ بنیادگرایی در ادیان ابراهیمی
تهیه کننده:‌کریستین امانپور | CNN

برای دانلود کلیک کنید

👇👇👇👇👇
@hamporseh
#نمودار خانواده های زبانی جهان کهن



#دانلود تصویر با کیفیت بالا

👇👇👇👇👇
@hamporseh
196.jpg
1.3 MB
#نمودار خانواده های زبانی جهان کهن


@hamporseh
✍️یکی از مشکلات مشترک، متبذل و بیش از حد تکرار شدۀ عده ای از طرفداران تجدد و طرفداران اهل دین استفاده از میراث دینی یا ملی برای تطبیق آن با ارزش های عام و شناخته شدۀ جهان مدرن است، مانند آنها که به دنبال اثبات برقراری «حقوق بشر» در اسلام هستند، یا میخواهند بگویند فلان رفتارِ فلان پیشوای دینی نشان می دهد که دین اسلام کاملاً با فلان ارزش های انتخابی مدرن یکسان است، به همین نسبت افرادی که از حکومت و حکومت داری کورش و داریوش، به دنبال این هدف هستند؛ اثبات آنچه که پذیرفته ایم، و معرفی آن به عنوان میراثی که داشتیم. اگر این افراد با ارزش های مدرن همدلی دارند، چنین ارجاعات تاریخی بیشتر تلاشی ایدئولوژیک و یا سیاسی است تا تحقیقی. که اگر این تلاش سیاسی است پس ناظر بر منافع است، و هر گونه سخن گفتن درباره دقیق بودن یا نبودن یا درست بودن یا نبودن استنادات تاریخی، و یا فهم درست یا غلط مفاهیم ربطی به روحیه تحقیق علمی ندارد و صرفاً سیاسی است.

✍️نکته مغفول این است که حکمت حکیمان و فرزانگی نهفته در سنت ها و آیین ها، چه آن ها را الهی بدانیم یا خیر، مقبول انسان ها و انسانیت بوده است، و در نهایت میراث انسانی است، میراثی که می توان حکمت آن را با شرایط جدید و لوازم بهتر «تجدید» کرد.


@hamporseh
Forwarded from گفتارها (میلاد کریمی)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
فرار از رنج های زندگی بر رنج زندگی می افزاید. راه در مواجهه با رنج است. با کار ،معنای زندگی انسان ساخته می شود.بی دلیل نبود که متفکرانی مانند اسمیت ، ریکاردو تا مارکس "کار را ملاک ارزش "میدانستند.
خیرﹾ در بیرون تولید نمی‌شود، بلکه به عمل شخصی عابد، و در نتیجه، به مراقبت از خویشتن بستگی دارد.

#پرکلوس
✍️ In Christianity man is made in the image of God. What a wise man-made saying. Ludwig Feuerbach believed otherwise; man has projected his inabilities in the form of God, he created it. Quite wise! Here we may put that God-creator mind, however you define it, comes out of a 'brain' still evolving after millions of years of factual evolution, physically and mentally.

✍️Put it in an analogical way, we as human beings can't fly, we don't have wings, most probably, we won't have nothing like it. Yet, we share a similar physical organic structure to look at the world and think; our brain and body.

✍️So, contrary to some philosophers, thinkers and social scientists trying to out-root or debunk the legitimacy of modern secular thought, in terms of metaphorical and/or structural similarities, I think they are quite wrong. We can learn so many things from religion. All of us as humans, share a common ground, the earth, and similar bodies. Yet, religion came out of our natural physical minds bounded and ruled by physical laws and unfolded mysteries. [...]

S. S. Gh.

@hamporseh
اعتقاد به خدایان، خلاف ادعای رایج، به هیچ وجه ضامن عدالت میان انسان‌ها نیست. زیرا، آن‌ها که عدالت را محترم نمی‌شمارند، ترس از خدایان مانع بی‌عدالتی ایشان نخواهد شد. اما حکیمان عدالت پیشه‌اند، نه به دلیل ترس از خدایان، بل به تبعیت از خرد.


#دیوگنس_اهل_اوینو_اُندا
#مکتب_اپیکور


@hamporseh
روح #مدرن و معطوف به شناخت و تغییر، محتاج کالبدی است برای زندگی. و لازمه‌اش فهم دیگری از فراورده‌‌های انسانی نظیر سنت‌ها و مذاهب است؛ راه‌هایی از پانتئوم به خانه‌ها.


@hamporseh
نیچه معتقد است انگیزه‌ی خواستِ قطعیت درباره‌ی اولین و آخرین چیزها را باید «جوانه‌ای از درخت دین» دید. اولین و آخرین چیزها به پرسش‌هایی از شناخت اشاره دارد که مربوط به «دوردست‌ترین سرزمین‌ها» است، مثل جهان چگونه آغازید؟ و یا هدف آن چیست؟ تنها تحت‌تأثیر احساس‌های دینی و اخلاقی است که این پرسش‌ها برای ما چنین ثقل مخوفی کسب کرده‌اند. آن‌ها چشم را خسته می‌کنند و در برابر چشم جز تاریکی بر تاریکی نمی‌افزایند.

چگونه نیچه بخوانیم | کیت انسل پیرسون | ترجمه‌ی لیلا کوچک‌منش


@hamporseh
2024/09/23 12:19:25
Back to Top
HTML Embed Code: