Telegram Web Link
پس از دوسال تلاش و مجاهده و دادن تلفات سنگین ..این مزد ماست
@gacogo
🔴شاخص ابتلا به کرونا در آلمان باز هم رکورد شکست

شاخص ابتلا به کرونا در آلمان باز هم رکورد زده و به بیش از ۸۹۴ رسیده است. در طول شبانه‌روز گذشته ۲۱۴ نفر دیگر در این کشور قربانی ویروس کرونا شده‌اند.

مؤسسه روبرت کخ شاخص ابتلا به کرونا در آلمان را ۸۹۴.۳ اعلام کرده است. این شاخص روز گذشته ۲۴ ژانویه (۴ بهمن) برابر با ۸۴۰.۳ و هفته گذشته برابر با ۵۵۳.۲ بود.
شاخص ابتلا به کرونا شمار ابتلای جدید به این ویروس در طول یک هفته در هر ۱۰۰هزار نفر را نشان می‌دهد.

مؤسسه روبرت کخ روز سه‌شنبه ۲۵ ژانویه اعلام کرد که در طول ۲۴ ساعت گذشته شمار ابتلای جدید به ویروس کرونا در آلمان حدود ۱۲۷هزار مورد بوده است.
این شمار حدود ۶۴هزار مورد بیش‌تر از روز گذشته و حدود ۵۳هزار مورد بیش از سه‌شنبه پیش است.
در طول ۲۴ ساعت گذشته همچنین ۲۱۴ نفر دیگر در آلمان قربانی آلودگی به ویروس کرونا شده‌اند.
شمار مرگ و میر بر اثر بیماری کووید ـ ۱۹ در این کشور تا کنون به ۱۱۶هزار و ۹۶۰ نفر رسیده است.
شاخص میزان بستری شدن در بیمارستان نیز در حال حاضر برابر با ۳.۸۷ است.
تا کنون بیش از ۸میلیون و ۸۷۱هزار نفر در آلمان مبتلا به ویروس کرونا شده‌اند./ دویچله

https://www.tg-me.com/gacogo
🔴 بازگشت محدودیت‌ها در صورت شدت اُمیکرون و افزایش تعداد شهرهای نارنجی و قرمز

وزیر کشور تاکید کرد: «اگر شهروندان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنند و اُمیکرون شدت پیدا کند، بی‌تردید محدودیت‌ها باز می‌گردد.»

احمد وحیدی در پایان جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: «در جلسه سه‌شنبه موضوعات متعددی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. نخست، اُمیکرون و شدت شیوع آن بررسی شد و در همین راستا تاکید شد رعایت مقررات بهداشتی مورد توجه قرار گیرد. بی‌تردید اگر در رعایت این مورد کوتاهی کنیم شیوع اُمیکرون و افزایش بستری‌ها دردسرساز خواهد شد.»/ روزنامه سپید

https://www.tg-me.com/gacogo
میریم که داشته باشیم....
@gacogo
🔴 چرا علائم اومیکرون ملایم‌تر از سویه دلتاست؟

اومیکرون سویه‌ای از بطن ویروس "سارس کوو ۲" است که به یمن علائم خفیف‌تر ابتلا به آن "واریانت ملایم‌" نیز خوانده می‌شود. ظاهرا سیر شدید بیماری کووید ۱۹ در ابتلا به این سویه به‌ندرت دیده می‌شود. اما چرا؟

ملایم بودن علائم ابتلا به اومیکرون، سویه نوپدید کرونا نسبت به دلتا، دانشمندان فرانکفورت آلمان و دانشگاه کنت بریتانیا را بر آن داشته تا این راز سر به‌ مهر را بگشایند.

طبق نتایجی که این تیم تحقیقاتی در مجله تخصصی "سل ریسرچ" منتشر کرده است، آزمایش‌های سلولی نشان‌ داده‌اند که اومیکرون در مقایسه با دلتا به‌ویژه در مقابل اینترفرون‌ها حساس است.

اینترفرون‌ها پروتئین‌هایی هستند که سلول‌های آلوده به ویروس از خود آزاد می‌سازند تا سیستم ایمنی را تحریک کرده و بدن را در مقابله با این عامل بیماری‌زا مقاوم سازند.

مارتین مایکلیس از دانشکده علوم زیستی دانشگاه کنت می‌گوید: «ظاهرا اومیکرون برخلاف دلتا نمی‌تواند جلوی تولید و ترشح اینترفرون‌ها در سلول‌های مبتلا را بگیرد.»

سلول‌های مبتلا به ویروس ، اینترفرون‌های مشخصی را تولید و ترشح می‌کنند که از جمله می‌توانند به عنوان مواد پیام‌رسان، سلول‌های دیگر را از نفوذ عامل بیماری‌زا آگاه سازند.

اینترفرون‌ها برای واکنش‌های ایمنی غیراختصاصی و در پاسخ خیلی سریع مهم هستند. پاسخ‌ غیراختصاصی با واکنش‌ ایمنی اختصاصی که به زمان بیش‌تری برای پیدایش نیاز دارد فرق دارد.
در این نوع واکنش برای مثال پادتن مناسب علیه یک عامل بیماری‌زا ساخته می‌شود.
در این مطالعه تحقیقاتی همچنین اثربخشی داروهای بیماری کووید ۱۹ علیه اومیکرون نیز به قیاس گذاشته شده است.
تمامی هشت ماده مهم دارویی علیه این بیماری در برابر اومیکرون نیزمانند دلتا اثربخشی مشابهی‌ از خود نشان داده‌اند.
ییندریش سیناتل، پژوهشگر مؤسسه ویروس‌شناسی پزشکی دانشگاه گوته فرانکفورت گفت، این بررسی این امید را ایجاد کرده که تلاش‌های فوق‌العاده‌ای که در راه کشف داروهای کووید ۱۹ انجام شده بیهوده نبوده است.
https://www.tg-me.com/gacogo
🔴 رنگ قرمز به نقشه کرونایی کشور بازگشته....

متاسفانه پیک ششم آغاز شد! با داشتن تجربه دوساله پاندمی کرونا باید شیوه متفاوت تری در برخورد با آن برگزید, نگاهی اجمالی به کشورهای مختلف یا شیوه های مختلف برخورد که تا حدود زیادی موفق بوده اند ( قطعا آمار پایین مرگ مهمترین فاکتور مورد نظر در بررسی هاست) و اتخاذ یک راهکار تلفیقی با توجه به تجربیات خودمان از این بین. قطعا بهترین شیوه ما در همزیستی با کرونا تا اتمام پاندمی خواهد بود.

اما در این بین یکسری از شیوه ها که مورد وثوق اکثریت کارشناسان است یه شرح زیر میباشد:
_ انجام قرنطینه های سخت و کامل اما کوتاه مدت با آغاز پیک ها ...

_انجام قرنطینه و رعایت دقیق پروتکل ها برای بیماران خاص و افراد مسن....

_پیگیری واکسیناسیون همگانی و دوره‌ای بوستر....

_مطالعه نقاط ضعف و قوت سایر کشورها در مواجه با پاندمی و بکار گیری تجربیات خوبشان....

_آموزش مداوم به آحاد مردم، بخصوص استفاده مداوم و صحیح از ماسک...

_آماده نگه داشتن کادر درمان و رسیدگی به شرایط آنان، بخصوص حق الزحمه ایشان...
https://www.tg-me.com/gacogo
🔴 هشدار کارشناسان، تاکید وزیر کشور بر کلاس‌های حضوری

در حالی که به گفته کارشناسان، مدارس یکی از منابع اصلی شیوع اومیکرون در ایران هستند، احمد وحیدی، وزیر کشور بار دیگر بر برگزاری ''حضوری'' کلاس‌های درس تاکید کرد.
حمید عمادی کوچک، عضو کمیته علمی ستاد کرونا،  در گفت‌وگو با وبسایت شفقنا، بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها را ''اشتباه بزرگ'' دانسته و گفته که در معاینه بیماران، نهایتا به کودکی می‌رسیم که به مدرسه رفته و از همکلاسی‌هایش بیماری را گرفته و به خانه آورده است.
حمید عمادی کوچک از اهل رسانه خواسته که جلوی بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها را بگیرند.
به گفته او اومیکرون در حال گسترش است و روزی نیست که ''عده زیادی'' بیمار به مراکز درمانی مراجعه نکنند.
هم زمان اما احمد وحیدی، وزیر کشور دولت سیزدهم بار دیگر بر برگزاری کلاس های درس به صورت حضوری تاکید کرد. او از مراکز آموزشی خواست که غیر از کلاس‌های درس، سایر برنامه‌هایی را که به ''دورهمی دانشجویان و دانش‌آموزان نیاز دارند''، به زمان دیگری موکل کنند.

وحیدی در عین حال اذعان کرد که تنها ۱۷ درصد از مردم، دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و یادآور شد که در صورت افزایش آمار ابتلا به اومیکرون و تعداد شهرهای قرمز و نارنجی، محدودیت‌ها بازخواهند گشت.

🖍بازگشایی مراکز آموزشی؛ هشدار کارشناسان

دستور بازگشایی کلاس‌های درس دانشگاه‌ها و مدارس، ۲ بهمن ماه از سوی وزیر کشور ابلاغ شد. احمد وحیدی در دفاع از این تصمیم گفته است که ادامه تعطیلی مراکز علمی ''به آینده علمی کشور آسیب می‌زند''.
یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش نیز در توجیه لزوم بازگشایی هر چه زودتر مدارس و دانشگاه‌ها گفت که مدارس آمادگی کامل را دارند و کلاس‌ها باید بر اساس پروتکل‌ها برگزار شود.
 نوری افزود که زیان‌های آموزشی به ویژه در پایه‌های اول و دوم دبستان قابل تصور نیست و هم‌زمان هشدار داد که حضوری نبودن کلاس‌ها موجب "تاخیر در بلوغ دانش آموزان" می‌شود.
تصمیم‌گیری برای بازگشایی کلاس‌های حضوری با ابراز نگرانی شدید شمار زیادی از کارشناسان همراه شده است که نسبت به شیوع گسترده اومیکرون در ایران، هشدار می‌دهند.
از جمله، پیام طبرسی، عضو "کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا" می‌گوید که هفت میلیون نفر در ایران هیچ نوع واکسنی تزریق نکرده‌اند و اومیکرون می‌تواند برای این گروه یک تهدید بزرگ باشد.
https://www.tg-me.com/gacogo
🔴 افزایش شدید مقاومت با دوز چهارم واکسن علیه بیماری جدی کرونا

وزارت بهداشت اسرائیل روز یکشنبه اعلام کرد که دوز چهارم واکسن کرونا که به افراد ۶۰ سال به بالا در اسرائیل تزریق شده است، این افراد را سه برابر بیشتر در مقابل بیماری جدی نسبت به افرادی با همین گروه سنی که سه دوز واکسن زده‌اند، مقاوم‌تر کرده است

وزارت بهداشت اسرائیل همچنین گفته که دوز چهارم واکسن کرونا مقاومت علیه ابتلا به عفونت کرونا را در مقایسه با افرادی با همین گروه سنی که سه دوز واکسن زده‌اند، دو برابر کرده است

اسرائیل اوایل ماه جاری تزریق دوز چهارم واکسن فایزر-بیونتک به افراد ۶۰ سال به بالا را آغاز کرد/رویترز/ فانا
https://www.tg-me.com/gacogo
اپلیکیشن ماسک:

🔴 هشدار: بلندی موج «بستری»‌ کرونای امیکرون در بسیاری از کشورها چند برابر بزرگ‌تر از بستری دلتا است.
🔴 یک تصور نادرست اولیه این بود که امیکرون شبیه یک سرماخوردگی ساده است و منجر به شدت بیماری و بستری نمی‌شود. این تصور کاملا نادرست است.
به نمودارهای بالا دقت کنید. در هر نمودار تعداد «بستری» روزانه کرونا در یک کشور مشخص شده است. ناحیه آبی روشن بستری‌های عادی و ناحیه آبی تیره بستری‌های ICU را نمایش می‌دهد.
🔴 با وجود آمار بالای واکسیناسیون نوبت اول تا سوم در همه‌ی کشورهای فوق، قله امیکرون در دانمارک ۶ برابر دلتا، در سوئد ۵ برابر، در ایتالیا و کانادا ۴.۵ برابر، در استرالیا ۳.۵ برابر، در فرانسه ۲.۵ برابر، در سوئیس ۲.۱ برابر و در آمریکا ۱.۵ برابر بلندتر از دلتا بوده است.
🔴 در ایران قله دلتا به ۵۰۰۰ بستری PCR مثبت روزانه، و کل بستری‌های محتمل کرونا به بالای ۱۵۰۰۰ نفر در یک روز رسید.
🔴 اعمال محدودیت‌های جدی برای جلوگیری از افزایش مبتلایان و موارد بستری کرونای امیکرون و لبریز شدن بیمارستان‌ها ضروری است./ کافه دارو روزنه
https://www.tg-me.com/gacogo
کرونا زدگان (پزشکان و قانون )
اپلیکیشن ماسک: 🔴 هشدار: بلندی موج «بستری»‌ کرونای امیکرون در بسیاری از کشورها چند برابر بزرگ‌تر از بستری دلتا است. 🔴 یک تصور نادرست اولیه این بود که امیکرون شبیه یک سرماخوردگی ساده است و منجر به شدت بیماری و بستری نمی‌شود. این تصور کاملا نادرست است. به نمودارهای…
کرونا او میکرون

واقعیت و صحنه سازی

ترس از اومیکرون ترسی بجا مانده از دوسال گذشته و بخصوص از سوش دلتاست...
آنچه اینک افزایش آمار مرگ با کرونا عنوان میشود در اصل یک گزارش غلط آماریست!

اما علت:

۱- در بسیاری از بیمارستانهای آمریکا جهت تمام بیماران بستری شده بلااستثنا تست کرونا انجام میشود و از آنجایی که ۸۰٪ افراد مثبتند ، در صورت مرگ در پرونده death with coronaدرج میشود و نه by corona! و این مساله علت اقتصادی دارد زیرا برای هر مرگ ناشی از کرونا سه هزار دلار و برای بیماران بستری با کرونا دو هزار و پانصد دلار از بودجه مصوب فدرال تعلق میگیرد ! این نوع آمار گیری غلط موجب نتیجه گیری بالای دروغین بستری و مرگ ناشی از کرونا شده است.

۲- در سایر کشورهای گفته شده دیگر نیز به دلیل مسری بودن بالای او میکرون و انجام تست کرونا برای تمام بیماران بستری شده در بیمارستانها موجب نتیجه گیری اشتباه افزایش موارد بستری از کرونا شده است!

۳- واکسن های فعلی روی اومیکرون تاثیری ندارند ،بخصوص در کودکان ، آنچه در حال حاضر اهمیت دارد اینست که مبتلایان به اومیکرون نسبت به subtype های جدید مقاوم میشوند ، لذا ایجاد محدودیت موجب عدم ایجاد مقاومت نسبت به ساب تایپهای جدید اومیکرون میشود که هنوز اثرات آنها مشخص نیست ، در حالیکه میزان مرگ و میر ناشی از اومیکرون بسیار پایین است!

۴- در بررسی های آماری فوت ها، میزان مرگ در انگلیس و برخی کشورهای دیگر در بازه زمانی فعلی نسبت به بازه زمانی مشابه قبل از کرونا افزایش نیافته است ، ضمنا این آمار مقایسه ای در آمریکا فعلا منتشر نمیشود!

۵- و اما نکته آخر
همینک بصورت رسمی در انگستان و هلند مقررات حفاظتی و محدودیت ها با توجه به نکات ذکر شده لغو شده است. و دانمارک و فرانسه در حال بررسی لغو مقررات می باشند.

https://www.tg-me.com/gacogo
🔴 آیا قرنطینه در مقابله با سویه اومیکرون مفید است؟

با توجه به ویژگی های خاص اومیکرون باید در مورد اقدام و یا عدم اقدام به محدود سازی تصمیمی عاجل گرفت، سویه جدید اومیکرون دارای قدرت سرایت بسیار بیشتری از دلتاست ، در حالیکه قدرت تخریب ریوی بسیار کمتری دارد و از طرف دیگر ابتلا به سویه های قبلی و یا واکسن های فعلی نیز تاثیر چندانی در باز دارندگی ندارند!
همچنین در افراد بستری شده جدید با ایتلا به اومیکرون تقریبا بصورت کامل بیماریهای زمینه ای جدی مشاهده میشود، و از طرفی دیگر ساب تایپ های جدیدی نیز در حال پدیدار شدن هستند که ابتلا به اومیکرون جلوی ابتلا به آنها را میگیرد این در حالیست که از چند و چون تاثیرات این ساب تایپهای جدید اطلاعات دقیقی هنوز موجود نیست...
لذا از سویی همگیری سریع با اومیکرون موجب یک ایمنی جمعی خواهد شد با تلفاتی کم ( حتی در مقایسه با عوارض واکسنهای موجود که این روزها خبرهای زیادی از آن بدست میرسد!) و از سوی دیگر ابتلا انفجاری مردم به اومیکرون شاید مجددا فشار شدیدی بر کادر درمان وسیستم درمانی وارد نماید !

لذا باید تصمیمی عاجل گرفت..

گفتتیست که در برخی کشورهای اروپایی محدودیتها در حال لغو شدند.
https://www.tg-me.com/gacogo
🔴دو پرستار آمریکایی با جعل گواهی واکسیناسیون یک و نیم میلیون دلار پول درآوردند

جولی دووونو، مالک مرکز مراقبت‌های درمانی اطفال کودکان وحشی در امیتی‌ویل و مارسیا اورارو، زیردست وی به جعل مجرمانه متهم شده‌اند. مالک این کلینیک همچنین به دلیل فراهم کردن وسایل ارتکاب جرم جعل هم تفهیم اتهام شده است.

دادستان سافک، منطقه محل وقوع جرم روز جمعه با اعلام این خبر گفت این دو نفر گواهی واکسیناسیون جعلی را برای هر بزرگسال به قیمت ۲۲۰ دلار و برای کودکان به قیمت ۸۵۰ دلار می‌فروختند.
https://www.tg-me.com/gacogo
🔴 افزایش شدید موارد ابتلا و بستری

یک عضو ستاد مقابله با کرونا می‌گوید "یقینا" اومیکرون به سویه غالب ویروس کرونا در ایران تبدیل شده است. افزایش بسیار شدید موارد ابتلا در روزهای گذشته و خارج شدن بیش از نیمی از شهرها از وضعیت آبی این مسئله را تائید می‌کند.
وب‌سایت رسمی وزارت بهداشت جمهوری اسلامی (وبدا) بامداد شنبه، نهم بهمن اعلام کرد در شبانه‌روز گذشته "بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی" ۱۱ هزار و ۳۷۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در ایران شناسایی شده است.
این تعداد به نسبت مبتلایان شناسایی شده در روز گذشته حدود پنج هزار مورد کمتر است که علت آن می‌تواند کاهش مراجعه به مراکز درمانی، انجام آزمایش‌های تشخیص و ثبت آمار در روزهای آخر هفته باشد که در دیگر کشورها نیز رخ می‌دهد.
در شبانه‌روز گذشته موارد بستری بیماران کرونایی نیز ۷۵۲ مورد اعلام شده که بر خلاف روند پرشتاب افزایش موارد بستری در بهمن ماه، به نسبت روز قبل کاهش داشته است.

🖍 تائید ورود به پیک ششم کرونا

صرف‌نظر از کاهش موارد ابتلا و بستری در ۲۴ ساعت گذشته روند کلی پاندمی کرونا در ایران افزایشی است. بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت دو روز پیش در یک پیام توئیتری نوشت: «متاسفانه با افزایش موارد بستری و سرپایی باید اعلام کنیم که عملا وارد پیک ششم شده‌ایم!»
شتاب ورود به موج ششم پاندمی در رنگ‌بندی کرونایی شهرهای ایران هم آشکار است. طی چهار روز اخیر تعداد شهرهای در وضعیت قرمز (بسیار پرخطر) از صفر به هفت شهر افزایش یافته و شمار شهرهای در وضعیت آبی (کم‌خطر) از بیش از ۴۰۰ شهر به کمتر از نصف کاهش یافته است.

🖍اومیکرون سویه غالب در ایران

احمد طباطبایی، عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا روز جمعه به ایسنا گفت: «اکنون یقینا سویه غالب کرونا در کشور سویه اومیکرون است و گرچه تایید تشخیص مقداریِ آن در ایران سخت‌تر است و تعداد تست‌هایی که انجام می‌دهیم کمتر است، ولی ظرف چهار هفته گذشته تعداد تست‌های مثبت اومیکرون افزایش داشته است.»
https://www.tg-me.com/gacogo
چند نکته مهم در مورد پیک ششم .

🔴 متاسفانه درحال حاضر پیک ششم شروع شده . و واریانت غالب امیکرون هست. ولی واریانت دلتا هم درحال گردش هست. و همه موارد امیکرون نیستند.

🔴 امیکرون و ساب تایپ های امیکرون ( subvariants) بشدت مسری هستند. دوره کمون یکی دو روز اعلام شده . ولی در بیماران عملاً اینکوبیشن پریود متفاوت تری میبینیم. از یک تا دو روز گرفته تا در مواردی بیش از یک هفته هم مشاهده میشود.

🔴 شروع علائم امیکرون مشابه سرماخوردگی هست. بهمین دلیل متاسفانه با سهل انگاری و ساده انگاری چه از جانب بیمار و چه از جانب تعداد معدودی از همکاران روبرو هستیم.

🔴 امیکرون سرماخوردگی نیست. یکی از واریانت های کووید هست. بنابراین امیکرون علیرغم ظاهر خفیف میتواند بالقوه خطرناک باشد .

🔴 امیکرون ، کووید هست. سرماخوردگی نیست . امیکرون توانایی ایجاد شرایط بهداشتی سلامتی نگران کننده و خطرناک ( وضعیت نارنجی و قرمز) را دارد.

🔴 امیکرون یک بیماری ویروسی هست. و برای درمان نیاز به آنتی وایرال دارد.

🔴 هدف از درمان با آنتی وایرال ، کاهش ریپلیکیشن ویروس و در نتیجه کاهش عوارض زودرس و دیررس بیماری هست. همچنین درمان آنتی وایرال ، طول مدت و میزان شدینگ ویروس را کاهش میدهد. و لذا میزان سرایت کاهش میابد.

🔴 برای درمان در موارد سرپایی در بیماران کم علامت و با ریسک کم میتوان از داکسی سیکلین ، مونته لوکاست ، B12, بروموهگزین، فاموتیدین و منیزیوم استفاده کرد.

🔴 در بیماران بزرگسال آسپیرین 80 به رژیم درمانی اضافه میکنیم.

🔴 مونته لوکاست در افراد افسرده و یا پرخاشگر و موارد واسکولیت چرج اشتراس منع مصرف دارد.

🔴 ترکیبات سوفوسبوویر بر روی امیکرون موًثر هستند. معمولاً با دوره مصرف 5 روزه

🔴 پکسلووید 300/100 روزانه دوبار در 5 روز

🔴 مولنوپیراویر با دوز 800 دوبار در روز بمدت 5 روز. مصرف مولنوپیراویر در کودکان ، مادران باردار و شیرده ممنوع است. و همچنین پس از مصرف در خانم ها بمدت 7 تا 10 روز( بهتر است رعایت یک سیکل پریود باشد) و در آقایان تا 3 ماه بعد از مصرف دارو، میبایستی کنتراسپشن انجام گیرد.

🔴 پکسلووید و مولنوپیراویر رسماً وارد پروتکل نشده. و تچربه چندانی از مصرف این دو دارو در ایران نداریم. و همچنین مولنوپیراویر خطر تراتوژنیک و موتاژنیک بالایی دارد.

🔴 در بیماران با ریسک بالا و کوموربیدیتی بهتر است رمدسیویر سرپایی تجویز شود. حتی در مواردی که بیمار هایپوکسیک نباشه.


🔴 آزیترومایسین و تاوانکس درمان کووید نیست. فقط شانس تداخلات دارویی و عوارض دارویی را افزایش میدهد.

🔴 در امیکرون بعد از گذشت یک تا دوهفته ممکنست عوارض بیماری ظاهر شود و بیمار وارد فاز التهابی شود.

🔴 در صورتیکه درمان فاز التهابی بموقع شروع شود. با دوزهای پایین کورتون هم قابل کنترل و درمان هست.

🔴 در امیکرون علیرغم حال عمومی خوب ، ممکنست دی دایمر افزایش قابل توجه داشته باشد . و با توجه به دی دایمر بالا توجه و درمان عوارض ترومبوتیک لازم هست.
خوشبختانه با دوزهای پایین NOACs هم قابل درمان هست. ولی در موارد بستری و شدید حتماً از آنتی کواگولانت های تزریقی استفاده میکنیم.

🔴 در امیکرون ممکنست تنها آزمایش غیر طبیعی در تست های پروگنوستیک ، افزایش دی دایمر باشد.

دکتر پوردولت / فوق تخصص ریه بیمارستان مسیح دانشوری

https://www.tg-me.com/gacogo
مقایسه آمار فوتیهای امروز با روز قبل گویای یک واقعیت خوب است.
@gacogo
2025/02/25 06:29:40
Back to Top
HTML Embed Code: