Telegram Web Link
🎯آغاز پذيرش دوره هاي كاربردي مديريت كسب و كار(MBAوDBA)
بامجربترین اساتید کشور
ارائه گواهينامه معتبر از دانشكده مديريت دانشگاه تهران
✳️پنجشنبه ها يا جمعه ها
☎️ 02188339657
☎️ 02188339658
www.fmut.ir
🔴مزیت های مسیر شغلی دوره کاربردی مدیریت کسب و کار (MBA)🔴

💡۱.مهارت های قابل انتقال:
مهارت های کسب شده در برنامه MBA به بسیاری از نقش های شغلی دیگر نیز قابل انتقال است. امروزه شما MBA های (دوره های کاربردی مدیریت کسب و کار) زیادی را می بینید مهارت هایی که معمولاً در طی دوره MBA تقویت می شوند (از جمله رهبری، خلاقیت فکری، تحلیل و تفکر بحرانی، آگاهی میان فرهنگی، ارتباط و حتی تسلط بیشتر بر تکنولوژی اطلاعات) به شما کمک می کنند تا به هدف نهایی در مسیر شغلی خود برسید.وقتی که شما درک عمیق تری از پیچیدگی های دنیای تجارت پیدا کردید مهارت هایی که در دوره MBA یاد گرفته اید شما را در بالا رفتن از پله ترقی کمک می کنند.

۲.احتمال بیشتر برای استخدام شدن: داشتن MBA، ابزار قدرتمندی است که می تواند امنیت شغلی شما با کارفرمای فعلی یا صنعت فعلی تان را افزایش دهد.۹۶ درصد از کارفرمایان بر این باور بودند که استخدام فارغ التحصیلان MBA سبب بالا رفتن ارزش شرکت آنها می شود.داشتن مدرک MBA باعث متمایز شدن فرد در بازار کار می گردد. استخدام کنندگان گفته اند که بعضی از مشتریان شرکتی آنها هیچ کاندیدایی را بدون مدرک MBA قبول ندارند و این نشان می دهد که رهبران تجارت تا چه حد به این مهارت اهمیت می دهند. کارفرمایان معتقدند که داشتن این مدرک به معنای استخدام احتمالی است.

👨🏻‍🎓۳.مدرک تخصصی: اغلب برنامه های MBA تخصص ها یا تمرکز بر موضوعاتی را ارائه می دهند که به شما اجازه می دهد با نکات و جزئیات ظریف صنعت خود آشنا شوید. این دوره های آموزشی فرصتی را برای دانشجویان فراهم می سازند تا بتوانند با چندین صنعت یا مسیر شغلی مختلف آشنا شوند و قبل از اینکه وارد یک صنعت خاص شوند بفهمند آیا می توانند در آن موفق شوند یا نه.
اضافه کردن تمرکز به MBA، حرکت خوبی برای افرادی است که دقیقاً می دانند از مسیر شغلی خود چه می خواهند و می خواهند که پایه مهارت های خود در آن حوزه را تقویت کنند.

🤝۴.فرصت های تعامل: شما در این دوره ها تعامل نزدیکی با افراد با استعدادی خواهید داشت که این سبب افزایش تجربه شما می شود چون تکنیک های تجاری، فرهنگ ها و دیدگاه های مختلفی را مشاهده می کنید.
از نظر بسیاری از افراد، ارتباط داشتن با دانشجویان دیگر ارزشمندترین جنبه برنامه MBA است. بنابراین در طی این دوره سعی کنید از فرصت های تعامل در داخل و خارج از کلاس درس بخوبی استفاده کنید. بعد از فارغ التحصیلی هم با ارتباط با هم کلاسی های قبلی خود می توانید ارتباط خود با جهان را حفظ کنید و فرصت های شغلی بی شماری را بدست آورید که شما را در سراسر مسیر شغلی تان کمک کند.
📌منبع: Usnews

🌐 https://www.tg-me.com/fmut_ir
📌 در این تصویر با پنج نوع از کارکنان سمی سازمان و ویژگی های آنها آشنا خواهید شد.

⚡️دانشکده مدیریت دانشگاه تهران ⚡️
🔴چرا ما شنوندگان خوبی نیستیم؟

✏️گوش دادن یکی از مهارت های بسیار مهم ارتباطی است که هر فردی در جامعه باید آن را بیاموزد.
❇️شنونده ی خوب بودن نقش بسزایی در برقراری ارتباط موثر چه در سطح روابط اجتماعی، چه در روابط عاطفی و چه در روابط حرفه ای و کاری ایفا می کند.
❇️این هنر و مهارت باعث جلب اعتماد، ایجاد حس درک شدن در دیگران، افزایش تاثیر گذاری و متقاعد سازی دیگران، کاهش تعارضات و کاهش سوء برداشت ها می شود.

⭕️چه چیزهایی مانع می شوند که ما شنوندگان خوبی باشیم؟
✳️بیشتر حرف می زنیم به جای اینکه گوش دهیم.
✳️هنگام گوش دادن به حرف دیگران کلمات را با واژگان و مفاهیم ذهنی خود انطباق می دهیم.
✳️هنگام گوش دادن به حرف دیگران با ذهنیت قبلی خود پیش می رویم.
✳️هنگام گوش دادن به حرف دیگران، صحبت ها را تعبیر و تفسیر می کنیم.
✳️هنگام گوش دادن به حرف دیگران، بر برداشت ها و تعابیر ذهنی خود اصرار می کنیم.
✳️هنگامی که دیگری صحبت می کند در ذهن خود به دنبال جواب می گردیم.
✳️هنگام گوش دادن به دیگران، منتظر هستیم تا صحبت او تمام شود تا ما پاسخ دهیم.
✳️تنها آنچه را که دوست داریم بشنویم (چه خوب و چه بد)، می شنویم.
✳️هنگام گوش دادن به حرف دیگران در لحظه حضور نداریم.
✳️هنگام گوش دادن به حرف دیگران، در ذهن خود نگرانی و دغدغه های خود را مرور می کنیم.
✳️گاهی، هنگام گوش دادن به حرف دیگران در این فکر هستیم که “او چه قصدی از گفتن این جملات دارد؟” و …
🎯همین یازده دلیل، دلایل خوبی هستند بر اثبات اینکه ما شنونده ی خوبی نیستیم.

⚡️دانشکده مدیریت دانشگاه تهران ⚡️
💎💎💎
#موفقیت
🥇هیچ گاه برای تبدیل شدن به آنچه که میخواستید باشید، دیر نیست.

⚡️دانشکده مدیریت دانشگاه تهران⚡️
⭕️🔴⭕️
" متفاوت نبودن در تبليغات، خودكشى محسوب مى شود "
👤ويليام برنباخ

دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
دانشكده مديريت دانشگاه تهران
🔻 9 رفتار حرفه‌ای در زندگی شغلی (بخش سوم) 3️⃣ با مسائل و کشمکش‌های موجود در محل کار عاقلانه و حرفه‌ای برخورد کنید. 🔹همیشه مسائل و مشکلات جزء جدایی ناپذیر از زندگی ما هستند و خواهند بود و برخورد با مشکلات یکی از دغده‌های ذهنی ما خواهد بود. اکثر ما آدم‌ها…
🔻 9 رفتار حرفه‌ای در زندگی شغلی (بخش چهارم)

4️⃣ دلسوز کاری که انجام می‌دهید، باشید!

🔹همه‌ی ما ممکن است در روز برای انجام امور شخصی و یا کاری، با سازمان‌هایی سرو کار داشته باشیم و از این موضوع ناراحت باشیم که هیچکس مسئولیتش را درست انجام نمی‌دهد! ولی آیا واقعا خود ما در انجام وظایف‌مان، تمام مسئولیت‌های محوله را تمام و کمال انجام می‌دهیم؟

🔸باید با خود صادق باشیم و بدانیم که اگر هرکس مسئولیتش را درست و با دلسوزی انجام می‌داد، اوضاع اینطور نبود. همچنین باید اعتراف کرد که نحوه کار کردن در بسیاری از سازمان ‌ها درست نیست.

🔹وقتی ما برای شغلی در سازمانی مشغول به کار می‌شویم، چه انتخاب این شغل از روی علاقه بوده و چه نیاز مالی، مسئولیتی را قبول کرده‌ایم و باید سعی کنیم آن را به بهترین نحو انجام دهیم.

🔸آدم‌های حرفه‌ای هر مسئویتی که به آن‌‎ها واگذار می‌شود را با دلسوزی و درست انجام می‌دهند. حتی اگر فکر کنند که در مدت کوتاهی در آن شغل می‌مانند و یا حتی اگر به آن علاقه‌ای نداشته باشد.

🔸دانشکده مدیریت دانشگاه تهران 🔸
⭕️ سکوت سازمانی

تا به حال شده در محل کارتان با حرف یا تصمیمی مواجه شوید که به نظرتان درست نیست و آن را قبول ندارید، ولی از طرفی نمی‌دانید که چگونه مخالفت خود را باید عنوان کنید و در نتیجه ساکت می‌مانید.
همه‌ی ما دوست داریم در شرایطی که گفته شد، عقیده‌ی خود را بیان کنیم. به‌عنوان شخصی که اصول خودش را دارد، اعتقاد داریم وقتی پای نفع بزرگی درمیان است، آزادانه عقایدمان را بیان کنیم. اما تحقیقات حاکی از آن هستند که معمولا این کار را انجام نمی‌دهیم.

این جمله را همه‌ی ما شنیده‌ایم که می‌گویند: سکوت علامت رضاست؛ پس وقتی ما نارسایی‌ها را می‌بینیم اما دم نمی‌زنیم یعنی با آنها موافقیم.
محققان دانشگاه نیویورک، الیزابت موریسون (Elizabeth Morrison) و فرانسیس میلیکن (Fraces Miliken) از این پدیده با عنوان فرهنگ سکوت سازمانی یاد می‌کنند.
همانند بسیاری از مسائل سازمانی، سکوت سازمانی هم از بالا شروع می‌شود. این محققان عنوان می‌کنند که گروه رهبری که خود را جدا از نیروی کار می‌داند، می‌تواند مانع یا فضای برتری ایجاد کند. وقتی جدایی رهبران از دیگر کارکنان اتفاق می‌افتد، این تفاوت‌های فرهنگی بزرگ‌تر هم می‌شوند. اما این فقط به رهبری برنمی‌گردد. موانع محیطی مانند نیروی کار مشروط، استخدام بیرونی مدیران ارشد و استراتژی‌های کم‌هزینه هم می‌توانند به سکوت سازمانی دامن بزنند.
سکوت سازمانی به‌نوعی منجربه فرهنگ انفعال مضر می‌شود. انفعال منجربه رکود در زمان نیاز می‌شود و شرکت‌ها تحت فشاری می‌مانند که هرگز آزاد نمی‌شود.

برای حل این مشکل باید موضع فعالی در قبال برخورد بد با بازخوردهای منفی بگیریم؛ برخوردی که تصور می‌ شود عامل اصلی سکوت سازمانی هم هست. شاید نتوانیم کل ساختار یک سازمان عریض‌و‌طویل را تغییر دهیم، اما می‌توانیم به آنهایی که دوروبرمان هستند نگاهی بیندازیم و تصمیم بگیریم نظرات‌مان را برای یکدیگر بیان کنیم. گروه‌های چابکی که برای شفافیت ارزش قائل هستند، عقیده دارند تنها راهی که می‌توانیم محصولات و زندگی کاری خود را بهبود ببخشیم، این است که نظرات‌مان را بیان کنیم.

🔸دانشکده مدیریت دانشگاه تهران 🔸
⭕️ موفقیت سه بار رخ می دهد

💎یکبار در دلت،وقتی که می خواهی

📆یکبار در ذهنت،وقتی نقشه می کشی

و 🥇بار آخر در زندگی ات،وقتی برای رسیدن به آن تلاش میکنی🎯

💫دانشکده مدیریت دانشگاه تهران 💫
دانشكده مديريت دانشگاه تهران
🔻 9 رفتار حرفه‌ای در زندگی شغلی (بخش چهارم) 4️⃣ دلسوز کاری که انجام می‌دهید، باشید! 🔹همه‌ی ما ممکن است در روز برای انجام امور شخصی و یا کاری، با سازمان‌هایی سرو کار داشته باشیم و از این موضوع ناراحت باشیم که هیچکس مسئولیتش را درست انجام نمی‌دهد! ولی آیا…
🔻 9 رفتار حرفه‌ای در زندگی شغلی (بخش پنجم)

5️⃣ اشتباهات خود را بپذیرید و برای آن‌ها بهانه‌تراشی نکنید.

🔹 می‌دانیم که اگر کسی ما را با بهانه‌مان رو برو کند، حتی به حالت شوخی، برایمان دردسرساز می‌شود. بدتر اینکه ممکن است اعتماد خود را از دست بدهند و دیگر به حرفهایمان اطمینان نکنند. در واقع بهانه‌تراشی فرار از مسئولیت است، این در حالیست که مسئولیت‌پذیری، عامل متمایزکننده‌ی حرفه‌ای‌ها افراد غیر حرفه‌ای است. بهانه‌تراشی، در نهایت منجر به عدم موفقیت و یک نوع عادت در زندگی می‌شود.

🔸 نکته مهم دیگر این است که برای قصورات خود عذرخواهی کنیم، چرا که با پنهان کردن خطاهای خود، تنها خود را بی‌اعتبار خواهیم کرد.

🔹 در نهایت باید بدانیم اگر ما عادت کنیم که برای اشتباهات و ضعف‌هایمان به دنبال بهانه‌ای باشیم، هیچ وقت نمی‌توانیم آن‌ها را در خود از بین ببریم. اما اگر مثل یک انسان بالغ بپذریم که کاری را اشتباه انجام داده‌ایم و یا در بعضی در مسائل ضعف‌هایی داریم، می‌توانیم برای از بین بردن آن‌ها اقدام کنیم.

🆔 @fmut_ir
⭕️ صبح اولين روزی که کشور سوئد جهت رانندگی‌ را از سمت چپ به سمت راست
تغيير داد "١٩٦٧"

تغییر کردن هیچوقت راحت نیست،حتی تغییر کوچکترین عادت ها

⚡️دانشکده مدیریت دانشگاه تهران ⚡️
مسیر شغلی کارمندان را ترسیم کنید

⭕️یکی از روش‌هایی که می‌تواند رضایت شغلی کارکنان را افزایش دهد، ترسیم آینده‌ای است که کارمندان‌تان انتظارش را می‌کشند. متاسفانه این موضوع در شرکت‌های ایرانی چندان از سوی کارفرما جدی گرفته نمی‌شود.

اگر به کارمندان خود کمک کنید تا برای آینده خود برنامه‌ریزی بهتری انجام دهند، آن‌ها نسبت به آینده امیدوار شده و به انگیزه‌شان افزوده می‌شود. مطمئناً هرچه روشن‌تر و واضح‌تر درباره آینده شغلی کارمندان صحبت کنید، آن‌ها بیشتر از قبل رضایت شغلی خواهند داشت.

🆔 @Fmut_ir
⭕️🔳بهره وری (کارآمد و اثربخش)حالتی است که هم منابع درست مصرف شده و هم اهداف سازمان تحقق یافته است.

🔆سازمان شما بهره ور است؟؟

💫دانشکده مدیریت دانشگاه تهران💫
🆔 @Fmut_ir
⭕️ مورچه‌ها منطق فوق العاده‌ای دارند که می‌تواند برای استراتژیست‌ها الهام بخش باشد.

منطق مورچه‌ای دارای ۴ قسمت است:

اولین بخش آن این است:
«یک مورچه هرگز تسلیم نمی شود»

منطق خوبی است، اگر آنها به سمتی پیش بروند و شما سعی کنید متوقف‌شان کنید به دنبال راه دیگری می‌گردند.
بالا می‌روند، پایین می‌روند، دور می‌زنند.
آنها به جستجوی خود برای یافتن راه دیگر ادامه می‌دهند.
چه منطق قدرتمندی؛ هرگز از جست و جوی راهی که تو را به مقصد مورد نظر می‌رساند دست نکش.

بخش دوم این است:
«مورچه‌ها کل تابستان را زمستانی می‌اندیشند»
این نگرش مهمی است. نمی‌توان اینقدر ساده لوح بود که گمان کرد تابستان برای همیشه ماندگار است.
پس مورچه‌ها وسط تابستان در حال جمع آوری غذای زمستانشان هستند.
آینده نگری اصل مهمی است و باید در تابستان فکر طوفان را هم کرد.
باید همچنان که از آفتاب و شن لذت می برید به فکر سنگ و صخره هم باشید.

سومین بخش از منطق مورچه این است:
«مورچه‌ها کل زمستان را مثبت می‌اندیشند»
این هم مهم است.
در طول زمستان مورچه‌ها به خود یادآور می‌شوند که این دوران زیاد طول نمی‌کشد‌؛ به زودی از اینجا بیرون خواهیم رفت‌. و در اولین روز گرم‌، مورچه‌ها بیرون می‌آیند.
اگر دوباره سرد شد آنها برمی‌گردند زیر ، ولی باز در اولین روز گرم بیرون می‌آیند . آنها برای بیرون آمدن نمی‌توانند زیاد منتظر بمانند.

و اما آخرین بخش:
یک مورچه در تابستان چه قدر برای زمستان خود جمع می‌کند؟
«هر چه قدر که در توانش باشد»
چه منطق فوق العاده‌ای است این منطق که هر چه قدر در توانایی‌ات است.

یک بار دیگر با هم مرور کنیم:
1. هرگز تسلیم نشو
2. آینده را ببین (زمستانی بیاندیش)
3. مثبت بمان (تابستان را به خاطر بسپار)
4. همه تلاشت را بکن

⚜️دانشکده مدیریت دانشگاه تهران⚜️

🆔 @Fmut_ir
⭕️ منافع دیجیتال مارکتینگ

⚜️دانشکده مدیریت دانشگاه تهران⚜️

🆔@fmut_ir
💥شما برای انتخاب شدن بین صد نفر نیاز به شانس دارید اما برای انتخاب شدن بین بیست نفر نیاز به تلاش دارید

✍️نوشته ست گادین در شروع سال جدید

در هر حوزه ای ، سودهای سرشار و نامتعارف ، نصیب ۵ درصد افراد سرآمد آن حوزه field می شود .

❗️یعنی یک بیستم افراد !

بزرگترین جایزه هر نسل به یک فوق ستاره می رسد ولی تبدیل شدن ما به آن فوق ستاره بسیار دور از ذهن است . در حالیکه رسیدن به آن ۵ درصد ، با خِردورزی و سختکوشی قابل دستیابی است .

نیمه اول کار ، تشخیص دقیق و خردمندانه است . یعنی مثلا به جای رسیدن به ۵ درصد بالایی فهرست جراحان جهان ، شاید رسیدن به ۵ درصد بالایی فهرست جراحان قفسه سینه در فلان استان ، دقیق‌تر و واقع بینانه تر باشد .

🏆شما باید جای خالی را تشخیص دهید و دقیقا همان جا را پر کنید .

نیمه دوم کار ، سخت کوشی است . یعنی ارتقاء مستمر و انتخاب واقع بینانه ی کسانی که می خواهید به آنها خدمت کنید .

اگر منتخبان شما از وجودتان مطلع شوند ، آیا آنها هم شما را انتخاب خواهند کرد ؟

شما برای یادگیری کافی ، فعالیت کافی و سرمایه گذاری کافی چه تلاشی می کنید تا واقعا جزو آن ۵ درصد قرار بگیرید ؟

درواقع شما این موقعیت را در ازای تمرکز و تلاش به دست خواهید آورد .

اگر بخواهید جزو یک درصد بالایی باشید ، به ترکیبی از شانس و استعدادی جادویی نیازمندید . ولی ۵ درصد شدن یا یک بیستم شدن ، اغلب به انتخاب‌های شما بستگی دارد .

واقعیت این است که شما در حال رقابت با آن ۱۹ نفر دیگر نیستید بلکه شما بر سر اینکه چقدر می‌توانید تاثیرگذار باشید، با خودتان رقابت می‌کنید .

⚜️دانشکده مدیریت دانشگاه تهران⚜️

🆔@fmut_ir
🔴همیشه کسی وجود خواهد داشت که سر راهتان سنگ پرتاب کند،
⁉️این به شما بستگی دارد که با آن سنگها چه میسازید، پل یا دیوار؟
👌🏻یادتان باشد شما معمار زندگی تان هستید…

🆔 @Fmut_ir
⭕️ هزینه واقعی خروج کارکنان!

آیا میدانید هزینه های مستقیم و غیر مستقیم ترک کار کارمندان بسیار بالاتر از حد تصور شرکتهاست؟
در دسته بندی هزینه های مرتبط به خروج کارکنان از سازمان میتوان سه نوع متفاوت از هزینه ها را تشخیص داد.
اول هزینه های مستقیم مالی که میتوان با بررسی ، مقدار دقیق آنها را محاسبه نمود.
بخش دوم هزینه های غیر مستقیم و معمولا مرتبط با مدیریت دانش در میان افراد است که اگرچه بسیار بالاتر از هزینه های اولیه است اما براحتی قابل اندازه گیری نیست.
بخش سوم مربوط به فرصت ها و پتانسیل های از دست رفته در حوزه مشتریان است که معمولا در ارزش و نیکنامی برند خود را نشان میدهد.

هزینه های مستقیم خروج کارکنان: اثرات قابل اندازه گیری بر سود نهایی

مصاحبه با کاندیداهای هر شغل
مطالعه و بررسی رزومه کاندیداها
آزمون های برگزار شده برای کاندیداها
آگهی برای جذب داوطلبان
تعهدات در قبال استخدام
هزینه های اجرایی جستجوی افراد
مصاحبه خروج
هزینه های دپارتمان آی تی/ امنیت
شارژ صفحه موقعیت های شغلی
هزینه های آموزش هدررفته

هزینه های غیر مستقیم خروج کارکنان

این هزینه ها بیشتر از هزینه های مستقیم است اما کمی کردن آنها دشوار است.

تاخیر در ارایه محصول/ خدمات
مشتریان ناراضی
سرقت توسط کارمندان
کاربرد نادرست ابزار و سیستم ها
بازرسی اشتباهات
خطاهای کاری
سرمایه فکری از دست رفته
فروش های از دست رفته
فرصت های بالقوه فروش
کاهش ساعات مفید کاری
افت اصول اخلاقی محیط کار
کاهش شهرت و نیکنامی برند
.
.
آیا میتوان کاری کرد نرخ خروج کارمندان برجسته سازمان کاهش یابد؟

یکی از مهمترین نتایج بهبود اشتیاق شغلی ماندگاری پرسنل است.

⚜️دانشکده مدیریت دانشگاه تهران⚜️

(https://www.tg-me.com/fmut_ir)🆔@fmut_ir
✳️دسته بندی طرح ریزی های استراتژیک شرکتها

⁉️با چه رویکردی استراتژی شرکتتان را تدوین می کنید؟

⭕️برای مقابله با شکست های گذشته، استراتژی شرکت را طرح ریزی می کنید یا برای ساختن آینده؟

شرکت ها از نظر طرح ریزی استراتژیک در طبقات ذیل دسته بندی می شوند:

دسته ای از شرکتها ، استراتژی را برای رفع مشکلاتی که در گذشته با آن دست و پنجه نرم کرده اند ، طرح ریزی می کنند تا از مشکلاتی که از گذشته همچون بختک و کابوس با آنها همراه بوده، نجات یابند؛
🔹این دسته از شرکتها به ترمیم کنندگان گذشته معروفند.

دسته دوم از شرکتها، استراتژی را با نیت و هدف رهایی از مشکلات رقابتی فعلی با رقبا تدوین می کنند تا خودشان را از شرایط فعلی که چندان هم مساعد نیست رها سازند و بتوانند بقای خود را تضمین نمایند؛
🔹این دسته از شرکتها به تقویت کنندگان وضع فعلی معروفند.

دسته سوم از شرکتها با پیش بینی و رصد روند های آتی، سعی می کنند با طرح ریزی استراتژیک تطابقی، از روند ها و موج های مثبت احتمالی آینده سود ببرند؛
🔹این دسته از شرکتها به فرصت طلب ها معروفند.

دسته چهارم، شرکتهایی هستند که با طرح ریزی استراتژیک خود ، آینده سازی می کنند و حتی روندهای جدیدی را به نفع خود خلق می کنند.
🔹این دسته از شرکتها به آینده سازان معروفند.

⁉️شرکت شما با چه رویکرد و نیتی ، استراتژی اش را طرح ریزی می کند؟؟

⁉️کدامیک هستید؟ ترمیم کننده؟ ، یا تقویت کننده؟، یا فرصت طلب؟ و یا آینده ساز؟

دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
⭕️⚠️ 8 عامل مخرب برندتان را بشناسید❗️

⚜️دانشکده مدیریت دانشگاه تهران⚜️

🆔@fmut_ir
2024/09/30 04:33:33
Back to Top
HTML Embed Code: