Telegram Web Link
سلام وقت همه دوستان بخیر
من رشته آمار میخونم
اول از همه خیلیا فکر می‌کنند این رشته انسانی طوره و حفظی درصورتیکه همه درس هاش ریاضیه و ذهن خلاقی میخواد.
خلاصه اگه هر درسیتون ضعیفه ریاضی قوی ای باید داشته باشین.
آینده کاری خیلی خوبی دارین تو این رشته.
آمار بیمه تو شرکت‌های بیمه کار میکنین.
آمار ریاضی استاد دانشگاه میشین ینی تا دکتری باید برین یا مثلا معلم ریاضی آمار.
آمار زیستی تو ایران هنوز جا نیفتاده اما ترکیبش با علوم داده یا دیتا ساینس خیلی چیز خفنی درمیاد.
خلاصه که چیز خوبیه و اگه علاقه توش باشه آینده خوبی داره تازه با هوش مصنوعی هم میتونه ترکیب بشه
#آمار
#ریاضی
#دختر
@ertiad
۳۲۹
سلام
من دانشجوی آمار دانشگاه اصفهان هستم.
اول از همه باید بگم این تصور غلط هست که فکر میکنند آمار رشته راحتیه. حدود ۳۰ درصد از کسایی که میان آمار به علت ۳ترم مشروطی اخراج میشن و حدود ۲۰ درصد هم انصراف میدن.
ورودی دانشگاه ما ۵۰ نفر هست ولی در جشن فارغ التحصیلی ورودی های سال ۹۵ فقط ۲۰ نفر از این رشته فارغ التحصیل شدن.(کمتر از ۵۰درصد!).پس این تصور غلطو میذاریم کنار
ترمای اول بیشتر درس ها با رشته ریاضی مشترکه مثل ریاضی۱و۲ و معادلات و مبانی ریاضی و انالیز ریاضی.
مهم ترین درس ها در این رشته احتمال و آمارریاضی و رگرسیون و نمونه گیری هستند.
احتمال پیش نیاز و پایه ی تمام دروس رشته آمار هست و اصلا شبیه چیزی نیست که تو دبیرستان خوندیم. این رشته تماما به صورت نظری ارائه میشه ولی نکته مهم اینجاست که شما اگر به نرم افزار های آماری و برنامه نویسی مسلط باشی بازار کار خوبی براتون هست. دانشگاه اصفهان خیلی روی نرم افزار ها کار نمیکنه و همه رو در حد ابتدایی یاد میده و خودتون باید دنبال بقیش برید. برای ارشد، آمار، گرایش های خوبی مثل آمار زیستی و دیتا ساینس داره که الان به شدت ترنده.
زمینه کاری آمار بیشتر مربوط به بانک و بیمه میشه ولی تو زمینه های کنترل کیفیت هم اگر قوی باشین میتونین کار کنین.
در زمینه مهاجرت هم این رشته ،رشته ی خیلی خوبی برای اپلای هست. اینطور که من جست و جو کردم کانادا و اروپا از دانشجوی های این رشته خیلی پذیرش می کنند.
روز اول که ما وارد دانشگاه شدیم اساتیدمون هم بهمون گفتن اینقدری که کشور های دیگه به این رشته بها میدن کشور ما نمیده.
و یک چیز دیگه هم اینکه خیلی از بچه های آمار برای ارشد تغییر رشته میدن و میرن سمت صنایع و مدیریت که کار درست و خوبیه ولی برای کسی که میخواد ایران بمونه.
اگر قصدتون مهاجرت بهتره تو همین رشته بمونین و برای ارشد هم همینو ادامه بدین.
در مورد دانشگاه هم باید بگم دانشگاه اصفهان واقعا دانشگاه خوبیه از همه جهت.
چون دانشگاه اصفهان دانشگاه مادر هست، بسیار بزرگ و زیبا هست و همه امکاناتی مثل رستوران و استخر و زمین فوتبال و تنیس خاکی و.... داره.
اما من از گروه آمار این دانشگاه اونطور که باید راضی نیستم و بیشتر به خاطر تئوری کار کردنشون هست. درسای این رشته جوری هست که شما برای هر درس میتونین پروژه داشته باشین و کلی مهارت کسب کنید ولی اساتید کمی هستن که بهتون پروژه بدن چون سخته. دانشگاه هایی مثل تربیت مدرس ،تهران،شهید بهشتی و علامه امینی در آمار قوی کار میکنند.
در نهایت میتونم بگم این رشته،رشته ی خوبیه و جای پیشرفت داره به همون دلایلی که بالا گفتم ولی از طرفی رشته ی خشک و سختی هست و تعداد کمی فارغ التحصیل میشن و تعداد کمتری میرن دنبال کار مرتبط با این رشته.
امیدوارم انتخاب درستی داشته باشید و موفق باشید🌸
#آمار
#دانشگاه_اصفهان
#ریاضی
#دختر
@ertiad
۳۳۰
سلام به دوستای خوبم
من دیپلم ریاضی فیزیک رو سال ۹۳ گرفتم و سال ۹۴ در کنکور ریاضی و فیزیک شرکت کردم. خب من اونجوری که باید سال کنکور درس نخوندم و بیشتر در حاشیه ی تست زنی و رقابت های کاذب و... افتادم. استرس من به حدی بود که سال کنکور، هرشب کابوس باز کردن سایت سنجش برای دیدن رتبه ام رو میدیدم!
تا اینکه این اضطراب کار دستم داد و من کنکورمو خیلی بد دادم!
تا زمانیکه رتبه ها بیاد، کارم گریه و زاری بود. و وقتی رتبه ها اومد، بیشتر کارم گریه و زاری شد!
اره! من رتبه ی ۱۳۰۰۰ شده بودم! یه رتبه ی خیلی بد در رشته ی ریاضی فیزیک.
برای حفظ آبرو، هرچی پردیس بین الملل و مجازی بود رو انتخاب رشته کردم.
در نهایت حتی آمار علامه طباطبایی هم قبول نشدم ولی مدیریت امور مالی دانشگاه تهران پردیس کیش قبول شدم که واقعا پول زیادی میخواست و من باید به کیش مهاجرت میکردم که برام سخت بود توی اون سن و به خانواده ام هم فشار میومد.
دانشگاه آزاد هم برام تعریف نشده بود. چون ازش خوب نشنیده بودم. خلاصه اینکه نمیخواستم انتخاب رشته ی آزاد رو بکنم اما گفتم همینجوری بزنم و رشته ی مورد علاقه مو زدم.

مهندسی نفت، گرایش مخازن هیدروکربوری!
همون رشته و گرایشی که دوست داشتم توی دانشگاه امیرکبیر قبول بشم ولی نشدم.
خلاصه اینکه مهندسی نفت، گرایش مخازن هیدروکربوری دانشگاه علوم و تحقیقات قبول شدم.
و رفتم برای ثبت نام.
الان میفهمم که چهار سال دانشگاهم، بهترین سال های زندگیم بوده و من توی دانشگاه کلیییی تجربه های مفید و فوق العاده کسب کردم و جزو بچه های موفق دانشگاه بودم خدارو شکر.
اساتید ما همون اساتید دانشگاه امیرکبیر و شریف و تهران و صنعت نفت و آبردین اسکاتلند بودن. و ما از این نظر با بقیه ی دانشجوها فرقی نداشتیم.
اساتید بسیار خوبم و دانشجوهای مقاطع بالاتر اعم از ارشد و دکتری، باعث شدن که من رشد کنم.
توی سمینارها و دوره های مختلف مربوط به رشته ام در دانشگاه های تربیت مدرس و شریف و... شرکت میکردم و گواهی هامو از اون دانشگاه ها میگرفتم.
تا اینکه با دنیای بیرون و افراد صنعتی هم ارتباط برقرار کردم و برای پروژه های دانشگاهی ام که اساتید بهمون میدادن، از افراد خبره ی صنعت نفتی و مدیران نفتی کمک میگرفتم.

این ارتباط با صنعت از دنیای آکادمیک، یکی از مدیران رو مجاب کرد که برای انجام پروژه ی صنعتی شون من رو قبل از فارغ التحصیلی ام وارد پروژه ی صنعتی شون کنه و الحمدلله من شدم همکار پروژه ی صنعت نفتی قبل از فارغ التحصیلی!
و با یکی از شرکت های نفتی قرارداد همکاری بستم.
و کلی مطالب دیگه از اونجا یاد گرفتم.
میخوام بگم که اگر دری به روتون بسته شد، حتما و قطعا در دیگری باز خواهد شد.
شما فقط با انگیزه به تلاش خودتون ادامه بدید.
و نشون بدید که چقدر باانگیزه و توانمندید.
امیدوارم همه تون موفق باشید.
سیده حدیثه میری

#مهندسی_نفت
#نفت
#دانشگاه_علوم_و_تحقیقات
#ریاضی
#دختر
@ertiad
۳۳۱
۳۳۲
سلام بچه ها امیدوارم که تو این روزای سخت و پر استرس انتخاب و تصمیم گیری حال دلتون خوب باشه
من می‌خوام از خیلی قبل تر ماجرای خودمو براتون تعریف کنم و معتقدم خیلیا هستن که ممکنه از دبیرستان رشته شون رو اشتباه انتخاب کردن و حالا تبعاتش رو چه در نتیجه کنکور و چه در انتخاب رشته شون میبینن
من سال ۹۸ دیپلم ریاضیم رو گرفتم با بی میلی، و کنکور دادم و رتبه م رتبه ای بود که شاید برا یه دانش آموز عاشق ریاضی و فیزیک و مهندسی رتبه فوق العاده ای بود و به راحتی میتونست هر رشته ای رو تو دانشگاه های مادر کشور بخونه. اما برای من که من از ریاضیات فراری بودم رتبه کنکورم نه تنها هیچ معنی برام نداشت بلکه نمیدونستم قراره باهاش چیکار کنم! دقیقا دوسال قبل چنین روزهایی کاملا گمشده و بی هدف بودم...

اما چون نشونه هایی از علاقه به هنر رو از بچگی در خودم احساس میکردم و عقده هایی که از سال نهم با خودم داشتم ازینکه بخاطر مدرسه ای که بزرگترین ضربه رو بهم وارد کرد (سمپاد) اجازه صحبت هم حتی در مورد هنرستان رو نداشتم و مجبور شدم از میون تجربی و ریاضی، ریاضی رو انتخاب کنم و این شروع مسیر اشتباه من بود
بنابراین از میون سیل عظیم رشته ها و دانشگاه ها، مهندسی معماری رو انتخاب کردم. در یک کلام اگه از تجربه دانشگاه بخوام بگم سعی کنین حدالامکان به ظاهر و اسم و رسم دانشگاه توجه نکنید، از دانشجوهای دانشگاه در مورد سطح رفاه خوابگاه بپرسید و ببینید آیا تحمل زندگی تو اتاق های ۴ متری خوابگاه ها رو با هم اتاقی با ۴ نفر دیگه دارید یا نه، با توجه به شرایط خودتون بهترین انتخاب رو بکنید، چون اسم و رسم دانشگاه به همون سرعتی که به دلتون میشینه به همون سرعت هم رنگ میبازه و شما میمونید و رنجی که ۴ سال باید تحملش کنید...
من معتقدم تلخی رو باید قبل از شروع داستان بچشید، نه که در بحبوحه جریان که کار از کار گذشته .
معماری رشته ایه که از همون روز اول باید کلی هزینه کنید. از خرید راپید و کاغذ پوستی و تخته شاسی و ماژیک راندو گرفته تا سیستم یا لپ تاپ گیمینگ که برای نرم افزار ها بکارتون بیاد.
محیط خوابگاه کوچیکه و دانشگاه هیچ مسئولیتی برای تهیه مکان یا هزینه برا کارهای عملی شما نداره و خودتون باید به فکر محدودیت هاتون باشید تا یه جوری حلش کنید.
از ترم چهارم کار های عملی بیشتر جنبه نرم افزاری پیدا میکنن و شما غیر ساعات دانشگاه مجبورید تقریبا کل تایم روزتون رو پای لپ تاپ بشینید و مشغول تکمیل پروژه هاتون باشید.. آخرشم با استقبال گرم اساتیدتون مواجه می‌شید!!
هر رشته ای سختی خودشو داره اما معماری ازونجایی که ترکیب هنر و مهندسیه نگاه بقیه بهش اینه که دانشجوهای معماری دارن نقاشی میکشن و یه جنگ روانیم بین بچه های معماری و عمران وجود داره که معمار هارو نقاش می‌دونن نه مهندس. البته شدت این موضوع در دانشگاه های مختلف تو طیف های مختلفی قرار داره.
معماری خیلی زیباست به شرطی که واقعا تو این مسیر استوار باشید و کم نیارید.
ممکنه شب ها بیدار بمونید تا صبح سر موقع پروژه تون رو تحویل بدید.
بعد فارغ التحصیلی باید برید سراغ کارهای خود اشتغال و بیزینس خودتون رو راه بندازید، و تقریبا استخدام دولتیش صفره.
اگر معروف بشید و بتونید کارفرما جذب کنید باید مهارت ارتباط رو یاد بگیرید و از رفتار ناشایست بعضی کارفرما ها ناراحت نشید و خودتون رو کنترل کنید .
هزینه های ساخت و ساز در چند سال اخیر بسیار بالا رفته و خیلی از افراد به خصوص در شهر های کوچیک ترجیح میدن بدون معمار خونه سازی بکنن و صرفا از مهندس سازه بخوان براشون نقشه بکشه!!
اگه واقعا سرتون درد می‌کنه برا دردسر و شرایط مالی مناسبی برای شروع کارتون رو هم دارید و به طراحی بیشتر از محاسبات علاقه دارید حتما معماری رو انتخاب کنید .
در غیر اینصورت به گزینه های دیگه بیشتر فکر کنید ..
این رو بدونید که اگه هدف و رسالت خودتون رو پیدا کنید مهم نیست که تو آزاد و پیام نور درس می‌خونید یا شریف و امیرکبیر
چه بسا افرادی که مهندسی دانشگاه شریف درس خوندن و بعد چند سال پشیمونی رفتن سراغ جامعه شناسی و مدیریت و اقتصاد‌

هرجایی که هستید رسالتتون رو از زندگی مشخص کنید و با تمام وجود زندگی رو بچشید☘️
برای اینکار یه پیشنهاد براتون دارم. تا میتونید کتاب، پادکست، و فیلم خوب بخونید و بشنوید و ببینید. در مورد زندگی انسان های موفق تحقیق کنید و حتی اگه چندین ماه و سال طول بکشه. بالاخره هدفتون رو پیدا میکنید
یادتون باشه هرچیزی بهایی داره و شاید بعضیا به چشم تجربه بهش نگاه کنن. اما من معتقدم ما یکبار زندگی میکنیم و انتخاب نکردن در شرایطی که سردرگم هستید بهتر از یه انتخاب رشته بده که زندگیو براتون سخت تر کنه..
#معماری
#ریاضی
#دختر
@ertiad
۳۳۳
سلام
من ورودی ۹۵ کارشناسی #مهندسی_شهرسازی #دانشگاه_تهران با رتبه ۶۶۳ منطقه ۲ هستم و پارسال فارغ‌التحصیل شدم.

راستش من به هر کسی توصیه نمی‌کنم که شهرسازی بخونه. به چند دلیل:
۱. توی ایران این رشته خیلی شناخته شده نیست.
۲‌. تعداد زیادی از بچه‌ها به خاطر اینکه معماری یا رشته‌های دیگه قبول نمی‌شدن وارد این رشته شدن و شما هر چقدر هم که با علاقه اومده باشین، جو افسرده‌ی دانشکده شما رو هم ناامید می‌کنه. (حتی سال بالاییا هم به این وضعیت دچارن)
۳. واحدهای تکراری تو این رشته زیاده و اگه فقط به دانشگاه اکتفا کنید چیز زیادی یاد نمی‌گیرید.
۴. اگه به ریاضی و مهندسی علاقه دارین به نظرم شهرسازی رو از انتخاب‌هاتون حذف کنید چون فقط ۶ واحد ریاضی، معادلات و فیزیک داره. (راستی این رشته توی دانشکده هنره و عملاً ارتباطتون با بقیه رشته‌های مهندسی، به جز معماری، رو از دست می‌دین.)
۵. طول سال تحصیلی‌تون یک ماه از بقیه بیشتره. البته در نگاه بلندمدت نکته مهمی نیست ولی وقتی توی اون موقعیت باشید می‌فهمید که چقدر اذیت‌کننده‌ست :))

خودم از انتخابم پشیمونم؟
نه. 😄 چون:
۱. من به علوم انسانی و ارتباط با آدم‌ها علاقه داشتم و تو اون شرایط، بهترین انتخابی که می‌تونستم داشته باشم شهرسازی بود. (توی شهرسازی واحدهای جامعه شناسی، روانشناسی، اقتصاد، مدیریت، تاریخ و... داریم.)
۲. دید صفر و یکی‌ام نسبت به مسائل تغییر کرد و یاد گرفتم دنیا و آدم‌ها رو از زاویه‌های دیگه‌ای هم ببینم.
۳. کلی مهارت مختلف یاد گرفتم و کارهای هیجان‌انگیز و جالبی انجام دادم که الان هر کدوم از اون مهارت‌ها توی جاهای مختلف داره به کارم میاد!

اگه سوالی دارید خوشحال می‌شم بتونم کمکتون کنم.
ایمیلم: [email protected]
#شهرسازی
#دانشگاه_تهران
#ریاضی
#دختر
@ertiad
۳۳۴
سلام دوستان
من دانشجوی ترم ۳ علوم تغذیه هستم.
علوم تغذیه زیر گروه ۱ رشته تجربیه.در دانشگاه های محدودی این رشته وجود داره،تر و تمیزه،۱۳۶ واحد درسی داره که طی ۴ سال ارائه میشه(کارشناسی پیوسته)،سال اخر(۲ترم) کارآموزی و حضور در عرصه داره به این صورت که ترم ۷ شما به کارخانه های مواد غذایی مختلف معرفی میشید و ترم ۸ هم در بیمارستان توی بخش های مختلف سپری میشه مثل ICU و ...تا مقطع دکتری هم امکان ادامه تحصیل دارید.
علوم تغذیه توی بعضی از دانشگاه ها در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی هست و توی برخی از دانشگاه ها هم در دانشکده بهداشت.
یکسری درس های پایه مثل فیزیولوژی و بیوشیمی وجود داره،یکسری هم درس های اختصاصی و عمومی.
علاقه به زیست و شیمی میتونه بسیار بسیار در موفقیت توی این رشته مهم باشه.
درس ها واقعا سنگینن و اگر واقعا فکر می‌کنید میتونید وقت زیادی برای مطالعه بذارین انتخابش کنید.
بازار کارش خیلی خوبه و شرایط کاریش هم به شدت عالیه به طوریکه شما امکان این رو دارید که مطب داشته باشید و کاملا مستقل باشید یا اینکه توی بیمارستان مشغول به کار بشید.عضو نظام پزشکی هم میشید.
امیدوارم اطلاعاتم بهتون کمک کنه و در آینده از انتخابتون راضی باشید☺️🌻

#علوم_تغذیه
#گلستان
#دانشگاه_گلستان
#تجربی
#دختر
@ertiad
ارتياد pinned Deleted message
سلام به همراهان ارتیاد،
این هفتمین سال فعالیت این کانال است. تا الان حدود سی‌صد نفر تجربه‌شان را از رشته تحصیلی‌شان، دانشگاهشان، زندگی دانشجویی، مسیر کاری‌‌ای که پس از آن طی کرده‌اند، و چالش‌هایی که پشت سر گذاشته اند، در این کانال به اشتراک گذاشته‌اند. مخاطب اصلی این کانال بچه‌های دبیرستانی و کنکوری هستند، که احتمالا مثل اکثر ما در دوران مدرسه فرصت کمی برای آشنایی با رشته‌ها و مسیرهای ممکن پیش‌رو داشته اند، و این کانال بخشی از این جای خالی را برایشان پر خواهد کرد.
البته باید توجه داشت که بخشی از این تجربیات به اشتراک‌گذاشته‌شده ممکن است تجربه فردی نویسنده باشد و لزوما قابل تعمیم نباشد.
اگر دانشجو یا فارغ التحصیل هستید تجربیاتتان را در قالب فایل متنی یا صوتی برای ما ارسال کنید. حتی اگر جزو سی‌صد نویسنده‌ی سال‌هاي قبل بوده‌اید و در این مدت تجربیات جدیدی کسب کرده‌اید، از آن‌ها بگویید. ارتیاد را به دوستانتان معرفی کنید.
ارتباط با ادمین
@ertiad1401
کانال
@ertiad
۳۳۵
سلام به همه دوستان. من دانجشوی حقوق دانشگاه شهید بهشتی هستم که ترم دو رو تموم کردم، و رتبه ۱۱۸ منطقه ۱ کنکور ۱۴۰۰ انسانی هستم. سعی میکنم یه سری نکات که شاید به شما تو انتخاب رشته کمک کنه رو بگم:
۱‌. حقوق رشته ایه که نیاز به مطالعه بسیار زیادی داره، یعنی برای پیشرفت در این رشته خوندن جزوه یا قسمت هایی از کتاب معرفی شده توسط استاد کافی نیست. پس باید در قدم اول آدمی باشید که بتونه با خوندن انواع و اقسام کتاب های منبع کنار بیاد.
۲. معمولا کتاب قانون بردن سر جلسه ازمون (یا حتی گاهی اوقات بردن جزوه!) آزاده مگه اینکه استاد خلافش رو بگه. همین مسئله به نظرم کامل نشون میده که این رشته کاملا مفهومی و استدلالیه و حفظ کردن یا شب امتحانی خوندن ممکنه حتی برای پاس شدن هم کافی نباشه:)
۳. حقوق ایران ارتباط نزدیکی با فقه داره. پس امادگی مواجهه با تعداد زیادی اصطلاحات عربی دشوار و عجیب، همچنین درسی به عنوان متون فقه:) رو داشته باشید. نکته دیگه اینه که به خاطر همین نزدیکی به فقه، زن در حقوق ایران جایگاه آن چنان خوبی نداره که میتونه شدیدا اعصاب خرد کن و اذیت کننده باشه
۴. زبان. زبان. زبان .زبان. هرچقدر بگم کمه. در قدم اول حسابی روی زبان انگلیسیتون کار کنید (حداقلِ نتیجه کم کاری در این مورد سختی کشیدن زیاد سر درس متون حقوقیه) کلا موفقیت تو هر رشته ای نیاز به تسلط بر زبان انگلیسی داره. اما در حقوق یه زبان دیگه هم اهمیت زیادی داره و اون زبان فرانسوی هستش. اگه بتونید روی این زبان هم تسلط پیدا کنید حسابی جلو میفتید، چون اصلا قسمت های زیادی از حقوق ایران از حقوق فرانسه گرفته شده.
۵. سعی کنید که سر کلاس ها صحبت کنید. بحث و گفت و گو به یادگیری حقوق که رشته بسیار سنگینیه کمک زیادی میکنه.
۶. توصیه میکنم از ترمای اول سعی کنید دروس عمومی بردارید مثلا هر ترم ۴ واحد یا اگه تونستید ۶ واحد، اینکار باعث میشه ترمای اخر دغدغه این دروس رو نداشته باشید و بتونید روی اختصاصی هاتون تمرکز کنید.
۷. استاد رو به نمره خوب نفروشید:) نمره متوسط یا کم ولی با یه استاد درست و حسابی بهتر از نمره عالی با استاد آبکیه‌.
۸. اگه علاقه به حوزه های بین المللی دارید توصیه میکنم حتما دنبال شرکت در موت کورت ها باشید.
۹. هی نگید چرا حقوق تهران قبول نشدم:) حقوق بهشتی در اکثر حیطه ها از تهران قوی تره، علاوه بر اون کلا بهشتی جو بهتر و دوستاته تری نسبت به تهران داره.
۱۰. حتما سعی کنید سر کلاس ها خودتون جزوه بنویسید یا نت برداری کنید. نوشتن به افزایش تمرکز کمک میکنه، لازم نیست هیلی تمیز و با انواع رنگ ها! بنویسید. همینکه یه سری نت از نکات کلی و مهم جلسه داشته باشید خیلی بهتون کمک میکنه.
۱۱. اگه کتاب مرجعی میخونید حتما کنارش نت برداری کنید و نکات کلیدی و اصلیش رو دربیارید. این نوشته ها بعدا خیلی به کارتون میاد.
۱۲. خیلی درگیر جو اولیه دانشگاه و روابط بین دختر ها و پسر ها نشید چون واقعا جوگیری اولیه است. میگذره.
۱۳. نزدیک ترین و راحت ترین در به دانشکده حقوق درب عدالت یا استخر هست.
۱۴. رفت و امد به بهشتی سخته:) مترو نداره و نزدیک ترین مترو بهش متروی تجریشه، که از دانشگاه با ون میتونید برید اونجا. راه دیگش brt هست که یا باید ایستگاه پمپ بنزین پیاده بشید که به بهشتی خطی داره، یا ایستگاه نمایشگاه که یه تیکشو از داخل پارک پیاده برید. و اینکه حتما شیب بسیار زیاد خود دانشگاه رو هم در نظر داشته باشید:) یه سلف رفتن و برگشتن= کوه نوردی.
#حقوق
#شهید_بهشتی
#انسانی
@ertiad
۳۳۶
سلام به همه دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
من دانشجوی مهندسی شهرسازی دانشگاه تهران، ورودی 1400 هستم.
خودمم پارسال برای انتخاب رشته از همین کانال کمک گرفتم 🥰
خب...
1- رتبه لازم : تقریبا تا رتبه 3000 یا حتی بالاتر، امکان قبولی داره این رشته (برای دانشگاه تهران)
برای اینکه حدودی بتونین بفهمین رتبه تونو، میتونین از تخمین رتبه و تخمین رشته سایت قلمچی استفاده کنین.
2- دانشکده : این رشته، مربوط به پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهرانه (واقع در خیابان انقلاب، پردیس مرکزی) و ساختمون شهرسازی، تقاطع خیابان وصال و ایتالیا ست (یه چهار راه با پردیس مرکزی فاصله داره)
3- درس ها : شاید شما عم شنیده باشین که شهرسازی خیلی شبیه معماریه! این تا حدودی درسته ولی باید بگم شهرسازی هزار برابر آسون تر از معماریه (تا اینجای کار برای من اینطور بوده)
اگه بخوام درس ها رو توضیح بدم،
ترم اول : بیان معماری (خیلی ترسیم دستی داشت این درس) ، مبانی شهرشناسی (تئوری)، هندسه احجام و پرسپکتیو (ترسیمی)، جغرافیای شهری (تئوری)، ریاضیات و فیزیک
( انتخاب واحد ترم اول رو خود دانشگاه انجام میده.
ترم دوم : معادلات دیفرانسیل، آمار در شهرسازی (تقریبا همون آمار دبیرستانه)، بیان تصویری شهر (یه سری نرم افزار مربوط به شهرسازی)، کاربرد رایانه در شهرسازی (بازم نرم افزار یاد میدن) و زبان تخصصی (این درسو ممکنه ترم های بعذ ارائه بدن)
بقیه چارت درسی : کاربرد نقشه بردارى در شهرسازی، ترسیم پیشرفته، مبانى و روش هاى برنامه ریزى شهرى، کارگاه شهرسازى 1
مبانى و روش هاى طراحى شهرى
شناخت و تحلیل فضاى شهرى
تاریخ شهر و شهرسازى در جهان
جامعه شناسى شهرى
کارگاه شهرسازى 2
تاسیسات و زیرساخت هاى شهرى
تاریخ شهرهاى ایرانى اسلامى
مبانى طراحى شبکه حمل و نقل
مدل هاى کمى در شهرسازى
کارگاه شهرسازى 3
مبانى برنامه ریزى شبکه حمل و نقل
برنامه ریزى بافت هاى فرسوده و تاریخى
روش تحقیق در شهرسازى
اقتصاد شهرى
کارگاه شهرسازى 4
مسکن
برنامه ریزى منطقه اى
کارگاه شهرسازى 5
پروژه نهایى
4- صحبت نهایی : این رشته تقریبا هم فاز هنری داره هم فاز مهندسی. هم اینکه توی پردیس هنرهای زیبا هستش و شما میتونین از فضای هنری اونجا عم استفاده کنین.
سعی کردم چیزای مهمو بگم
ولی اگر سوالی بود، من در خدمتم
@Boshra_njfn
امیدوارم همه تون بهترین تصمیم رو بگیرین و اینو بدونین کنکور و دانشگاه، آخر زندگی مون نیست! یه چیزیه که میاد و میگذره.😉
#مهندسی_شهرسازی
#دانشگاه_تهران
#ریاضی
@ertiad
۳۳۷
2024/09/22 19:23:53
Back to Top
HTML Embed Code: