Telegram Web Link
ارتياد pinned «سلام به همراهان ارتیاد این نهمین سال فعالیت این کانال است. تا کنون حدود چند صد نفر تجربه‌شان را از رشته تحصیلی‌شان، دانشگاهشان، زندگی دانشجویی، کارراهه‌ای که پس از آن طی کرده‌اند، و چالش‌هایی که پشت سر گذاشته اند، در این کانال به اشتراک گذاشته‌اند. مخاطب…»
۴۰۵
سلام بچه ها
اول تبریک میگم که بلاخره از شر کنکور خلاص شدید و امیدوارم نتیجه ای که میخواید رو هم بگیرید.
یادم میاد خودم پارسال همین موقع ها توی این چنل میگشتم و چیز زیادی درمورد رشته ی مورد نظرم پیدا نکردم پس تصمیم گرفتم امروز بیام نظر و تجربه خودم رو به اشتراک بذارم که شاید به شما کمک کنه.
من ترم دوم مدیریت مالی رو توی دانشکده علوم مالی خوارزمی تموم کردم.
در ابتدا از دانشگاه شروع میکنم.
من رتبه ام ۵۶۰ منطقه یک بود و به ترتیب دانشگاه تهران و بهشتی و علامه و خوارزمی رو زده بودم که خوارزمی قبول شدم و خب بابتش همچین خوشحال نبودم.
ولی الان بعد یک سال ارتباط با بچه های دانشگاه های دیگه و بودن در بازار کار باید بگم که درسته که رنکینگ بهشتی و علامه بالاتر از خوارزمیه ولی رشته مدیریت مالی که توی دانشکده علوم مالی(یا همون علوم اقتصادی سابق) تدریس میشه به مراتب بهتر از این دو دانشگاه هست و اگه براتون کیفیت تدریس،اساتید دانشگاه،کانکشن های کاری مهم تره بهتون به شدت پیشنهاد میدم بعد دانشگاه تهران،خوارزمی رو بزنید.
اما درمورد خود رشته
دروس رشته مدیریت مالی یکم خشک هست و اگه به ریاضی علاقه ندارید این رشته رو بهتون پیشنهاد نمیکنم.
این رشته به شدت رشته تجربی و عملی ای هست و دروس دانشگاه تا حد کمی پاسخگوی نیاز های شما خواهد بود و شما حتما باید به صورت جدا مطالعه و خصوصا "تجربه کاری" داشته باشید.
درمورد بازار کار
این رشته به فیلد های متخلفی تقسیم میشه و هر فیلد میانگین درآمد متفاوتی داره ولی به طور کلی میانگین درآمد متوسط و رو به بالا هست ولی در نهایت باز هم همش به خود شما و توانایی و دانش شما بستگی داره.
شما تقریبا از ترم دوم میتونید مشغول به کار بشید با درآمد میانگین(پایه وزارت کار به بالا).
امیدوارم که اطلاعاتی که دادم کافی بوده باشه و بهتون کمک کنه.

#مدیریت_مالی
#دانشگاه_خوارزمی

@ertiad
۴۰۶
سلام وقت بخیر ممنون از کانال خوبتون من خودم پارسال کنکوری بودم و با کانال ارتیاد اشنا شدم و واقعا خیلی مطالب مفیدی برام داشت و گفتم اطلاعاتی که این یک سال تجربه کردم و در اختیار بقیه بچه ها هم قرار بدم.

من ورودی امسال و دانشجو شیمی کاربردی دانشگاه شهید بهشتی هستم.

من خودم اولش نمیدونستم که قراره چه رشته ای و انتخاب کنم و کلا علاقه خاصی به رشته خاصی نداشتم و اولویتم بیشتر برام دانشگاه بود و از اونجایی که دبیرستان ریاضی بودم بیشتر رشته های مهندسی اولویتم بود و شیمی کاربردی حدودا اولویت 70 ام بود و زیاد ایده ای نسبت به این رشته نداشتم ولی در طول ترم و به مرور زمان علاقه پیدا کردم.
اگه بخوام بیشتر راجع به رشته شیمی بگم خیلی با اون چیزی که تو دبیرستان میخونیم فرق داره و مطالب دبیرستان توی دو تا درس شیمی عمومی یک و دو توی دو ترم اول با جزئیات خیلی بیشتری میخونید و تازه از ترم دو یکم و از سه به بعد درس ها تخصصی و سخت تر میشه مثل شیمی آلی و شیمی تجزیه و شیمی معدنی و شیمی فیزیک و شیمی کاربردیو...
رشته شیمی طبق تجربه ی من حد وسط نداره. شما یا درس میخونید و میفهمید شیمیرو توی شیمی خفنید و میفهمید و یا اگه به اون اندازه کافی نخونید و نفهمید مطالب رو نمیتونید پاس کنید.
در کل بخوام بگم شیمی فهمیدنیه بیشتر تا حفظ کردن و خیلی حل مسئله داره و اگه به کار کردن توی آزمایشگاه و تحقیقات و ساختن مواد متنوع علاقه دارید رشته خوبی میتونه براتون باشه.

اگه بخوام راجع به دانشگاه شهید بهشتی ام بگم از اونجایی که دانشگاه مادر هست و دانشکده شیمی و نفت توی ولنجکه و اطرافتون دانشکده های مختلف مثل ادبیات و تربیت بدنی و فیزیک و زمین و روانشناسی و... هست بنظرم مزیت خیلی خوبیه چون میشه هم از امکانات اون دانشکده ها و همایش ها و برنامه هاشون میشه استفاده کرد و هم با دانشجوها تو رشته های مختلف ارتباط برقرار کرد و دوست شد.
کلا دانشگاه خوبیه و فضا و محیط خیلی خوبی داره و خیلی سرسبزه و زیباست با سراشیبی خیلیی زیاااد. نکته منفیشم قابل دسترس نبودن با حمل نقل عمومیه ک نزدیک ترین راه همون brt نمایشگاه هست. البته میشه با ون ها هم تا مترو تجریش رفت ولی زیاد ایده خوبی نیست و معمولا ون ها خیلی دیر به دیر میان.
اساتید دانشکده شیمی نفت تا الان که بودم اساتید خوبی بودن جز تعدادی شون که عقده ای هستن ولی سطح سواد و علمی دانشکده خوبه.
آزمایشگاه های دانشکده هم خیلی مجهز و خوبن ولی از اونجایی که ساختمون شیمی نفت و تازه ساختن و تازه یکی دوساله که به این ساختمون جدید نقل مکان پیدا کردن و هنوز خیلی از ازمایشگاه ها و کلاسا توی دانشکده قدیمه و یکم از لحاظ امکانات و زیبایی داخل ساختمون ضعیفه ولی خب انتظار میره ک بهتر بشه به مرور زمان.

باز هم تشکر می‌کنم از کانال خوبتون 🙏

#شیمی_کاربردی
#دانشگاه_شهید_بهشتی

@ertiad
ارتياد pinned «سلام به همراهان ارتیاد این نهمین سال فعالیت این کانال است. تا کنون حدود چند صد نفر تجربه‌شان را از رشته تحصیلی‌شان، دانشگاهشان، زندگی دانشجویی، کارراهه‌ای که پس از آن طی کرده‌اند، و چالش‌هایی که پشت سر گذاشته اند، در این کانال به اشتراک گذاشته‌اند. مخاطب…»
۴۰۷
سلام وقت بخیر
من دانشجوی رشته امور تربیتی دانشگاه فرهنگیان هستم.
می‌خوام باهاتون صادقانه صحبت کنم و خواهش میکنم از کسایی که دوست دارن بیان این دانشگاه این پیام رو با دقت مطالعه کنید.

ببینید درمورد خوبی ها و بدی های فرهنگیان توی همین کانال نکاتی هست که میتونید مطالعه کنید من می‌خوام درمورد یک واقعیتی صحبت کنم یک واقعیت انسانی که باید عاشق باشید می‌دونید عاشق بودن به معنای دو رو بودن نیست من دیدم کسانی که الان در این دانشگاه درس میخونن درابتدا، زمان مصاحبه این جمله که "من عاشق معلمی هستم " لق لقه زبانشون بود اما درحال حاضر فقط ناله میکنن و غر میزنن از مشکلاتی که هست خیلی ها به خاطر حقوق این دانشگاه و استخدام شدن میان اینجا اما واقعیت اینه که باید بدونید دانشگاه انقدر کسورات مختلفی داره که از حقوقی که تصورش رو میکنید خیلی کمتر بهتون میدن و هربار یا اداره یا دانشگاه یا به هر دلیل دیگه ای از حقوقتون بعضا بیشتر از نصف حکمی که براتون خورده کم میشه و سر این قضیه خیلی ها شاکی هستند و البته حق هم دارند اما این شاکی بودن باعث شده اصل و فرع رو از هم تشخیص ندن... و یادشون بره برای چی اینجان.
خود شما هم دوازده سال توی آموزش و پرورش درس خوندید خوبی و بدیش هم دیدید اما یک کشور وقتی رشد می‌کنه وقتی پیشرفت می‌کنه که آموزش و پرورشش متحول بشه برای تحول هم نیاز به آدم های با انگیزه و باشور و شوقی هست و قوی و عاشق..
پس بذارید بهتون رک بگم گول صرفا« حقوق، حقوق و حقوقِ» این دانشگاه رو نخورید و باید با فرض اینکه شما با ورود به این دانشگاه هیچ تسهیلاتی دریافت نمیکنید بیاید..!
با نگاه یک منتقدِ فعالِ عاشقِ تحول‌خواه بیاید ولی قول بدید به خودتون با نگاه یک فرد خمودهٔ منفعلِ خسته خارج نشید ازاین دانشگاه!
اگر رشته ای هست که واقعا بهش علاقه‌مند هستید و اون رشته، رشته ای نیست که در دانشگاه فرهنگیان بهش برسید؛ برید دنبالش؛ حتی به قیمت اینکه اولش سخت باشه حقوق نداشته باشید ثابت نباشه قدم هاتون.. اما می‌دونید باور من این هست که کسی که عمیقا علاقه‌مند باشه و هدفمند باشه مهم نیست اون رشته ای که میخواد بخونه چی هست... مهم نیست همه میگن نه! این رشته آینده شغلی نداره و فلان.
فقط برید دنبالش و باید بهترین اون رشته موردعلاقه خودتون باشید بعدش حتما با پشتکاری که داشتید کار هم پیدا میکنید هزار هزار دفعه بهتر از چیزی که فکرش رو میکنید.


اما در مورد خود رشته امورتربیتی باید بگم که از سال ۱۴۰۰ این رشته به این نام اومده و میشه گفت رشته جدیدی هست و مختص آموزش و پرورش هست با فارغ‌التحصیل شدن از این رشته شما میتونید مربی پرورشی یا معاون پرورشی بشید.
خود مطالب دوره کارشناسی این رشته ترکیبی از چندین رشته هست دروسی مثل روانشناسی و مشاوره گرافیک کامپیوتر قرآن تفسیر داستان نویسی و... به عبارتی رشته میان‌رشته ای هست که ازهر چیزی یک چیزی میخونید و جالب و خواندنی هستند بعضی چیز ها.
می‌دونید توی دانشگاه کسی اگر جویای علم و یادگیری نباشه حقیقتا چیزی هم یاد نخواهد گرفت چون اسم ما دیگه دانش آموز نیست یعنی کسی نیست که دانش رو بهش بیاموزند بلکه دانشجو هست یعنی باید جویای علم باشه! پس درنهایت می‌خوام بگم حتی اگه فرهنگیان یا هر دانشگاه دیگه ای خواستید برید یادتون باشه همیشه جویای علم و یادگیری باشید تا چیزی به دست بیارید و بتونید متفاوت باشید.

#امور_تربیتی
#دانشگاه_فرهنگیان
@ertiad
اگر دانشجو یا فارغ‌التحصیل هستید تجربیاتتان را در قالب فایل متنی یا صوتی برای کانال ارسال کنید.

ارتیاد را به دوستانتان معرفی کنید.

ارتباط با ادمین:
@ertiad1403

کانال
@ertiad
۴۰۸
سلام
من دانشجوی رشته آموزش علوم اجتماعی فرهنگیان کرج هستم
زمانی که من کنکوری بودم یه اشتباه بد کردم... خیلی بد!و اون هم این بود که سه سال تمام فقط درس خوندم و هیچ رشته دانشگاهی مدنظر من نبود... یعنی اصلا هدفی نداشتم تنها هدفم این بود که اینقدر درس بخونم تا رتبه خوبی داشته باشم و دستم توی انتخاب واحد باز باشه.
(هه هه چندتاتون همچین برنامه ای دارید؟ 😏)
درسته که توی انتخاب رشته دبیرستان اصلا هیچ شکی برای انسانی نداشتم ولی رشته دانشگاهی؟ هیچ! و بعد از کنکور به خودم اومدم و دیدم ای داد! حتی نمیدونم به چی علاقه دارم تا این که نمیدونم چطور با ارتیاد اشنا شدم که با توجه به این که واقعا هیچ منبع درستی و کاملی برای شناخت رشته های دانشگاهی با توجه به معایب مزایا و بازار کارشون از زبان خود دانشجوها و بدون جهت گیری وجود نداشت اینجا مثل یه معجزه بود

به هرحال اونجا بود که کم کم توجهم به دانشگاه فرهنگیان جلب شد
ایا راضی هستم؟ گاهی بله مثلا وقت هایی که دوستام توی دانشگاه های دیگه از اینده مبهم کاری و تحصیلیشون میگن، از شرایط سخت رفت و امد یا خوابگاه میگن
وقتی از پول توجیبی صحبت میکنن راستش خیلی به خودم مغرور میشم... اخه چند نفر هستن که تو سن من کاملا استقلال مالی و پس انداز داشته باشن؟ و اطمینان داشته باشن که یه کار مهم (برای منی که بازار کار یکی از اولویت های اصلیم بود) و برای درس خوندنشون هدفی دارن؟ و با خیال خیلی راحت تری میتونن به ارشد یا هنری که دوست دارن فکر کنن؟

گاهی وقت ها هم به سرم میزنه که اخه این چه کاری بود که من کردم؟ دیگه نمیتونم مهاجرت کنم؟ مسیرم از بقیه خیلی جدا شده؟نمیتونم یه دانشگاه واقعی با شور و شوقش رو تجربه کنم؟با توجه به این که اینجا به شدت جو رسمی داره و از همون اول همه خودشون رو کارمند میدونن نه دانشجوی سر به هوا🤪

اینجا میخوام دانشگاه فرهنگیان/رشته علوم اجتماعی رو از چند جنبه مهم برسی کنم

فضا و امکانات:یه مدرسه! شوخی نمیکنم جدی یه مدرسست و امکانات خاصی نداره... کلاس ها/سلف /نمازخونه/سالن مطالعه و یه سالن اجتماعات
در طی این چند سال به دلیل نیاز اموزش و پرورش تعداد دانشجو ها بسیار زیاد شده و دانشگاه جواب گوی نیاز این تعداد دانشجو نیست

سطح علمی و فرهنگی همونطور که قبلا هم گفته شده اکثر اساتید معلم هایی هستن که ادامه تحصیل دادن و سطح خیلی بالایی ندارن اما بین استاد های دروس تخصصی گاها اساتید خفنی پیدا میشه. بسیج دانشگاه فعاله و سعی میشه دانشگاه ساعات فرهنگی داشته باشه. جلسات نقد و برسی کتاب ها/ فیلم ها/ کرسی های ازاد اندیشی و کارگاه های مقاله نویسی و موضوعاتی که با اموزش مرتبط هستن
اما در مجموع باز هم به دلیل کمبود امکانات و بودجه سطحشون بالا نیست

رشته علوم اجتماعی:یکی از رشته های تاپ دبیری هستش و تقریبا الویت اول بچه ها
درس های تخصصی به شدت جذاب و شیرین و کاربردی در جامعه هستن محل کار هم مقطع دبیرستان راهنمایی هستش و دبیر مطالعات اجتماعی راهنمایی و جامعه شناسی و اقتصاد دبیرستان میشید (البته اگر به علت کمبود معلم یه کتاب دیگه دستتون ندن باز هم هه هه😏)

در مجموع اگر شخصیت خیلی بلند پروازی ندارید و خیلی دنبال شور و اشتیاق دوره دانشگاه گردش و رفیق بازی و شواف با دانشگاه نیستید دانشگاه خوبیه یه جورایی چهارسال دانشگاهتون رو میفروشید برای سی سال اینده که خیلی از دغدغه های دانشجوهای دیگه رو ندارید

اما لطفا خیلی خوب فکر کنید! شما دارید تعهد میدید و با خارج شدن و انصراف دادنتون نه تنها به زمان و پول خودتون خسارت می زنید بلکه اموزش و پرورش هم روی شما حساب کرده و با ترک تحصیل یه کلاس رو از معلم محروم میکنید و این اخلاقا اصلا درست نیست

پ. ن1:با نوشتن این متن متوجه شدم که بله، من انتخاب درستی داشتم
پ. ن2:برای ورود به دانشگاه باید مصاحبه تخصصی و عمومی رو قبول بشید...و چون فرهنگیان بومیه رتبه خاصی رو براش نمیشه گفت و بستگی به شهر محل سکونتتون و نیروهای مورد نیاز شهرتون داره اما میشه گفت دبیری ها معمولا از اموزش های ابتدایی رتبه های بهتری میخوان.

#آموزش_علوم_اجتماعی
#دانشگاه_فرهنگیان
#دانشگاه_فرهنگیان_کرج

@ertiad
۴۰۹
سلام و وقت به خیر، امیدوارم حالتون خوب باشه. دانشجوی رشته‌ی حقوق دانشگاه تهران هستم.
📌رشته‌ی حقوق برخلاف اونچه که فکر می‌کنید رشته‌ی خشکی نیست اما بسیار سنگینه و توصیه می‌کنم بدون تحقیق و آگاهی وارد این رشته نشید چون بدون علاقه این رشته رو خوندن کار اسونی نیست.
.
📌برای اینکه رشته‌ای رو بشناسید واحدهای درسیش رو دقیق بررسی کنید. حداقل کتاب‌ها و منابع ترم یک و دو رو از توی اینترنت یا کتابخونه‌ها ببینید و تورق کنید خیلی روی آگاهیتون اثر می‌ذاره.
مثلا از واحدهایی که در رشته‌ی حقوق خواهید داشت این موارد هست:
۱- حقوق مدنی که هشت تا دو واحد خواهید داشت و در خصوص روابط اشخاص باهم دیگه هست.
۲- حقوق جزا که درباره‌ی مباحث جرم و جنایات و مجازات و مسئولیت کیفری هست.
۳- حقوق بین الملل: درباره‌ی حقوق و تکالیف مربوط به دولت‌ها و سازمان‌های بین المللی هست. حقوق فراتر از مرزهای سرزمینی یک کشور.
۴- حقوق اساسی
۵- حقوق تجارت
۶- مقدمه‌ی علم حقوق: ترم اول باید پاس کنید منبعش کتاب مقدمه حقوق استاد کاتوزیان هست پیشنهاد میکنم این کتاب رو حتما تورق کنید. شمای‌ کلی از رشته‌ی حقوق بهتون می‌ده.
و موارد دیگه که با سرچ ساده می‌تونید متوجه بشید.


📌در خصوص آینده‌ی شغلی به حرف کسایی که میگن این رشته اشباع شده توجه نکنید. همیشه کار برای کسی که پرتلاش و با سواد باشه هست. با توجه به علاقه رشته رو انتخاب کنید. شغل هایی که میتونید داشته باشید: وکالت، قضاوت، سردفتری و کارشناس حقوقی و ….
📌شما برخلاف اکثر رشته های علوم انسانی بعد از مقطع کارشناسی رشته‌ی حقوق می‌تونید وارد بازار کار بشید. اگر بخوایید وکیل بشید باید ازمون وکالت بدید فرقی هم نداره کارشناسی کدوم دانشگاه خونده باشید یه ازمون وکالت مشابه برای همه وجود داره که اون رو اگه قبول بشید دو سال می‌رید کاراموزی بعد‌ وکیل میشید. برای قضاوت و سردفتری هم همین ازمون وجود داره که بعدش وارد اون کار می‌شید.

📌یکی از دلایلی که من این رشته رو دوست دارم اینه که از تنها رشته‌هایی توی علوم انسانی هست که نتیجه‌ی تلاشت رو می‌تونی مشاهده کنی و زود نتیجه می‌ده.


📍در خصوص دانشگاه:
ببینید هیچ دانشگاهی مطلق خوب یا مطلق بد نیست.
هر دانشگاه یه سری فاکتور خوب و بد داره شما اونارو در کنار هم بذارید با توجه به الویتتون دانشگاه رو انتخاب کنید. هر چند برخی میگن که دانشگاه در رشته‌ی حقوق اهمیتی نداره(به دلیل اینکه در نهایت همه باید در یه ازمون مشابه قبول بشن تا وارد شغل وکالت یا قضاوت یا سردفتری بشن) اما به نظرم دانشگاه هم مهمه و دانشگاه خوب می‌تونه تجربه‌های خوبی براتون داشته باشه.
برای حقوق سه دانشگاه برتر تهران و بهشتی و علامه است. ( اساتید و هیئت علمی هر دانشگاه رو سرچ کنید و درباره‌اش تحقیق کنید میتونه بهتون کمک کنه.)
بهشتی و علامه توی شاخه‌های حقوق بین الملل و حقوق عمومی و به دنبال اینا موت‌کورت و انجمن های علمی و اینا قوی ترن و دانشگاه تهرانم توی بخش حقوق جزا و حقوق خصوصی بهتره. اما با این حال اساتید خوبی توی حوزه‌ی بین الملل هم داره مثل استاد الهویی یا استاد پیری یا استاد موسوی. پس اینطور نیست که توی بین الملل ضعیف باشه.
اگه تهرانی هستید دوری و نزدیکی و مسیر دانشگاه رو بررسی کنید(البته من با اینکه خونمون کنار دانشگاه بهشتیه رفتم دانشگاه تهران. که اینم ناشی از الویت‌هام بود و اصلا پشیمون نیستم.) اما اینم بدونید هر روز یک ساعت و نیم تو راه بودن اصلااااا کار اسونی نیست پس به اینم توجه کنید.

اساتید دانشگاه تهران:
استاد یکرنگی
استاد بهره مند
استاد خالقی
استاد میرشکاری
استاد صادقی مقدم
استاد نسرین طباطبایی
استاد بیژن عباسی
استاد اسلامی پناه
استاد اشراقی
استاد طباطبایی نژاد
استاد کاظمینی
استاد اصلانی
استاد پیری
استاد الهویی
استاد موسوی
و …
درباره‌ی اینها سرچ کنید و تحقیق. و اساتید دانشگاه‌های دیگه هم پیدا کنید ازشون تحقیق کنید. فکر نکنید دانشگاه تهران همه‌ی استاداش خوبن بعضیاشون به شدت ضعیف و بی مسئولیتن. پس با این تصور نیاین دانشگاه.
در نهایت اگه رتبتون به دانشگاه تهران می‌خورد به نظرم پشیمون نمیشید اگر انتخابتون تهران باشه.

📌یه سری ویژگی‌های شخصیتی مهم باید داشته باشید از جمله قدرت تحلیل بالا، تسلط به زبان(انگلیسی و بهتره عربی و فرانسه)، سخنوری و … اگر این شاخصه‌هارو ندارید اما علاقه به حقوق دارید موردی نداره چون میتونید طی چهارسال این مهارت‌هارو کسب کنید.
امیدوارم موفق باشید.

#حقوق
#دانشگاه_تهران
#انسانی
@ertiad
۴۱۰
سلام خسته نباشید کنکوری های ۱۴۰۳
من مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت میخونم
اول درباره رشته میگم
رشته : خب این رشته بسیاااار سخته مخصوصا اگه دانشگاه دولتی بخونید .
و به نظرم نسبت به این همه زحمت که تو این رشته میکشی آینده و درامدی نداره این نظر شخصی منه
ترم اول که فقط پایه و عمومی میخونید مثل ریاضی ۱ فیزیک ۱ زبان عمومی ادبیات و برنامه‌ نوسی و قانون اساسی اینارو ترم یک که خود دانشگاه براتون‌ میذاره و ممکنه درس های معارف هر دانشگاه متفاوت باشه میخونید و سعی کنید معدل ترم یکتون خوب بگیرید حالا هر رشته ای که دوست دارید و میخواید بخونید رنک کلاس باشید
از ترم دوم باز تخصصی تر‌ میشه و اخر ترم چهار انتخاب گرایش میکنید که گرایش های دانشگاه ما تو مقطع کارشناسی میشه مخابرات سیستم -مخابرات میدان -کنترل -قدرت و الکترونیک . دانشگاه ما بیوالکتریک(مهندسی پزشکی) تو کارشناسی ارائه نمیده برای ارشده ولی شریف ارائه میده
که کنترل و مخابرات خواهان زیادی داره و درکل باید درس های سنگینی پاس کنید و ریاضیات بسیار پیچیده تو این رشته منتظرتونه و برای انتخاب گرایش اخر ترم ۴ باید معدل خوبی داشته باشید که برید گرایشی که دوست دارید 🙃
مثلا ریاضی مهندسی و مدار و الکترو مغناطیس و …. چندین درس دیگه باعث میشه روزی صد بار به خودتون‌ بگید چی شد من اومدم برق :)
ناگفته نماند این سختی ها جلوی کسی که علاقه داره رو نمیتونه بگیره و بسیار ادم های خفن تو این رشته هستن که واقعا خیلی خوبه ولی مهم اینه که علاقه دارن چون وقتی علاقه نداشته باشی رشته به این سنگینی برات خیلی اذیت کننده میشه اما علاقه داشته باشی بسیار رشته خوبیه
دانشگاه : خب دوستان جو دانشگاه بسیار مهمه و جوی که توش هستی تو رو میسازه پس کلا باید خیلی حواستون به خودتون باشه چون همه جا ادم های خوب بد هستن و تو باید بتونی با ادم های خوب ارتباط بگیری و باید به این قدرت برسید که از یسری ادم ها دوری کنید و این تو رو با ارزش میکنه و با همه ادم ها لازم نیست ارتباط بگیرید و حتی هم صحبت بشید .
جو دانشگاه علم و صنعت بسیار خشک و سنگین هست مخصوصا دانشکده برق و اگه مسیرتون به برق علم و صنعت خورد بدونین بسیار سخت ارتباط میگیرن و همه به چشم رقیب همو میبینن و بین بچه ها هم جو خشکی هست.
استادا بسیار سخت گیر و امتحان های بسیار سختی میگیرن نسبت به تدریسشون و دانشجو اصلا براشون مهم نیست
حراست بسیاااااار سخت گیر رو پوشش دارن خیلی زیاد گیر میدن به همه حتی ممکنه راتون ندن دانشگاه .
و اینکه دوستان این دانشگاه تو شرق ترین حالت تهرانه و خیلی جا شلوغیه مترو داره ولی خیلی دوره حواستون به لوکیشن دانشگاه باشه چون چهار سال باید برید و بیاین پس موضوع مهمیه سطحی نگاش نکنید
ولی دانشگاه خیلی بزرگیه فکر کنم بزرگترین دانشگاه تهرانه همه دانشکده های تو پردیس مرکزیه یعنی جزیره ای نیست وفضای سبز و گل کاری خیلی زیبایی داره و کلا همه چی داره توش و دانشکده ها هم بزرگن ومجهز هستن هم کلاسا هم ازمایشگاها و کارگاه ها
غذای سلفشم خوبه بد نیست
من خوابگاهی نیستم ولی از خوابگاه اطلاعاتی دارم. میگن
خوابگاه دخترا از ترم اول تا ترم اخر تو خود دانشگاس ولی خوابگاه پسرا تا ترم سه تو حکیمیس که میگن دوره ولی بعد ترم سه خوابگاشون عوض میشه و مثل دخترا میان دانشگاه
دانشگاه رنک ۴ کشوره بعد شریف و امیرکبیر و تهرانه و سطح علمی خوبی داره به نسبت،
ولی اگه قبول شدید اینجا مغرور نشید واقعا چون خیلی ها هستن که ممکنه دانشگاشون یا رشتشونو شما نشناسید ولی موفق تر از شما بشن پس قضاوت نکنید
ولی بسیار دانشگاه سخت گیر از همه لحاظه و فقط باید درس بخونید که من مخالف اینم که فقط باید درس خوند ولی انقدر این دانشگاه وقتتونو میگیره شما تک بعدی میشید دقیقا مثل کل این دانشگاه
درکل رشته سختیه حتما با علاقه واردشید و تا اخر با علاقه ادامه بدید
موفق باشید

#مهندسی_برق
#دانشگاه_علم_و_صنعت
#ریاضی
@ertiad
۴۱۱
سلام وقتتون بخیر
من‌ورودی ۱۴۰۰ رشته ی پرستاری هستم
خیلی‌دوست داشتم یه پیش زمینه ای بدم به کسایی که چه به ناچار یه با علاقه این رشته رو انتخاب میکنن

من خودم جز کسایی بودم که خیلی با علاقه این رشته رو انتخاب نکردم

باید بگم رشته ی پرستاری رشته ایه که همه از سختی هاش میگن ، اونم از سختیه کارش ، ولی کسی از سختی تحصیلش صحبتی نمیکنه
تقریبا همه ی دانشجو های پرستاری میتونن صحت حرف منو تایید کنن که خلاصه انجه پزشک ها توی دوره ۷ ساله میخونن رو توی دوره ای ۴ ساله به دانشجو های پرستاری تحمیل میکنن با مدت زمانی کوتاه و امتحانایی سخت، و به هیچ کارشون هم نمیاد
یه مورد دیگه هم که باید بهش اشاره کنم دید اشتباهیه که از پرستاری هست که فکر میکنن کار های عملی زیادی وجود داره و برای همینه که سخته ، باید بگم اینطور نیست
زیاد بودن تعداد مریض ها نسبت به یک پرستار ، باعث میشه اینکار سخت باشه ، اونم نه بخاطر رسیدگی بهشون به صورت بالینی ، بلکه برای نوشتن و پر کردن پرونده ها و شرح حال نویسی

باید بگم خودم قبل ورود به این رشته فکر میکردم دائما قراره سرم وصل کنم و رگ بگیرم و یا پانسمان عوض کنم ، چیزی که اغلب همه دوست دارن و جز شیرین ترین قسمت های یادگیری پرستاریه ، ولی بیشترین قسمت ازار دهنده ی اون ینی تقریبا ۸۰ درصد وقت یه پرستار ، پر کردن پرونده هاست و نوشتن گزارش پرستاری تعداد زیادی مریض ، پرسشنامه و اموزش به بیمار...

اگه با علاقه این رشته رو انتخاب میکنین از سختیاش قبل ورود به اون کامل اطلاع داشته باشین
پرستاری یه کار تیمیه و اصلا کار تک نفره نیست، بیشتر مشکلات دانشجو های پرستاری توی دوره کاراموزی مچ نبودن با بقیه ی تیم و خودرای بودنه ، اگه اهل کار تیمی نیستین ، اگه روحیه ی مشارکت ندارین اصلا ورود نکنین که جز اعصاب خوردی برای خودتون و اطرافیانتون چیزی نیست

مورد اخری که باید بهش اشاره کنم که تقریبا جایی بهش توجه نمیشه ، روحیه ی ارتباط گرفتنه...
پرستاری برای افراد درون گرا خیلی رشته ی سختیه، چون دائما باید با مریض حرف بزنی و ازش بپرسی خب «چیشد اومدی، چرا اومدی ، برای بیماریت چه اقداماتی انجام دادی...»
شاید این بنظر خیلی ساده میاد، ولی اینطور نیست..
اگه در ارتباط برقرار کردن دچار مشکل هستین یا تنهایی نمیتونین از پس این قبیل کارا بر بیاین تو کاراموزی خیلی اذیت میشین..
در پایان بگم
کشور ما به پرستار خوب احتیاج داره ، لطفا فقط به چشم مهاجرت به این رشته نگاه نکنین، اینجا هم بازار کار به شدت خوبی برای این رشته وجود داره ولی تلاش زیاد و جسارت مضاعف میخواد که برای کسب تجربه خیلی جاها همزمان کار کنی.

#پرستاری
#تجربی
@ertiad
۴۱۲
1
سلام دوستان، وقت بخیر. اول صحبتم میخوام بهتون تبریک بگم که از دوره سخت کنکور گذشتین و حالا چه با نتیجه خوب و چه بد.
من سال 1401 کنکور ریاضی دادم و رتبه 1486 منطقه 3 رو کسب کردم. و مهندسی نقشه برداری دانشگاه خواجه نصیر تهران قبول شدم. ولی خب اشتباه بود. تایم انتخاب رشته یه سری گرفتاری و مشکل داشتم و نشد که پلن های دقیقی برا انتخاب رشتم بریزم. این دومین اشتباهم در این زمینه بود و اولین اشتباهم این بود که طبق یه تفکر غلطی که اونموقع داشتم, فقط برام مهم بود که از دانشگاه های تهران قبول شم. من از رشته عمران و چیزای مربوط به اون بدم میومد و نقشه برداری کاملا به عمران مربوطه. اصلا یکی از زیرشاخه های عمران، نقشه برداری هست. به هر حال من 2 ترم این رشته رو خوندم. مهندسی نقشه برداری به رشته هایی مثل هوافضا و کامپیوتر و .. مرتبط هست و معمولا اینجوری راجع بهش میگن که برا علاقه های متفاوتی سازگاره ولی واقعا اینجوری نیست. من اینجوری حس نکردم ,شاید بقیه موافق باشن. معمولا محیط کار مهندس نقشه بردار رو یه محیط صحرایی معرفی میکنن ولی کار های دفتری و نرم افزاری و... هم داره. برای خانوم ها یکم محدوده ولی برای اقایان مشاغل زیادی در پی داره. از طرفی چون تعداد خیلی محدودی از دانشگاه ها این رشته رو دارن, فارغ التحصیل های کم و در نتیجه بازار خوبی میتونه داشته باشه ولی خب باید علاقه داشته باشید. من خودم هم ادم موفق در این رشته دیدم و هم ادمی که با مدرکش به جایی نرسیده و تو یه کار غیر مرتبط با رشتش مشغول به کار شده.توصیه ای که دارم اینه که حتتتما به قدر کافی راجب هر رشته ای تحقیق کنید,بخونید و با دانشجو ها یا فارغ التحصیل های اون رشته حرف بزنید. همه جا میگن که انتخاب رشته مهمه ولی خیلییی مهم تر از چیزی هست که فکرشو کنید.یه جورایی تلاش چند سالتون و آینده به این مورد بستگی داره. من ترم 2 ,چون دیگه واقعا نمیتونستم تو این رشته ادامه بدم,به فکر تغییر رشته افتادم. تو تهران درس خوندن هدف و خواسته من بود و خیلی میخواستم اونجا بمونم ولی از طرفی اینده ام توی نقشه برداری برام نامعلوم بود و هیچ علاقه ای بهش نداشتم.تصمیم گرفتم برم سمت علاقه ام.شما به 3 صورت میتونین رشته اتون رو عوض کنین:1-تغییر رشته داخل دانشگاه(داخلی), که شرط معدل داره و معدلتون باید حداقل 17 یا 18 (بستگی به قوانین تغییر رشته هر دانشگاه داره) باشه 2- تغییر رشته و دانشگاه با کارنامه سبز یا محرمانه: یه کارنامه ای وجود داره که از کارنامه اصلی قبولی کنکور مجزاس و اسمش کارنامه سبز هست.به این صورت که وضعیت قبولی رو تو اولویت های پایین تر از اولویت قبولی نشون میده.شما میتونین با طی مراحلی به اولویت پایین تر در صورت قبولی, تغییر بدین.(گفته میشد قراره دیگه کارنامه سبز وجود نداشته باشه,خبر ندارم برداشته شده یا نه.) 3- انصراف و دوباره کنکور دادن یا روش های دیگه.من با روش2 به اولویت خیلی پایین ترم,مهندسی کامپیوتر دانشگاه ارومیه تغییر رشته و دانشگاه دادم.مهندسی کامپیوتر تنها رشته ای بود که مطمعن بودم به شدت بهش علاقه مندم برای همین هیچ رشته ای رو جز این در نظر نگرفتم. حالا به سختی انتقالیمو گرفتم و رفتم به این دانشگاه. رشته مهندسی کامپیوتر یک رشته بسیار جذاب و گسترده ای هست که خب اطلاعات زیادی ازش هست و میتونین بخونین راجع بهش. توی کارشناسی این رشته 3 تا گرایش نرم افزار,سخت افزار و فناوری اطلاعات داره و دانشگاه ارومیه فقط نرم افزار رو داره.برای اینکه تو این رشته موفق بشین نیازه توانایی حل مسئله, ریاضیات قوی و پشتکار داشته باشین.زبان انگلیسی متوسط یا قوی خیلی بهتون کمک میکنه. همچنین باید دائم در حال یادگیری در زمینه خودتون باشین و مهارت هاتون رو اپدیت کنین.و یه نکته مهم."شما توی دانشگاه چیزی یاد نمیگیرین که بتونین باهاش کاری کنین".اصلا نمیشه به مدرک دانشگاهی بسنده کرد.اگه بخواین به جایی برسین باید در کورس های مختلف شرکت کنین, یادبگیرین, تمرین کنین و .. .یکم شاید سخت به نظر بیاد ولی اگه علاقه داشته باشین اصلا سختیش اذیت نمیکنه و اتفاقا لذت میبرین.مهندسی کامپیوتر فقط کد زدن و برنامه نویسی نیست و زمینه های زیاد و متنوعی داره ولی برنامه نویسی بیس این رشته اس و حتما باید یاد بگیرین و مسلط شین.معمولا تو ترم اول این درس ارائه میشه ولی پیشنهاد من اینه قبلش یه اشنایی مقدماتی با برنامه نویسی داشته باشین یا حداقل درک کنین چیه.

#مهندسی_نقشه‌برداری
#دانشگاه_خواجه‌نصیرالدین‌طوسی
#خواجه_نصیر
#مهندسی_کامپیوتر
#دانشگاه_ارومیه

@ertiad
2024/09/21 23:37:47
Back to Top
HTML Embed Code: