Telegram Web Link
📷 نقاشی تازه زهرا رهنورد برای کارگران معدن طبس

زهرا رهنورد
مهر ۱۴۰۳
نقاشی با موبایل

@ensafnews
فوت همه کارگران محبوسی تایید شد

مدیرکل مدیریت بحران خراسان جنوبی:
🔹مسیرهای دسترسی به کارگاه در بلوک C از دو جناح در حال بازگشایی است و عملیات تسریع شده و تیم‌های عملیاتی مشغول زغال‌برداری هستند و تیم‌های کمکی‌‌ هم در منطقه حضور یافتند.

🔹در منطقه آخر تونل معدن حجم زغال بالاست ولی با رعایت تمام اصول ایمنی و حضور تیم‌های متخصص اعزامی و تیم‌های HSE معدن‌، امیدواریم تا امشب آواربرداری تمام شود و افراد جانباخته را از محل کارگاه خارج کنیم.

🔹تمامی افراد افراد محبوسی در معدن فوت شده و تاکنون فوت ۴۹ نفر قطعی است که باعث ناراحتی همه ما شد.

[تسنیم]
@ensafnews
پیام ارسالی به انصاف نیوز:

هسته گزینش آموزش و پرورش استان اصفهان همچنان به برخورد عجیب با دانشجومعلمان و نومعلمان می‌پردازد؛ احضارها با دلایل واهی و تهمت‌های خلاف واقع انجام می‌گیرد؛ دخالت در مسائل شخصی دانشجومعلمان، ... تفتیش عقاید که بر خلاف اصل صریح ۲۳ قانون اساسی است، اتهام و منتسب کردن دروغین دانشجومعلمان منتقد و مطالبه‌گر فعال در ستادهای انتخاباتی به سازمان منافقین کور دل، متهم کردن دانشجومعلمان مقید به شرعیات دین مبین اسلام به کاهلی در فرائض دینی و دیگر اتهامات سخیف واهی بدون اثبات و سند و مدرک، تهدید به اخراج و ابلاغ حکم اخراج به صورت فله‌ای انجام می‌گیرد!

در مواردی صحبت‌های انتقادی دانشجو معلمی در کرسی آزاداندیشی که مورد تأکید‌ و از رهنمودهای رهبری و تأکید دکتر پزشکیان، مستند اخراج قرار گرفته است!

کلیه رفتارهای انجام گرفته توسط هسته گزینش مربوطه خلاف سیاست کلی رهبری و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است!

امیدوارم که مقامات مسئول در اسرع به تخلفات مربوطه رسیدگی و جلوی تندروها را بگیرند!

نمونه‌ای از احکام اخراج که اخیرا صادر شده است

#صدای_مردم
@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ادعای عجیب و غیرمستند یک نماینده‌ی مجلس مبنی بر این که ۱۷ میلیون افغانی در ایران حضور دارند

این ادعا در حالی مطرح شده است که در بدترین حالت تعداد مهاجرین افغانستانی در ایران حدود ۱۰ میلیون نفر تخمین زده شده‌اند.

سال گذشته وزیر کشور وقت عدد افغانستانی‌های مقیم ایرانی اعم از قانونی و غیرقانونی را حدود ۵ و نیم میلیون نفر تخمین زده بود.

@enssafnews
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
کمی تا قسمتی جدی - 8

انصاف نیوز، الف. محفوظ:
  
اگر این مثنوی ناقابل ما مدتی تاخیر داشت بی سبب نبود. چند روز پیش به حراست انصاف نیوز احضار شدم. فکر کردم در مورد محتوای برخی مطالب باشد. اما گفتند مطالبت خواننده ندارد و اگر به همین نحو ادامه دهی تعلیق خواهی شد و شاید هم اخراج. عرض کردم در این کشور تا دلتان بخواهد خواننده داریم؛ هم داخل، هم خارج، هم زیرزمینی، هم دی جِی، هم یوتیوبکار. به علاوه، با این نرخی که شما با ما حساب می‌کنید گفت و شنود کیهان یا نطق پیش از دستور هم به شما نمی‌دهند؛ انتظار دارید من حکایات گلستان تحویلتان بدهم؟ گفتند همین است که هست و در ضمن اگر بخواهی پیگیری کنی و در مورد این گفتگو به جایی عریضه بفرستی یا آن را رسانه‌ای کنی اوضاع خیلی بدتر می‌شود. بخصوص تاکید کردند در ایام سالگرد مهسا فتیله را پایین بکشم.

این شد که بنده هم از در صلح و سازش درآمده عرض کردم برای دیده شدن مطالب و افزایش خواننده، شما باید لااقل یک ستون با عنوان «کمی تا قسمتی جدی» بگذارید تا در آن ستون هر قسمت مطلب با تیتر خودش منتشر شود. اینها مطالب دنباله‌دار نیستند. 1 و 2 و 3 هم که تیتر نمی‌شود. تهدید کردند اگر بیش از این سیاهنمایی کنم برخورد خواهند کرد.

یا من متوجه نشدم چه گفتم یا آنها. به هر حال ما مدتی رفتیم توی لاک.

اما حالا که ممکن است این ستون فرو بریزد و بنده فراغ بالی داشته باشم و همزمان با سفر رئیس جمهور و هیئت همراه به نیویورک جوّ ضد آمریکایی و ضد صهیونیستی همه جا بخصوص تریبون مجلس و برخی سایتها را فراگرفته و عنقریب است که شعلۀ خشم برخی انقلابیون حرفه‌ای، منطقه و حتی جهان را به آتش بکشد بد نیست ما هم برای ادای تکلیف به میدان آمده یک فراخوان بدهیم. برای چه؟ برای اینکه نقطه پایانی بگذاریم به حرفها و وارد عمل شویم تا به آمریکا و ناتو و رژیم غاصب نشان دهیم جبهه پایداری یعنی چه! نشان بدهیم ما به رایگان سخن تند و تیز نمی‌گوییم و پایش بیفتد اهل عملیم.

بله! این دوستان نه در یک سال گذشته و در جریان جنایات جهنمی رژیم غاصب در غزه بلکه سالهاست دارند خون دل می‌خورند چون دستشان را بسته‌اند و غیر از نطق آتشین و بیانیۀ شدیداللحن کار دیگری از دستشان بر نمی‌آید.

امیدوارم به فراخوان بنده یک پاسخ گرم و صمیمانه بدهند و از این جیفۀ دنیا که جبرا و برای ادای تکلیف به دندانشان بسته‌اند رها شوند و با هم رخت بربندیم و برویم به سوی مُلک سلیمان بلکه استخوانی سبک کنیم. ببینیم چه خواهد شد!   

@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
اهدای ۵۰۰۰ کلاه موتور سیکلت به موتورسواران تهرانی برای کاهش حوادث و تلفات موتورسیکلت ها توسط پلیس راهور تهران

@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#سایه_روشن_تاریخ
رویکرد کاهش فاصلهٔ مخالفان و حکومت در دههٔ ۳۰، به روایت تیمسار حسن علوی‌کیا، معاون امنیت داخلی و قائم‌مقام رئیس ساواک:

«آن موقع هر کسی تنقید می‌کرد می‌گفتند توده‌ای است که من صددرصد با این مبارزه کردم حقیقتاً و تنها راهی که پیدا کردم اینکه این [شخص] بیاید یک چیزی را امضا بکند، بگوید که «بنده بوده‌ام عضو حزب توده، ولی دیگر از این به بعد نخواهم‌بود»؛ به قول خودشان یک توبه‌نامه.

من معتقد بودم که یک عدّه واقعاً بی‌تقصیر بودند و اگر بگوییم کمونیسم بد است، گمراه شده‌اند ...

... اگر ما غیر این می‌کردیم، مگر چندهزار نفر را می‌خواستیم بگیریم و بیکار بکنیم؟ این تز چرا به کار افتاد؟ فقط به خاطر اینکه بی‌جهت مخالف برای خودمان درست نکنیم. بی‌جهت این فاصله را هی زیاد نکنیم. این فاصله را ما باید سعی می‌کردیم هرچه می‌شود کم کنیم بین ما و مردم. این ارفاق نبود، این تنها راه حلّی بود که به نظرمان رسید.»

(تاریخ شفاهی بنیاد مطالعات ایران)

@ensafnews

[متن کامل ⬇️]
انصاف نیوز
#سایه_روشن_تاریخ رویکرد کاهش فاصلهٔ مخالفان و حکومت در دههٔ ۳۰، به روایت تیمسار حسن علوی‌کیا، معاون امنیت داخلی و قائم‌مقام رئیس ساواک: «آن موقع هر کسی تنقید می‌کرد می‌گفتند توده‌ای است که من صددرصد با این مبارزه کردم حقیقتاً و تنها راهی که پیدا کردم اینکه…
#سایه_روشن_تاریخ

رویکرد کاهش فاصلهٔ مخالفان و حکومت در دههٔ ۳۰، به روایت تیمسار حسن علوی‌کیا، معاون امنیت داخلی و قائم‌مقام رئیس ساواک:

«آن موقع هر کسی تنقید می‌کرد می‌گفتند توده‌ای است که من صددرصد با این مبارزه کردم حقیقتاً و تنها راهی که پیدا کردم اینکه این [شخص] بیاید یک چیزی را امضا بکند، بگوید که «بنده بوده‌ام عضو حزب توده، ولی دیگر از این به بعد نخواهم‌بود»؛ به قول خودشان یک توبه‌نامه.

من معتقد بودم که یک عدّه واقعاً بی‌تقصیر بودند و اگر بگوییم کمونیسم بد است، گمراه شده‌اند. عدّهٔ خیلی زیادی بودند که اینجوری بود. امّا آنهایی که آمدند مقاماتی گرفتند، اینها مربوط به روابط اشخاص بود. یعنی فرض بفرمایید صالحی که آمد رئیس برق شد، -خدابیامرز- [منصور] روحانی اصرار داشت و رفت تعهّد کرد به اعلی‌حضرت. یا نظایرش، مثل آن یکی که وزیر مشاور شد، [هادی]هدایتی.

یا بعضی از اینهایی که در اروپا تحصیل می‌کردند، فرانسه تحصیل می‌کردند، اینجا در سازمان‌های کمونیستی بودند. برگشتند. مثلِ -فرض کن- دکتر [حبیب‌الله] هدایت که رئیس [انستیتو] تغذیه و اینها شده‌بود. آن روزی که آمد پهلوی من، آن وقت در رکن دوم [ارتش] بودم.
وقتی که گفت که «بابا ما کار بی‌ربطی کردیم و حالا دنبال کار خودمان باید برویم». من به او گفتم «خیلی خوب، بفرمایید.» این باور نمی‌کرد که من به او می‌گویم [برود]؛ که گفت «کجا می‌گویید بفرمایم»، گفتم «برو خانه‌ات».
گفت «واقعاً می‌گویی؟»، گفتم «بله، وقتی شما خودتان به یک چنین چیزی اعتراف می‌کنی، چیز دیگری باقی نمی‌ماند». و واقعاً دیگر هدایت من نمیتوانستم بگویم که هدایت دنبال کمونیسم است.

امّا سخت‌گیری که می‌گویند، در وهلهٔ اوّل فرماندار نظامی بود، سختگیری هم می‌کرد و خیلی هم شدید عمل کرد، واقعاً شدید عمل کرد. امّا بعد که آن دوره تمام شد، دیگر آن شدّت نمی‌توانست ادامه پیدا کند. آخر تا کی بتواند یک چنین چیزی ادامه پیدا بکند؟

این است که شل گرفتند. حالا در این ضمن بعضی‌ها هم آمدند مقام‌های بالا گرفتند. همین‌طور که گفتم مربوط به روابط اشخاص بود و تعهّداتی بود که می‌رفتند پیش اعلی‌حضرت می‌کردند و به اینها مقامات حسّاسی می‌دادند.

اکبر اعتماد: نظراعلی‌حضرت چه بود؟ خواه در زمینهٔ آن سازمان نظامی حزب توده یا در مورد اعضای حزب توده که بعداً گرفتار شدند، اعلی‌حضرت نظرشان این بود که با اینها چه جور باید رفتار بشود؟


علوی‌کیا: اعلی‌حضرت بعد دیگر نظرش ارفاق کردن به آنها بود. می‌گفت ارفاق کنند. جوری باشد که اینها زندگانیشان را بکنند. جوری باشد که دیگر این برگشت دوباره تکرار نشود. نظرش بیشتر این بود.

در موضوع ارفاق؛ یک روز در مشهد بودیم، دکتر [منوچهر] اقبال هم آنجا بود، یک عدّه هم نشسته‌بودند. دکتر اقبال خیلی شدید راجع به افرادی که قبلا توده‌ای بودند و حالا سر کار هستند.

آنجا صحبت می‌کرد و ضمن این رویش را کرد به من و گفت «خود این آقا این از همه مقصّرتر است. این بود که این تز را آورد که با دو تا کلمه نوشتن، اینها همه را آزاد کرد و» فلان و اینها.

گفتم «آقای دکتر اقبال، اگر ما غیر این می‌کردیم، مگر چندهزار نفر را می‌خواستیم بگیریم و بیکار بکنیم؟ این تز چرا به کار افتاد؟ فقط به خاطر اینکه بی‌جهت مخالف برای خودمان درست نکنیم. بی‌جهت این فاصله را هی زیاد نکنیم. این فاصله را ما باید سعی می‌کردیم هرچه می‌شود کم کنیم بین ما و مردم. این ارفاق نبود، این تنها راه حلّی بود که به نظرمان رسید. خوب اگر غلط بود، می‌خواستید همان وقت بگوبید که غلط است.»

(تاریخ شفاهی بنیاد مطالعات ایران)

@ensafnews
تعداد همراهان رئیس جمهور در سفر نیویورک چند نفر بود؟

علی‌اصغر شفیعیان:

۱. تعداد همراهان رئیس جمهور پزشکیان در سفر نیویورک نه ۱۲ نفر است که برخی به عنوان حامی دولت ادعا کرده‌اند و نه ۱۸۴ نفر که مخالفان دولت ازجمله حسین دهباشی ادعا کرده‌اند؛ بلکه چیزی بین ۸۰ تا ۹۰ نفر است؛ شامل اعضای همراه، تشریفات، رسانه، حفاظت و گروه پرواز.

۲. همراهان: عراقچی، حاجی میرزایی، ظریف، طیب‌نیا، تخت‌روانچی، قائم‌پناه، عابدی مشاور نهاد، سنایی، مجیدی، گوهری، افشارزاده، زهرا پزشکیان.

۳. هیات تشریفات: ۱۸ نفر شامل عظیمی مشاور، مصباح، حبیبی، نامی، مهدی‌پور اجلاس، امین شهری ملاقات‌ها، داودی نیا اقامت، غلامرضا عباسی ترابری، شیخی مالی، دو نفر پزشک، مرادی هدایا، طالبی امور جامدات، حسنی آشپز و چند مترجم به زبان‌های مختلف: مهربانی، ابراهیم عباسی، فرارزی و عبداللهی.

۴. رسانه‌ای‌ها: ۱۸ نفر شامل چند نفر مربوط به معاونت ارتباطات دفتر رئیس جمهور و چند نفر رسانه‌ای دیگر برای پوشش سفر. // حفاظت: ۲۴ نفر. // گروه پرواز: ۱۴ نفر. // این عدد ۸۶ نفر حدودی است، تقریبا همین تعداد هستند.

۵. لذا هم ۱۲ نفر غلط بود هم ۱۸۴ نفر. آمار دقیق را وزارت خارجه منتشر کند. اگر تیم حفاظت، تشریفات و پرواز (۵۶ نفر) را کنار بگذارید، ۳۰ نفر می‌ماند که ۱۸ نفر رسانه‌ای هستند. در کل، در مقایسه با سفر قبلی‌ها عدد کمی نیست؛ بر همان مدار قبل است. خیلی کم نشده.

۶. یک نکته هم این است که ادعاهای «انبوه اقوام» غلط است. داماد حکم دستیاری اجرایی رئیس دفتر را دارد و همراهی دختر هم چیزی مثل همراهی همسران روسای دولت‌هاست. در گذشته هیچ وقت نمی‌شمردند حالا ذره بین گذاشته‌اند و البته کار خوبی کرده‌اند.

۷. از بعضی از کسانی که سال‌هاست در نهاد ریاست جمهور هستند شنیدم که گاهی همسرها بسیار عالیجناب بودند و پرتعداد شرکت می‌کردند و برنامه‌ی سفر مجزا داشتند و دیدارهایی می‌گذاشته‌اند. کاش جزئیات سفرهای روسای دولت‌های قبلی شفاف شود تا ضمن شفافیت بیشتر، بتوان نقدشان کرد.

https://ensafnews.com/548333/
@ensafnews
«انسان و جان در گفتمان ما: سخنی با رسانه ها»

شفقنا رسانه- ابوالفضل فاتح نوشت: آنچه از رسانه‌ها در این مرحله انتظار می‌رود، توجه دادن مستمر به منزلت والای «انسان» و «جان انسان» و ترویج فرهنگ عدالت اجتماعی است. تا این دو در جایگاه واقعی خود ننشینند، بسیاری از عقب ماندگی‌ها و دشواری‌ها در سطوح خرد و کلان، از آزادی تا توسعه و تا امنیت و حقوق بشر و حقوق زن و کارگر و… حل نخواهد شد. بنگریم در رسانه‌های‌مان تا اندازه چه دغدغه‌ها و حقوق انسانی و شکاف‌ها و دردهای طبقات ضعیف‌تر اجتماعی و اقتصادی را به واقع، و نه از سر مناقشات کم عمق سیاسی مد‌نظر قرار می‌دهیم؟

بنگریم در مجموع تیترها و یادداشت‌ها و فرصت‌ها و پوشش‌های رسانه‌ای و در روایت هایمان تا چه اندازه مشاهیر برخوردار از ثروت و قدرت، و تا چه اندازه دغدغه‌های اقشار شریف اما کم‌بهره از مکنت، نظیر معلمان و کارگران و کشاورزان و… جای گرفته‌اند؟

▪️▫️متن کامل یادداشت را در سایت بخوانید...

https://media.shafaqna.com/news/561190/
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
شبنامه‌ی انصاف: نگاه‌ها اول به نیویورک و بعد به اقدام بعدی سیدمجتبی خامنه‌ای | از مصیبت طبس تا جنگی که بیشتر بالاگرفته

سه‌شنبه ۰۳ مهر ۱۴۰۳: غیر از خبرها و تحلیل‌های حول فاجعه‌ای که برای کارگران معدن زغال‌سنگ طبس رخ داد و چند و چون و اظهارنظرها درباره‌ی آن و شرایط کاری غیراستاندارد معدن‌چیان و کارگران که دوباره مورد توجه قرار گرفته است، نگاه‌ها همچنین به جنگ میان اسرائیل و لبنان، مختومه شدن پرونده و عفو محسن برهانی و شروین حاجی‌پور جلب شده است.

اخبار دیگری که این یکی دور روز بیشتر در مرکز توجه بوده اول اخبار مربوط به سفر رئیس جمهور به نیویورک و واکنش‌ها به برخی اظهارات او بود.

طیفی از جریان موسوم به ارزشی_انقلابی به اظهار نظر پزشکیان در این مورد که «اگر اسرائیل سلاح‌های خود را زمین بگذارد، ما هم زمین می‌گذاریم»، حملات سنگینی کردند. از سوی دیگر برخی فعالین سیاسی چون احمد زیدآبادی به این واکنش‌ها پاسخ دادند و از جمله با گفتن اینکه منظور از سخنان پزشکیان درباره اسرائیل همان «خلع سلاح منطقه‌ای» است، این سوال را مطرح کرده است که چرا مدعیان اسرائیل‌ستیزی به خشم و هیاهو آمده‌اند؟

البته برخی رسانه‌های اصولگرا همراه با این هیاهو نشده‌اند و تنها فارس نیوز با بازنشر یک یادداشت از حسین شریعتمداری به «تحلیل‌ها و توصیه‌های رسانه‌ها و افراد اصلاح‌طلب برای مذاکره و گفتگو و حل مشکل با امریکا» واکنش نشان داده‌ است و اصلاح‌طلبان را با فروغی قیاس کرده است.

اما خبر مورد توجه بعدی در رسانه‌های فارسی‌زبان در این روزها تعطیل کردن درس خارج فقه سیدمجتبی خامنه‌ای بوده است. موضوعی که بنظر برای بسیاری از رسانه‌ها و تحلیل‌گران واجد معنایی فراتر از اتفاق رخ داده است. از جمله سایت «پیک‌نت» به توییت‌های عبدالرضا داوری در این‌مورد پرداخته است و توییت‌های اخیر او در این‌مورد را بخاطر آنچه «نزدیکی به برخی محافل حاکمیت که همیشه صاحب‌خبر بوده‌اند» مورد توجه قرارداده و این اتفاق را به مسئله‌ی جانشینی مرتبط دانسته‌اند.

@ensafnews
2024/09/28 13:26:44
Back to Top
HTML Embed Code: