Telegram Web Link
خانواده طاوسی ادعای برخی رسانه‌ها را تکذیب کرد

دکتر سعید طاوسی مسرور، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی، به نمایندگی از خانواده خود در یادداشتی ارتباط حادثه‌ی درگذشت خواهرش را با ادعای برخی رسانه‌های خارج کشور و همینطور برخی ادعاها در شبکه‌های اجتماعی رد کرد.

به نوشته‌ی او، سارا طاوسی، خبرنگار ورزشی بوده و به هیچ وجه در عرصه‌ی سیاسی فعالیت نداشته و در هیچ جلسه‌ی تودیع و معارفه‌ی وزرای دولت چهاردهم حضور نداشته است.
@ensafnews
کمی تا قسمتی جدی – ۱

انصاف نیوز، الف. محفوظ:

امروز صبح اول وقت پس از صرف ناشتایی (به قول امروزی‌ها صبحانه و به قول قدما چاشت بامدادی) در این فکر و خیال بودم چه بنویسم و برای بنگاه خبری-اعتباری انصاف نیوز بفرستم تا به حساب اولین قسط بدهی‌هایم بگذارند بابت رپرتاژ آگهی‌های سال گذشته در قالب گفتگوی چالشی و مقالۀ علمی و تحلیل استراتژیک. (جا داشت دو تا علامت بزرگ و پررنگ تعجب می‌کوبیدم پشت هر دو کلمۀ اعتبار! و انصاف! اما فعلا بنا به جهاتی غیر قابل ذکر از جمله حرفه‌ای بودن کارم این اقدام غیر حرفه‌ای مقدور نیست).

ابتدای امر خواستم نکته‌ای در باب حضور آقازادۀ دکتر عارف در جلسۀ معارفۀ وزیر جدید صمت (به فتح صاد) بنویسم و عرض کنم آقای دکتر عارف خودشان سروزیر مادام العمر صُمت (به ضم صاد) تشریف دارند، اما دیدم خبر همه جا درز کرده و چیز قابل عرضی برای بنده نمانده. مثل همیشه ما به ته دیگ اخبار و تحلیل‌ها هم نرسیدیم بس که فضای مجازی لبریز است از اخبار دست اول و تحلیل‌های متنوع.

در همین اثنا بود که مصاحبۀ اختصاصی جناب دکتر غلامرضا شریعتی استاندار پیشین خوزستان در دولتهای یازدهم و دوازدهم را با سایت انصاف نیوز مشاهده کردم. ایشان ضمن تجلیل بی غرض از وزیر کشور دولت جدید بیانات مبسوط و مشبعی هم در مورد شرایط استانداران تراز دولت چهاردهم ایراد کرده‌اند. بنابرین با خودم گفتم موضوع خوب و مناسبی است علی الخصوص که چندان هم موافق ذائقۀ مشکل پسند دیگران نیست که مطلب ما رنگ تکرار بگیرد. به علاوه بنده یک مشغولیت ذمۀ شخصی هم به جناب شریعتی دارم که بد نیست با یک تیر دو نشان بزنم. هم یک قسط بدهی به انصاف را بپردازم و هم با یک اظهار حسن نیت از خجالت آقای شریعتی در بیایم و بدهی به ایشان را هم صاف کنم.

واقعا جا دارد در مورد این گفتگوی غیر رپرتاژی و دلسوزانه و بی غرض یک شرح مفصل قال اقول نگاشته شود اما چه کنم که مطابق با پروتکل‌های انصاف حق ندارم مطلبی حاوی بیش از دو هزار و دویست کاراکتر تحویل بدهم.

بنابراین فقط همین را عرض می کنم که شما خواننده محترم (البته اگر کسی انصاف را بخواند)، مدیونید اگر گمان ببرید انگیزۀ آقای شریعتی از این مصاحبه غیر از دلسوزی و اهتمام به منافع و مصالح عمومی بوده؛ یا خیال کنید ایشان گوشه چشمی به یکی از استانهای سی و یک گانه از آی آذربایجان تا یای یزد داشته. هشت سال استاندار خوزستان باشی، با آن کت و شلوار تیپیک مردمی اهل ذکر و تسبیح باشی؛ بعد معاذ الله برای صید این جیفه‌های دنیوی توری پهن کنی؟ چنین احتمالاتی از اساس منتفی است. البته اگر پای معاونت وزیر یا چیزی در آن سطح در میان باشد وضع فرق می‌کند. احساس تکلیف شرعی که دست خود آدم نیست.

▪️ آنچه خواندید نخستین بخش ستون جدید کمی تا قسمتی جدی در انصاف نیوز به قلم الف. محفوظ (نام مستعار) است.

https://ensafnews.com/544785
@ensafnews
سرنوشت کرسنت در انتظار خط لوله صلح است؟

با نزدیک‌شدن زمان انقضای ضرب‌الاجل ایران به پاکستان درباره اجرای خط لوله صلح برخی کارشناسان نسبت به تکرار تجربه کرسنت هشدار می‌دهند و می‌گویند روی کارآمدن دوت چهاردهم در ایران فرصتی برای احیای این قرارداد به وجود آمده که نباید از آن غفلت شود.

به گزارش خبرنگار انصاف نیوز، خط لوله صلح برای انتقال گاز ایران به هندوستان از طریق پاکستان، ابتکاری ایرانی بود که دهه ۱۳۶۰ مطرح و از دهه ۱۳۷۰ وارد ادبیات دیپلماسی منطقه‌ای کشورمان شد.

قرار بود گاز ایران از طریق خط لوله‌ای ۲هزار و ۷۰۰ کیلومتری در کرانه شمالی خلیج فارس و دریای عمان به پاکستان برسد و پس از تامین نیازهای همسایه شرقی، تا هندوستان ادامه یابد و ایران را به یکی از تامین‌کنندگان انرژی اقتصاد در حال رشد هندوستان تبدیل کند.

مذاکرات خط لوله صلح آغاز شد اما مجموعه‌ای از عوامل شامل تحولات ژئوپلتیک منطقه، اعمال تحریم‌های سازمان ملل و ایالات متحده بر ایران، تعمیق شکاف میان هند و پاکستان، تشدید ناامنی در خلیج‌فارس و دریای عمان و اقیانوس هند، موضع‌گیری علنی دولت آمریکا در مخالفت با این خط لوله، افزایش قدرت اقتصادی رقبای منطقه‌ای ایران از مسیر انباشت سرمایه ناشی از رشد شدید قیمت انرژی در جهان و ظهور بازیگران جدید در عرصه تامین انرژی مانند امارات و قطر، در نهایت باعث خروج هندوستان از طرح خط لوله صلح شد.

متن کامل گزارش انصاف نیوز و مصاحبه با مسعود فروزنده
@ensafnews
انصاف نیوز pinned «سرنوشت کرسنت در انتظار خط لوله صلح است؟ با نزدیک‌شدن زمان انقضای ضرب‌الاجل ایران به پاکستان درباره اجرای خط لوله صلح برخی کارشناسان نسبت به تکرار تجربه کرسنت هشدار می‌دهند و می‌گویند روی کارآمدن دوت چهاردهم در ایران فرصتی برای احیای این قرارداد به وجود آمده…»
دوشنبه، اولین نشست خبری رئیس جمهور پزشکیان

اولین نشست خبری رئیس جمهور دکتر مسعود پزشکیان روز دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ مقارن با ۱۲ ربیع الاول و اولین روز هفته وحدت با حضور رسانه های داخلی و خارجی برگزار خواهد شد.

سیدمهدی طباطبایی، معاون ارتباطات دفتر ریاست جمهوری با اعلام این خبر نوشت: در این نشست خبری که با تغییراتی نسبت به ادوار گذشته برگزار خواهد شد رئیس جمهوری اسلامی ایران پاسخگوی سئوالات خبرنگاران و رسانه‌ها در حوزه‌های مختلف داخلی و خارجی خواهد بود.

https://ensafnews.com/545682
@ensafnews
«دولت پزشکیان اعتماد زنان معترض ۱۴۰۱ را جلب خواهد کرد»

متین رمضانخواه، جامعه‌شناس، در گفتگو با انصاف نیوز از پتانسیل‌های دولت چهاردهم در مسائل اجتماعی و شرایطی که تحویل گرفته است می‌گوید.

هر چند پیش‌بینی برای او سخت بود اما فکر می‌کند این دولت ممکن است با زنان معترضی از جنس ۱۴۰۱ نیز به نقطه اشتراک و وجه مصالحه برسد. خانم رمضانخواه همچنان درصدی که در این انتخابات شرکت نکرده‌اند و اعتماد اجتماعی را مسئله‌ی مهمی برای این دولت می‌داند.

میان‌تیترها:

🔹اسب زین شده‌ی تیتر کیهان یا کاریکاتور هادی حیدری؟!

🔹گفتمان پزشکیان شکاف‌های اجتماعی ما را ترمیم خواهد کرد

🔹کمیت قوانین در حوزه‌ی زنان لنگ می‌زند

🔹نشنیده گرفتن صدای جامعه بازتاب دارد

🔹پزشکیان با زنان معترض ۱۴۰۱ هم به نقطه اشتراک خواهد رسید

🔹امیدوارم در چهار سال پیش رو دیگر به مسائل اجتماعی انگ امنیتی نزنند


متن کامل گزارش این مصاحبه
@ensafnews
انصاف نیوز pinned ««دولت پزشکیان اعتماد زنان معترض ۱۴۰۱ را جلب خواهد کرد» متین رمضانخواه، جامعه‌شناس، در گفتگو با انصاف نیوز از پتانسیل‌های دولت چهاردهم در مسائل اجتماعی و شرایطی که تحویل گرفته است می‌گوید. هر چند پیش‌بینی برای او سخت بود اما فکر می‌کند این دولت ممکن است…»
توضیح علی تاجرنیا، رئیس ستاد تهران دکتر پزشکیان در انتخابات، درباره‌ی یک سوء برداشت از هماهنگی چند مسئول ستادهای انتخاباتی برای پیگیری «خواسته‌های مردم، و فعالین سیاسی و ستادی»: «حکمی از طرف رئیس جمهور داده نشده، توقعات را بالا نبریم»

@ensafnews
سعیده شفیعی به زندان بازگشت

حسن همایون، روزنامه‌نگار فرهنگی خبر داد امروز همسرش سعیده شفیعی، روزنامه‌نگار اقتصادی خود بنابر دستور قضایی امروز به زندان بازگشت.

بنا بر نوشته‌ی کانال باشگاه روزنامه‌نگاران، آقای همایون در شبکه ایکس نوشت: سعیده شفیعی به‌رغم بیماری امروز جمعه ۱۶ شهریور به زندان بازگشت. محنت زندان، بیماری‌اش را تشدید می‌کند. عمیقأ نگران حال جگر گوشه‌ام هستم. او را در حالی باز به زندان رفت که زمستان سال قبل حبس‌اش تعلیق شده بود.

@ensafnews
نامه‌ی فعالان سابق دانشجویی به وزیر بهداشت: فضا را باز کنید

جمعی از اعضای ادوار انجمن‌های اسلامی و شورای‌های صنفی و نشریات دانشجویی در نامه‌ای خطاب به محمدرضا ظفرقندی از وزیر جدید بهداشت خواستند که فضای دانشگاه‌ها را باز کند.

در بخشی از این نامه آمده است: احقاق حقوق دانشجویان و اصلاح روند قهری برخورد در شورای مرکزی کمیته‌ی انضباطی وزارت بهداشت از خواسته‌های حداقلی ماست و این هشدار جدی را اعلان می‌کنیم که وضع تمامی قوانین و دستورالعمل‌ها اگر همراه با انتصاب نیروی معتقد و متعهد و متخصص در میان‌رده و پایین‌رده نباشد، نقش بر آب است و هم‌چون گذشته بهبودی در کار نخواهد بود و شعله‌ی امیدی که این روزها از خاکستر سربرآورده به خاموش خواهد شد و منتج به یاس مضاعف جوانان و دانشجویان می‌شود.

متن کامل این نامه به همراه اسامی امضاکنندگان:
https://ensafnews.com/545917
@ensafnews
کمی تا قسمتی جدی – ۲

انصاف نیوز، الف. محفوظ:

انصاف نیوز هم به یک عادت بد مبتلا شده و آثار اهل قلم را آنقدر معطل نگه می‌دارد که بیات می شود و کلا از دهان می‌افتد. ظاهرا با برخی روزنامه‌دارها و ناشران کتب همنشینی دارد. مطلب قبلی آنقدر باد خورد که سوخت. جای شکرش باقی است که حق القلم بنده را محاسبه و از بدهی‌های قبلی کسر می‌کند. هر چند نرخ رپرتاژ آگهی‌های پارسال را با نرخ همین امروز دلار محاسبه می‌کند، با این توجیه که نمی‌شود دخل به ریال باشد و خرج به دلار. به هر حال برای ما که شده. بگذریم.

همین که انصاف نیوز حق‌التحریر می‌پردازد ستودنی‌است. بعضی ناشران بابت چاپ آثار نویسندگان و مترجمان و شاعران، کاراکتر به کاراکتر چرتکه می‌اندازند و پول می‌گیرند. قیمت تیتر و سوتیتر را هم چند برابر حساب می‌کنند. حق هم دارند. می‌گویند مگر بازار کتاب چه کم از بازار آهن و سکه دارد که تابع قانون طلایی عرضه و تقاضا نباشد. الا اینکه الان تقاضا برای خرید کتاب نیست اما برای چاپ کتاب همه صف بسته‌اند. خب با این همه تقاضا برای چاپ رمان و دفتر اشعار و زندگینامۀ خودنوشت چرا نباید قیف عرضه و تقاضای چاپ کتاب روی قاعده‌اش بنشیند. این برای خودش یک انقلاب کانتی-کوپرنیکی در حوزۀ چاپ و نشر است. مثل کاری که مارکس با فلسفه و منطق هگل کرد. یعنی از این به بعد اهل قلم به ناشر کتاب و مدیر مسئول روزنامه حق العمل می‌دهند تا بازار فرهنگ و دانش هم مثل بازارهای دیگر نفسی بکشد و رونق بگیرد.

خودم کیس‌های متعدد از این فقره را به چشم دیده‌ام. مورد بوده که حضرت آقای مدیر مسئول در جواب مطالبۀ حق التحریر به روزنامه‌نگارها با اعتماد به نفس گفته همین که مطالبتان را همراه با عکس و اسمتان رایگان چاپ کرده‌ایم خدا را شاکر باشید. پول چای و میز هم پیشکش. بعد که اعتراض بالا گرفت همه را اخراج کرد. تعجبم را که دید گفت اگر به اینها رو بدهم فردا توقع می‌کنند هر روز برای ناهارشان ماهی سفید و اشپل باقالی سفارش بدهم.

از یک مدیر مسئول دیگر شنیدم در ایران بعد از خوانندگی بیشترین جمعیت مربوط به حرفۀ روزنامه‌نگاری است. بنابراین لشگر ذخیرۀ روزنامه‌نگاران بیکار آنقدر پرجمعیت است که هیچ روزنامه ‌داری غصۀ نیروی کار ندارد.

البته بنده قبول دارم که بازار کتاب و فرهنگ و مطبوعات هم کمابیش مثل بازارهای دیگر است اما انصافا حاجی بازاری‌های اینجا خیلی با کلاس‌ترند. مخصوصا مدل موها و حالت چشمهایشان به قاعده‌ای است که همیشه یک وسوسۀ درونی به جان آدم می‌افتد با آنها سلفی بگیری و در اینستاگرامت استوری کنی.

باز هم رشتۀ کلام از دستم در رفت و کاراکترها از حد مجاز بیشتر شد. می‌خواستم در بارۀ دایره المعارف نصایح الملوک رضا کیانیان بنویسم که دیگر نمی‌شود.

آنچه خواندید دومین بخش ستون جدید کمی تا قسمتی جدی در انصاف نیوز به قلم الف. محفوظ (نام مستعار) است.

https://ensafnews.com/545354
@ensafnews
میراث سیاسی-اجتماعی دولت سیزدهم برای پزشکیان

مهدی شیرزاد، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در این مصاحبه با انصاف نیوز به طور خلاصه از مهم‌ترین چالش‌های سیاسی کشور گفته که دولت چهاردهم و مسعود پزشکیان با آن روبروست. او در این مورد به وضعیت مشارکت مردم در امر سیاسی، آزادی عمل احزاب و فعالیت نهادهای مردم‌نهاد اشاره کرد و امیدوار بود شرایط در دولت پزشکیان بهتر شود.

مهدی شیرزاد در توضیح این امر که دولت چهاردهم با چه وضعیتی از لحاظ سیاست داخلی مواجه است به میزان مشارکت مردم در امر سیاسی از جمله انتخابات اشاره کرد. او می‌گوید نرخ مشارکت مردم در امری مانند انتخابات یک شاخص بین‌المللی تعریف شده است که چه به لحاظ میزان آزادی در انتخاب و چه از نظر امکان در معرض انتخاب شدن قرار گرفتن نمایشگر خوبی از شرایط است.

این فعال سیاسی قانون نظارت استصوابی را مانع «آزادیِ در معرض انتخاب قرار گرفتن» می‌داند و البته شرایط را در میزان نرخ مشارکت هم مساعد نمی‌بیند: مشارکت ما به حدود ۴۰ درصد و در بهترین حالت به حوالی پنجاه درصد رسید. این واقعا از منظر امنیت ملی هشداردهنده‌ست که بخش بزرگی از جامعه احساس کند منشا تغییر و اثر نیست.


متن کامل این مصاحبه
@ensafnews
انصاف نیوز pinned «میراث سیاسی-اجتماعی دولت سیزدهم برای پزشکیان مهدی شیرزاد، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در این مصاحبه با انصاف نیوز به طور خلاصه از مهم‌ترین چالش‌های سیاسی کشور گفته که دولت چهاردهم و مسعود پزشکیان با آن روبروست. او در این مورد به وضعیت مشارکت مردم در امر سیاسی،…»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 حد و حدود مامور قانون

مستند «پرونده تمرد من» درباره ورود غیرمتعارف مامور نیروی انتظامی به منزل یک شهروند و پرونده‌سازی برای اوست.

وحید چاوش سوژه و کارگردان این مستند و احمد علی‌رضا بیگی، نماینده سابق مجلس و فرمانده اسبق انتظامی، این مستند را در دفتر انصاف نیوز تماشا و سپس نقد و بررسی کردند.

متن کامل این میزگرد
@ensafnews
حد و حدود مامور قانون | مستندی درباره ورود غیرمتعارف یک مامور پلیس به منزل و پرونده‌سازی برای یک شهروند

نمایش مستند «پرونده تمرد من» با حضور وحید چاوش، مستندساز و احمد علی‌رضابیگی، فرمانده سابق فراجا

حد و حدود مامور قانون چیست؟ این پرسش وقتی برای‌تان مطرح می‌شود که در معرض تعدی قرار بگیرید؛ درست مانند وحید چاوش که مستندی از تجربه شخصی‌اش ساخته درباره ورود عجیب ماموران پلیس به خانه‌اش در جست‌وجوی یک متهم، شکایت‌های متقابل، کشیدن کار تا دفتر فرماندهی کل قوا، سکوت قوه قضائیه و…

به‌تازگی نیز درگذشت محمد میرموسوی در زمانیکه در بازداشت پلیس لاهیجان بوده است و دستگیری ماموران خاطی و انتشار بیانیه درمورد آن، دوباره مباحث حول حدود عملکرد ماموران نیروهای انتظامی و امنیتی را مورد توجه قرار داده است.

مستند «پرونده تمرد من» با حضور وحید چاوش، هم به عنوان سوژه مستند و هم به عنوان مستندساز و احمد علی‌رضابیگی، نماینده مردم تبریز در مجلس یازدهم که سابقه طولانی فرماندهی انتظامی در چند استان را در کارنامه دارد، در دفتر انصاف نیوز بازپخش شد و سپس به نقد و بررسی‌اش پرداختند. با این توضیح که تلاش شده متن حاضر فارغ از تماشای مستند هم واجد معنا باشد و مخاطب متوجه کلیت ماجرا بشود.

این مستند در جشنواره سینما حقیقت در زمستان ۱۴۰۲ در مجموعه سینمایی چارسو اکران عمومی شده است.

میان‌تیترها:

🔹تمرد یا تعدی؟

🔹زیاد حرف می‌زنی!

🔹قاضی و ضابط

🔹آدم کوچولوها مهم هستند!

🔹اولویت مش‌قربون‌علی است یا فراجا؟!

🔹بی‌اعتنایی به مردم و شکاف خطرناک دولت – ملت

متن کامل این گزارش
فیلم کامل
@ensafnews
انصاف نیوز pinned «حد و حدود مامور قانون | مستندی درباره ورود غیرمتعارف یک مامور پلیس به منزل و پرونده‌سازی برای یک شهروند نمایش مستند «پرونده تمرد من» با حضور وحید چاوش، مستندساز و احمد علی‌رضابیگی، فرمانده سابق فراجا حد و حدود مامور قانون چیست؟ این پرسش وقتی برای‌تان مطرح…»
«طائب نظرش این بود که محصوران باید همین الآن آزاد شوند»

احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی‌اش نوشت:

🔹چرا خوش نیامد؟

شیخ مهدی طائب به رغم تعابیر تند و عجیبی که در بارۀ عملکرد میرحسین و آقای کروبی در مناظره‌اش با من به کار برد، در نهایت نظرش این بود که محصوران همین الان باید آزاد شوند.

چرا این جمله آن هم از زبان کسی مثل آقای طائب به مذاق هیچ رسانه‌ای خوش نیامد که اشاره‌ای به آن کند؟

[کانال تلگرامی احمد زیدآبادی]
@ensafnews
«بگذارید مهاجرین [افغانی] با خاطره خوش بروند نه با نفرت»

حسینی مزاری: زمینه بازگشت عزت‌مندانه نخبگان به دور از فشار فراهم شود

سید عیسی حسینی مزاری، رئیس کل مرکز فعالیتهای فرهنگی اجتماعی تبیان و رئیس خبرگزاری صدای افغان (آوا) در توییتی نوشت:

«در این روزها صحبت از برگشتاندن مهاجرین فاقد مدارک اقامتی به افغانستان است. حق با جمهوری اسلامی ایران است. ماهم حرف زیادی در این رابطه نداریم، اما خواسته جدی ما برخورد اسلامی با مهاجرین و رعایت کرامت انسانی هنگام هدایت آنها به سمت مرز خروجی از ایران و ورود به افغانستان است. بگذارید مهاجرین با خاطره خوش ایران را ترک کنند، نه با نفرت و انزجاری که قطعا به ضرر هر دو جانب تمام خواهد شد».

از سویی، حسینی مزاری که به ایران سفر کرده است، روز گذشته در سخنانی در شهر قم گفت: در شرایطی که ایران نیازمند یک فضای آرام است و همه باید در مقابل اسرائیل و انتقام خون شهید هنیه منسجم باشند، روزنامه جمهوری اسلامی و برخی افراد دیگر در فضای مجازی در حال ملتهب کردن فضا و دامن زدن به افغانستان‌هراسی هستند.

متن کامل این سخنرانی
@ensafnews
2024/09/28 23:29:02
Back to Top
HTML Embed Code: