Telegram Web Link
هستی امیری آزاد شد

مصطفی نیلی، وکیل هستی امیری در شبکه ایکس نوشت:
«پس از پذیرش اعاده دادرسی در دیوان‌عالی ،شعبه هم عرض حبس خانم هستی امیری بابت فعالیت تبلیغی علیه نظام را از یک سال به چهار ماه کاهش داد که با توجه به پایان حبس،ایشان امروز آزاد می‌شوند.»

@ensafnews
هيأت رئيسه جبهه اصلاحات هیچ تغییری نکرد

🔹اعضاى هيأت رئيسه جبهه اصلاحات ايران براى يك دوره يكساله ديگر با رأى اكثريت قريب به اتفاق، تجديد انتخاب شدند.

🔹در پى برگزارى انتخابات هيأت رئيسه جبهه اصلاحات ايران در جلسه امروز مجمع عمومى اين جبهه، بار ديگر آذر منصورى، محسن آرمين، طاهره نقى ئى، جواد امام و بدرالسادات مفيدى به ترتيب براى سمت هاى رئيس، نواب رئيس، سخنگو و دبير انتخاب شدند.

🔹به موجب آيين نامه داخلى جبهه اصلاحات ايران اعضاى هيأت رئيسه براى دوره يكساله انتخاب مى شوند.

🔹لازم به توضيح است كه تركيب هيأت رئيسه اين جبهه سياسى علاوه بر سمت هاى مورد اشاره با حضور روساى كميته هاى پنج گانه اعم از امور استانها، برنامه ريزى و راهبردها، پايش و داورى، سياسى و رسانه با رأى اعضاى كميته ها طى يك انتخابات داخلى تكميل مى شود.

🔹در حال حاضر على شكورى راد رئيس كميته امور استانها، محمد سالارى رئيس كميته برنامه ريزى و راهبردها، محمود صادقى رئيس كميته پايش و داورى، ابراهيم اصغرزاده رئيس كميته سياسى و رضا ساليانى رئيس كميته رسانه ديگر اعضاى هيأت رئيسه جبهه هستند كه وضعيت ادامه حضور آنها در هيات رئيسه، طى انتخابات داخلى كميته ها در هفته آينده مشخص خواهد شد.
[امتداد]
@ensafnews
نامه فخر السادات محتشمی‌پور به محسنی اژه‌ای و درخواست مرخصی برای مصطفی تاج‌زاده

▫️فخرالسادات محتشمی‌پور در این نامه سرگشاده نوشت:

🔹سید مصطفی تاج‌زاده پس از بیش از دوسال که در بازداشت است. به نمایندگی از خانواده‌مان از شما که ریاست عدالتخانه و‌مسئولیت اجرای عدالت را در سراسر ایران عزیزمان برعهده دارید، پرسش دارم که علت محرومیت همسر عزیزم و‌خانواده‌اش از حق قانونی، شرعی و انسانی مرخصی ایشان چیست؟

🔹البته این تنها پرسش ما نیست بلکه عموم کسانی که همسرجان را می‌شناسند و با ما ارتباط دارند، خواهان پاسخ به این سؤال‌اند.
مادر آقای تاج‌زاده بیش از دوسال است که به ستم از دیدن فرزندش محروم مانده، فرزند کوچک او در ماه یک‌جیره یک ساعته برای دیدار پدر دارد و فرزند بزرگمان به دلیل دوری از وطن عزیز از همین حداقل و‌ نیز از موهبت شنیدن صدای پدر نیز محروم است.

🔹از دیگر تضییقات وارده ممنوع‌الخروجی همسر تاج‌زاده است، که امکان دیدار فرزند را منتفی می‌کند و ضبط غیرقانونی گوشی‌های همراه تاج‌زاده توسط حفاظت اطلاعات سپاه که موجب مشکلات اداری برای خانواده شده و می‌شود.

🔹امیدوارم اگر شما در جریان این اقدامات قرار نداشته‌اید، به محض اطلاع، دستور رفع تضییقات و اجرای قانون را بدهید.
[جماران]

@ensafnews
کبری غلامی به ایران بازگردانده شد

شیما وزوایی، روزنامه‌نگار و فعال تشکل‌های مردم‌نهاد، روز گذشته در حساب توئیتری‌اش خبر از بازگشت کبری غلامی داد.

کبری غلامی پژوهشگری اهل افغانستان است که طبق گزارش چند روز گذشته‌ی روزنامه شرق او را به دلیل دریافت پیامک کشف حجاب برای رد مرز به اردوگاه فرستاده و راهی افغانستان کرده بودند.

روز گذشته شیما وزوایی، روزنامه‌نگار، در توئیتر خبر از بازگشت او به کشور داد.

شیما وزوایی: «از اعماق قلبمان خوشحالیم که می‌توانیم بگوییم: کبری را برگرداندیم.»

@ensafnews
تاجرنیا: مطالبه‌گری مردم برای حفاظت از امیدشان است | تغییر ایجاد شود، قهرکردگان هم بازمی‌گردند

| خستگی مردم و لایه‌های بالای حاکمیت از ناپایداری کشور، زمینه‌ساز موفقیت دولت پزشکیان خواهد بود |

علی تاجرنیا رئیس ستاد استان تهران مسعود پزشکیان در انتخابات اخیر، از شرایطی می‌گوید که امکان جذب بخشی از قهرکردگان انتخابات تیر ۴۰۳ را فراهم می‌کند؛ تاجرنیا معتقد است تداوم نگاه آشتی‌جویانه در نیروهای سیاسی و حاکمیت، عمل کاندیدای پیروز به وعده‌ها، امکان‌پذیری مطالبه‌گری و هم‌داستان شدن قاطبه اقطاب قدرت برای پیش‌رفت ایران باعث خواهد شد که در تابستان ۴۰۷ مسعود پزشکیان موقعیت به مراتب بهتری از تابستان ۴۰۳ داشته باشد.

تاجرنیا درباره گزاره «پیروزی پزشکیان با یک اکثریت شکننده»، انتخابات ریاست جمهوری دوره چهاردهم را دارای دو نتیجه شکلی و معنایی دانست و گفت: نتیجه شکلی، همین چیزی است که اعلام شده و از یک تفاوت ۳ میلیونی بین آرای آقای پزشکیان و آقای جلیلی حکایت دارد اما به نظرم به لحاظ ماهوی، اتفاق مهمی افتاد؛ این‌که با حضور آقای مسعود پزشکیان در عرصه انتخابات، جبهه بزرگی از نیروهای سیاسی و کسانی که نگران آینده ایران بودند شکل گرفت.

این جبهه نه تنها جریان اصلاح‌طلبی را در برمی‌گرفت بلکه بخشی از دگراندیشان و لایه‌هایی از طیف اصول‌گرایی را هم در خود داشت و بنابراین حمایتی که از دکتر پزشکیان شد به لحاظ تنوع و تکثر، کم‌نظیر بوده و بنابراین فکر می‌کنم ایشان اتفاقا از روسای جمهور بسیار با پشتوانه در تاریخ بعد از انقلاب هستند.

تاجرنیا به غیبت ۵۰ درصد از مردم در عرصه انتخابات اشاره کرد و افزود: نرخ معمول مشارکت در انتخابات را باید حدود ۷۰ درصد در نظر گرفت که با الگوهای جهانی هم مطابقت دارد. ۲۰ درصد مردم اساسا هیچ‌وقت در هیچ انتخاباتی شرکت نمی‌کنند و ۱۰ درصد هم تحت شرایطی خاص، مثل هیجان خیلی بالا یا در پیش بودن مساله‌ای خیلی مهم یا آزادی کامل در انتخابات شرکت می‌کنند.

متن کامل این مصاحبه
@ensafnews
مسعود پزشکیان: اگر توان حل مشکل را نداشتیم صادقانه با مردم در میان می‌گذاریم

مسعود پزشکیان در آیین معارفه رئیس سازمان برنامه و بودجه، عملی نشدن وعده‌ها و یکسان نبودن قول و عمل مسئولان را موجب نارضایتی مردم از آنان دانست و تصریح کرد: بنای دولت جدید این است که اگر توان حل مشکل و مسئله‌ای در کشور را نداشته باشد، آن را صادقانه با مردم در میان بگذارد.

@ensafnews
ترس بورس تهران از جنگ خیالی | محدودیت دامنه نوسان بازار قرمز را خاکستری کرد

با ادامه‌دارشدن ریزش شاخص کل بورس تهران، متولیان بازار سرمایه محدودیت دامنه نوسان قیمت سهام را تا پایان هفته اعمال کردند تا در صورت تداوم ریسک‌های برون‌زا، اصل سرمایه سهام‌داران خرد به مخاطره نیفتد.

دامنه نوسان یکی از ابزارهای کنترلی بازار سرمایه است که نحوه اعمال و استفاده از آن در «دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در بورس اوراق بهادار تهران» درج شده است. قانون‌گذار به مدیران بازار این اجازه را داده است که در شرایط غیرعادی، با اعمال دامنه نوسان در قیمت‌ها مانع افت یا رشد بی‌ضابطه و بی‌قاعده قیمت سهام شود.

برای نمونه، چند روز پس از حادثه برای بالگرد رئیس‌جمهور فقید، مسئولان بازار بورس دامنه نوسان قیمت سهام را محدود کردند و این محدودیت تا نهم تیر ماه ادامه داشت.

متن کامل این گزارش
@ensafnews
انصاف نیوز pinned «تاجرنیا: مطالبه‌گری مردم برای حفاظت از امیدشان است | تغییر ایجاد شود، قهرکردگان هم بازمی‌گردند | خستگی مردم و لایه‌های بالای حاکمیت از ناپایداری کشور، زمینه‌ساز موفقیت دولت پزشکیان خواهد بود | علی تاجرنیا رئیس ستاد استان تهران مسعود پزشکیان در انتخابات…»
حکم دادگاه بدوی شروین حاجی‌پور لغو شد | تأیید حکم محسن برهانی در دادگاه تجدید نظر

مرکز رسانه قوه قضائیه:

🔹پرونده محسن برهانی به‌دلیل کسوت روحانیت او در دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفته و مراحل تجدید نظر را هم در شعبه اول دادگاه تجدید نظر ویژه روحانیت طی کرده است.

🔹دادگاه تجدید نظر، برهانی را درخصوص برخی از عناوین اتهامی تبرئه و نسبت به برخی دیگر مجرم شناخته است. او درخواست اعاده دادرسی داده که این درخواست پس از بررسی رد و رأی دادگاه تجدید نظر تأیید شده است.

🔹دادگاه تجدید نظر پس از اعتراض شروین حاجی‌پور نسبت به رأی دادگاه بدوی، این اعتراض را بررسی کرد و به‌دلیل اینکه مجازات‌های تکمیلی اشاره شده در رأی دادگاه بدوی را متناسب با حال متهم و جامعه تشخیص نداده، آن‌ها را لغو کرد و همچنین قرار تعلیق نیمی از مجازات حبس اشد او را نیز صادر کرده است.
[میزان]

@ensafnews
آخرین جزئیات رسیدگی به پرونده ترور شهید هنیه

سخنگوی قوه قضائیه:

🔹بعد از دستور رئیس قضایی سازمان نیروهای مسلح پیگیری پرونده ترور شهید هنیه در دستور کار قرار گرفت، بازپرس دادسرای نظامی به اتفاق دادستان نظامی تهران در محل حادثه حضور پیدا کردند و تحقیقات شروع شده و مستندات در حال جمع آوری است که به محض تکمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

🔹گمانه زنی‌هایی که در این رابطه در فضای مجازی در خصوص دستگیری‌ها مطرح می‌شود، تا امروز در آین پرونده دستگیری صورت نگرفته و شایعات در مورد بازداشت افرادی در این پرونده تکذیب می‌شود.

[فرهیختگان]
@ensafnews
کمپین ۱۰ هزار امضا برای آزادی رسول بداقی / تشکل‌های صنفی معلمان چه می‌خواهند؟ | پاسخ اسماعیل عبدی و رضا مسلمی

در روزهای اخیر تعدادی از معلمان طی کارزاری، برای آزادی یکی از همکاران خود ۱۰ هزار امضا جمع‌آوری کرده‌اند. این کارزار با تیتر: «انتقاد از وضعیت نابه‌سامان آموزش کشور جرم نیست»، از اواخر تیرماه آغاز شد و تا هشتم مرداد ۱۴۰۳ ادامه داشت. آن‌ها خواستار آزادی رسول بداقی شدند.

اسماعیل عبدی که در حوزه مطالبان معلمان فعال است، به انصاف نیوز گفت: هدف غایی تشکل‌های صنفی در اعتراضات، اجرای قانون اساسی در اصول بیست و ششم تا سی‌ام است. برای بالارفتن فرهنگ اجتماعی، باید آموزش و پرورش رشد کند و برای رسیدن به این‌منظور عدالت آموزشی باید اجرا گردد.

او با اشاره به اصل سی‌ام قانون اساسی، معتقد است: طی سال‌های پس از انقلاب اسلامی، این اصل مغفول مانده و اراده‌ای برای اجرای آن نیست، این بی‌عدالتی آموزشی علاوه بر این‌که در شهرهای مرزی با مدارس کپری و کانکسی به چشم می‌خورد، حتی در مناطق شهری نیز، وجود دارد. نابرابری در پرداخت دستمزد معلمان، باعث شده که معلمان انگیزه‌ی کافی برای تدریس نداشته باشند.

رضا مسلمی، معلم همدانی هم معتقد است: آموزش و پرورش حال مساعدی ندارد، بیماراست و اراده‌ای برای احیای این بیمار درحال احتضار نیست. عدم تخصیص بودجه مناسب برای آموزش و پرورش، فاجعه‌ی افت آموزشی کشور را رقم زده است. سهم آموزش و پرورش که در سال ۱۳۵۷ نزدیک به هفت درصد از درآمد ناخالص ملی بود، امروز به کمتر از سه درصد رسیده است. بودجه آموزش و پرورش طبق اذعان وزرای آموزش و پرورش در سال‌های گذشته، صرفا جوابگوی حقوق پرسنل شده و شاید حدود سه درصد از این بودجه صرف از بین بردن ناعدالتی‌های آموزشی می‌شود. این شیوه در تخصیص بودجه، بدون شک، نتایج مبارکی به دنبال نخواهد داشت. کما این‌که هرروزه شاهد افت کیفیت آموزشی هستیم. بررسی آمار اعلامی از سوی سازمان برنامه و بودجه سیر نزولی سهم آموزش و پرورش را عیان می‌سازد و تا زمانی‌که تصمیم‌گیران شیوه‌ی نگاه خود که گویی «آ.پ یک دستگاه مصرفی است و بودجه کشور را می‌بلعد» را نسبت به آموزش و پرورش تغییر ندهند، تغییری ایجاد نخواهد شد.

اسماعیل عبدی همچنین می‌گوید: در بحث تخصیص بودجه باید مقایسه علمی راجع به سهم دریافتی نیروهای ستادی به نسبت تعداد، با نیروهای صف، از بودجه اختصاصی نیز مورد بررسی قرار گیرد. از سال ۱۳۸۵ که نظام پرداخت هماهنگ کارکنان دولت به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید، تاکنون اجرا نشده است. نظام رتبه‌بندی نیز نتوانست تغییر در بهبود نظام آموزشی و دستمزد معلمان ایجاد کند. دستمزد معلمان نسبت به سایر کارمندان دولت، بسیار ناچیز است تاجایی‌که اکثر معلمان برای گذران زندگی، به مشاغل دیگر روی آورده و شغل معلمی را به عنوان شغل جانبی ادامه می‌دهند.

این معلم معتقد است: بی‌توجهی به اصل آموزش، عدم حمایت کافی از معلمان و عدم تخصیص بودجه مناسب، مشکلات عدیده‌ای را ایجاد کرده است. بخش عمده‌ای از خسارت‌های کشور، مثل سیل و آتش‌سوزی، به دلیل عدم توجه به اصل آموزش است. به‌عنوان مثال از بین بردن مراتع و جنگل‌ها که یکی از دلایل عمده‌ی خسارات سیل است. به دلیل عدم آموزش اصولی اتفاق می‌افتد.

مسلمی هم می‌گوید: آنچه ذکر شد، بخش کوچکی از دغدغه‌های تشکل‌های صنفی معلمی است و رسول بداقی نیز مانند سایر کنشگران صنفی، این خواست‌ها را عنوان و پیگیری می‌کند. دغدغه‌ی آموزش باکیفیت برای دانش‌آموزان، اعتراض به بی‌عدالتی آموزشی (با تاسیس مدارس مختلف، تحت عنوان تیزهوشان، هیات امنایی و… که علاوه بر رشد بی‌عدالتی آموزشی، حقوق دانش‌آموزان را پایمال می‌کند) و مواردی از این دست، خواسته‌های رسول بداقی بوده و هستند. هر کس از نزدیک رسول بداقی را ببیند و سخنان او را بشنود، این مطالب را تایید می‌کند، به همین‌دلیل است که بیش از ۱۰ هزار نفر درخواست آزادی او را امضا کرده‌اند.

عبدی نیز اضافه می‌کند: توسعه‌ی کشور، وابسته به تحول فکری و فرهنگی جامعه است. رسول بداقی، هدفی جز رشد دانش و تحول فرهنگی جامعه ندارد. منصفانه نیست که دلسوزان این آب و خاک، برای بیان عقاید سازنده و پیشرو، زندانی شوند. معلمان ایران معتقدند که خواسته‌های تشکل‌های صنفی در چهارچوب قانون اساسی – اگر اراده‌ای وجود داشته باشد – قابل حل است و مسؤولان به جای برخورد با معلمان منتقد،‌ باید درصدد احیای نظام آموزشی کشور باشند. معلمان خواستار آزادی رسول بداقی هستند.

https://ensafnews.com/538350
@ensafnews
انصاف نیوز
حکم دادگاه بدوی شروین حاجی‌پور لغو شد | تأیید حکم محسن برهانی در دادگاه تجدید نظر مرکز رسانه قوه قضائیه: 🔹پرونده محسن برهانی به‌دلیل کسوت روحانیت او در دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفته و مراحل تجدید نظر را هم در شعبه اول دادگاه…
سخنگوی قوه قضاییه: اگر درخواست اعاده دادرسی در پرونده شروین حاجی‌پور ارائه نشود حکم زندان اجرا خواهد شد

سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سؤالی در خصوص پرونده شروین حاجی پور گفت:

🔹هر حکمی برای‌ قطعی و اجرا شدن‌ مراحلی را می‌گذراند و قانونگذار سازوکار بازنگری را هم پيش‌بينی کرده‌ است.

🔹تا این لحظه توسط ایشان یا وکلای ايشان هيچ گونه درخواستی برای‌ اعاده دادرسی صادر نشده‌ است. قطعا اين فضا برای‌ آنها وجود دارد ولی اگر درخواستی صورت‌ نگیرد، حکم در موعد مقرر اجرا خواهد شد.

🔹طی کردن روش‌های خارج از قانون می‌تواند بدعت باشد. بايد هرکاری داريم در چهارچوب قانون انجام و اجازه بدهيم با اجرای قانون جامعه از امنيت لازم‌ در همه‌ زمینه‌ها برخوردار شود.

[جماران]

وکیل شروین حاجی‌پور: هیچ تغییری در حکم شروین حاجی‌پور ایجاد نشده است/ دادگاه تجدیدنظر او‌ را به یکسال و نیم حبس محکوم کرده است

🔹یکی از وکلای شروین حاجی‌پور، برخی اخبار منتشر شده مبنی بر لغو حکم موکل‌اش را رد و تاکید کرد که حکم یکسال و نیم حبس او در شعبه ۴۲ دادگاه تجدیدنظر استان مازندران قطعی و لازم الاجراء شده است.

[شرق]
@ensafnews
دبیر شورای عالی امنیت ملی چه کسی باید باشد؟

منصور حقیقت‌پور، تحلیلگر سیاسی اصولگرا می‌گوید دبیر شورای عالی امنیت ملی باید شخصی فرهیخته، امنیتی و نظامی باشد و شرایط وفاق ملی را نیز تامین کند. حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم هم می‌گوید اولویت کاری دبیر شعام غیرامنیتی کردن مناسبات میان دولت و مردم است. او همچنین به این موضوع اشاره می‌کند که نظامی بودن دبیر شعام بی‌فایده است.

میان‌تیترها:

🔹دبیر شعام باید فرهیخته، امنیتی و نظامی باشد

🔹دبیر شعام باید مناسبات مردم و دولت را غیرامنیتی کند

🔹دبیر شورای امنیت به داد «نفوذ» برسد

🔹حضور نظامیان کمکی نخواهد کرد

🔹پرونده‌های خاک گرفته دبیرخانه را از بایگانی خارج کنید


متن کامل
@ensafnews
انصاف نیوز pinned «دبیر شورای عالی امنیت ملی چه کسی باید باشد؟ منصور حقیقت‌پور، تحلیلگر سیاسی اصولگرا می‌گوید دبیر شورای عالی امنیت ملی باید شخصی فرهیخته، امنیتی و نظامی باشد و شرایط وفاق ملی را نیز تامین کند. حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم هم می‌گوید…»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥فرشاد مومنی خطاب به دولت: مصوبه ۳ تیر را متوقف کنید

فرشاد مومنی، استاد برجسته توسعه با اشاره به اثرات مخرب مولدسازی برای اقتصاد ایران گفت: اخیرا و در دوران فترت که رئیس‌جمهور پیشین به رحمت خدا رفته و رئیس‌جمهور جدید هنوز مستقر نشده بود، در سوم تیر ۴٠٣ هیات وزیران آیین‌نامه اجرایی مولدسازی را به تصویب رسانده است.

او ادامه داد: این آیین‌نامه همه رویه‌های غلط و مخرب پیشین را که برخلاف قانون و عرف و مصلحت بود، بازمی‌گرداند.

مومنی از رئیس‌جمهور پزشکیان خواست به سرعت مانع اجرای این مصوبه مخرب و مشکوک شود و دستور توقف را صادر کند.

@ensafnews
فؤاد صادقی در فرآیند پیگیری یک پرونده فساد محکوم و به زندان منتقل شد

طی هفته گذشته، فؤاد صادقی مدیر مسئول سابق سایت بازتاب و صاحب امتیاز سایت‌های خبری آینده‌نیوز و بازتاب امروز، بازداشت شده است.

به گفته صالح نقره کار وکیل صادقی، او در فرآیند پیگیری و تحقیق یک پرونده فساد محکوم و به زندان منتقل شده است
[ایلنا]

🔹واکنش غلامحسین کرباسچی به بازداشت فؤاد صادقی:

آشنائی زيادی با ايشان ندارم. دو سه بار در مراسمي از دور ايشان را ديده‌ام. از اتهام و پرونده ايشان هم هيچ اطلاعي ندارم. ولی تدبير فراونی لازمست كه در روز خبرنگار يک خبرنگار و رسانه‌ای فعال و شناخته شده را بدون حتي اشاره‌ای به اتهامش دستگير كنی.
‏⁧
@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥اظهارات و ادعاهای یک شهروند درباره‌ی برخورد ماموران طرح نور با دختر نوجوان در تهران

مریم عباسی مادر دختر نوجوان ۱۴ ساله‌ای‌ست که در یکم تیر در خیابان وطن‌پور شمالی در تهران مورد ضرب و شتم قرار می‌گیرد. بنا بر ادعای این شهروند حین درگیریِ و زمان دستگیری، سر دخترش به پست برق برخورد کرده و در داخل ون نیز برخوردها با دختر او ادامه پیدا می‌کند. عباسی مدعی‌ست این برخوردها بدون هیچ کلامی آغاز می‌شود.

این مخاطب انصاف نیوز می‌گوید پیگیری‌های او تا به حال تا آنجایی جواب داده که قاضی کشیک دادسرای نظامی اجازه‌ی گرفتن فیلم دوربین مداربسته را به او داده است و از آن به بعد دیگر تا به حال پاسخی نگرفته‌اند.

پلیس امنیت اخلاقی به خانم عباسی گفته است که دو انگشت مامور خانم نیز در این درگیری شکسته.

متن کامل مصاحبه
@ensafnews
2024/09/30 23:38:38
Back to Top
HTML Embed Code: