Telegram Web Link
سند بررسی هیئت بدوی تخلفات و اخراج زهرا موسوی از دانشگاه الزهرا منتشر شد

🔹«پوشش یک دانشجو نامناسب بوده، اما از ورود او ممانعت می‌شود. دانشجو با دکتر موسوی تماس می‌گیرد. سپس دکتر موسوی دست او را می‌گیرد و به داخل می‌برد و با لحنی تند می‌گوید: من میبرمش!»
[هم‌میهن]

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 پزشکیان حاضر نشد سند علیه رقیبش منتشر کند

جهانبخش خانجانی، معاون سیاسی ستاد مسعود پزشکیان:

🔹تیم آقای جلیلی از جمله آقای منصوری یا آقای یامین پور جنگی روانی راه انداخته بودند

🔹شخصیت آقای پزشکیان به گونه‌ای بود که این انتخابات در سلامت برگزار و اخلاق رعایت شود

🔹خاطرم هست یکی از کاندیدها در مرحله ی اول یک نقطه ضعف مهمی داشت. سندی علیه این کاندید در اختیار مجموعه‌ی ما قرار داشت که اگر پزشکیان آن را رو می‌کرد آسیب بسیار جدی به آن کاندید وارد می‌شد.

🔹این موضوع با خود ایشان مطرح شد. گفتند من هرگز از این مسیر وارد نخواهم شد و استفاده نمی‌کنم. این برای ما یک سرمشق بود که اخلاق را سرلوحه قرار دهیم.

@ensafnews
به دنبال سراب!

احمد زیدآبادی، روزنامه‌نگار، در کانال تلگرامی‌اش نوشت:

دو دسته در انتظار شکست و ناکامی دولت آتی پزشکیان نشسته‌اند.
یک دسته براندازان افراطی‌اند که گمان می‌کنند با شکست او راه برای انقلاب و به قدرت رسیدن آنان باز می‌شود. دستهٔ دوم هم، تندورهای داخلی‌اند که تصورشان بر این است بعد از به گِل نشستن کشتی دولت، آنها آغازی دوباره خواهند داشت.
روشن است که هر دو دسته به دنبال سراب‌اند و عده‌ای را هم در پی خود به برهوت نیستی می‌کشند.
منظورم از سراب نامیدن تصورات آنان، نه این است که دولت پزشکیان لزوماً موفق می‌شود، بلکه مراد این است که با شکست دولت او دیگر چیزی از این مملکت باقی نمی‌ماند که سلطه بر آن ارزش این همه تمنا و عطش داشته باشد!

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 «پزشکیان طلا نداد، فریب نداد، بی‌اخلاقی نکرد»

علی اوسط هاشمی، استاندار سابق سیستان و بلوچستان:

نقطه قوت پزشکیان باور او به قانون و عدالت و دولت فراگیر و ملی‌ست

تاکید ایشان بر عبور از قائم بودن بر اشخاص بود

مردم با ادبیات جدیدی در رقابت مواجه شدند

پزشکیان با وعده و وعید رای نیاورد. نه طلا داد و نه قول‌هایی که مبنا نداشته باشند چون او واقف است وضع فعلی کشور چگونه است

پزشکیان دنبال رای با فریب افکار عمومی نبود. او دنبال رای پاک و رای به اخلاق بود. چون مردم بداخلاقی‌های بسیاری دیده‌اند.

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 فریاد «یاحسین  میرحسین» در پخش زنده صداوسیما و در حضور مسعود پزشکیان و فعالان ستادی او

@ensafnewd
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥محمدرضا باهنر، فعال سیاسی میانه‌رو: پزشکیان مخالف ما نیست و می‌تواند فراجناحی عمل کند

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#سایه_روشن_تاریخ

هشدار تیمسار حسن علوی‌کیا، مسئول ساواک در اروپا (۱۳۴۶-۱۳۴۱) به شاه:

«ساواک می‌گفت این [دانشجو]هایی که فعّالیت می‌کنند آنجا [در اروپا]، گذرنامه‌هایشان را دستور بدهید تمدید نکنند. از طرف وزارت خارجه هم ابلاغ می‌شد. هی ما گفتیم بابا این چه خاصیتی دارد، غیر از اینکه این فاصله را هی زیاد بکنید به چه درد می‌خورد، اینها را هی مخالف ما می‌کنید. من باید کاری بکنم که برگردند به ایران بتوانند خدمتی بکنند.

یکی از چیزهای مهم این بود که هر کسی که تنقید می‌کرد، می‌دیدی گزارش می‌دهند از [ساواک] تهران، به ما می‌نوشتند فلان جلسه‌ای که در فلان جا تشکیل شده، آقای [فلانی] بر علیه دولت، بر علیه اعلی‌حضرت صحبت کرده.

باز من یک‌دفعه به اعلی‌حضرت گفتم «این جوانان حق دارند که تنقید بکنند. اصلاً ما چرا جلوی تنقید را بگیریم؟ جلوی تنقید را وقتی گرفتیم، این گسترش پیدا می‌کند، آن‌وقت می‌رسد به فحش دادن.»

گفت «نه، به آن توجّه نکنید. حق دارند تنقید کنند.»

(پروژهٔ تاریخ شفاهی ایران، دانشگاه هاروارد)

@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
◾️ برپایی مراسم عزاداری محرم در حرم امام خمینی از شب جمعه ۲۱ تیرماه مصادف با شب ششم ماه محرم شروع مراسم از نمار مغرب و عشا

@ensafnews
🏴 تصویری از حضور دکتر پزشکیان در اولین شب مراسم عزاداری در حسینیه امام خمینی. ۱۴۰۳/۴/۲۲

@ensafnews
اثر جریان میانه‌روها بر انتخابات ۱۴۰۳

دو فعال سیاسی میانه‌رو حامی مسعود پزشکیان در گفت‌وگو با انصاف نیوز ضمن تحلیل انتخابات اخیر بر نقش جریان میانه‌روها در پیروزی آقای پزشکیان تاکید کرده و امیدوار هستند که دولت چهاردهم بتواند تبدیل به نمادی از موفقیت این جریان شود.

جریان میانه‌روها متشکل از ۱. بخشی از اصلاح طلبان، ۲. جریان اعتدال به لیدری حسن روحانی، و ۳. بخشی از اصولگرایان به لیدری علی لاریجانی است و آقایان ناطق، حس خمینی، خاتمی، لاریجانی و روحانی از چهره‌های شاخص این جریان محسوب می‌شوند.

متن کامل این گزارش را در لینک زیر بخوانید:

https://ensafnews.com/533182/
@ensafnews
تنفیذ از نگاهی دیگر

حجت الاسلام احمد حیدری در یادداشتی که در اختیار انصاف نیوز قرار داده است، نوشت:

هفتم مرداد شاهد تنفیذ حکم رئیس جمهور منتخب از جانب رهبری خواهیم بود و به احتمال قوی در روزهای آینده دوباره شاهد تفسیر دوگانه «تنفیذ» از جانب تریبون‌هایی خواهیم بود که «تنفیذ» را ناقض و منافی با مردم‌سالاری می‌شمارند.

جمعی از تریبون‌های مذهبی و دینی خواهند گفت: «مسئله تنفیذ یعنی ما دارای مردم سالاری غربی نیستیم؛ مردم سالاری از جنس دین داریم. حاکم که ولی فقیه است، رأی مردم را تنفیذ می کند؛ رئیس جمهور[مثل بقیه مقامات] باید مشروعیت دینی از سوی ولی فقیه داشته باشد. رئیس جمهور اگر از طرف ولی فقیه تنفیذ نشود، حکومتش مصداق آشکار “طاغوت” خواهد بود.»

در مقابل، گروه مخالف جمهوری اسلامی و به قول معروف اپوزیسیون خارج از کشور خواهند گفت رئیس جمهور فقط باید منتخب مردم باشد و معتبر و لازم شمردن تنفیذ، یعنی انکار و بی‌اثر شمردن انتخاب مردم!

نقطه مشترک این دو تفسیر، متنافی و متناقض شمردن «تنفیذ» با «مردم‌سالاری» است. البته در قانون اساسی واژه “تنفیذ” نیامده و فقط در اصل ۱۱۰ در زمره وظایف و اختیارات ولی فقیه آمده: «امضای حكم‏ رياست‏ جمهوري‏ پس‏ از انتخاب‏ مردم‏»؛ اما با توجه به بیان امام خمینی(قدّس سرّه) هنگام امضای حکم رؤسای جمهور، این واژه مشهور شد. در بیان امام هنگام امضای حکم رؤسای جمهور آمده:

🔹«بر اساس آنكه ملت شريف ايران با اكثريت قاطع آقای … را به رياست‌جمهورى كشور جمهورى اسلامى ايران برگزيده‌‏اند و بر حسب آنكه مشروعيت آن بايد به نصب فقيه جامع الشرايط باشد، اين جانب به موجب اين حكم، رأى ملت را تنفيذ و ايشان را به اين سمت منصوب نمودم‏»(صحیفه امام، ج۱۲، ص۳۹؛ و ر.ک: همان، ج۱۵، ص۶۷)

کمی دقت نشان می‌دهد که تنفیذ رهبری یا همان «امضای حکم رئیس جمهور»، در حقیقت حفاظی برای مردم‌سالاری است زیرا ...

ادامه‌ی این یادداشت را در لینک زیر بخوانید:

https://ensafnews.com/533385/
@ensafnews
پیام مسعود پزشکیان به جهان

مسعود پزشکیان، رئیس دولت چهاردهم، با انتشار مقاله‌ای با عنوان ‘پیام من به جهان نو’ دیدگاه‌های خود در حوزه‌ی دیپلماسی و مسائل بین‌الملل را مطرح کرد.

مقاله‌ی آقای پزشکیان در روزنامه‌ی تهران تایمز به زبان انگلیسی منتشر شده است.

ترجمه‌ی این مقاله را می‌توانید در لینک زیر بخوانید:

https://ensafnews.com/533392/
@ensafnews
2024/10/03 11:19:07
Back to Top
HTML Embed Code: