Telegram Web Link
شبیه‌ترین کاندیدای احتمالی به مرحوم رئیسی را چه کسی می‌دانید؟
Anonymous Poll
15%
مخبر
7%
قالیباف
14%
فتاح
49%
جلیلی
5%
بذرپاش
9%
زاکانی
علی شریف‌زاده اردکانی، وکیل ماشاالله کرمی، خبر از محکومیت بدوی ۶ سال حبس موکل خود داد.

@ensafnews
نیلوفر امرایی، مترجم ادبیات کوک و نوجوان درگذشت

نیلوفر امرایی دختر مترجم شناخته شده اسدالله امرایی و خواهر امیلی امرایی، روزنامه‌نگار، صبح امروز دار فانی را وداع گفت.

@ensafnews
در جلسه‌ی فوق‌العاده حزب ندا درباره‌ی انتخابات چه گذشت؟

سخنگوی حزب ندای ایرانیان به خبرنگار انصاف نیوز گفت که شورای سیاستگذاری و دبیر کل این حزب جلسه‌ای فوق‌العاده تشکیل داده‌اند و در مورد سناریوهای پیش رو و گرینه‌های احتمالی ریاست جمهوری بحث و بررسی صورت گرفته است. به گفته‌ی او با اشخاصی میانه‌رو و مورد اجماع ملی برای این موضوع رایزنی شده است.

به گفته‌ی سخنگوی این حزب امروز، ۵ خرداد، نیز جلسه‌ای با همین موضوع تشکیل خواهد شد. آقای نورمحمدی می‌گوید معمولا حمایت احزاب اصلاح‌طلب باعث رد صلاحیت افراد از سوی شورای نگهبان می‌‌شود به همین دلیل تصمیم‌شان بر این است که تا زمان اعلام تایید صلاحیت شدگان اعلام حمایت از هیچ کاندیدایی نکنند.

https://ensafnews.com/524664
@ensafnews
دو خاطره از مرحوم رئیسی

علی اصغر شفیعیان

۱. از شروع ریاست آقای رئیسی بر قوه قضاییه، رویکرد دادسرای فرهنگ و رسانه به‌صورت کلی تغییر کرد و دادسرایی به‌نسبت بسیار مستقل شد از دیگر نهادها. خب سر و کار ما اهالی رسانه با این دادسراست و دست و بالمان به‌نسبت قابل توجهی باز شد. خدا بیامرزدش. پس از ریاست او هم این رویه ادامه یافت.

۲. در فضای سنگین پس از ۸۸ یکی که چند سال قبل در رسانه‌ای همکارمان بود به اتهام سنگین امنیتی زندانی شده بود. من و تعدادی از همکاران سابقش نامه‌ای خصوصی نوشتیم که بگوییم او را چطور می‌شناسیم تا بلکه در شرایط او موثر باشد. تنها کسی در سطوح بالای قوه قضاییه‌ی آن زمان که به عنوان گوش شنوا می‌شناختیم همین آقای رئیسی بود.

۳. کسانی از دهه‌ی شصتی می‌گویند که هیچ اطلاعات دقیقی در مورد آن نیست. رئیس جمهور وقت و نخست وزیر وقت هم از اتفاقات قضایی آن سال‌ها بی‌خبر بودند. حتی مهدی نصیری سردبیر وقت کیهان به بی‌بی‌سی می‌گوید که هیچ نمی‌دانسته و نمی‌داند. بدون اطلاعات نمی‌توان منصفانه قضاوت کرد.

۴. رئیسی نزدیک به سه سال رئیس دولت بود. قبل از آن هم شعارهایی داده بود و نگاهش به دولت و نوع اداره‌ی کشور را مطرح می‌کرد. عملکرد دولتش هم مشخص است. می‌توان گفت که شخص او نیت خوبی داشت و امیدوارم در مناظره‌های انتخابات پیش رو مسئولیت کارنامه‌ی سه ساله‌ی آن دولت را وزرایش بر عهده بگیرند.

https://ensafnews.com/524674
@ensafnews
آیا روحانی و صالحی امکان کاندیداتوری در انتخابات ۸ تیر را دارند؟

بنا بر آنچه سخنگوی ستاد انتخابات در پاسخ به پرسش خبرنگار انصاف نیوز اعلام کرده کاندیداهایی که متولد دهم خرداد ۱۳۲۸ تا چهاردهم خرداد ۱۳۶۳ هستند می‌توانند در انتخابات ۸ تیر ثبت نام کنند.

در روزهای اخیر حرف و حدیث‌های بسیاری درباره‌ی امکان یا عدم امکان قانونی ثبت نام روحانی و صالحی مطرح شده بود. برخی با اشاره به محدودیت سنی برای کاندیداها تاکید داشتند که امکان قانونی ثبت نام این دو چهره‌ی سیاسی میانه‌رو وجود ندارد.

بر اساس اعلام محسن اسلامی، دبیر ستاد انتخابات کشور افرادی امکان ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری را دارند که متولد ۱۰ خرداد ۲۸ تا ۱۴ خرداد ۶۳ باشند.

بر این اساس آقایان روحانی و صالحی که متولد آبان ۲۷ و فروردین ۲۸ هستند امکان قانونی نامزدی برای انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری را ندارند.

درباره‌ی ثبت نام و رای‌گیری الکترونیکی و همینطور مسئولینی که برای شرکت در انتخابات لازم است از سمت خود استعفا دهند هنوز تصمیمی گرفته نشده و جلسات میان وزارت کشور و شورای نگهبان ادامه دارد.

https://ensafnews.com/524676
@ensafnews
نقدهای وکیل ماشاءالله کرمی به حکم بدوی دادگاه | «اعتراض خواهیم کرد»

وکیل ماشاءالله کرمی با اشاره به حکم بدوی صادر شده برای او (۶ سال حبس، ضبط اموال به اتهام اجتماع و تبانی) گفت: اشکالات این حکم عبارتند از عدم صلاحیت دادگاه انقلاب در صدور حکم ضبط اموال او، زیر سوال بودن اصل اتهام اجتماع و تبانی و صدور حکم اشد مجازات در حالیکه اشد مجازات در مورد سه عنوان اتهامی کاربرد دارد و آقای کرمی تنها دو عنوان اتهامی دارد.

🔹علی شریف‌زاده اردکانی در گفت‌وگو با انصاف نیوز اشکال وارده به حکم اجتماع و تبانی را اینطور توضیح داد: آقای کرمی با کسی اجتماع و تبانی نکرده است برای انجام جرم علیه امنیت ملی. کاری نکرده است جز اینکه رفته سر خاک پسرش، غذای نذری پخته است و یکسری افراد جهت همدردی با ایشان به منزلش آمده‌اند. این به نظر من اجتماع و تبانی نیست.

🔹این وکیل دادگستری در مورد حکم ضبط اموال آقای کرمی گفت: حکم ضبط اموال او را دادگاه انقلاب داده است درحالیکه حکم ایشان با دو عنوان اتهامی کسب مال از طریق نامشروع و پولشویی در دادگاه کیفری دو نظرآباد در حال رسیدگی‌ست. هنوز آنجا حکم نداده اینجا حکم ضبط اموال داده است! اصلا دادگاه انقلاب صلاحیت صدور حکم ضبط اموال را ندارد. اصلی‌ترین اشکال همین است.

🔹او توضیحش را اینطور ادامه داد: ایراد دیگر حکم این است که به ایشان حکم اشد داده‌اند درحالیکه نمی‌توانند. موکل من فقط دو عنوان اتهامی دارد. اگر کسی بیش از سه عنوان اتهامی داشته باشد می‌تواند حکم اشد دهد.

🔹اردکانی در مورد حال عمومی آقای ماشاءالله کرمی نیز گفت: حال جسمی آقای کرمی خوب است اما از نظر روحی و روانی به هر حال پدری‌ست داغدیده، همسرش هم بیمار است، یک پسرش اعدام شده و دیگری هم تحت پوشش بهزیستی‌ست. اصلا دلیل کمک مردم به ایشان این بود که شغلش دستفروشی دستمال کاغذی بوده است. حالا این آقایان برای چه می‌خواهند اموال این بنده خدا را ضبط کنند؟! الله اعلم!

🔹او در پایان نیز بر این امر تاکید کرد که حکم بدوی‌ست و حتما به آن اعتراض خواهد کرد. او همچنین از قضات دادگاه تجدید نظر درخواست داشت که این حکم را نقض کنند.

ماشاءالله کرمی پدر محمدمهدی کرمی، یکی از متهمان اعدام‌شده در پرونده‌ی ناآرامی‌های ۱۴۰۱، است که از حدود نه ماه قبل بازداشت شده است.

https://ensafnews.com/524673
@ensafnews
«انتفاضه دانشجویی» و انتخابات ریاست جمهوری آمریکا:‌ شرایط دشوار بایدن

وحید عابدینی، مدرس دانشگاه بین‌المللی فلوریدا، در مصاحبه با انصاف نیوز درباره‌ی تاثیر اعتراضات دانشجویی اخیر در آمریکا بر انتخابات ریاست جمهوری این کشور گفت: با وجود تلاش بایدن برای اتخاذ موضع میانه،‌ می توان گفت که به پایگاه رای بایدن بیشتر ضربه خورده تا پایگاه رای ترامپ. رای دهندگان حامی ترامپ با اعتراضات دانشجویان مخالفند ولی پایگاه رای بایدن کاملا دو تکه است.

بخش‌هایی از متن مصاحبه:

🔹اعتراضات دانشجویی در تاریخ آ‌مریکا بی‌سابقه نیست؛ هم در اعتراضات علیه جنگ ویتنام و هم زمان اعتراضات علیه حکومت نژاد پرست آفریقای جنوبی اعتراضات دانشجویی به عنوان موتور محرک این جنبش های مهم اجتماعی آمریکا نقش بازی کردند و به تغییرات سیاسی انجامید.

🔹مهم‌ترین شکل اعتراضی که منجر به مناقشه شده کمپ زدن دانشجویان در سطح دانشگاه بوده است که در موارد متعددی به خشونت کشیده شده است. راهپیمایی و تحصن اشکال دیگر این اعتراضات بوده‌اند. در مراسمات فارغ التحصیلی هم شکل‌هایی از اعتراض فردی دیده شده است.

🔹اخراج دانشجویان خارجی هم بعید است از سطح یک تهدید فراتر رود چرا که منافع مالی این دانشجویان برای آمریکا بسیار مهم است و به خطر انداختن این صنعت موفق (آموزش)‌ به ضرر آمریکاست.

متن کامل
@ensafnews
انصاف نیوز pinned ««انتفاضه دانشجویی» و انتخابات ریاست جمهوری آمریکا:‌ شرایط دشوار بایدن وحید عابدینی، مدرس دانشگاه بین‌المللی فلوریدا، در مصاحبه با انصاف نیوز درباره‌ی تاثیر اعتراضات دانشجویی اخیر در آمریکا بر انتخابات ریاست جمهوری این کشور گفت: با وجود تلاش بایدن برای اتخاذ…»
موضع انتخاباتی حزب کارگزاران تا ۴۸ ساعت آینده اعلام می‌شود

محمد عطریانفر، عضو ارشد حزب کارگزاران سازندگی امروز در پایان یکی از جلسات حزبی به خبرنگار انصاف نیوز گفت: حزب کارگزاران با همکاری دیگر گروه‌های همفکر در جبهه اصلاحات ظرف ۲۴ یا ۴۸ ساعت آینده اعلام موضع خواهد کرد.

او همچنین محورهای جلسات این روزها را حول اصل مشارکت، نحوه مشارکت و چهره‌هایی که امکان حضور دارند دانست.

https://ensafnews.com/524689
@ensafnews
📸 حسن روحانی و علی لاریجانی در مراسم بزرگداشت رئیس‌جمهور فقید و همراهانش در حسینیه امام خمینی
@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 عزم دولت برای مقابله با اتباع غیرمجاز

مهدی باب الحوائجی، معاون استاندار تهران: امروز مقابله با اتباع غیر مجاز، مثل مقابله کردن در زمان جنگ است، مثل زمانیست که بچه‌های ما اسلحه دست گرفتند و رفتند شهید شدند، اطراف خانواده‌های ما مین‌گذاری شده است
@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
خاطره‌ی محمد مهاجری از مواجهه‌ی رئیسی با انتقادات در سال‌های قبل

محمد مهاجری، فعال رسانه‌ای اصولگرا، با تاکید بر اینکه انتقاداتی جدی را به رئیس فقید دولت سیزدهم و همراهان او در این دولت داشته و همچنان به آن انتقادات باور دارد خاطره‌ای از مواجهه‌ی مثبت آقای رئیسی با نقدهایش در سال‌های قبل بیان کرد.

آقای مهاجری در گفت‌وگویی با انصاف نیوز می‌گوید که سیدابراهیم رئیسی در زمان ریاست بر سازمان بازرسی کل کشور پس از انتشار نقدی از سوی او شخصا تماس گرفته و گفته است که «این نقد را دربست قبول دارد»

آقای رئیسی در سال‌های 73 تا 83 ریاست سازمان بازرسی کل کشور را بر عهده داشت.

متن کامل این مصاحبه در سایت انصاف‌نیوز منتشر خواهد شد.

@ensafnews
عکس‌های معنادار از حسینیه‌ی امام خمینی: هم‌نشینی روحانی – لاریجانی و رادان – عزیز جعفری

عکس‌های منتشرشده در «خامنه‌ای دات آی آر» از مراسم بزرگداشت رئیس فقید دولت سیزدهم و همراهانش در سانحه‌ی هلیکوپتر در آذربایجان شرقی که به میزبانی رهبری برگزار شد، با تحلیل و تفسیرهای خاصی از سوی کاربران شبکه‌های اجتماعی همراه شده است.

دو عکسی که از این مراسم بیشتر از سایر عکس‌ها مورد توجه قرار گرفته است، کنار هم قرار گرفتن حسن روحانی و علی لاریجانی و همینطور سردار عزیز جعفری و سردار احمدرضا رادان است.

آقای لاریجانی به عنوان رئیس مجلس همکاری نزدیکی با حسن روحانی در دولت‌های یازدهم و دوازدهم داشت که یکی از مهمترین نمادهای این همکاری مشترک تلاش برای پذیرفته شدن برجام از سوی تصمیم‌گیران ارشد نظام بود. در سال‌های اخیر ائتلافی نانوشته میان همراهان آقای روحانی با نزدیکان علی لاریجانی و بخشی از اصلاح‌طلبان شکل گرفته که به جریان میانه‌روها مشهور شده است.

نام سردار رادان و سردار جعفری نیز در سال 88 در رسانه‌ها بسیار مطرح می‌شد. احمدرضا رادان در آن زمان فرماندهی نیروی انتظامی تهران را بر عهده داشت و محمدعلی (عزیز) جعفری نیز در آن مقطع زمانی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود.

آقای رادان در حال حاضر فرمانده کل انتظامی کشور است و آقای جعفری نیز فرماندهی قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله را بر عهده گرفته است.

https://ensafnews.com/524761
@ensafnews
2024/11/18 10:24:01
Back to Top
HTML Embed Code: