Telegram Web Link
همایش دختران حاج قاسم بدون حضور دختران حاج قاسم!

همایشی به نام ‘دختران حاج قاسم’ در روزهای گذشته در بعضی شهرها برگزار شد.

به گزارش انصاف نیوز، بنا بر تصاویر منتشرشده در رسانه‌ها دختران جوان و نوجوان حاضر در این همایش‌ها با حجاب کامل و چادر حضور داشتند.

این در حالی است که اصطلاح ‘دختر حاج قاسم’ بر اساس جمله‌ای از سردار سلیمانی درباره‌ی دخترانی که پوشش مورد تایید نگاه رسمی را انتخاب نمی‌کنند وارد ادبیات سیاسی و اجتماعی ایران شده است.

سردار قاسم سلیمانی درباره‌ی این دختران گفته بود: همان دختر کم‌حجاب دختر من است. 

همایش ‘دختران حاج قاسم’ در سال‌های گذشته نیز با حضور دخترانی با پوشش مورد تایید نگاه رسمی برگزار می‌شد و ‘دختران کم حجاب’ در آن حضور نداشتند.

تصاویری از این همایش در سال‌های مختلف را می‌ببینید.

https://ensafnews.com/559516/
@ensafnews
آقای کاظمی دانشجویان اخراجی دانشگاه شهید رجایی را دریابید! | «گفتند نون دولت رو می‌خوری حق مطالبه داشتن نداری!»

دو دانشجوی اخراجی: هیچ تغییری در گزینش و اخراج دانشجویان فرهنگیان رخ نداده

محمد حیدری، دانشجوی اخراجی دانشگاه شهید رجایی، می‌گوید حدود ۷۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه به بهانه‌های مختلف اخراج شده‌اند.

به گفته‌‌ی این فعال دانشجویی در گفت‌وگویی که با انصاف نیوز داشته است اکثریت قریب به اتفاقِ اخبار خوبی که از آموزش و پرورش شنیده می‌شود مربوط به گروهی‌ست که در آزمون‌های استخدامی این وزارتخانه شرکت کرده‌اند نه دانشجوها!

مائده ریحانه، دیگر دانشجوی اخراجی این دانشگاه نیز به انصاف نیوز گفت که در گزینش به او گفته‌اند «تو داری نون دولت رو می‌خوری حق مطالبه‌ی حتی صنفی نداری!»


🔹«آقای مسئول: همان بهتر که اخراج شدند»

حیدری که دبیر سابق انجمن اسلامی دانشگاه رجایی نیز هست به گلایه می‌گفت که از اواخر دولت روحانی تشکل‌های سیاسی و صنفی در دانشگاه‌های فرهنگیان با بهانه‌های واهی منحل شده‌اند در سال‌های گذشته هم فقط هم‌سوها با دولت سیزدهم مجوز فعالیت گرفته‌اند. در نتیجه‌ی همین وضعیت علیرغم وجود دانشجوی اخراجی در دیگر دانشگاه‌های فرهنگیان صدایی از آن‌ها شنیده نمی‌شود.

این فعال دانشجویی می‌گفت حتی از یکی از مسئولان آموزش و پرورش چنین نقل قولی شنیده: وزارت علوم و بهداشت با آموزش و پرورش فرق می‌کند. بهتر که اخراج شدند!

🔹حجاب‌بانی کنید تا بخشیده شوید

آقای حیدری نقل قول عجیبی می‌کرد از یک دختر دانشجو که در گیرودار حل مسائلش در گزینش بوده. شخصی به صورت غیررسمی به آن دانشجوی دختر پیشنهاد داده که چند هفته‌ای را در مترو حجاب‌بانی کند تا مسئولان گزینش نرم شوند و اجازه‌ی ادامه‌ی تحصیلش را بدهند!


🔹گفتند برای ما مهم نیست که معلم خوبی هستی، انتقال ارزش‌های مدنظر مهم است

اخراج خانم ریحانه اواسط ترم شش قطعی شده است. او در مورد گزینش مجددی که در تهران شده است نیز گفت: در تهران که یکی از آخرین مراحل اخراجم بود، آقای گزینشی بهم گفت خب تو چه دفاعی از خودت داری که برگردی؟! من گفتم من معلم فیزیک خوبی‌ام. می‌تونید از خانواده‌ی دانش‌آموزام و کادر مدرسه بپرسید. اون آقا به من گفت برای ما مهم نیست! ما می‌خوایم ارزش‌های مدنظر رو حفظ کنی و به بچه‌ها انتقال بدی! فیزیک و ریاضی رو که معلم‌های آموزشگاه هم بلدن.

ادامه‌ی این گزارش را در لینک زیر بخوانید:

https://ensafnews.com/558153/
@ensafnews
انصاف نیوز pinned «آقای کاظمی دانشجویان اخراجی دانشگاه شهید رجایی را دریابید! | «گفتند نون دولت رو می‌خوری حق مطالبه داشتن نداری!» دو دانشجوی اخراجی: هیچ تغییری در گزینش و اخراج دانشجویان فرهنگیان رخ نداده محمد حیدری، دانشجوی اخراجی دانشگاه شهید رجایی، می‌گوید حدود ۷۰ نفر…»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 تاجیک: وفاق تزریقی نیست

وفاق یک فرهنگ است؛ وفاق باید در عادت‌واره‌های ما نشسته باشد. نمی‌شود وفاق را تزریقی و دفعتا ایجاد کرد. انسان‌ها باید به بلوغی برسند که با همه کثرت‌شان، با دیگران هم‌زیستی مسالمت‌آمیز داشته باشند.
وقتی وفاق تبدیل به سهم‌خواهی از فضای قدرت شود، قافیه را باخته‌اید چون هرگز نخواهید توانست تعادل را برقرار و حفظ کنید.

متن کامل:
https://ensafnews.com/557612/

@ensafnews
خودسری کیهان یا دستور موازی از تهران؟

محمد توکلی، انصاف نیوز: پرسشی که به بهانه‌ی دیدار ایلان ماسک و سعید ایروانی طرح می‌شود این است که آیا این ملاقات مقدمه‌ای برای رفع ممنوعیت مذاکره‌ی مستقیم ایران و آمریکا خواهد بود؟

در میان‌خطوط گزارش انتقادی منتشرشده در تیتر یک امروز کیهان نوعی دلواپسی در همین باره دیده می‌شود. به بیان دیگر آنچه تندروها را خشمگین و دلواپس کرده است نه ملاقات نماینده‌ی ترامپ و نماینده‌ی ایران، بلکه احتمال آغاز شدن مسیری است که انتهای آن پایان ممنوعیت مذاکره با آمریکا باشد.

این احتمال صرفا یک گمانه‌زنی رسانه‌ای نیست. اگر به چند روز قبل از ملاقات ایروانی و ماسک برگردیم می‌بینیم که خبر اظهارات صریح رییس جمهور پزشکیان درباره‌ی تعامل با آمریکا مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته بود.

مسعود پزشکیان در جمع وزرای پیشین امور خارجه ایران بر سیاست ‘با دشمنان مدارا’ تاکید داشت و گفت: در رابطه با آمریکا نیز ما چه بخواهیم و چه نخواهیم بالاخره در عرصه‌ی منطقه‌ای و بین‌المللی با این کشور مواجهه خواهیم داشت و بهتر است این عرصه را خودمان مدیریت کنیم.

آقای پزشکیان پس از این جمله خبر می‌دهد که ‘دولت کلیت سیاست خارجی را در چارچوب استراتژی و رویکردهای کلان نظام پیش خواهد برد’

با کنار هم قرار دادن این جملات می‌توان این احتمال را مطرح کرد که مدارا با آمریکا و مدیریت عرصه‌ی مواجهه با آمریکا جزیی از استراتژی و رویکردهای کلان نظام شده است.

ملاقات نماینده‌ی دونالد ترامپ و نماینده‌ی ایران که اندکی پس از این سخنان رییس جمهور انجام شد می‌تواند بخشی از پازلی باشد که تیم سیاست خارجی دولت پزشکیان به رهبری عباس عراقچی آن را برای ‘مدیریت تنش‌ها با آمریکا’ طراحی کرده است.

آقای عراقچی در آغاز فعالیت خود به عنوان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران هدف‌گذاری انجام‌شده در ارتباط با روابط ایران و آمریکا را مدیریت تنش‌ها میان دو کشور اعلام کرده بود.

بر همین اساس ادعای حسین شریعتمداری، مدیرمسئول کیهان که نوشته ‘بعید است رییس جمهور از دیدار ماسک و ایروانی با خبر باشد’ را نمی‌توان چندان جدی گرفت.

اما چه بخواهیم، چه نه از نگاه بسیاری آقای شریعتمداری و کیهانِ او سخنگوی نظام هستند و احتمالا پس از انتقادات خشم‌آلود اهالی کیهان به ملاقات نماینده‌ی ایران و نماینده‌ی ترامپ برخی در داخل و خارج مدعی خواهند شد که نگاه کیهان به این رخداد به معنای مخالفت نظام با آن است.

در این ارتباط سه احتمال را می‌توان مطرح کرد:

▫️کیهان و دیگر نیروهای تندرو مشغول خودسری هستند و دیدگاه خود را به نام نظام مطرح می‌کنند در حالی که در واقعیت تصمیم‌گیران ارشد کشور در این باره توجهی به دلواپسی آنها نداشته و مسیر خود را انتخاب کرده‌اند و حرکت در آن را ادامه خواهند داد.

▫️احتمال دوم: پس از دستور مدیریت تنش با آمریکا و مجوز فعالیت‌های لازم در این راستا دستور تازه‌ای صادر شده و کیهان و دیگر نیروهای تندرو در حال منعکس کردن دستور تازه هستند که در نتیجه‌ی آن سیاست ‘با آمریکا مدارا’ کنار گذاشته خواهد شد.

▫️احتمال سوم نیز احتمال وجود نوعی سردرگمی در نظامات تصمیم‌گیری کشور در این ارتباط است که بر این اساس بخشی از نظام سیاسی موافق و مشوق حرکت در مسیر تنش‌زدایی است و بخش دیگر اجرای چنین سیاستی را برنمی‌تابد و دستوراتی موازی به دیپلمات‌ها صادر می‌کند.

با توجه به مشی و روش سیاست‌ورزی مسعود پزشکیان در همه‌ی این سال‌ها بعید به نظر می‌آید که احتمال دوم و سوم به واقعیت نزدیک باشد و همانطور که از سوی رییس جمهور تاکید شده سیاست خارجی تعامل‌گرای دولت در چارچوب‌های سیاست‌های نظام است.

متن کامل را در لینک زیر بخوانید:

https://ensafnews.com/559659/
@ensafnews
شبنامه‌ی انصاف - ۲۵ آبان | آقای رئیس حمهور! کاسبان فیلترینگ را معرفی کنید | واکنش‌ها به دیدار ماسک و ایروانی


انصاف نیوز - شبنامه، جمعه ۲۵ آبان ۱۴۰۳

فعال رسانه‌ای اصولگرا: آقای رئیس جمهور! کاسبان فیلتر را معرفی کنید

محمد مهاجری، فعال رسانه‌ای اصولگرا، در توییتی خطاب به رییس جمهور خواسته است که اگر دکتر پزشکیان امکان رفع فیلترینگ را ندارد اسامی فیلتر‌شکن فروش‌ها را اعلام کند
او همچنین نوشته است «کاسبان‌تحریم⁩ که به اسم دور زدن تحریم، نان‌شان را در خون مردم می‌زنند و می‌خورند، اینجا هم بخوربخور راه انداخته‌اند.»

واکنش‌ها به دیدار ماسک و ایروانی

پس ادعای دیدار نماینده‌ی ایران در سازمان ملل و ایلان ماسک بطور پنهانی، گمانه‌زنی‌هایی حول این ماجرا از طیف‌های مختلف مطرح شد؛ اما آنچه مورد توجه قرار گرفته، تحلیل‌ها و خبرسازی‌های طیف موسوم به سلطنت‌طلبان بوده است. این طیف در خبرهایی مدعی است که «این دیدار مثبت نبوده و ماسک تنها اولتیماتوم‌های نهایی ترامپ را به نماینده‌ی ایران منتقل کرده است.
همچنین درمورد این خبر گفتنی است شبکه خبری «سی بی اس» هم مدعی شده است ایلان ماسک روز دوشنبه در منزل سفیر ایران در سازمان ملل در نیویورک با او دیدار کرد.

امام جمعه اصفهان: خبرگان رهبری سه نفر را شناسایی و اولویت‌بندی کرده‌اند

مهدوی، امام جمعه موقت اصفهان گفته است که پس از تاکید رهبری در اینمورد که خبرگان باید شخص مناسبی را به این منظور شناسایی کنند، خبرگان رهبری در کمیسیونی محرمانه سه نفر را شناسایی و اولویت‌بندی کرده‌اند.
آیت الله رجبی، عضو خبرگان رهبری هم درباره‌ی‌ حواشی جلسه‌ی اخیر مبنی بر اینکه اعضای خبرگان بعد از صحبت‌ها گریه کرده‌اند گفت «هیچ خبری از گریه بصورت های‌های یا غیر های‌های نبوده» و رهبری در جلسات دیگری هم به برخی ویژگی‌های ولی فقیه پرداخته و هربار یکی از این ویژگی‌ها را اشاره می‌کند.


ادعای جدید اکسیوس

این وبسایت مدعی شده که اسرائیل در حمله پنجم آبان به ایران «یک مرکز تحقیقاتی تسلیحات اتمی «بسیار محرمانه» ایران را در پایگاه پارچین هدف قرار داده است».


https://ensafnews.com/559679/

#شبنامه_انصاف
@ensafnews
صرفا جهت اطلاع رجانیوز!

کانال تلگرامی سایت رجانیوز مدعی است که منبع نوشته‌ای که درباره‌ی تماس رئیس جمهور پزشکیان و بن‌سلمان در این رسانه‌ی اصولگرا منتشر کرده، یک کانال تلگرامی وابسته به دولت بوده است. این در حالی‌ست که بنا بر اطلاع انصاف نیوز، اتفاقا کانال مورد اشاره از سوی یک فعال رسانه‌ای اصولگرا اداره می‌شود!

شاید عجیب به‌نظر برسد اما سال‌هاست که ادمین برخی رسانه‌های غیررسمی و غیرشفاف، افرادی با دیدگاه‌هایی متفاوت از خط ظاهری آن رسانه‌ها هستند. مثلا شاید یک رسانه‌ی به‌ظاهر چپگرا توسط یک فرد راستگرا اداره شود.

کانال تلگرامی رجانیوز در واکنش به خبر منتشر شده در انصاف نیوز درباره‌ی گاف این کانال تلگرامی در نقد پزشکیان مدعی شد که منبع اصلی خبر، کانالی تلگرامی به نام «آقای رییس جمهور»، از «کانال‌های وابسته به نزدیکان رسانه‌ای پزشکیان است و انصاف نیوز عامدانه به آن اشاره نمی‌کند».

این رسانه‌ی جریان ناکام در انتخابات ۱۴۰۳ در ادعایی دیگر نوشته است: «گردانندگان کانال «آقای رییس جمهور» که خود از همکاران و دوستان گردانندگان کانال «پارودی» هستند و هر دوی آنها در «نهاد» حضور دارند، در جریان جزییات اخبار و دیدارهای پزشکیان هستند و با تقسیم کار برخی از این جزییات را که در رسانه‌ها منتشر نشده، منتشر می کنند».

پارودی، نام همان کانال تلگرامی است که در چند ماه اخیر به‌صورت روزانه متن‌های طنزی را به نام خاطرات رئیس جمهور پزشکیان می‌نویسد و با این که خیلی واضح در عنوان کانال به طنز بودن و تخیلی بودن متن‌ها اشاره کرده است، اما هنوز کسانی تصور می‌کنند که اینها خاطرات واقعی روزانه‌ی خود اوست. البته برخی احتمال می‌دهند که نویسنده‌اش به کسانی از نزدیکان پزشکیان دسترسی داشته باشد هرچند این احتمال هم هست که کاملا بر اساس خبرهای منتشر شده در رسانه‌ها با کمی تخیل نوشته می‌شود؛ همچنان که گاهی متن‌های طنز او با واقعیت تطابق نداشته است.

ادعاهای مورد اشاره در حالی از سوی رجانیوز مطرح می‌شود که بنا بر اطلاع خبرنگار انصاف نیوز این کانال‌های تلگرامی با وجود آن که در پوشش حمایت از دولت مسعود پزشکیان فعالیت می‌کنند اما هیچ یک ربطی به دولت ندارند و به‌صورت مشخص ادمین کانال «آقای رئیس جمهور»، یک فعال رسانه‌ای دولت قبل است که در این رسانه‌ها فعالیت کرده یا همزمان در آنها هم مشغول است: روزنامه‌ی کیهان، بسیج نیوز، خبرگزاری میزان، روزنامه‌ی حمایت، … و در زمان تغییر دولت در سال ۱۴۰۰ هم در روزنامه‌ی دولت سیدابراهیم رئیسی مشغول شد.

ادعای ناصحیح دیگر رجانیوز اینجاست که نوشته آنچه در این کانال منتشر شده بود بازنشر مطلب کانال «آقای رئیس جمهور است»؛ این ادعا در حالی مطرح می‌شود که یکی از مواردی که با نقد انصاف نیوز همراه شده به بخشی از متن برمی‌گردد که خود رجانیوز نوشته و بازنشر از جای دیگری نبوده است.

آنجا که این کانال تلگرامی با جدی گرفتن یادداشتی طنز نوشته است: «جناب پزشکیان! ریاضی در لغت عربی یعنی ورزشی و ربطی به رشته تحصیلی عارف ندارد».

انصاف نیوز در حال تهیه‌ی گزارشی است تا به راه اندازی یک سری فیک‌نیوزها و باج‌نیوزها در تلگرام بپردازد که فعالیت‌های غیرشفافی دارند؛ مثلا برخی به نام همسویی با دولت فعالیت می‌کنند، بخشی از آنها اساسا مانند موردی که اشاره شد توسط ادمینی همسو با رقیب انتخاباتی او اداره می‌شوند، بخشی با انتشار محتواهایی به دنبال تاثیرگذاری روی انتصابات دولتی هستند، …

رجانیوز در سال ۱۳۸۵ راه اندازی شد. این سایت خبری نزدیک‌ترین رسانه‌ی حامی محمود احمدی نژاد بود و با ریاست جمهوری سیدابراهیم رئیسی در سال ۱۴۰۰، میثم نیلی، مدیر مسئول رجانیوز، برادر داماد رئیسی هم به دولت رفت. این دو برادر در دولت سیزدهم قدرت زیادی پیدا کرده بودند.

برای خواندن متن اخیر رجانیوز به لینک زیر بروید:
https://ensafnews.com/558889/
@ensafnews
📸 دست‌نوشته رئیس‌جمهور در ابتدای کتاب یکی از شهروندان

در حاشیه بازدید مسعود پزشکیان از شهر کتاب مرکزی تهران او برای این شهروند نوشته است:«قول می‌دهم که هیچ وقت وعده دروغ ندهم و با مردم عزیز ایران صادق و مهربان باشم»

۱۹۸۴، نام این کتاب نیز مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است.

۱۹۸۴ ترسیمی از یک پادآرمانشهر است که نظامی توتالیتر و تمامیت‌خواه را به نمایش می‌گذارد. جورج اورول نماد مرکزی این نظام را «برادر بزرگ» نام نهاده است. جمله‌ای که به تکرار در این کتاب دیده می‌شود ”برادر بزرگ شما را می بیند” و نشان‌دهنده‌ی وجود نظارت دائمی بر شهروندان این کشور است.

@ensafnews
دیدار با ماسک تکذیب شد

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص ادعای مطرح شده در برخی رسانه های آمریکایی درباره دیدار ایلان ماسک با نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در نیویورک، ضمن تکذیب قاطع انجام چنین دیداری، از فضاسازی‌ گسترده رسانه‌های آمریکایی در این خصوص ابراز تعجب کرد.

[ایرنا]
@ensafnews
انصاف نیوز
آقای کاظمی دانشجویان اخراجی دانشگاه شهید رجایی را دریابید! | «گفتند نون دولت رو می‌خوری حق مطالبه داشتن نداری!» دو دانشجوی اخراجی: هیچ تغییری در گزینش و اخراج دانشجویان فرهنگیان رخ نداده محمد حیدری، دانشجوی اخراجی دانشگاه شهید رجایی، می‌گوید حدود ۷۰ نفر…
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥دانشجومعلم اخراجی: دوست دارم برگردم و فقط معلم فیزیک باشم

مائده ریحانه، یکی از دانشجویان دانشگاه شهید رجایی‌ست که اخراج شده است. او در گفت‌وگو با انصاف‌نیوز از دلیل و فرآیند اخراجش گفت.

🔹دوست دارم برگردم و معلم فیزیک باشم
معلم فیزیکی که در نظام آموزشی‌ای درس دهد که آموزش و تربیت بچه‌ها برایش مهم باشد.

🔹گفتند حفظ ارزش‌های مد نظر مهم است نه ریاضی و فیزیک.

🔹من کار اشتباهی نکرده بودم که بخواهم بابت آن تعهد بدهم و بگویند که ما شما را می‌بخشیم و به دانشگاه برمی‌گردانیم.

🔹نمی‌دانم اشتباه از جانب شما بود، از جانب گزینش بود یا چه کس دیگری اما اشتباهی بود که انجام شد و حق من ضایع شد.

متن کامل گزارش انصاف نیوز از شرایط دانشجومعلمان اخراج شده
@ensafnews
آملی لاریجانی: اینکه برخی معتقدند هر چه غربی‌ها گفته‌اند، غلط است، سخنی غیرواقعی و غیرمنصفانه است

🔹آملی لاریجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار با جمعی از اساتید و اعضای انجمن علوم شناختی با قدردانی از تلاش‌های دکتر سیدکمال خرازی و همکاران ایشان در انجمن علوم شناختی، بر ضرورت پرداختن به مباحث این شاخه از علوم در کشور تاکید کرد.

🔹رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به تعامل دانشگاه و حوزه برای دستیابی به دیدگاه‌ اسلامی در برابر نگاه فیزیکالی پاره‌ای از متفکران غربی به موضوع ذهن اشاره کرد و افزود: البته بنده گمان می‌کنم اینکه برخی معتقدند هر چه غربی‌ها گفته‌اند، غلط است و باید پاسخ داد ، سخنی غیر واقعی و غیر منصفانه است. خداوند تبارک و تعالی برای هر تلاشی، حتی دنیوی، آثاری قرار داده است. گاهی اندیشمندان غربی، استدلال‌هایی دارند که پاسخ شبهات دیگر متفکران غربی است.

[ایلنا]
@ensafnews
خبر رسانی وزارت‌خارجه!

کانال باشگاه روزنامه‌نگاران ایران در یادداشتی نوشت:

درحالی که رسانه‌های آمریکا خبرها و جزئیات مختلفی از دیدار ایلان ماسک و سعید ایروانی نماینده ایران در سازمان ملل ارایه می‌کنند، وزارت خارجه ایران این دیدار را پس از یک روز تکذیب کرد.

این هم از مصائب خبر رسانی در ایران است. روزنامه‌ها و خبرگزاری‌های آمریکایی هر دم جزئیات یک دیدار را اعلام می‌کنند اما در ایران همان خبر با تأخیر 24 ساعته تکذیب می‌شود.

اگر این خبر از اساس کذب است، چرا وزارت‌خارجه همان دیروز و بلافاصله آن را تکذیب نکرد و 24 ساعت پس از آنکه روزنامه‌ها و رسانه‌های ایرانی آن را منتشر کردند و درباره آن تحلیل نوشتند و عده‌ای به رئیس جمهور و دولت تاختند و عده‌‌ای از دولت و رئیس‌جمهور حمایت کردند، تکذیب کرد؟

آیا وزارت‌خارجه از اینکه عده‌ای در کشور بر سر یک موضوع یا یک خبر رودرروی هم قرار گیرند لذت می‌برد؟ آیا وزارتخارجه از اینکه رسانه‌ها در ایران بی‌اعتبار شوند خوشحال می‌شود؟ برای مدیران این وزارتخارنه دسترسی به نماینده ایران در سازمان ملل که با یک تلفن ممکن است، آنقدر سخت بود که نمی‌توانستند خبر را همان دیروز تکذیب کنند؟ یا اینکه اساسا خبر چنانکه رسانه‌های آمریکایی از جزئیات مختلف آن خبر می‌دهند، درست است اما وزارتخارجه می‌خواهد جا خالی دهد؟

@ensafnews
پاسخ روابط عمومی ریاست جمهوری به ادعای صداوسیما

مدیرکل روابط عمومی ریاست جمهوری در گفت‌وگو با ایرنا با رد ادعاهای صدا و سیما درباره دلایل عدم پخش خبر دیدار رئیس‌جمهور با استاد محمدعلی موحد، توضیحاتی را در این باره ارائه کرد.

حبیب‌الله عباسی گفت:

دیدار پزشکیان با استاد محمدعلی موحد، پیش از ظهر جمعه انجام شد و خبر و تصاویر آن متعاقبا در پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری و کانال‌های وابسته در سکوهای فضای مجازی منتشر شد. این تصاویر طبعا همچون سایر رسانه، در دسترس همکاران صداوسیما هم بود و قابلیت استفاده داشت.

به‌رغم انتشار متواتر متن و تصاویر مرتبط در فضای مجازی، تصاویر ویدئویی دیدار به طور اختصاصی قبل از ساعت ۱۸ روز جمعه برای صداوسیما ارسال شد.

طبیعی است که همه برنامه‌های ریاست جمهوری با حضور خبرنگاران و نمایندگان رسانه‌ها برگزار نمی‌شود. در اینگونه برنامه‌ها تهیه متن و تصاویر خبر به عهده همکاران روابط عمومی است که در این مورد نیز در مدت زمان کوتاهی انجام شده و حاصل آن در دسترس عموم رسانه‌ها قرار گرفته است.

محدود کردن دایره پخش دیدار رئیس جمهوری با استاد موحد با توجه به ارزش‎ بالایی خبری آن به بخش خبری 20 شبکه‌ی چهار با منطق سیاستگذاری رسانه‌ای و معیارهای سردبیری حرفه‌ای در تعارض است؛ بهتر است همکاران عزیز رسانه ملی، به جای بهانه‌جویی این را تبیین بفرمایند که با چه منطق و استدلالی در سطح سردبیری چنین تصمیمی را گرفته‌اند.

@ensafnews
2024/11/18 11:41:43
Back to Top
HTML Embed Code: