Telegram Web Link
عضو جبهه پایداری درباره‌ی برخی انتصابات دولت: باز هم فتنه به پا می‌کنند

قاسم روانبخش:

🔹معنا و مفهوم وفاق ملی در نظام جمهوری اسلامی ایران آن است که باید کسانی در این وفاق حضور داشته باشند که اصل نظام جمهوری اسلامی را قبول داشته باشند

🔹افرادی که در فتنه ۸۸ یا اغتشاشات ۱۴۰۱ نقش داشتند، نباید در بخش‌های مختلف کشور به کار گرفته شوند

🔹بر این باورند که حتی سران فتنه مانند میرحسین موسوی و مهدی کروبی هم باید آزاد شوند و در این وفاق نقش‌آفرینی کنند، در حالی که اگر این افراد بیایند، باز هم در کشور فتنه به پا می‌کنند.

[مهر]
@ensafnews
مهاجرانی درباره‌ی جوانان کرد که به کومله پیوستند: عفو عمومی اعلام شود تا به ایران بازگردند | دولت وفاق می‌تواند این‌ها را نجات دهد

عطاالله مهاجرانی:

🔹️جوانانی که در دهه بیست یا سی عمر خود هستند و لباس رزم کومله را پوشیده‌اند و با کلاشینکف ژست می‌گیرند و عکس می‌اندازند، نگاهی به آینده خود داشته باشند. از گروه‌های کرد مسلح فاصله بگیرند.

🔹ایدئولوژی کمونیسم که مدت‌هاست مرده است. نمی‌دانم این‌ها چگونه هنوز کمونیست مانده‌اند!؟

🔹️به نظرم آقای عبدالکریم حسین‌زاده، معاونت توسعه ریاست‌جمهوری ضرورت دارد توجه جدی به این مقوله یعنی جوانان کردی که جذب گروه‌های مسلح کردی می‌شوند، داشته باشد.

🔹به نظرم عفو عمومی اعلام شود تا این جوانان بتوانند با خیال راحت به ایران و به میان خانواده خود بازگردند و زندگی حقیقی خود را شکل بدهند. دولت وفاق ملی می‌تواند این جوانان را نجات بدهد.

[اعتماد]
@ensafnews
غلامرضا ظریفیان از رفع حصر و همگرایی ملی گفت

غلامرضا ظریفیان، فعال سیاسی اصلاح‌طلب:

🔹موضوع حصر یک مسأله دیرینه سیاسی در کشور ماست و رفع آن می‌تواند نشانه‌ای از انعطاف و هم‌گرایی ملی باشد. این موضوع می‌تواند به کاهش فاصله‌های اجتماعی و افزایش اعتماد عمومی کمک کند و در نهایت به توسعه پایدار منجر شود.

[ایلنا]
@ensafnews
کتابخانه‌های سیار | سفرهای دانایی به قلب روستاهای ایران

حامد کاظم زاده خوئی، روزنامه‌نگار، در یادداشتی که در اختیار انصاف نیوز قرار داده است نوشت:

در دل جاده‌های پرپیچ‌وخم ایران، آن‌جا که کوه‌ها و دشت‌های پهناور تنها شاهد روزهای ساکنان روستاهای دورافتاده هستند، هر از گاهی چرخ‌های یک خودرو در میان غبار راه به حرکت در می‌آیند. این خودروها اما حامل بارهای عادی نیستند؛ آنها پر از کتاب‌هایی هستند که می‌توانند افق‌های جدیدی برای مردمان روستاها باز کنند. کتابخانه‌های سیار، این مسافران خاموش دانش، هر روز به سوی مقصدی جدید رهسپار می‌شوند تا دانش و آگاهی را به نقاطی برسانند که گاه دسترسی به کتاب یک رؤیا محسوب می‌شود.

در یکی از روستاهای کوچک و دورافتاده استان سیستان و بلوچستان، کودکان با شور و شوق چشم‌انتظار رسیدن این کتابخانه‌ها هستند. محمد، دانش‌آموز ۱۰ ساله روستا، با لبخندی بر لب می‌گوید: “هر بار که کتابخانه می‌آید، انگار دنیای جدیدی برایمان باز می‌شود. من عاشق داستان‌هایی هستم که در این کتاب‌ها می‌خوانم. داستان‌هایی که مرا به شهرهای دوردست و آدم‌های شگفت‌انگیز می‌برند.”

متن کامل این یادداشت
@ensafnews
یک منتقد سینما: «ویرانه» تحویل گرفته‌اند

«اسب زین شده» عبارتی بود که روزنامه‌ی کیهان از آن استفاده کرد تا بگوید دولت سیزدهم در بیشتر حوزه‌ها عملکرد خوبی داشته است. رضا درستکار، منتقد سینما و تحلیلگر مسائل فرهنگی می‌گوید که آقای پزشکیان در زمینه‌ی فرهنگ و هنر، از دولت سیزدهم «ویرانه» تحویل گرفته است.


به گزارش انصاف نیوز، سامانه مدیریت فروش و اکران سینمای ایران (سمفا) اطلاعاتی از فروش کل، تعداد مخاطب‌ها و تعداد سانس‌ها را در چهار سال گذاشته اعلام کرده است. (جدول را در گزارش کامل ببینید)


به گزارش سایت سینماتیکت، تگزاس سه با بیش از ۲۱۴ میلیارد تومان فروش از بهار امسال، پرفروش‌ترین فیلمی است که تا شهریور سال ۱۴۰۳ در سینماهای ایران اکران شده است.


رضا درستکار در گفت‌وگو با انصاف نیوز گفت: دولت چهاردهم از نظر فرهنگی و سینما، چیزی جز ویرانه تحویل نگرفته است. فرهنگ مخصوصا هنر در دولت‌ها اهمیتی ندارد. سینماگران در زمان روحانی هم شکست سنگینی خوردند و در دولت سیزدهم هم فضا کاملا به ماهواره‌ها و شبکه‌های خارجی واگذار شد.

متن کامل گزارش انصاف نیوز
@ensafnews
انصاف نیوز pinned «یک منتقد سینما: «ویرانه» تحویل گرفته‌اند «اسب زین شده» عبارتی بود که روزنامه‌ی کیهان از آن استفاده کرد تا بگوید دولت سیزدهم در بیشتر حوزه‌ها عملکرد خوبی داشته است. رضا درستکار، منتقد سینما و تحلیلگر مسائل فرهنگی می‌گوید که آقای پزشکیان در زمینه‌ی فرهنگ و…»
جزئیات حمله تروریستی به خودروی مرزبانان میرجاوه

🔹سردار رضا شجاعی فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان روز شنبه با تشریح جزئیات این حادثه گفت: در ساعت ۲۰:۳۰ شامگاه پنجشنبه (۲۲ شهریور) خودروی هنگ مرزی میرجاوه که در حین سوخت گیری در پمپ بنزین شهرستان بود، مورد حمله تروریست های کوردل قرار گرفت.

🔹در این حادثه تروریستی سه نفر از کارکنان فرماندهی هنگ مرزی میرجاوه که یک نفر پایور جان برکف مرزبانی استان به نام ستوان یکم «محمدامین ناروئی» و دو نفر از کارکنان وظیفه به نام های «پارسا سوزنی» و «امیر ابراهیم زاده» به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

🔹اشرار مسلح بعد از حمله ناجوانمردانه سریعا از محل متواری شدند.
 
🔹این مقام ارشد مرزبانی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از همان لحظات ابتدایی با تشکیل تیم ویژه برای شناسایی و دستگیری عاملان تیراندازی به ماموران جان بر کف خودرو مرزبانی آغاز شد.

[جماران]
@ensafnews
پیشنهاد نایب رئیس اصل ۹۰: به سمت رفع فیلتر برویم

سیدمحمد موحد، نائب رئیس اول کمیسیون اصل ۹۰ در یادداشتی که در اختیار انصاف نیوز قرار گرفت، نوشت:

اعتقاد دارم برای رونق کسب و کارهای اینترنتی و آرامش خاطر مردم و جلوگیری از هزینه‌های سنگینی که بر هموطنان برای تهیه فیلترشکن‌ها تحمیل می‌شود باید با درایت و نظارت مناسب به سمت رفع فیلتر برویم.

در همه کشورهای غربی و پیشرفته و جوامعی که داعیه‌ی حقوق بشر و حریم خصوصی را دارند نیز، فضای مجازی مدیریت می‌شود و در مواقع خاص و بنا به ضرورت‌های ملی و حاکمیتی خود، محدودیت‌های مناسب را برای دسترسی مردمشان ایجاد می‌کنند.

اکنون نیز کشور ما در شرایط عادی است و به ریاست محترم جمهور، وزیر محترم ارتباطات و اعضاء شورای عالی فضای مجازی پیشنهاد می‌دهم به سمت رفع فیلترینگ البته با در نظر گرفتن حریم خانواده‌ها و مبانی ارزشی جامعه قدم بردارند.

در این لینک بخوانید
@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
وزیر علوم: قوه قضائیه قول داده‌ در یک کارگروهی پرونده‌های دانشجویان دوباره مطرح شده و حرف‌های ما را بشنوند | امیدواریم تجدیدنظر شود

🔹حسین سیمایی صراف در جمع خبرنگاران:

🔹قائدتا در خصوص دانشجویان یا اساتید بازداشتی یا آنهایی که پرونده قضایی دارند ما دخالتی در امور قضایی نمی‌تاونیم داشته باشیم ولی یک تفاهم خیلی با قوه قضایی خوبی داریم که در خصوص پرونده‌های دانشجویی و اعضای هیات علمی که احیاناً در این قضایا و حوادث گرفتار شدن در کارگروهی نظرات ما را هم بشنوند.

🔹من مطمئن نیستم قوه قضاییه مجدد پرونده را بررسی بکند ولی به ما این قول را داده اند که در یک کارگروهی پرونده‌ها دوباره مطرح بشود.

🔹امیدواریم که با طرح آن پرونده‌ها و شنیدن حرف ها و شناخت و گزارش‌ها و کارشناسی‌های ما، تجدیدنظری در آرای آنها هم صورت بگیرد.

[شرق]
@ensafnews
علی باقری دبیر شورای راهبردی روابط خارجی شد

🔹 علی باقری به عنوان عضو جدید و دبیر شورای راهبردی روابط خارجی معرفی شد.

🔹صبح امروز (شنبه) در مراسم تودیع «سید عباس عراقچی»، دبیر سابق شورا، «علی باقری کنی» به عنوان عضو جدید و دبیر شورای راهبردی روابط خارجی معرفی شد و از تلاش‌های عراقچی در دوران تصدی دبیری شورا تقدیر به عمل آمد.

🔹در حکم صادره توسط کمال خرازی برای علی باقری آمده است، با توجه به نظر مقام معظم رهبری مبنی بر عضویت جنابعالی در شورای راهبردی روابط خارجی، بدینوسیله مسئولیت دبیرخانه شورا نیز به جنابعالی سپرده می‌شود. طبعأ حکم مشاورت جناب دکتر عراقچی وزیر  امور خارجه به جنابعالی نیز به انجام وظایف دبیرخانه شورا کمک خواهد کرد.
توفیق جنابعالی را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارد

[شفقنا]
@ensafnews
علی نورانی، کارگردان تئاتر آزاد شد

پرتو برهانپور، وکیل دادگستری، در حساب توئیتر خود خبر از اتمام دوره‌ی حبس علی نورانی، کارگردان، نویسنده و بازیگر تئاتر داد.

@ensafnews
آخرین وضعیت پرونده شرکت کروز/ به دلیل اختلاف نظر بین ضابط و دادگاه هیات سه نفر کارشناسی درمورد اتهامات نظر می هند

قاضی صلواتی:
🔹پرونده کروز دارای ۲۱۸ صفحه کیفرخواست است که از دادسرای ناحیه ۳۲ اقتصادی صادر شده و دارای پرونده ۶۶ جلد و ۱۸ متهم دارد که ۷ نفر از متهمان کارمندان گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) هستند.
🔹در اواخر اسفند ۱۴۰۲ آخرین دفاع متهمان اخذ شد. پس از اتمام جلسات دادگاه به دلیل اینکه متهم ردیف اول پرونده (حمید کشاورز توچایی) مکرراً تقاضای کارشناسی پرونده را به دادگاه ارائه داده بود و همچنین اختلاف نظری که بین ضابط و دادگاه در رابطه با این پرونده وجود داشت، دادگاه تصمیم گرفت که موضوع اتهامات را به هیئت کارشناسی محول و ارجاع دهد.
🔹در حال حاضر هیئت سه نفره کارشناسی شامل یک کارشناس رسمی در رشته امور گمرکی، یک کارشناس رسمی در رشته اقتصاد و بازرگانی، یک کارشناس در رشته حسابرسی و حسابداری برای بررسی پرونده تشکیل شده است.
🔹به تازگی دادگاه از تاریخ ۱۹ شهریورماه ۱۴۰۳ مهلت دو ماهه تعیین کرده تا هیئت کارشناسی با  مراجعه به سازمان اطلاعات سپاه، گمرک جمهوری اسلامی ایران، وزارت صنعت معدن و تجارت و شرکت کروز از صورت‌های مالی، دفاتر قانونی، سیستم‌های نرم افزاری، ارزش فاکتور‌های درج شده، اسناد گمرکی و اسناد مالی شکات پرونده که عبارتند از ایران‌خودرو و سایپا هستند، گزارشی آماده و به دادگاه ارائه دهند. این هیئت از  ۲۰ شهریور برای بررسی پرونده در دادگاه حضور پیدا کرده‌اند.

🔹پیش از این سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرده بود عمده اتهام متهمان مشارکت یا معاونت در اخلال عمده در نظام اقتصادی و یا دریافت رشوه بوده است.

@ensafnews
مصوبۀ کمیسیون اجتماعی برای تعطیلی پنج‌شنبه

نوروزی، نایب‌رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس:

🔹در جلسۀ امروز کمیسیون تصویب شد که تعطیلات آخر هفته پنجشنبه و جمعه باشد.

🔹همچنین ساعت‌کاری در هفته ۴۰ ساعت خواهد بود.

[فارس]
@ensafnews
به‌نام نامی «وفاق»

بخشی از یادداشت ارسالی محمدرضا تاجیک، استاد دانشگاه و نظریه‌پرداز به انصاف نیوز:

🔹 سه

اما، همان‌گونه که در آغاز این نوشتار گفتیم، وفاق در جامعۀ امروز ما، حداقل در نزد گروهی از بازی‌پیشگان عرصۀ سیاست، اسم رمز تسخیر و مصادرۀ دولت/قدرت نیز، هست.

داستان این‌گونه است: روزی روزگاری، گروهی از اهل قدرت و سیاست بر این مفروض شدند که دیگر «با این ریش نمی‌شود رفت تجریش». طرحی نو درانداختند تا فضای متصلب و منجمد سیاست را سخت بشکافند و بی‌آنکه بخواهند از اصول بنیادین خویش عدول و عبور کنند و هزینه‌ها و بازخوردهای مخرب یک چرخش و نرمش رادیکال را تحمل نمایند، نوعی چرخش و نرمش ملایم را تئوریزه کنند و اجازه ندهند طوفان رادیکالیسم فزاینده‌ای که ویرانی عمارت قدرت آنان را هدف قرار داده، شکاف میان آنان و مردمان را چنان عمیق نماید که بقاء در قدرت آنان را با مخاطره مواجه نماید.

طرح، اگرچه در آغاز یک صورت یا رونوشت داشت، اما در ادامه صورت دیگری هم بر آن افزوده شد. آن صورت یا رونوشت نخستین، ایجاد فضای رقابتی-مشارکتی توسط بازی‌پیشگانی که می‌توانستند حامل و عامل این طرح باشند، از یک‌سو، و تلاش برای پیروزی گزینۀ مطلوب خویش بود، اما چون تحقق این مهم ممکن نگشت، رونوشت دوم طرح، یعنی بازی با کارت گزینۀ پیروز و مصادره‌کردن قدرت، با نام نامی وفاق، به‌مورد اجرا گذاشته شد. زین‌پس، وفاق همان استراتژی «انا شریک»، با انداختن موشی در آشِ دستپخت دیگران شد.

آنانی که تا قبل از پیروزی خاران راه فرد و جریان پیروز بودند، دفعتا تحول حال و احوال یافتند و به یاران غار فرد پیروز (اگرچه نه جریان پیروز) تبدیل شدند و فرد پیروز را بر شانه نشاندند و هلهله‌کنان و دست‌افشان و پای‌کوبان دور شهر گرداندند و همچون سایه‌اش شدند و هرجا او رفت رفتند، و هرکار او کرد کردند. پژواک صدایش شدند و مرید مرامش و سوژۀ وفادارش. اینان، وفاق را ترجمان «به‌نام دیگران به کام ما» پنداشتند و همچون روح در کالبد دیگران رسوخ کردند و مدعی شدند این بدن از اول آنِ ما بوده است.

متن کامل این یادداشت
@ensafnews
2024/09/28 19:27:50
Back to Top
HTML Embed Code: