Telegram Web Link
رسانه‌های کوچک با گام‌های بزرگ | مورد «جماران»
مدیرمسئول جماران از فلسفه تاسیس این رسانه و اهداف آن می‌گوید

شفقنارسانه: همواره از قدرت تاثیرگذاری رسانه های بزرگ بر افکار عمومی به دلیل امکانات و بودجه کلانی که دارند، سخن به میان می آید. با این حال نباید فراموش کرد، رسانه‌هایی با سازمان های کوچک اما کارآمد و فعالی هم وجود دارند که با عملکرد حرفه ای خود توانسته اند قدم های نسبتاً بزرگی بردارند و نقش مهمی در گسترش معرفت، ارتقاء آگاهی، و پویایی جامعه ایفا کنند. به عبارتی این سازمان های کوچک رسانه ای سعی کرده اند با استقلال نسبی تحریری در راستای نیازهای رسانه ای و مطالبات جامعه و منافع کشور حرکت کنند و با تبیین و نقد سیاست ها و عمکردهای مسئولان و ارائه ی دیدگاه های نخبگان و کارشناسان مختلف، راه های جدیدی به سوی جامعه چند صدایی بگشایند. این رسانه ها کوشیده اند در حد ممکن با آسیب شناسی، راه حل محوری و آینده نگری و با ایجاد بستر مناسب برای تغییرات ولو کوچک در نگرش‌ها و عملکردهای صاحبان اندیشه، نهادهای قدرت و مراکز تصمیم سازی و تصمیم گیری و اجرایی به نفع مردم، زمینه ی تحولات بزرگتر در جامعه را فراهم آورند.

پایگاه خبری جماران را می‌توان نمونه‌ای موفق از رسانه‌ای کوچک دانست که علاوه بر توجه به اهداف اولیه اش توانسته در سایر حوزه ها هم جامعه مخاطبانی را به سمت خود سوق دهد. سعی کردیم با محمد علی نادعلی زاده، مدیرمسئول موسسه مطبوعاتی و سایت جماران درباره فلسفه تاسیس این رسانه، اهداف آن، توصیه های ایشان به مسئولان و اهالی رسانه و… گفتگو کنیم.

محمد علی ناد علی زاده، پیش از جماران، مدیر کل سیاسی خبرگزاری دانشجویان در دوران نخست ایسنا (۱۳۷۸ – ۱۳۸۴) و سپس مدیر عامل ایسنا پس از سال ۱۳۸۴ بوده است و منشاء خدمات فراوانی در عرصه رسانه ای کشورمان بوده اند.

ابوالفضل فاتح درباره محمد علی نادعلی زاده می گوید: ایشان یک چهره ی واجد ارزش های والای انسانی و از شخصیت های به واقع موثر و شناخته شده ی رسانه ای کشورمان هستند. آقای نادعلی زاده، از ابتدای تاسیس ایسنا، نقش آفرینی ویژه ای در این خبرگزاری داشتند و با تقبل یکی از کلیدی ترین سرویس ها و سپس مدیریت کل اخبار سیاسی ایسنا، از استوانه های این خبرگزاری بودند. ایشان، با تاکید بر اصول حرفه ای و اخلاقی و همچنین استحکام شخصیتی در برابر مداخلات بیرونی، وجاهت خاصی به تحریریه بخشیده بودند. تعلق به دین و میهن، صداقت، دقت، نگاه تحلیلی، تعهد به آگاهی بخشی و گفت و گو، پوشش دیدگاه های طیف های متنوع نخبگان، حمایت از حقوق مردم و آنان که دسترسی کمتری به رسانه دارند، بیداری نسبت به جهل و جمود و وادادگی، از اصولی بود که بر آن اهتمام داشتند. وجود ایشان برای ایسنا ذی قیمت، برای همکاران پشتیبان و برای جوان ترها آموزنده بود. از الطاف الهی در ایسنای آن دوران، خبرنگاران، عکاسان، دبیران و سردبیران و همکارانی بودند که هریک بی ادعا و پرتلاش و در نهایت فداکاری، چون خورشیدی می درخشیدند و ایشان از محورهای آن جمع درخشان بود. از همین روی بود که با رای قاطع دست اندرکاران آن روز ایسنا، به عنوان دومین مدیر عامل ایسنا برگزیده شدند. بعدها در وب گاه وزین جماران نیز شاهد بودیم که چگونه با کمترین امکانات، اما بهره مندی از دانش رسانه ای و تجربه ی چندین ساله، یکی از موثرترین پایگاه های خبری را به کشور معرفی نمودند. ان شاء الله در دوران جدید قدردان این چهره های ارزشمند رسانه ای کشورمان باشیم.

▫️▪️متن گفتگوی شفقنارسانه با مدیرمسئول موسسه مطبوعاتی و سایت جماران را اینجا بخوانید:
https://ensafnews.com/546965
@ensafnews
دفاع صالحی امیری از حسن مجیدی: در قضاوت‌ها انصاف داشته باشیم

دکتر صالحی امیری درباره‌ی برخی حواشی اخیر در رسانه‌ها درباره‌ی داماد رئیس جمهور پزشکیان گفت: چند سالی است با آقای مجیدی سابقه‌ی دوستی دارم. جوانی صادق، امين و به‌شدت تحت تاثير اخلاق و منش دکتر پزشکيان هستند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، که در دو انتخابات ۱۴۰۰ و ۱۴۰۳ از فعالان تیم انتخاباتی دکتر پزشکیان بود، در پاسخ به انصاف نیوز درباره‌ی انتقادهایی که در روزهای اخیر درباره‌ی حضور و همراهی برخی از نزدیکان رئیس جمهور ازجمله حسن مجیدی در شبکه‌های اجتماعی مطرح شده است، گفت: در روزهای سخت و نفس گير و در فراز و فرود زندگی، ایشان و فرزندان مهم‌ترین دلگرمی دکتر بودند.

صالحی امیری افزود: در جريان انتخابات از سخت کوشی و تلاش شبانه روزی او در حیرت بودم. دسترسی به دکتر به‌دلیل حضور دائمی در اقصی نقاط كشور از طریق ایشان ممکن می‌شد.

او گفت: بی‌شک حسن مجیدی و زهرا پزشکیان و ساير عزيزان همدل و همراه در پیروزی دکتر نقش غيرقابل انکاری داشتند.

این عضو هیات دولت چهاردم تاکید کرد: در قضاوت انسان‌ها از مدار انصاف و اخلاق خارج نشويم.

@ensafnews
📍 دسترسی به سایت انصاف نیوز در چند روز اخیر با اختلال مواجه شده است؛ گاهی این اختلال کم و گاهی بسیار بوده است.

با پوزش از مخاطبان محترم، همکاران فنی ما در حال بررسی و رفع مشکل پیش آمده هستند و احتمال می‌رود تا پایان روز شنبه مشکل پیش آمده رفع شود.

@ensafnews
عضو جبهه پایداری درباره‌ی برخی انتصابات دولت: باز هم فتنه به پا می‌کنند

قاسم روانبخش:

🔹معنا و مفهوم وفاق ملی در نظام جمهوری اسلامی ایران آن است که باید کسانی در این وفاق حضور داشته باشند که اصل نظام جمهوری اسلامی را قبول داشته باشند

🔹افرادی که در فتنه ۸۸ یا اغتشاشات ۱۴۰۱ نقش داشتند، نباید در بخش‌های مختلف کشور به کار گرفته شوند

🔹بر این باورند که حتی سران فتنه مانند میرحسین موسوی و مهدی کروبی هم باید آزاد شوند و در این وفاق نقش‌آفرینی کنند، در حالی که اگر این افراد بیایند، باز هم در کشور فتنه به پا می‌کنند.

[مهر]
@ensafnews
مهاجرانی درباره‌ی جوانان کرد که به کومله پیوستند: عفو عمومی اعلام شود تا به ایران بازگردند | دولت وفاق می‌تواند این‌ها را نجات دهد

عطاالله مهاجرانی:

🔹️جوانانی که در دهه بیست یا سی عمر خود هستند و لباس رزم کومله را پوشیده‌اند و با کلاشینکف ژست می‌گیرند و عکس می‌اندازند، نگاهی به آینده خود داشته باشند. از گروه‌های کرد مسلح فاصله بگیرند.

🔹ایدئولوژی کمونیسم که مدت‌هاست مرده است. نمی‌دانم این‌ها چگونه هنوز کمونیست مانده‌اند!؟

🔹️به نظرم آقای عبدالکریم حسین‌زاده، معاونت توسعه ریاست‌جمهوری ضرورت دارد توجه جدی به این مقوله یعنی جوانان کردی که جذب گروه‌های مسلح کردی می‌شوند، داشته باشد.

🔹به نظرم عفو عمومی اعلام شود تا این جوانان بتوانند با خیال راحت به ایران و به میان خانواده خود بازگردند و زندگی حقیقی خود را شکل بدهند. دولت وفاق ملی می‌تواند این جوانان را نجات بدهد.

[اعتماد]
@ensafnews
غلامرضا ظریفیان از رفع حصر و همگرایی ملی گفت

غلامرضا ظریفیان، فعال سیاسی اصلاح‌طلب:

🔹موضوع حصر یک مسأله دیرینه سیاسی در کشور ماست و رفع آن می‌تواند نشانه‌ای از انعطاف و هم‌گرایی ملی باشد. این موضوع می‌تواند به کاهش فاصله‌های اجتماعی و افزایش اعتماد عمومی کمک کند و در نهایت به توسعه پایدار منجر شود.

[ایلنا]
@ensafnews
کتابخانه‌های سیار | سفرهای دانایی به قلب روستاهای ایران

حامد کاظم زاده خوئی، روزنامه‌نگار، در یادداشتی که در اختیار انصاف نیوز قرار داده است نوشت:

در دل جاده‌های پرپیچ‌وخم ایران، آن‌جا که کوه‌ها و دشت‌های پهناور تنها شاهد روزهای ساکنان روستاهای دورافتاده هستند، هر از گاهی چرخ‌های یک خودرو در میان غبار راه به حرکت در می‌آیند. این خودروها اما حامل بارهای عادی نیستند؛ آنها پر از کتاب‌هایی هستند که می‌توانند افق‌های جدیدی برای مردمان روستاها باز کنند. کتابخانه‌های سیار، این مسافران خاموش دانش، هر روز به سوی مقصدی جدید رهسپار می‌شوند تا دانش و آگاهی را به نقاطی برسانند که گاه دسترسی به کتاب یک رؤیا محسوب می‌شود.

در یکی از روستاهای کوچک و دورافتاده استان سیستان و بلوچستان، کودکان با شور و شوق چشم‌انتظار رسیدن این کتابخانه‌ها هستند. محمد، دانش‌آموز ۱۰ ساله روستا، با لبخندی بر لب می‌گوید: “هر بار که کتابخانه می‌آید، انگار دنیای جدیدی برایمان باز می‌شود. من عاشق داستان‌هایی هستم که در این کتاب‌ها می‌خوانم. داستان‌هایی که مرا به شهرهای دوردست و آدم‌های شگفت‌انگیز می‌برند.”

متن کامل این یادداشت
@ensafnews
یک منتقد سینما: «ویرانه» تحویل گرفته‌اند

«اسب زین شده» عبارتی بود که روزنامه‌ی کیهان از آن استفاده کرد تا بگوید دولت سیزدهم در بیشتر حوزه‌ها عملکرد خوبی داشته است. رضا درستکار، منتقد سینما و تحلیلگر مسائل فرهنگی می‌گوید که آقای پزشکیان در زمینه‌ی فرهنگ و هنر، از دولت سیزدهم «ویرانه» تحویل گرفته است.


به گزارش انصاف نیوز، سامانه مدیریت فروش و اکران سینمای ایران (سمفا) اطلاعاتی از فروش کل، تعداد مخاطب‌ها و تعداد سانس‌ها را در چهار سال گذاشته اعلام کرده است. (جدول را در گزارش کامل ببینید)


به گزارش سایت سینماتیکت، تگزاس سه با بیش از ۲۱۴ میلیارد تومان فروش از بهار امسال، پرفروش‌ترین فیلمی است که تا شهریور سال ۱۴۰۳ در سینماهای ایران اکران شده است.


رضا درستکار در گفت‌وگو با انصاف نیوز گفت: دولت چهاردهم از نظر فرهنگی و سینما، چیزی جز ویرانه تحویل نگرفته است. فرهنگ مخصوصا هنر در دولت‌ها اهمیتی ندارد. سینماگران در زمان روحانی هم شکست سنگینی خوردند و در دولت سیزدهم هم فضا کاملا به ماهواره‌ها و شبکه‌های خارجی واگذار شد.

متن کامل گزارش انصاف نیوز
@ensafnews
انصاف نیوز pinned «یک منتقد سینما: «ویرانه» تحویل گرفته‌اند «اسب زین شده» عبارتی بود که روزنامه‌ی کیهان از آن استفاده کرد تا بگوید دولت سیزدهم در بیشتر حوزه‌ها عملکرد خوبی داشته است. رضا درستکار، منتقد سینما و تحلیلگر مسائل فرهنگی می‌گوید که آقای پزشکیان در زمینه‌ی فرهنگ و…»
جزئیات حمله تروریستی به خودروی مرزبانان میرجاوه

🔹سردار رضا شجاعی فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان روز شنبه با تشریح جزئیات این حادثه گفت: در ساعت ۲۰:۳۰ شامگاه پنجشنبه (۲۲ شهریور) خودروی هنگ مرزی میرجاوه که در حین سوخت گیری در پمپ بنزین شهرستان بود، مورد حمله تروریست های کوردل قرار گرفت.

🔹در این حادثه تروریستی سه نفر از کارکنان فرماندهی هنگ مرزی میرجاوه که یک نفر پایور جان برکف مرزبانی استان به نام ستوان یکم «محمدامین ناروئی» و دو نفر از کارکنان وظیفه به نام های «پارسا سوزنی» و «امیر ابراهیم زاده» به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

🔹اشرار مسلح بعد از حمله ناجوانمردانه سریعا از محل متواری شدند.
 
🔹این مقام ارشد مرزبانی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از همان لحظات ابتدایی با تشکیل تیم ویژه برای شناسایی و دستگیری عاملان تیراندازی به ماموران جان بر کف خودرو مرزبانی آغاز شد.

[جماران]
@ensafnews
پیشنهاد نایب رئیس اصل ۹۰: به سمت رفع فیلتر برویم

سیدمحمد موحد، نائب رئیس اول کمیسیون اصل ۹۰ در یادداشتی که در اختیار انصاف نیوز قرار گرفت، نوشت:

اعتقاد دارم برای رونق کسب و کارهای اینترنتی و آرامش خاطر مردم و جلوگیری از هزینه‌های سنگینی که بر هموطنان برای تهیه فیلترشکن‌ها تحمیل می‌شود باید با درایت و نظارت مناسب به سمت رفع فیلتر برویم.

در همه کشورهای غربی و پیشرفته و جوامعی که داعیه‌ی حقوق بشر و حریم خصوصی را دارند نیز، فضای مجازی مدیریت می‌شود و در مواقع خاص و بنا به ضرورت‌های ملی و حاکمیتی خود، محدودیت‌های مناسب را برای دسترسی مردمشان ایجاد می‌کنند.

اکنون نیز کشور ما در شرایط عادی است و به ریاست محترم جمهور، وزیر محترم ارتباطات و اعضاء شورای عالی فضای مجازی پیشنهاد می‌دهم به سمت رفع فیلترینگ البته با در نظر گرفتن حریم خانواده‌ها و مبانی ارزشی جامعه قدم بردارند.

در این لینک بخوانید
@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
وزیر علوم: قوه قضائیه قول داده‌ در یک کارگروهی پرونده‌های دانشجویان دوباره مطرح شده و حرف‌های ما را بشنوند | امیدواریم تجدیدنظر شود

🔹حسین سیمایی صراف در جمع خبرنگاران:

🔹قائدتا در خصوص دانشجویان یا اساتید بازداشتی یا آنهایی که پرونده قضایی دارند ما دخالتی در امور قضایی نمی‌تاونیم داشته باشیم ولی یک تفاهم خیلی با قوه قضایی خوبی داریم که در خصوص پرونده‌های دانشجویی و اعضای هیات علمی که احیاناً در این قضایا و حوادث گرفتار شدن در کارگروهی نظرات ما را هم بشنوند.

🔹من مطمئن نیستم قوه قضاییه مجدد پرونده را بررسی بکند ولی به ما این قول را داده اند که در یک کارگروهی پرونده‌ها دوباره مطرح بشود.

🔹امیدواریم که با طرح آن پرونده‌ها و شنیدن حرف ها و شناخت و گزارش‌ها و کارشناسی‌های ما، تجدیدنظری در آرای آنها هم صورت بگیرد.

[شرق]
@ensafnews
2024/10/03 04:25:52
Back to Top
HTML Embed Code: