Telegram Web Link
اطلاعیه‌ی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران: اگر مشمول احکام انضباطی شده‌اید با ما در ارتباط باشید

روز شنبه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در اطلاعیه‌ای تلگرامی از دانشجویان خواست که اگر در سه سال گذشته مشمول احکام انضباطی شده‌اند با بخش رسانه‌ای این انجمن در ارتباط باشند.

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥سفرهای استانی پزشکیان در زمان وزارت بهداشت او در دولت سیدمحمد خاتمی

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 روایت دیگری از خلخالی، نخستین حاکم شرع، را فردا در انصاف نیوز بخوانید

@ensafnews
پزشکیان با فعالان اقتصادی خراسان رضوی دیدار کرد

رئیس جمهور در دیدار با فعالان اقتصادی استان:

🔹هدف اصلی ما جلب رضایت مردم است.

🔹هر مداخله‌ای داشته باشیم حتماً اول با مردم گفت‌وگو می‌کنیم.

🔹کارهای بزرگی می‌خواهیم انجام بدهیم ولی اول حتماً مردم را همراه خواهیم کرد.

🔹به مردم اطمینان خواهیم داد که کارهای ما با هدف رضایت آنها و به‌خاطر آنها انجام می‌شود.

🔹بدون همراهی مردم کارهای بزرگ ناممکن است.

🔹ما نگاه سیاسی به هیچ‌کس نداریم

🔹مدیری را انتخاب می‌کنیم که شرکت یا سازمان آنجا را بهتر کند.

🔹نمی‌شود به کسی اختیاری بدهیم وضعیت کارخانه یا شرکت را بدتر کند و فوق‌العاده دریافتی داشته باشد.

[فرهیختگان]
@ensafnews
ماجرای بازداشت خبرنگار گیلانی | «تنها راه تظلم‌خواهی را مراجع داخل ایران می‌دانم»

مهتا صدری، خبرنگار گیلانی است که خرداد امسال، پس از سانحه‌ی بالگرد رئیس فقید دولت سیزدهم با عنوان اتهامی فعالیت تبلیغی علیه نظام بازداشت و با فیش حقوقی آزاد شد.

خانم صدری در گفت‌وگو با خبرنگار انصاف نیوز مدعی شد بار دوم پنج خرداد با «خبرسازی و تلاش گروه‌هایی خاص در این شهر» مجددا بازداشت شده و عنوان اتهامی نشر اکاذیب نیز به پرونده‌ی او «بدون مصداق قابل اثبات» اضافه شده است.
این خبرنگار معتقد است که روند پرونده‌ی او و ۱۵ روز حبسش غیرقانونی بوده.

یکی از سوالات خانم صدری این است که دلیل استنکاف قاضی از قبول وثیقه چه بوده است؟ و می‌گوید: برای جرایم فوق به دلیل اینکه طبق قانون؛ مجازات پایین تر از درجه پنج دارند؛ صدور قرار بازداشت موقت ممنوع است.

این خبرنگار گفت: بعد از این تاریخ؛ بار دیگر روز ۵ خرداد با تماس تلفنی از بازپرسی احضار و همان روز هم بدون دریافت هیچ ابلاغ رسمی بازداشت شدم و این بار عنوان اتهامی دیگری یعنی نشر اکاذیب به پرونده اضافه می‌شود.

صدری می‌گوید: هیچ مصداقی برای این اتهام وجود ندارد زیرا هیچ خبر کذبی منتشر نکرده‌ام. به‌عنوان یک خبرنگار هیچ قصد سوئی نداشته و قضات اظهار نظرهایم که حاوی هیچ خبری نیست را مصداق این جرم دانسته اند.

او گفت: بازداشت برای ۱۵ روز غیرقانونی بوده است. در این فاصله با وجود مراجعه مکرر خانواده و دوستانم به شعبه رسیدگی هیچ وثیقه‌ای هم از سوی قاضی پذیرفته نشد.

این خبرنگار گیلانی مدعی است که فشارها بر خودش حاصل کار رسانه‌ای و فضاسازی برخی ارگانها و گروه‌های تندروی این استان است. 

متن کامل این خبر
@ensafnews
اعاده حیثیت از صادق خلخالی در رادیو فردا | «قصد تخریب تخت جمشید را نداشت»

این‌بار در جنگ روایت‌ها به رادیو فردا باختیم!

رادیو فردا با انتشار یک پادکست مستند به اعاده حیثیت از صادق خلخالی پرداخت و اتهام همیشگی علاقه به تخریب تخت جمشید را از دامن نخستین حاکم شرع جمهوری اسلامی پاک کرد.

پادکست گنج‌نامه که به تهیه‌کنندگی هستی پودفروش از رادیو فردا پخش می‌شود، در برنامه دهم شهریور ۴۰۳ خود، روایتی تازه از حضور آیت‌الله خلخالی در تخت جمشید ارائه داده است که همه گفته‌ها و گمانه‌زنی‌های ۴ دهه اخیر درباره خلخالی و تخت جمشید را رد کرده است.

انصاف نیوز البته نمی‌تواند این روایت را تایید یا رد کند.

صادق خلخالی نخستین حاکم شرع دادگاه‌های انقلاب اسلامی بود که در فاصله ۲۲ بهمن ۵۷ تا ۲۹ اسفند همان سال، تعداد زیادی از دولتمردان و کارگزاران پهلوی را به جوخه آتش سپرد. در فروردین ۵۸ هم با تخریب مقبره رضاشاه در شهرری تهران و سپس محاکمه امیرعباس هویدا، نامش را معنای خاصی در افکار عمومی بخشید.

آیت‌الله خلخالی کوتاه مدتی بعد، از سمت‌های قضایی کناره گرفت. مدتی به کسوت وکالت مردم در مجلس درآمد و سپس از عرصه عمومی کناره گرفت اما آن تداعی خاص از نامش، سبب شد روایت‌های حتی مخدوش از عملکردش، نزد مردم خریدار پیدا کند.

در سال‌های اخیر کسان مختلف از نحله‌های سیاسی مختلف روایت‌های دیگری از خلخالی ارائه کرده‌اند که تقریبا مخرج مشترک همگی، تصویر ثابتی از او بود: پیرمردی لجوج، عنود و ویرانی‌طلب که با خون‌ریختن خود را آرام می‌کرد. عجبا هیچ‌کس هم متعرض این تصویرسازی از آیت‌الله خلخالی نمی‌شد تا جایی که گمان می‌رفت همگی بر سر تخریب او به توافق رسیده‌اند.

متن کامل این گزارش
@ensafnews
انصاف نیوز pinned «اعاده حیثیت از صادق خلخالی در رادیو فردا | «قصد تخریب تخت جمشید را نداشت» این‌بار در جنگ روایت‌ها به رادیو فردا باختیم! رادیو فردا با انتشار یک پادکست مستند به اعاده حیثیت از صادق خلخالی پرداخت و اتهام همیشگی علاقه به تخریب تخت جمشید را از دامن نخستین حاکم…»
«نام‌ها از کجا می‌آیند»

کتابی متفاوت درباره ” برندسازی شخصی، این راه بلندمدت دوست داشتنی ” نوشته حسین گنجی منتشر شد.

در این کتاب چهارده شخصت و برندشخصی معتبر ایرانی که هرکدام در حوزه کاری خود محل ارجاع بسیار هستند، مورد بررسی و کنکاش قرار گرفته است. نام‌های که به مرور به قول نیما یوشیج رزق روح‌مان شده‌اند و هر کدام در حوزه کاری خود مرجع صاحب نظران محسوب می‌شوند و در یک پازل بزرگ‌تر بخشی از فرهنگ ایران امروز را نمایندگی می‌کنند.

این کتاب را می‌توان تنها کتاب تالیفی در زبان فارسی دانست که به برندسازی شخصی با تکیه بر شخصیت‌های ایرانی به عنوان نمونه‌های عینی پرداخته است. حسین گنجی روزنامه‌نگار و پژوهشگر در پنجمین کتاب خود با عنوان «نام‌ها از کجا می‌آیند» “برندسازی شخصی؛ راه بلندمدت دوست‌داشتنی”، چهارده برند شخصی معتبر و پر ارجاع ایران؛ محمدرضا شجریان، ابراهیم گلستان، ایران درودی، محمدرضا شفیعی کدکنی، محمد علی موحد و... را بر اساس مدل‌ها و روش‌های‌ برندسازی شخصی مورد واکاوی قرار داده است.

او برندهای ایرانی را با الگوهای رایج و در حال تدریس برندسازی شخصی در جهان تطابق داده و سعی کرده ضمن امکان الگوبرداری از آنها، راه بلند و دشوار برندسازی شخصی را با پیش کشیدن چند نمونه در حوزه‌های متنوع تشریح کند.

متن کامل این گزارش
@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#سایه_روشن_تاریخ

روایت دکتر غلامرضا مقدّم، قائم‌مقام رئیس سازمان برنامه از ارائهٔ گزارش انتقادی سازمان برنامه به نخست‌وزیر در سال ۱۳۵۰ و پیش‌بینی انفجار سیاسی و اجتماعی در پایان برنامهٔ پنجم (سال ۱۳۵۶) و عدم تمایل نخست‌وزیر به ارائهٔ گزارش در حضور شاه

(پروژهٔ تاریخ شفاهی ایران- دانشگاه هاروارد)


[ارائهٔ گزارش به شاه و واکنش او در ویدیوی بعدی]

@ensafnews

[متن کامل این بخش ⬇️]
انصاف نیوز
#سایه_روشن_تاریخ روایت دکتر غلامرضا مقدّم، قائم‌مقام رئیس سازمان برنامه از ارائهٔ گزارش انتقادی سازمان برنامه به نخست‌وزیر در سال ۱۳۵۰ و پیش‌بینی انفجار سیاسی و اجتماعی در پایان برنامهٔ پنجم (سال ۱۳۵۶) و عدم تمایل نخست‌وزیر به ارائهٔ گزارش در حضور شاه (پروژهٔ…
#سایه_روشن_تاریخ

روایت دکتر غلامرضا مقدّم، قائم‌مقام رئیس سازمان برنامه از ارائهٔ گزارش انتقادی سازمان برنامه به نخست‌وزیر در سال ۱۳۵۰ و پیش‌بینی انفجار سیاسی و اجتماعی در پایان برنامهٔ پنجم (سال ۱۳۵۶) و عدم تمایل نخست‌وزیر به ارائهٔ گزارش در حضور شاه:

«اواخر سال ۵۰، گزارش مقدّماتی دورنمای وضع اقتصادی و اجتماعی کشور در دورهٔ برنامه پنجم عمرانی کشور [۵۶-۵۲] توسّط  سازمان برنامه تهیه شد. این گزارش مستند به ارقام و آمار و اطّلاعات کامل بود و تصویر بسیار بدی از وضع اقتصادی و مالی و اجتماعی کشور در سال‌های آینده ارائه می‌داد.
هدف ما این بود که این گزارش ابتدا در هیئت عالی برنامه که به ریاست نخست‌وزیر تشکیل می‌شد، مطرح شود و بعداً در شورای اقتصاد در حضور شاه خوانده‌شود. دکتر آبادیان و چند نفر دیگر از متفکّرین سازمان برنامه خیلی برای تهیه این گزارش زحمت  کشیده‌بودند.

گزارش خیلی انتقادی بود. در این گزارش برای اوّلین بار در یک گزارش دولتی آمده‌بود که اگر روندها و نابرابری‌ها و عدم تعادل‌های چند سال گذشته ادامه پیدا کند، در چند سال دیگر مسلّماً یک انفجار اجتماعی و سیاسی در ایران به وجود خواهدآمد.

در گزارش از اینکه طی دوران برنامهٔ سوم و چهارم [۵۱-۴۱] به مسائل اجتماعی، آموزش و پرورش، بهداشت، درمان، رفاه روستایی و امثال آن توجه کافی مبذول نشده‌بود، سخت انتقاد شده‌بود.
من گزارش را خودم به دقّت خواندم و یک تغییرات مختصری هم در آن دادم.

گزارش را در هیئت عالی برنامه و در حضور نخست‌وزیر مطرح کردیم. آقای هویدا از لحن گزارش که خیلی انتقادی بود خوشش نیامد و گفت که گزارش را اصلاً‌ قبول ندارد و همه‌اش جنبهٔ منفی و انتقادی دارد و پیشرفت‌های هنگفت مملکت در این سال‌ها را نادیده گرفته و گزارش بایستی به‌کلّی اصلاح شود.

در جلسه چیزی نگفتم. بعد از جلسه به آقای هویدا گفتم «شما ایرادتان به این گزارش چیست؟ کجای این گزارش غلط است؟ بفرمایید اصلاح کنیم.»

گفت، «نه مقدّم. این گزارش را بینداز دور و خودت یک گزارش خوب که بشود به اعلی‌حضرت ارائه داد تهیه کن. خودت می‌دانی چطور درست کنی.»

به هویدا گفتم «این گزارش بسیار خوبی است. این مشکلات بایستی مطرح شود. کارشناسان سازمان برنامه نمی‌گویند این وقایع ناگوار حتماً‌ اتّفاق خواهدافتاد.  می‌گویند اگر روندهای نامطلوب فعلی ادامه پیدا کند، وضع بد خواهدشد و منظور این است که یک چاره‌جویی کنیم که این اتّفاقات پیش نیاید.»

هر قدر هویدا اصرارکرد که گزارش را تغییر بدهم قبول نکردم. گفتم «اگر ایراد مشخّصی هست و ارقام و آمار گزارش غلط است بفرمایید اصلاح می‌کنیم.»

بالاخره اوقاتش تلخ شد و گزارش را پرت کرد و گفت «من که این را در شورای اقتصاد مطرح نمی‌کنم. اگر می‌خواهی تو خودت بیا مطرح کن حضور اعلی‌حضرت.»

(پروژهٔ تاریخ شفاهی ایران- دانشگاه هاروارد)

@ensafnews
انصاف نیوز
#سایه_روشن_تاریخ روایت دکتر غلامرضا مقدّم، قائم‌مقام رئیس سازمان برنامه از ارائهٔ گزارش انتقادی سازمان برنامه به نخست‌وزیر در سال ۱۳۵۰ و پیش‌بینی انفجار سیاسی و اجتماعی در پایان برنامهٔ پنجم (سال ۱۳۵۶) و عدم تمایل نخست‌وزیر به ارائهٔ گزارش در حضور شاه (پروژهٔ…
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#سایه_روشن_تاریخ

روایت دکتر غلامرضا مقدّم، قائم‌مقام رئیس سازمان برنامه از طرح گزارش انتقادی سازمان برنامه در سال ۱۳۵۰ متضمّن پیش‌بینی انفجار سیاسی و اجتماعی در پایان برنامهٔ پنجم (۱۳۵۶) در حضور شاه و واکنش شاه به این گزارش

(پروژهٔ تاریخ شفاهی ایران - دانشگاه هاروارد)

@ensafnews

[متن کامل این بخش ⬇️]
انصاف نیوز
#سایه_روشن_تاریخ روایت دکتر غلامرضا مقدّم، قائم‌مقام رئیس سازمان برنامه از طرح گزارش انتقادی سازمان برنامه در سال ۱۳۵۰ متضمّن پیش‌بینی انفجار سیاسی و اجتماعی در پایان برنامهٔ پنجم (۱۳۵۶) در حضور شاه و واکنش شاه به این گزارش (پروژهٔ تاریخ شفاهی ایران - دانشگاه…
#سایه_روشن_تاریخ

روایت دکتر غلامرضا مقدّم، قائم‌مقام رئیس سازمان برنامه از طرح گزارش انتقادی سازمان برنامه در سال ۱۳۵۰ متضمّن پیش‌بینی انفجار سیاسی و اجتماعی در پایان برنامهٔ پنجم (۱۳۵۶) در حضور شاه و واکنش شاه به این گزارش:


«من رفتم در جلسهٔ شورای اقتصاد که با حضور شاه تشکیل می‌شد.
شاه پرسید «دستور جلسه امروز چیست؟»
آقای هویدا گفت «گزارش مقدّماتی برنامهٔ پنجم و بودجهٔ سال ۱۳۵۱ کلّ کشور مطرح است و اگر اجازه می‌فرمایید مقدّم این گزارش را مطرح کند.» شاه هم گفت «خیلی خوب.»

پس از اینکه یکی دو صفحه خواندم و رسیدم به قسمت‌های انتقادی، یکدفعه شاه گفت «بایست، بایست! این حرف‌ها چیست؟ این مطالب چیست؟ باز این اکونومیست‌های ما نشسته‌اند و این مطالب مزخرف را می‌گویند راجع به مملکت و تمام پیشرفت‌های مملکت را نادیده می‌گیرند و بدبینی و یأس ایجاد می‌کنند.
کی به شما گفته این چیزها را بنویسید؟ اصلاً‌ لازم نیست شما وارد این مسائل بشوید و ما خودمان می‌دانیم که چه کار کنیم. این کمبودهای مالی را هم که شما دارید و در این گزارش به آن اشاره کرده‌اید، مهم نیست. بله ما می‌دانیم کمبود مالی داریم، ولی ما خودمان همهٔ اینها را درست می‌کنیم. درآمد نفت ما از حدود دو میلیارد فعلی به زودی به پنج میلیارد دلار خواهدرسید و این تمام گرفتاری‌های شما را حل می‌کند. من همه چیز را خودم مراقب هستم و شما فقط به کار خودتان مشغول باشید و به این کارها کار نداشته‌باشید.»


گفتم «اگر اجازه بفرمایید بقیهٔ گزارش را به عرضتان برسانم.»

مجدداً شروع کردم به خواندن گزارش. چند صفحهٔ دیگر که خواندم باز شاه گفت «آقا ول کن» -بلند- «من که گفتم کمبودهای مالی شما را تأمین می‌کنم. شما لازم نیست نگران باشید.»

دیدم این اصلاً پرت است، همه‌اش صحبت از کمبود مالی می‌کند، در صورتی که ما یک چیزهای دیگر داریم می‌گوییم. می‌گوییم عدم تعادل در وضع اقتصادی و اجتماعی مملکت به وجود می‌آید، ولی ایشان همه‌اش فقط صحبت از پول و درآمد بیشتر می‌کند.

به ایشان گفتم «اگر شاهنشاه اجازه بدهید به عرضتان برسانم که مسئله فقط پول نیست که برویم مثلاً‌ با قرض از خارج تأمین کنیم یا اینکه درآمد نفت افزایش پیدا کند.
مسائل اساسی مربوط به اولویت‌های مملکتی است که باید یک تغییر اساسی در آنها داده‌شود. داشتن منابع مالی اضافی به تنهایی کافی نیست.
ما با فشار تورّمی شدید که در اثر افزایش بی‌رویهٔ هزینه‌های دولتی ایجاد شده، مواجه هستیم و این فشارها با فراهم شدن پول اضافی رفع نمی‌شود.
ما مواجه با کمبود منابع حقیقی و نه فقط منابع مالی هستیم.»

گفت «منظور از منابع حقیقی چیست؟»

گفتم «مثلاً‌ در حال حاضر ما در کشور مواجه با کمبود سیمان هستیم. حدود سالی پنج میلیون تن سیمان تولید می‌کنیم ولی با این پروژه‌های دولت در سال احتیاج به ۱۲ میلیون تن سیمان است.»

گفت «خب وارد می‌کنیم.»

گفتم «بنادر و شبکه‌های حمل‌ونقل کشور ظرفیت واردکردن و حمل‌و‌نقل هفت میلیون تن سیمان در سال را ندارد.»

گفت «خب بنادر را توسعه می‌دهیم.»

گفتم «مسئله توسعهٔ بنادر و جاده‌ها چیزی نیست که یک‌ساله انجام بشود. لااقل هفت سال وقت لازم دارد.
بایستی آهنگ هزینه‌های دولتی را کم کنیم و منابعمان را از مصارفی که اولویت کمتری دارند به سوی هزینه‌های با اولویت بیشتر منعطف کنیم.»

گفت ‌«مثلاً چی؟»

من منظورم هزینه‌های سرسام‌آور نظامی بود، او هم می‌فهمید. می‌خواست من را مجبور کند هزینه‌های نظامی را ذکر کنم.
می‌خواست من را مجبور کند هزینه‌های نظامی را ذکر کنم و بکوبد توی سرم. چون نسبت به هزینه‌های نظامی خیلی حسّاسیت داشت.

من گفتم «ما به عنوان کارشناسان اقتصادی نمی‌توانیم اظهار نظر کنیم. آن مقامات عالی سیاسی مملکت هستند که اولویت‌های مملکت را تعیین می‌کنند.
وقتی اولویت‌ها را تعیین کردند، دیگر نمی‌شود هم آ را داشت، هم ب را داشت، هم س را داشت، هم د؛ بایستی در داخل اولویت‌های تعیین‌شده رعایت ظرفیت مالی و اقتصادی کشور را نمود و نباید اجازه داد که بین کلّ تقاضا برای این منابع و عرضهٔ آن اختلاف فاحش به وجود بیاید.»

در اینجا ایشان بلند شد و گفت «مهملات و تئوری و این حرف‌ها را قبول ندارم. شما اقتصاد‌دان‌ها نمی‌دانید چه دارید می‌گویید. ما خوب می‌دانیم چه کار داریم می‌کنیم و آیندهٔ درخشانی برای مملکت در پیش داریم. شما بهتر است این حرف‌ها را بگذارید کنار و به کارهای اساسی‌تر برسید.»

بلند شد، رفت و جلسه ختم شد.

(پروژهٔ تاریخ شفاهی ایران - دانشگاه هاروارد)

@ensafnews
سارا طاووسی، خبرنگار ورزشی بر اثر یک سانحه درگذشت.

[خبرورزشی]
@ensafnews
فراخوان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای انتخاب رئیس سازمان بهزیستی:

«در راستای اهداف دولت و به منظور ایجاد زمینه شکوفایی استعدادهای برتر، ایجاد وفاق و افزایش مشارکت مردم و نخبگان در مدیریت کشور، بدینوسیله از تمامی بانوان گرامی و آقایان ارجمند که واجد شرایط عمومی ذیل برای تصدی ریاست سازمان بهزیستی کل کشور هستند، دعوت به عمل می آید تا مشخصات فردی، سوابق علمی و اجرایی خود(رزومه) را به آدرس الکترونیک درج شده در این فراخوان تا پایان وقت اداری روز سه‌شنبه بیستم شهریورماه ۱۴۰۳ ارسال فرمایند ...».

دسترسی به متن کامل فراخوان و اطّلاع از شرایط و جزئیات فراخوان در پایگاه اینترنتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی:
https://www.mcls.gov.ir/fa/news/349592/

@ensafnews
نامه انجمن‌های اسلامی دانشجویان چند دانشگاه علوم‌پزشکی به وزیر بهداشت

انجمن اسلامی دانشجویان چند دانشگاه علوم پزشکی کشور خطاب به محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت دولت چهاردهم نامه‌ای نوشته‌اند و در آن به مواردی مانند احکام انضباطی ۱۴۰۱، اشکالات آیین‌نامه انضباطی و… اشاره کرده‌اند.

در بخشی از این نامه آمده است:

همان‌گونه که مستحضرید، در این سه سال گذشته، در سایه سیاست تقسیم دانشگاهیان به خودی و غیرخودی، فضای فعالیت‌های تشکیلاتی، فرهنگی و صنفی، روبه افول رفته و با برقرارسازی فضای بسته سیاسی، امید و نشاط از فضای دانشجویی رخت بسته و جای خود را به رخوت و خودسانسوری داده است. در این میان نقش معاونت‌های فرهنگی-دانشجویی بارزتر بوده که در ادامه به تفصیل به آن خواهیم پرداخت.

متن کامل این خبر
@ensafnews
واکنش احمد زیدآبادی به خبر تأییدنشده‌ی اعلام جرم علیه او: خانوادهٔ من هنوز از "سندرم زنگِ‌خانه" رنج می‌برند

احمد زیدآبادی درباره‌ی خبر تأییدنشده‌ی صابرین نیوز در مورد اعلام جرم علیه او پس از مناظره با مهدی طائب نوشت:

اعلام جرم

صابرین‌نیوز از اعلام‌جرم دادستانی علیه من به اتهام بیان اظهارات غیرواقع و نشر اکاذیب در جریان مناظره‌ام با شیخ مهدی طائب خبر داده است.

اطمینان از صحت و سقم این خبر در تعطیلات کنونی برای من امکانپذیر نیست، اما اگر خبر صحت داشته باشد، یادآوری چند نکته ضروری است.

یک. در این فرصت اندک دادستانی به چه طریقی کذب ادعاهای من و صدق ادعاهای آقای طائب را دریافته است؟

دو. پیگیری قضایی ادعاهای افراد به خودی خود، نه فقط مشکلی نیست بلکه من شخصاً از آن استقبال می‌کنم.

سه. می‌دانم که درخواست علنی بودن دادگاه احتمالی و یا حضور هیئت منصفه در آن، اجابت نمی‌شود، بنابراین درخواستم، حضور نمایندگانی از نهاد رهبری و دفتر ریاست جمهوری در دادگاه احتمالی است تا گزارش آن را به مقام‌های بلندپایه منتقل کنند.

چهار. من در سال‌های اخیر بارها این پرسش را مطرح کرده‌ام که آیا یک نفر در این کشور پیدا نمی‌شود که به من بگوید در سال 88 من به کدامین جرم دستگیر و به کدامین گناه مورد آن نوع رفتارها قرار گرفتم، اما هیچ پاسخی از هیچکس نشنیدم. امیدوارم اعلام جرم مطرح شده در رسانه‌ها از سوی دادستانی، منجر به پاسخ روشنی به این پرسش شود.

پنج. همانطور که پیش از این هم نوشته‌ام تخلف و تجاوز به حقوق دیگران از سوی کارگزاران حکومتی در همهٔ نظام‌های سیاسی رخ می‌دهد. تفاوت نظام‌های سیاسی در این نیست، بلکه در نوع مواجهه با نقض حقوق شهروندان و یا ادعا و انتشار گزارشی در این مورد است. حالا خدا خواسته است که من ادعایم را در تریبونی عمومی مطرح کنم، ببینیم نوع مواجههٔ دستگاه‌ها با آن چگونه خواهد بود.

شش. متأسفانه در مسائل سیاسی هرگاه پای دستگاه قضایی به وسط می‌آید، به دلیل نوع اقدامات گذشته، دل دوستان و خانواده‌های افراد ذیربط به لرز می‌آید.

خانوادهٔ من هنوز از "سندرم زنگِ‌خانه" به سختی رنج می‌برند و همین‌که پای احضار یا رسیدگی قضایی به موضوعی وسط می‌آید، آن را مترداف هجوم به منزل و بازداشت و بی‌خبری و فشار تلقی می‌کنند و به شدت نگران و ناامن می‌شوند. من امیدوارم رئیس دستگاه قضا با اجرای سند تحول تصویب شده، به این سندرم در بین خانواده‌های ایرانی پایان دهد.

هفت. افراد و تیم‌های متخلف، همیشه خود را پشت مقام‌های عالی پنهان می‌کنند، چنانچه سعید مرتضوی هم چنین می‌کرد و بعدها مشخص شد که به شخص رهبری هم گزارش دروغ می‌داده است. اکنون هم فرد مشکوک و ابن‌الوقتی که معمولاً آتش‌بیار هر معرکه‌ای است، با تظاهر به حمایت از رهبری، در بارهٔ موضوع مناظره‌ام با آقای طائب، بد جوری گرد و خاک می‌کند! هدف از این فضاسازی چیست؟ او چه نقشی در آن ماجراها داشته که از رسیدگی عادلانه به آن، به هول و هراس افتاده است؟

هشت. هدف من از طرح موضوع، انتقام‌جویی و یا افشاگری‌ سیاسی نیست، قصدم فقط پایان دادن به رفتارهای غیرقانونی و برخورد با ناقضان حقوق شهروندان در هر لباس و موقعیتی و کمک به اصلاح امور در دولت آقای پزشکیان است.

[کانال تلگرامی احمد زیدآبادی]
@ensafnews
هواشناسی: جمعه و شنبه دمای هوای تهران کاهش می‌یابد

اداره کل هواشناسی استان تهران:

🔹جمعه و شنبه (۱۶ و ۱۷ شهریور) کاهش نسبی دما در سطح استان مورد انتظار است.

🔹برپایه بررسی نقشه‌های پیش‌یابی آسمان استان تهران، امروز (۱۳ شهریور) صاف تا قسمتی ابری و در ساعت‌های بعد از ظهر تا شب گاهی همراه با وزش باد متوسط پیش‌بینی می‌شود همچنین در نواحی پرتردد شهری، در بعضی ساعت‌ها غبار رقیق محلی و افزایش نسبی بعضی آلاینده‌ها به ویژه «ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون» و «ازن» قابل پیش بینی است.

🔹در ارتفاعات و بخش‌های جنوبی و غربی استان گاهی وزش باد نسبتا شدید، در نیمه جنوبی گاهی خیزش گرد و خاک با کاهش موقت دید و کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.

🔹چهارشنبه و پنجشنبه (۱۴ و ۱۵ شهریور) افزایش نسبی دما و جمعه و شنبه (۱۶ و ۱۷ شهریور) کاهش نسبی دما در سطح استان مورد انتظار خواهد بود و از شنبه تا دوشنبه افزایش ابر، افزایش تندی وزش باد و بارش پراکنده در ارتفاعات دور از انتظار نیست.

[ایسنا]
@ensafnews
رئیس دانشگاه خوارزمی تغییر کرد

حسین سیمایی صراف وزیر علوم، در حکمی بیژن عبداللهی، استاد تمام گروه مدیریت آموزشی را به سمت «سرپرست دانشگاه خوارزمی» منصوب کرد.

[ایسنا]
@ensafnews
2024/11/17 11:43:59
Back to Top
HTML Embed Code: