Telegram Web Link
انصاف نیوز pinned «غلامرضا شریعتی: استاندار جدید باید به تغییر معتقد باشد | اولویت باید با انتخاب استاندار بومی باشد مگر آنکه… | استاندار تراز دولت چهاردهم چه ویژگی‌هایی دارد؟ این سوال شاید ساده به نظر می‌رسد اما پاسخش، می‌تواند سرنوشت دولت را تغییر دهد. غلامرضا شریعتی، استاندار…»
پاسخ علی عبدالعلی‌زاده به چند پرسش درباره‌ی قومگرایی

کانال تلگرامی ایران دل نوشت: علی عبدالعلی‌زاده، زادۀ ارومیه، نمایندۀ ارومیه در مجلسِ دوم و سوم‌، استاندار آذربایجان شرقی از ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۶ خورشیدی، وزیر مسکن و شهرسازی از ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۴ خورشیدی (در دورانِ ریاست‌جمهوری سید محمد خاتمی) و رئیس ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان در دورۀ چهاردهمِ انتخاباتِ ریاست‌جمهوری در کتاب خود به نامِ «خاطراتِ آقای وزیر» به این پرسش‌ها پاسخ می‌دهد.

● شایسته‌سالاری یا سهمیۀ قومی در انتخابِ وزیران؟

● مدیرانِ ارشدِ دولتی در استان و شهرستان؛ بومی یا غیربومی؟ محلّی‌گرایی در انتخابِ مدیران؛ آری یا خیر؟

● آیا در داخلِ مجلسِ ملّی، تقسیم‌بندی منطقه‌ای و قومی، کاری درست است؟

● آیا رأی محلّی نمایندگانِ مجلس، ممکن است قربانی‌کنندۀ تفکرِ ملّی یا مصالحِ ملّی در مقابلِ منافع و خواسته‌های محلّی باشد؟

«اقوام» و پست‌های مدیریتی
آن زمان گاه‌به‌‌گاه در گوشه و کنار مطلبی مطرح می‌شد و بعضی افراد هم به آن دامن می‌زدند که در انتصابِ [علی] عبدالعلی‌زاده [به عنوان وزیر مسکن و شهرسازی] مسئلۀ «قومیّت» دخالت داشته است. به این معنی که در فلان دولت، سه یا چهار وزیرِ آذری‌زبان عضو بودند و حالا که این تعداد در کابینۀ آقای خاتمی کاهش یافته او ناچار از انتصاب وزیری از این «قومیّت» است. ولی این مطلب، صحت نداشت. این طور نیست که کابینه بین «اقوام» تقسیم شده باشد. تقریباً همیشه «شایسته‌سالاری» مبنای انتخابِ اعضای دولت بوده است و البته باید همین‌طور هم باشد.

متن کامل این گزارش
@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 زهرا مجد، مادر دو تن از جانباختگان هواپیمای اوکراینی، می‌گوید پیگیری کیفری این پرونده برای آن‌ها اهمیت بسیاری دارد چرا که موجب تکرار چنین اتفاقاتی می‌شود چنانکه در تصمیمات اخیر احتیاط و تامل بیشتری دیده می‌شود.

متن کامل این نشست
@ensafnews
انتصاب علی باقری کنی به عنوان عضو جدید شورای راهبردی روابط خارجی

🔹رهبر انقلاب اسلامی در حکمی علی باقری کنی را به عضویت در شورای راهبردی روابط خارجی منصوب کردند.

🔹شورای راهبردی روابط خارجی در سال ۱۳۸۶ و با حکم رهبر انقلاب شکل گرفت.

🔹هدف از تشکیل این شورا،کمک به تصمیم گیریهای کلان و جست و جو از افق های نو در روابط خارجی جمهوری اسلامی و بهره مندی از نظرات نخبگان در این عرصه، است.

🔹ریاست شورای راهبردی روابط خارجی برعهده کمال خرازی است.

[هم‌میهن]
@ensafnews
درخواست انجمن اسلامی دانشگاه تهران از وزرا: شیوه‌نامه انضباطی را تغییر دهید

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران خطاب به وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای درباره‌ی رفع احکام انضباطی و تغییر شیوه‌نامه انضباطی مصوب ۱۴۰۱:

بسم الله الرحمن الرحیم

«إِنَّ اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ» (نحل:۹۰)

وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جناب آقای دکتر ظفرقندی و وزیر محترم علوم، جناب آقای دکتر حسین سیمایی صراف

با اهداء سلام و احترام؛

قطعاً به نیکی مستحضرید که دانشگاه یکی از مهم‌ترین عرصه‌های رشد، توسعه و تعالی جامعه و کشور است و دانشجویان، به عنوان یکی از ارکان این نهاد، نقش خطیری در پیشبرد این امر ایفاء می‌کنند. پوشیده نیست که اداء این نقش و رسالت مهم که بر عهدهٔ دانشگاه و دانشجویان قرار گرفته، مستلزم بیان صریح و بی‌لکنت انتقادات است. متأسفانه در سه سال گذشته و با حاکم شدن برخی کج‌سلیقگی‌ها و نگاه‌هایی که دانشجو را نه فرصت، که تهدید تلقی می‌کنند و مطلوبشان به جای «دانشگاه امن»، «دانشگاه امنیتی» است؛ صحن دانشگاه از یک عرصهٔ امن برای بیان انتقادات دلسوزانه به محیطی پر از خفقان و رخوت تبدیل شد و عدهٔ بسیاری از دانشجویان با برخوردهای انضباطی، به بهانه‌های واهی و بدون ارائهٔ مستندات قانونی مورد تنبیه قرار گرفتند.

متن کامل این نامه
@ensafnews
فراخوان وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی: ارائۀ پیشنهاد برای شیوۀ اجرای پیوست عدالت

وزارت تعاون،کارو رفاه اجتماعی با صدور یک فراخوان از تمامی موسسات، گروه‌های مطالعاتی، اندیشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی دعوت کرد که پیشنهادها و مطالعات مدون خود را در مورد چگونگی عملیاتی‌سازی پیوست عدالت برای تصمیمات و قوانین به وزارت تعاون،کار ورفاه اجتماعی ارائه دهند.

[شرق]
@ensafnews
ادعاهایی درباره‌ی دو مراسم معارفه

▫️ باشگاه روزنامه‌نگاران ایران نوشت: «بعد از برخی حواشی بوجود آمده، دو روزنامه‌نگار اعلام کردند که جلسه معارفه وزیر ارتباطات، به‌رغم آنکه از قبل اعلام شده بود خبرنگاران در آن حاضر هستند بدون حضور خبرنگاران برگزار شد و آنهایی که رفته بودند پشت درهای بسته ماندند».

معارفه‌ی وزیر کار بدون حضور خبرنگاران؟

▫️ همچنین فاطمه مهدیانی، سردبیر خبرگزاری ایلنا هم در توییتی نوشت: مراسم معارفه «احمد میدری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صبح امروز با حضور «محمدرضا عارف» معاون اول رئیس جمهور و بدون حضور خبرنگاران در وزارت کار برگزار شد.

واکنش معاون رسانه‌ای دکتر عارف: به نقل و قول های غیر دقیق توجه نکنید

▫️ از سوی دیگر، علیرضا خامسیان معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر عارف معاون اول رئیس جمهور خبر داد: امروز مراسم معارفه دو وزیر با حضور معاون اول رئیس جمهور و با همراهی همکاران عزیزم در رسانه‌ها برگزار شد مراسم‌ بعدی هم با همین ساز و کاری که دیگر مراسم‌ برگزار شده بود انجام خواهد شد دوستان خوبم در رسانه ها نقل قول های غیر دقیق را اصالت ندهند.

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 غلامرضا شریعتی، استاندار سابق خوزستان، از اهمیت وزارت کشور و وزیر آن می‌گوید. او از بایدها و نبایدهای این وزارتخانه در تناسب با دولت چهاردهم می‌گوید.

متن کامل این مصاحبه
@ensafnews
ابطحی: تیترهای کیهان به نمایندگی از هیچ قدرتی نیست

سید محمدعلی ابطحی در صفحه شخصی خود نوشت:

تیتر های کیهان حواستان را پرت نکند. اینها باج خواهی است.
رییس جمهور عزیز
وزرای محترم کابینه پزشکیان
در آغاز راه به خودتان، دفترتان، معاونینتان
گوشزد کنید به نوشته ها و تیتر زنی‌های کیهان
ورسانه های سوپر افراطی توجه نکنند. اینها ببازند، ببرند، خواننده داشته باشند یا نداشته باشند، باج خواهی فرهنگی در جهت نطراتشان را دارند.
بر اساس قانون و متکی به نظر مردم و رهبری راهتان را ادامه دهید.
تیتر های کیهان بر اساس منافع جمع اندک افراطی است که به دلیل توجه مسئولان قدرت پیدا می کنند.
حواستان را پرت نکند.
باور کنید تیترهاشان به نمایندگی از هبچ قدرتی نیست. این را خودشان جا انداخته اند که حرفشان حرف بزرگان نظام است.

@ensafnews
شروع نخستین گفتگوی تلویزیونی رییس جمهور با مردم

پخش زنده از شبکه یک و شبکه خبر

@ensafnews
📸 آیه‌ای که در پشت صحنه‌ی مصاحبه‌ی رئیس جمهور آویز است:

لِیَسْأَلَ الصَّادقِینَ عَن صِدْقِهِمْ
تا [خدا] صادقان [در عقیده و عمل] را از راستی شان بپرسد

(بخشی از آیه‌ی ۸ سوره احزاب)

@ensafnews
رئیس‌جمهور در اولین گفتگوی تلویزیونی:

🔹سعی خواهیم کرد با مردم صادق باشیم و هر آنچه در توان داشته باشیم انجام بدهیم.

🔹هفته آینده نشست خبری با رسانه ها خواهیم داشت.

🔹از مجلس در خصوص رای اعتماد به وزرا باید قدردانی کنیم.

🔹همیشه در نماز می‌گوییم صراط مستقیم؛ ولی تحمل شنیدن یک نظر مختلف را نداریم.

🔹باید کاری کنیم وفاق ملی در چارچوب قانون شکل بگیرد

🔹فردا برنامه‌ای به وزرا می دهیم که بدانند مسئولیت کدام بخش از برنامۀ هفتم با کدام وزارتخانه است

🔹وزرا هم باید برنامۀ عملیاتی و زمان‌بندی بدهند که چگونه برای تحقق آن کار خواهند کرد.

🔹اگر برنامه‌ای باشد که ببینیم نمی‌توانیم به آن عمل کنیم آن را با مجلس در میان می‌گذاریم.

🔹روی مشکلات معلمان کشاورزان پرستاران و داروها کار می‌کنیم

🔹از مقام معظم رهبری اجازه گرفتیم که بتوانیم از صندوق مقداری برداشت کنیم

🔹قلباً از مقام معظم رهبری بابت پشتیبانی از دولت قدردانی می‌کنم

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 گلایه‌ی بهزاد بلور، مجری برنامه «بلور بنفش» که سالها از بی‌بی‌سی پخش می‌شد، از حذف از آرشیو این شبکه

@ensafnews
راضی‌ام از رای | واکنش‌ها به سخنان پزشکیان

نخستین گفت‌وگوی تلویزیونی مسعود پزشکیان پس از آغاز به کار دولت چهاردهم با واکنش‌های قابل توجهی در فضای مجازی و رسانه‌ها همراه شد. بیشتر این واکنش‌ها مثبت بوده و بیشتر منتقدان دولت نیز ترجیح داده‌اند تا با این جوّ مثبت همراهی نشان دهند و یا دست‌کم واکنش منفی جدی نشان نداده‌اند.

در اغلب واکنش‌ها به اولین گفت‌وگوی تلویزیونی رییس دولت چهاردهم اشاره به صداقت و صمیمیت آقای پزشکیان و رضایت از رای به او مشهود است.

محمدحسین خوشوقت، مدیرکل اسبق مطبوعات و رسانه‌های خارجی وزارت فرهنگ واژگانی مانند ساده گویی، روراستی، رک گویی را برای توصیف اظهارات پزشکیان در گفت‌وگوی تلویزیونی خود به کار می‌برد.

آقای خوشوقت دقایقی پس از پایان مصاحبه‌ی شب گذشته‌ی مسعود پزشکیان نوشت: آقای دکتر پزشکیان با ساده گویی، روراستی، رک گویی، افشاگری های حساب شده و کم اعتنایی به پروتکل ها همراه با هوش سرشار، نکته سنجی عالمانه و شجاعت، رفته رفته امور را به سامان و صاحبان امور را به خط خواهد کرد!

حسین موسویان، دیپلمات سابق ایران، به اظهارات پزشکیان درباره‌ی لزوم جذب سرمایه‌ی خارجی توجه نشان داده و می‌نویسد: مطالب رییس جمهور صحیح است اما سه نکته: اول باید مانع ادامه خروج وحشتناک سرمایه از کشور شد که تحقق آن نیازمند تصمیمات بزرگ و همه جانبه در داخل کشور است.

او ادامه می‌دهد: دوم اینکه برای چرخش مناسب اقتصاد، ظرف چند سال آینده ایران به جذب ۵۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی احتیاج دارد که تحقق آن نیازمند تحولات کلان در روابط خارجی است.

متن کامل این گزارش
@ensafnews
انصاف نیوز pinned «راضی‌ام از رای | واکنش‌ها به سخنان پزشکیان نخستین گفت‌وگوی تلویزیونی مسعود پزشکیان پس از آغاز به کار دولت چهاردهم با واکنش‌های قابل توجهی در فضای مجازی و رسانه‌ها همراه شد. بیشتر این واکنش‌ها مثبت بوده و بیشتر منتقدان دولت نیز ترجیح داده‌اند تا با این جوّ…»
قرض ۳۵۰ همتی دولت از صندوق توسعه ملی | پرداخت دیون گندم‌کاران و کامیون داران

🔹 شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا اعلام کرد که در پی پیشنهاد مسعود پزشکیان مبنی بر کاهش سهم صندوق توسعه ملی به میزان ۲۰ درصد در سال جاری، رهبر معظم انقلاب با این پیشنهاد موافقت فرمودند

🔹 بر این اساس، مبلغ ۳۵۰ همت به صورت قرض از صندوق توسعه ملی به بودجه عمرانی دولت اضافه شد

🔹 با این اصلاح، مشکل پرداخت دیون گندم‌کاران و مسائل کامیون داران و تهیه برخی اقلام دیگر حل شد

[هم‌میهن]
@ensafnews
زیدآبادی: در سخت‌ترين شرایط زندگی‌ام هم حریم رهبری را نگاه داشته‌ام

احمد زیدآبادی، روزنامه‌نگار، با اشاره به حاشیه‌سازی‌های برخی در روز گذشته و پس از مناظره‌اش با مهدی طائب گفت: در سخت‌ترين شرایط زندگی‌ام نیز حریم رهبری را نگاه داشته‌ام و چوبش را هم از مخالفان خورده‌ام.

به گزارش انصاف نیوز، بعضی دیدگاه‌های مطرح‌شده از سوی آقای زیدآبادی در این مناظره بهانه‌ای شده تا برخی او را به توهین به رهبری متهم کنند.

این تحلیلگر سیاسی در این ارتباط گفت: فایل کوتاهی که از مناظره‌ام با آقای طائب منتشر شده، ضمیرش رهبری نبوده است.

متن کامل یادداشت احمد زیدآبادی که در کانال تلگرامی او منتشرشده در پی می‌آید:

من اهل حریم‌شکنی نیستم!

نمی‌دانم چرا عده‌ای از دو سوی طیف متضاد می‌کوشند هر سخنی را جنجالی و از موضع خود خارج و آنتاگونیستی کنند.

فایل کوتاهی که از مناظره‌ام با آقای طائب منتشر شده، ضمیرش رهبری نبوده است.

من در سخت‌ترين شرایط زندگی‌ام نیز حریم رهبری را نگاه داشته‌ام و چوبش را هم از مخالفان خورده‌ام! آن هم نه به دلیل اینکه بترسم بلکه به علت تحلیلم از مسائل ایران، جایگاه حساس نهاد رهبری در جهت هرگونه اصلاح امور و بخصوص رعایت فرهنگی که نباید به اهانت و کینه و نزاع دامن بزند.

فیلم به طور کامل که منتشر شود، ماجرا روشن می‌شود.

https://ensafnews.com/544373/
@ensafnews
کاک مسعود و قارداش پزشکیان ازت راضیم

فواد شمس، روزنامه‌نگار، در یادداشتی تلگرامی با عنوان «کاک مسعود و قارداش پزشکیان ازت راضیم» نوشت:

اگر پزشکیان حق تحصیل و کار را برای همه شهروندان ایرانی تامین کند از رایم بهش نه تنها راضیم که جانانه ازش دفاع می‌کنم.

به بهانه دستور پزشکیان برای بازگشت دانشجویان اخراجی و تعلیقی. بگذارید تجربه خودم را بگم. یک بار اخراج از دانشگاه سراسری. یک بار ستاره‌دار شدن.
یک بار هم با رتبه که حقم بود روزانه دانشگاه تهران بروم بهم گفتن می‌توانی شبانه بازگردی دانشگاه. ظلم بهم شد. خوشحالم به بچه‌های جوان این ظلم نشود و جبران شود!

در ضمن از الان شروع می‌کنم به خواندن برای دکترا و امیدوارم اجازه تحصیل در رشته مورد علاقه‌ام در مقطع دکترا را بهم بدهند. حق هر شهروند ایرانی است که بتواند درس بخواند. تازه منم که زیاد دیگه کاری به کار چیزی ندارم نهایتا نان و ماستم را می‌خورم و گاهی تحلیل ژئوپلتیکی روسیه می‌نویسم.

امیدوارم اجازه بدهند که دکترا بخوانم. قول هم می‌دهم بچه درس‌خوانی باشم.

در ضمن اندکی هم تجربه تلخ در زمینه محرومیت از کار مناسب حقم داشتم که بازش نمی‌کنم.

امیدورام در کنار لغو احکام اخراج و تعلیق دانشجویان و اساتید، روش نادرست گزینش ادارات نیز اصلاح شود. به جای گزینش عقیدتی که کارآمد نیست آزمون تخصصی گرفته شود و افراد بر اساس تخصصی و تجربه استخدام شوند.
باقی افراد هم شغل ساده و حداقلی داشته باشند.

متن کامل این یادداشت
@ensafnews
2024/10/05 13:23:24
Back to Top
HTML Embed Code: