Telegram Web Link
ارائه خدمات رایگان برای دارندگان خودرو جک J4 (+جزئیات کامل)

شرکت کرمان موتور، هم‌زمان با فرارسیدن شهریور و شروع آخرین دوره از سفرهای تابستانی، در راستای فراهم کردن سفری ایمن برای مشتریان خود، طرح خدماتی «بازدید پیش از سفر تابستانی خودروی J4» را از  شنبه سوم شهریور اجرا می کند.

در این دوره از خدمات برخی از اقدامات ضروری و کنترلی خودرو به منظور بهبود عملکرد خودرو، برای دارندگان خودروی جک جی4 برنامه‌ریزی شده است

طرح خدماتی «بازدید پیش از سفر تابستانی خودروی J4» به منظور افزایش اطمینان رانندگان در مسافرت‌های تابستانی و تضمین سلامت و ایمنی خودروی آن‌ها طراحی و اجرا شده است و به مدت سه هفته از سوم شهریور لغایت 23 شهریور 1403 در شبکه نمایندگی‌های کرمان موتور انجام خواهد شد.

این طرح، شامل تمام مالکین خودروهای JAC J4 بدون در نظر گرفتن وضعیت گارانتی آن‌ها است.


متن کامل

@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#سایه_روشن_تاریخ

حال‌وهوای اشغال ایران در شهریور ۱۳۲۰ از نگاه محمود فروغی، دیپلمات و فرزند محمّدعلی فروغی:

«روز سوم شهریور من میهمان بودم. عصری یک کسی درب را باز کرد و به صاحبخانه خبر داد که انگلیس و روس صبح حمله کردند، مجلس تشکیل شده - و باور می‌کنید این را یواش می‌گفت؛ جرأت نمی‌کرد حتّی این را که الان دارند توی مجلس داد می‌زنند، این را بلند بگوید- بله؛ [گفت] مجلس جلسه فوق‌العاده دارد و [رجبعلی] منصور، نخست‌وزیر دارد توضیحات می‌دهد راجع به این مطلب. ما فوری بلند شدیم، رفتیم به خانهٔ پدرمان؛ دیدیم که بله، اوضاع خراب است، حمله کردند. حالا توی آن اوّل جوانی من همه‌اش منتظرم که چرا پس مرا احضار نمی‌کنند که برویم میدان جنگ. دو سال و یک ماه خدمت کردیم برای امروز. فردا شد روز چهارم، باز احضار نکردند. ناراحت [بودم]. روز پنجم که من رفتم به اداره دیدم که آوردند فرمان احضار را. خیلی خوشحال و بلند شدم و خداحافظی کردم از همکارها، آمدم منزل. اوّل رفتم پهلوی پدرم و به ایشان عرض کردم که «ورقهٔ احضار من آمده. من می‌خواهم بروم.» ...

(پروژهٔ تاریخ شفاهی ایران - دانشگاه هاروارد)

@ensafnews

... [متن کامل ⬇️]
انصاف نیوز
#سایه_روشن_تاریخ حال‌وهوای اشغال ایران در شهریور ۱۳۲۰ از نگاه محمود فروغی، دیپلمات و فرزند محمّدعلی فروغی: «روز سوم شهریور من میهمان بودم. عصری یک کسی درب را باز کرد و به صاحبخانه خبر داد که انگلیس و روس صبح حمله کردند، مجلس تشکیل شده - و باور می‌کنید این…
#سایه_روشن_تاریخ

حال‌وهوای اشغال ایران در شهریور ۱۳۲۰ از نگاه محمود فروغی، دیپلمات و فرزند محمّدعلی فروغی:

«روز سوم شهریور من میهمان بودم. عصری یک کسی درب را باز کرد و به صاحبخانه خبر داد که انگلیس و روس صبح حمله کردند، مجلس تشکیل شده - و باور می‌کنید این را یواش می‌گفت؛ جرأت نمی‌کرد حتّی این را که الان دارند توی مجلس داد می‌زنند، این را بلند بگوید- بله؛ [گفت] مجلس جلسه فوق‌العاده دارد و [رجبعلی] منصور، نخست‌وزیر دارد توضیحات می‌دهد راجع به این مطلب.

ما فوری بلند شدیم، رفتیم به خانهٔ پدرمان؛ دیدیم که بله، اوضاع خراب است، حمله کردند. حالا توی آن اوّل جوانی من همه‌اش منتظرم که چرا پس مرا احضار نمی‌کنند که برویم میدان جنگ. دو سال و یک ماه خدمت کردیم برای امروز. فردا شد روز چهارم، باز احضار نکردند. ناراحت [بودم]. روز پنجم که من رفتم به اداره دیدم که آوردند فرمان احضار را. خیلی خوشحال و بلند شدم و خداحافظی کردم از همکارها، آمدم منزل. اوّل رفتم پهلوی پدرم و به ایشان عرض کردم که «ورقهٔ احضار من آمده. من می‌خواهم بروم.»

وقتی مرحوم فروغی ناراحت می‌شد، دور چشم‌ها حلقهٔ سیاه می‌زد. دیدم حلقهٔ سیاه زد. به من گفتند که «جنگی دیگر نیست، دیگر که تمام شده.»

بعد، بلافاصله گفتند «خیلی خوب، بله دیگر باید بروی.» فوری برگشتم آمدم لباس نظامی‌ام را درآوردم. در این همین فاصلهٔ یک سال و خرده‌ای همه چی تنگ شده‌بود. دیگر چکمه به پا نمی‌رفت.

همان با لباس سیویل راه افتادم رفتم باغ‌شاه، چون من در باغ‌شاه خدمت می‌کردم. منظرهٔ بسیار رقّت‌باری [بود]. من افسر توپخانه بودم. [دیدم] توپ‌ها را کشیده‌اند زیر درخت‌های چنار توی باغ‌شاه. اسب‌ها را برده‌اند بیرون. هیچ‌‌کس نیست. هرج‌و‌مرج به حدّ اعلا. حالا هرچه هم می‌خواهم وارد شوم نمی‌توانم. بالاخره به یک زوری وارد باغ‌شاه شدم. رفتم به دفتر، دیدم یک حالت مضحکه و تمسخر [دارند] که «آمده‌ای که چه‌کار کنی؟». خیلی متأثّر شدم. برگشتم رفتم.»

(پروژهٔ تاریخ شفاهی ایران - دانشگاه هاروارد)

@ensafnews
احمد النجار، کودک فلسطینی کیست؟!

در ویدیویی که تاکنون توسط صدها میلیون نفر در سراسر جهان دیده شده، مردی در رفح، کودکی که سرش قطع شده بود، را بالا گرفته تا جهان شاهد این صحنه باشد. نام این کودک که در زمان کشته شدنش یک و نیم ساله بود، احمد النجار است.


در شب حمله اسرائیل چادرهایی را بمباران کرد که پس از دستور تخلیه، غیرنظامیان در آنها پناه گرفته بودند. در عرض چند دقیقه بیش از ۵۰ نفر کشته شدند که احمد هم در میان آنها بود. سر احمد هرگز پیدا نشد و خانواده‌اش فقط توانستند بدن بی سر او را دفن کنند.


خانواده احمد می‌گویند که او در زندگی بسیار کوتاهش عاشق ترامپولین، توپ و بازی با گربه‌ها بود. پدرش به او “بوبا” یا “کوچولو” می‌گفت چون که کوچکترین فرزند خانواده بود. مادر احمد و خواهرانش، هدی و ارکان، همگی آن شب کشته شدند . هدی و احمد را پیش از دفن در یک کاور جسد گذاشتند.


دو برادر احمد، محمد (۱۳ ساله) و یامین (۸ ساله) هر دو جسد او را در شب کشتار دیدند. هر دو دچار ترومای شدید شده‌اند و از آن زمان تاکنون نتوانسته‌اند بدون گریه درباره برادر کوچک خود صحبت کنند.


برادر ۱۳ ساله‌اش، محمد می‌گوید: “هر وقت ترامپولین، توپش و بقیه اسباب بازی هایش را می‌بینم، غمگین می‌شوم و دلم برایش تنگ می‌شود. دعا می‌کنم که جایگاه او در بهشت باشد.”


در حالی که دولت‌های غربی در مورد افسانه‌ی رد شده‌ی کودکان بی‌سر در ۷ اکتبر به تفصیل صحبت کرده‌اند، تاکنون هیچ رئیس دولتی از غرب نه تنها به خانواده کودک واقعی که به دست اسرائیل سرش قطع شد، ادای احترام نکرده بلکه حتی اظهار نظری هم نکرده است.


آن کودک نام داشت، خانواده‌ای داشت که او را دوست داشتند، مادری داشت که تن او لباس می‌پوشاند، و خواهر و برادرانی داشت که هر روز از تولدش تا کشته شدنش او را در آغوش گرفته و با او بازی می‌کردند.


ترجمه :کانون زنان ایرانی
منبع ترجمه:اینستاگرام جنبش فلسطینی

@ensfnews
«خاتمی، مفسر گفتمان اصلاح‌طلبی و پزشکیان، شارح گفتمان عدالت‌طلبی است»

|تحلیل مصطفی رسته مقدم از گفتمان رئیس‌جمهور|

«مختصات گفتمان عدالت‌طلبی پزشکیان چیست؟» مصطفی رسته مقدم در گفت‌وگو با انصاف نیوز به این سوال پاسخ داده است؛ یکی از اعضای حلقه انصاف؛ همان جمعی که ۱۲ سال پیش نزد مسعود پزشکیان رفتند و او را به حضور در عرصه رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم خواندند و از آن روز تا خرداد ۱۴۰۳، در سفر و حضر، خلوت و جلوت با او دم‌خور بوده‌اند.

رسته‌مقدم درباره گفتمان دولت پزشکیان، به سابقه تاریخی آن اشاره کرد و گفت: حدود یک سال پس از به قدرت رسیدن سیدمحمد خاتمی در سال ۱۳۷۶، عده‌ای از نظریه‌پردازان نزدیک به ایشان شروع به تولید گفتمان برای اصلاحات و اصلاح‌طلبی کردند و روی مفاهیمی مانند آزادی، دموکراسی و جامعه مدنی و مفاهیمی از این دست متمرکز شدند.

او ادامه داد: حلقه مفقوده در گفتمان اصلاح‌طلبی، عدالت بود. از این مفهوم چنان غفلت شد که بلافاصله بعد از آقای خاتمی، آقای احمدی‌نژاد با مانور روی مفهوم عدالت توانست خود را مطرح کند و عدالت‌طلبی را به نام خود سکه بزند.

رسته مقدم مفهوم مدنظر احمدی‌نژاد را «نه عدالت که توزیع فقر» خواند و افزود: وقتی سال ۱۳۹۱ با آقای پزشکیان آشنایی بیشتری پیدا کردیم، دیدیم او از عدالتی سخن می‌گوید و به عدالتی باور دارد که می‌توان برایش گفتمان تولید کرد.

متن کامل این مصاحبه
@ensafnews
ماجرای کوزیچکین

عبدالله شهبازی، تاریخ‌پژوه، در یادداشتی تحلیلی که در کانال تلگرامی خود منتشر کرد به ماجرای فرار کوزیچکین و همکاری‌اش با ام.آی.سیکس و همچنین دیدار هیئت ایرانی با او در پاکستان و اتفاقات پس از آن پرداخته و نوشته است:

روز جمعه، ۲۲ اکتبر ۱۹۸۲/ ۳۰ مهر ۱۳۶۱ وزارت کشور بریتانیا اعلام کرد که ولادیمیر کوزیچکین، نایب کنسول ۳۵ ساله سفارت شوروی در تهران، به بریتانیا وارد و به او پناهندگی داده شده.

دولت بریتانیا به عضویت کوزیچکین در کا. گ. ب. اشاره نکرد ولی در روزهای بعد نشریات بریتانیا و آمریکا از او بعنوان مهم‌ترین مأمور کا. گ. ب. که در ده سال اخیر به غرب پناهنده شده یاد کردند. هفته‌نامه ابزرور در شماره یکشنبه، ۲۴ اکتبر ۱۹۸۲ این پرسش را مطرح کرد که طبق اخبار واصله اتومبیل کوزیچکین در ژوئن ۱۹۸۲/ خرداد ۱۳۶۱ در حوالی تهران پیدا شد و چرا اکنون ورود او به بریتانیا اعلام می‌شود. ابزرور این فرضیه را مطرح کرد که کوزیچکین در این فاصله در آمریکا بوده و سیا اطلاعات او را اخذ می‌کرده است.

پناهندگی کوزیچکین را نقطه عطف در ضربه ۱۷ بهمن ۱۳۶۱ به حزب توده و اطلاعیه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۶۲ دادستانی کل انقلاب اسلامی می‌دانند دال بر غیرقانونی شدن این حزب و متعاقب آن دستگیری حدود شش هزار نفر از اعضای آن.

متن کامل این یادداشت
@ensafnews
انصاف نیوز pinned ««خاتمی، مفسر گفتمان اصلاح‌طلبی و پزشکیان، شارح گفتمان عدالت‌طلبی است» |تحلیل مصطفی رسته مقدم از گفتمان رئیس‌جمهور| «مختصات گفتمان عدالت‌طلبی پزشکیان چیست؟» مصطفی رسته مقدم در گفت‌وگو با انصاف نیوز به این سوال پاسخ داده است؛ یکی از اعضای حلقه انصاف؛ همان…»
سلاح‌ورزی: رفع تحریم‌ها مهم‌ترین اولویت دولت است | هر ایرانی ۱۲۲۴ دلار درآمد سرانه از دست داده!

| تحریم ذی‌نفع اقتصادی و سیاسی دارد، حفاظتش می‌کنند! | توافق برای رفع تحریم‌ها هم‌ارزش پذیرش قطعنامه ۵۹۸ |

حسین سلاح‌ورزی رئیس پیشین اتاق ایران، رفع تحریم‌ها را مهم‌ترین اولویت دولت جدید می‌داند و برای این باور، دلایل محکم و محکمه‌پسندی هم دارد.

انصاف نیوز با او درباره وضعیت امروز و آینده دولت پزشکیان گفت‌گو کرده است با این قید که یک‌بار پشت‌پرده‌های برکناری‌اش از ریاست اتاق بازرگانی را با جزییات شرح دهد.

او در ارزیابی موقعیت مسعود پزشکیان در آغاز تشکیل دولت و اداره کشور گفت: واقعیت این است که آقای پزشکیان در نقطه شروع قرار دارد. او یک شروع موفق داشته اما از سویی با مشکلات و موانع و راه‌بندهای متعدد روبه‌روست و از سوی دیگر با خیل جمعیتی امیدوارو در عین حال نگران مواجه است که انتظارات گسترده‌ای دارند و از همین امروز خواهان پاسخ‌گویی به این مطالبات هستند.

میان‌تیترها:

🔹 جذابیت صداقت
🔹 امیدهای ناامید شده
🔹تحریم و کاسبان تحریم
🔹 حقیقت تحریم‌ها

متن کامل این مصاحبه
@ensafnews
انصاف نیوز pinned «سلاح‌ورزی: رفع تحریم‌ها مهم‌ترین اولویت دولت است | هر ایرانی ۱۲۲۴ دلار درآمد سرانه از دست داده! | تحریم ذی‌نفع اقتصادی و سیاسی دارد، حفاظتش می‌کنند! | توافق برای رفع تحریم‌ها هم‌ارزش پذیرش قطعنامه ۵۹۸ | حسین سلاح‌ورزی رئیس پیشین اتاق ایران، رفع تحریم‌ها…»
بخشی از زیارت‌نامه‌ی اربعین:

«...و بَذَلَ مُهجَتَهُ فیکَ لِیَستَنقِذَ عِبادَکَ مِنَ الجَهالَةِ و حَیرَةِ الضَّلالَةِ...»

او جانش را در راهِ تو داد تا بندگانت را از [خوابِ] جهل بیدار کند و از سرگشتیِ گمراهی برهاند...

[کانال تلگرامی قدح‌های نهانی]
@ensafnews
خطبة الامام السجاد (ع) في مجلس يزيد
السيد نصرات قشاقش
🎧خطبه امام سجاد در مسجد شام

صدا: سید نصرات قشاقش
متن: بحارالأنوار

[کانال تلگرامی قدح‌های نهانی]
@ensafnews
انصاف نیوز
السيد نصرات قشاقش – خطبة الامام السجاد (ع) في مجلس يزيد
بخش‌هایی از روایت کتاب بحارالانوار از خطبه امام سجاد در مسجد شام

در این مجلس یزید به یکی از خطیبان درگاهش دستور داد تا به مذمت علی(ع) و اولادش و توجیه عاشورا اقدام نماید.

خطیب پس از اینکه بر فراز منبر رفت و حمد و ثنای خداوند را بجای آورد از حضرت علی(ع) و امام حسین(ع) غیبت و بدگوئی کرد و نسبت به بزرگداشت معاویه و یزید سخنانی طولانی گفت.

در این حال امام سجاد(ع) بر آن خطیب فریاد زد و فرمود: ای خطیب، وای بر تو! رضایت مخلوق را بوسیله غضب خالق خریدی. اینک جایگاه خود را در آتش شعله‌ور دوزخ آماده بنگر و خود را برای آنجا آماده ساز!

آنگاه حضرت به یزید فرمود:
آیا اجازه می دهی من هم با مردم سخن بگویم؟

یزید به دلیل ترسی که از افشاگری‌های امام داشت به این کار رضایت نداد.

بالاخره در اثر پافشاری شامیان، یزید موافقت کرد که امام به منبر برود.

امام سجاد(ع) پس از حمد و ثنای خداوند به تفصیل از نسب پاک خود گفت.

یزید ترسید مبادا فتنه به پا شود لذا دستور داد تا مؤذن شروع به اذان کند و سخن امام سجاد را قطع شود.

وقتی مؤذن گفت:

اللَّهُ أَکْبَرُ اللَّهُ أَکْبَرُ

حضرت سجاد فرمود: چیزی از خدا بزرگتر نیست.

هنگامی که مؤذن گفت:

أَشْهَدُ أَنْ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ

علی بن الحسین فرمود: مو، پوست، گوشت و خون من به یگانگی خدا شهادت می دهند.

موقعی که گفت:

أَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً رَسُولُ اللَّهِ

در این حال امام سجّاد علیه السلام عمامه خویش را از سر برداشت و خطاب به مؤذّن گفت: تو را به حقّ محمّد ساکت باش تا من سخنی بگویم.

آنگاه از بالای منبر خطاب به یزید فرمودند:
ای یزید! این پیغمبر، جد من است و یا جد تو؟ اگر گویی جد من است، همه می دانند که دروغ می گویی، و اگر جد من است پس چرا پدر مرا از روی ستم کشتی و مال او را تاراج کردی و اهل بیت او را به اسارت گرفتی؟!

حضرت این جملات را گفت و دست برد و گریبان چاک زد و گریست و گفت:
به خدا سوگند اگر در جهان کسی باشد که جدش رسول خداست، آن منم، پس چرا این مرد، پدرم را کشت و ما را مانند رومیان اسیر کرد؟! آنگاه فرمود: ای یزید! این جنایت را مرتکب شدی و باز می گویی: محمد رسول خداست؟! و روی به قبله می ایستی؟! وای بر تو! در روز قیامت جد و پدر من در آن روز دشمن تو هستند.

در این هنگام یزید فریاد زد که مؤذن اقامه بگوید! و آنگاه در میان مردم هیاهویی برخاست، بعضی نماز گزاردند و گروهی نماز نخوانده پراکنده شدند.

[پایگاه اطلاع‌رسانی حوزه]
@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 اساسا چیزی به نام قوم فارس وجود دارد؟

پاسخ احسان هوشمند، جامعه‌شناس و پژوهشگر اقوام ایرانی به این سوال را بشنوید

متن کامل این مصاحبه
@ensafnews
نامه‌ی سرگشاده‌ی عباس عبدی خطاب به خاتمی

عباس عبدی، تحلیلگر سیاسی اصلاح‌طلب در نامه‌ی سرگشاده‌ای خطاب به سیدمحمد خاتمی چند نکته را در نقد جریان اصلاحات مطرح کرد.

متن کامل نامه‌ی آقای عبدی به نقل از روزنامه‌ی اعتماد در پی می‌آید:

با سلام و احترام

مي‌توانستم مطالب اين نامه را به صورت حضوري با شما در ميان بگذارم و جنابعالي هم با روي گشوده همچون گذشته از شنيدن نظرات متفاوت استقبال كنيد. اما تصميم گرفتم آن را عمومي منتشر كنم، چراكه موضوع آن امري عمومي است و اميد دارم كه گفت‌وگوي عمومي در اين باب بتواند بهتر راهگشا باشد. از اين رو، اين متن را فتح بابي براي گفت‌وگو مي‌دانم و اميدوارم كه مباحث مشابهي با ديگر نيروها و گرايش‌هاي سياسي مطرح شود و ثمره آن را كشور ببرد.

اين گفت‌وگو را در شرايط كنوني لازم مي‌دانم، زيرا تحليل من اين است كه ما وارد وضعيت تازه‌اي شده‌ايم و روش‌ها و رويكردهاي گذشته پاسخگوي شرايط جديد نيست و ضرورت تغيير آن كاملا مشهود است. از يك خاطره شروع مي‌كنم.

احتمالا به خاطر داريد كه در سال ۱۳۹۷ در ديداري كه با جنابعالي داشتم دوست عزيز آقاي خانيكي نيز حضور داشتند تحليل خود را از شرايط سياسي كشور تقديم كردم و معتقد بودم كه اسب يكدست‌سازي در حكومت زين شده است و‌ مانعي را برنمي‌تابد.

متن کامل این نامه
@ensafnews
2024/11/18 14:57:08
Back to Top
HTML Embed Code: