Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥حضور مسعود پزشکیان به همراه دخترش در آیین تحلیف

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور در آیین تحلیف رئیس‌جمهور نهم

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ورود ناطق نوری به مجلس شورای اسلامی پیش از آغاز مراسم تحلیف ریاست جمهوری

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥ورود حسن روحانی به مجلس شورای اسلامی پیش از آغاز مراسم تحلیف ریاست جمهوری

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥ورود سیدحسن خمینی پیش از آغاز مراسم تحلیف ریاست جمهوری

@ensafnews
📷 سرلشکر باقری و ظریف در مراسم تحلیف رئیس‌جمهور

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥سید حسن خمینی، علی اکبر ناطق نوری، حسن روحانی، محمدرضا عارف و علی لاریجانی در مراسم تحلیف ریاست جمهوری

@ensafnews
آذر منصوری: شنود و انتشار جلسات با چه مجوزی‌ست؟!

رییس جبهه اصلاحات، آذر منصوری پیرو انتشار صوت صحبت او و علی نیکجو در توئیتر نوشت:

خبرگزاری‌های وابسته به نهادهای خاص با چه مجوزی جلسات اصلاح‌طلبان را شنود و منتشر می‌کنند؟ آیا اصل ۲۵ قانون اساسی برای آن‌ها فاقد اعتبارست؟ آیا ماده۲ قانون جرائم رایانه‌ای فقط برای شهروندان درجه دو است؟
‏اختلاف‌افکنی مرام فراموش‌ناشدنی آن‌هاست هر چند بار هم که واکنش ملت را ببینند.

@ensafnews
زیدآبادی: حضور کم‌رمق هیئت‌های جهانی در مراسم تحلیف گواه بر این است که جهان انتظار تغییر چشمگیری در روند جاری سیاست کشور ندارد

احمد زیدآبادی، روزنامه‌نگار و تحلیلگر سیاسی در کانال تلگرامی‌اش نوشت:

حضور کم‌رمق!

حضور کم‌رمق و سطح متوسط و پایینِ هیئت‌های جهانی در مراسم تحلیف دکتر پزشکیان، ظاهراً گواه بر این است که جامعۀ بین‌المللی انتظار تغییر و تحول چشمگیری در روند جاری سیاست کشور ندارد بخصوص آنکه حضور پررنگ‌تر آنها در مراسم تحلیف رؤسای جمهور اصلاح‌طلب و اعتدالی پیشین، خلاف انتظارات آنها در آمده است.
امیدوارم آقای پزشکیان، نتیجۀ کارش متفاوت از موارد قبل باشد و بخصوص مردم ما را نسبت به آیندۀ بهتر امیدوار سازد.

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 بخشی از سخنرانی مسعود پزشکیان درباره عدالت سیاسی و اقتصادی و اجتماعی و آموزشی و جنسیتی و بین نسلی

@ensafnews
بخش‌هایی از سخنرانی مسعود پزشکیان در مراسم تحلیف:

🔹️شعار مردم ایران همیشه این بوده «با دوستان مروت با دشمنان مدارا».

🔹️می‌خواهیم از نگرانی‌ها و نارضایتی‌های مردم خود کم کنیم و ایران و منطقه را به جایگاه شایسته خود بازگردانیم.

🔹عادی سازی روابط اقتصادی و تجاری ایران با جهان را حق مسلم ایران می‌دانم و برای رفع تحریم‌های ظالمانه از پای نخواهم نشست.

🔹هم میهنان! من به آینده امیدوارم؛ گرچه گزارش‌های کارشناسی وضعیت امروز کشور را پیچیده و دشوار نشان می دهد و همه ما شاهدیم که زندگی و معیشت مردم با سختی‌های فراوانی مواجه است اما بی گمان توکل به قدرت لایزال الهی و توانمندی‌های ایران عزیز و به ویژه ظرفیت انسانی مردم فهیم این مرز و بوم عبور از هر چالشی را امکان پذیر می‌سازد.

🔹️تأمین منافع ملی و پاسداری از منافع مردم و بهبود کیفیت زندگی مردم در چارچوب سه اصل عزت حکمت و مصلحت مهمترین اهداف سیاست خارجی دولت من خواهد بود که برای رسیدن به آن تعامل سازنده با جهان سرلوحه کار دولت قرار خواهد گرفت.

🔹آماده‌ایم مدیریت تنش با دولت‌هایی که هنوز شأن و جایگاه ایران را درک نکرده‌اند گفتگو کنیم.

🔹ما نوادگان سعدی آرزوی جهانی را داریم که همه در گفتار و کردار باور داشته باشیم که بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند، چو عضوی به درد آورد روزگار، دگر عضوها را نماند قرار.

🔹️نمی‌توان نام خود را انسان گذاشت و در برابر این همه جنایت سکوت کرد.

🔹ربی ادخلنی مدخل و اخرجنی مخرج صدق و اجعلنی من لدنک سلطانا نصیرا: [پروردگارا، مرا [در هر كارى] به راستى درآر و به راستى بيرون آر، و از جانب خود، يارى كننده توانايى برايم قرار ده]

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 در آغوش گرفتن پزشکیان توسط اسماعیل هنیه

@ensafnews
اسب زین‌شده‌ای که پزشکیان تحویل گرفت!

روزنامه کیهان مدعی است که اسب زین‌شده‌ای زیر پای مسعود پزشکیان قرار گرفته است!

کاریکاتوریست: هادی حیدری
روزنامه هم‌میهن

@ensafnews
آخرالزمان نزدیک است؟ | «تطبیق‌های آخرالزمانی به بیراهه رفتن است»

محمد شهبازیان، استادیار و عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، می‌گوید تجربه نشان داده کسانی که تلاش کرده‌اند زمانه‌ی خود یا افراد هم عصر خود را با روایات آخرالزمانی تطبیق دهند غالبا در اشتباه بوده‌اند.

بخش‌هایی از مصاحبه:

🔹آقای احمدی نژاد برداشت‌های خاصی از نشانه‌های ظهور و مباحث داشتند که می‌خواستند نوعی نزدیکی به ظهور را بیان کنند و به نوعی آقای مشایی را به عنوان رابط‌ با امام زمان معرفی کنند. این حرف‌ها انحرافی و اشتباهی بود. دیدگاه آقای احمدی‌نژاد درست نبود و آقایان علما هم نسبت به صحبت‌های ایشان موضوع جدی گرفتند.

🔹چه مقام معظم رهبری خراسانی باشد چه نباشد ما باید معیارهای حق را بشناسیم. اگر معیارهای حق را شناختیم کسی که مظلوم و حق به جانبش است را باید حمایت کنیم. اصلاً ربطی به این ندارد که بیاییم برای فرد شخصیت‌های آخرالزمانی تعریف کنیم.

🔹کشیشانی مانند جان هیگی ، جری فالول، پت رابرتسون ، هال لیندسی و پری استون این اعتقاد را گسترش می‌دهند که جنگ آخرالزمان یک جنگ اتمی است و ایران با همکاری روسیه به مهدی بمب اتم خواهد داد. بعد مهدی وارد کشور عراق می‌شود و یاران خود را تکمیل می‌کند. سپس برای از بین بردن قوم برگزیده یعنی اسرائیل وارد منطقه فلسطین خواهد شد.

متن کامل این مصاحبه
@ensafnews
شهادت اسماعیل هنیه و یکی از محافظان وی در تهران

روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیه‌ای ازشهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و یکی از محافظان وی ، در اثر اصابت قرار گرفتن محل اقامت آنان در تهران خبر داد.

متن اطلاعیه‌ی سپاه به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
با عرض تسلیت به ملت قهرمان فلسطین و امت اسلامی و رزمندگان جبهه مقاومت و ملت شریف ایران، بامداد امروز( چهارشنبه) محل اقامت جناب آقای دکتر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی مقاومت اسلامی حماس ، در تهران مورد اصابت قرار گرفته و در پی این حادثه ایشان و یک نفر از محافظین وی به شهادت رسیدند.
علت و ابعاد این حادثه در حال بررسی و نتایج آن متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 مساجد کرانه باختری در حال اعلام خبر شهادت اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس
[فارس]

@enwafnews
انتقام ترور هنیه چه نباشد؟

محمد توکلی، عضو بخش تحلیلی انصاف نیوز در یادداشتی به بهانه‌ی ترور اسماعیل هنیه در تهران نوشت:

‘ترور اسماعیل هنیه در تهران’ از ساعتی قبل خبر نخست رسانه‌های جهان شده است.

آقای هنیه برای شرکت در مراسم تحلیف رئیس دولت چهاردهم به تهران آمده بود و آنطور که سپاه اعلام کرده ‘مورد اصابت’ قرار گرفته است.

این نهاد نظامی اعلام کرده که جزییات بیشتر منتشر خواهد شد اما برخی از واژه اصابت که در این اطلاعیه آمده نتیجه‌ گرفته‌اند که احتمالا این ترور حاصل حمله‌ای پهپادی یا موشکی بوده است.

فارغ از آنکه جزییات این ترور چه بوده و مقدمات آن چگونه مهیا شده است، امروز و در نخستین روز فعالیت رسمی مسعود پزشکیان به عنوان رئیس شورایعالی امنیت ملی، او در برابر آزمونی سخت قرار گرفته و حالا پرونده‌ای پیچیده و چند وجهی روی میز کار پزشکیان است.

شاید یکی از سوال‌هایی که او و دیگر تصمیم‌گیرها باید به آن پاسخ دهند این است که قرار است کدام طرف از کدام طرف انتقام بگیرد؟!

یک مقام ارشد فلسطینی از سوی طرفی که تا این لحظه تمایلی به اعلام رسمی نقش خود در این اقدام ندارد در ایران ترور شده است. در این معادله پاسخ به اقدام آن طرف که با وجود آنکه همه می‌دانند کیست، معلوم نیست کیست[!] با کدام طرف خواهد بود؟‌ این واکنش در چه سطحی تعریف می‌شود؟ تبعات انتخاب هر یک از گزینه‌ها در واکنش به این اقدام برای ایران چیست؟‌ و …

پاسخ ساده به این پرسش‌ها آن است که بگوییم ایران و یمن و فلسطین و لبنان و… نداریم و ‘ما همه با هم هستیم’ و نام‌مان هم محور مقاومت است. اما به نظر می‌آید این نوع جواب دادن‌ها بیشتر از آنکه کمکی به یافتن پاسخ صحیح کند به درد پروپاگاندا می‌خورد و در صحنه‌ی عمل و عالَم واقع باید به دنبال پاسخ‌های دقیق‌تر و واقع‌بینانه‌تری رفت.

یکی از پاسخ‌ها می‌تواند این باشد که میان ایران و فلسطین (یا جبهه مقاومت یا هر اسم دیگری که بر روی آن می‌گذاریم)‌ تقسیم کاری واقعی صورت بگیرد. آنها که مقام ارشدشان ترور شده در پی پاسخ متقابل و متناسب به این اقدام بروند و قاعدتا بنا بر رویه‌ی مرسوم از مشورت‌های نظامیان ایرانی بی بهره نخواهند بود و ایران نیز به موضوعی مهم‌تر و فراتر از این ترور بپردازد.

آن موضوع مهم‌تر و فراتر، ‘نفوذ’ و احتمال بالای شکل‌گیری ‘شبکه‌ی نفوذ’ در ساختار سیاسی و امنیتی کشور است. بدیهی‌ست که انجام چنین عملیات و دیگر ترورهای مشابه در سال‌های اخیر که منجر به شهادت فرماندهان عالی‌رتبه‌ای شده است بدون به ثمر رسیدن نفوذ قابل اجرا نبوده است.

مقام‌های سیاسی و امنیتی ایران می‌توانند این بار به جای مشغول شدن به طرف خارجی به داخل بپردازند و مسیر دیگری را بیازمایند.

طبیعی‌ست که مطالبه‌ی انتقام از سوی طیف‌هایی در جامعه و حتی در سطوح عالی سیاسی هم مطرح شود اما پرسش اینجاست که آیا انتقام صرفا حمله‌ی نظامی به بیرون مرزهاست یا این بار لازم است حمله‌ای امنیتی در درون مرزها سامان یابد و شبکه‌ی نفوذی که ظاهرا به شدت مشغول کار است زیر ضربه برود؟ یک بار هم این شیوه‌ی انتقام را امتحان کنیم!

https://ensafnews.com/536798/
@ensafnews
2024/09/30 19:20:34
Back to Top
HTML Embed Code: