Telegram Web Link
انصاف نیوز pinned «اتباع در ایران | سیاست طالبان برای کوچاندن اجباری برخی قومیت‌ها | گفت‌گو با فاطمه اشرفی و عبدالحمید نورزایی، پژوهشگر افغان | سال‌هاست اتباع افغانستان در ایران زندگی می‌کنند و با این پرسش مواجه هستیم که چه تعداد اتباع افغانستان در ایران زندگی می‌کنند و چه…»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥یاسر عرب: حل مسئله‌ی فضای مجازی را به شکل یک تصمیم ملی ببینیم

یاسر عرب، نویسنده، پژوهشگر و مستندساز در جلسه‌ی کمیته‌ی فضای مجازی گفت: برای حل مسائلی همچون فضای مجازی و یا نحوه‌‌ی پوشش و ... نیازمند تصمیم ملی هستیم.

@ensafnews
محسن منصوری: پس از پایان کار دولت سیزدهم به بنیاد مستضعفان برمی‌گردم
[رصد]

@ensafnews
محسن آرمین : تعامل به معنای تشکیل دولت ائتلافی نیست

محسن آرمین، نائب رئیس جبهه اصلاحات ایران در دیدار مجمع عمومی جبهه اصلاحات با رئیس‌جمهور منتخب:

🔹تعامل به معنای تشکیل دولت ائتلافی نیست. دولت ائتلاف در نظام‌های انتخاباتی حزبی معنا می‌دهد. در نظام سیاسی و نظام انتخاباتی ما این مفهوم بی معناست. براین اساس تقسیم قدرت هرجا مجاز باشد در دولت مجاز نیست، زیرا رئیس جمهور با رأی مستقیم و غیر مستقیم مردم به دیدگاه‌ها و برنامه‌هایش انتخاب می‌شود.

🔹برخلاف تبلیغات مخالفان افراطی،‌ پشتوانه اجتماعی شما ۲۷ درصدی نیستند که به شما رأی داده‌اند. بخش وسیعی از پنجاه درصدی هم که رأی ندادند از پیروزی شما خوشحال شدند.

🔹شما باید افزایش ۲۷ درصد آرا خود را به حداقل ۵۰ درصد را در دستور کار خود قرار دهید.

🔹ما از شماسهم خواهی نمی کنیم شما شعارهایی دادید و ما از شما تحقق همان شعارها را می‌خواهیم.

🔹از شما تقویت نهادهای مدنی را می‌خواهیم، چون قدرت دولت شما را در گرو قدرت جامعه قدرتمند می‌دانیم.

[کانال تلگرامی مجمع فرهنگيان ايران اسلامی]

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥احسان کیان‌ارثی: برای احیای ایران نیازمند حضور همه هستیم

احسان کیان‌ارثی، فعال سیاسی با تاکید بر استفاده از همه‌ی ظرفیت‌ها، در جلسه‌ی کمیته‌ فضای مجازی گفت: برای احیای ایران نیازمند حضور همه هستیم اما برای انجام این کار باید به ظرافت‌هایی توجه داشت.

@ensafnews
ممانعت از تجمع بر سر مزار شاملو در سالگرد درگذشتش

صفحه‌ی اینستاگرامی کانون نویسندگان ایران روز گذشته خبر از ممانعت از تجمع بر سر مزار احمد شاملو در سالگرد درگذشت او داد. احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی‌اش ضمن اشاره به این موضوع متنی درباره‌ی او نوشته است:

به یاد احمد شاملو

گویا مأموران مثل "سنوات گذشته" باز هم مانع حضور طرفداران زنده‌یاد احمد شاملو بر سر مزارش شده‌اند.
احمد شاملو را می‌توان برجسته‌ترین شاعر معاصر در زمینۀ شعر نو فارسی دانست. حقا که هیچکس مانند او در واژه‌سازی‌های دل‌انگیز برای تجسم لطیف‌ترین صورت‌های احساس و خیال، موفق نبوده است.
از این جهت و از جهات دیگر از جمله کمک به گردآوری و تدوین فرهنگ عامه، مرحوم شاملو حقی بزرگ به گردن کشور ما دارد و نامش مانا خواهد ماند.
در مواجهه با شاملو، هرکس تجربه‌ای دارد، تجربۀ من از مواجهه با شعر و افکار او، همیشه با حیرت و بهت همراه بوده است. حیرت از اینکه چگونه آن شعرهای بی‌نهایت نرم و نازک و لطیف، از آن جهان‌بینی خام ماده‌گرایانه تراوش کرده است؟
همین نقطه‌ضعف بزرگ، مرحوم شاملو را در سیاست هم پاک به بیراهه برد.
خداوند روحش را شاد کند.

@ensafnews
فرشاد مومنی: عالی‌نسب نباید گمنام باشد

فرشاد مومنی، اقتصاددان گفت: اگر خدمات مرحوم مصطفی عالی‌نسب به توسعه کشور را مرور کنیم، قطعا شگفت زده می‌شویم. چنین شخصیتی نباید در کشورمان گمنام باشد.
جایزه عالی نسب، برای پاسداشت جایگاه مرحوم مصطفی عالی نسب و تقدیر از بهترین پایان نامه ها در زمینه توسعه ایران قرار است ۷ دی ماه به برگزیدگان اهدا شود.

به گزارش انصاف نیوز، نشست خبری جایزه عالی نسب با حضور فرشاد مومنی، رسول رئیس جعفری و رضا مجید زاده و مشارکت اصحاب رسانه در موسسه مطالعات دین و اقتصاد برگزار شد.

در این نشست خبری، فرشاد مومنی، اقتصاددان جزئیات اهداف جایزه عالی نسب را تشریح کرد و گفت: «ما به لحاظ اقتصادی در شرایط خاصی هستیم و در ده سال گذشته روند های ناکارآمد و مناسبات رانتی در کشور جریان یافته که قربانی اصلی آن توسعه ایران بوده است»

رئیس موسسه دین و اقتصاد افزود: «متاسفانه عناصر انگیزه کُش به جای عزم و انگیزه در اقتصاد ما جریان پیدا کرده که از موسسه مطالعات دین و اقتصاد انتظار می‌رفت که برای یادآوری مسئله توسعه و وجود گرانمایه کشورمان ایران اقدامی کند که امیدواریم این جایزه گامی در همین جهت باشد»

آقای مومنی ادامه داد: «منافع شخصی ما در صورتی پایدار خواهد بود که حال ایران خوب باشد و محور همه تلاش های ما در حال حاضر باید توسعه ایران باشد. یک نکته اصلی در توسعه، حمایت از علم و پژوهش در زمینه توسعه است که جایزه عالی نسب هم همین هدف را دنبال میکند»

او در ادامه مرحوم مصطفی عالی نسب را چهره ای برجسته برای توسعه ایران دانسنت و گفت: «ما باید به چهره های برجسته ای مثل مرحوم عالی نسب به عنوان الگو بها بدهیم و قدرشناسی عالمانه از خادمان توسعه ایران را مورد توجه قرار دهیم. اگر خدمات این مرد به توسعه کشور را مرور کنیم، قطعا شگفت زده میشویم و چنین شخصیتی نباید در کشورمان گمنام باشد»

مومنی افزود: «اولین اقدام ما در خصوص جایزه عالی نسب تامین مالی آن بود که به کارخانه سماور سازی عالی نسب مراجعه کردیم و خوشبختانه مدیر کارخانه که برادرزاده مرحوم عالی نسب هستند، فراتر از انتظار ما از مسئله استقبال کردند»

این اقتصاددان در ادامه گفت: «هدف دیگر جایزه عالی نسب این است که بذر امیدی برای توسعه ایران باشد و امیدواریم حاکمیت هم اهل علم را حمایت کند و فشار بر دانشگاه را که متاسفانه در سالهای گذشته جریان داشته کنار بگذارد تا بتوانیم جنبش توسعه خواهی را در کشورمان فعال کنیم»

او عدالت اجتماعی را مؤلفه ای مهم برای توسعه ایران برشمرد و گفت: «عدالت اجتماعی و حمایت از تولید داخلی باید در توسعه مورد توجه باشد. به هر حال امیدواریم جایزه عالی نسب جنبه یادآوری داشته باشد برای اینکه همه ظرفیت ها را معطوف مسئله توسعه کنیم»

در پایان دکتر فرشاد مومنی در پاسخ به سوال خبرنگار انصاف نیوز که از وجود سوگیری خاص یا گزینش رویکردی در اهدای جوایز پرسید، گفت: «متاسفانه در دوره آقای احمدی نژاد فشار زیادی بر توسعه خواهی وارد کردند و به دانشکده اقتصاد دانشگاه شریف تعرض شد که در آن مقطع ما علی رغم اختلاف نظر، از حریم علم و دانشگاه دفاع کردیم و حالا هم ار همه دیدگاه ها و رویکردها در زمینه توسعه استقبال می کنیم و گزینش رویکردی نخواهیم داشت»

ادامه‌ی این گزارش را در لینک زیر بخوانید:

https://ensafnews.com/535531/
@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥جمال هادیان: گسستگی فرهنگ عمومی مغفول مانده است

سیدجمال هادیان، نویسنده و روزنامه‌نگار، با بیان اینکه گسستگی فرهنگ عمومی مغفول مانده است، در جلسه‌ی کمیته فضای مجازی گفت: اینکه مسئولان کشور به جای قرار گرفتن پشت میز گفت‌وگو از پشت تریبون‌ها با هم جدال می‌کنند از جمله مصادیق این غفلت است.

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥مسعود فاتح: اطلاع‌رسانی شفاف کمک به دولت است

مسعود فاتح، مدیر مسئول سیتنا در جلسه‌ی کمیته‌ی فضای مجازی بر اطلاع‌رسانی شفاف فعالیت‌های دولت تاکید کرد و این امر را کمکی به دولت مسعود پزشکیان دانست.

@ensafnews
🔻علی‌اصغر شفیعیان، سردبیر انصاف‌نیوز:

بسیاری از شایعات در فضای مجازی اساسا دروغ است.
از جمله اینکه سید محمد بطحایی رییس ستاد فرهنگیان دکتر پزشکیان برای رعایت اصل تعارض منافع از ابتدا در هیچ کارگروهی شرکت نکرده است که در ادامه خارج یا با اعضای آن دچار کدورت شود.


@ensafnews
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥افراسیابی: شورایعالی فضای مجازی باید مرجعیت داشته باشد

محمدصادق افراسیابی، کارشناس رسانه‌های دیجیتال در جلسه‌ی کمیته فضای مجازی تاکید کرد که شورایعالی فضای مجازی باید مرجعیت داشته باشد تا صداوسیما و دیگر نهادها هم از این تصمیمات پیروی کنند.

@ensafnews
«نهادهای مدنی به عنوان میانجی‌های بزرگ اجتماعی»

@ensafnews
نقد رحمانیان به سخنرانی‌های زیاد روسای جمهور

مهدی رحمانیان، مدیرمسئول روزنامه شرق می‌گوید سخنرانی‌های روسای جمهور ایران تا به حال زیاد بوده است. او به این تعداد سخنرانی در هر جا و هر زمانی نقد دارد.

رحمانیان در گفت‌وگو با انصاف نیوز پیش‌بینی می‌کند در ریاست جمهوری پزشکیان کمتر شاهد این قبیل سخنرانی‌ها باشیم. البته اضافه می‌کند که پزشکیان علاوه بر اینکه حوصله‌ی سخنرانی ندارد حوصله‌ی خواندن از روی نوشته‌ها هم ندارد که این ویژگی هم خوب و هم بد است.

مدیرمسئول روزنامه شرق تاکید می‌کند نشست خبری استثنای تمام توضیحاتش است چون آنجا دیگر محل مونولوگ نیست.

متن کامل این مصاحبه
@ensafnews
◼️ برادر عزیز، آقای بامداد لاجوردی

مصیبت وارده را به شما و خانواده‌ی محترم‌تان تسلیت می‌گوییم و برای آن مرحوم طلب آمرزش داریم.

اعضای تحریریه و بخش تحلیلی انصاف نیوز

@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#سایه_روشن_تاریخ

اجتناب‌ناپذیری شکست دههٔ ۳۰ در برابر اقتصاد تهاجمی آمریکا در شرایط عدم وفاق داخلی، از نگاه احمد زیرک‌زاده، نمایندهٔ مجلس هفدهم و عضو حزب ایران:

«هر قراردادی مصدّق بسته‌بود -و خدا را شکر که نبست- هر قراردادی که بسته‌بود، اوّلاً تمام مخالفین فریاد برمی‌آوردند که کلاه سرش رفت و مردم را گول زد.
ولی یک سال بعد، شش ماه بعد مصدّق را می‌انداختند، یک حکومت میل خودشان سر کار می‌آوردند و قرارداد نفت قرارداد خودشان می‌شد؛ و مصدّق شاهکاری که کرد، این بود که امضایی نداد راجع به این حقّه‌بازی.

اقتصاد آمریکا بعد از جنگ مخصوصاً از زمان آیزنهاور یک‌دفعه به جهان‌گشایی رفت. بعد از اینکه ترومن خلیج فارس را منطقهٔ نفتی مورداهمّیت آمریکا اعلام کرد، مسلّم بود مصدّق را می‌انداختند.

ایران آن زمان با این نفاق­‌هایی که در بینَش شده‌بود، نمی‌توانست این قرارداد را نگه‌دارد؛ هر قدر هم [نفت] ملّی می‌شد. مگر اینکه در تمام این مدّت بقایی و مکّی و شاه و مصدّق و اینها، دست به دست هم می‌ماندند برای ده سال، نه برای ده روز یا یک سال. شکست با این شرایط اجتناب‌ناپذیر بود.»

(تاریخ شفاهی ایران، دانشگاه هاروارد)
@ensafnews
🔰 روایت رئیس‌جمهور منتخب از چهار قدم برای تعیین کابینه دولت جدید

🎤دکتر پزشکیان رئیس‌جمهور منتخب در گفتگو با رسانه KHAMENEI.IR:

۱- قدم اوّل این بود که به تمام جریانات، گروه‌ها و شخصیّت‌های سیاسی اعلام کردیم که افراد مورد نظر خودشان را که می‌توانند به دولت کمک بکنند معرّفی کنند.

۲- گفتیم اساتید مدیریّت دانشگاهی یک سری شاخص‌هایی را برای اینکه بتوانیم این آدم‌ها را انتخاب بکنیم دربیاورند؛ یک سری شاخص را درآوردند که حتّی ما این شاخص‌ها را اعلام کردیم.

۳- قدم سوّم این بود که این افرادِ معرّفی‌شده را بر اساس شاخص‌ها پالایش کنیم و برایشان نمره بگذاریم.

۴- بعد هم وقتی پالایش شد، نهایتاً مشورت و هماهنگی لازم را ما خدمت مقام معظّم رهبری انجام بدهیم تا بتوانیم به آن نهایتِ چیزی که دنبالش هستیم برسیم.

🔍متن کامل گفت‌وگو را از اینجا بخوانید👇
khl.ink/f/57166

@irpezeshkian
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 علیرضا بهرامی، منتقد سینما:
نهج‌البلاغه تا قبل از حضور پزشکیان در انتخابات در تلویزیون ممنوع بود

▫️ نهج‌البلاغه تا قبل از حضور پزشکیان در انتخابات در تلویزیون ممنوع بود و به برنامه سازان تذکر می‌دادند که از آن استفاده نکنند!
▫️ اگر برنامه ای از نهج البلاغه استفاده می کرد فورا به او تذکر می دادند که دیگر استفاده نکند.

@ensafnews
2024/10/03 19:19:59
Back to Top
HTML Embed Code: