Telegram Web Link
تازه‌ترین نتایج انتخابات

کل آرای شمارش‌ شده: ۱۹۰۶۹۷۱۷

مسعود پزشکیان: ۸۳۰۲۵۷۷
سعید جلیلی: ۷۱۸۹۷۵۶
محمدباقر قالیباف: ۲۶۷۶۵۱۲
مصطفی پور محمدی: ۱۵۸۳۱۴
@ensafnews
تسلیت دکتر پزشکیان به شهادت نيروهای انتظامی راسك که در حین صیانت از آرای مردم مورد حمله قرار گرفتند
@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 انتخابات به مرحله دوم کشیده شد

🔸کل آرای شمارش‌شده:  ۲۴.۵۳۵.۱۸۵ رأی

🔹مسعود پزشکیان: ۱۰.۴۱۵.۱۹۱ رأی
🔸سعید جلیلی:  ۹.۴۷۳.۲۹۸ رأی
🔹محمدباقر قالیباف:  ۳.۳۸۳.۳۴۰ رأی
🔸مصطفی پورمحمدی: ۲۰۶.۳۹۷ رأی

@ensafnews
کنفرانس مطبوعاتی رئیس ستاد دکتر پزشکیان ساعت ۲۰ امروز برگزار می‌شود

🔹کنفرانس مطبوعاتی علی عبدلعلی‌زاده، رئیس ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان، ساعت ۲۰ امروز (شنبه ٩ تیر ماه) در ساختمان خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود.

🔹ستاد دکتر پزشکیان ضمن دعوت از اصحاب رسانه برای حضور در این نشست، از ایشان خواسته تا ساعت ١۵ اسامی نمایندگان خود را اعلام کنند.

🔹این نخستین مصاحبه جمعی عبدالعلی‌زاده پس از راه‌یابی مسعود پزشکیان به دور دوم انتخابات است.

#برای_ایران
#نامزد_پیشتاز

@irpezeshkian
تصویر شهید فرهاد جلیل و شهید ابراهیم مرمزی که توسط اشرار مسلح هنگام حمله به صندوق آرا در سیستان‌وبلوچستان به شهادت رسیدند
[فرهیختگان]

@ensafnews
بیانیه‌ی مصطفی پورمحمدی پس از اعلام نتایج انتخابات در دور اول

@ensafnews
بیانیه‌ی دکتر مسعود پزشکیان خطاب به مردم

دکتر مسعود پزشکیان، کاندیدای جریان میانه‌روها و مورد حمایت جبهه اصلاحات ایران بیانیه‌ای را خطاب به مردم صادر کرد.

متن کامل این بیانیه در پی می‌آید:

بسم الله الرحمن الرحیم
ملت شریف و بزرگوار ایران

مشارکت معنادارتان در انتخابات مبارک باد. شما با رأی آگاهانه خود باز برای ایران آمدید و یا نگران شدید. خداوند بزرگ را سپاس می‌گویم که توان اندک مرا مایه‌ ابراز توانمندی بی‌حد یکایک شما قرار داد تا باهم از رنج‌های متعدد یکدیگر بگوییم و به چرخه پیشرفت و توسعه ایران بیندیشیم.
همه آنان که آمدند و آگاهانه دست به انتخاب زدند، چه به من رای دادند، چه به رقیبان من، فرصتی نو برای شنیدن صداهای‌شان و دیدن توانایی‌های‌شان آفریدند. همه آنان که نیامدند و همچنان در تردید از اثربخشی رأیشان ماندند، هر دو پاره‌های تن ایران عزیزند و دل در گرو تحقق عدالت و آزادی و پیشرفت برای ایران دارند و ایران را از آن همه ایرانیان می‌دانند.
گامی دیگر تا انتخاب نهایی مانده است. مشارکت مؤثر شما در میدان انتخابات مرحله دوم، این گام دوم را استوار می‌کند و پس‌ازآن گام بلندی دیگر با هم بازهم برای ایران.
یک هفته فرصت است تا باز گفت‌و‌گو کنیم و دغدغه‌ها و نگرانی‌ها و حتی نقدها و اعتراض‌های مشترک را به رفتار سیاسی مشترکی برسانیم.
گام بعد از پیروزی در انتخابات، گام بازگشت منتخب مردم به مردم و بازخوانی همه اصول و آرمان‌هایی است که ملت در این سال‌ها از زبان اسلام و انقلاب خود شنیده است: گام بازگشت به عدالت گم شده و تأمین آزادی‌های محدود شده و رفع موانع پیشرفت همه جانبه ایران، گام اصلاح رویکردهای نادرست و رویه‌های نامناسب حکمرانی در جهت خواست و رضایت عموم مردم؛ پس چون فراغت یافتی، باز گامی به پیش گذار: فَإِذَا فَرَغْتَ فَانْصَبْ وَإِلَى رَبِّكَ فَارْغَبْ.
ملت آگاه ایران؛
در ایام انتخابات دیدید و شنیدید که وعده بی‌پایه ندادم و بیشتر گفتم که به برنامه‌ها و وعده‌های فراموش‌شده در دولت برمی‌گردم؛ به فصل حقوق ملت در قانون اساسی و به سند چشم‌انداز ٢٠ ساله ایران که به تأیید مقام معظم رهبری هم رسیده است و بنا داشت ایران را طی ۴ برنامه توسعه به مقام اول منطقه و مقام شایسته در جهان برساند.
گفتم به عدالت برمی‌گردم، چون دیده‌ام و می‌بینم که احساس تبعیض و بی‌عدالتی و از دست رفتن فرصت‌های برابر غالب ایرانیان را در همه زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی نگران و ناراضی و گاه ناامید کرده است.
گفتم به آزادی برمی‌گردم چون دیده‌ام مداخله‌های نابجا و فراقانونی که گاه موجب وهن اسلام و انقلاب و نظام و نادیده گرفتن شأن و کرامت انسان و اجتماع شده است. زنان و جوانان و صاحبان اندیشه و دانش و فرهنگ و هنر و اقوام و پیروان مذاهب و سرمایه‌گذاران و کارآفرینان هریک به‌گونه‌ای خواستار اصلاح و بهبود وضع موجودند. ایران را نمی توان به یک رنگ در آورد و نسل ها و خواسته های نو را نمی توان نادیده گرفت.
گفتم به حفظ و احیای منابع توسعه ایران برمی‌گردم چون فرسایش و ناترازی‌های حوزه آب، انرژی، محیط‌زیست و اقلیم جدی است. گفتم به عدالت اقتصادی برمی‌گردم چون بهبود معیشت مردم و تأمین یک زندگی معمولی برای عموم شهروندان اولویت یافته است.
گفتم به تنش‌زدایی در سیاست خارجی و حل مسئله تحریم‌های ظالمانه بر پایه اقتدار ملی و تعامل سازنده برمی‌گردم چون راه‌حل مسائل اقتصادی و توسعه ایران، ابتدا از سیاست می‌گذرد. من می‌دانم مسائل پیش رو و آینده ایران دشوار و بعضاً مزمن و پیچیده است؛ اما...

ادامه‌ی این بیانیه را در لینک زیر بخوانید:

https://ensafnews.com/530986/
محمدجواد ظریف در جلسه‌ی فعالان ستادی: مگر نشنیدید که شهید سلیمانی گفت من حاضر نیستم یک دقیقه همراه ایشان فرمانده‌ی سپاه قدس باشم؟!

@ensafnews
🔰نشست خبری ستاد اصولگرایان حامی دکتر مسعود پزشکیان با حضور چهره‌های شاخص اصولگرا برگزار می‌شود

📌یکشنبه ۱۰ تیر ۱٤٠٣ - ساعت ۱٤

📌خیابان ولیعصر(عج)، پایین‌تر از میدان ولیعصر(عج)، خیابان فیروزه، پلاک ۸


#برای_ایران
#نامزد_پیشتاز
#دکتر_مسعود_پزشکیان
#زندگی_بدون_شرمساری

🇮🇷ستاد رسمی دکتر مسعود پزشکیان

@irpezeshkian
در تهدید اقلیت‌ترین دولت | ابوالفضل فاتح

دکتر ابوالفضل فاتح، موسس ایسنا، در یادداشتی درباره‌ی نتیجه‌ی انتخابات ۸ تیر نوشت:
بسمه تعالی
بیگانگی اکثریت مردم با حاکمیت وارد پرده‌ی چهارم خود شد. انتخابات رایج ترین روند سیاسی جهان مدرن است و کالایی وارداتی یا پیچیده نیست. سالهاست با نظارت های سیاسی و مهره چینی، آن را به جای حق تعیین سرنوشت به عنصر شکاف ملی و حاکمیت اقلیت تبدیل ساخته اند.
از مهمترین موانع مشارکت، معنابخشی خاص به رای مردم است. رای آزاد است و مفهوم آن هم آزاد و متکثر. دلیلی ندارد که رای متنوع مردم را ذیل مفهومی واحد قرار داد. در انتخابات اخیر بمباران تکست ها و پیام ها و مصادره ها، بسیاری از مردم را منصرف ساخت.
بلا موضوع دانستن رای، فرونشست کیفیت و تراز انتخابات و رئیس جمهور و نمایش بی عدالتی مدعیان عدالتخواهی با کاندیداهای چند درصدی، در کنار ناامیدی از هرگونه تغییر و تحول و کژتابی ها و کارشکنی ها نسبت به رای مردم آنگاه که مخالف حاکمان بوده است، از دیگر عوامل انصراف مردمند.
در چنین شرایطی به رغم سقوط ده درصدی مشارکت، از ۵۱ درصد به ۴۰ درصد ( خطای پیش‌بینی همه ی نظرسنجی ها که مبنای تحلیل هاست)، روند آراء آقای مسعود پزشکیان کاهشی نبود، و از ۳۲ درصد در پیش بینی ها، به حدود ۴۲ درصد فزونی یافت، و نشان داد در دو روز آخر «موج پنهان» به ویژه از آراء قومی، بدنه‌ی سنتی، طبقات محروم و حتی جناح رقیب به سوی او روان شده است.
اما، در کمپین دیگر، با ریزش کلی آراء و شکست اعتماد مردم مواجه بوده ایم، به گونه ای که به رغم مصونیت ها و دوپینگ ها، تنها حدود دوازده و نیم میلیون رای را به خود اختصاص داده اند. این جناح در انتخابات قبل حدود ۲۲ و نیم میلیون رای را برای کاندیداهای خود اعلام کرده بودند. این ریزش تاریخی پایگاه اجتماعی اصولگرایان، پیامدهای مهمی در پی خواهد داشت. گرچه در رقابتی درون جناحی، آقای جلیلی نیز با رای سازماندهی شده و تصمیم شب آخر، و با انتقال بخشی از آراء آقای قالیباف به خود، در سطح بهتری قرار گرفت و آینده ی سیاسی قالیباف را در معرض چالش بزرگی قرار داد.
این که در روز جمعه، چه دامنه ای از مردم، مشارکت خواهند کرد، باید شکیبا بود. جریان محافطه کار نیازمند بازسازی و جریان اصلاح طلب، نیازمند جلب نظر مرددین و موج وسیع تری از مردم مستقل و یا ناامیدان از اردوگاه رقیب است.
در یادداشت قبلی، درباره تولد جامعه سه ضلعی، سخن به میان آمد. این باور وجود دارد کشور نیازمند تکثر متناسب در اضلاع قدرت سیاسی و اجتماعی است و بیش فربه تر شدن یک ضلع با ویژگی انحصار گرایی با سیطره بر منابع قدرت سیاسی و اقتصادی، مصالح بلند مدت کشور را تامین نخواهد کرد.
در قحط‌سالی رای، خطر اقلیت ترین دولت، ایران را تهدید می کند. چنین دولتی، علاوه بر چالش های ساختاری، با چالش بزرگتر افکار عمومی، امنیت ملی و مقبولیت جهانی مواجه خواهد بود. در گفت و گوی “بین آنان که رای می دهند”، و “بین آنان که رای می دهند و رای نمی دهند”، آیا مردم در دور دوم، چه رفتار سیاسی خواهند داشت؟
والسلام
۹ تیرماه ۱۴۰۳

https://ensafnews.com/530990/
@ensafnews
ماجرای برخورد با یک وکیل در روز رای‌گیری چه بود؟ | «گناه ما رای به پزشکیان بود»

محمد طریقت، وکیل دادگستری، درباره‌ی برخوردی که با او در روز رای‌گیری شده، به انصاف نیوز گفت: عصر روز جمعه به همراه خانواده‌ام به شعبه‌ی اخذ رای نزدیک به خانه‌ام رفتیم. خانواده در خودرو ماندند و من برای رای دادن وارد حوزه رای‌گیری شدم اما هنگام بازگشت دیدم که چند نفر در اطراف خودرو حضور دارند.

او ادامه داد: یکی از افرادی که در ویدئوی منتشرشده دیده می شود پرسید که مالک این ماشین شما هستی، مدارک را تحویل دهید؟ در پاسخ پرسیدم که «بر اساس چه حکمی باید مدارکم را تحویل دهم؟» که گفتند حکم ماموریت داریم. آن فرد برگه‌ای را نشان داد و گفت از یکی از نهادها ماموریت دارند. اما معلوم نبود که در آن برگه چه بود؟!

آقای طریقت گفت: من به او گفتم که مدارک همراهم نیست و از طرف دیگر همه‌ی آنها الکترونیکی شده است. اما در جواب گفت که سوار ماشین شو و به اجبار دستم را گرفتند و به سمت ماشین خودشان حرکت کردند. خانمم خودش را جلوی ماشین پرت کرد که مانع حرکت آن شود که پس از آن چند نفر دیگر دوباره آمدند.

این وکیل دادگستری گفت: پس از این نوع برخوردها با پلیس تماس گرفتم و ماموران نیروی انتظامی آمدند و به کلانتری رفتیم. در آنجا صحبت‌هایی شد اما در نهایت گفتند که سوءتفاهم پیش آمده و رضایت بدهید. من در پاسخ به آنها گفتم که شکایتی نکردم که بخواهم رضایت دهم.

طریقت در ادامه افزود: من به فردی که آن برخورد را داشته گفتم شما جای پسر من هستید، آیا با این کارها جذب حداکثری انجام می‌شود؟! پیامک می‌دهند که رای دهید تا دشمن شاد نشویم؛ آیا با اینکارها دشمن شاد نمی‌شویم؟!

این وکیل دادگستری در پاسخ به این سوال که «بهانه‌ی برخورد صورت گرفته چه بود؟»، گفت: آنها می‌گفتند که برای پزشکیان تبلیغات می‌کردی. تنها گناه ما همین است که به پزشکیان رای دادیم. اگر ما به او رای می‌دهیم به خاطر این نیست که عاشق چشم و ابروی دکتر هستیم. دلیلش این است که پزشکیان می‌گوید هر کس در جای خودش باشد عدالت اجرا شود.

طریقت در پایان گفت: از دکتر پزشکیان انتظار داریم که درباره‌ی چنین برخوردهایی که صورت می‌گیرد صحبت کنند. سوالی که می‌توان مطرح کرد، این است که اگر با بنده که وکیل و حقوقدان هستم و می‌توانم از خودم دفاع کنم چنین برخوردی می‌کنند که گوشه‌ی کوچکی از آن در ویدئوی منتشرشده دیده می‌شود با مردم عادی چه مواجهه‌ای می‌شود؟!

https://ensafnews.com/531079
@ensafnews
علی باقری: انتخابات ‍۱۴۰۳ نسبتا رقابتی است | پزشکیان به مبانی انقلاب مومن است

علی باقری، مدیرکل سیاسی وزارت کشور دولت خاتمی گفت: برخلاف تحلیل‌های گذشته که می‌گفتند انتخابات تک‌ساحتی خواهد بود، در ۱۴۰۳ شاهد انتخابات نسبتا رقابتی هستیم.

آقای باقری در گفت‌وگویی با انصاف نیوز گفت: به شخصه از تائید صلاحیت آقای پزشکیان سورپرایز شدم ولی بعد از اینکه تامل کردم، متوجه شدم دقیقا تائید صلاحیت او در چارچوب رفتاری و مبنایی بخش ائتلاف‌ساز افزایش مشارکت در حاکمیت معنا دارد.

باقری با تاکید بر شخصیت پزشکیان گفت: کلید شخصیتی خاص پزشکیان باعث تائید صلاحیتش شد؛ در واقع او نماینده‌ی بخشی از اصلاح‌طلبان است و خودش آشکارا به مبانی انقلاب اسلامی مومن است. او لکنتی در بیان این ایمان ندارد ولو اینکه او را در معرض نقدهای داخلی قرار بدهند. علی‌رغم اینکه موضع و ادبیات پزشکیان در برخی حوزه‌های ملتهب و حساس جامعه، رادیکال است، اما بازهم لکنتی در ایمانش نیست.

عده‌ای نمی‌خواهند مشکلات کشور حل شود

باقری در ادامه اضافه کرد: طبق این تحلیل که حاکمیت یکپارچه نیست و لایه‌های تند و افراطی در بخش‌هایی از حاکمیت وجود دارند، می‌گویم که عده‌ای رفتارشان را تغییر نخواهند داد، همان‌طور که در انتخابات هم مقابل آقای پزشکیان، بداخلاقی‌هایی داشتند.

او در ادامه افزود: بعد از پیروزی احتمالی پزشکیان هم همین مسیر را می‌روند، مقابله می‌کنند و تلاش خواهند کرد دولت دستاورد ملموسی برای جامعه داشته باشد؛ چون آنها بقای خودشان را در این موضوع می‌بینند که مشکلات جامعه توسط جریان ملی وفادار به آرمان‌های اصلی انقلاب حل نشود. چون اگر حل بشود، این نیروها محلی از اعراب ندارند و خودشان و گفتمانشان هم حذف خواهد شد!

شباهت و تفاوت پزشکیان با مهندس موسوی

باقری درباره‌ی شباهت پزشکیان به شخصیت‌های سیاسی گفت: اگر بخواهیم شبیه‌سازی کنیم، شخصیت پزشکیان شبیه مهندس موسوی است اما از نگاه تاریخی تفاوت دارند. مهندس موسوی علی‌رغم ایمان به اصول اولیه‌ی انقلاب در منطقه‌ی ممنوعه قرار گرفت، اما پزشکیان این‌طور نیست. اگر بخواهید کمپین انتخاباتی موسوی (در بازه‌ی ۲۰روزه) را از نظر محتوایی تحلیل کنید، متوجه می‌شوید که پزشکیان کمپین انتخاباتی‌اش را بعد از مدتی به گونه‌ای مدیریت کرد که کمترین فاصله را با چارچوب‌های اعتقادی‌اش داشتند.

ویژگی انتخابات ۱۴۰۳

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: برخی تحلیلگران تحلیل می‌کردند بعد از انتخابات ۹۶، کشتیبان را ریاستی دگر آمده است و حاکمیت دیگر از انتخابات رقابتی با مشارکت گسترده و حضور جناح‌های درون نظام دوری می‌کند و به دنبال انتخابات تک‌ساحتی است. انتخابات ۱۴۰۳ نشان داد که این تحلیل صحیح نبود و اگرچه با تاخیر اما باز هم انتخابات به همان ترند سه دهه‌ی گذشته برگشت و شاهد انتخابات نسبتا رقابتی در محدوده‌ی نیروهای منتسب به انقلاب هستیم.

https://ensafnews.com/531065
@ensafnews
دیدار طیب‌نیا با پزشکیان

علی طیب‌نیا وزیر اقتصاد دولت اول روحانی از مسعود پزشکیان حمایت کرد. 

🔹طیب‌نیا که به تازگی با پزشکیان دیدار کرده، قرار است او را در امور اقتصادی همراهی کند.

🔹در دوران طیب‌نیا، تورم در ایران به ۸ درصد رسید. موضوعی که باعث شده از این اقتصاددان به عنوان یکی از موفق‌ترین وزرای اقتصادی پنجاه سال اخیر یاد شود.
[انتخاب]

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
حمایت علی طیب‌نیا از مسعود پزشکیان

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شهرام کوسه غراوی، نماینده ادوار مجلس و عضو ستاد اصولگرایان حامی مسعود پزشکیان: شرط افزایش مشارکت ایجاد اعتماد است

@ensafnews
2024/10/02 10:34:21
Back to Top
HTML Embed Code: