Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥علی شریفی زارچی در تجمع هواداران مسعود پزشکیان در کنایه به قالیباف: یکی میاد می‌گه دانشگاه رو آزاد می‌کنم؛ شما اگر می‌خواستی دانشگاه رو آزاد کنی، زمان خودت دانشجوها رو لوله نمیکردی!


سفر چرا؟! بمان و پس بگیر. الآن وقت آن است که بخشی از زندگی‌مان را پس بگیریم.

@ensafnews
خانواده‌ی شهید مسعود علی‌محمدی، اولین شهید هسته‌ای، نیز امروز در ورزشگاه شیرودی حضور داشتند و حمایت خود را از مسعود پزشکیان اعلام کردند.

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥در حاشیه‌ی تجمع هواداران مسعود پزشکیان در ورزشگاه شیرودی و شعار «یاحسین، میرحسین» جمعیت

حوالی ساعت پنج عصر و پیش از شروع رسمی مراسم


@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اطهره نژادی نماینده ستاد دکتر پزشکیان در مناظره‌ی خبرگزاری فارس: دکتر پزشکیان در مورد عفاف و حجاب پاسخ خودشان را در سال ۱۴۰۱ دادند

◽️اطهره نژادی در مورد لایحه عفاف و حجاب:

🔹فرض کنیم‌ لایحه عفاف و حجاب به قانون تبدیل شد، چقدر به اجرایی شدنش امید داریم؟

🔹چرا ما به خودمان اجازه می‌دهیم به جای همه جامعه حرف بزنیم و این مشکل ساختارهای ماست، نه فقط در دولت! حتی در مورد نماینده مجلس که وقتی وارد مجلس می‌شود مردم دست‌شان به او نمی‌رسد!

🔹نماینده مجلس باید برای رایی که در مجلس می‌دهد به مردم پاسخ دهد

🔹هر برنامه‌ریزی که همه‌ی ذینفع‌ها در آن دخالت نداشته باشند، حتما با شکست مواجه می‌شود

🔹رفتار بشر پویاست، جامعه پویاست، نسل‌ها عوض می‌شود؛ ما چطور می‌خواهیم برای نسل‌های آینده که متفاوت از ما هستند، برنامه‌ریزی کنیم؟!

[حق‌بان]

@ensafnews
راه حل نهایی کمپین آقای پزشکیان، هر شهروند، ۲ رای است /یعنی هر شهروند، یک شهروند دیگر را نیز همراه سازد/


خلاصه‌ی یادداشتی از ابوالفضل فاتح:

⬅️ فعلا مشارکت می تواند بین ۴۸ تا ۵۸ درصد نوسان داشته باشد /

⬅️ احتمال می رود آراء آقای پزشکیان در سه روز آخر بین ۵ تا ۱۰ درصد فزونی یابد /

⬅️ راه حل مناظرات، اتخاذ استراتژی جدید است /  کمپپین پزشکیان، نیازمند وضوح گفتمانی در دو مناظره ی پیش روی  و توسعه ی دامنه ی مخاطبان به ۵۰ درصد غایب، در کنار ۵۰ درصد حاضر است

⬅️ با پدیده ی وارونگی کمپین های انتخابات مواجه هستیم /

⬅️ ستادهای شلوغ، خیابان های خلوت  بیانگر یک نقیصه است /

⬅️ از ابر مجازی به تنهایی، باران نمی بارد.  کمپین ها به فضای واقعی بروند /

⬅️ جای خالی «اَبَر پیشنهاد» های قابل اعتماد، مشهود است /

⬅️ آشفتگی نظرسنجی ها، بی اعتمادی هایی را دامن زده است /

⬅️ نه میزان مشارکت و نه نتیجه ی این انتخابات به واقع روشن نیست /

⬅️ در سه انتخابات پیشین، بیگانگی حاکمیت با مردم، بیگانگی مردم از حاکمیت را به دنبال داشته و نصاب مشارکت را به زیر پنجاه درصد رساند /

⬅️ حق رای آزاد است، اما شایسته است رای دادن و رای ندادن، هر دو مسئولانه باشد /

@ensafnews
اعتراض ستاد پزشکیان به پوشش خبری ویژه برنامه‌های تبلیغاتی سعید جلیلی و درخواست جبران

@ensafnews
رأی افتخارآمیز یا شرمسارانه؟

محمدرضا جلایی‌پور، فعال سیاسی، با به اشتراک گذاری سه پاسخ به یک توییت نوشت:

زندان و هزینهٔ شخصی هیچ صلاحیتی برای تحلیل سیاسی ایجاد نمی‌کند. تحلیل سیاسی شناخت درستِ نهادی و ساختاری از جامعه و حاکمیت و مسیرهای ممکن تغییرات پایدار در مسیر آرمان‌ها را می‌طلبد. مثل بسیاری از زندانیان سیاسی، من هم شخصا به خاطر تک‌تک هزاران ساعت بازداشت انفرادی و همهٔ سال‌های زندان و ممنوع‌الخروجی و انواع هزینه و ترور شخصیتی از یکایک شهروندانی که برای پیشگیری از هزینه‌های بیشتر برای شهروندان و از دست رفتن جان‌های عزیز بیشتر، و برای بهبود زندگی و بسط تدریجی خیر همگانی ایرانیان در این روزها برای بسیج رای به مسعود پزشکیان تلاش می‌کنند سپاسگذارم. سیاست‌ورزی دیگردوستانه برای کاهش درد و رنج ‌هم‌وطنان‌مان و اصلاح‌گریِ گام‌به‌گام عدالت‌گسترانه و آزادی‌خواهانه مایهٔ افتخار است و نه شرم.
@ensafnews
بینندگان مناظره در ستاد | از طرفدار احمدی‌نژاد و قالیباف و پزشکیان تا تحریمی‌ها

گزارشی از مصاحبه با آدم‌هایی که بیننده‌ی مناظره در ستاد مسعود پزشکیان بودند و چند نفر از آدم‌های خیابان که مناظره را دنبال نمی‌کردند اما حرف‌هایی برای گفتن داشتند. مصاحبه‌ها طی دو شب و دو مناظره جمع‌آوری شده‌اند.

بخش‌هایی از متن گزارش:

اسحق، ۶۵ ساله، راننده‌ی گذری: واسه چی (مناظره) گوش بدَم؟! مناظره اول رو گوش دادم! حرفی نمی‌زنن که! کاره‌ای نیستن خانم. رای هم نمی‌دم.

از او راجع به شرایط اقتصادی و گفت‌و‌گو با دنیا می‌پرسم. اینطور پاسخ می‌دهد: اقتصاد به آمریکا ربط داره. بذار ترامپ بیاد. صبر کن. درستشون می‌کنه.

رامین، ۳۹ ساله و استاد زبان فرانسه می‌گفت راه دیگری جز انتخابات برای تغییر در کشور نمی‌بیند و این را به کشوری که در آن پرورش یافته بود یعنی فرانسه هم ربط می‌داد. او در پاسخ به این سوال که تا چه زمانی قرار است امیدوار بماند و همچنان رای بدهد نیز گفت: تا زمانی که انحطاط به حدی برسه که فرقی بین این آدم‌ها نبینم!

از علیرضا، ۲۸ ساله و هنرمند با توجه به اینکه می‌خواست به پزشکیان رای بدهد پرسیدم مانند گروهی از نسل جوان با تکرار نام رهبری در حرف‌های پزشکیان یا عبارت «ذوب در ولایت بودن» او مشکلی ندارد؟! علیرضا اینطور جواب داد: همین که جسارت گفتن این حرف رو داره برای من ارزشمنده. بعضی چیزا ذاتا خوبه روش و سیستمشون مشکل داره!

نسیم، ۲۷ ساله و خبرنگار اقتصادی‌ست و می‌گوید: بحث ناترازی انرژی خیلی برای من مسئله بود ولی هیچکدومشون سوادش رو نداشتن اصلا که حرف بزنن! نسیم همچنین می‌گوید حالا به روزنه‌ای راضی شده است و در جمع دوستانش هم بسیار بحث انتخابات پیش می‌آید.

او از سال ۱۴۰۰ در انتخابات شرکت نکرده است اما حالا می‌خواست شرکت کند: این سه دوره که نرفتم رای بدم شرایط خیلی بدتر شد. ما دیگه به تب راضی شدیم! قبلا حداقل موقع راه رفتن تو خیابون آرامش داشتیم.

متن کامل گزارش
@ensafnews
تحلیل اخلاقی مناظره‌های انتخاباتی | ناصر مهدوی: این چهار نفر اهل گفت‌وگو نبودند

مناظره‌ها و میزگردهایی برای معرفی کاندیداهای انتخابات ۱۴۰۳ از تلویزیون پخش می‌شوند. به نظر ناصر مهدوی، استاد فلسفه و عرفان، جانبداری مجری، رعایت نکردن احترام و اخلاق گفت‌وگو، رفتار ریاکارانه برای جلب آرا و… در این مناظره‌ها پررنگ بوده است.

بخش‌هایی از گفته‌های ناصر مهدوی در مصاحبه با انصاف نیوز:

🔹آقای زاکانی قبلا در دانشگاه رفتار نامحترمانه‌ای داشت و دانشجو را با کلمه‌ی سخیفی مثل چاقوکش خطاب کرده‌ بود. بنابراین امید نداریم که او در مناظره هم برای گفتن از حقیقت آمده باشد و بخواهد مسئله‌ای را حل کند.

🔹کسی که یک قوه در اختیارش است ولی همچنان رای می‌خواهد، دیگری با خشم و کینه حاضر می‌شود، یکی دیگر دولت سایه دارد و از تحریمی حمایت می‌کند که باعث گرفتاری مردم است. این چهار نفر اهل گفت‌وگو نبودند و با نمایش‌های ساختگی حرف‌های عوامانه زدند.

🔹گفت‌وگو برای این است که حقیقت کشف شود، گاهی افراد فکر می‌کنند آنچه می‌اندیشند عین حق است درحالی‌که دچار توهم شده‌اند.

🔹اخلاق گفت‌وگو اقتضا می‌کند کسی خودش را حق و مطلق و برنده‌ی بازی نداند و فقط صادقانه افکارش را بیان کند. وقتی کسی این پیش‌فرض را در نظر بگیرد که شاید حقیقت نزد دیگران باشد، به اندیشه‌ی دیگران احترام می‌گذارد.

متن کامل مصاحبه
@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
علی شکوری راد: رفتار حاکمیت مرا از هدف و روش خودم باز نداشت

علی شکوری‌راد، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، از آسیب‌هایی که در سال ۸۸ دیده می‌گوید و اینکه همچنان بر این باور است باید در مسیر اصلاح نظم موجود حرکت کرد.

@ensafnews
عباس آخوندی ویدئوی ۴۰ ثانیه‌ای‌اش را برای صداوسیما فرستاد

عباس آخوندی نوشت:
🔹امیدوارم که امشب پاسخ ۴۰ ثانیه‌ای اینجانب در همان برنامه توسط صدا و سیما پخش شود و بنیادی درست برای امکان تامین حقوق شهروندی گذاشته شود.

🔹اگر این ویدئو امشب پخش شود، اولین‌بار پس از انتخابات ۸۸ است که فرصت پاسخگویی به فردی داده می‌شود؛ ولو در حد ۳۰ تا ۴۰ ثانیه!

@ensafnews
انصاف نیوز pinned «تحلیل اخلاقی مناظره‌های انتخاباتی | ناصر مهدوی: این چهار نفر اهل گفت‌وگو نبودند مناظره‌ها و میزگردهایی برای معرفی کاندیداهای انتخابات ۱۴۰۳ از تلویزیون پخش می‌شوند. به نظر ناصر مهدوی، استاد فلسفه و عرفان، جانبداری مجری، رعایت نکردن احترام و اخلاق گفت‌وگو،…»
نامه سوم دفتر دکتر روحانی به کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری: هنوز مصادیق توهین برای شما آشکار نشده است؟

دفتر رئیس‌جمهور ایران در دولت‌های یازدهم و دوازدهم در نامه سوم خود به کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری، با محرز دانستن توهین‌ها و اتهامات بیان‌شده توسط برخی داوطلبان علیه دکتر روحانی، دولت ایشان و افراد منتسب در جریان سه مناظره برگزارشده، خواستار تصمیم‌گیری این کمیسیون برای تخصیص فرصت پاسخ به آن‌ها تا قبل از ظهر فردا شد.

بر اساس گزارش دریافتی انصاف نیوز، متن کامل نامه به این شرح است:

بسمه تعالی

کمیسیون محترم بررسی تبلیغات انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری

با سلام

احتراماً پیرو دو نامه قبلی و طبق ماده ۶۴ قانون انتخابات ریاست‌جمهوری، درخواست تخصیص فرصت به دکتر حسن روحانی جهت پاسخ به توهین‌ها و اتهامات برخی نامزدهای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری در جریان سه دور مناظره پخش شده را تکرار می‌کنیم.

آیا هنوز برای کمیسیون محترم آشکار نشده که اظهارات برخی نامزدها در جریان مناظره مصداق بازر توهین و هتک حرمت است؟ آیا نام بردن و نمایش عکس، انتساب ادعاهای خلاف واقع به رئیس‌جمهور دولت‌های یازدهم و دوازدهم، کاربرد عباراتی چون دوران سیاه و اسفناک برای دولت تدبیر و امید، دروغ و تهمت درباره منتسبین ایشان و… از نظر آن کمیسیون مصداق توهین و هتک حرمت نیست؟ اگر نیست حداقل جهت راستی‌آزمایی ادعاهای آماری برخی نامزدها، فرصتی تخصیص دهید که واقعیت‌ها را طبق ارقام حقیقی و آمار معتبر به استحضار مردم عزیز ایران برسانیم.

با توجه به اینکه امشب چهارمین و فردا آخرین مناظره نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری برگزار می‌شود، زمان چندانی برای پاسخگویی این کمیسیون محترم باقی نمانده و باید تا قبل از ظهر فردا تصمیم‌گیری و اقدام شود.

استنکاف این کمیسیون محترم در تخصیص فرصت به دکتر روحانی خود یک تخلف بزرگ بوده و حق شکایت برای ایشان محفوظ است.

دفتر رئیس‌جمهور ایران در دولت‌های یازدهم و دوازدهم

این نامه را در سایت انصاف نیوز بخوانید
@ensafnews
2024/11/18 00:56:52
Back to Top
HTML Embed Code: