Telegram Web Link
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه سابق ایران، در کلاب‌هاوس: رای ندادن یک آرزو است؛ آرزوی این که یک پیامی ارسال شود، که نمی‌شود

▫️ سال‌هاست بر اساس آرزومندی برنامه‌ریزی کرده‌ایم؛ نه واقعیت. و چون بر اساس آرزومندی پیش می‌رویم به اهداف خود نمی‌رسیم.
▫️ به کسانی رای ندهیم که با زبان آرزوها با ما صحبت می‌کنند. تا زمانی که با زبان واقعیت صحبت نکنیم، نمی‌توانیم آینده را بسازیم.
▫️ رای ندادن یک آرزو است؛ آرزوی این که یک پیامی ارسال شود، که نمی‌شود. امیدوارم در ۸ تیر، رای دهیم.
▫️ برخی آرزو می‌کنند که با «رای ندادن» بتوانند کاری انجام دهند. در سه انتخابات گذشته دیدیم که چه شد. آلمان‌ها هم سال‌ها بر اساس آرزوها پیش می‌رفتند تا این که تصمیم گرفتند بر اساس واقعیات کار کنند.
▫️ باید نگرش واقع‌بینی داشته باشیم تا بتوانیم آینده بهتری بسازیم. ایران خیلی امکانات دارد و باید بر اساس همان‌ها برنامه‌ریزی کنیم، نه آرزو
[آخرین خبر]
@ensafnews
پاسخ‌های هوش مصنوعی به سوال‌های جلیلی از لاریجانی
@ensafnews
انصاف نیوز
سه کاندیدای جدی که در دو روز اول یعنی تا پایان روز جمعه برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرده‌اند: سعید جلیلی، علی لاریجانی، عبدالناصر همتی @ensafnews
تا پایان روز جمعه، سه کاندیدای جدی برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرده‌اند. اگر همین سه نفر فقط در رقابت نهایی حضور داشته باشند به کدام رای می‌دهید؟
Anonymous Poll
14%
همتی
38%
جلیلی
48%
لاریجانی
توییت محمد فاضلی، جامعه‌شناس درباره‌ی تفکیک نشدن چند موضوع در روزهای اخیر
@ensafnews
فعالیت سعید جلیلی در شبکه‌ی اجتماعی فیلتر شده‌ی توییتر در حالی که جریان سیاسی او بر فیلتر این شبکه‌ی اجتماعی و دیگر شبکه‌های اجتماعی خارجی تاکید می‌کردند. آیا نظر این جریان تغییری کرده است؟
@ensafnews
مسعود پزشکیان در راه وزارت کشور
@ensafnews
انصاف نیوز
مسعود پزشکیان در راه وزارت کشور @ensafnews
مسعود پزشکیان، چهارمین کاندیدای جدی انتخابات، پس از ثبت نام در انتخابات ۱۴۰۳:

- براى مشاركت پرشور به صحنه آمده‌ام
- اشکال اساسی کنار گذاشتن سیاست‌های مقام معظم رهبرى و قوانين است
- بايد به دنبال تنظيم اثربخش رابطه دولت و مردم باشيم
- ايجاد امكانات عادلانه و فرصت‌های برابر و رفع تبعيض و نابرابرى در مناطق مختلف كشور را بايد دنبال كنيم
- مشكلات ما به درون كشور و بيرون كشور تقسيم‌بندی می‌شود
- با وحدت بين همه گروه‌ها بايد به دنبال تقوا باشيم
- تقوا يعنى حركت بدون خطا در همه عرصه‌ها؛ صنعت، فرهنگ و آزادى
- كسانى كه قدرت را به دست مى‌گیرند پاسخگوى مردم نيستند
- جايگاه‌ها بايد به دست كسانى باشد كه مهارت، تجربه و علم دارند
[جماران]
@ensafnews
توییتی درباره‌ی ثبت نام وحید حقانیان، پنجمین کاندیدای جدی انتخابات پیش رو
@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 صحبتهای کامل مسعود پزشکیان با خبرنگاران بعد از ثبت‌نام در انتخابات ریاست‌جمهوری و بیان دیدگاه‌ها و اهداف خود در وزارت کشور
@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 پزشکیان ضمن رد وجود توافق پیشینی: روند باید طوری باشد که اصلح بالا بیاید

مسعود پزشکیان پس از ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری و خروج از وزارت کشور در پاسخ به سوال انصاف نیوز مبنی بر این که «آیا با کسی توافقی کرده‌اید که از انتخابات کنار بکشید؟»، گفت: نه با کسی توافقی نکردیم. به‌هر حال در نهایت باید اصولا کاری اتفاق بیافتد که آن کسی که اصلح است بالا بیاید و این باید در روند جریان خودش را نشان بدهد.

او در پاسخ به سوال خبرنگاری دیگر که «آیا در دولت احتمالی شما افرادی مثل آقای ظریف جایی دارند؟» گفت: طبیعتا آن آدم‌هایی که تجربه، علم و کارآیی دارند، آدم منت‌شان را می‌کشد که سر کار بیاید. نه این که افرادی بیایند که فقط ما می‌گوییم.

@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#سایه_روشن_تاریخ

تغییر رویکرد شاه دربارهٔ اسرائیل، تحت تأثیر روابطش با آمریکا از ۱۹۶۷ تا ۱۹۷۳، به روایت احمد میرفندرسکی (سفیر ایران در شوروی، ۱۹۶۷ - قائم‌مقام وزیر امورخارجه، ۱۹۷۳)

در سال ۱۹۶۷، جنگ شش‌روزه‌ای بود. اعلی‌حضرت نطقی در فرودگاه آنکارا کرد که دوران تسخیر اراضی کشورهای دیگر به زور سپری شده و اسرائیل باید از مناطق اشغالی برگردد به مرزهای خودش. حرف بسیار منطقی است.

به تقاضای دولت شوروی، عدّه‌ای از هواپیماهای جنگی از روی خاک ایران رد شدند و رفتند به عراق و سوریه و مصر، با اجازهٔ دولت ایران.

در ۱۹۷۳ من فکر کردم چیزی تغییر نکرده. همان روش را که به نظر من روش متعادلی بود، داشته‌باشیم.

دستور صادر کردم پرواز کنند. به عرض اعلی‌حضرت رساندم که چنین دستوری دادم. فرمودند فی‌الفور جلویش را بگیرید.

برایم روشن شد که اعلی‌حضرت سیاست ۱۹۶۷ را نمی‌خواهد ادامه بدهد. اگر آن سیاست را داشت برای این بود که آن وقت لیندون جانسون دموکرات [در آمریکا] سر کار بود و آن روابط [شخصی] بین دو رئیس کشور وجود نداشت. این بار خیلی روابط نزدیک‌تر، گرم‌تر، پرجوش‌تر بود.»

(پروژهٔ تاریخ شفاهی ایران، دانشگاه هاروارد)

@ensafnews
نظر مردم تهران درباره‌ی انتخابات ریاست جمهوری | از ترجیح میانه‌روها تا ناامیدی از مسئولان

تصویر ۱۸ سیاستمدار ایرانی به مردم نشان داده شد و عده‌ای در پاسخ به این سوال که چند نفر از این افراد را می‌شناسید و به چه کسی رای بدهید، گفتند به کسی رای می‌دهیم که عملگرا و باسواد باشد. برخی‌ها هم به دلیل نارضایتی از شرایط موجود با بی‌میلی گفتند کسی را نمی‌شناسند و در انتخابات شرکت نمی‌کنند.

به گزارش انصاف نیوز، کمتر از ۳۰ روز دیگر چهاردهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری برگزار می‌شود. برای سنجیدن نظر شهروندان تهرانی درباره‌ی ملاک‌های انتخاب رئیس جمهور آینده، تصویر چهره‌های سیاسی به ۱۵ نفر نشان داده شد. نظرات این افراد را در ادامه می‌خوانید.

یکی از کاسبان (۶۲ ساله) در حالی که در میدان ولیعصر با آقایی صحبت می‌کرد، با دیدن عکس‌ها گفت: همه را می‌شناسم. اگر قرار باشد به کسی رای بدهم، آقای پزشکیان را انتخاب می‌کنم. او چند روز پیش هم درباره‌ی پرواز آقای رئیسی انتقاد کرد. خدا آقای رئیسی را رحمت کند، اما وقتی بدون توجه به هشدار و برنامه‌ی مشخص رفت، کل ایران هم به هم ریخت! خودم ترک نیستم اما پزشکیان را می‌شناسم و می‌دانم که به جای شعار، عمل می‌کند و تدبیر و برنامه دارد. البته ظریف هم خوب است اما تائید نمی‌شود.

آقای ۶۵ساله‌ای که نقاش بود، با اشاره به مرد کنار دستی‌اش گفت: هرکسی ایشان بگوید به همان رای می‌دهم، یعنی آقای پزشکیان.

آقای ۶۵ساله‌ای که نقاش بود، با اشاره به مرد کنار دستی‌اش گفت: هرکسی ایشان بگوید به همان رای می‌دهم، یعنی آقای پزشکیان.

🔹نمی‌گذارند رئیس‌جمهور کار کند

خانم خانه‌دار ۴۶ ساله‌ای که پوشش مانتو و روسری داشت، لحظه‌ای کنار سینما قدس ایستاد، به عکس‌ها نگاه کرد و گفت: اگر مجبور باشم، فقط رای سفید می‌دهم. کارِ همه‌شان را دیدم، دیگر برایم اهمیتی ندارد.

نفر چهارم، خانم جوانی با پوشش چادر در همان حوالی سینما، چند لحظه عکس‌ها را نگاه کرد اما هیچ رغبتی برای پاسخ دادن نداشت.

خانم دیگری با پوشش مانتو و روسری هم بدون اینکه اطلاعات بیشتری بگوید، گفت: شرکت نمی‌کنم!

نفر ششم خانمی با پوشش چادر بود و از بین عکس‌ها ۱۶ نفر را می‌شناخت و معتقد بود آقای زاکانی نسبت به بقیه عملکرد بهتری داشته است و حرف‌های او را هم می‌پسندید.

خانم دیگری که مانتو و روسری پوشیده بود، لحظه‌ای عکس‌ها را نگاه کرد و وقتی اسم انتخابات را شنید، اجازه‌ی تکمیل شدن صحبت را نداد و گفت: من ایران زندگی نمی‌کنم که بخواهم شرکت کنم. این‌ها را هم نمی‌شناسم!

متن کامل گزارش
@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 تاکید پزشکیان بر افزایش سهم مردم در امور کشور

مسعود پزشکیان پس از ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری در سخنانی بر افزایش سهم مردم در امور کشور تاکید کرد و گفت: تنظیم اثربخش رابطه‌ی دولت و مردم و افزایش سازمان‌یافته‌ی سهم مردم در امور کشور حائز اهمیت است.

@ensafnews
محمد مهاجری: در روزهای آینده دلیل ثبت نام وحید حقانیان شفاف‌تر می‌شود

محمد مهاجری، فعال رسانه‌ای اصولگرا با اشاره به ثبت نام وحید حقانیان در انتخابات ۱۴۰۳ ابراز امیدواری کرد که دلیل ثبت نام او در روزهای آینده شفاف‌تر شود.

آقای مهاجری در گفت‌وگویی با انصاف نیوز دیدگاه خود را درباره‌ی کاندیداهای جدی که تا روز سوم ثبت نام در وزارت کشور حضور پیدا کردند مطرح کرد که در ادامه می‌خوانید:

▫️سعید جلیلی

مهاجری: تفکرات ایشان برای دوران ماقبل تاریخ است و روش حکمرانی مورد پسند آقای جلیلی هم به درد سده‌های قبل از میلاد مسیح می‌خورد.

▫️مسعود پزشکیان

مهاجری: شخصا آقای پزشکیان را خیلی دوست دارم اما درباره‌ی کاندیداتوری او دو تردید دارم. نخست اینکه شورای نگهبان او را تایید کند و دوم اینکه اگر این شورا او را تایید کرد هم کثرت کاندیداهای اصلاح‌طلب ممکن است رای او را بشکند.

▫️علیرضا زاکانی

مهاجری: آقای زاکانی مثل دوره‌ی قبل یک کاندیدای پوششی و روکشی است و اصالتی برای کاندیداتوری ایشان قائل نیستم. صرفا می‌خواهد بیاید در مناظره‌ها خودش را مطرح و ناتوانی خود در اداره‌ی شهر تهران را پنهان کند.

▫️وحید حقانیان

مهاجری: نسبت به آقای وحید حقانیان هیچ شناختی ندارم دلیل کاندیداتوری ایشان را هم نمی‌دانم. امیدوارم در روزهای آینده این موضوع شفاف‌تر شود. به شوخی می‌توان گفت که ایشان کاندیدا شده تا اگر شورای نگهبان او را رد صلاحیت کرد بگویند ما فردی در دفتر رهبری را هم رد صلاحیت کردیم، دیگر کاندیداها توقعی نداشته باشند!

▫️علی لاریجانی

مهاجری: اطلاعی ندارم که آقای لاریجانی پالس مثبتی برای کاندیداتوری از طرف حاکمیت دریافت کرده است یا خیر.

محمد مهاجری در پاسخ به احتمال کاندیداتوری محمدباقر قالیباف نیز گفت: تصور آقای قالیباف همیشه این بوده که جمهوری اسلامی یک ریاست جمهوری به او بدهکار است. بنابراین حق اوست که باز هم کاندیدا شود و دوباره تلاش کند تا بالاخره یک روزی رئیس جمهور شود.

https://ensafnews.com/526480/
@ensafnews
2024/11/18 18:35:12
Back to Top
HTML Embed Code: